blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Αστρολογία / Ωροσκόπος
 
blank

Ωροσκόπος Ιχθύς

 
Ωροσκόπος Ιχθύς
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 42
 

Μάθετε τι σημαίνει να έχετε Ωροσκόπο Ιχθύ και διαβάστε τα χαρακτηριστικά σας. Δείτε το συνδυασμό του ζωδίου με τον ωροσκόπο σας και μάθετε τα πάντα για τον εαυτό σας!

Sponsored Links

Ωροσκόπος Ιχθύς - Χαρακτηριστικά

Οι πλανήτες που κυβερνούν τον ωροσκόπο Ιχθύ είναι ο Δίας και ο Ποσειδώνας. Οι δυο πλανήτες ενεργούν από κοινού για να διευρύνουν το διορατικό σας μυαλό και να ενισχύσουν το συναίσθημα του οίκτου που έχετε για κάθε τι που πάσχει και υποφέρει γύρω σας.

 

Οι ίδιοι πλανήτες, σάς παραστέκονται και σας προστατεύουν από τις συχνά παρακινδυνευμένες επιλογές σας. Ο Ποσειδώνας σας δίνει μια εσωτερική δύναμη και την ικανότητα να επινοείτε λύσεις σε αδιέξοδες καταστάσεις, ενώ ο Δίας σας παρέχει καλοζυγιασμένη τύχη, καλή υγεία και ευχάριστη διάθεση. Επίσης ο Ποσειδώνας είναι αυτός που από την μια σας κάνει ανήσυχο πνεύμα με περιπλανώμενη διάθεση και από την άλλη σας γεμίζει φόβο για τη δράση και για τους κινδύνους που πιθανόν θα συναντήσετε. Κίνδυνοι, που μπορεί να είναι φανταστικοί: Με αυτό τον τρόπο ο Ποσειδώνας φρενάρει και εμποδίζει την τάση για ελευθερία να δράσετε και να κινηθείτε, που σας παραχωρεί ο Δίας. Έτσι, γίνεστε διστακτικοί, μπερδεύεστε στις επιλογές σας και καταφεύγετε σε μυστικές κινήσεις, που προκαλούν την εχθρότητα των άλλων. Επιθυμείτε την αλλαγή όχι για ν’ αποκτήσετε υλικά αγαθά και ανέσεις, αλλά για να απαλλαγείτε από τους κινδύνους που φαντάζεστε ότι βρίσκονται γύρω σας.

 

Σας αρέσει η περιπλάνηση και ψάχνετε νέες εμπειρίες μέσα από διανοητικά ή πνευματικά ταξίδια, που είναι απαραίτητα για την ανάλαφρη φύση σας. Ονειρεύεστε, ονειρεύεστε και δημιουργείτε οράματα ενός ουτοπιστικού κόσμου που είναι ελεύθερος, καθώς η κοινωνική σας συνείδηση είναι καθορισμένη μέσα σας.

 

Επιθυμείτε τη δικαιοσύνη, την εντιμότητα, την αδελφοσύνη και την ισότητα. Οραματίζεστε ένα χώρο ελεύθερο που δεν υπάρχουν διακρίσεις ηλικίας, φύλου, φυλής και κατηγορίας. Αυτά τα ιδανικά σας συνοδεύουν στην ζωή σας, ενώ οι άλλοι μπορεί να αντιμετωπίζουν προκλητικά αυτές τις ιδέες σας.

 

Είστε γενναιόδωροι και δίνεστε στην φροντίδα των άλλων. Αν όμως τα συναισθήματά σας αμφισβητηθούν, τότε γίνεστε εσωστρεφείς, έχετε την τάση να απομονωθείτε και να σας κυριεύσει η απαισιοδοξία. Ακόμα όμως και όταν είστε απομονωμένοι, βάζετε ένα αδιόρατο άγγιγμα θεατρικότητας. Ο Ποσειδώνας, ο πλανήτης του μυστηρίου σας τυλίγει μ’ αυτή «την αύρα της παραπλάνησης». Έχετε εξάλλου μέσα σας έντονο το καλλιτεχνικό στοιχείο.

 

Την ύπαρξή σας την καθοδηγεί περισσότερο το συναίσθημα παρά η λογική. Γι’ αυτό διαθέτετε άφθονη την υπερβατική ικανότητα να κυριαρχείτε στο χώρο της τέχνης, αλλάζοντας ρόλους και προσωπικότητες με εύκολο τρόπο. Μπορείτε να καλλιεργήσετε σωστά τα συναισθήματά σας και να γίνετε πραγματικοί οραματιστές, αντί να μένετε μπερδεμένοι σ’ έναν κυκεώνα οραμάτων.

 

Γενικά, όσοι έχουν ωροσκόπο Ιχθύ, διαθέτουν υψηλό δυναμισμό αλλά και ονειροπόλα διάθεση. Είναι ευαίσθητοι, εφευρετικοί και δημιουργικοί. Συνήθως διατηρούν καλές σχέσεις με όλο τον κόσμο, ωστόσο δε διστάζουν να διακόψουν τη σχέση τους με κάποιον που θα τους εκνευρίσει ή θα τους απογοητεύσει. Τους αρέσει να κρατούν μυστικά. Συνήθως, είναι ευγενικοί και λεπτοί στους τρόπους τους κι απεχθάνονται τις συγκρούσεις και τις εντάσεις. Δυσκολεύονται να πάρουν μια απόφαση και προφασίζονται οτιδήποτε, προκειμένου να αναβάλλουν μια κίνηση που πρέπει να κάνουν. Είναι άτομα ρομαντικά, επηρεάζονται εύκολα, δίνουν σημασία στη λεπτομέρεια και αγαπούν την τάξη και το νοικοκύρεμα. Είναι βαθιά συναισθηματικοί τύποι.   Εξωτερική εμφάνιση:  Όσοι έχουν ωροσκόπο στους Ιχθείς διαθέτουν συνήθως σωστές αναλογίες σώματος. Παίρνουν βάρος, καθώς απομακρύνονται από τη νεανική τους ηλικία. Τα χέρια τους είναι όμορφα και λεπτά. Εντυπωσιακά είναι τα μάτια τους, που είναι μεγάλα, και τις περισσότερες φορές με πυκνές, μακριές βλεφαρίδες. Τα χείλη τους είναι απαλά κι ευαίσθητα και η μύτη τους καλοφτιαγμένη.

 

Διάσημοι με Ωροσκόπο στους Ιχθύες: Oriana Falacci, George Clooney, Demi Moore, Robert Redford, Καρολίνα (πριγκίπισσα του Μονακό), Alfred Hitchcock, Al Capone, Whitney Houston, Αριστοτέλης Ωνάσης, Allison Janney, Amanda Bynes, Ashlee Simpson, Bettie Page, Cathy Downs, Clara Bow, Dorothy Hamill, Ellen Pompeo, Gwyneth Paltrow, Carol Burnett, Aquarius Laura Dern, Shirley Jones, Madeline Kahn, Mary Tyler Moore, Phylicia Rashad, Rosemary Clooney.

Ο Ωροσκόπος Ιχθύς σε συνδυασμό με τα ζώδια

Ανακαλύψτε τα χαρακτηριστικά του Ωροσκόπου Ιχθύ, σε συνδυασμό με το ζώδιο σας.

Κριός με Ωροσκόπο Ιχθύ

Έχετε αστείρευτη ενέργεια και σας αρέσει να μπαίνετε συνεχώς σε καινούργιες περιπέτειες. Δουλεύετε ακούραστα για να μπορέσετε να δημιουργήσετε μια σταθερή οικονομική βάση, αλλά συνήθως σπαταλάτε αλόγιστα τα χρήματά σας. Ο  δεν είναι στις προτεραιότητές σας. Μπορείτε να αποκομίσετε κέρδη από αγοραπωλησίες ακινήτων αλλά και από το χρηματιστήριο.

Ταύρος με Ωροσκόπο Ιχθύ

Είστε ένα χαρισματικό άτομο με ανεπτυγμένη την επικοινωνιακή ικανότητα. Σας αρέσει να ταξιδεύετε, να γνωρίζετε διαφορετικές κουλτούρες, να διασκεδάζετε, να παίζετε. Είστε τυχεροί στον επαγγελματικό τομέα όπου θα καταφέρετε να αποκτήσετε τη θέση που ονειρεύεστε, αλλά και στην προσωπική σας ζωή όπου θα κάνετε έναν ευτυχισμένο γάμο.

Δίδυμοι με Ωροσκόπο Ιχθύ

Είστε όμορφοι και αξιόπιστοι και καταφέρνετε να πετύχετε τους στόχους σας με την εξυπνάδα σας και την ευγένειά σας. Αναζητάτε ένα σύντροφο ρομαντικό και πιστό για να δημιουργήσετε μια οικογένεια που θα αποτελέσει το σημείο αναφοράς σας. Οι τομείς της διασκέδασης, του φαγητού, των εστιατορίων και των ξενοδοχείων θα αποδειχθούν επικερδείς αν ασχοληθείτε σοβαρά μαζί τους.

Καρκίνος με Ωροσκόπο Ιχθύ

Είστε ευαίσθητοι και ευάλωτοι και έχετε μια ευαίσθητη καλλιτεχνική ψυχή. Έχετε ανάγκη από την επιβεβαίωση και την αποδοχή του κόσμου που σας δίνει την δύναμη να συνεχίσετε ακάθεκτοι προς την κατάκτηση των στόχων σας. Η δημιουργία μιας ευτυχισμένης οικογένειας είναι η βασική σας προτεραιότητα, αλλά και η αγάπη σας για τη θάλασσα θα μπορούσε να σας χρίσει εφοπλιστές!

Λέων με Ωροσκόπο Ιχθύ

Έχετε μια πλούσια και ζωηρή φαντασία που σας κάνει να ονειρεύεστε περισσότερο παρά να δραστηριοποιείστε προς την υλοποίηση των στόχων σας. Η φυσική περηφάνια του Λέοντα μετριάζεται από τον ωροσκόπο σας και αυτό το γεγονός σας δημιουργεί μια εσωτερική «ανισορροπία». Είναι πολύ πιθανόν, ο σύντροφος της ζωής σας, να σας βγάλει από υπαρξιακά αδιέξοδα.

Παρθένος με Ωροσκόπο Ιχθύ

Είστε φιλικοί και ευαίσθητοι και νιώθετε την ανάγκη να περιστοιχίζεστε από φίλους αλλά και να έχετε ένα μόνιμο σύντροφο. Είστε διατεθειμένοι να κάνετε συμβιβασμούς προκειμένου να αποφύγετε διαφωνίες και ρήξεις, καθώς δεν σας αρέσει καθόλου η μοναξιά. Ωστόσο δεν θα πρέπει να θυσιάσετε την αξιοπρέπειά σας, όταν η «απέναντι» πλευρά δεν είναι διατεθειμένη να σας καταλάβει.

Ζυγός με Ωροσκόπο Ιχθύ

Διαθέτετε το σπάνιο προσόν να κατανοείτε τους άλλους και να τους ενθαρρύνετε στις προσπάθειές τους και αυτό σας κάνει περιζήτητους και δημοφιλείς. Έχετε μεγάλες επιτυχίες με το αντίθετο φύλο, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε την εμπλοκή σε ιστορίες που γνωρίζετε από την αρχή ότι δεν έχουν σαφείς προοπτικές.

Σκορπιός με Ωροσκόπο Ιχθύ

Είστε πολύ ρομαντικοί και ευαίσθητοι, αλλά η ισχυρή επιρροή του υδάτινου στοιχείου κάνει τα συναισθήματά σας ευμετάβλητα. Ο σύντροφός σας αλλά και ο περίγυρός σας είναι δύσκολο να μπορέσει να σας κατανοήσει και αυτό σας δημιουργεί αρκετά συχνά θλίψη. Είναι πιθανό να ζήσετε κάποιο διάστημα στο εξωτερικό και εκεί να καταφέρετε να ξεπεράσετε την εσωστρέφειά σας.

Τοξότης με Ωροσκόπο Ιχθύ

Είστε φιλάνθρωποι και ανθρωπιστές, ευαίσθητοι και ευάλωτοι. Έχετε μεγάλες φιλοδοξίες αλλά πολλές φορές σας λείπει η αποφασιστικότητα και χρειάζεστε την ενθάρρυνση των άλλων. Ο σύντροφός σας θα σας προσφέρει την συναισθηματική σταθερότητα που ζητάτε και θα σας βοηθήσει σημαντικά, αφού θα συμβάλλει ποικιλοτρόπως στην επίτευξη των στόχων σας.

Αιγόκερως με Ωροσκόπο Ιχθύ

Διαθέτετε μια έντονα μαγνητική προσωπικότητα και μια ελκυστική εμφάνιση καθώς η αίσθηση της σοβαρότητας σε συνδυασμό με το ονειροπόλο βλέμμα, σας κάνουν να δείχνετε μυστηριώδεις στα μάτια των άλλων. Πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να μπουν στα άδυτα της ψυχής σας, όμως εσείς επιλέγετε με αυστηρά κριτήρια τους φίλους σας και το σύντροφό σας.

Υδροχόος με Ωροσκόπο Ιχθύ

Είστε μεγάλοι ιδεαλιστές και εξαιρετικά ευαίσθητοι. Μπορείτε να αγωνιστείτε για τα παγκόσμια ιδανικά και να παραμελήσετε τις δικές σας ανάγκες, καθώς θέλετε να νιώθετε ότι έχετε βάλει ένα λιθαράκι για την οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου. Οι «γιατροί χωρίς σύνορα» θα μπορούσαν να είναι άξιοι εκπρόσωποι αυτού του αστρολογικού συνδυασμού που χαρακτηρίζεται από την ανιδιοτέλεια.

Ιχθύ με Ωροσκόπο Ιχθύ

Η διπλή επιρροή του Ποσειδώνα σας κάνει εξαιρετικά ευαίσθητους και πολύ ρομαντικούς. Είστε φύση καλλιτεχνική και ευαίσθητη αφού ενδιαφέρεστε λιγότερο για τις υλικές και οικονομικές απολαβές και περισσότερο για την χαρά που σας προσφέρει η δημιουργία. Μια καλλιτεχνική καριέρα θα σας βοηθήσει να βρείτε διεξόδους και θα συμβάλλει θετικά στην ψυχολογία σας.

 

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για κάποιο άλλον ωροσκόπο. Επίσης, διαβάστε τις ιδιότητες του ζωδίου σας στο ιχθύς χαρακτηριστικά.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 14-02-2017 07:56:00