Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Δημοφιλή / Κοινωνικά-Lifestyle
 
blank

Brad Pitt και Angelina Jolie: Τοξότης vs Δίδυμος!

 
Brad Pitt και Angelina Jolie: Τοξότης vs Δίδυμος!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 
 
Ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί αποτελούν ένα ιδιαίτερα δυνατό πλανητικό ζευγάρι, αλλά η συναστρία στο σύνολό της, επιβεβαιώνει ότι χρειάζεται σκληρή δουλειά και από τις δυο πλευρές, για να παραμείνει η σχέση τους ζωντανή στο μέλλον.
 
Ασφαλώς, ένας γάμος ανάμεσα σε Δίδυμο (Αντζελίνα) και Τοξότη (Μπραντ) δεν είναι σπάνιο φαινόμενο, εφόσον και οι δυο μοιράζονται μια βαθειά αγάπη για την περιπέτεια και την ελευθερία, όμως η σταθερότητα δε συγκαταλέγεται στα προτερήματα ούτε του ενός, ούτε του άλλου.
 
Ο Άρης της Αντζελίνα βρίσκεται σε σύνοδο με το Δία του Μπραντ κι αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα ατού της σχέσης τους, αφού φανερώνει την ευκολία με την οποία ο ένας ενισχύει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες του άλλου. Πρόκειται για ένα συνδυασμό που μπορεί να εγγυηθεί από την αρχή, την επιτυχία σε οποιαδήποτε προσπάθεια αποφασίσουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Παράλληλα, εξηγεί απόλυτα τόσο το έντονο ανθρωπιστικό τους ενδιαφέρον, όσο και την ιδιαίτερη απήχηση που έχει στον κόσμο.
 
Ωστόσο, η επικοινωνία ανάμεσα στο ζευγάρι δεν είναι εύκολη υπόθεση, με αποτέλεσμα οι συζητήσεις τους να καταλήγουν πολλές φορές σε διαμάχες και ασυνεννοησία. Η Αντζελίνα έχει την τάση να επιβάλλει το δικό της τρόπο σκέψης, χωρίς να δείχνει σεβασμό στη διαφορετική άποψη του συντρόφου της. Κάποιες φορές μάλιστα, φαίνεται να του ασκεί μια αυστηρή κριτική, βάζοντας απότομα φρένο στον αυθορμητισμό του. Αυτό είναι αρκετό, για να τον κάνει να αισθάνεται εκνευρισμό, φόβο και ανασφάλεια όταν νοιώθει την ανάγκη να της μιλήσει για πιο σοβαρά θέματα και ίσως τελικά να αποφεύγει να τα θίξει.
 
Η ερωτική τους ζωή βέβαια, είναι ιδιαίτερα έντονη και συναρπαστική κι αυτό οφείλεται κυρίως στο φλογερό ταμπεραμέντο της Αντζελίνα, που με τη Σελήνη και τον Άρη της στον Κριό, θέλει να μοιράζεται συνεχώς στιγμές πάθους κι έντασης με το σύντροφό της. Αντίθετα, ο Μπραντ είναι πιο συγκρατημένος και πειθαρχημένος στην ερωτική του έκφραση, αφού η λογική του Αιγόκερου, στον οποίο έχει τρεις πλανήτες, δεν του επιτρέπει υπερβολές.
 
Με δεδομένη αυτή την ουσιώδη διαφορά, ίσως σε βάθος χρόνου να νοιώσει πιεσμένος και κουρασμένος από την πληθωρικότητα της συντρόφου του. Από την άλλη, ο Ήλιος και ο Ποσειδώνας στο γενέθλιο χάρτη της Αντζελίνα, σχηματίζουν μια δυσαρμονική όψη, που στην αρχή δίνει μια μαγική κι ονειρική υπόσταση στη σχέση με το σύντροφό της. Όμως, μετά την αρχική εξιδανίκευση, ακολουθεί η πλήρης απομυθοποίηση. Όπως και να έχει όμως, δύσκολα θα φτάσουν στο χωρισμό, αφού ο ένας ενισχύει το κοινωνικό προφίλ του άλλου και μαζί καταφέρνουν να πετυχαίνουν τους στόχους τους.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-06-2011 00:00:00