blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Δημοφιλή / Κοινωνικά-Lifestyle
 
blank

Χατζηγιάννης – Μακρυπούλια: Παντρεύονται το 2012; Τι λέει η αστρολογία;

Χατζηγιάννης – Μακρυπούλια: Παντρεύονται το 2012; Τι λέει η αστρολογία;
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Ένα από τα πολυσυζητημένα ζευγάρια της showbiz δεν είναι άλλο από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και την Ζέτα Μακρυπούλια! Τι κρύβεται όμως πίσω από αυτή την όμορφη σχέση, που δημιουργήθηκε εκρηκτικά και απρόβλεπτα και ξάφνιασε όλους μας; Είναι ένα εφήμερο πάθος που σύντομα θα σβήσει ή τα συναισθήματά τους είναι πιο βαθιά και ουσιαστικά; Οι φήμες λένε ότι σύντομα το ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, τα άστρα όμως είναι με το μέρος τους; Τελικά ο Χατζηγιάννης και η Μακρυπούλια παντρεύονται μέσα στο 2012; Η αστρολογία μας έχει όλες τις απαντήσεις αλλά και μοναδικά κους – κους για τον Μιχάλη και τη Ζέτα…

H Ζέτα είναι μια δυναμική και λαμπερή Λιονταρίνα, με ωροσκόπο στο λογικό, πρακτικό αλλά και επικοινωνιακό ζώδιο της Παρθένου! Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ανήκει στον αστερισμό του ερωτικού Σκορπιού, με ωροσκόπο στον ταλαντούχο, κοινωνικό και διπλωμάτη Ζυγό! Μέσα από τα προσωπικά τους ωροσκόπια, είναι φανερό ότι και οι δύο είναι άνθρωποι που επιζητούν όχι μόνο την επαγγελματική καταξίωση αλλά και την κοινωνική άνοδο. Έχουν κοινούς στόχους και όνειρα και ο ένας λειτουργεί συμπληρωματικά στον άλλον ….
Η Ζέτα μπήκε στη ζωή του Μιχάλη εντελώς ξαφνικά και απρόσμενα και σε στιγμή που ο αγαπημένος μας τραγουδιστής, δεν ήταν σε περίοδο που αναζητούσε έναν έρωτα ή μία σχέση! Η λαμπερή Λιονταρίνα – η Ζέτα - με ένα βλέμμα της κατάφερε να σαγηνεύσει τον ερωτικό Σκορπιό – τον Μιχάλη- και πολύ γρήγορα κανένας από τους δύο δεν μπόρεσε να αντισταθεί σε αυτό τον φλογερό έρωτα!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο αγαπημένος μας τραγουδιστής, στο πλευρό της Ζέτας άλλαξε συνήθειες, απόψεις, μεταμορφώθηκε και ωρίμασε. Οι θετικές όψεις που σχηματίζει ο Ουρανός της Ζέτας, με τον Ήλιο και τη Σελήνη του Μιχάλη, φανερώνει ότι η σχέση τους άλλαξε και στους δύο πολλά από τα δεδομένα που είχαν για τον έρωτα και τις σχέσεις. Ανάμεσά τους υπάρχει ισχυρή έλξη, έντονο πάθος και τα συναισθήματα που δημιουργεί ο ένας στον άλλον είναι πρωτόγνωρα και πολύ έντονα! Η Ζέτα Μακρυπούλια, έχοντας αρκετούς από τους πλανήτες της, αλλά και τον ωροσκόπο της στο ζώδιο της Παρθένου, αρκετές στιγμές «προσγειώνει» τον Μιχάλη στην πραγματικότητα και λειτουργεί απέναντί του υποστηρικτικά και ενθαρρυντικά. Της αρέσει να τον φροντίζει, σαν να είναι μικρό παιδί … Από την άλλη πλευρά, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης νιώθει πως στο πλευρό της Ζέτας, βρήκε όχι μόνο το άλλο του μισό αλλά και μία μόνιμη πιστή φίλη, αυτό είναι φανερό γιατί στον 11ο οίκο του ωροσκοπίου του, βρίσκεται ο Ήλιος της Ζέτας.

Πίσω από αυτόν τον «τρελό» έρωτα όμως, κρύβονται και πολλές ουσιαστικές δυσκολίες, που δοκιμάζουν τη σχέση και δημιουργούν πολλές φορές ένα κλίμα ασυνεννοησίας μεταξύ τους! Τα τετράγωνα που σχηματίζει στην ερωτική τους συναστρία, ο Ερμής του Μιχάλη με τον Ερμή και τον Κρόνο της Ζέτας, αλλά και ο Ερμής της Ζέτας με τον Άρη του Μιχάλη, φανερώνουν ότι μεταξύ τους υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές και αρκετές στιγμές αδυνατούν να καταλάβουν ο ένας τις ανάγκες του άλλου. Ο αγαπημένος μας τραγουδιστής, δύσκολα μπορεί να συγκρατήσει την δύναμη των συναισθημάτων του, γίνεται αρκετά απαιτητικός και απόλυτος απέναντί στη Ζέτα και με τις ζήλιες και τις υπερβολές του, προκύπτουν εντάσεις, στις οποίες η αγαπημένη μας ηθοποιός, είναι ανυποχώρητη! Οι διαφωνίες και η έλλειψη ταύτισης σε σημαντικά ζητήματα της σχέσης τους , κλονίζει πολλές φορές το όμορφο ερωτικό κλίμα που υπάρχει ανάμεσά τους αλλά και την σταθερότητα και την ασφάλεια της σχέσης!

Το θέμα του γάμου, έχει συζητηθεί ανάμεσά τους, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, φαίνεται πώς στο πλευρό της αγαπημένης του Ζέτας, έχει βρει αυτό που πάντα ονειρευόταν. Η πρόταση γάμου έχει ήδη γίνει, ωστόσο η αγαπημένη μας ηθοποιός φαίνεται ξεκάθαρα ότι αυτό το διάστημα, την απασχολούν πολύ περισσότερο τα επαγγελματικά της και η εξέλιξη της και δεν βιάζεται τόσο πολύ να ανέβει τα σκαλιά της Εκκλησίας! Ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου μέχρι και το καλοκαίρι του 2012 , πραγματοποιεί σύνοδο με τον ωροσκόπο, τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Άρη του ωροσκοπίου της Ζέτας και αυτό υποδηλώνει ότι η αγαπημένη μας ηθοποιός, αυτό το διάστημα θα επικεντρωθεί πολύ στην προβολή της δουλειά της και στην επαγγελματική της καταξίωση! Η απόφαση του γάμου δεν έχει ωριμάσει ακόμα μέσα της, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν θέλει τον Μιχάλη για άνδρα της ζωής της!

Από την άλλη πλευρά, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, θα θελε αν μπορούσε και «τώρα» να παντρευτεί την αγαπημένη της καρδιάς του και να ζήσουν για πάντα μαζί ! Η Αφροδίτη του από το ζώδιο του Σκορπιού υποδηλώνει ότι έχει επιμονή και πείσμα στα ερωτικά του και επιζητά την πλήρη αφοσίωση και αποκλειστικότητα! Αρκετές στιγμές γίνεται πιεστικός και κάνει τη σύντροφό του να ασφυκτιά μέσα στη σχέση, που από την φύση της είναι πιο ανεξάρτητη, επικοινωνιακή και «άπιαστη»! Η Σελήνη της Ζέτας είναι στο ζώδιο των Διδύμων και αυτό υποδηλώνει ότι πάντα θα διατηρεί την παιδικότητά της, της αρέσουν οι επικοινωνίες, έχει αρκετούς φίλους και στον έρωτα δεν αντέχει τις πιέσεις!

Το τέλος του 2011 βρίσκει το «ερωτοχτυπημένο» ζευγάρι της showbiz προβληματισμένο για το μέλλον τους. Οι απαιτητικές επαγγελματικές υποχρεώσεις της Ζέτας, τους στερούν αρκετό από τον προσωπικό χρόνο που κάποτε απολάμβαναν μαζί. Επιπλέον οι εκλείψεις που πραγματοποιήθηκαν το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο του 2011, δοκίμασαν τη σχέση τους, ενώ οι διαφωνίες και οι αντιθέσεις δεν έλειψαν μεταξύ τους...

Τελικά όμως θα παντρευτούν;

Τα άστρα λένε πώς θα υπάρξει ανάμεσά τους μία απομάκρυνση ή ακόμα και ένας προσωρινός χωρισμός – που θα τον μάθουμε – και στη συνέχεια το ζευγάρι θα είναι και πάλι μαζί! Η σχέση τους και το ενδεχόμενο του γάμου, θα κριθεί στο πρώτο εξάμηνο του 2012, όπου Δίας από το ζώδιο του Ταύρου θα ευνοήσει και τους δύο και θα τους δώσει την ευκαιρία για μία ουσιαστική δέσμευση. Μέχρι τα τέλη του Μάη, η είδηση του γάμου θα «σκάσει» σαν βόμβα! Ωστόσο η σχέση τους ήταν, είναι και θα παραμείνει εκρηκτική, απρόβλεπτη και ανατρεπτική, αυτό άλλωστε είναι φανερό από τις «σκληρές» όψεις που πραγματοποιεί ο Ουρανός της Ζέτας, με τον Ήλιο, την Σελήνη και την Αφροδίτη του Χατζηγιάννη!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 12-12-2011 00:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι