blank
 
blank
Δίδυμοι
Δίδυμοι 21/5-21/6

Μηνιαίες Προβλέψεις - Δίδυμοι

Μήνας   Ιουλίου 2017    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
blank

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Δίδυμο το μήνα Ιούλιο 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Στο ξεκίνημα του Ιουλίου θα αισθάνεσαι πως οι καταστάσεις γύρω σου γίνονται λίγο πιο αβέβαιες αγαπητέ Δίδυμε, πράγμα που πηγάζει από το γεγονός πως δεν καταφέρνεις να φέρεις εύκολα εις πέρας κάποιες από τις υποθέσεις σου. Ο Ερμής  μέχρι από τις 6 μέχρι τις 26 Ιουλίου στον Λέων θα δυσκολέψει τις επικοινωνίες σου και πρέπει να καταβάλλεις αρκετή προσπάθεια για να διατηρηθούν οι ισορροπίες και μέσα σου αλλά και με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Επαγγελματικά και οικονομικά με την Πανσέληνο να λαμβάνει χώρα στις 9, στο ζώδιο του Αιγόκερου, θα βρεθείς κάπως μετέωρος και θα χρειαστεί να επιδείξεις αρκετή επιμονή και υπομονή για να μπορέσεις να βγεις νικητής σε ότι έχει να κάνει με την υλοποίηση των επαγγελματικών σου στόχων. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα με τον Ερμή να επισκέπτεται το ζώδιο της Παρθένου στις 26 η οικογένεια και ο σύντροφός σου είναι οι μόνοι άνθρωποι που μπορούν να σου δώσουν το στήριγμα που χρειάζεσαι τόσο αυτή την δύσκολη περίοδο της ζωής σου.  Προστάτεψε όσο το δυνατόν περισσότερο των τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων γιατί είναι εφικτό να βρεις τις ιδανικές λύσεις σε πολλά ζητήματα που θα προκύψουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αυτό το μήνα η σχέση με τον σύντροφο σου θα περάσει σε μία πιο ερωτική φάση φίλε Δίδυμε. Οι κοινές σου επιθυμίες και φιλοδοξίες θα σου θυμίσουν τους λόγους που είσαι τόσα χρόνια μαζί και θα ανανεώσουν την αγάπη σου. Την τελευταία εβδομάδα όμως κάποιες δυσκολίες που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις θα έχουν σχέση με τα ταμπού και τις ηθικές σου αξίες, γεγονός που πολλές φορές σε κάνει ισχυρογνώμονα και απόλυτο. Αν αυτή τη φορά όμως δείξεις διαθέσιμος να ρίξεις και λίγο νερό στο κρασί σου, τότε εύκολα θα ξεπεράσεις τα εμπόδια και τίποτα δεν πρόκειται κλονίσει τις ισορροπίες σου και την ψυχική σου γαλήνη. Η Πανσέληνος στις 9 στον Αιγόκερω θα σε φέρει αντιμέτωπο  με ένα οικογενειακό σου ζήτημα που θα πρέπει να λύσεις άμεσα αν δεν θέλεις να δημιουργηθούν έντονες προστριβές με συγγενικά σου πρόσωπα. Ξεκαθάρισε τη θέση σου και μην διστάσεις να γίνεις αυστηρός μαζί τους  αν θεωρείς ότι αυτή σου η ενέργεια θα καταφέρει να σε δικαιώσει.

Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr!
Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 ΜΟΝΟ 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Έχεις ανοίξει τα φτερά σου και οι επιπλέον δραστηριότητες είναι προ των πυλών στην επαγγελματική σου ζωή αγαπημένε Δίδυμε. Πολλές ανατροπές μπορεί να συμβούν και να σε αναστατώσουν. Σε γενικές γραμμές όμως η περίοδος είναι θετική και ευοίωνη. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου από τις 5 του μήνα και μετά θα είναι ο μεγάλος σου σύμμαχος. Θα σου ανοίξει τον δρόμο για νέες θετικές περιπέτειες  στο ταξίδι της επαγγελματικής σου δραστηριότητας. Κούραση και τρέξιμο είναι μέσα στο παιχνίδι, όπως και κάποιες εντάσεις, αλλά η καλή σου διάθεση και ο ενθουσιασμός δεν θα επιτρέψουν να σε πτοήσουν. Παρέμεινε προσγειωμένος, επέλεξε τους σωστούς συνεργάτες και προχώρησε, χωρίς να αποκαλύπτεις τα σχέδια και τους σκοπούς σου σε κανέναν. Τα οικονομικά σου διαφαίνονται καλά, απλώς οι επεκτάσεις ίσως απορροφήσουν μεγάλο μέρος των όποιων κεφαλαίων έχεις. Θα υπάρχει όμως εισροή και θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Λίγη προσοχή στις αγορές που δεν είναι απαραίτητες. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις.

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 81
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-07-2017 00:00:00
loading...
MyAstro WebTv

 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι