blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Δίδυμοι
 
blank
Δίδυμοι
Δίδυμοι 21/5-21/6

Μηνιαίες Προβλέψεις - Δίδυμοι

Μήνας   Φεβρουάριος 2018    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
blank

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Δίδυμο το μήνα Φεβρουάριο  2018 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Αγαπητέ Δίδυμε, ο Φεβρουάριος θα είναι ένας μήνας γεμάτος από σκληρή δουλειά και επιτυχίες. Υπάρχει μια εύνοια στο πλανητικό σκηνικό που δίνει ώθηση στις εξελίξεις και σε βοηθάει να επιτύχεις αυτά που θέλεις, αν και θα χρειαστεί να κοπιάσεις αρκετά. Η επαγγελματική σου ζωή έρχεται στο προσκήνιο, ενώ η αισθηματική σου ζωή θα βρίσκεται λίγο πιο πίσω στην ιεραρχία των προτεραιοτήτων σου. Είναι μια από αυτές τις περιόδους που νιώθεις την ανάγκη να επικεντρωθείς στις προσωπικές σου επιδιώξεις, προκειμένου να νιώσεις την γλυκιά γεύση της προόδου. Η επίτευξη των στόχων, όμως, θα πρέπει να γνωρίζεις ότι θα έρθει με την στήριξη των ανθρώπων γύρω σου. Όσον αφορά την διάθεσή σου θα είναι σε εξαιρετικά επίπεδα, καθώς θα βλέπεις ότι η εξέλιξη των καταστάσεων σε γεμίζει και σε ικανοποιεί. Με τον Ερμή στον Υδροχόο μέχρι τις 18 του μήνα, καταφέρνεις να εκφράσεις την επαναστατική σου φύση και να απελευθερωθείς από την πίεση που σου έχει δημιουργηθεί. Μην εγκλωβίζεις άλλο την σκέψη και το συναίσθημά σου.

 

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Από σήμερα μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Ο Άρης, πλανήτης του πάθους και της δράσης, θα επηρεάσει τον μήνα αυτό τον τομέα των σχέσεων για το δικό σου ζώδιο. Τώρα θα κληθείς να επενδύσεις στα πρόσωπα και τις σχέσεις στις οποίες πραγματικά πιστεύεις. Θα υπάρξουν, άλλωστε, οι αφορμές που θα καθορίσουν την πορεία τους και θα αποδείξουν τη σταθερότητά τους. Από τη μια, θα υπάρξουν διαφωνίες και συγκρούσεις με τον άνθρωπό σου για διάφορα θέματα. Όμως, δεν είσαι υπεύθυνος για τις επιλογές του και την ζωή του, οπότε μην επωμίζεσαι βάρη που δεν σου αντιστοιχούν. Προτίμησε να κινηθείς συμβουλευτικά και όχι χειριστικά. Από την άλλη, θα δοθεί η ευκαιρία, για περισσότερη ειλικρίνεια και ευθύτητα, αρκεί να δείξεις την αντίστοιχη διάθεση και να μην κλειστείς στον εαυτό σου. Στην περίπτωση που αναζητάς την χαμένη συντροφικότητα στη ζωή σου, θα υπάρξει η δυνατότητα για αισθητή βελτίωση στην αισθηματική σου ζωή. Μην μένεις στο καβούκι σου και θα δεις ότι οι ευκαιρίες είναι πολλές για να γνωρίσεις ενδιαφέροντα πρόσωπα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Τα επαγγελματικά σου θα είναι σε πρώτο πλάνο τον μήνα αυτό και το πλανητικό σκηνικό να ξέρεις ότι σε βοηθάει έτσι ώστε να προχωρήσεις με τον τρόπο που θέλεις και να φτάσεις στην επιτυχία που εσύ ορίζεις. Φρόντισε, όμως, να κάνεις αργά και σταθερά βήματα και να μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου. Έχε πίστη στις εξελίξεις, γιατί οι ίδιες οι καταστάσεις θα σε βοηθήσουν να κάνεις , τελικά, αυτό που έχεις στο μυαλό σου. Αν η δουλειά σου έχει να κάνει με πωλήσεις και εμπόριο να ξέρεις ότι οι προοπτικές είναι εξαιρετικές. Έχεις φαεινές ιδέες που θα αποδώσουν τα μέγιστα. Έτσι, και στην καριέρα σου μπορείς να προσφέρεις πόνους, αλλά και στην τσέπη σου μπορείς να δώσεις μια ανάσα. Αξιοποίησε τα χρήματα που θα λάβεις για να κάνεις κάποιες μικρές επενδύσεις. Απόφυγε, όμως, τα μεγάλα ρίσκα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 92
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 31-01-2018 12:49:41
loading...
MyAstro WebTv

 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι