blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Δίδυμοι
 
blank
Δίδυμοι
Δίδυμοι 21/5-21/6

Μηνιαίες Προβλέψεις - Δίδυμοι

Μήνας   Απρίλιος 2018    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 92

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Δίδυμο το μήνα Απρίλιο 2018 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Φίλε Δίδυμε, ο Ήλιος θα παραμείνει στον Κριό μέχρι τις 20 Απριλίου, γεγονός που σημαίνει ότι θα έχεις πολλή ενέργεια κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Τις ευκαιρίες που θα συναντήσεις στον δρόμο σου, θα καταφέρεις να τις αρπάξεις και να τις εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο τρόπο. Οι αποφάσεις που σχετίζονται με αυτές θα σε κάνουν να νιώθεις αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Φαίνεται ότι η αρμονία θα χαρακτηρίζει τις ημέρες αυτές. Με τον Ήλιο να περνάει στον Ταύρο, αμέσως μετά, η ένταση και η ενέργεια μειώνονται, αλλά οι καλές στιγμές παραμένουν. Ευνοϊκή θέση θα έχει και ο Ερμής για το ζώδιό σου, ο οποίος θα βρίσκεται στον Κριό. Η θέση αυτή σε βοηθάει πολύ ουσιαστικά στις επαγγελματικές σου επιδιώξεις και σε κάθε είδους επαφές και επικοινωνίες που θέλεις να κάνεις. Με την ανάδρομη πορεία του Ερμή μέχρι τις 15, καλό είναι να ρίξεις λίγο τους τόνους και να μην δίνεις έκταση σε μικροδιαφωνίες που φέρνει η στιγμή. Κάποια ψέματα θα σου προκαλέσουν εκνευρισμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η Αφροδίτη παραμένει στον Ταύρο μέχρι και τις 23 και στη συνέχεια εισέρχεται στο δικό σου ζώδιο. Θα νιώσεις ιδιαίτερα την εύνοιά της την περίοδο αυτή. Θα αισθανθείς πιο χαρούμενος και φιλικός, γεγονός που θα επηρεάσει τη σχέση θετικά και θα κάνει τον σύντροφό σου να ανταποκριθεί θετικά σε μια τέτοια στάση. Είναι καλή περίοδος για την αγάπη, την φιλία και τον γάμο.  Αν αναζητάς μια νέα πρόκληση στην προσωπική σου ζωή και βαρέθηκες να είσαι μόνος, είναι καλή στιγμή για να κοινωνικοποιηθείς και να βγεις. Η θετική ενέργεια και η λάμψη σου θα τραβήξουν τον ενδιαφέρον σε νέα πρόσωπα. Μην κλείσεις την πόρτα σε ευκαιρίες. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο άρθρο Προβλέψεις Απριλίου 2018 με βάση το δεκαήμερο γέννησης σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Με τον Άρη να παραμένει στον Αιγόκερω καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, θα έχεις την τάση να σκεφτείς σοβαρά και να αποφασίσεις εάν η ενέργεια που σπαταλάς έχει την σωστή κατεύθυνση και τον σωστό λόγο. Ίσως είναι μια καλή αφορμή να αναθεωρήσεις την στάση σου και τις επιλογές σου στον τομέα αυτό. Ίσως πάλι ανακαλύψεις νέα αντικείμενα ή εγχειρήματα που θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ πιο δημιουργικός. Όσον αφορά στον οικονομικό τομέα, θα πρέπει να φροντίσεις να μην το παρακάνεις. Παρά τις όποιες δυσκολίες, όμως, μπορείς να κάνεις κάποιες μικρές έξυπνες επενδύσεις που σκέφτεσαι από καιρό. Παράλληλα, είναι περίοδος που μπορείς να μελετήσεις ένα νέο οικονομικό εγχείρημα και να πάρεις αποφάσεις σχετικά με αυτό.

Μηνιαίες Προβλέψεις Απριλίου 2018.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-03-2018 12:22:32
loading...
 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι