blank
Βρίσκεστε Eδώ>> / Ζώδια / Ιχθείς
 
blank
 
Ιχθείς
Ιχθείς 20/2-20/3

Μηνιαίες Προβλέψεις - Ιχθείς

Μήνας       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιχθύ το μήνα Ιανουάριο 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Τον Ιανουάριο θα περάσεις αρκετά ευχάριστα στην καθημερινότητά σου και οι περισσότερες υποθέσεις που σε απασχολούν, θα έχουν θετική έκβαση. Με την Αφροδίτη από τις 3 και μετά στο ζώδιό σου, αλλά και με τον Άρη επίσης στο ζώδιό σου μέχρι τις 28, η κοινωνική σου ζωή θα είναι στα φόρτε της και πολλές θα είναι οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, για να την εμπλουτίσεις και να γνωρίσεις πολλούς και αξιόλογους ανθρώπους. Η δυναμικότητα και η ενεργητικότητα που θα έχεις, θα σε κάνουν να ανοίξεις ευκολότερα τους δρόμους για την επίτευξη των στόχων σου και θα αισθάνεσαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τα επιτεύγματά σου. Διάφορες επενδύσεις που έγιναν στο παρελθόν, θα μπορούσαν να σου αποδώσουν καλά κέρδη τώρα, με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα μέχρι τις 8 του μήνα και να ευνοεί τέτοιου είδους δραστηριότητες. Πρόκειται για ένα μήνα που θα είσαι πολύ δυναμικός και θα εργαστείς σκληρά. Θα έχεις ένα έντονο ενδιαφέρον για πνευματικά θέματα και οι αποδράσεις που θα κάνεις, θα σε ανανεώσουν ψυχολογικά και θα σου φτιάξουν αισθητά τη διάθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στην αισθηματική σου ζωή θα υπάρξει στασιμότητα, ενώ επειδή θα εργάζεσαι πάρα πολύ, αυτό θα σε κάνει να μην μπορείς να εκμεταλλευτείς κάποιες καλές ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Η κοινωνική σου ζωή θα είναι ικανοποιητική και θα εκπέμπεις έντονο σεξαπίλ. Αν είσαι δεσμευμένος, στις 12 του μήνα που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Καρκίνο μπορεί να υπάρξει ένα μπλοκάρισμα στην έκφραση των συναισθημάτων σου, που θα είναι όμως προσωρινό, γι’ αυτό μη δώσεις περισσότερη έκταση από όση χρειάζεται.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα θα είναι αντιφατικά. Στο ξεκίνημα του μήνα υπάρχει πιθανότητα να έρθεις αντιμέτωπος με τη ζήλεια και των ανταγωνισμό κάποιων συναδέλφων σου και οφείλεις πάνω από όλα στον εαυτό σου να τους αντιμετωπίσεις διπλωματικά και έξυπνα, ώστε να αποφύγεις περαιτέρω αρνητικές εξελίξεις. Μην δώσεις έκταση στα λόγια τους και προσπέρασέ τους με διακριτικότητα. Κατά τα άλλα, οι αρμοδιότητες που θα έχεις θα είναι πολλές, γεγονός που θα σου προσθέσει μεγαλύτερο άγχος και πίεση. Καλό θα ήταν να μην κάνεις αυτό το μήνα μεγάλες αλλαγές στην εργασία σου, αλλά ούτε και νέα σχέδια. Θα πρέπει να δουλεύεις βάση προγράμματος και όσο το δυνατόν σκληρότερα, για να έχεις τα μέγιστα αποτελέσματα. Απόφυγε την υπερβολική εξάρτηση από τους συναδέλφους, γιατί θα μπορούσε να σου επιφέρει ζημιές χωρίς να το καταλάβεις. Όσον αφορά στα οικονομικά σου, αυτά θα παραμείνουν σταθερά αυτό το μήνα. Αν έχεις επιχείρηση, κάποιες οικονομικές απαιτήσεις θα σε αποσυντονίσουν για λίγο, κάποια έκτακτα έξοδα θα σου προκαλέσουν ανησυχίες, ενώ καλό θα ήταν να προσέξεις και τις επενδύσεις που θα κάνεις. Θα ήταν καλύτερα να προγραμματίσεις πολύ καλά οποιεσδήποτε οικονομικές δεσμεύσεις. Επίσης, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σχετικά με τα οικονομικά σου και τις επενδύσεις. Τα έσοδά σου θα είναι καλά, αν και ακανόνιστα κάποιες φορές.

Βαθμολόγησε
Score: 3.9  Ψήφοι: 41
MyAstro WebTv

 
 
blank
loading...
 
 
blank