blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Ιχθείς
 
blank
Ιχθείς
Ιχθείς 20/2-20/3

Μηνιαίες Προβλέψεις - Ιχθείς

Μήνας   Σεπτεμβρίου 2017    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
blank

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιχθύ το μήνα Σεπτέμβριο 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Ο μήνας αυτός αγαπητέ Ιχθύ, θα είναι αρκετά φιλικός προς το ζώδιό σου και θα σου δοθούν ευκαιρίες να υλοποιήσεις πολλά σχέδιά σου. Ωστόσο, το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου θα είναι τα θέματα σχετικά με τις οικονομικές σου σχέσεις και τις πνευματικές σου αναζητήσεις και προβληματισμούς. Μέχρι και το δεύτερο δεκαήμερο, οι ρυθμοί της καθημερινότητας θα είναι φρενήρεις, ενώ από εκεί και πέρα τα πράγματα αρχίζουν να χαλαρώνουν και να ακολουθούν πιο αργούς και ήρεμους βηματισμούς. Η μετακίνηση ή αλλαγή τοποθεσίας θα είναι ένα θέμα που θα σε απασχολήσει, καθώς είτε θα χρειαστεί να ταξιδέψεις , είτε να κάνεις πιο ριζικές αλλαγές. Θα πρέπει κατά τη διάρκεια του μήνα να διατηρήσεις ένα χαμηλό προφίλ, αποφεύγοντας τα ρίσκα. Ναι μεν να εργαστείς προς την πραγμάτωση των σχεδίων σου, αλλά δεν χρειάζεται να επεκτείνεσαι περισσότερο από όσο αντέχεις.

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η αισθηματική σου ζωή αυτόν τον μήνα αναζητά την αλήθεια. Θέλεις να ξεκαθαρίσεις τα ακριβή δεδομένα που υπάρχουν στη ζωή σου και αυτό σε κουράζει πριν καλά-καλά ξεκινήσεις την δραστηριοποίηση. Αν βρίσκεσαι σε μόνιμο δεσμό, τα θέλω σου έρχονται στην επιφάνεια και γίνονται επιτακτική ανάγκη. Θα τα διεκδικήσεις με θέρμη από τον σύντροφό σου, χωρίς διάθεση για συμβιβασμούς. Μπορείς να χαλαρώσεις, ωστόσο, και να αναζητήσεις την αγάπη και το ενδιαφέρον, αντί να πεισμώνεις σαν μικρό παιδί. Δεν έχεις να κερδίσεις κάτι με αυτόν τον τρόπο. Αντίθετα, δημιουργείς χάσμα στη σχέση σου. Αν πάλι αναζητάς το άλλο σου μισό, ίσως τα επαγγελματικά μπερδευτούν με τα συναισθηματικά. Δεν είναι πάντα κακό. Θα μπεις στον πειρασμό να «συνεργαστείς» με ένα πρόσωπο της εργασίας σου σε άλλο επίπεδο! Το δεύτερο δεκαπενθήμερο, η γοητεία σου θα είναι εμφανώς ακαταμάχητη, τόσο που θα αφήσεις στην άκρη οποιαδήποτε δεύτερη σκέψη και θα επιτρέψεις στον εαυτό σου να περάσει αξέχαστες στιγμές.

Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr!
Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 ΜΟΝΟ 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά, ο μήνας που έρχεται υπόσχεται πολλά καλά και επιτυχίες που σου έχει στερήσει από το παρελθόν. Θέματα που βρίσκονταν σε στασιμότητα τακτοποιούνται. Η ενέργεια και η εργατικότητα θα είναι εμφανείς κατά τη διάρκεια όλου του μήνα και θα έχεις μια άνεση στην συνεργασία με τα πρόσωπα του εργασιακού σου περιβάλλοντος. Οι ιδέες σου μπορούν να προωθηθούν μέσα από την ομαδική δουλειά και αλληλεγγύη. Θα υπάρξουν ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς άμεσα! Ειδικά εκείνες που αφορούν τα οικονομικά σου και μέσω των οποίων θα καταφέρεις να φτιάξεις πολύ το κλίμα σε αυτόν τον τομέα της ζωής σου. Τα έσοδά σου μπορούν να βρουν πρόσφορο έδαφος προκειμένου να αυξηθούν. Χρειάζεται, όμως, να δραστηριοποιηθείς προς αυτή την κατεύθυνση. «Συν Αθηνά και χείρα κίνει!»

Βαθμολόγησε
Score: 3.9  Ψήφοι: 51
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 09-08-2017 15:29:41
loading...
MyAstro WebTv

 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι