blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Ιχθείς
 
blank
 
Ιχθείς
Ιχθείς 20/2-20/3

Μηνιαίες Προβλέψεις - Ιχθείς

Μήνας       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τους Ιχθύς το μήνα Μάρτιο 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Αυτός ο μήνας θα φέρει μια τάση για ριζοσπαστικές αλλαγές στη συμπεριφορά σου και τη ζωή σου γενικότερα. Αυτό θα προκαλέσει αρκετή αναστάτωση και σκαμπανεβάσματα, που θα σε επηρεάσουν κατά πολύ και θα σε αποσυντονίσουν. Πρόσεχε πολύ αυτούς που βρίσκονται κοντά σου και κρίνε τους με περισσότερη καχυποψία. Ορισμένοι περιμένουν την κατάλληλη στιγμή να σε εκμεταλλευτούν. Φρόντισε επίσης παραπάνω τις οικονομικές σου συναλλαγές, μην κινείσαι επιπόλαια και χάσεις τον έλεγχο. Ο Άρης από τις 10 και μετά στον Ταύρο, ευνοεί τις διάφορες σχέσεις σου, κοινωνικές και προσωπικές, που σύντομα θα φανούν χρήσιμες. Τις τελευταίες μέρες του μήνα, με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Κριό στις 28, η διάθεσή σου θα είναι κάπως πεσμένη και θα σε κυριεύσει η απαισιοδοξία. Κάνε την πιο αξιόπιστη επιλογή για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε τους διάσημους αστρολόγους του Myastro.gr στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Πολλές προοπτικές να φτιάξεις την ερωτική σου ζωή θα προκύψουν τον Μάρτιο. Βγες επιτέλους από το καβούκι σου και άσε στην άκρη δισταγμούς και ανασφάλειες. Για εσένα που έχεις σχέση τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά, οπότε βρες την ευκαιρία να ανοιχτείς περισσότερο στο σύντροφό σου και να είσαι πιο ειλικρινής. Ο Ερμής στο ζώδιό σου μέχρι τις 13, θα φέρει πιο κοντά τον αγαπημένο σου, με τον έντονο ερωτισμό και το διάχυτο στην ατμόσφαιρα πάθος να υπόσχεται σταθερότητα στη σχέση σου για αρκετό καιρό ακόμη. Οι αδέσμευτοι Ιχθείς θα μπορέσετε να κρατήσετε τις ισορροπίες στα ερωτικά και τα εργασιακά σας, με επιτυχία και στους δύο τομείς. Μια νέα γνωριμία με έναν ιδιαίτερα ενδιαφέροντα και αξιόλογο άνθρωπο, θα σας ενθουσιάσει. Εάν είσαι δεσμευμένος, τις ημέρες που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Κριό, στις 28, θα ζήσεις τρυφερές και ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε για το κοινό σας μέλλον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Μία περίοδος ευημερίας ξεκινά για εσένα αυτό το μήνα, καθώς καινοτόμες ιδέες και προτάσεις θα αναπτερώσουν το χαμηλό σου ηθικό, όσον αφορά τα επαγγελματικά σου. Οργανώσου σωστά και δραστηριοποιήσου με πρόγραμμα και με πάθος, για να αντιμετωπίσεις τα θέματα που πιθανόν να προκύψουν. Θα κοπιάσεις, αλλά θα φτάσεις σίγουρα στην επιτυχία. Περνάς από φάση εξέλιξης, αφού κερδοφόρες και αξιόλογες συνεργασίες θα κάνουν την εμφάνισή τους, δίνοντάς σου δύναμη για νέα ξεκινήματα. Ο δυναμικός και δραστήριος χαρακτήρας σου θα σε βοηθήσει να υλοποιήσεις και να ωφεληθείς από αυτές. Εξέτασέ τες καλά πρώτα όμως, και τότε μόνο προχώρα ένα βήμα παρακάτω. Επιπλέον, φρόντισε να εμπιστεύεσαι περισσότερο τον εαυτό σου και να αποβάλεις τις ανασφάλειές σου. Κατά τα άλλα, οι κοινωνικές επαφές είναι αυτές που θα βοηθήσουν σημαντικά στην άνοδο του κύρους σου και των εσόδων σου. Με σωστές κινήσεις και στηριγμένος σε την σωστή επικοινωνία, μπορείς να παραμείνεις σταθερός στις θέσεις σου και να καταφέρεις όλα όσα έχεις προγραμματίσει. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις.

Βαθμολόγησε
Score: 3.9  Ψήφοι: 44
MyAstro WebTv

 
 
blank
loading...
 
 
blank