blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Λέων
 
blank
Λέων
Λέων 23/7-23/8

Μηνιαίες Προβλέψεις - Λέων

Μήνας   Μάρτιος 2018    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 28

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Λέοντα το μήνα Μάρτιο 2018 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Αγαπητέ Λέων, ο κυβερνήτης σου Ήλιος θα βρίσκεται στον Κριό από τις 20 του μήνα και μετά. Αυτό σημαίνει ότι ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητά σου φτάνουν στα μέγιστα επίπεδα. Καθαρή δύναμη και απόλυτη ενεργητικότητα θα διακατέχουν τις κινήσεις σου. Θα νιώθεις πιο σίγουρος από ποτέ για όσα κάνεις και λες. Η σιγουριά αυτή θα παρέχει ασφάλεια σε όσους βρίσκονται κοντά σου, κάνοντάς τους να σε εμπιστεύονται και να στηρίζουν. Ο αυθορμητισμός θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις εμπόδια και να έχεις την ώθηση που χρειάζεσαι όταν η λογική δειλιάζει. Με την πρώτη Πανσέληνο του μήνα, στην Παρθένο στις 2 Μαρτίου, θα υπάρξει μια κρίση στην κρίση σου…! Τί σημαίνει αυτό; Η λογική κλονίζεται, με αποτέλεσμα να χάνεις τον ειρμό σου και να βγαίνεις εκτός προγράμματος. Με λίγη ψυχραιμία θα καταφέρεις να διατηρήσεις τον έλεγχο, όμως. Στις 31, με την δεύτερη Πανσέληνο στον Ζυγό, θα δημιουργηθεί μια αναστάτωση στις σχέσεις σου με τους γύρω. Η αρμονία επιτυγχάνεται πιο δύσκολα και καλείσαι να καταβάλεις μεγαλύτερη προσπάθεια για να αποφύγεις τις εντάσεις.

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου, με την Αφροδίτη στον Κριό, θα υπάρχει έντονος αυθορμητισμός, αλλά και ειλικρίνεια. Ο παρορμητισμός σε παρασύρει. Θα είναι από τις περιπτώσεις που θα θελήσεις να κάνεις τρελά πράγματα με το ταίρι σου, να νιώσεις την καρδιά σου να χτυπάει και την αδρεναλίνη να φτάνει στα ύψη. Η μετριότητα δεν θα έχει θέση στην σχέση σας. Ταυτόχρονα γίνεσαι αφοπλιστικά ειλικρινής, γεγονός που βοηθάει τον δεσμό να εξελιχθεί πάνω σε στερεή βάση. Αν είσαι μόνος, ο δυναμισμός που θα εκπέμπεις θα γοητεύσει το άλλο φύλο και δεν θα είναι λίγες οι προτάσεις που θα δεχθείς. Φρόντισε μόνο να μην φτάνεις στα άκρα, καθώς δεν θα είναι δύσκολο να φανείς αλαζόνας και υπερόπτης, χαλώντας την εικόνα σου. Και θα είναι κρίμα…

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά θα υπάρξει θετική επιρροή που θα έρχεται ταυτόχρονα από δύο πλανήτες. Ο Ερμής μπαίνει στον Κριό στις  7 και η Αφροδίτη στις 8. Ο συνδυασμός αυτός κρύβει απίστευτες δυνατότητες για την δουλειά σου και τις συνεργασίες ή τις σχέσεις που έχεις στον εργασιακό χώρο. Ο λόγος σου αποκτάει δύναμη και είσαι σε θέση να πείσεις και τον πλέον δύσπιστο. Χρησιμοποιείς δυνατά επιχειρήματα και ο δυναμισμός δεν αφήνει περιθώρια για αμφιβολίες. Παράλληλα, οι σχέσεις σου με τους γύρω σου γίνονται πιο ειλικρινείς και αυθόρμητες. Έτσι, δημιουργείται εμπιστοσύνη πάνω στην οποία μπορείς να στηρίξεις κάθε φιλόδοξο σχέδιό σου. Με τον Άρη στον Τοξότη, η δράση σου φέρνει σημαντικές εξελίξεις στα επαγγελματικά, αλλά και στα οικονομικά. Ό,τι κάνεις έχει μακροπρόθεσμη ισχύ και τα αποτελέσματα αργά ή γρήγορα θα φανούν. Παίξε σωστά το παιχνίδι και δεν θα το μετανιώσεις. Το μόνο αρνητικό είναι ότι όλος σχεδόν ο μήνας θα απαιτήσει από εσένα μεγάλα αποθέματα ενέργειας και αντοχής. Για αυτό φρόντισε να ξεκουράζεσαι που και που.

Μηνιαίες Προβλέψεις Μαρτίου 2018.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 26-02-2018 14:07:38
loading...
 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι