blank
Βρίσκεστε Eδώ>> / Ζώδια / Λέων
 
blank
 
Λέων
Λέων 23/7-23/8

Μηνιαίες Προβλέψεις - Λέων

Μήνας       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Λέοντα το μήνα Ιανουάριο 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Αυτό το μήνα ενδεχομένως να αντιμετωπίσεις σκαμπανεβάσματα. Στο ξεκίνημά του ο Ερμής κινείται ανάδρομα και φέρνει αναταραχές και δυσάρεστες εκπλήξεις στη ζωή σου, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά επαγγελματικά σχέδια, που ήταν ένα βήμα προ των πυλών για να πραγματοποιηθούν. Μέχρι τις 8 Ιανουαρίου, που θα λάβει τέλος και η ανάδρομη κίνηση του, οι μέρες προβλέπονται γεμάτες ένταση και συνεχείς ανατροπές, που θα κάνουν τα νεύρα σου… τσατάλια. Προσπάθησε να παραμείνεις προσεκτικός στις σχέσεις σου με τους άλλους, απόφυγε τις εντάσεις στον αισθηματικό τομέα και μη βάζεις την ασφάλεια και την υγεία σου σε δοκιμασία. Θα χρειαστεί να κουραστείς περισσότερο από το συνηθισμένο με κάποια οικογενειακά σου θέματα, αλλά θα εξυπηρετηθείς από δικούς σου ανθρώπους σε κοινωνικά ή επαγγελματικά ζητήματα. Τις τελευταίες μέρες του μήνα, με τον Άρη να κάνει την είσοδό του στον Κριό και την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Υδροχόο την ίδια μέρα, βελτιώνεται κατά πολύ η ψυχολογική σου κατάσταση, ενώ θα έχεις την ευκαιρία να προγραμματίσεις τα μελλοντικά σου σχέδια με άλλη προοπτική.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στην αισθηματική σου ζωή θα είσαι πολύ χαρούμενος και θα υπάρξει ταύτιση ιδεών και αναγκών με το σύντροφό σου. Και οι δύο μαζί θα έχετε έντονη κοινωνική ζωή και θα περάσετε ιδιαίτερα διασκεδαστικά τα βράδια σας, παρέα με φίλους και τις οικογένειές σας. Κρατηθείτε μόνο μακριά από συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας, γιατί μπορεί να χαλάσουν το όμορφο κλίμα σε μία στιγμή και είναι κρίμα… Εσύ που κοιμάσαι ακόμη αγκαλιά με τη μοναξιά σου, θα έχεις τη δυνατότητα να απολαύσεις τις καλές ευκαιρίες που θα σου δοθούν για να ξεκινήσεις τώρα μία σχέση με ένα άτομο από το ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον, που θα ξανασυναντηθείτε τυχαία. Μην τον αφήσεις να φύγει, αλλά δώσε και στους δύο σας μία ευκαιρία, γιατί έχεις πολλές πιθανότητες να βρεις τον έρωτα που ψάχνεις στο πρόσωπό του.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά σου θα έχεις πολλή όρεξη για δουλειά, αλλά δυστυχώς αρκετές θα είναι οι στιγμές που τα πράγματα δε θα πηγαίνουν όπως θα τα έχεις προγραμματίσει. Παρ’ όλο που θα έχεις την υποστήριξη των συνεργατών σου, πίσω από την πλάτη σου θα γίνονται αρνητικά σχόλια για το άτομό σου, που γρήγορα θα αποκαλυφθούν και θα σε στεναχωρήσουν. Προσπάθησε να αποφύγεις τις εντάσεις και τις άσχημες συζητήσεις και άσε το χρόνο να περάσει προς όφελός σου, γιατί η αλήθεια είναι ότι με το που ο Ερμής σταματήσει να κινείται ανάδρομα, από τις 8 Ιανουαρίου και μετά, η περίοδος θα είναι πολύ ευνοϊκή για εσένα και οι ιδέες σου θα καταπλήξουν τους πάντες. Στα οικονομικά σου τα έσοδά σου θα είναι καλά, αλλά ευμετάβλητα. Πρόσεξε πολύ τις ασταθείς τάσεις σου και μην ξοδεύεις αλόγιστα σε καταναλωτικά αγαθά και περιττές αγορές, γιατί στο τέλος δε θα έχεις να πληρώσεις τις υποχρεώσεις σου.

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 15
MyAstro WebTv

 
 
blank
loading...
 
 
blank