blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Λέων
 
blank
Λέων
Λέων 23/7-23/8

Μηνιαίες Προβλέψεις - Λέων

Μήνας   Ιανουάριος 2018    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
blank

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Λέοντα το μήνα Ιανουάριο 2018 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Αγαπητέ Λέων, για το ζώδιό σου οι προβλέψεις λένε ότι μετά τις 11 του μήνα που ο Ερμής θα περάσεις στον Αιγόκερω θα εστιάσεις σε επαγγελματικά θέματα περισσότερο από ό,τι σε άλλα. Η καριέρα και η επιτυχία αποτελούν κρίσιμους παράγοντες ευτυχίας για εσένα στη ζωή σου. Προς το παρόν, αφήνεις λίγο πιο πίσω τις υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι ή με τις εσωτερικές σου αναζητήσεις. Η γοητεία που εκπέμπεις σε συνάρτηση με το πνεύμα συνεργασίας που διαθέτεις θα σε βοηθήσουν αποτελεσματικά από τις αρχές κιόλας του μήνα με την Αφροδίτη να κινείται στον Αιγόκερω μέχρι τις 18. Θα μπορείς πιο εύκολα να αναλάβεις πρωτοβουλία και έντονη δράση προκειμένου να επιτύχεις τους στόχους που έχεις θέσει στη ζωή σου. Η επιτυχία βέβαια, θα επηρεαστεί καθοριστικά από τη δυνατότητά σου να διαχειριστείς τις ποικίλες απαιτήσεις που πολλές φορές η ιεράρχησή τους έρχεται σε σύγκρουση. Αν ο τομέας των σπουδών σε απασχολεί, να ξέρεις ότι αναμένονται αλλαγές, είτε μικρές, είτε μεγαλύτερες με αποκορύφωμα την αλλαγή προσανατολισμού και αντικειμένου σπουδών.

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η αισθηματική σου ζωή σε απασχολεί αρκετά και έπεται αμέσως μετά τα επαγγελματικά. Βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα και χαρακτηρίζεται από μια τάση να ξεκαθαρίσουν οι υποθέσεις που στοιχειώνουν τη σχέση σου. Έρχονται από το παρελθόν και είναι πολλές οι φορές που δημιουργούν έριδες μεταξύ του συντρόφου σου και εσένα. Μετά τις 18 του μήνα που η Αφροδίτη θα περάσει στον Υδροχόο τότε μπορείς να δραστηριοποιηθείς ώστε να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα.  Ο σύντροφός σου στέκεται στο πλάι σου , στηρίζοντάς σε όπως πολύ καλά ξέρει να κάνει. Αν πάλι πορεύεσαι μόνος, καλό είναι να έχεις τις αισθήσεις σου σε εγρήγορση και τις κεραίες σου τεντωμένες καθώς κάτι πολύ όμορφο αναμένεται να συμβεί. Ακόμη κι από εκεί που δεν το περιμένεις. Ίσως, λέμε ίσως, ακόμη και από την εξέλιξη μιας φιλίας!

Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr!
Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Τα εργασιακά βρίσκονται στο πρώτο πλάνο αυτόν τον μήνα και από την αρχή κιόλας του μήνα έχεις την εύνοια που χρειάζεσαι ώστε να συνεργάζεσαι αποτελεσματικά και να επιτυγχάνεις την επίλυση προβλημάτων που σου δημιουργούν εμπόδια. Καλό είναι να επικεντρωθείς σε αυτά. Αρκετά σε έχουν φέρει πίσω. Ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητα θα σε χαρακτηρίζουν και θα σου δώσουν το πλεονέκτημα που χρειάζεσαι έναντι των ανταγωνιστών σου. Θα μπορέσεις να ξεμπλοκάρεις υποθέσεις που είχαν παραμείνει στάσιμες. Στον οικονομικό τομέα, τόλμησε να κάνεις συζητήσεις σχετικά με την δυνατότητά σου να αυξήσεις τις πηγές εσόδων ή τα έσοδα αυτά καθαυτά. Έτσι θα ισορροπήσεις τα οικονομικά σου. Το τέλος του μήνα με τον Άρη να περνάει στον Τοξότη στις 26 και την έκλειψη Σελήνης να λαμβάνει χώρα στο ζώδιο σου στις 31 χρειάζεται προσοχή σε αυτόν τον τομέα, γιατί είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείς σε σπατάλες και περιττές αγορές. Δεν θέλεις να επωμιστείς τις συνέπειες στο μέλλον!

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 28
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-12-2017 19:31:59
loading...
MyAstro WebTv

 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι