blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Ταύρος
 
blank
 
Ταύρος
Ταύρος 21/4-20/5

Μηνιαίες Προβλέψεις - Ταύρος

Μήνας       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ταύρο το μήνα Μάιο 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Παρόλο που αυτός ο μήνας θα είναι πολύ καλύτερος από τον προηγούμενο, εσύ θα εξακολουθείς να μην είσαι ικανοποιημένος από την καθημερινότητά σου. Βέβαια, έχεις μεγάλη ευθύνη, αφού επιμένεις να είσαι προσκολλημένος στο παρελθόν και δεν κάνεις κάτι για να αλλάξεις και να βελτιώσεις το παρόν. Άφησε τα παλιά εκεί που ανήκουν και επικεντρώσου στο τώρα. Πάρε τη ζωή σου στα χέρια σου και φέρ’ την στα μέτρα σου, ώστε να είσαι ήρεμος κι ευτυχισμένος. Το πρώτο μισό του μήνα η επικοινωνία με τους γύρω σου θα είναι πολύ δύσκολη και καλά θα κάνεις να μην είσαι ισχυρογνώμων, αλλά αντιθέτως να σέβεσαι τη γνώμη των άλλων. Από τις 16 του μήνα και μετά όμως, ο Ερμής που επισκέπτεται το ζώδιό σου θα βελτιώσει πολλά πράγματα στη ζωή σου κι εσύ θα γίνεις πιο θετικός απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις. Τις τελευταίες ημέρες του μήνα, κάποιες κινήσεις σου θα σου αποφέρουν κέρδη και ηθική ικανοποίηση. Η Νέα Σελήνη που θα λάβει χώρα στους Διδύμους στις 25, θα σου δώσει την ώθηση για νέα ξεκινήματα. Κάνε την πιο αξιόπιστη επιλογή για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε τους διάσημους αστρολόγους του Myastro.gr στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Εσύ που ανήκεις στην κατηγορία των δεσμευμένων Ταύρων, πρόσεχε τη συμπεριφορά σου προς το σύντροφό σου και προτίμησε να μη δώσεις συνέχεια σε διαφωνίες. Και οι δύο είστε πολύ κουρασμένοι και πιεσμένοι αυτήν την περίοδο, γεγονός που καθιστά εύκολους τους τσακωμούς και τις γκρίνιες. Επιδίωξε να απομονωθείς, μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα. Αν πάλι δεν έχεις σταθερό ερωτικό σύντροφο, θα πρέπει να προσέξεις πολύ επανασυνδέσεις με παλιούς έρωτες, διότι ίσως έχεις δώσει ήδη τις ευκαιρίες που θα έπρεπε. Μην ξεχνάς πως όταν έχεις προσπαθήσει πολύ για κάτι και δε βλέπεις βελτίωση, θα πρέπει να προχωρήσεις μπροστά. Προς τα μέσα του μήνα, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στις 11 στον Σκορπιό, θα γνωρίσεις ένα άτομο πολύ κοντά σε αυτό που ψάχνεις και αυτό θα σε χαροποιήσει πολύ.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Οι πρώτες ημέρες του μήνα θα σε γεμίσουν χαρά και αισιοδοξία, αφού όλα τα ζητήματα της ζωής σου γενικότερα φαίνεται να ευνοούνται και θα μπορείς να ζεις ήρεμα και αρμονικά. Το δεύτερο μισό του μήνα όμως, θα πρέπει να είσαι λίγο πιο επιφυλακτικός ως προς τη σχέση σου με κάποιους συνεργάτες, γιατί θα είναι εύκολο να βρεθείς προ απρόοπτων εξελίξεων. Ανάλογη προσοχή θα πρέπει να δείξεις και στα οικονομικά σου, γιατί θα είναι πολύ πιθανό να βγεις εκτός πλάνου, λόγω υπερβολικών ανοιγμάτων που έχεις κάνει. Στις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο γίνε πιο φειδωλός και οργανωμένος. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις.

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 41
loading...
MyAstro WebTv

 
 
blank
 
 
blank
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι