blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Ταύρος
 
blank
Ταύρος
Ταύρος 21/4-20/5

Μηνιαίες Προβλέψεις - Ταύρος

Μήνας   Αυγούστου 2017    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
blank

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ταύρο το μήνα Αύγουστο 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Αγαπητέ Ταύρε, το μήνα αυτό ευνοούνται τα θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια, ενώ από την άλλη τα θέματα καριέρας απαιτούν λίγη παραπάνω προσοχή και σχεδιασμό από την πλευρά σου. Μπορείς να αφιερώσεις παραπάνω χρόνο την περίοδο αυτή, έτσι ώστε να οργανώσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους, να τους επαναπροσδιορίσεις αν είναι ανάγκη και να καθορίσεις τα σχέδια «μάχης» που θα εφαρμόσεις προκειμένου να τους επιτύχεις. Παράλληλα, αν καταφέρεις να ενισχύσεις την ψυχολογική σου υπόσταση θα μπορέσεις και να επιλύσεις πιθανά ζητήματα που θα έρθουν στην επιφάνεια σε οικογενειακό επίπεδο. Δώσε τους την προσοχή που τους πρέπει και μην τα αμελήσεις. Ακόμη, θα νιώσεις να πηγάζει από μέσα σου η ανάγκη για αυτονομία και επιτυχία. Θέλεις να αποδείξεις στους άλλους, αλλά κυρίως σε εσένα, την ικανότητά σου να κινείσαι με ανεξαρτησία και δυναμικότητα , μια ανάγκη που καλό είναι να ελέγξεις καθώς μπορεί να σε κάνει να κινηθείς λανθασμένα και παρορμητικά. Αν πράξεις με περισσότερη σύνεση θα είναι πιο εύκολο να κατακτήσεις τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η θέση των πλανητών αυτόν τον μήνα ενισχύει την ρομαντική πλευρά του χαρακτήρα σου. Η άνεση στις κοινωνικές επαφές είναι αρκετά ισχυρή και σου χαρίζει το πλεονέκτημα να λαμβάνεις τις σωστές αποφάσεις σχετικά με θέματα αγάπης , σχέσεων και επισημοποιήσεων. Αν βρίσκεσαι σε σχέση ή σε μια κατάσταση που χρειάζεται οπωσδήποτε μια τονωτική ένεση ανανέωσης, η περίοδος αυτή προσφέρεται για να διορθώσει και να ξαναζωντανέψει όποια περίπτωση το έχει ανάγκη. Το πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο, οι προσπάθειές σου θα είναι επικεντρωμένες στην εναρμόνιση των οικογενειακών ισορροπιών. Προβλέπεται να είναι αρκετά επιτυχείς με αποτέλεσμα να υπάρξει ένα ήρεμο, γαλήνιο οικογενειακό περιβάλλον και οι συνθήκες θα βελτιωθούν εμφανώς. Θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις πολλές στιγμές χαράς και διασκέδασης με τα δικά σου πρόσωπα ή με το ταίρι σου, γεγονός που το είχες ανάγκη και σε κάνει να ανακτάς τις δυνάμεις σου. Αν πάλι διανύεις μια μοναχική περίοδο, η θελκτικότητα που πηγάζει από μέσα σου σε βοηθάει να κάνεις μια νέα συναισθηματική σχέση , η οποία έχει όλα τα εφόδια για να εξελιχθεί με μεγάλη επιτυχία. Ο τρόπος που θα χειριστείς όσα προκύψουν θα καθορίσουν και τις εξελίξεις.

Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr!
Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 ΜΟΝΟ 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αυτό τον μήνα, ήρθε επιτέλους η ώρα να χαλαρώσεις λίγο τους ρυθμούς σου στα επαγγελματικά και να ακουμπήσεις την πλάτη σου στην καρέκλα με ανακούφιση. Εσύ που αναζητάς εργασία θα είσαι αρκετά επιτυχής εξαιτίας της εύνοιας που δέχεσαι από τη θέση των πλανητών ως προς το ζώδιό σου. Ο μήνας είναι, επίσης, κατάλληλος για να ξεκινήσεις μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα, αλλά κάνε το με επιμονή και υπομονή, καθώς τα αποτελέσματα που περιμένεις δεν θα φανούν αμέσως, αλλά λίγο αργότερα. Ανοίγονται νέοι δρόμοι και παρουσιάζονται πολλές ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς αν τις χρησιμοποιήσεις προς όφελός σου. Οικονομικά αναμένεται να σταθείς ικανοποιητικά απέναντι στις απαιτήσεις αυτό τον μήνα. Το γεγονός αυτό θα είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς και της ικανότητάς σου να ελίσσεσαι αποτελεσματικά. Το πλανητικό σκηνικό εξασφαλίζει την εισροή χρήματος από διάφορες δραστηριότητες την περίοδο αυτή. Κατά το πρώτο δεκαήμερο, θα χρειαστεί να ξοδέψεις χρήματα για κάποιες οικογενειακές ανάγκες, αλλά ταυτόχρονα από συγγενικά πρόσωπα θα σου παραχθεί βοήθεια οικονομικής φύσης. Μια μικρή αστάθεια αναμένεται προς το τέλος του μήνα, αλλά με σωστή διαχείριση θα καταφέρεις να την ισορροπήσεις. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις.

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 43
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-07-2017 13:41:19
loading...
MyAstro WebTv

 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι