blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Ταύρος
 
blank
Ταύρος
Ταύρος 21/4-20/5

Μηνιαίες Προβλέψεις - Ταύρος

Μήνας   Δεκέμβριος 2017    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
blank

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ταύρο το μήνα Δεκέμβριο  2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Αγαπητέ Ταύρε, ο Δεκέμβριος αναμένεται ένας μήνας αρκετά θετικός στο σύνολό του, ενώ δεν θα λείψει η έντονη κινητικότητα. Η Πανσέληνος στους Διδύμους στις 3 δεν αναμένεται να σε δυσκολέψει ιδιαιτέρως, αλλά σίγουρα χρειάζεται μια προσοχή, καθώς θα σε ωθήσει να πάρεις κάποιες αποφάσεις και να κλείσεις θέματα μέσα σου. Με τον Ερμή να ξεκινάει την ανάδρομη πορεία από τον Τοξότη την ίδια ημέρα, σηματοδοτείται μια περίοδος που χρειάζεται λίγη παραπάνω προσπάθεια στον τομέα της επικοινωνίας, χωρίς να αναμένονται ιδιαίτερα εμπόδια. Φρόντισε να εκφράζεις αυτό που θέλεις, είτε στην εργασία σου, είτε στην προσωπική σου ζωή, χωρίς να περιμένεις οι γύρω σου να κάνουν εικασίες για να ξεκαθαρίσουν αυτό που λες. Νέα ξεκινήματα μπορούν να γίνουν στις 18 με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη να σε ευνοεί σε ό,τι θέλεις να κάνεις. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία από το ζώδιο του Τοξότη στις 23, γεγονός που σημαίνει ότι μπορείς να ξεκινήσεις τις διαπραγματεύσεις και να κλείσεις νέες συμφωνίες. Με την Αφροδίτη να μπαίνει στο ζώδιο του Τοξότη στην πρώτη του μήνα και στον Αιγόκερω στις 25 μπορούν να δρομολογηθούν όσα έχεις κατά νου στα αισθηματικά. Η γνώση της εμπειρίας που έχεις θα σε βοηθήσει καταλυτικά για τις αποφάσεις σου.

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Από τις αρχές του μήνα μέχρι και τις 24 η αισθηματική σου ζωή ευνοείται σημαντικά, καθώς το γενικότερο κλίμα που δημιουργεί η Αφροδίτη στον Τοξότη δίνει ώθηση σε νέες εξελίξεις και στην πρόοδο της σχέσης σου. Όπως καταλαβαίνεις, σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις κοντά με το ταίρι σου, να απολαύσεις στιγμές συντροφικότητας, ρομαντισμού, αλλά και πάθους, ενώ παράλληλα μπορείς να φέρεις προς συζήτηση τα ζητήματα που θα καθορίσουν την πορεία της κοινής σας πορείας. Ένας αρραβώνας ή ένας γάμος μπορεί τώρα να δρομολογηθεί ή ακόμη και να πραγματοποιηθεί αν ανήκεις στους τολμηρούς του ζωδίου. Αν πάλι η συντροφικότητα δεν υπήρχε μέχρι στιγμής στη ζωή σου, τώρα μπορείς να ξεκινήσεις μια νέα σχέση και  μάλιστα με πολύ καλές προοπτικές. Στις 25 η Αφροδίτη μπαίνει στον Αιγόκερω και από εδώ και πέρα ίσως υπάρξουν καθυστερήσεις στα θέματα καρδιάς, ενώ ίσως χρειαστεί να βάλεις «τάξη» στην περίπτωση που έχεις χάσει λίγο την μπάλα…

Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr!
Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Ο μήνας αναμένεται αρκετά δημιουργικός στον τομέα των επαγγελματικών σου. Φαίνεται πως υπάρχουν οι προδιαγραφές για να ξεκινήσεις συνεργασίες που μάλιστα στο μέλλον έχουν προοπτικές και διάρκεια. Με τον Άρη στον Σκορπιό από τις 9 και μετά μπορείς να κινηθείς με μεγαλύτερο δυναμισμό, να ανταπεξέλθεις στα δύσκολα και στις πιέσεις με μεγάλη δεξιοτεχνία. Δύσκολα εγχειρήματα μπορούν τώρα να προγραμματιστούν, αν θέλεις να επιφέρεις τα καλύτερα αποτελέσματα. Στα οικονομικά, θα είναι επίσης, μια καλή περίοδος για να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες, να κάνεις νέες επαφές και συνεργασίες που θα σου φέρουν έσοδα. Είσαι σε θέση να αναλύσεις σε βάθος τα προβλήματα που σε έχουν «φέρει πίσω», να βρεις τη «ρίζα του κακού» και να δράσεις μυστικά και δυναμικά για να ανακάμψεις.

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 50
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-11-2017 11:51:47
loading...
MyAstro WebTv

 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι