blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Ταύρος
 
blank
 
Ταύρος
Ταύρος 21/4-20/5

Μηνιαίες Προβλέψεις - Ταύρος

Μήνας       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ταύρο το μήνα Απρίλιο 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Αυτός ο μήνας αναμένεται να επιφέρει σημαντικές ανακατατάξεις στην προσωπική σου ζωή κυρίως, αλλά και στα οικονομικά σου. Ο Ερμής που θα κινείται σε ορθή πορεία μέχρι τις 9, αλλά και ο Άρης στο ζώδιό σου μέχρι τις 22, θα συμβάλουν πολύ, ώστε να είναι θετικές και υπέρ σου αυτές οι αλλαγές. Με την Αφροδίτη να επιστρέφει σε ορθή πορεία από τις 15 και μετά, θα είσαι σε θέση να τακτοποιήσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως και αυτό θα σε ανακουφίσει σε μεγάλο βαθμό. Οι προσωπικές σου σχέσεις ευνοούνται, ενώ στις 26 του μήνα, που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, η επικοινωνία με τους γύρω σου θα είναι άψογη. Γενικότερα, προσπάθησε να ακολουθείς ένα σωστό πρόγραμμα, ώστε και τις υποχρεώσεις σου να διευθετείς, αλλά κυρίως να βρίσκεις χρόνο να αποφορτίζεσαι από την όλη πίεση. Κάνε την πιο αξιόπιστη επιλογή για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε τους διάσημους αστρολόγους του Myastro.gr στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αυτός ο Απρίλιος θα χαρακτηρίζεται από διακυμάνσεις στα αισθηματικά σου, προκαλώντας σου κυκλοθυμικές αντιδράσεις. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, που η κυβερνήτης σου θα κινείται ανάδρομα, θα αποκαλυφθούν πράγματα σχετικά με το δεσμό σου, που θα σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Θα κυριαρχήσει ένταση, ενώ θα έχεις δυσκολίες κατανόησης και επικοινωνίας με τον σύντροφό σου. Το δεύτερο μισό του μήνα τα πράγματα θα βελτιωθούν κάπως, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν πρέπει να συνεχίσεις να φέρεσαι ήρεμα και με διαλλακτικότητα. Ο Ήλιος στο ζώδιό σου από τις 20 και μετά σε επηρεάζει θετικά και βάζεις σε τάξη τα ζητήματα, που καιρό τώρα σε απασχολούσαν. Δεσμευμένος ή όχι, τις ημέρες κοντά στη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 26 στο ζώδιό σου οι συνθήκες στα ερωτικά σου γίνονται ιδανικές και θα έχεις τη δυνατότητα να περάσεις αξέχαστα στα ερωτικά σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στον επαγγελματικό τομέα όλα βαίνουν καλώς και αυτό σε βοηθάει να δρομολογήσεις επιτέλους ιδέες και σκέψεις, που καιρό τώρα σχεδίαζες. Με τον Ερμή να κινείται σε ορθή πορεία για το πρώτο δεκαήμερο και να σε ευνοεί, τόλμησε να πάρεις δυναμικές πρωτοβουλίες και ρίσκα, που θα σε πάνε ένα βήμα πιο κοντά στην κορυφή. Μεγάλη θα είναι γενικότερα η ηθική σου ικανοποίηση, αφού κάθε στόχος και επιδίωξή σου θα ολοκληρώνεται γρήγορα και με σχετική ευκολία. Ωστόσο, απόλαυσέ το τώρα που μπορείς και κάνε όσα περισσότερα πράγματα προλαβαίνεις, γιατί αργότερα η ανάδρομη πορεία του θα φέρει ανατροπή σκηνικού και θα χρειαστεί να δουλέψεις σκληρά για να συνεχίσεις τις επιτυχίες. Φρόντισε λοιπόν να μην παρασυρθείς πολύ και να είσαι προσγειωμένος, ώστε να προσαρμόζεσαι στα νέα δεδομένα κάθε φορά και να κινείσαι ανάλογα. Μείνε πιστός στα σχέδιά σου και σύντομα θα ανταμειφθείς για όλες σου τις προσπάθειες. Τις ημέρες κοντά στην Νέα Σελήνη στις 26, τα οικονομικά σου θα σημειώσουν σημαντική άνοδο και θα μπορέσεις να κάνεις εκείνες τις αγορές που καιρό τώρα ήθελες και που θα σε χαροποιήσουν πολύ. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις.

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 40
MyAstro WebTv

 
 
blank
loading...
 
 
blank
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι