blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Ταύρος
 
blank
Ταύρος
Ταύρος 21/4-20/5

Μηνιαίες Προβλέψεις - Ταύρος

Μήνας   Μάρτιος 2018    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 50

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ταύρο το μήνα Μάρτιο 2018 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Φίλε Ταύρε, ο μήνας αυτός δημιουργεί αρκετή αναστάτωση εξαιτίας των δύο Πανσελήνων. Η μία θα πραγματοποιηθεί στην Παρθένο στις 2 του μήνα, κάνοντας την σκέψη σου πιο θολή και ταράζοντας τις πνευματικές σου πεποιθήσεις. Από την άλλη, η Πανσέληνος στον Ζυγό, διαταράσσει τις σχέσεις σου, τόσο σε προσωπικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο. Διαφύλαξέ τες την ημέρα αυτή, ώστε να αποφύγεις συνέπειες που θα έχουν διάρκεια στον χρόνο. Με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθείς στις 17, ένα κύκλος κλείνει και ένα νέος ξεκινάει. Η φαντασία παίρνει τα σκήπτρα και οδηγεί την συμπεριφορά και τις αποφάσεις σου. Η υπερβολική πίστη στο όνειρο είναι ικανή να σε κάνει να κινήσεις βουνά και να αλλάξεις δεδομένα ετών. Η Αφροδίτη θα κινείται στους Ιχθείς μέχρι τις 17, θέση που σε βοηθάει πολύ στις σχέσεις σου με τους γύρω. Υπάρχει κατανόηση, καλή διάθεση και αρκετό συναίσθημα. Αξιοποίησε την περίοδο αυτή για να αφιερώσεις χρόνο στον άνθρωπό σου.

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Παρά τις δυσκολίες και τις εντάσεις, ο Ερμής στους Ιχθείς μέχρι τις 6 σου δίνει τη δυνατότητα να μιλήσεις με τον σύντροφό σου γεμάτος κατανόηση και θέληση να βελτιώσεις το δεσμό σας. Το κλίμα γίνεται πιο ζεστό, οι συγκρούσεις μειώνονται και ο ειλικρινής διάλογος βοηθάει στην επίλυση των διαφορών. Μετά τις 7 του μήνα, που ο Ερμής μπαίνει στον Κριό, υπάρχει δυναμισμός και ενέργεια στον τρόπο που αλληλεπιδράς με τον σύντροφό σου. Ίσως να μην είναι καλή ιδέα να σκαλίσεις καταστάσεις του παρελθόντος που προκαλούν ενόχληση, γιατί όχι μόνο δεν θα βγάλεις άκρη, αλλά θα δημιουργήσεις έντονη δυσαρέσκεια. Από την άλλη, είναι καλό να μιλήσεις με ευθύτητα για αυτά που σε ενοχλούν, χωρίς περιστροφές και δειλία που μπερδεύει τα πράγματα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Οι συνεργασίες ευνοούνται όσο η Αφροδίτη κινείται στους Ιχθείς, δηλαδή μέχρι τις 7. Για τις ημέρες αυτές μπορείς να κάνεις συζητήσεις με επαγγελματισμό και καθαρή σκέψη, ώστε να καρπωθείς τα μεγαλύτερα οφέλη από την επαγγελματική συνύπαρξη με κάποιους ανθρώπους. Από εκεί και μετά που ο Ερμής θα κινείται στον Κριό, υπάρχει κίνδυνος να γίνεις προκλητικός, οδηγώντας τις συζητήσεις σε καβγάδες. Μην σπαταλάς την ενέργειά σου άνευ λόγου και αιτίας. Καλύτερα να κρατήσεις δυνάμεις για να τις αξιοποιήσεις πιο εποικοδομητικά. Ωστόσο, οι οικονομικές συνδιαλλαγές μπορούν να ευνοηθούν και αυτό να φέρει χρήμα στο ταμείο σου!

Μηνιαίες Προβλέψεις Μαρτίου 2018.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 26-02-2018 14:06:37
loading...
 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι