blank
 
blank
Ταύρος
Ταύρος 21/4-20/5

Μηνιαίες Προβλέψεις - Ταύρος

Μήνας   Ιουλίου 2017    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
blank

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ταύρο το μήνα Ιούλιο 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Ο Ιούλιος είναι ένας καλός μήνας για εσένα φίλε Ταύρε. Έχει έρθει πλέον ο καιρός να φανείς πιο δραστήριος και να εκμεταλλευτείς τις δυνάμεις που κρύβονται μέσα σου. Το κλίμα που θα δημιουργηθεί τώρα στους σημαντικότερους τομείς της καθημερινότητας σου θα είναι αρκετά θετικό, γεγονός που θα σου επιτρέψει να μην συναντήσεις πολλά εμπόδια και να αποφύγεις τις παγίδες που μπορεί να σε αναγκάσουν να κάνεις βήματα προς τα πίσω. Συνεπώς, αυτό που χρειάζεται είναι να διοχετεύσεις σωστά την ενέργειά σου προωθώντας περισσότερο τα ατομικά σου σχέδια,  σε σύγκριση με προηγούμενες περιόδους. Ιδέες και πλάνα που παρέμεναν ως τώρα στο μυαλό σου μπορούν επιτέλους να έρθουν στο προσκήνιο και να τεθούν σε δοκιμασία. Στον προσωπικό σου τομέα μην αφήνεις τους άλλους να εκμεταλλεύονται την υποχωρητικότητά σου και μην επιτρέπεις να συνεχίζονται κάποιες καταστάσεις που σε στεναχωρούν. Μίλησε στους κοντινούς σου ανθρώπους ξεκάθαρα και ειλικρινά γιατί το πιο πιθανό είναι να σε καταλάβουν και να προσαρμόσουν ανάλογα την συμπεριφορά τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου ο Ερμής που θα κινείται στον Λέων από τις 6 μέχρι τις 26 Ιουλίου θα σου βρει λύσεις σε ένα ζήτημα σου που έχει κοινωνικό αντίκτυπο. Μπορείς τώρα να κάνεις τις απαραίτητες επαφές και συζητήσεις ώστε να ξεκαθαρίσεις μια και καλή το τοπίο υπέρ σου. Οι δεσμευμένοι ακούστε τα μηνύματα που σας στέλνει ο σύντροφος σας και μην αδιαφορείτε ακόμη μία φορά για τις ανάγκες του. Με την Αφροδίτη – από τις 5 του μήνα και μετά στους Διδύμους θα υπάρξουν πολλές αλλαγές στην προσωπική σου ζωή και μία από αυτές μπορεί να είναι να μείνεις χωρίς ταίρι. Οι αδέσμευτοι θα έχετε όλα τα  εφόδια να αναζητήσετε έναν άνθρωπο που θα σας συμπληρώσει, ιδιαίτερα κοντά στις ημέρες της Νέας Σελήνης που θα λάβει χώρα στον Λέων στις 23.

Κάνε την πιο αξιόπιστη επιλογή για την προσωπική σου πρόβλεψη!

Κάλεσε τους διάσημους αστρολόγους του Myastro.gr στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Μάλλον είσαι από τους τυχερούς του ζωδιακού κύκλου αυτό το μήνα αγαπημένε Ταύρε. Η καλή σου διάθεση θα συνεχιστεί και θα δημιουργήσει ευνοϊκό περιβάλλον για την κατάστρωση νέων σχεδίων και στόχων. Αν και η ένταση δεν θα λείψει, επειδή όμως θα είναι περισσότερο δημιουργική, θετικό αποτέλεσμα θα έχει παρά αρνητικό. Το ευνοϊκό περιβάλλον θα πλαισιώνει και η παρουσία του Άρη στον Λέων από τις 20 και μετά που θα σου δώσει την δυνατότητα για μεγαλύτερη και ουσιαστικότερη επαφή με τους συνεργάτες σου. Με τους τελευταίους όμως θα πρέπει να επιδείξεις διαλλακτικότητα, διότι ιδιαίτερα στα μέσα του μήνα είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν μπερδέματα και ανταγωνιστικά παιχνίδια. Στα οικονομικά σου η κατάσταση θα είναι από σταθερή έως ανοδική, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πρέπει να χαλαρώνεις, γιατί δεν θέλει και πολύ να γυρίσει ο τροχός!!! Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις.

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 42
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-06-2017 18:38:16
loading...
MyAstro WebTv

 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι