blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Τοξότης
 
blank
Τοξότης
Τοξότης 23/11-21/12

Μηνιαίες Προβλέψεις - Τοξότης

Μήνας   Δεκέμβριος 2017    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
blank

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Τοξότη το μήνα Δεκέμβριο  2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Αγαπητέ Τοξότη, είσαι η «πέτρα του σκανδάλου» αυτόν το μήνα! Συμβαίνουν πολλά φαινόμενα στο ζώδιό σου και επηρεάζεσαι άμεσα από αυτά. Καταρχήν, ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σου από τις 3 μέχρι τις 23 που γυρίζει σε ορθή πορεία. Τι σημαίνει αυτό; Η επικοινωνία κάθε είδους φαίνεται να έχει κενά. Για παράδειγμα, θα δυσκολευτείς λίγο να εκφράσεις και να μεταφέρεις τις ιδέες σου γύρω από ένα επαγγελματικό εγχείρημα, για αυτό θα χρειαστεί να προετοιμαστείς κατάλληλα για να επιτύχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Στις φιλικές σου συναναστροφές θα πρέπει να είσαι πιο ευθύς και ξεκάθαρος. Ίσως υπάρξουν ασαφή πράγματα που παρεξηγηθούν, είτε από την πλευρά σου, είτε από τους γύρω σου. Ενώ, στην αισθηματική σου ζωή πρέπει να καταβάλεις προσπάθεια για να κάνεις ολοκληρωμένες και εποικοδομητικές συζητήσεις με το ταίρι σου. Θα χρειαστεί να είσαι απόλυτα ειλικρινής και να μιλάς ανοιχτά χωρίς περιστροφές. Από την άλλη, η Νέα Σελήνη στις 18 στο ζώδιό σου, σού χαρίζει την ευκαιρία να βάλεις μπροστά τα σχέδιά σου για κάτι νέο με αισιοδοξία και πολλή τύχη. Θέματα σπουδών ή εκπαίδευσης ευνοούνται, επίσης. Κάποιοι προβληματισμοί αναμένονται στις 3 με την Πανσέληνο στους Διδύμους, αλλά δεν θα είναι ικανοί να σου χαλάσουν τη διάθεση. Μόνο να σε βάλουν σε σκέψεις…

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στην αισθηματική σου ζωή θα διανύσεις μια αρκετά ευνοϊκή περίοδο μέσα στον Δεκέμβρη. Όσο η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιό σου – από 1 έως 24- θα δεις τα πράγματα στον τομέα αυτό να εξελίσσονται και να χαρακτηρίζονται από τύχη. Μια νέα σχέση είναι πολύ πιθανό να προκύψει ή η υπάρχουσα θα έχει την ευκαιρία να πάει παρακάτω. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει και η περίπτωση ενός χωρισμού. Τί σημαίνει αυτό; Αν η κατάσταση που βιώνεις στη σχέση σου είναι πλέον ανυπόφορη και βλέπεις ότι δεν υπάρχει εναλλακτική που μπορεί να σώσει την κατάσταση, θα είναι καλύτερο να αποδεσμευτείς. Έτσι, ελεύθερος πια, θα μπορέσεις να δομήσεις κάτι νέο και υγιές. Από τις 25 και μετά με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, μια νέα σχέση ή μια υπάρχουσα όχι και τόσο σημαντική, σοβαρεύει και αποκτάει άλλη βαρύτητα. Σε ποια κατηγορία ανήκεις;

Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr!
Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά σου θα μπορέσεις να κάνεις σπουδαία πράγματα αυτόν τον μήνα, αρκεί να είσαι προσεκτικός στον τρόπο που εκφράζεσαι και επικοινωνείς. Μπορείς ακόμη να κάνεις ταξίδια που θα ωφελήσουν τις δουλειές σου και θα σου χαρίσουν νέες προοπτικές. Οι συνεργασίες φαίνεται πως ευνοούνται πολύ με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου από τη 1 μέχρι και τις 24. Μπορείς τώρα να δώσεις ώθηση σε αυτές που σε συμφέρουν και να τις κάνεις ακόμη πιο ισχυρές. Μπορείς επίσης, να δημιουργήσεις νέες που θα έχουν διάρκεια και δυναμική. Από την άλλη, αυτές που δεν είναι και τόσο στέρεες ήρθε η στιγμή να ολοκληρωθούν και να αφήσουν χώρο για κάτι πιο δημιουργικό και ενδιαφέρον. Στα οικονομικά, μπορείς να κινηθείς αντίστοιχα. Να επωφεληθείς τις επαφές και τις σχέσεις σου σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο για να μπορέσεις να βελτιώσεις την υπάρχουσα κατάσταση.

Βαθμολόγησε
Score: 3.9  Ψήφοι: 46
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-11-2017 11:54:58
loading...
MyAstro WebTv

 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι