blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Τοξότης
 
blank
 
Τοξότης
Τοξότης 23/11-21/12

Μηνιαίες Προβλέψεις - Τοξότης

Μήνας       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Τοξότη το μήνα Μάιο 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Αυτό το μήνα θα κληθείς να αναλάβεις πολλά καθήκοντα και οι απαιτήσεις θα είναι εξαιρετικά υψηλές. Βέβαια, σύντομα θα καταλάβεις πως όσο κι αν δυσκολευτείς να τα βγάλεις πέρα, το αποτέλεσμα και η επιτυχία θα σου δώσουν πολύ μεγάλη ικανοποίηση και κυρίως θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς σημαντικά. Η πορεία σου θα είναι ανοδική και θα καταφέρεις να υλοποιήσεις πολλά όνειρα και φιλοδοξίες σου. Με την Αφροδίτη να κινείται στον Κριό για όλο τον μήνα, θα μπορέσεις να κάνεις δυναμικά ξεκινήματα, που θα σε καταξιώσουν στα μάτια όλων. Τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο, που θα πραγματοποιηθεί στον Σκορπιό στις 11, μην επιχειρήσεις να κάνεις κινήσεις που μπορεί να έχουν σημαντικές επιπτώσεις στα οικονομικά σου και προτίμησε να είσαι όσο πιο συγκρατημένος μπορείς. Οι τελευταίες ημέρες του μήνα, με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στους Διδύμους, θα είναι άκρως δημιουργικές και εποικοδομητικές για όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σου. Θα είσαι τόσο δραστήριος, που θα είσαι σε θέση να διορθώσεις ακόμη και τις πιο μικρές λεπτομέρειες που δε σε ικανοποιούν. Κάνε την πιο αξιόπιστη επιλογή για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε τους διάσημους αστρολόγους του Myastro.gr στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Οι αστρολογικές όψεις του Μαΐου, προβλέπονται εξαιρετικά ευοίωνες για εσένα που ανήκεις στην κατηγορία των δεσμευμένων Τοξοτών. Η σχέση σου γίνεται ιδανική και το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου είναι καλύτερο από ποτέ. Σας δένει μεγάλη αγάπη και έχετε αμοιβαία κατανόηση, γεγονός που αναβαθμίζει διαρκώς το δεσμό σας. Ιδιαίτερα από τις 3 του μήνα, που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία, θα καταφέρετε με καλή συνεννόηση να αντιμετωπίσετε προβλήματα και αυτό θα σας φέρει ακόμη πιο κοντά. Στο τέλος του μήνα, με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων στις 25, θα νιώσετε και οι δύο την ανάγκη να κάνετε σχέδια για το κοινό σας μέλλον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στον επαγγελματικό τομέα, από τις πρώτες ημέρες του μήνα θα έχεις να διευθετήσεις δύσκολες καταστάσεις, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι σε ετοιμότητα. Ο Ερμής μέχρι τις 16 στον Κριό, ευνοεί την συνεργασία και συνεννόηση με τα άτομα του εργασιακού σου χώρου, ενώ η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο βγάζει στην επιφάνεια όλο το δυναμισμό που κρύβεις μέσα σου και σε βοηθάει να πάρεις πρωτοβουλίες, που θα σε ωφελήσουν ως προς την υλοποίηση των στόχων σου. Μέχρι το τέλος Μαΐου θα κλείσεις συμφωνίες, που θα σου αποφέρουν σύντομα πάσης φύσεως οφέλη. Τα οικονομικά σου εξακολουθούν να σε απασχολούν πολύ, καθώς έχεις πολλά έξοδα και υποχρεώσεις να τακτοποιήσεις. Τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο στις 11 στον Σκορπιό, πρόσεχε πάρα πολύ την κάθε σου κίνηση, ενώ το διάστημα της Νέας Σελήνης στους Διδύμους θα είναι αρκετά καλύτερο, αφού ενδεχομένως καταφέρεις να αυξήσεις το εισόδημά σου. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις.

Βαθμολόγησε
Score: 3.8  Ψήφοι: 40
loading...
MyAstro WebTv

 
 
blank
 
 
blank
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι