blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Τοξότης
 
blank
 
Τοξότης
Τοξότης 23/11-21/12

Μηνιαίες Προβλέψεις - Τοξότης

Μήνας       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Τοξότη το μήνα Απρίλιο 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Το φετινό Απρίλιο αναμένεται να είσαι εξαιρετικά δημιουργικός σε ζητήματα που αφορούν στους περισσότερους τομείς της ζωής σου, ενώ παράλληλα θα βελτιώσεις σημαντικά τις σχέσεις με τους γύρω σου. Μπορεί να είσαι ακόμη αρκετά ευαίσθητος και ευάλωτος, λόγω της ανάδρομης κίνησης της Αφροδίτης μέχρι τις 15, αλλά και του Κρόνου που ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από τις 6 και μετά στο ζώδιό σου, ωστόσο οφείλεις να είσαι σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα, ώστε να αξιοποιήσεις καθετί που θα εμφανιστεί στο δρόμο σου και μπορεί να σε ωφελήσει στο παρόν, αλλά κυρίως στο μέλλον. Μέχρι τις 9 που ο Ερμής θα κινείται σε ορθή πορεία, τόλμησε να υποστηρίξεις τις ιδέες σου, πείσε τους γύρω σου ότι είναι σωστές και θα δεις ότι στο τέλος θα βγεις αληθινός. Από τις 22 του μήνα και μετά, που ο Άρης θα κινείται στους φιλικούς για εσένα Διδύμους, θα καταφέρεις να έχεις μια άψογη συνεργασία με τα άτομα του εργασιακού σου χώρου και αν συνεχίσεις τη σκληρή δουλειά, θα ανταμειφθείς στο έπακρο. Στις 26, που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, καλό θα ήταν να αποφύγεις ρίσκα σε θέματα κυρίως οικονομικού χαρακτήρα, γιατί η τύχη δεν είναι με το μέρος σου και θα οδηγηθείς σε ανεπιθύμητα αποτελέσματα. Κάνε την πιο αξιόπιστη επιλογή για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε τους διάσημους αστρολόγους του Myastro.gr στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η αισθηματική σου ζωή καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, θα είναι στα καλύτερά της. Ο Ερμής μέχρι τις 9 ορθόδρομος σε ευνοεί, ώστε να κάνεις το καλύτερο για τη σχέση σου, να την ανανεώσεις και κυρίως να θέσεις πιο γερά θεμέλια αυτή τη φορά. Θα αφήσεις στην άκρη μιζέριες και συνεχή παράπονα, που τόσο κούραζαν το σύντροφό σου και θα φτιάξεις τις συνθήκες έτσι, που και εσύ και εκείνος θα περνάτε όμορφα. Η επίσης ανάδρομη Αφροδίτη μέχρι τις 15, ενδεχομένως να σε κάνει να νιώσεις εξουθενωμένος από την όλη πίεση που καιρό τώρα δέχεσαι, αλλά εσύ πρέπει να παραμείνεις ψύχραιμος και να μην απελπίζεσαι. Όλο αυτό να είσαι σίγουρος ότι δε θα κρατήσει πολύ, διότι πολύ σύντομα όλο το κλίμα θα αλλάξει, ενώ παράλληλα θα έρθεις πολύ κοντά με φιλικά ή οικογενειακά άτομα, από τα οποία είχες απομακρυνθεί λόγω των δυσκολιών που αντιμετώπιζες. Με τον Άρη στους Διδύμους από τις 22 και μετά, η αύρα σου θα είναι τόσο ανανεωμένη, που θα σε κάνει ιδιαίτερα ελκυστικό και θα σε βοηθήσει να διευρύνεις κατά πολύ τον κύκλο των γνωριμιών σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά σου όλα βαίνουν καλώς και επιτέλους θα μπορέσεις να ολοκληρώσεις τα όνειρα και τις επιδιώξεις σου. Στο πρόγραμμά σου θα προστεθούν επιπλέον καθήκοντα και ευθύνες, αλλά αν παραμείνεις οργανωμένος, αυτό δε θα σε αποσυντονίσει ούτε θα σε αγχώσει. Ξέρεις ότι έχεις πολλές ικανότητες και ταλέντα, οπότε αξιοποίησέ τα στο μέγιστο βαθμό, προκειμένου να δείξεις σε όλους την αξία σου και να εξελιχθείς στο αντικείμενό σου. Έχε τις κεραίες σου ανοιχτές, γιατί θα έρθουν στο προσκήνιο πολλές και άκρως κερδοφόρες προτάσεις. Όσον αφορά στη διαχείριση των οικονομικών σου, προσπάθησε να είσαι πιο υπεύθυνος και εγκρατής, ειδικότερα προς το τέλος του μήνα. Έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού, οπότε δεν έχεις περιθώρια για ανοίγματα και επιπόλαιες κινήσεις. Φτιάξε ένα πλάνο και τήρησέ το, προκειμένου σταδιακά να βρεις τις ισορροπίες σου. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις.

Βαθμολόγησε
Score: 3.8  Ψήφοι: 39
MyAstro WebTv

 
 
blank
loading...
 
 
blank
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι