blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Τοξότης
 
blank
 
Τοξότης
Τοξότης 23/11-21/12

Μηνιαίες Προβλέψεις - Τοξότης

Μήνας       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Τοξότη το μήνα Μάρτιο 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Ο Μάρτιος αυτός, με την ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σου, φέρνει εμπόδια στο δρόμο σου και με την έναρξη της ανάδρομης κίνησης της Αφροδίτης από τις 4 και μετά, τα πράγματα χειροτερεύουν, καθώς επικρατεί χάος και πίεση. Από τις 10 του μήνα και μετά που ο Άρης θα κινείται στον Ταύρο, γίνεσαι περισσότερο νευρικός και οι αντιδράσεις σου θα είναι απότομες. Γίνε πιο διαλλακτικός με άτομα, που η καλή σχέση σας αργότερα θα σε ευνοήσει. Πάρε το χρόνο σου να μελετήσεις πώς θα κινηθείς στο επόμενο διάστημα, τι θα αξιοποιήσεις και ποιους δρόμους θα αποφύγεις. Τακτοποίησε έτσι όλα τα θέματά σου, με πρόγραμμα και ηρεμία. Όσον αφορά στα αισθηματικά σου, μην παρασύρεσαι από τον οξύθυμο χαρακτήρα που έχεις αυτόν το καιρό και πράξε κατόπιν ώριμης και ήρεμης σκέψης. Κάνε την πιο αξιόπιστη επιλογή για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε τους διάσημους αστρολόγους του Myastro.gr στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Ο Μάρτιος για εσάς τους Τοξότες, δεν ευνοεί και πολύ τα ερωτικά και τις προσωπικές σας σχέσεις. Θα υπάρξουν βέβαια ενδιάμεσα και κάποιες καλές στιγμές, με ευκαιρίες για νέα φλερτ ή και για βελτίωση της σχέσης σας, αν είστε δεσμευμένοι. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, που ο Ερμής θα κινείται στον Κριό, θα βρεις τη δύναμη και κυρίως την όρεξη για νέα ξεκινήματα, που θα σε οδηγήσουν στην ηρεμία και την ευτυχία. Τις τελευταίες ημέρες του μήνα, με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Κριό στις 28, αν είσαι αδέσμευτος ενδεχομένως επιστρέψεις σε μια σχέση του παρελθόντος, δίνοντάς της την ευκαιρία να σου δώσει τώρα όσα δεν πήρες τότε.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η ενεργητικότητα και ο δυναμισμός σου είναι στα ύψη αυτόν τον μήνα και έτσι θα υπάρξουν πολλές προοπτικές να διαπρέψεις στα εργασιακά σου και να αυξήσεις τις πηγές σου. Οι αποδόσεις σου θα είναι καλύτερες σε όλους τους τομείς όπου δραστηριοποιείσαι. Ο Ερμής στον Κριό, από τις 13 και μετά, θα σε ενεργοποιήσει να πάρεις μεγάλες αποφάσεις στη δουλειά σου. Η περίοδος είναι ιδανική για τυχόν αλλαγές. Στα οικονομικά σου θα χρειαστεί να πάρεις δραστικά μέτρα για να έχεις καλύτερα αποτελέσματα. Δεν πρέπει όμως να γίνεις ανυπόμονος, όταν βλέπεις ότι προκύπτουν δυσκολίες. Προσπάθησε να μην αναβάλλεις την τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων σου και κράτα συντηρητική στάση, ιδιαίτερα το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, που θα σε οδηγήσει σε πολλά οικονομικά ανοίγματα, τα οποία θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις.

Βαθμολόγησε
Score: 3.8  Ψήφοι: 37
MyAstro WebTv

 
 
blank
loading...
 
 
blank
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι