blank
 
blank
Τοξότης
Τοξότης 23/11-21/12

Μηνιαίες Προβλέψεις - Τοξότης

Μήνας       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
blank

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Τοξότη το μήνα Ιούνιο 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Αγαπητέ Τοξότη, ο μήνας αυτός και ιδιαιτέρως το ξεκίνημά του, ευνοεί συγκρούσεις και προστριβές με ανθρώπους που έχουν εξουσία επάνω σου. Έλεγξε τα συναισθήματά σου και κράτα ως όπλο τη σύνεση για να αντιμετωπίσεις τις δύσκολες καταστάσεις. Παρόμοια θα είναι τα πράγματα και στην ερωτική σου ζωή, καθώς φαίνεται ότι ο εγωισμός σου επηρεάζει τη σχέση σου με το σύντροφό σου και μπερδεύει τα πράγματα, ειδικά τις πρώτες ημέρες του μήνα. Επικερδείς φαίνεται να είναι συναλλαγές σου με το εξωτερικό όσον αφορά στα οικονομικά σου. Είναι πιθανόν να λάβεις χρήματα από πηγή που δεν περίμενες, όμως θα πρέπει να τα διαχειριστείς σωστά για να καλύψεις οικονομικές εκκρεμότητες και να βάλεις και κάτι στην άκρη. Κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο, δώσε λίγο προσοχή στην υγεία σου και έχε το νου σου σε μικροεμπόδια που ίσως προκύψουν. Καλύτερα να αποφύγεις να δεσμευτείς με υποχρεώσεις αυτό το διάστημα ή να γεμίσεις ασφυκτικά το πρόγραμμά σου. Φρόντισε να διαχειριστείς λίγο καλύτερα το άγχος σου. Διατήρησε έναν πιο χαλαρό και ισορροπημένο ρυθμό στην καθημερινότητά σου. Κάνε την πιο αξιόπιστη επιλογή για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε τους διάσημους αστρολόγους του Myastro.gr στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Προσοχή και στα λεγόμενά σου και στην έκφραση του θυμού σου απαιτείται την περίοδο αυτή στην αισθηματική σου ζωή, προκειμένου να επιτύχεις την ισορροπία στη σχέση σου. Αναπάντεχες καταστάσεις θα σου χαλάσουν το κέφι και θα σε κάνουν να έχεις δεύτερες σκέψεις. Η ζήλια και η κτητικότητα κυριαρχούν των συναισθημάτων σου και σε συνδυασμό με την επιθετικότητα σε επηρεάζουν αρνητικά. Σε περίπτωση που είσαι αδέσμευτος, θα σε απογοητεύσει ένα πρόσωπο που γνώρισες τελευταία και θα διαπιστώσεις ότι δεν ήταν έτσι όπως νόμιζες. Όμως, μη σε παίρνει από κάτω γιατί ο μήνας που έρχεται θα φέρει μαζί του προοπτικές για συναντήσεις και ευκαιρίες να βρεις πολύ πιο ενδιαφέροντες ανθρώπους.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στην επαγγελματική σου ζωή αυτός ο μήνας θα σου προσφέρει αρκετές ανάμεικτες εμπειρίες. Στις αρχές του, θα νιώθεις πιο επιθετικές τάσεις εξαιτίας καθυστερήσεων και αναβολών, γεγονός που θα δοκιμάσει τα όριά σου. Διατήρησε την ηρεμία σου για να επωμιστείς όσο το δυνατόν πιο λίγες απώλειες. Νέες κοινωνικές επαφές έρχονται για να σε ωφελήσουν και να σε βοηθήσουν να προωθήσεις τους στόχους σου. Η τύχη θα είναι με το μέρος σου, αλλά πρέπει να κινηθείς διπλωματικά για να εξασφαλίσεις την καλή σχέση με τους ανωτέρους σου. Τα οικονομικά σου θα επηρεαστούν από απρόσμενα έξοδα. Μετά τα μέσα του μήνα θα αυξηθούν τα κέρδη σου αλλά και ρευστότητά σου και δεν θα ανησυχείς και τόσο πολύ για τα οικονομικά σου. Δώσε προσοχή σε έναν καλό οικονομικό σχεδιασμό και ως αποτέλεσμα θα έχεις την βελτίωση των εσόδων σου καθώς και τη διατήρησή τους σε αυτή την καλή κατάσταση. Επενδύσεις που έκανες στο παρελθόν ίσως σου προκαλέσουν άγχος και σκέψεις. Θα πρέπει να αποφύγεις να κάνεις σημαντικές επενδύσεις ή οποιαδήποτε κερδοσκοπία, γιατί θα ζημιωθείς. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις.

Βαθμολόγησε
Score: 3.8  Ψήφοι: 40
loading...
MyAstro WebTv

 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι