blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Ζυγός
 
blank
Ζυγός
Ζυγός 23/9-22/10

Μηνιαίες Προβλέψεις - Ζυγός

Μήνας   Μάρτιος 2018    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 138

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ζυγό το μήνα Μάρτιο 2018 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Αγαπητέ Ζυγέ, ο Μάρτιος ξεκινάει με τον Ερμή και την Αφροδίτη στους Ιχθείς, μέχρι τις 6 και 7, αντίστοιχα. Οι θέσεις αυτές θα είναι εξαιρετικά βοηθητικές για το δικό σου ζώδιο. Οι σχέσεις και το κλίμα μέσα σε αυτές γίνεται πιο ζεστό και αρμονικό. Οι τόνοι πέφτουν και μπορούν να γίνουν όμορφες συζητήσεις με καταπληκτικά αποτελέσματα. Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να προσεγγίσεις τα πρόσωπα με τα οποία δεν είχες και την καλύτερη επαφή το τελευταίο διάστημα. Ίσως καταφέρεις να βρεις περισσότερα κοινά σημεία με τον συνάδελφο ή τον προϊστάμενο που κράταγες σε απόσταση. Ίσως ακόμη εκμεταλλευτείς την ευκαιρία για να φτιάξεις τα πράγματα στη σχέση σου. Η Νέα Σελήνη στις 17 πραγματοποιείται και αυτή στους Ιχθείς, οπότε η νέος κύκλος που ανοίγει υπόσχεται να σε φέρει πιο κοντά στην πραγματοποίηση των ονείρων σου. Φρόντισε μόνο να δείξεις υπομονή τον μήνα αυτό, καθώς το φαινόμενο της Πανσελήνου θα πραγματοποιηθεί εις διπλούν. Στις 2 στην Παρθένο και στις 31 στον Ζυγό. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και δες τις ημέρες αυτές ως μια δοκιμασία για τις αντοχές σου. Έτσι, θα συνειδητοποιήσεις πόσο σημαντικό θα είναι να παραμείνεις οργανωμένος σε ό,τι και αν κάνεις. Με τον Ερμή στον Κριό από τις 7 και μετά μπορείς να επιτύχεις πολλά και σημαντικά στα οικονομικά ή στις εμπορικές σου συναλλαγές. Έχεις δυναμισμό και ενέργεια που σε ωθεί να δραστηριοποιηθείς.

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά δεν φαίνεται να υπάρχουν ιδιαίτερες αλλαγές. Ωστόσο, θα είναι ένας ευχάριστος μήνας. Στο ξεκίνημά του θα υπάρξει τρυφερότητα και ζεστό συναίσθημα. Θα μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου χωρίς το φόβο της έντασης και του τσακωμού. Θα μπορείς να μιλήσεις για τις ανησυχίες σου και να θέσεις προς ξεκαθάρισμα κάποιες καταστάσεις που ταλαιπωρούν την σχέση. Από τις 7 μέχρι και τις 22 που ο Ερμής θα κινείται σε ορθή πορεία στον Κριό, μπορείς να κάνεις ζωηρές συζητήσεις, να μιλήσεις με ευθύτητα και να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους. Στην περίπτωση που είσαι μόνος θα είναι μια καλή περίοδο για να αποκαλύψεις επιτέλους τα συναισθήματά σου σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ή να δεχθείς τον θαυμασμό από ένα πρόσωπο που δεν είχες καταλάβει μέχρι τώρα ότι έτρεφε συναισθήματα για εσένα. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, ο μήνας αυτός σε βοηθάει να κάνεις την βάση της σχέσης πιο στέρεη και ανθεκτική μέσα από την ειλικρίνεια.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στην εργασία αξιοποίησε τις ευκαιρίες για να γεφυρώσεις τα χάσματα στις συνεργασίες σου. Τώρα δεν θα υπάρχουν περιθώρια για παρεξηγήσεις και αμφισβητήσεις. Οι ιδέες σου θα είναι αρκετά έξυπνες και θα μπορέσουν να βρουν πρόσφορο έδαφος και αποδοχή. Όσο καλύτερα τις προωθήσεις, τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχεις. Επίσης, ο μήνας αυτός ενισχύει το εμπόριο και τα ταξίδια που σχετίζονται με τις επαγγελματικές υποθέσεις. Αν ανήκεις στον κλάδο των ελεύθερων επαγγελματιών, είναι καλός ο μήνας αυτός για να ταξιδέψεις, να κάνεις νέες επαφές, να διαδώσεις τις ιδέες σου και να προσεγγίσεις νέους πελάτες. Έτσι, η αύξηση των κερδών σου θα είναι θέμα χρόνου. Παράλληλα, με σωστό προγραμματισμό θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες στη δουλειά που καιρό τώρα είχαν μείνει σε στασιμότητα. Νέα εγχειρήματα μπορούν να δρομολογηθούν, τώρα που ο νους σου «κατεβάζει» πολλά και βλέπει καθαρά και μακροπρόθεσμα. Η έντονη δραστηριοποίηση θα σε κάνει να προχωρήσεις με πολλές υποθέσεις σου.

Μηνιαίες Προβλέψεις Μαρτίου 2018.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 26-02-2018 14:08:52
loading...
 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι