blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Ζυγός
 
blank
Ζυγός
Ζυγός 23/9-22/10

Μηνιαίες Προβλέψεις - Ζυγός

Μήνας   Ιανουάριος 2018    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
blank

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ζυγό το μήνα Ιανουάριο 2018 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Σε γενικές γραμμές ,αγαπητέ Ζυγέ, ο μήνας θα είναι ισορροπημένος για εσένα. Τα αντικείμενα ενδιαφέροντος θα είναι τα εργασιακά ζητήματα καθώς επίσης και του σπιτιού ή εκείνα που αφορούν τις εσωτερικές σου ανησυχίες. Για να καταφέρεις να βγεις κερδισμένος στο τέλος, θα πρέπει να δείξεις την ικανότητά σου να επιλύεις διάφορα προβλήματα με τον κατάλληλο τρόπο και γρήγορα. Λίγη προσοχή θα χρειαστεί στους ρυθμούς εργασίας και ιδιαίτερα το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται στον Αιγόκερω από τις 11 και μετά, προκειμένου να ρίχνεις του παλμούς όταν χρειάζεται για να αποφύγεις την υπερκόπωση. Κοινωνικά, ο μήνας αναμένεται ιδανικός από τις 18 και μετά που η κυβερνήτης σου θα κινείται στον Υδροχόο. Θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις επαφές και νέες γνωριμίες, καθώς και να διαγράψεις κάποιες άλλες που δεν σε ωφελούν ή σου κάνουν κακό. Γενικότερα, θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σου με τους άλλους. Θα είσαι αρκετά δυναμικός και θα έχεις την τάση να βελτιώνεις τις ικανότητές σου σχετικά με την επικοινωνία και την πειθώ. Οι πλανητικές επιρροές σε ωθούν να αναζητήσεις την βοήθεια των γύρω σου για να επιτύχεις τους στόχους σου. Δεν είναι η σωστή στιγμή να λειτουργείς ανεξάρτητα και αλαζονικά. Συμβιβάσου και μάθε να λειτουργείς ομαδικά. Θα διαπιστώσεις σύντομα τα τεράστια οφέλη που μπορείς να αποκομίσεις από εκεί.

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Ο μήνας αυτός αναμένεται να ξεκαθαρίσει αρκετά ζητήματα στην αισθηματική σου ζωή. Ειδικά αν βρίσκεσαι σε σχέση, θα δεις ότι τα ελαττώματα και οι ατέλειες που υπάρχουν θα βγουν στην  επιφάνεια και θα επηρεάσουν τις εξελίξεις. Στο τέλος, θα κυριαρχήσουν εκείνες οι σχέσεις που είναι δυνατές και έχουν ένα ισχυρό υπόβαθρο, ενώ εκείνες που είναι λίγο πιο επιφανειακές θα κλείσουν τον κύκλο τους και θα δώσουν το χώρο για να δημιουργηθεί κάτι νέο και για τις δύο πλευρές. Σε κάθε περίπτωση, τίποτα δεν θα γίνει χωρίς συζήτηση και προσπάθεια ανάκαμψης. Έτσι, ό,τι πρόκειται να γίνει θα γίνει για καλό. Για εσένα που είσαι αδέσμευτος και δεν έχεις καταφέρει να βρεις το πρόσωπο που θα σε συνεπάρει, ο μήνας σου δίνει πολλές ευκαιρίες για να καταφέρεις να αλλάξεις τις παρούσες συνθήκες.  Ίσως μια νέα σχέση ξεκινήσει με το άτομο που σε ενδιαφέρει και προσπαθείς να προσεγγίσεις από καιρό. Αν δεν υπάρχει τίποτα στο τοπίο, οι πιθανότητες για να βρεις την αγάπη που θα σε παρασύρει είναι πολλές.

Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr!
Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα εργασιακά σου, θα έχεις την τάση να δουλέψεις σκληρά και με πολλή όρεξη για να αλλάξεις όλα αυτά που δεν σου άρεσουν ή σε ενοχλούσαν μέχρι τώρα. Προσπάθησε να δουλέψεις με πρόγραμμα και αποτελεσματικότητα. Θα χρειαστεί να συνεργαστείς καλά με τους συναδέλφους σου ώστε να ωφελήσεις το επαγγελματικό σου προφίλ και να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου με μεγαλύτερη άνεση. Σε περιμένουν ευχάριστα γεγονότα στη δουλειά σου, που αν τα χειριστείς όπως πρέπει θα μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου δεν χαρακτηρίζονται άσχημα, αλλά για να τα βελτιώσεις, χρειάζονται ειδικό χειρισμό. Θα σε προβληματίσει ο τρόπος που θα πρέπει να διαχειριστείς το πρόγραμμα και να οργανώσεις τον μηνιαίο προϋπολογισμό σου. Οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές, αλλά θα μπορέσεις να τις βάλεις σε μια σειρά, αν είσαι φειδωλός στις αγορές σου και αν το μυαλό σου δεν παρασυρθεί από αλόγιστες επιθυμίες.

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 137
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-12-2017 19:32:46
loading...
MyAstro WebTv

 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι