blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ταρώ / Αστρολογικό Ταρώ 2018
 
blank

Αστρολογικό Ταρώ 2018

Αστρολογικό Ταρώ 2018
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Διαβάστε τις προβλέψεις του αστρολογικού ταρώ για το 2018 και μάθετε όλα όσα αφορούν τα αισθηματικά, τη σχέση σας, τα επαγγελματικά και οικονομικά σας, ανάλογα με την κάρτα που αντιστοιχεί στο ζώδιο σας. Γενικά, το 2018 είναι μια ιδιαίτερα ευνοϊκή χρονιά και έχετε πολλά να κερδίσετε αν δραστηριοποιηθείτε στους τομείς που σας ενδιαφέρουν.

Από Νάγια Κουν

Οι προβλέψεις του αστρολογικού ταρώ το 2018

Η αισθηματική σας ζωή ,θα βρίσκεται στην καλύτερή της φάση και δεν μπορεί τίποτα να σας το χαλάσει. Ακτινοβολείτε από χαρά και ευτυχία και θα πρέπει τώρα να βάλετε τις βάσεις για να περάσετε ακόμα πιο καλά και στο μέλλον. Θα έχετε μια υπέροχη σχέση η οποία μπορεί να σας καλύψει πλήρως. Ξεκινήστε τη δημιουργία οικογένειας, ή αν έχετε παιδιά, το πιθανότερο είναι να έχουν κι εκείνα τώρα μια σημαντική επιτυχία. Βγείτε έξω, διασκεδάστε και χαρείτε ένα υπέροχο διάστημα για σας. Η δύναμη της θέλησης σας θα είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα τώρα και το μόνο που μπορεί να σας φέρει είναι επιτυχίες.

Διαβάστε παρακάτω πως το αστρολογικό ταρώ θα επηρεάσει το ζώδιο σας.

ΚΡΙΟΣ (ΑΡΜΑ)

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Με το καλημέρα του 2018 αρχίζει για εσάς μια εξαιρετική περίοδος για όλα όσα αφορούν στο σπίτι και την οικογενειακή ζωή. Κάντε ένα ταξίδι, έστω και κοντινό, γιατί θα σας είναι ιδιαίτερα ευχάριστο. θα χρειαστεί να χρησιμοποιείστε το μυαλό σας και την κοινή λογική για να αποφεύγετε την επανάληψη των λαθών του παρελθόντος, στο μέλλον.

Η γοητεία σας θα εκπέμπεται ισχυρά καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς και θα επηρεάζει θετικά το περιβάλλον σας, γεγονός που σημαίνει ότι θα έχετε μεγάλη επιτυχία στον αισθηματικό σας στόχο. Θα παρουσιαστούν γρήγορα ευκαιρίες, οι οποίες θα σας επιτρέψουν να κερδίσετε την απόλυτη προσοχή του συντρόφου σας και θα βρεθείτε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Ένα καινούργιο κεφάλαιο θα ανοίξει στην ζωή σας εντελώς απροσδόκητα το δεύτερο εξάμηνο του 2018, αλλά πρέπει να μην εναποθέσετε τα πάντα στην τύχη. Εδώ πρέπει να αναζητήσετε κάποιο σκοπό και κάποιο ρόλο μέσα σε αυτήν την σχέση. Θα πρέπει να ορίσετε μια κατεύθυνση, να χαράξετε μια πορεία ώστε να μην βρεθείτε σε κάποιο αδιέξοδο ή νέες εξελίξεις που δεν μπορείτε να τις ελέγξετε.

Το σεξ η διασκέδαση και η καλή συντροφικότητα θα είναι ένα συνεχές αποτέλεσμα αν δεν στηρίζεται επάνω σε προσωρινές διαθέσεις ή σκοπιμότητες. Τα καλά πράγματα για να έχουν διάρκεια χρειάζονται εκτός από ειλικρίνεια και ηθική, και υπομονή. Η πιθανότητα μιας συμβίωσης, ενός αρραβώνα ή ενός γάμου θα είναι πολύ μεγάλη και θα φανείτε πολύ τυχεροί αν το πάρετε απόφαση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Το 2018 θα σας δοθεί η ευκαιρία να διορθώσετε λάθη του παρελθόντος, να απαλλαγείτε από αυτά και να ανακουφιστείτε. Χρειάζετε να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στης σχέσεις με συνεργάτες, θα δεχθείτε πισώπλατες "μαχαιριές" και αν αντιδράσετε παρορμητικά θα δημιουργηθεί μία έλλειψη εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό σας. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

ΤΑΥΡΟΣ (ΔΥΝΑΜΗ)

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Με το ξεκίνημα του 2018 η τύχη σας χαμογελά, και θα βρεθεί σύντομα στον δικό σας δρόμο. Η μελλοντική κατάσταση στη σχέση και την ερωτική σας ζωή, θα βασίζεται και θα εξαρτάται από προσπάθειες συμφιλίωσης, προσαρμογής, αρμονίας και υποχωρητικότητας από μέρους σας. Με την υπομονή, ελαστικότητα, κοινωνικότητα, ανθρωπιά και μετριοπάθεια μπορείτε να βγείτε νικητές και να νικήσει η Αγάπη. Η ισορροπία δυνάμεων με την βοήθεια της λογικής, της σύνεσης και την υπομονής θα έχουν πάντα αποτέλεσμα. Η Άνοιξη σας βρίσκει να προσπαθείτε να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας και να μετράτε προσεκτικά τις κινήσεις σας, όσον αφορά στην προσωπική σας πορεία. Υπάρχει μεγάλη ανάγκη να κάνετε κάποιες σημαντικές αλλαγές, είτε τις θέλετε, είτε όχι. Δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια για λάθη από μέρους σας.

Ο χρόνος δεν είναι μαζί σας. Εδώ είναι η στιγμή που πρέπει να αναρωτηθείτε αν θα αποδεχθείτε την οποιαδήποτε αλλαγή στην ζωή σας και θα ξεκινήσετε να κινήστε προς μια πιο θετική κατεύθυνση, όπου η προσωπική σας ελευθερία θα αποτελεί τον ισχύοντα νόμο. Το καλοκαίρι θα είναι για εσάς μια περίοδο αβεβαιότητας και ανασφάλειας με απρόβλεπτες και ανεξήγητες καταστάσεις, όπου τα πάντα θα είναι ρευστά και όπου θα πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να λάβετε σημαντικές αποφάσεις, οι οποίες θα είναι κρίσιμες για το μέλλον σας. Η ενέργεια και ο δυναμισμός σας θα βρεθούν σε λανθάνουσα και παθητική κατάσταση.

Είναι η προειδοποίηση ότι θα υπάρξει ανία και χρειάζεστε μια αλλαγή επειδή έχετε επιτρέψει στον εαυτό σας την στασιμότητα , με αποτέλεσμα να υπάρχουν συναισθηματικές επιπτώσεις από αυτό, όπως κατάθλιψη και μπλοκάρισμα των ενεργειακών κέντρων του σώματος. Το φθινόπωρο έρχετε για να κλείσει παλιές και νοσηρές υποθέσεις, τερματίζει κάθε αρνητική έκβαση του παρελθόντος. Ως το τέλος της χρονιάς αφήνετε πίσω ό, τι και αν συνέβη που ενδεχομένως τραυμάτισε την καρδιά σας και προχωράτε σε μια νέα ερωτική ζωή και ευτυχισμένη φάσης στη ζωή σας. Αυτό σε καμία περίπτωση, δεν σημαίνει πως θα επέλθει ο χωρισμός ή θα τελειώσει για πάντα μια σχέση. Είναι σαν να γνωρίζεστε από την αρχή ξανά με το πρόσωπο που ποθείτε, περνάτε σε μια νέα δημιουργική και αναζωογονητική φάση που θα σας οδηγήσει ακριβώς στο σημείο που ονειρεύτηκατε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Το 2018 είναι χρονιά αλλαγών ,θα πρέπει να ξεπεράσετε τις ανασφάλειες και τις αμφιβολίες που σας διακατέχουν και να δραστηριοποιηθείτε γιατί ο δρόμος σας προς την επιτυχία θα είναι ανοιχτός. Θα υπερνικήσετε όλα τα εμπόδια, όλες τις δυσκολίες με συνεργάτες ή με πελάτες ή με προϊσταμένους, θα αποκτήσετε επαγγελματική και υλική δύναμη και θα νοιώσετε ότι είστε πλέον ο νικητής. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ (Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ)

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Το 2018 η τύχη επιτέλους χαμογελάει σε εσάς και φέρνει ισορροπία, ανταμοιβή και δικαίωση στις αισθηματικές σας υποθέσεις. Ακόμα και τα πιο τρελά σας όνειρα μπορεί να γίνουν πραγματικότητα, φτάνει να αφήσετε το αιώνιο παιδί που κρύβετε μέσα σας ελεύθερο. Αν είστε ήδη σε γάμο ή σχέση ήρθε η ώρα να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και να αναζωογονηθείτε. Η απρόβλεπτη συναισθηματική και σεξουαλική συμπεριφορά του συντρόφου σας θα σας συγκινήσει και θα οδηγήσει τη σχέση σας σε νέα βάση, σε μία νέα αρχή. Οι αδέσμευτοι θα είστε πολύ ανεβασμένοι ερωτικά και έτοιμοι να αφεθείτε για να γευτείτε τους καρπούς του έρωτα και του πάθους.

Επειδή είστε επιρρεπείς στο φλερτ, λόγω του ότι ανεβάζει την ψυχολογία σας, θα παρασυρθείτε εύκολα σε ερωτοτροπίες και θα ζήσετε έντονα την ερωτική σας σχέση. Οι ρυθμοί θα είναι τόσο γρήγοροι, που οι νέες αυτές εξελίξεις θα σας κάνουν να νοιώσετε όμορφα και θα σας δώσουν ελπίδες, ότι η επισημοποίηση αυτής της σχέσης θα σας προσφέρει μία ευτυχισμένη ερωτική ζωή. Το καλοκαίρι χρειάζετε να προσέξετε γιατί στη σχέση σας ή στο γάμο σας θα υπάρξει ανειλικρίνεια, τρίτα άτομα του περιβάλλοντός σας θα λειτουργήσουν σε βάρος σας με πικρόχολα σχόλια και συκοφαντικά λόγια, με στόχο να σας βλάψουν. Κάποιος ερωτικός "πειρασμός" θα θέσει σε κίνδυνο την σχέση σας και αν ενδώσετε σε μία παράλληλη σχέση, σίγουρα θα το μετανιώσετε αργότερα.

Οι κρυφές ενέργειες δεν θα σας ευνοήσουν , αντίθετα θα έχετε άριστα αποτελέσματα αν είστε τίμιοι ερωτικά και ακούτε την διαίσθησή σας. Αν είστε ελεύθεροι και ένα πρόσωπο σας εκφράσει το ενδιαφέρον του, θα πρέπει, προτού προχωρήσετε, να εξετάσετε και να σιγουρευτείτε για τις προθέσεις του, γιατί μπορεί να πρόκειται για άτομο αμφιβόλου ποιότητας. Μέχρι το τέλος της χρονιάς η ζωή αρχίζει ξανά να σας χαμογελά και ένα φως προβάλλει στο βάθος του ορίζοντα μαζί με την προσδοκία ευχάριστων εξελίξεων. Σταδιακά όλες οι δοκιμασίες που περάσατε, θα ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Θα ζήσετε μία περίοδο χαράς και ερωτικής ευτυχίας.

Αν είστε σε σχέση θα ζήσετε υπέροχες ερωτικές στιγμές και στιγμές πάθους με το ταίρι σας. Θα τονωθεί όχι μόνο το σεξουαλικό, αλλά και το ηθικό σας.Αν είστε ελεύθεροι ακόμη, σημαίνει ότι αποζητάτε μία σχέση σταθερή για να έχετε μία ήρεμη και ισορροπημένη ζωή. Μην αγχώνεστε, λίγο υπομονή ακόμα και μία γνωριμία με ένα νέο πρόσωπο που θα εμφανισθεί στη ζωή σας, με καλή επαγγελματική θέση, θα εξελιχθεί σύντομα σε ερωτική σχέση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Το 2018 το σύμπαν σας δίνει μια δεύτερη ευκαιρία που θα αλλάξει τα δεδομένα. Μια νέα επαγγελματική πρόταση για καινούργια δουλειά ή για άλλη θέση με καλύτερες προοπτικές στην ήδη υπάρχουσα εργασία που θα σας γίνει, θα σας ενθουσιάσει και θα σας δώσει την δύναμη να βγείτε από το τέλμα που βρισκόσαστε και να αντιμετωπίσετε τα πράγματα με αισιοδοξία. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ)

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Το ξεκίνημα της νέας χρονιάς σηματοδοτεί για εσάς την λήξη μιας μεγάλης προβληματικής περιόδου στον συναισθηματικό τομέα. Μπορεί οι πληγές να μείνουν ανοιχτές για κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά σιγά-σιγά θα λιγοστεύει η στενοχώρια και η ίαση θα έρθει, αναπόφευκτα. Πρέπει να σταματήσετε να σκέφτεστε διαρκώς τα βάσανα του παρελθόντος και να συνεχίσετε το δρόμο σας. Μπαίνετε σε μια περίοδο που θα θέσετε γερά θεμέλια για το μέλλον της ερωτικής σας ζωής.

Η σχέση σας βασίζεται στην ειλικρίνεια, και στα αμοιβαία συναισθήματα. Οι αδέσμευτοι θα έχετε μια έντονη επιθυμία από μέρους σας να κάνετε την πρώτη κίνηση και πολύ σωστά θα πράξετε. Έχετε την ικανότητα και τις απαραίτητες προϋποθέσεις να κερδίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Το καλοκαίρι θα συμβούν κάποιες αναποδιές εκεί που δεν θα το περιμένετε και θα περάσετε μια έντονη συναισθηματική κρίση. Φροντίστε να κάνετε άμεσα τις κινήσεις σας, ώστε να καθαρίσει ο ουρανός και να φύγουν όλες οι αμφιβολίες, οι εμμονές και τα άσχημα προαισθήματα που σας διακατέχουν. Δείτε, τι είναι αυτά που σας ενώνουν πραγματικά με το ταίρι σας και επικεντρωθείτε σε αυτά, αν θέλετε να προχωρήσετε αρμονικά, χωρίς υποψίες και φαντάσματα. Αν είστε ακόμα ελεύθεροι, οι περιστασιακές γνωριμίες σας έχουν κουράσει και νιώθεις άτυχοι στα αισθηματικά. Τους τελευταίους μήνες της χρονιάς η τύχη στον συναισθηματικό τομέα σας χαμογελάει και πάλι, η πολυπόθητη ισορροπία και η αρμονία θα επέλθει ανάμεσά σε εσάς και στον σύντροφο σας.

Ήρεμοι πιά εμφανίζετε την καλή πλευρά του εαυτού σας, που είναι η κατανόηση, η καλή συμπεριφορά, τα αγνά σας συναισθήματα, αλλά και ο διάλογος. Η αλλαγή σας θα φέρει την σταθεροποίηση, επισημοποίηση και την αναθέρμανση στην σχέση σας. Αν είστε ακόμη ελεύθεροι ή ελεύθερες σύντομα θα συνάψετε δεσμό με ένα νέο πρόσωπο ή πιθανόν και με κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν, το οποίο θα σας ολοκληρώσει ερωτικά. Γενικά θα διανύετε μία περίοδο γονιμότητας και επιτυχίας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Το 2018 θα σας δοθεί η ευκαιρία με τους σωστούς χειρισμούς και με σύνεση να καταφέρετε να ξεπεράσετε και να σταθεροποιήσετε την κατάσταση. Κάποια επαγγελματικά ταξίδια και μετακινήσεις, καθώς και κάποιες επεκτατικές αλλαγές με ευνοϊκές προοπτικές που πιθανόν να πραγματοποιήσετε, θα βοηθήσουν στην σταδιακή αύξηση της πελατείας σας και συνεπώς και στη βελτίωση των οικονομικών σας. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

ΛΕΩΝ (Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ)

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Το 2018 είναι η χρονιά που τα πάντα γύρω σας θα αλλάξουν αλλά εσείς θα αρνείστε πεισματικά να αφήσετε μια κατάσταση να τελειώνει με απόλυτα φυσιολογικό τρόπο και να αποδεχθείτε ότι δεν υπάρχει γυρισμός. Τελματωμένες σχέσεις που ήσασταν αναγκασμένοι να υπομείνετε τώρα ξεκαθαρίζουν και στον ορίζοντα προβάλλει μια νέα μέρα. Υπάρχει περίπτωση να βρεθείτε στην δύσκολη θέση να αντιμετωπίσετε ένα θέμα , το οποίο θα διαταράξει τη σχέση που έχετε με το σύντροφό σας. Ίσως να μην είναι επικίνδυνο, αλλά κάποια πράγματα δεν θα γίνουν αποδεκτά από εσάς. Ως εκ τούτου, θα βρεθείτε στην θέση να ψάχνετε την σωστή λύση, θέτοντας τον εαυτό σας στο τιμόνι αυτής της σχέσης.

Οι αδέσμευτοι να περιμένετε μία νέα γνωριμία που θα εμφανισθεί στον ορίζοντα και θα έχει τις προδιαγραφές που θέλετε για να προχωρήσετε. Το καλοκαίρι θα συμβούν διάφορες αλλαγές στη ζωή σας που αφορούν κυρίως τα σχέδια, τους στόχους και τα όνειρά σας σε συναισθηματικό επίπεδο. Θα πρέπει να σταματήσετε να εστιάζετε στην εξωτερική εμφάνιση και την επιφάνεια των πραγμάτων, προσπαθήστε να ανακαλύψτε τι είναι αληθινά πολύτιμο στη ζωή σας. Είτε βρίσκεστε σε σχέση, είτε όχι, θα πρέπει να εστιάσετε στην οικογενειακή ζωή, να δημιουργήσετε μια οικογενειακή βάση, μια «φωλιά θαλπωρής» για να βελτιώσετε τις σχέσεις με τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν και να προσελκύσετε την αγάπη. Οι τελευταίοι μήνες της χρονιάς θα σας φέρουν την χαρά και την ηρεμία που έχετε τόσο ανάγκη.

Αν είστε ακόμη δεσμευμένοι δεν σημαίνει ότι είστε οι αδικημένοι της υπόθεσης. H μοίρα επιφυλάσσει και σε σας νέες εκπλήξεις, όπως μια πιθανή εγκυμοσύνη, αλλά και τις κατάλληλες προϋποθέσεις για ένα ευτυχισμένο σπιτικό. Αν είστε ακόμη ελεύθεροι θα γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας, έναν έρωτα δυνατό, μια αγάπη που θα σας κάνει να πλέετε σε πελάγη ευτυχίας. Μία εκρηκτική ερωτική «χημεία» θα αναπτυχθεί ανάμεσά σας, που θα σας προσφέρει συναισθηματική ικανοποίηση και θα ολοκληρώσει την σχέση σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Το 2018 θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί, σε νέες προτάσεις ή συνεργασίες μέχρι να σιγουρευτείτε ότι πραγματικά αξίζει να προχωρήσετε σε αυτές. Αργές και προοδευτικές αλλαγές, πρόσθετες ευθύνες, πιθανόν και μια προαγωγή έρχονται στον επαγγελματικό τομέα, οι οποίες και θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Η ΙΕΡΕΙΑ)

Το 2018 θα εκπέμπετε μια θετική αύρα, που θα προκαλέσει έλξη στις ισχυρές δυνάμεις του σύμπαντος , οι οποίες θα σας παρέχουν την ανάλογη προστασία. Τα γεγονότα που με προσωπική σας προσπάθεια θα λειτουργήσουν, θα έχουν σχέση με μια μεγάλη ανταμοιβή σε σχέση με την ερωτική σας ζωή που θα σας φέρει χαρά, ηρεμία, γαλήνη και επιβράβευση. Το ενδιαφέρον του αγαπημένου σας προσώπου προς εσάς θα είναι ειλικρινές και θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να του αποδείξετε την αγάπη σας. Η συντροφική σας ζωή τείνει να είναι αρμονική και ισορροπημένη. Η ευτυχία και η ολοκλήρωση είναι «προ των πυλών».

Το καλοκαίρι σηματοδοτεί μια τεράστια μετατροπή στην ζωή σας. Κάτι αναπάντεχο και απρόσμενο θα εμφανιστεί  και θα είστε ευγνώμονες για αυτό. Αυτό θα είναι για σας μια έκπληξη. Επί πλέον, δείχνει ότι δίνετε όλη την ενεργητικότητά σας, σε αυτή την σχέση που έχετε με τον σύντροφό σας. Πράγματι, δεν υπάρχει πιο ανεκτίμητο από το να μοιράζεστε τα πάντα μαζί του. Δεν είναι κακό αυτό ,αλλά βεβαιωθείτε ότι ο σύντροφός σας αυτό το εκτιμά. Εδώ υπάρχει μια προειδοποίηση ότι αποφεύγετε όλες τις καλές λεπτομέρειες να δείτε και τα σημάδια που σας δίνονται. Τους τελευταίους μήνες της χρονιάς, είναι καιρός να ξεκινήσετε νέα πράγματα.

Η εμπειρία θα είναι διασκεδαστική και όποιες δυσκολίες τύχουν στο δρόμο σας, θα είναι προς όφελός σας. Τολμήστε να ρισκάρετε χωρίς συντηρητισμούς και δεν θα απογοητευτείτε. Αρκεί να μην φανείτε επιπόλαιοι. Μια άλλη πιθανότητα είναι να μπει στη ζωή σας ένας άνθρωπος που θα σας χαροποιήσει, που θα σας προσφέρει ξεγνοιασιά και θα σας κάνει να ξεφύγετε έστω και για λίγο από τα προβλήματά σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Το 2018 είναι για εσάς μια χρονιά έντονης κινητικότητας για δημιουργικές επαφές με ανθρώπους καλοπροαίρετους που θα κερδίσετε την συμπάθειά τους και θα σας βοηθήσουν στην εξέλιξη και στην επιτυχή έκβαση των υποθέσεών σας. Αναπτύξτε πρωτοβουλίες γιατί η τύχη σας ευνοεί για επιτυχίες, τόσο επαγγελματικές όσο και οικονομικές. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ (ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ ΑΝΑΠΟΔΑ)

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Το ξεκίνημα της νέας χρονιάς σας βρίσκει να λειτουργείτε μέσα στην σχέση , σαν μαχητές ετοιμοπόλεμοι, όπου προσπαθείτε να αποδείξετε ο ένας στον άλλο ότι έχει αυτός το δίκιο με το μέρος του και ότι κρίνεστε εκ του αποτελέσματος της μάχης. Ώρα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί , για το πώς θα ερμηνεύσετε τα γεγονότα. Λάβετε υπόψιν σας τις κόκκινες γραμμές, είναι σημαντικό να ερευνήσετε στην δική σας ψυχή τις αιτίες και όχι στον σύντροφό σας, αλλά να θυμάστε ότι τα συναισθήματά είναι δικά σας, δεν είναι απαραίτητο να προσπαθεί να σας κάνει να νιώσετε υπέροχα όλη την ώρα! Μπορεί επίσης απλά να χρειάζεστε λίγο χρόνο χώρια.

Μην διστάσετε να τον πάρετε! Αν πάλι ψάχνετε για την αγάπη ,μπορεί να παρουσιαστεί ένα πρόσωπο στην ζωή σας το οποίο αρνείται να παραδεχθεί ότι του αρέσετε η τρέφει περισσότερα αισθήματα για σας. Η αλήθεια είναι ότι βαθιά μέσα του αισθάνεται, αλλά δεν αφήνει τα αισθήματά του να εκδηλωθούν ελεύθερα. Το καλοκαίρι θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά μέσα στην σχέση για να επιτύχετε το καλό αποτέλεσμα. Αν είστε παντρεμένοι σημαίνει ότι έχουν παγώσει τα ερωτικά σας συναισθήματα και υπάρχει μία σεξουαλική αδράνεια ανάμεσα στο ζευγάρι. Θα πρέπει να αναζητήσετε λύσεις για ανανέωση, γιατί υπάρχει φόβος κατάθλιψης ή ακόμα και απιστίας.

Αν είστε μόνοι νοιώθετε την ανάγκη να ταξιδέψετε, να κάνετε διακοπές. Ένα ταξίδι αναψυχής αυτή την στιγμή θα σας προσφέρει την ψυχική ευχαρίστηση και την ηρεμία που χρειάζεστε. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να εμφανιστεί ένας κεραυνοβόλος έρωτας, που θα σας αναζωογονήσει αρκετά, χωρίς να σας απασχολεί το αύριο. Οι τελευταίοι μήνες της χρονιάς, θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική στιγμή για μια ρομαντική σχέση, που θα σας ανεβάσει στα ουράνια. Να είστε ανοιχτοί σε νέες δυνατότητες. Θα υπάρχει έντονος ρομαντισμός στο περιβάλλον σας, και δεν θα πρέπει να αφήσετε την ευκαιρία να χαθεί.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Το 2018 αν δουλέψετε σκληρά, θα σας δοθεί η ευκαιρία να θριαμβεύσετε και να διαπρέψετε στον τομέα σας. Κάποιες οικονομικές δυσκολίες ή δύσκολες καταστάσεις και αντιξοότητες που μπορεί να παρουσιαστούν στον εργασιακό σας χώρο θα χρειασθεί από μέρους σας να τις αντιμετωπίσετε με ανεκτικότητα, υπομονή, αυτοέλεγχο και κατανόηση. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (ΚΟΣΜΟΣ)

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Το 2018 είναι μια εξαιρετική χρονιά για εσάς , σας δίνει απλόχερα το χάρισμα της επικοινωνίας της διπλωματίας , της πειθούς και της δημιουργικότητας. καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου θα νιώθετε έτοιμοι κάνοντας κινήσεις να κατακτήσετε οποιονδήποτε σύντροφο ή να κάνετε μια ανανέωση στην υπάρχουσα σχέση σας ή να δημιουργήστε μια νέα σχέση με ένα άλλο πρόσωπο , το οποίο θα σας χαρίσει την αυτοπεποίθηση της ανανέωσης, της νέας αρχής και την μύηση στα μυστικά του έρωτα. Το καλοκαίρι σας αναγκάζει  να φύγετε από το προσκήνιο , να κρατήσετε μια στάση αυστηρή με τον εαυτό σας και να κλειστείτε σε αυτόν.

Αυτή η απόσυρση είναι αναγκαία ώστε να αλλάξετε την κοσμοθεωρία σας και να δείτε την αισθηματική σας ζωή από μια άλλη πλευρά. Μπορεί η αισθηματική ζωή να αναστέλλεται όμως το χρονικό διάστημα αυτό είναι το καλύτερο ώστε να αγαπήσετε τον εαυτό σας αλλάζοντας τον. Τους τελευταίους μήνες του χρόνου η τύχη σας γυρίζει απρόσμενα. Το κλείσιμο της χρονιάς σηματοδοτεί τη λάμψη, την αισιοδοξία, την ομορφιά αλλά και το ότι ξημερώνει μια νέα ημέρα για την ερωτική σας ζωή. Έρχεται να επιβεβαιώσει και να εγγυηθεί τέλεια ερωτικά αποτελέσματα, όσον αφορά το πρόσωπο το οποίο σκέφτεστε ερωτικά και αναρωτιέστε για το τι νιώθει και αισθάνεται για εσάς! Όχι μόνο, λοιπόν, σας ποθεί και σας αγαπά αλλά ετοιμάζει και κίνηση σοβαρής δέσμευσης μαζί σας! Θα δείτε ένα απόλυτα εξομολογητικό χαρακτήρα, αποκαλυπτικό και απόλυτα ερωτικό απέναντί σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Το 2018 για εσάς είναι μια ανοδική χρονιά , που ολοκληρώνονται με επιτυχία και επιβραβεύονται όλες σας οι δοκιμασίες, οι προσπάθειες και οι κόποι σας. Αν είστε υπάλληλος να περιμένετε προαγωγή και επαγγελματική εξασφάλιση. Αν η εργασία είναι δική σας θα σας παρουσιασθούν νέες ευκαιρίες για επέκταση, θα αποκτήσετε δύναμη και θα έχετε οικονομική επιτυχία και ξενοιασιά. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ (ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ)

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Το 2018 πολλοί θα είναι οι εκπρόσωποι του ζωδίου που θα επισημοποιήσουν την σχέση τους , και ακόμα πιο πολλοί θα δουν την οικογένεια τους να μεγαλώνει, με την απόκτηση ενός παιδιού. Το κάρμα σας θα εκπληρωθεί με την απόλυτη ερωτική συνένωση, με την κατάκτηση όσων επιθυμείτε για μία ευτυχισμένη ζωή. Για τους ελεύθερους μια νέα γνωριμία θα θέσεις γερά θεμέλια για το μέλλον της ερωτικής σας ζωής. Η σχέση σας θα βασίζεται στην ειλικρίνεια, και στα αμοιβαία συναισθήματα. Ικανοποίηση, υλοποίηση επιθυμιών και ερωτική διάθεση ανεβασμένη στα ύψη. Μετά από  μία περίοδο ιδιαίτερα ευνοϊκή στις ερωτικές σας υποθέσεις, το καλοκαίρι θα συμβούν κάποιες αναποδιές εκεί που δεν θα το περιμένετε και θα περάσετε μια έντονη συναισθηματική κρίση.

Φροντίστε να κάνετε άμεσα τις κινήσεις σας, ώστε να καθαρίσει ο ουρανός και να φύγουν όλες οι αμφιβολίες, οι εμμονές και τα άσχημα προαισθήματα που σας διακατέχουν. Δείτε, τι είναι αυτά που σας ενώνουν πραγματικά με το ταίρι σας και επικεντρωθείτε σε αυτά, αν θέλετε να προχωρήσετε αρμονικά, χωρίς υποψίες και φαντάσματα. Αν είστε ακόμα ελεύθεροι, οι περιστασιακές γνωριμίες σας έχουν κουράσει και νιώθετε άτυχοι στα αισθηματικά. Το 2018 κλείνει με ένα υπέροχο φθινόπωρο και έναν  υπέροχο γενεθλιακό μήνα για εσάς και φέρνει ισορροπία, ανταμοιβή και δικαίωση στις αισθηματικές σας υποθέσεις. Κάνοντας ακόμα και τα πιο τρελά σας όνειρα πραγματικότητα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Το 2018 παραμερίζονται οι δυσκολίες που είχατε μέχρι τώρα. Ένα νέο ξεκίνημα και μια ανέλπιστη επιτυχία θα σας δώσει μεγάλη χαρά και θα νοιώσετε ότι οι κόποι και οι προσπάθειές σας για κάτι καλύτερο δεν πήγαν στράφι. Ήρθε η ώρα για επαγγελματική καταξίωση. Η αξία σας και οι δυνατότητές σας θα αναγνωρισθούν από τους συνεργάτες σας και θα λάβετε την επιβράβευση που τόσο πολύ περιμένετε. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

ΑΙΓΩΚΕΡΟΣ (Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ)

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Το 2018 είναι μια ιδιαίτερα ευνοϊκή χρονιά για εσάς ,μέσα σε αυτή θα δείτε όλα τα όνειρα και τους στόχους σας να γίνονται πραγματικότητα. Ένα καινούργιο κεφάλαιο θα ανοίξει στην ζωή σας εντελώς απροσδόκητα , αλλά πρέπει να μην εναποθέσετε τα πάντα στην τύχη. Εδώ πρέπει να αναζητήσετε κάποιο σκοπό και κάποιο ρόλο μέσα στην σχέση σας.

Θα πρέπει να ορίσετε μια κατεύθυνση, να χαράξετε μια πορεία ώστε να μην βρεθείτε σε κάποιο αδιέξοδο ή νέες εξελίξεις που δεν μπορείτε να τις ελέγξετε. Το σεξ η διασκέδαση και η καλή συντροφικότητα θα είναι ένα συνεχές αποτέλεσμα αν δεν στηρίζεται επάνω σε προσωρινές διαθέσεις ή σκοπιμότητες. Τα καλά πράγματα για να έχουν διάρκεια χρειάζονται εκτός από ειλικρίνεια και ηθική, και υπομονή. Μέσα στο 2018 πολλοί θα είναι οι εκπρόσωποι του ζωδίου, που θα επισημοποιήσουν την σχέση τους, η θα μπουν στην διαδικασία απόκτησης παιδιού. Το καλοκαίρι έρχετε να κλείσει παλιές και νοσηρές υποθέσεις, τερματίζοντας κάθε αρνητική έκβαση του παρελθόντος.

Αφήνετε πίσω ό, τι και αν συνέβη που ενδεχομένως τραυμάτισε την καρδιά σας και προχωράτε σε μια νέα ερωτική ζωή και ευτυχισμένη φάσης στη ζωή σας. Τους τελευταίους μήνες της χρονιάς προχωράτε μπροστά και μια σειρά από γεγονότα τυχαία ή όχι ενισχύουν τα συναισθήματά σας και τα κάνουν πιο δυνατά από ποτέ. Είτε είστε σε σχέση , είτε σε γάμο είτε ακόμη και σε μια απλή γνωριμία , θα έχετε τη δυνατότητα και την ισχυρή θέληση να φέρετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει στα δικά σας θέλω και μέτρα. Η σχέση αυτή είτε είναι σύντομη είτε έχει διάρκεια πολλών ετών, προχωρά σε ένα επόμενο στάδιο, πιο ειλικρινή και πιο ισχυρό.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Το 2018 είναι είναι μια πιεστική αλλά και συγχρόνως πολύ ευνοϊκή χρονιά για εσάς, που πρέπει να την εκμεταλλευτείτε κατάλληλα για να μπορέσετε να εξελιχθείτε και να πετύχετε επαγγελματικά. Στον εργασιακό σας χώρο θα πρέπει να ξεδιαλύνετε διαφορές ή αντιθέσεις που έχετε με άλλα άτομα, να λειτουργήσετε με υπευθυνότητα και υπομονή και να συμβιβαστείτε με τις υπάρχουσες συνθήκες, για να πετύχετε μελλοντικά την ανοδική πορεία που επιθυμείτε. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (ΜΑΓΟΣ)

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Το 2018 είναι μια μεταβατική χρονιά σηματοδοτεί τη λάμψη, την αισιοδοξία, την ομορφιά αλλά και το ότι ξημερώνει μια νέα ημέρα για την ερωτική σας ζωή. Η εμπειρία θα είναι διασκεδαστική και όποιες δυσκολίες τύχουν στο δρόμο σας, θα είναι προς όφελός σας. Το ξεκίνημα της χρονιάς σας βρίσκει να ενώνετε τις δυνάμεις σας με τον σύντροφο σας ,ενωμένοι, δεν έχετε τον φόβο οποιουδήποτε κινδύνου. Γεμίζοντας τις καρδιές σας με το σωστό ποσό της θέλησης και της αγάπης , θα έχετε επιτυχία , με ότι και να καταπιαστείτε.

Αν είστε αδέσμευτοι βιώνετε μία κατάσταση εσωστρέφειας, που τίποτα δεν σας ικανοποιεί. Είτε το άτομο που σας ενδιαφέρει δεν έχει προσπαθήσει να σας φλερτάρει, οπότε σημαίνει ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον από την πλευρά του, είτε του αρέσετε , αλλά καθώς επικεντρώνεται μόνον στον εαυτό του, διαθέτει τον χρόνο του γι’ αυτούς που βρίσκονται ακριβώς μπροστά στα μάτια του. Το καλοκαίρι θα συμβούν διάφορες αλλαγές στη ζωή σας που αφορούν κυρίως τα σχέδια, τους στόχους και τα όνειρά σας σε συναισθηματικό επίπεδο.

Προσπαθήστε να καταλήξετε τι είναι αυτό που αναζητάτε στην αισθηματική σας ζωή και να βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία, γιατί αν συνεχίσετε με αυτόν τον τρόπο υπάρχει κίνδυνος αποδιοργάνωσης και στραβοπατημάτων. Οι τελευταίοι μήνες της χρονιάς σας βρίσκουν να προσπαθείτε να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας και να μετράτε προσεκτικά τις κινήσεις σας, όσον αφορά την προσωπική σας πορεία και την πορεία της σχέσης σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Το 2018 είναι μια πολύ ευνοϊκή χρονιά για εσάς και γι’ αυτό πρέπει να την εκμεταλλευτείτε. Μεγάλη επιτυχία και θρίαμβος έρχεται τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον οικονομικό τομέα. Ύστερα από επίπονη εργασία οι κόποι σας θα έχουν την ανταμοιβή που θέλετε και οι δυσκολίες που είχατε αντιμετωπίσει γίνονται πλέον παρελθόν. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΕΙΣ( ΗΛΙΟΣ)

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Επιτέλους μετά από πολλά χρόνια ταλαιπωρίας το 2018 είναι μία χρονιά που θα σας φέρει την χαρά και την ηρεμία που έχετε τόσο ανάγκη. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι ,αφήνετε πίσω ότι σας πλήγωσε και κάνετε μια νέα αρχή με το ταίρι σας. Απαλλαγμένοι πιά από φοβίες ,θα αρχίσετε να χαίρεστε την κάθε στιγμή με τον σύντροφο σας και η αλλαγή σας αυτή δεν αποκλείετε να φέρει την επισημοποίηση της σχέσης σας η και ακόμα την απόκτηση ενός παιδιού.

Το καλοκαίρι είναι γεγονός πως θα είστε στον σωστό δρόμο με τον σύντροφο ,αλλά φαίνεται πως τα πράγματα δεν θα πάνε όπως στην αρχή είχατε πιστέψει. Φαίνεται πως κάποια μορφή καταπίεσης ή κάποια πράγματα τα οποία λειτούργησαν κάτω από αδιευκρίνιστες ή απρόβλεπτες συνθήκες να δημιουργήσουν ανυπέρβλητες δυσκολίες και ένταση. Χρειάζεται να εμβαθύνετε στην πνευματικότητά σας, ώστε έστω και μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα να βρεθεί κάποια λύση. Αυτό σε καμία περίπτωση, δεν σημαίνει πως θα επέλθει ο χωρισμός ή θα τελειώσει για πάντα μια σχέση. Είναι σαν να γνωρίζεστε από την αρχή ξανά με το πρόσωπο που ποθείτε, περνάτε σε μια νέα δημιουργική και αναζωογονητική φάση που θα σας οδηγήσει ακριβώς στο σημείο που ονειρεύτηκατε.

Τους τελευταίους μήνες της χρονιάς θα συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα στην αισθηματική σας ζωή, που θα σας ικανοποιήσουν αρκετά και θα ξαναφέρουν την πολυπόθητη ισορροπία ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας. Οι λίγοι εκπρόσωποι του ζωδίου που θα παραμείνουν αδέσμευτοι, θα πρέπει να έχουν ανοιχτές κεραίες γιατί το τέλος της χρονιάς Θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική στιγμή για μια νέα ρομαντική σχέση, που θα σας ανεβάσει στα ουράνια. Να είστε ανοιχτοί σε νέες δυνατότητες. Θα υπάρχει έντονος ρομαντισμός στο περιβάλλον σας , και δεν θα πρέπει να να αφήσετε την ευκαιρία να χαθεί.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Το 2018 είναι χρονιά ριζικών αλλαγών και μεταμορφώσεων για εσάς. Έφτασε επιτέλους η ώρα , να δράσετε και να ξεκινήσετε την εφαρμογή των σχεδίων σας, καθώς οι στόχοι σας δρομολογούνται προς την επιτυχία. Αν είστε ελεύθερος επαγγελματίας θα σας παρουσιαστούν κατάλληλες συνθήκες για εφαρμογή νέων μεθόδων και αναβάθμισης. Αν είστε άνεργος ή άνεργη θα σας παρουσιασθεί ευκαιρία για διορισμό σε υπεύθυνη θέση. Αν είστε ήδη υπάλληλος μην φοβηθείτε να πάρετε κάποιες πρωτοβουλίες στο χώρο της εργασίας σας. Αυτές είναι που θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ανωτέρων σας και πιθανόν άλλη θέση περισσότερο υπεύθυνη.Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 24-11-2017 11:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι