blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια 2014 / Λέων
 
blank
Λέων
Λέων 23/7-23/8

Ετήσιες Προβλέψεις - Λέων 2014

Έτος   2014    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
blank

Οι προβλέψεις σας.

ΛΕΩΝ 2014

Η πορεία της ζωής σου και η καριέρα σου θα επανακαθοριστούν το 2014 και θα τεθούν σε νέες βάσεις, αγαπητέ Λέων. Ο Δίας, που θα εξακολουθεί να κινείται στον Καρκίνο μέχρι τα μέσα καλοκαιριού, που θα επισκεφτεί το ζώδιό σου, θα σου φέρει ριζικές αλλαγές σε όλους τους τομείς της ζωής σου και θα χρειαστεί να επιδείξεις ψυχικό σθένος και ώριμη και συγκροτημένη σκέψη, αν θέλεις αυτό το διάστημα να εδραιώσεις την επαγγελματική σου θέση, να βάλεις τις βάσεις για μία νέα καριέρα, αλλά και για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου.

Από τις 3 Μαρτίου μέχρι τις 21 Ιουλίου, λόγω της ανάδρομης κίνησης του Κρόνου στο ζώδιο του Σκορπιού, κράτησε χαμηλούς τόνους και άρχισε να εφαρμόζεις σταδιακά τις αλλαγές που έχεις αποφασίσει να κάνεις, χωρίς άγχος και πίεση. Η κοινωνική σου αναγνώριση θα έρθει και το φιλικό σου περιβάλλον θα σε υποστηρίξει.

Το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς σε βρίσκει με τον Δία να εγκαθίστανται στο ζώδιό σου και να σε φέρνει πιο κοντά στο προσκήνιο των επαγγελματικών σου εξελίξεων. Θα είσαι έτοιμος να ανταποκριθείς στις όποιες προκλήσεις της επαγγελματικής σου ζωής και να κερδίσεις. Πρόσεξε μόνο τις ημέρες κοντά στις Εκλείψεις (Ηλίου στις 29 Απριλίου και 23 Οκτωβρίου και Σελήνης στις 15 Απριλίου και 8 Οκτωβρίου), γιατί προτού ξεκινήσεις οποιαδήποτε νέα προσπάθεια, θα πρέπει να έχεις συνειδητοποιήσει βαθιά κάποια πράγματα, σχετικά με τις διαμορφωμένες πλέον νέες συνθήκες της δουλειά σου, αλλά και με τις δυνατότητές σου να φτάσεις στους πολυπόθητους στόχους σου.

Τα μέσα Φθινοπώρου είναι ένα πολύ καλό οριακό σημείο, που πρόκειται να σου τα αποκαλύψει όλα αυτά και να σου δείξει την καταλληλότερη κατεύθυνση, που θα πρέπει να ακολουθήσεις από εκεί και πέρα. Το θετικότερο στοιχείο του δεύτερου εξαμήνου πάντως, θα είναι η αισθητά αυξημένη δημιουργικότητά σου, που θα πρέπει να την εκμεταλλεύεσαι ανάλογα με τις περιστάσεις, ώστε να αυξήσεις σημαντικά τα οικονομικά σου. Οι πλανήτες είναι σίγουρο πως, με τους κατάλληλους χειρισμούς, θα σε βοηθήσουν να κάνεις τις αναγκαίες αποταμιεύσεις, ώστε να αισθάνεσαι ασφάλεια.

Η ερωτική σου ζωή φαίνεται πως βελτιώνεται από το καλοκαίρι και μετά και σου επιφυλάσσει πολλές, ευχάριστες εκπλήξεις. Οι προβληματισμοί της προηγούμενης χρονιάς, θα δώσουν τη θέση τους στην αμεσότερη διεκδίκηση των ερωτικών σου στόχων, κάτι που θα γίνει αντιληπτό από τον μόνιμο σύντροφό σου. Εντούτοις, θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου ότι η πορεία σου μέχρι να ικανοποιηθείς και να νιώσεις ευτυχισμένος, ίσως απαιτήσει ακόμα κάποιες προσπάθειες από την πλευρά σου, καθώς οι περιστάσεις δεν θα σου αφήσουν πολλά περιθώρια για ερωτικά ρίσκα, ιδιαίτερα στα τέλη του χρόνου, που ο Κρόνος θα μετακινηθεί στον Τοξότη. Κατά τα άλλα, θα είναι στη δική σου ευθύνη αν θα επιλέξεις να παντρευτείς ή να χωρίσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

ΛΕΩΝ 2014 ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Ουδέτερος θα είναι αυτός ο χρόνος για την αισθηματική σου ζωή, φίλε Λέων, καθώς με τον Κρόνο που θα κινείται στον Σκορπιό μέχρι τις 24 Δεκεμβρίου, προβλέπεται να τραβήξουν την προσοχή σου περισσότερο τα επαγγελματικά και οικογενειακά σου θέματα. Άλλωστε, αυτό που θα σε ενδιαφέρει περισσότερο, θα είναι να κυνηγήσεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν για επαγγελματική και οικονομική ανάκαμψη.

Ουσιαστικά προβλήματα δεν πρόκειται να αντιμετωπίσεις, όμως λίγη προσοχή ίσως χρειάζεται τα διαστήματα που ο Δίας θα κινείται ανάδρομα (στον Καρκίνο από την 1η Ιανουαρίου μέχρι 6 Μαρτίου και στο ζώδιό σου από τις 9 Δεκεμβρίου μέχρι τα τέλη του έτους) και θα σε κάνει να αναρωτιέσαι για τους ανθρώπους που έχεις στο πλάι σου ή θα σε φέρνει αντιμέτωπο με ανόητες προκλήσεις.

Κατά το δεύτερο εξάμηνο μην αδιαφορήσεις απέναντι στον σύντροφό σου, γιατί μόνος σου θα δημιουργήσεις πρόβλημα, εκεί που δεν υπάρχει. Κράτησε τις ισορροπίες με όσους κόπους και προσπάθειες χρειαστεί για να το επιτύχεις αυτό, χωρίς να παίρνουν τα μυαλά σου αέρα.

Όσον αφορά στους ελεύθερους, λίγες θα είναι οι πιθανότητες που θα έχετε για να ερωτευτείτε, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα περάσετε καλά. Κάποιοι από εσάς θα δείξετε μία προτίμηση στις εφήμερες σχέσεις, που θα σας ανανεώνουν παροδικά. Να θυμάστε μόνο ότι οι γνωριμίες που θα κάνετε τον Δεκέμβριο θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας από τον επόμενο χρόνο και μετά, που η αυλαία θα ανοίξει μόνο για εσάς.

Επαγγελματικά και χρήμα

ΛΕΩΝ 2014 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ

Το πρώτο εξάμηνο του χρόνου μπαίνει δυναμικά για εσένα που είσαι Λέων, με πολλή δουλειά και πολλές ευθύνες, με κίνδυνο ακόμη και υπερκόπωσης. Καλό θα είναι να βρίσκεις διεξόδους σε κάποιο χόμπι, γιατί δε θα μπορέσεις να αλλάξεις το πλανητικό σκηνικό. Συνιστάται να κάνεις υπομονή και να δουλεύεις ομαδικά, ώστε να αποφύγεις τις τρικλοποδιές που ενδέχεται να προσπαθήσουν να σου βάλουν κάποιοι από τους συναδέλφους σου. Δε θα ήταν φρόνιμο να αφήσεις ούτε τη δουλειά αλλά ούτε και τον περίγυρο σου να σε τρελάνουν, γι’ αυτό προσπάθησε να ισορροπήσεις.

Το δεύτερο εξάμηνο του χρόνου, που θα δεχτείς την επίσκεψη του Δία, θα είναι ένα διάστημα επέκτασης, γεμάτο ευκαιρίες που θα εμπλουτίσουν τη ζωή σου. Επιτέλους οι προσπάθειές σου θα αρχίσουν να αποδίδουν καρπούς, γεμίζοντάς σε με αισιοδοξία. Να περιμένεις αλλαγές στο χώρο της δουλειάς σου με σημαντικές οικονομικές μεταρρυθμίσεις. Η τύχη θα είναι αρκετά ανεβασμένη και η διάθεσή σου για δημιουργικότητα θα ενισχύσει οποιαδήποτε δραστηριότητα, ιδιαίτερα αν έχεις κάποια δική σου επιχείρηση. Νέες συμβάσεις και συμφωνίες θα προωθήσουν την καριέρα σου και φέρουν αποτελεσματική επιτυχία των προσπαθειών σου.

Στον οικονομικό τομέα απαιτείται μεγάλη προσοχή το 2014. Απόφυγε περιττές δαπάνες, διότι η κατάσταση θα είναι κάπως ανησυχητική. Απόφυγε επίσης οικονομικά ρίσκα, συμφωνίες και δάνεια, που θα σε οδηγήσουν σε αδιέξοδο μελλοντικά. Προς το τέλος του χρόνου, οι πλανήτες φαίνεται πως τονώνουν το ηθικό σου με την ανάκαμψη των οικονομικών σου, που όπως δείχνουν τα πράγματα θα έχουν μία μακροπρόθεσμη και σταθερή βάση τον ερχόμενο χρόνο.

Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2014 00:00:00
loading...
MyAstro WebTv

 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι