blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια 2014 / Τοξότης
 
blank
Τοξότης
Τοξότης 23/11-21/12

Ετήσιες Προβλέψεις - Τοξότης 2014

Έτος   2014    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 2  Ψήφοι: 3

Οι προβλέψεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ 2014

Οι εξελίξεις του 2014 θα είναι θετικές κατά το μεγαλύτερο του μέρος του χρόνου, αγαπητέ Τοξότη, αν βέβαια και εσύ βάλεις τα δυνατά σου για να αποκτήσεις όλα όσα επιθυμείς, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο κυβερνήτης σου Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου μέχρι τις 16 Ιουλίου και θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον σου στο κυνήγι του χρήματος. Είναι σίγουρο ότι το πρώτο εξάμηνο του έτους δεν θα δυσκολευτείς ιδιαίτερα με τα οικονομικά σου και μάλιστα μπορείς να αποκομίσεις αρκετά οφέλη, αν δεν κάνεις διαχειριστικά ατοπήματα.

Με τον Άρη να κινείται στον Ζυγό μέχρι τις 26 Ιουλίου και τον Ουρανό στον Κριό, σε ορθή πορεία μέχρι τότε, θα σε διακατέχει μία τάση υπερβολής και εδώ είναι που θα πρέπει να δράσεις άμεσα, αποφεύγοντας σπατάλες ή αγορές χωρίς σκέψη. Το θετικό της περιόδου είναι ότι θα έρθει στην επιφάνεια η δημιουργική σου διάθεση και σε συνδυασμό με την καλή σου εικόνα, δεν είναι διόλου απίθανο να σου ανοίξουν διάπλατα αρκετές ενδιαφέρουσες επαγγελματικές πόρτες. Λίγη προσοχή χρειάζεται μόνο, ώστε να χαλιναγωγήσεις αυτήν σου την αισιοδοξία και να μην κάνεις απερίσκεπτες ενέργειες.

Το καλοκαίρι που ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα, μην χάσεις χρόνο σε ανούσιες σκέψεις, αλλά κινήσου αποφασιστικά στην πορεία που έχεις καταστρώσει, με διορατικότητα και μεθοδικότητα. Θα εκπλαγείς από τα αποτελέσματα που θα σου δώσει αυτή σου η συμπεριφορά. Από τις 16 Νοεμβρίου και μετά, που ο Ποσειδώνας θα επιστρέψει σε κανονική πορεία στους Ιχθείς, χαμήλωσε τους τόνους και απόλαυσε τα κέρδη σου.

Στα αισθηματικά σου ζητήματα θα έχεις αρκετές ευχάριστες εκπλήξεις, που θα τονώνουν το ηθικό και την ψυχολογία σου καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, λόγω των όψεων που θα πραγματοποιεί ο κυβερνήτης σου. Οι αδέσμευτοι μπορείτε με ευκολία να παγιώσετε, αλλά και να εξελίξετε όπως θέλετε εσείς τις γνωριμίες που κάνατε μέχρι τώρα. Από τα μέσα Σεπτεμβρίου μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, η θέση του Άρη στο ζώδιό σας θα σας χαρίσει σημαντικές ευκαιρίες για να κυνηγήσετε το όνειρο σας. Ωστόσο, αποφύγετε τον γνωστό παρορμητισμό σας και μην παρασυρθείτε σε ακρότητες, που είναι ικανές εύκολα να χαλάσουν την εικόνα σας. Να θυμάστε επίσης ότι η Έκλειψη Ηλίου, που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Οκτωβρίου στο ζώδιο του Σκορπιού, υπόσχεται νύχτες μαγικές αλλά χωρίς διάρκεια, γι’ αυτό απλά απολαύστε τες και μην επενδύετε σε τίποτα εκείνες τις ημέρες.

Οι δεσμευμένοι, φροντίστε να ολοκληρώνετε γρήγορα το επαγγελματικό σας πρόγραμμα, να μην περνάτε τόσες πολλές ώρες στην εργασία σας και να ασχοληθείτε με το σύντροφό σας και την οικογένειά σας με περισσότερη φροντίδα, ώστε να διατηρήσετε αυτήν την ονειρεμένη ατμόσφαιρα για καιρό.

Τα πλανητικά σχήματα του έτους φαίνεται πως σου χαμογελούν, φίλε Τοξότη, και αν δείξεις σύνεση και συγκρατημένη αισιοδοξία, φαίνεται ότι θα έχεις αρκετά οφέλη από το 2014, ώστε να είσαι καλά προετοιμασμένος να υποδεχτείς την επίσκεψη του Κρόνου στο ζώδιό σου, από τις 24 Δεκεμβρίου και μετά.

Αισθηματικές προβλέψεις

ΤΟΞΟΤΗΣ 2014 ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Το 2014 θα είναι κάπως αντιφατικό για την αισθηματική σου ζωή, για σένα που είσαι Τοξότης. Από τη μία δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για να μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου, ιδιαίτερα το διάστημα που ο κυβερνήτης σου Δίας θα πορεύεται στον Καρκίνο, μέχρι τις 16 Ιουλίου.

Από την άλλη, λόγω της θέσης του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού για το εν λόγω διάστημα, θα σημειωθούν αρκετές δυσκολίες στις επικοινωνίες σου και πολλές θα είναι οι στιγμές που ο περίγυρος σου (και ιδιαίτερα ο σύντροφός σου) δεν θα σε καταλαβαίνει. Ο Κρόνος βέβαια στον Σκορπιό, μέχρι τις 24 Δεκεμβρίου που θα εισέλθει στο ζώδιό σου, θα σε βοηθήσει να λειτουργήσεις έξυπνα, ώστε να καταφέρεις τελικά να συνεννοηθείς με το ταίρι σου και να ανακαλύψεις την χρυσή τομή ανάμεσα σας. Τόλμησε λοιπόν, το διάστημα που ο Δίας θα βρίσκεται στον Καρκίνο, να κάνεις μία ξεκάθαρη και ώριμη συζήτηση με τον σύντροφό σου. Είναι σίγουρο ότι το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει.

Οι ελεύθεροι Τοξότες, από το καλοκαίρι και μετά που ο κυβερνήτης σας θα πορεύεται στο Λέοντα, θα έχετε την ευκαιρία για αρκετές νέες γνωριμίες. Ο τρόπος έκφρασης και το πνεύμα σας, θα είναι αυτά που θα γοητέψουν τους γύρω σας και θα σας δώσουν την ευκαιρία να διευρύνετε τον κύκλο σας. Οι σχέσεις σας καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου μπορούν να λειτουργήσουν περίφημα, αν τελικά και εσείς το θελήσετε και δουλέψετε πάνω σε αυτές, χωρίς εγωισμούς.

Επαγγελματικά και χρήμα

ΤΟΞΟΤΗΣ 2014 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ

Στον επαγγελματικό σου τομέα θα έχεις κάποιες επαναστατικές ιδέες, που θα θελήσεις να βάλεις σε εφαρμογή με το ξεκίνημα του 2014, φίλε Τοξότη. Η καριέρα σου αυτό το χρόνο θα βρίσκεται στο ζενίθ, με λίγη παραπάνω προσπάθεια από τη μεριά σου και με συντονισμένες και μεθοδικές κινήσεις. Με τα κατάλληλα μέσα και οδούς που θα διαλέξεις να πορευτείς, θα καταφέρεις να βρεθείς στην πρώτη γραμμή των γεγονότων, ξεπερνώντας αποτελεσματικά μικροεμπόδια με συνεργάτες και υψηλά υφιστάμενα πρόσωπα.

Η σκληρή εργασία και υπερβολική κούραση ενδέχεται να σε ταλαιπωρήσουν τα διαστήματα των Εκλείψεων (Ηλίου στις 29 Απριλίου και 23 Οκτωβρίου και Σελήνης στις 15 Απριλίου και 8 Οκτωβρίου) με ψυχική ένταση και απαισιοδοξία. Προσπέρασέ τες! Από τα μέσα καλοκαιριού μπορείς να αναπνέεις ελεύθερα και να απολαμβάνεις την επαγγελματική σου πρόοδο και επιτυχία.

Η οικονομική κατάσταση της ζωής σου φαίνεται να παρουσιάζει μία πολύ θετική εξέλιξη. Οι πιθανότητες επιτυχίας είναι πάρα πολλές αυτήν τη χρονιά για το ζώδιό σου. Η παραμονή του Πλούτωνα στον Αιγόκερω ανοίγει νέους ορίζοντες, δίνοντας σου την ευκαιρία για να πετύχεις ευνοϊκές ρυθμίσεις με δημόσιο και χρέη, που θα σε ανακουφίσουν αρκετά. Θα πρέπει ωστόσο να είσαι προσεχτικός σε πωλήσεις, τοποθετήσεις χρημάτων και αγορές. Η επιτυχία και η οικονομική σου άνοδος είναι πολύ κοντά σου και θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεχτικός, για να τη διατηρήσεις.

Ζώδια 2019: Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις με την Λίνα Χαμπιλίδου.

Το νέο μας spot!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2014 00:00:00
 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι