blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια 2014 / Υδροχόος
 
blank
Υδροχόος
Υδροχόος 20/1-19/2

Ετήσιες Προβλέψεις - Υδροχόος 2014

Έτος   2014    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
blank

Οι προβλέψεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2014

Ένας θετικός χρόνος θα είναι το 2014 για εσένα, αγαπητέ Υδροχόε, που το πλανητικό σκηνικό θα σου δώσει τη δυνατότητα να κάνεις επαφές και συζητήσεις προς όφελός σου, αλλά και να προωθήσεις κάποια πολύ σημαντικά σου ζητήματα. Μέχρι τις 26 Ιουλίου, που ο Άρης θα κινείται στο ζώδιο του Ζυγού, η καθημερινότητά σου θα έχει αρκετό τρέξιμο και φυσικό είναι να μην λείψει το άγχος και οι εντάσεις. Ωστόσο, θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες, ιδιαίτερα στον εργασιακό σου χώρο, που θα σου δώσουν κίνητρο να συνεχίζεις τις προσπάθειες σου.

Το διάστημα που ο Δίας θα παρελαύνει στον Καρκίνο, μέχρι τις 16 Ιουλίου, είναι ένα διάστημα που αν καταστρώσεις καλά τα σχέδια σου και δουλέψεις λίγο παραπάνω από τα συνηθισμένα, θα έχεις τη δυνατότητα να αποκομίσεις αρκετά οικονομικά οφέλη, αλλά και να κάνεις σημαντικές γνωριμίες, που θα σου χρειαστούν αργότερα για την καριέρα σου.

Τα διαστήματα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα (από 7 Φεβρουαρίου μέχρι 1η Μαρτίου, από 8 Ιουνίου μέχρι 2 Ιουλίου και από 5 μέχρι 26 Οκτωβρίου) μην εμπλακείς σε παρασκηνιακές ενέργειες, γιατί τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν αυτό το διάστημα μπορεί να σε αιφνιδιάσουν δυσάρεστα. Κράτησε χαμηλούς τόνους και απόφυγε έντονες συζητήσεις ή ξεκαθαρίσματα στον χώρο της εργασίας σου.

Το δεύτερο εξάμηνο του 2014, με τον Δία να εγκαθίστανται στο ζώδιο του Λέοντα, τα αποτελέσματα των ενεργειών σου θα σε αποζημιώνουν οικονομικά. Μπορείς τώρα να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες και να βελτιώσεις ακόμη περισσότερο την φήμη και την κοινωνικότητά σου. Το διάστημα είναι επίσης καλό για την απόκτηση απογόνου ή για να κάνεις ριζικές αλλαγές στην προσωπική σου ζωή.

Πρόσεξε πολύ τις ημέρες κοντά στις Εκλείψεις που θα λάβουν χώρα τον Οκτώβριο (Έκλειψη Σελήνης στις 8 Οκτωβρίου στον Κριό και Ηλίου στις 23 στον Σκορπιό) γιατί ίσως παρασυρθείς και εμπλακείς σε έναν παρασκηνιακό έρωτα. Το Φθινόπωρο γενικότερα θα είσαι σε μία κατάσταση αναμονής και δεν είναι διόλου απίθανο να κάνεις μία νέα και μάλιστα ενδιαφέρουσα γνωριμία, είτε σε επαγγελματικό είτε σε φιλικό επίπεδο.

Σε γενικές γραμμές, τα αισθηματικά σου ζητήματα δεν φαίνεται να παρουσιάζουν κάποια ιδιαίτερη δυσκολία αυτή τη χρονιά, καθώς ο Κρόνος θα βρίσκεται στον Σκορπιό μέχρι τις 24 Δεκεμβρίου, σε ένα ουδέτερο ζώδιο για εσένα. Αν το επιθυμείς, μπορείς να αποδεχτείς προσκλήσεις που θα σου γίνουν, αν πάλι όχι, κράτησε αποστάσεις και διαφύλαξε την ηρεμία σου. Οι αδέσμευτοι θα έχετε αρκετές πιθανότητες για γνωριμίες σε χώρους που δραστηριοποιούνται πολλοί άνθρωποι, αλλά καλό θα είναι να μη βιαστείτε να επενδύσετε συναισθηματικά. Αν πάλι ανήκεις στην κατηγορία των δεσμευμένων του ζωδίου, ίσως νιώσεις αρκετές φορές κατά τη διάρκεια του χρόνου το αίσθημα της απομόνωσης ή ότι ο σύντροφός σου σε παραμελεί. Πρέπει να ξέρεις όμως ότι θα είναι προσωρινές καταστάσεις και δεν θα πρέπει να φτάσεις στα άκρα, για να μην τις κάνεις μόνιμες. Μία κακιά στιγμή δεν είναι ικανή να αντικαταστήσει χιλιάδες καλές και ουσιαστικές.

Αισθηματικές προβλέψεις

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2014 ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Ο χρόνος ξεκινά με κάποιες δυσκολίες για εσένα, φίλε Υδροχόε, όσον αφορά στην προσωπική σου ζωή. Ο Δίας συνεχίζει την πορεία του στον Καρκίνο μέχρι τις 16 Ιουλίου και έπειτα στον Λέοντα μέχρι το τέλος του χρόνου, και εσύ το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κοιτάξεις κατάματα την πραγματικότητα, να παραδεχτείς τα όποια προβλήματα υπάρχουν στη σχέση σου και να προσπαθήσεις, όσο περνάει από το χέρι σου, να τα λύσεις με ηρεμία. Να θυμάσαι ότι ένας ειλικρινής διάλογος θα μπορούσε να βοηθήσει σημαντικά και άλλωστε, η επικοινωνία είναι το δυνατό σου σημείο. Δεν είναι σίγουρο βέβαια πως θα καταφέρεις να διευθετήσεις όλα σου τα ζητήματα, αλλά θα ήταν σημαντικό για εσένα τουλάχιστον να προσπαθήσεις. Πες όσα έχεις να πεις, ξεκαθάρισε τη θέση σου και τα συναισθήματά σου και να είσαι σίγουρος πως όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους.

Το δεύτερο εξάμηνο του 2014, καλό θα είναι να μην προχωρήσεις σε σημαντικές αποφάσεις για την αισθηματική σου ζωή, αλλά να εκμεταλλευτείς το διάστημα, για να βάλεις σε νέες βάσεις τις σχέσεις σου. Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις αρκετές ευκαιρίες για καινούργιες γνωριμίες, ιδιαίτερα από το καλοκαίρι και μετά, ασχέτως αν εσύ πιθανότατα θα αποφύγεις να προχωρήσεις σε κάποια σχέση. Γενικώς θα είσαι σε μία πολύ περίεργη φάση της ζωής σου και αυτό που θα σε προβληματίζει έντονα, θα είναι τα επαγγελματικά σου θέματα, διότι εκεί πραγματικά θα έχεις πολλές ευκαιρίες για εξέλιξη, που δεν θα πρέπει να τις αφήσεις αναξιοποίητες.

Επαγγελματικά και χρήμα

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2014 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ

Αν είσαι Υδροχόος, κοινωνικές επαφές και καινούργιες δραστηριότητες θα τονώσουν τις προσδοκίες σου στον επαγγελματικό σου χώρο τη χρονιά αυτή. Εμπορικές διαπραγματεύσεις, που θα ταυτιστούν με τις ανάγκες των πελατών σου (αν παραμένεις ελεύθερος επαγγελματίας), θα σε βοηθήσουν εξαιρετικά να φτάσεις τους στόχους που εσύ θέλεις.

Το διάστημα που ο κυβερνήτης σου Ουρανός θα κινείται στον Κριό, σε ορθή πορεία μέχρι 22 Ιουλίου, ενδέχεται να πάρεις την απόφαση να αλλάξεις πόστο ή αντικείμενο εργασίας. Τόλμησέ το, εφόσον πρώτα έχεις εξετάσει καλά τα δεδομένα που έχεις στην κατοχή σου.

Τις περιόδους που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα (από 7 Φεβρουαρίου μέχρι 1η Μαρτίου, από 8 Ιουνίου μέχρι 2 Ιουλίου και από 5 μέχρι 26 Οκτωβρίου) οργανώσου σωστά και ψύχραιμα. Αντιμετώπισε με αυτοπεποίθηση κάποιες δύσκολες καταστάσεις, που σε ταλαιπωρούν από το παρελθόν. Ο καιρός είναι κατάλληλος για να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον σου.

Από το Φθινόπωρο και μετά θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να αποδείξεις την αξία σου, είτε στον ίδιο χώρο που βρίσκεσαι, είτε σε έναν καλύτερο, με καλύτερους όρους και προοπτικές.

Βελτίωση θα υπάρξει και στην οικονομική σου κατάσταση. Την περίοδο που ο Άρης θα κινείται ανάδρομα στον Ζυγό, από τις 2 Μαρτίου μέχρι τις 20 Μαΐου, τοποθετήσεις χρημάτων, δαπάνες ή σημαντικές αγορές καλό είναι να πραγματοποιηθούν με μέτρο από την μεριά σου, διότι ενδέχεται να ξεφύγεις από τον προϋπολογισμό σου και να έρθεις σε δύσκολη θέση αργότερα. Εξέτασε με προσοχή μια πρόταση οικονομικού ενδιαφέροντος που μπορεί να σου προκύψει από τα μέσα της χρονιάς και μετά, διότι ίσως να δημιουργηθούν ενδιαφέρουσες προοπτικές, που θα σου αποδώσουν καρπούς την επόμενη χρονιά.

Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2014 00:00:00
loading...
MyAstro WebTv

 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι