blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια 2014 / Ζυγός
 
blank
Ζυγός
Ζυγός 23/9-22/10

Ετήσιες Προβλέψεις - Ζυγός 2014

Έτος   2014    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
blank

Οι προβλέψεις σας.

ΖΥΓΟΣ 2014

Αγαπητέ Ζυγέ, ο Ουρανός που εξακολουθεί να κινείται στον Κριό και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, χρίζουν το 2014 τόσο αρμονικό, όσο και δυσαρμονικό για το ζώδιό σου. Το πρώτο εξάμηνο του έτους, με τον Άρη να κινείται στο ζώδιό σου, τα ευτυχή γεγονότα αφορούν στα επαγγελματικά σου, που τώρα φαίνεται πως θα πάρουν την τροπή που θέλεις εσύ, αν βέβαια συνεχίσεις να δουλεύεις σκληρά και πειθαρχημένα. Αν ανήκεις στην κατηγορία όσων έχουν δώσει τον καλύτερο τους εαυτό τα προηγούμενα χρόνια και πραγματικά αγαπάς αυτό το οποίο κάνεις, είναι βέβαιο ότι αυτό το έτος θα καταφέρεις να σταθεροποιηθείς και να κάνεις σημαντικά βήματα στην άνοδο της καριέρας σου. Η αύξηση των εισοδημάτων σου θα είναι σίγουρη, αν ταυτόχρονα συμπεριφέρεσαι και με διπλωματικούς τρόπους.

Με τον Δία να εισέρχεται στον Λέοντα από τις 16 Ιουλίου και μετά, θα μπεις σε μία περίοδο με πιο ξεκάθαρες απόψεις, έχοντας ήδη εκτιμήσει και αναγνωρίσει τα πραγματικά σου πλαίσια-όρια, μέσα στα οποία θα πρέπει να κινείσαι από εδώ και πέρα. Το πιο σημαντικό κομμάτι αυτού του χρόνου αφορά βασικά στις όποιες επαφές θα πρέπει να κάνεις με άτομα, που μπορούν να επηρεάσουν καταλυτικά το επαγγελματικό σου μέλλον. Σχέσεις και συνεργασίες θα ευνοηθούν ιδιαίτερα τώρα, αλλά θα πρέπει να είσαι έτοιμος να τις διαχειριστείς και να τις αντιμετωπίσεις με ειλικρίνεια, εντιμότητα και διορατικότητα. Το διάστημα που η κυβερνήτης σου Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιό σου (30 Σεπτεμβρίου ως 24 Οκτωβρίου) δυστυχώς συμπίπτει με την ανάδρομη κίνηση του Ερμή και, ενώ αυτό το διάστημα είναι σημαντικό γιατί θα σου παρουσιαστούν σημαντικές επαφές με μεγάλες εταιρείες και οργανισμούς για να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου συμφέροντα και να σταθεροποιήσεις τα οικονομικά σου, θα χρειαστεί να καταβάλλεις ιδιαίτερο κόπο και χρόνο για να τα καταφέρεις.

Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα θα είναι λίγο θολά όσο ο Άρης θα κινείται στο ζώδιό σου, μέχρι τις 26 Ιουλίου, κάτι που όμως δεν θα πρέπει να σε επηρεάσει αρνητικά, τουναντίον να σε πεισμώσει, για να ξεκαθαρίσεις το ομιχλώδες τοπίο των σχέσεων σου. Ίσως κάποιες συζητήσεις αυτό το διάστημα κλονίσουν την εμπιστοσύνη σου, αλλά δεν θα πρέπει να βιαστείς να κατηγορήσεις τον σύντροφό σου ή το οικείο σου περιβάλλον γι’ αυτό. Καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει, συνεπώς έχεις και εσύ μερίδιο ευθύνης αυτής της κατάστασης.

Το τελευταίο δίμηνο του έτους και με το πέρασμα των Εκλείψεων κατά τη διάρκεια του γενέθλιου μήνα σου (ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται από εσένα τις ημέρες κοντά στην Σεληνιακή Έκλειψη, που θα λάβει χώρα στις 8 Οκτωβρίου, αλλά και στην Ηλιακή που θα πραγματοποιηθεί στις 23 του ίδιου μήνα) τα πράγματα φαίνεται λίγο να βελτιώνονται και εσύ να είσαι λίγο πιο συγκαταβατικός στις επαφές σου και περισσότερο τρυφερός με τους κοντινούς σου ανθρώπους. Η ανάγκη σου τώρα να εξασφαλιστείς στα αισθηματικά σου θα είναι έντονη, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να σε παρασύρει σε επιθετικές ερωτικές διεκδικήσεις, αφού έτσι θα εισπράξεις τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσδοκάς. Διαχειρίσου τις σχέσεις σου χωρίς φόβο, αλλά με πολύ πάθος και ενθουσιασμό. Μόνο έτσι το 2014 θα εκπνεύσει βρίσκοντάς σε ισορροπημένο και χαρούμενο.

Αισθηματικές προβλέψεις

ΖΥΓΟΣ 2014 ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Το 2014 αναμένεται να είναι αρκετά θετικό για την αισθηματική σου ζωή, ιδιαίτερα κατά το δεύτερο εξάμηνο, φίλε Ζυγέ. Με τον Δία να κινείται στον Καρκίνο μέχρι τα μέσα καλοκαιριού θα έχεις τις ευκαιρίες να σταθεροποιήσεις τις σχέσεις σου, αλλά και να αναθερμάνεις το γάμο σου. Λόγω όμως της παρουσίας του Άρη στο ζώδιό σου το εν λόγω διάστημα, αν υπάρξουν κάποια προβλήματα ή κάποια απόσταση με τον σύντροφό σου, θα πρέπει να κινηθείς με ειλικρίνεια και κατανόηση, για να τα ξεπεράσεις και να τα ξεχάσεις τελειωτικά. Μπορείς να εκφράσεις τα συναισθήματά σου στον αγαπημένο σου, χωρίς περιττά στολίδια και υπεκφυγές και αυτός με τη σειρά του θα υποστηρίξει τις όποιες προσπάθειες καταβάλεις για την βελτίωση της σχέσης σας.

Τα διαστήματα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα(από 7 Φεβρουαρίου μέχρι 1η Μαρτίου, από 8 Ιουνίου μέχρι 2 Ιουλίου και από 5 μέχρι 26 Οκτωβρίου) καλά θα κάνεις να προφυλαχθείς τόσο από παράνομους έρωτες, όσο και από πρόσωπα του παρελθόντος που θα εμφανιστούν από το πουθενά. Με τον Ποσειδώνα να παραμένει στο ζώδιο των Ιχθύων κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου, τέτοιου είδους γεγονότα θα είναι πολύ πιθανά.

Όσον αφορά στους αδέσμευτους Ζυγούς, τα πράγματα πρόκειται να κυλήσουν καλά από τον Ιούλιο και μετά που ο Δίας θα κινείται στον Λέοντα και η πιθανότητα μιας καινούργιας και άκρως ενδιαφέρουσας γνωριμίας θα είναι πολύ μεγάλη. Ίσως αυτό το διάστημα βοηθηθείτε να απαλλαγείτε από κάτι σαθρό και να βάλετε στη ζωή σας νέες και πιο ουσιαστικές σχέσεις. Οι δεσμευμένοι μπορείτε τώρα να προβείτε σε σημαντικές αλλαγές σχετικά με την ποιότητα της καθημερινότητας σας.

Επαγγελματικά και χρήμα

ΖΥΓΟΣ 2014 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ

Εσύ που είσαι Ζυγός, στον επαγγελματικό σου τομέα θα δεχθείς την υποστήριξη των συνεργατών σου, ανταλλάσσοντας αρμονικά υποστήριξη και προσφορά υπηρεσιών, κατά το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου. Τις δυσκολίες και τα εμπόδια που θα αντιμετωπίσεις τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο, μπορείς να τα ξεπεράσεις αν δεν συμμετέχεις σε υποθέσεις που δεν σε αφορούν και αν δεν προκαλείς με εγωκεντρικές συμπεριφορές και εντάσεις. Εκμεταλλεύσου αυτό το διάστημα για να εξετάσεις όλους τους παράγοντες επιτυχίας, στους οποίους πρέπει να πατήσεις για να φέρεις την μεταμόρφωση που ζητάς στη δουλειά σου, είτε αυτό σημαίνει αλλαγή εργασίας είτε βελτίωση θέσης. Επίσης αξιοποίησε το διάστημα των καθυστερήσεων αυτών, για να επανεξετάσεις τους στόχους σου και να διορθώσεις κάποιες λεπτομέρειες.

Από το καλοκαίρι και μετά, που ο Δίας θα κινηθεί στο ζώδιο του Λέοντα, οι νέες επιλογές σου θα σε οδηγήσουν σε πιο υγιείς καταστάσεις. Τώρα, η επιλογή νέων συνεργασιών που θα κάνεις και οι επιχειρηματικές σου αναζητήσεις θα καταλήξουν σε μακροχρόνιες συνεργασίες, που θα ικανοποιήσουν τόσο τη δημιουργικότητά σου όσο και τα οικονομικά σου.

Στα οικονομικά σου, το πρώτο εξάμηνο του έτους θα παρουσιαστούν κάποια προβλήματα και πιέσεις, λόγω απρόβλεπτων εξόδων. Μικρές και μεγάλες δαπάνες θα περιορίσουν κατά πολύ την ρευστότητα των χρημάτων σου, γι’ αυτό χρειάζεται να αναδιοργανώσεις τις οικονομικές σου στρατηγικές, για να τα ισορροπήσεις. Από τις 23 Σεπτεμβρίου και μετά, που ο Πλούτωνας θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερου, τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα και θα έχεις εύνοια στις οικονομικές συναλλαγές.

Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2014 00:00:00
loading...
MyAstro WebTv

 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι