blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια 2018 / Λέων
 
blank
Λέων
Λέων 23/7-23/8

Ετήσιες Προβλέψεις - Λέων 2018

Έτος       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 6

Οι προβλέψεις σας.

Ο Λέων το 2018 θα ανταμοιφθεί για τους κόπους του. Αλλά και πέρυσι δεν τα πήγες και άσχημα. Θα έλεγε κανείς ότι τα πήγες αρκετά καλά, αφού το πλανητικό σκηνικό δημιούργησε ευνοϊκές συνθήκες για εσένα ή σε άφησε στην ησυχία σου χωρίς να σου βάζει ιδιαίτερα εμπόδια. Υπήρξε, επίσης, και ευημερία. Ίσως αγόρασες καινούριο αυτοκίνητο ή έκανες μια σημαντική επένδυση. Ο αισθηματικός τομέας ήταν συναρπαστικός με πολλές στιγμές ευτυχίας, αν και είναι πιθανό να ανήκεις σε αυτούς που ακόμη απολαμβάνουν τις ανέσεις τους χωρίς περιορισμούς και δεσμεύσεις. Η τάση αυτή αναμένεται να συνεχιστεί και το 2018. Η αγάπη θα έχεις πολλές στιγμές ευτυχίας, αλλά και τόσο δράμα, όσο χρειάζεσαι. Εξάλλου, μην ξεχνάμε ότι είσαι Λέων και σου αρέσουν τα πάνω και τα κάτω που κάνει η αισθηματική σου ζωή. Ο Ουρανός στον Κριό μέχρι τις 15 Μαίου σου κρατάει το ενδιαφέρον και δεν σε αφήνει να πλήξεις. Το γενικότερο σκηνικό αλλάζει από εκεί και μετά με την είσοδο του εν λόγω πλανήτη στον Ταύρο, οπότε θα χρειαστεί να κατέβεις για λίγο από τα σύννεφα, για να αναλάβεις περισσότερα καθήκοντα και να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα πιο σοβαρά. Με τον Κρόνο να κινείται για όλο το 2018 στον Αιγόκερω η περίοδος προσανατολίζεται περισσότερο στον τομέα της εργασίας. Σε αυτόν θα χρειαστεί να προσφέρεις χρόνο και ενέργεια. Σίγουρα θα έχεις πολλές ευκαιρίες να διασκεδάσεις, αλλά το επίκεντρο του ενδιαφέροντος θα είναι η δουλειά σου.

Τα χρονικά διαστήματα κοντά στις Εκλείψεις του χρόνου(31 Ιανουαρίου– Έκλειψη Σελήνης στον Λέων, 15 Φεβρουαρίου– Έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο, 27 Ιουλίου– Έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο και τέλος 11 Αυγούστου– Έκλειψη Ηλίου στον Λέων) επηρεάζεσαι τον τομέα του σπιτιού, κάνοντας πολύ πιθανή μια μετακόμιση ή την απόκτηση παιδιού. Όσον αφορά στον τομέα της προσωπικής σου εξέλιξης, φαίνεται ότι το 2018 συνεχίζει την πορεία των τελευταίων δύο ετών. Έχεις ήδη ασχοληθεί πολύ με την πνευματική σου θεραπεία, κάνοντας σπουδαία βήματα. Αυτά είναι που σε έφεραν πιο κοντά στην αυτογνωσία. Ενώ γενικά προτιμάς τους πιο ορθόδοξους και συντηρητικούς τρόπους για να βελτιώσεις την ψυχολογία σου , ίσως τη χρονιά αυτή με τον Δία να κινείται στον Σκορπιό μέχρι τις 8 Νοεμβρίου δοκιμάσεις πιο εναλλακτικές μεθόδους που θα σε φέρουν πιο κοντά στην πνευματικότητά σου.

Από εκεί και μετά με τον Δία να περνάει στον Τοξότη θα σε απασχολήσουν περισσότερο ζητήματα σχετικά με την πνευματικότητά σου, ενώ από εκεί και πέρα θα εστιάσεις περισσότερο στην εμφάνισή σου. Με τον Ερμή στο ζώδιο σου από τις 29 Ιουνίου μέχρι 6 Σεπτεμβρίου – εκτός του διαστήματος που θα κινείται ανάδρομα, από 26 Ιουλίου μέχρι 19 Αυγούστου, μπορείς να εκμεταλλευτείς την εύνοια στον τομέα της επικοινωνίας. Μετά τη χρονική αυτή στιγμή, το σπίτι, η οικογένεια και η γενικότερη ψυχολογική σου υπόσταση θα σε βρεθούν στο προσκήνιο. Παιδιά, δημιουργικότητα, διασκέδαση, ελεύθερος χρόνος, αγάπη, ρομαντισμός, προσωπική πρόοδος, καριέρα, θα σε απασχολήσουν πολύ περισσότερο κατά την διάρκεια του φθινοπώρου.

Οι κεντρικοί άξονες, γύρω από τους οποίους θα στραφείς αυτή τη χρονιά είναι η υγεία, η εργασία, τα οικονομικά, η αγάπη και το συναίσθημα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή είναι πλέον πιο σταθερή σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Ωστόσο, χρειάζεται ακόμη δουλειά για να νιώσεις ότι έχεις χτίσει κάτι αρκετά δυνατό και ισχυρό στο χρόνο. Τα πάντα είναι θέμα διαβάθμισης. Αν ανήκεις στους ελεύθερους του ζωδίου, είναι πολύ πιθανό να εμπλακείς σε έναν σοβαρό δεσμό αν όχι να παντρευτείς. Αν πάλι ανήκεις στους παντρεμένους, θα νιώσεις την ανάγκη να αποκτήσεις περισσότερο χώρο και πιο πολλή ελευθερία μέσα στο γάμο σου, γεγονός που ισχύει και για τον/την σύζυγό σου. Ο πειραματισμός είναι έντονος και διαρκής όσον αφορά στην αγάπη και στις σχέσεις. Αγαπητέ Λέων, φημίζεσαι για το ταπεραμέντο και την αυξημένη σου λίμπιντο. Μην ξεχνάς ότι ένα πραγματικό λιοντάρι στη ζούγκλα είναι ικανό να ζευγαρώσει πολλές φορές μέσα στην ημέρα. Έτσι και εσύ, κατά τη διάρκεια του έτους αυτού θα έχεις αυξημένη διάθεση για προσωπικές απολαύσεις. Ξέρεις ότι είναι σημαντικό να περνάς καλά τόσο σωματικά, όσο και πνευματικά. Και σε αυτόν τον τομέα νιώθεις την ανάγκη να πειραματιστείς, να δοκιμάσεις νέες γεύσεις και συναισθήματα. Δεν έχεις ανάγκη από ένα εγχειρίδιο. Θέλεις να αποκτήσεις μόνος σου την εμπειρία που θα σου προσφέρει τη γνώση. Βέβαια, όσο όλο αυτό γίνεται μέσα σε μια σχέση, όλα είναι καλά. Το πρόβλημα θα υπάρξει όταν εμπλέξεις και άλλα πρόσωπα και οι δεσμοί μπερδευτούν. Το διάστημα που ο Άρης θα κινείται ανάδρομα, από 26 Ιουνίου μέχρι 27 Αυγούστου, δείξε προσοχή! Για πολλά χρόνια ένιωθες έλξη προς ανθρώπους και σχέσεις που δεν ανήκαν στην συμβατική κατηγορία. Η τάση αυτή συνεχίζεται και μάλιστα φαίνεται να γίνεται ακόμη πιο έντονη. Οι δημιουργικοί άνθρωποι και οι καλλιτεχνικές προσωπικότητες θα σου ασκούν μεγάλη γοητεία, τραβώντας σου το βλέμμα και το ενδιαφέρον. Βέβαια, μαζί με το πάθος, υπάρχει και το χρήμα. Όσο για αυτό, πάντα σε γοήτευε με τον δικό του τρόπο. Οπότε, ο τέλειος σύντροφος όχι μόνο σπάει το κατεστημένο, αλλά ξέρει και να κερδίζει χρήματα…

Επαγγελματικά και χρήμα

Ο τομέας των οικονομικών δεν ανήκει στις προτεραιότητές σου για το 2018 όσον αφορά στο ζώδιό σου. Προφανώς η οικονομική σου ζωή είναι καλή και δεν νιώθεις την ανάγκη να επικεντρωθείς με απόλυτο ενδιαφέρον σε αυτή. Εξάλλου, η ζωή δεν είναι μόνο χρήμα! Ωστόσο το δεύτερο εξάμηνο του χρόνου που ο Ουρανός θα κινείται στον Ταύρο θα υπάρξουν οικονομικές ευκαιρίες και επιτυχία στους τομείς σχετικούς με πωλήσεις, εκπαίδευση, διαφήμιση, δημόσιες σχέσεις και επικοινωνία. Αν ανήκεις σε εκείνους που θέλουν να επενδύσουν ψάξε για ευκαιρίες στις τηλεπικοινωνίες, στις μεταφορές, στα μέσα επικοινωνίας και στην βιομηχανία της ομορφιάς.

Υποθέσεις κληρονομιάς ή ασφάλειας μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν λίγο, αλλά εν τέλει φαίνεται πως το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει. Παρόμοιο θα είναι και το σενάριο σχετικά με υπάρχοντα χρέη. Θα υπάρξει περίοδος που θα νιώσεις να πιέζεσαι ασφυκτικά, αλλά η λύση δεν θα αργήσει να έρθει και εσύ θα απαλλαγείς από το βάρος.

Γενικά για τους Λέοντες, η οικογένεια αναμένεται να είναι υποστηρικτική μετά τα τέλη Οκτωβρίου, οπότε οι οικογενειακές επιχειρήσεις θα έχουν άνοδο ή αν εργάζεσαι σε κάποια άλλη επιχείρηση, η καριέρα σου μπορεί να εξελιχθεί αρκετά καλά με τη βοήθεια των μελών της οικογένειας. Για το πρώτο μισό του έτους, η καριέρα δεν θα σε απασχολήσει ιδιαιτέρως, καθώς δεν θα είναι τόσο σημαντική για εσένα. Από τον Μάιο και μετά όμως, τα δεδομένα αλλάζουν και το πλανητικό σκηνικό σε κάνει πιο φιλόδοξο και πιο σοβαρό. Θα δουλέψεις σκληρά για την καριέρα σου. Θα χρειαστεί να τα βάλεις ακόμη και με ανταγωνιστές κάθε φύσεως για να υπερασπιστείς τη δουλειά σου. Οι ρυθμοί που θα ακολουθήσεις στον τομέα της καριέρας θα είναι πιο γρήγοροι και απαιτητικοί. Το αποτέλεσμα; Η νέα θέση των πλανητών σου χαρίζει επιτυχία στον τομέα της εργασίας, ενώ μια προαγωγή δεν είναι καθόλου απίθανη! Βέβαια, καλό είναι να μην ξεχνάς την υγεία σου μέσα σε όλα αυτά, γιατί είναι εύκολο να την παραμελήσεις.

Αν ψάχνεις να βρεις δουλειά, να ξέρεις ότι από το φθινόπωρο και μετά παύει η ταλαιπωρία σου. Ενώ μέχρι τώρα έχεις κάνει τα αδύνατα δυνατά για να βρεις μια θέση εργασίας, τους τελευταίους μήνες του χρόνου πολλές πόρτες θα σου ανοίξουν και η τύχη θα ψάχνει να σε βρει! Διάβασες τις ετήσιες προβλέψεις για Λέων 2018. Μην ξεχάσεις επίσης, να διαβάσεις τις ετήσιες προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου, ώστε να έχεις μια καλύτερη εικόνα για τις προβλέψεις 2018. Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα ζώδια, στο Ζώδια 2018 ή από τον παρακάτω πίνακα.

Κριός 2018

Ταύρος 2018

Δίδυμος 2018

Καρκίνος 2018

Παρθένος 2018

Ζυγός 2018

Σκορπιός 2018

Τοξότης 2018

Αιγόκερως 2018

Υδροχόος 2018

Ιχθύς 2018

Νέο σποτ myastro.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-12-2017 15:25:33
 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι