blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια 2018 / Ταύρος
 
blank
Ταύρος
Ταύρος 21/4-20/5

Ετήσιες Προβλέψεις - Ταύρος 2018

Έτος       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4

Οι προβλέψεις σας.

Για τον Ταύρο το 2018 προβλέπεται να είναι μια θετική περίοδος σε γενικές γραμμές. Αλλά και πέρυσι πέρασες μια αρκετά ικανοποιητική χρονιά, παρά τις όποιες δυσκολίες είχες. Οι περισσότεροι πλανήτες που σε επηρεάζουν για μεγάλο διάστημα, είτε σε άφησαν στην ησυχία σου ή είχαν μια θετική επιρροή να σου ασκήσουν. Υπήρξε αρκετή προσήλωση στον τομέα της εργασίας και της καριέρας, γεγονός που μεταφράζεται σε επιτυχίες, ακριβώς όπως αναμένεται και το 2018. Οι θετικές επιρροές που δεχόσουν, φαίνεται να αλλάζουν και να μην είναι τόσο αρμονικές ήδη από τις αρχές του χρόνου. Η επιτυχία στην καριέρα προκαλεί περιορισμούς στο σπίτι και στην οικογενειακή ζωή. Με τον Ουρανό να κάνει την είσοδο του στο ζώδιο σου από τις 15 Μαίου και μετά θα κληθείς να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες στο σπίτι και με τα μέλη της οικογένειας.

Η υγεία ήταν λογικά καλή την περασμένη χρονιά και θα είναι στην ίδια κατάσταση και για το μεγαλύτερο διάστημα του 2018. Όμως, από τα μέσα του καλοκαιριού και μετά θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός με τα αποθέματα δυνάμεων και ενέργειας. Θα πρέπει να διαφυλάξεις τα αποθέματά σου και να ιεραρχήσεις τις δραστηριότητές σου, ξοδεύοντας ενέργεια σε εκείνες που πραγματικά αξίζουν. Δεν χρειάζεται να αναλώνεσαι άσκοπα.

Η αγάπη δεν βρισκόταν ψηλά στις προτεραιότητές σου την χρονιά που πέρασε, αλλά αυτό πρόκειται να διαφοροποιηθεί το 2018. Ο Δίας που κινείται στον Σκορπιό μέχρι τις 8 Νοεμβρίου επηρεάζει τον τομέα των αισθηματικών σου, δίνοντας βαρύτητα σε έναν ικανοποιητικό και δραστήριο κύκλο επαφών. Η ρομαντική ατμόσφαιρα θα είναι αισθητή, ενώ αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να κάνεις και το μεγάλο βήμα στη ζωή σου. Γενικότερα, η δέσμευση μπαίνει στη ζωή σου, είτε μιλάμε σε προσωπικό επίπεδο, είτε επαγγελματικό με τη μορφή συνεργασιών που έχουν πολύ καλές προοπτικές.

Σε θέματα καριέρας, το 2018 σε βοηθάει να βρεις τον βηματισμό σου. Είσαι σε θέση να βρεις την εργασία της ζωής σου, ακολουθώντας μια μακροχρόνια καριέρα που θα σε ικανοποιεί και θα σε εκφράζει. Όχι μόνο θα καταφέρεις να επιτύχεις, αλλά θα νιώσεις και προσωπική ευχαρίστηση. Ο επαγγελματικός και ο αισθηματικός είναι δύο τομείς με την μεγαλύτερη εξέλιξη και επιτυχία για το 2018 με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την παρουσία του Κρόνου στον Αιγόκερω. Την προηγούμενη χρονιά ασχολήθηκες περισσότερο με την ανάπτυξη του μυαλού σου, μαθαίνοντας να σκέφτεσαι και να εκφράζεσαι. Αυτή τη χρονιά, στρέφεσαι πιο πολύ στον αισθηματικό σου κόσμο. Θα πρέπει να βάλεις μια σειρά προκειμένου να βρεις την αρμονία.

Τη χρονιά που έρχεται το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στην επικοινωνία και στην ανταλλαγή απόψεων, ειδικά τους πρώτους μήνες του καλοκαιριού και συγκεκριμένα μέχρι τις 27 Ιουλίου που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του. Μετά από αυτό το χρονικό σημείο το ενδιαφέρον μετατοπίζεται στην οικογένεια και την αισθηματική ζωή. Η προσωπική ανασυγκρότηση και αναγέννηση είναι κάτι που θα σε απασχολήσει, επίσης, σοβαρά. Η πνευματικότητα είναι μια έννοια που θα απαιτήσει από εσένα μια διαφορετική προσέγγιση, καθώς μέσα από αυτήν έχεις πολλά να μάθεις. Φιλίες και ομαδικές ενασχολήσεις θα παίξουν και αυτές το δικό τους ιδιαίτερο ρόλο.

Οι έννοιες που ζητούν ολοκλήρωση είναι η πνευματικότητα, η υγεία, η εργασία, η δημιουργικότητα, η αγάπη, ο ρομαντισμός και η κοινωνική σου δραστηριότητα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Παρ’ όλο που η χρονιά ξεκινάει δειλά όσον αφορά την κοινωνική σου δραστηριοποίηση, δεν χρειάζεται να βιάζεσαι και να αγχώνεσαι. Οι εξελίξεις θα αποδείξουν ότι είσαι πιο δραστήριος από όσο, ίσως, νομίζεις. Αν είσαι ελεύθερος θα έχεις πολλές πιθανότητες να παντρευτείς, αλλά ακόμη και αν δεν κάνεις το μεγάλο βήμα, θα εμπλακείς σε σχέση που θα είναι αρκετά σοβαρή με προοπτικές για το μέλλον και ισάξια ενός γάμου. Οι Ηλιακές Εκλείψεις του έτους (15 Φεβρουαρίου στον Υδροχόο και 11 Αυγούστου στον Λέων) επηρεάζουν ακριβώς αυτόν τον τομέα δημιουργώντας γερά τραντάγματα και προκαλώντας τέτοιες μακροχρόνιες δεσμεύσεις.

Αν πάλι είσαι παντρεμένος το πιθανότερο είναι ότι θα ξεκαθαρίσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις και θα μπορέσεις να βάλεις νέες, ακόμη πιο γερές βάσεις στον γάμο σου. Τα διαστήματα που ο Ερμής θα κινηθεί ανάδρομα (22 Μαρτίου μέχρι 15 Απριλίου, 26 Ιουλίου μέχρι 19 Αυγούστου και 17 Νοεμβρίου μέχρι 6 Δεκεμβρίου) θα βγάλουν στην επιφάνεια ό,τι χρειάζεται να επιλυθεί, έτσι ώστε να διευθετηθεί μια και καλή. Ωστόσο, αν η σχέση ή ο γάμος δεν έχουν ήδη γερές βάσεις, δεν είναι απίθανο να δοθεί οριστική λύση στην δέσμευση, έτσι ώστε να αφήσει το πεδίο ελεύθερο, με νέες προοπτικές για ένα καλύτερο μέλλον στον τομέα αυτό. Είναι μια στιγμή που ο,τιδήποτε δεν είναι ξεκάθαρο, ειλικρινές και σε τάξη θα αναγκαστεί να ξεκαθαριστεί και να οργανωθεί με την επιρροή που θα ασκήσουν οι πλανήτες.

Ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβριος που ο Δίας πλέον θα εγκαταλείψει τον Σκορπιό και θα εισέλθει στον Τοξότη -από τις 8 Νοεμβρίου και μετά - προβλέπονται δύο μήνες κομβικής σημασίας, αλλά και έντονης κοινωνικής ζωής παράλληλα.

Επαγγελματικά και χρήμα

Παρόλο που σαν γνήσιος εκπρόσωπος του ζωδίου του Ταύρου το ενδιαφέρον σου στρέφεται στον οικονομικό τομέα, το 2018 δεν φαίνεται να τον τοποθετεί ανάμεσα σε εκείνους που θα σε απασχολήσουν ιδιαιτέρως. Η καριέρα θα σε απασχολήσει πολύ περισσότερο από τα χρήματα, αυτά καθ’ αυτά. Αυτή η τάση αναμένεται να διαρκέσει αρκετά μεγάλο διάστημα. Θεωρείς ότι οικονομικά βρίσκεσαι εκεί που θα ήθελες να είσαι, οπότε δεν αγωνιάς ιδιαιτέρως για μια αναπάντεχη αλλαγή. Κατά κάποιο τρόπο λαμβάνεις ως δεδομένο ότι θα συνεχίσεις να έχεις τον πλούτο που ήδη κατέχεις.

Μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου που ο Δίας θα κινείται στον Σκορπιό η εύνοια που δέχεσαι στον τομέα της καριέρας, σου ανοίγει δρόμους για να βρεις εργασία αν αυτό είναι που επιδιώκεις. Η δουλειά των ονείρων σου ή μια δουλειά που θα σε βοηθήσει να καλύψεις τις καθημερινές σου ανάγκες είναι εκεί έξω και περιμένει να την διεκδικήσεις. Αν πάλι βρίσκεσαι από την πλευρά του εργοδότη, φαίνεται πως αυτή τη χρονιά θα κληθείς να αναπτύξεις περαιτέρω το εργατικό σου δυναμικό και μάλιστα με ποιοτικότερα πρόσωπα.

Θα υπάρχει μια ευχάριστη αρμονία, ένα δίκτυο συνεργασίας μεταξύ των επαγγελματικών στόχων και των φιλικών σχέσεων. Πρόκειται να δημιουργήσουν έναν κύκλο δύναμης, που η μια πλευρά θα τροφοδοτεί την άλλη. Είναι πιθανό, λοιπόν, να κάνεις φίλους σε υψηλά πόστα και να βοηθήσουν την καριέρα σου. Από την άλλη, η επιτυχία στην εργασία σου, σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις νέες φιλίες και νέες διασυνδέσεις.

Ο τομέας καριέρα θα είναι αρκετά ευνοημένος όλο τον χρόνο, αλλά θα απογειωθεί πραγματικά το δεύτερο εξάμηνο του χρόνου τότε που το πλανητικό σκηνικό σου προσφέρει την καλύτερη εύνοια. Μπορείς να προσμένεις αύξηση, προαγωγή και τιμητικές διακρίσεις. Διάβασες τις ετήσιες προβλέψεις για τον Ταύρο 2018. Μην ξεχάσεις επίσης, να διαβάσεις τις ετήσιες προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου, ώστε να έχεις μια καλύτερη εικόνα για τις προβλέψεις 2018. Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα ζώδια, στο Ζώδια 2018 ή από τον παρακάτω πίνακα.

Κριός 2018

Δίδυμος 2018

Καρκίνος 2018

Λέων 2018

Παρθένος 2018

Ζυγός 2018

Σκορπιός 2018

Τοξότης 2018

Αιγόκερως 2018

Υδροχόος 2018

Ιχθύς 2018

Νέο σποτ myastro.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-12-2017 17:05:53
 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι