blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια 2018 / Ζυγός
 
blank
Ζυγός
Ζυγός 23/9-22/10

Ετήσιες Προβλέψεις - Ζυγός 2018

Έτος       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 5

Οι προβλέψεις σας.

Για τον Ζυγό το 2018 στο ξεκίνημα της χρονιάς θα είναι κάπως γλυκόπικρο. Με τον Κρόνο να κινείται στον Αιγόκερω από τη μια θα αναγκαστείς να κολυμπήσεις στα βαθιά και μάλιστα χωρίς να ξέρεις μπάνιο, ενώ από την άλλη κάτι σπουδαίο θα σημειωθεί στην ζωή σου, κάτι που θα σε κάνει να ανακτήσεις την ελπίδα και την πίστη σου. Το σύμπαν θα παίξει κρυφτούλι μαζί σου, ιδιαίτερα τα διαστήματα των Εκλείψεων του χρόνου (31 Ιανουαρίου– Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα, 15 Φεβρουαρίου– Έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο, 27 Ιουλίου– Έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο και τέλος 11 Αυγούστου– Έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα) δοκιμάζοντας τις αντοχές και τα όριά σου. Τότε θα αναγκαστείς να περάσεις δοκιμασίες, τεστ αντοχής και βάσανα. Την ίδια στιγμή ωστόσο θα λάβεις αυτοπεποίθηση, δύναμη και καλή ενέργεια για να προσπεράσεις καθετί που θα εμποδίσει τον δρόμο σου. Αυτές οι εναλλαγές μεταξύ χαράς και λύπης, διασκέδασης και υπευθυνότητας, περιορισμού και ελευθερίας θα σε ανεβάσουν σε ένα πιο υψηλό επίπεδο. Αυτός είναι και ο σκοπός άλλωστε. Να βρεις τον εαυτό σου, να ανακαλύψεις τα όρια των αντοχών και των δυνάμεων, να φέρεις στην επιφάνεια πτυχές που δεν φανταζόσουν. Έτσι, θα πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι και οι δυο πλευρές είναι απαραίτητες για να μπορέσεις να εξελιχθείς και να αναπτυχθείς. Μη βαρυγκωμάς για την τύχη σου. Απεναντίας, δες τα θετικά και πάρε δύναμη για να πας παρακάτω τουλάχιστον μέχρι τις 15 Μαίου που ο Ουρανός θα κινείται στον Κριό. Από εκεί και πέρα θα αρχίσει να φθίνει σταδιακά. Με την νέα θέση του εν λόγω πλανήτη στον Ταύρο θα υπάρξουν αλλαγές, πιέσεις αλλά και έντονο ενδιαφέρον στον τομέα των οικονομικών και της καριέρας σου. Λογικά από την προηγούμενη χρονιά έχεις μάθει από τα παθήματά σου και τώρα καλείσαι να αξιοποιήσεις τη γνώση που έλαβες και να καταπιαστείς με νέα πράγματα ή να ασχοληθείς υπεύθυνα με τον τομέα αυτόν. Η ψυχική σου υγεία σου βελτιώνεται καθώς από τις αρχές του φθινοπώρου οι αρνητικές πιέσεις που δέχεσαι στον τομέα αυτόν απομακρύνονται. Η καλοτυχία και η ευημερία συνεχίζεται και τους τελευταίες δύο μήνες του χρόνου που ο Δίας θα μετακινηθεί στο ζώδιο του Τοξότη, παρά τις όποιες δυσκολίες. Η αγάπη ήταν λίγο πολύ δεδομένη στη ζωή σου, αλλά μέσα στο 2018 δοκιμάζεται καθώς είναι ανάγκη να μπουν νέες βάσεις και να γίνουν αλλαγές.

Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου από τις 6 Αυγούστου μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου το ενδιαφέρον σου θα στραφεί έντονα στο θέμα εικόνας, σωματικής ισορροπίας και προσωπικής εμφάνισης. Από εκεί και πέρα, μετατοπίζεται στον τομέα των οικονομικών. Οι τομείς της επικοινωνίας, της πνευματικότητας, της διασκέδασης, της υγείας και της εργασίας βρίσκονται στο προσκήνιο μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού. Μετά τα μέσα του έτους, πρωτεύον ρόλο θα παίξει η φιλία και οι δραστηριότητες που εμπλέκουν την ομαδικότητα εκτός των διαστημάτων που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα (26 Ιουλίου μέχρι 19 Αυγούστου και 17 Νοεμβρίου μέχρι 6 Δεκεμβρίου).

Αισθηματικές προβλέψεις

Ο τομέας της αγάπης και του γάμου σου δεν φαίνεται να ανήκει στους δυνατούς τομείς για αυτόν τον χρόνο, παρά το γεγονός ότι ο τομέας αυτός πάντα σε απασχολεί εκ φύσεως. Ίσως τα πράγματα να είναι έτσι όπως τα θέλεις, οπότε δεν θα υπάρξει ανάγκη να ασχοληθείς σοβαρά με τον τομέα αυτόν. Παρ’ όλο που είσαι ικανοποιημένος με την κατάσταση ως έχει, το σύμπαν δεν συμπάσχει σε αυτή σου την αίσθηση. Με τον Δία να πορεύεται στον Σκορπιό μέχρι τις 8 Νοεμβρίου και τον Κρόνο να παραμένει στον Αιγόκερω θα υπάρξουν μακροπρόθεσμες αλλαγές στην κατάσταση της προσωπικής σου ζωής. Υπάρχουν διάφορα σενάρια ως προς τις εξελίξεις. Αν ανήκεις στους παντρεμένους, ο γάμος σου αναμένεται να περάσει κάποιες δοκιμασίες. Ζητήματα που είχες πολύ καιρό –ίσως και χρόνια- να συζητήσεις ή να ασχοληθείς, τώρα έρχονται στο προσκήνιο και καλείσαι να τα αντιμετωπίσεις χωρίς άλλη καθυστέρηση. Καταστάσεις που είχες κρύψει κάτω από το χαλί, ανεβαίνουν στην επιφάνεια και ζητούν την διευθέτησή τους, εδώ και τώρα. Μια σοβαρή σχέση ή ένας γάμος που βασίζεται στην πραγματική αγάπη θα μπορέσει να ξεπεράσει τις δυσκολίες και να γίνει ακόμη καλύτερος. Αν, όμως, ο δεσμός αυτός είναι επιφανειακός δεν θα καταφέρει να έχει συνέχεια. Μάλλον για το δικό σου καλό… Ομοίως, αν ανήκεις στους αδέσμευτους Ζυγούς που απολάμβαναν την αίσθηση της ελευθερίας τους, ίσως τώρα επανεξετάσεις την άποψή σου και νιώσεις την ανάγκη να εργαστείς με στόχο να αλλάξεις την κατάσταση της προσωπικής σου ζωής. Αν πάλι βρίσκεσαι σε σχέση και δεν έχεις κάνει ακόμη το βήμα να παντρευτείς, το έτος αυτό θα σε δοκιμάσει προτού πάρεις τη σημαντική απόφαση. Οπότε, κάθε ενδεχόμενο είναι ανοιχτό. Αν είσαι μόνος μπορεί να δεσμευτείς ή αν είσαι δεσμευμένος μπορεί να δώσεις ένα τέλος. Σχέσεις που κυλούσαν απλά χωρίς κανένα νόημα ή συγκεκριμένο σκοπό αναγκάζονται να φτάσουν σε ένα σημείο επιλογής. Ή κάνεις το επόμενο βήμα ή φεύγεις από τη σχέση.

Επαγγελματικά και χρήμα

Ο τομέας της εργασίας και των οικονομικών θα είναι πολύ σημαντικός τη χρονιά αυτή και μάλιστα αναμένονται θετικές και ξαφνικές αλλαγές. Διάφορα πλανητικά γεγονότα θα φέρουν ανακατατάξεις και κλυδωνισμούς. Ευημερία και ανάπτυξη υπόσχεται το πλανητικό σκηνικό με τις αλλαγές που θα υπάρξουν το δεύτερο εξάμηνο του χρόνου που ο Ουρανός θα περάσει στον Ταύρο, από τις 15 Μαίου και μετά, αλλά και αυτές θα γίνουν με πολύ αργούς ρυθμούς. Οπότε η κατάσταση μόνο αδιάφορη δεν χαρακτηρίζεται. Το σύμπαν θέλει να σε προετοιμάσει για να υποδεχθείς καλύτερες ημέρες, με καλύτερα οικονομικά δεδομένα και αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν αποκαλυφθούν και ξεκαθαριστούν τα προβληματικά πλάνα ή οι λάθος στρατηγικές. Θα αναγκαστείς να κάνεις, λοιπόν, αλλαγές που πρέπει οπωσδήποτε να γίνουν και που θα καταλάβεις την αξία τους μόνο όταν ολοκληρωθούν και δεις τα αποτελέσματα. Από τις 8 Νοεμβρίου και μετά που ο Δίας θα εισέλθει στον Τοξότη, το σύμπαν υπόσχεται μια πολύ καλή κατάσταση στα οικονομικά σου. Θα μπορέσεις να έχεις ένα καλύτερο επίπεδο ζωής, ίσως πιο υψηλό από αυτό που είχες συνηθίσει. Ίσως να νιώθεις μια ανησυχία για τον τρόπο που θα μπορέσεις να το διατηρήσεις, αλλά οι οικονομικές ευκαιρίες είναι καθοδόν. Οπότε διατήρησε την πίστη σου και όλα θα γίνουν πολύ καλύτερα. Είναι πιθανό να λάβεις οικονομική ενίσχυση από ένα οικογενειακό ή φιλικό πρόσωπο, ενώ χρήματα θα έρθουν και μέσα από τον τομέα της επικοινωνίας ή από το εξωτερικό. Οπότε, μπορείς να στραφείς στον τομέα των πωλήσεων, της επιχειρηματικότητας, του μάρκετινγκ και της διδασκαλίας για να αυξήσεις τα χρήματα στον τραπεζικό σου λογαριασμό. Διάβασες τις ετήσιες προβλέψεις για τον Ζυγό 2018. Μην ξεχάσεις επίσης, να διαβάσεις τις ετήσιες προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου, ώστε να έχεις μια καλύτερη εικόνα για τις προβλέψεις 2018. Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα ζώδια, στο Ζώδια 2018 ή από τον παρακάτω πίνακα.

Κριός 2018

Ταύρος 2018

Δίδυμος 2018

Καρκίνος 2018

Λέων 2018

Παρθένος 2018

Ζυγός 2018

Σκορπιός 2018

Τοξότης 2018

Αιγόκερως 2018

Υδροχόος 2018

Ιχθύς 2018

Νέο σποτ myastro.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-12-2017 15:28:48
 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι