blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια 2019 / Κριός
 
blank
Κριός
Κριός 21/3-20/4

Ετήσιες Προβλέψεις - Κριός 2019

Έτος       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1

Οι προβλέψεις σας.

Αγαπητέ Κριέ, το 2019 με τον Δία να κινείται στον Τοξότη μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου θα νιώσεις ιδιαίτερα ενθουσιώδης καθώς νέα εγχειρήματα και ιδέες σου τραβούν την προσοχή και την ενέργεια, στον τομέα των κοινωνικών συναναστροφών και των σχέσεων. Η βαθιά σου επιθυμία να «βουτήξεις» σε βαθιά και άγνωστα νερά, γευόμενος την χαρά της ανακάλυψης και της καινοτομίας θα σε συνεπάρει. Έχεις ανάγκη από αλλαγές που σου υπόσχονται νέα δεδομένα στη ζωή σου. Μάλιστα τα διαστήματα που θα πραγματοποιηθούν οι Εκλείψεις του χρόνου (Έκλειψη Ηλίου στις 6 Ιανουαρίου στον Αιγόκερω, στις 2 Ιουλίου στον Καρκίνο και στις 26 Δεκεμβρίου στον Αιγόκερω και Έκλειψη Σελήνης στις 21 Ιανουαρίου στον Λέων και στις 17 Ιουλίου στον Αιγόκερω)φαίνεται πως θα είσαι και ιδιαίτερα ανυπόμονος για να τις πραγματοποιήσεις, αλλά στο σημείο αυτό πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση. Αν θέλεις να κάνεις τα πράγματα σωστά, πρέπει να αφιερώσεις χρόνο και κόπο για να προετοιμάσεις τα σχέδια σωστά! Όσον αφορά στους γύρω σου, φρόντισε να είσαι προσεκτικός τα διαστήματα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα (από τις 5 μέχρι τις 27 Μαρτίου, από τις 7 Ιουλίου μέχρι την 1η Αυγούστου και από τις 31 Οκτωβρίου μέχρι 20 Νοεμβρίου) με τον τρόπο που προσπαθείς να τους επηρεάσεις ή να τους βελτιώσεις. Δεν φαίνεται να συμμερίζονται όλοι την ανάγκη σου για πρόοδο και εξέλιξη. Επίσης, ο χρόνος αυτός θα σου δώσει την ευκαιρία να αναγνωριστείς εσύ και η δραστηριότητά σου, αξιοποιώντας σωστά την τεχνολογία και τα μέσα που σου παρέχει. Έτσι, θα μπορέσεις ακόμη να αποδώσεις καλύτερα με λιγότερο κόπο.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για τον Κριό.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για τον Κριό.

Sponsored Links

Αισθηματικές προβλέψεις

Στην αισθηματική σου ζωή είναι σημαντικό να διασφαλίσεις ότι δεν πετάς στα σύννεφα. Μείνει προσγειωμένος και μην παρασύρεσαι από τον παρορμητισμό σου. Εσύ που βρίσκεσαι σε σχέση, έχοντας ξεπεράσεις τις εντάσεις του προηγούμενου χρόνου, θα βιώσεις στιγμές ,σαφώς, πιο ήρεμες το 2019. Το κλίμα γαληνεύει και οι στροφές πέφτουν. Για τον λόγο αυτό, από το ξεκίνημα κιόλας του χρόνου, φρόντισε να βάλεις ο ίδιος το λιθαράκι για μια νέα αρχή, αλλά με στέρεα στηρίγματα. Αυτό προϋποθέτει ότι αμοιβαίους συμβιβασμούς και λίγο… νεράκι στο κρασί σου…  Αν πάλι ανήκεις σε αυτούς που στηρίζουν την ανεξαρτησία τους, μη νομίζεις ότι θα μπορείς να καυχιέσαι για πολύ ακόμη!! Ο χρόνος αυτός φαίνεται ότι έχει τη δύναμη να κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει δυνατά. Ένα πρόσωπο θα σε σαγηνεύσει και θα σε κάνει να αγγίξεις ή ακόμη και να ζήσεις το όνειρο! Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες, διάβασε τα αισθηματικά 2019 του Κριού ανά δεκαήμερο γέννησης.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Επαγγελματικά και χρήμα

Η δουλειά σου μπορεί να γίνει πιο αποτελεσματική και λιγότερο κοπιαστική, για αυτό τον χρόνο. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου να βρει τους τρόπους να διευκολύνεις την καθημερινότητα στην εργασία. Χρειάζεται προετοιμασία για αυτό και αρκετή υπομονή. Μην το αναβάλλεις, όμως, άλλο. Προτού βάλεις μπροστά την προσπάθεια, καλό είναι να αναζητήσεις τη συμβουλή από τους έχοντες εμπειρία και γνώση σε αυτό που σε αφορά. Η σωστή κριτική σου στάση θα σε βοηθήσει, επίσης, να αξιολογήσεις το κάθε στάδιο στην όλη διαδικασία. Μην παραμένεις προσκολλημένος σε ό,τι βλέπεις ότι δεν αποδίδει καρπούς. Το διάστημα που ο Ουρανός θα κινείται στο ζώδιο σου, από τις αρχές του χρόνου μέχρι τις  5 Μαρτίου είναι καλή περίοδος για να απαλλαγείς από βάρη, συνήθειες ή και πρόσωπα που σε κρατούν πίσω στα επαγγελματικά. Στα οικονομικά είναι σημαντικό να δείξεις πυγμή, αλλά ταυτόχρονα σύνεση. Κάποιες αλλαγές είναι πλέον επιτακτικές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να γίνουν βεβιασμένα και άτακτα! Μην ξεχάσεις επίσης, να διαβάσεις τις ετήσιες προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου, ώστε να έχεις μια καλύτερη εικόνα για τις προβλέψεις 2019. Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα ζώδια, στο Ζώδια 2019 ή από τον παρακάτω πίνακα.

Ταύρος 2019

Δίδυμος 2019

Καρκίνος 2019

Λέων 2019

Παρθένος 2019

Ζυγός 2019

Σκορπιός 2019

Τοξότης 2019

Αιγόκερως 2019

Υδροχόος 2019

Ιχθύς 2019

Ζώδια 2019: Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις με την Λίνα Χαμπιλίδου.

Το νέο μας spot!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-12-2018 20:51:30
 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι