blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια 2019 / Παρθένος
 
blank
Παρθένος
Παρθένος 24/8-22/9

Ετήσιες Προβλέψεις - Παρθένος 2019

Έτος       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 4

Οι προβλέψεις σας.

Φίλε Παρθένε, το 2019 είναι πολύ πιθανό ένα μέλος της οικογένειάς σου ή κάποιο πρόσωπο που ανήκει στον πολύ στενό σου κύκλο να αναζητήσει επίμονα και άμεσα την προσοχή σου. Ίσως τους τελευταίους μήνες να έχεις δείξει σημάδια εγκατάλειψης ή κάτι να έχει αλλάξει στην συμπεριφορά σου. Γενικότερα με τον Ουρανό να κινείται στον Ταύρο από τις 5 Μαρτίου και μετά θα ασχοληθείς με ζητήματα οικογένειας και οργάνωσης όσον αφορά στο σπίτι σου. Τα πρακτικά ζητήματα που υπάρχουν θα απαιτήσουν λύσεις χωρίς άλλες καθυστερήσεις. Η κοινή λογική θα είναι σημαντικός βοηθός σου στην πορεία σου τον χρόνο αυτό. Αξιοποίησέ την και επιστράτευσέ την στα δύσκολα. Μην πονοκεφαλιάζεις χωρίς λόγο! Από την άλλη πρέπει να καταφέρεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες, καθώς μέσα από την προσήλωσή σου σε πρακτικά θέματα, εύκολα θα χάσεις την προσοχή σου από θέματα συναισθηματικής φύσεως. Πέρνα χρόνο με τα αγαπημένα σου άτομα, χωρίς να προσπαθείς κάτι ιδιαίτερο. Απλά πέρνα χρόνο μαζί τους και θα δεις ότι τα πράγματα είναι πιο απλά από ό,τι φαντάζεσαι! Επίσης, είναι σημαντικό να βρεις χρόνο για διασκέδαση και χαλάρωση. Φαίνεται πιέστηκες αρκετά το 2018 και αυτή αυτός ο χρόνος είναι καλός για να ξεκουραστείς.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για τον Παρθένο.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για τον Παρθένο.

Sponsored Links

Αισθηματικές προβλέψεις

Η λογική και η φαντασία συγκρούονται στην αισθηματική σου ζωή, για αυτό είναι απαραίτητο να βρεις τη χρυσή τομή που θα συμβιβάσει τα πράγματα. Εσύ που βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση, έχε κατά νου ότι με τον Κρόνο να κινείται στον Αιγόκερω θα πρέπει να είσαι λίγο περισσότερο παρών/παρούσα. Ο σύντροφός σου νιώθει αρκετά παραμελημένος και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το εξετάσεις πιο προσεκτικά. Ίσως η στάση του να μοιάζει λίγο ονειροπόλα, αλλά δεν υπάρχει λόγος να εκνευρίζεσαι. Από την άλλη, εσύ που πορεύεσαι ανεξάρτητα, φαίνεται πως δεν έχεις καμιά διάθεση για παιχνιδάκια και εφήμερες απολαύσεις. Ψάχνεις κάτι που ουσιαστικό και μόνιμο. Η πλευρά από την οποία κοιτάς την αισθηματική σου ζωή είναι διαφορετική από αυτή που είχες μέχρι τώρα. Για αυτό δώσε χρόνο στον εαυτό σου και μην πιέζεσαι να κάνεις κάτι που δεν νιώθεις ιδιαίτερα τα διαστήματα που θα πραγματοποιηθούν οι εκλείψεις του χρόνου (Έκλειψη Ηλίου στις 6 Ιανουαρίου στον Αιγόκερω, στις 2 Ιουλίου στον Καρκίνο και στις 26 Δεκεμβρίου στον Αιγόκερω και Έκλειψη Σελήνης στις 21 Ιανουαρίου στον Λέων και στις 17 Ιουλίου στον Αιγόκερω) που θα σε αποσυντονίσουν. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες, διάβασε τα αισθηματικά 2019 του Παρθένου ανά δεκαήμερο γέννησης.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Επαγγελματικά και χρήμα

Το σπίτι και η οικογένεια θα είναι στο προσκήνιο για τον χρόνο αυτό με τον Δία να επηρεάζει αυτούς τους τομείς περισσότερο, φίλε Παρθένε, οπότε τα θέματα της δουλειάς αναγκαστικά θα βρεθούν χαμηλότερα στη λίστα με τις προτεραιότητές σου. Ωστόσο, αν κάτι πρέπει να προσέξεις στον τομέα αυτό είναι το κομμάτι της επικοινωνίας ιδιαίτερα τα διαστήματα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα (από τις 5 μέχρι τις 27 Μαρτίου, από τις 7 Ιουλίου μέχρι την 1η Αυγούστου και από τις 31 Οκτωβρίου μέχρι 20 Νοεμβρίου). Θα πρέπει να είσαι ακριβής στα λεγόμενά σου και να διαβεβαιώνεις με κάθε τρόπο ότι αυτά που λες είναι σαφή και στον συνομιλητή σου. Είναι πιθανό να προκύψουν έντονες διαφωνίες ή ακόμη και παρεξηγήσεις, αλλά δεν χρειάζεται να τραβήξεις τα πράγματα στην άκρη. Ο συμβιβασμός θα είναι η μοναδική σου οδός, οπότε μην προσπαθήσεις για κάθε διαφορετικό. Οι συνεργασίες χρειάζονται περισσότερη προσοχή και καλό είναι να μην κάνεις νέα βήματα σε ό,τι σχετίζεται με αυτές. Στα οικονομικά, υπάρχει μια σταθερότητα που θα πρέπει με κάποιον τρόπο να εκμεταλλευτείς προς όφελός σου. Μην ανοίγεις «πληγές» που δεν θα μπορέσεις να κλείσεις στη συνέχεια. Μείνε εγκρατής και αυτόν τον χρόνο. Μην ξεχάσεις επίσης, να διαβάσεις τις ετήσιες προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου, ώστε να έχεις μια καλύτερη εικόνα για τις προβλέψεις 2019. Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα ζώδια, στο Ζώδια 2019 ή από τον παρακάτω πίνακα.

Κριός 2019

Ταύρος 2019

Δίδυμος 2019

Καρκίνος 2019

Λέων 2019

Ζυγός 2019

Σκορπιός 2019

Τοξότης 2019

Αιγόκερως 2019

Υδροχόος 2019

Ιχθύς 2019

Ζώδια 2019: Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις με την Λίνα Χαμπιλίδου.

Το νέο μας spot!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-12-2018 20:54:07
 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι