blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια 2019 / Ταύρος
 
blank
Ταύρος
Ταύρος 21/4-20/5

Ετήσιες Προβλέψεις - Ταύρος 2019

Έτος       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1

Οι προβλέψεις σας.

Αγαπητέ Ταύρε, το 2019 θα σου επιβάλει με τον τρόπο του να κάνεις ένα διάλειμμα και να ξεκουραστείς. Με τον Ουρανό να σε επισκέπτεται στις 5 Μαρτίου ασχολήσου περισσότερο με τον εαυτό σου και δώσε περισσότερη σημασία στις σωματικές σου ανάγκες. Η ξεκούραση, ο ύπνος, η χαλάρωση και η γυμναστική θα σε αναζωογονήσουν και θα σε γεμίσουν ενέργεια που τώρα τελευταία την έχεις χάσει για τα καλά. Μην προσπαθείς να πιέσεις άλλο το κορμί σου για χάρη όσων προγραμματίζει ο νους. Και το πιο σημαντικό; Δώσε χρόνο στον εαυτό σου να εγκλιματιστεί στις νέες συνήθειες. Μέσα από την διαδικασία αυτή θα νιώσεις πιο ολοκληρωμένος και ικανοποιημένος από την καθημερινότητά σου. Ο χρόνος αυτός με τον Δία να κινείται στον Τοξότη μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου σου επιτάσσει να βάλεις τον εαυτό σου στο πρώτο πλάνο και να αφήσεις τις ανάγκες των άλλων για λίγο πίσω. Ακόμη και τα επαγγελματικά θα μπουν σε μια δευτερεύουσα θέση. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σε οικονομικό επίπεδο για να αυξήσεις τα έσοδα σου!

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ταύρο.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ταύρο.

Sponsored Links

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά οι οιωνοί είναι ιδιαίτερα αισιόδοξοι. Εσύ που βρίσκεσαι ήδη σε μια δέσμευση, είτε αυτή είναι μια σχέση, είτε ένας γάμος, θα περάσεις πολύ όμορφα και μάλιστα θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση ιδιαίτερα το διάστημα που ο Αρης θα βρίσκεται στο ζώδιο σου από τις 14 Φεβρουαρίου μέχρι τις 31 Μαρτίου. Ο σύντροφός σου θα σε κάνει να νιώθεις πολύ τυχερή/ός που βρίσκεται στη ζωή σου. Κάποιες καταστάσεις θα σε κάνουν να νιώσεις ότι είναι ο ιδανικός. Απόλαυσε το δώρο αυτό και νιώσει και πάλι την ελαφρότητα και την χαρά του έφηβου, μιας σχέσης που σε γεμίζει χωρίς λογικές εξηγήσεις. Ο σύντροφός σου κι εσύ θα είστε η ιδανική ομάδα, πράγμα που θα είναι έκδηλο ακόμη και στους γύρω. Εσύ που αναζητάς το καινούριο και την συντροφικότητα, έχεις πολλές πιθανότητες την περίοδο που η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο σου από τις 15 Μαίου μέχρι τις 9 Ιουνίου να γνωρίσεις ένα μυστηριώδες πρόσωπο, μακριά από τα συνηθισμένα. Δεν θα μοιάζει με καμιά σχέση που είχες, ενώ ακόμη και τα στοιχεία που θα τον χαρακτηρίζουν θα μοιάζουν πολύ διαφορετικά από αυτά που είχες συνηθίσει. Άφησε την έλξη να σε οδηγήσει. Ζήσε το χωρίς αναστολές! Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες, διάβασε τα αισθηματικά 2019 του Ταύρου ανά δεκαήμερο γέννησης.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Επαγγελματικά και χρήμα

Κατά τη διάρκεια του 2019, η επαγγελματική σου ζωή θα τείνει να μπαίνει σε δεύτερη «μοίρα». Το ενδιαφέρον σου δεν θα έλεγε κανείς, ότι συγκεντρώνεται τον τομέα αυτό. Βέβαια, αυτό έρχεται σε σύγκρουση με την φύση σου, καθώς σε χαρακτηρίζει γενικότερα η εργατικότητα, η επιμονή και η συγκέντρωση στους στόχους που θέτεις. Τον χρόνο αυτό, μην παλέψεις να ξεπεράσεις τα όριά σου, καθώς οι προτεραιότητες είναι άλλες. Προτίμησε να ασχοληθείς με πιο οργανωτικά καθήκοντα. Τακτοποίησε τις δουλειές σου, φρέσκαρε τους στόχους σου και ίσως ακόμη να γευθείς και τους καρπούς των κόπων σου. Σε κάθε περίπτωση, μην πιέζεις καταστάσεις. Στα οικονομικά πρέπει να νιώθεις ασφάλεια, καθώς έχεις καταφέρει να τακτοποιήσεις σε μεγάλο βαθμό τις υποχρεώσεις σου. Διατήρησε την κατάσταση ως έχει και όπου μπορείς άλλαξε την προς το καλύτερο. Μην ξεχάσεις επίσης, να διαβάσεις τις ετήσιες προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου, ώστε να έχεις μια καλύτερη εικόνα για τις προβλέψεις 2019. Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα ζώδια, στο Ζώδια 2019 ή από τον παρακάτω πίνακα.

Κριός 2019

Δίδυμος 2019

Καρκίνος 2019

Λέων 2019

Παρθένος 2019

Ζυγός 2019

Σκορπιός 2019

Τοξότης 2019

Αιγόκερως 2019

Υδροχόος 2019

Ιχθύς 2019

Ζώδια 2019: Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις με την Λίνα Χαμπιλίδου.

Το νέο μας spot!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 04-12-2018 12:22:17
 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι