blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Αστρολόγοι / Αστρολόγοι
 
blank

Αλισέ Αστρολόγος, Μέντιουμ

Αλισέ - Ερευνήτρια αστρολόγος, Ισχυρό μέντιουμ, Χαρτομαντεία.
Αλισέ - Ερευνήτρια αστρολόγος, Ισχυρό μέντιουμ, Χαρτομαντεία.

Μπορώ να προβλέψω όλες τις καρμικές εξελίξεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Ποιο πρόσωπο είναι αυτό που θα μείνει για πάντα στη ζωή σου; Τι προβλέπει για σένα το κάρμα σου; Καθημερινά με εμπιστεύονται δεκάδες άνθρωποι από το χώρο της show biz, επιχειρηματίες και άνθρωποι της διανόησης. Είμαι κοντά σε όσους χρειάζονται την βοήθειά μου, για όσους έχουν ανάγκη να ακούσουν σοβαρές κι έγκυρες προβλέψεις για όλα τα θέματα που τους απασχολούν. Από μένα δε θα ακούσεις μισές αλήθειες και προβλέψεις που δε θα τις δεις να βγαίνουν. Κάνε μία δοκιμή κι αν όσα σου πω δεν βγουν στο διάστημα που θα σου ορίσω, τότε μη με ξαναπροτιμήσεις, είμαι τόσο σίγουρη για αυτά που προβλέπω.

Ασχολούμαι επαγγελματικά με τις προβλέψεις τα τελευταία 26 χρόνια και αντιμετωπίζω το επάγγελμά μου με συνέπεια και σοβαρότητα. Η αριθμολογία με έκανε να ανακαλύψω τη δύναμη των αριθμών καθώς εκπαιδεύτηκα από διάσημα ονόματα της αριθμολογίας. Εξειδικεύομαι και στην Ταρώ η οποία με βοηθάει να δίνω πολύ ξεκάθαρες απαντήσεις σε συγκεκριμένες ερωτήσεις που μου θέτουν οι πελάτες μου. Κάλεσε με και θα διαπιστώσεις ότι μπορώ να σου βρω το παρόν που βιώνεις και θα σου προβλέψω με ακρίβεια το μέλλον που θα ζήσεις.

Τηλεφώνησε μου στο

14788

ή με SMS στείλε

ΑΣΤΡΟ στο 54848

Γνωρίστε καλύτερα την κα Αλισέ. Διαβάστε την παρακάτω συνέντευξη!

1.      Θεωρείς ότι οι άνθρωποι είναι εξοικειωμένοι με τις προβλέψεις;

Υπάρχουν καθημερινά δεκάδες άνθρωποι με τους οποίους μιλάω και πραγματικά είναι πολύ δύσπιστοι στην αρχή της συνομιλίας μας. Η αλήθεια όμως είναι ότι τη στιγμή που θα τους βρω ένα αρχικό ή ένα γεγονός που βιώνουν στο παρόν αμέσως πείθονται αλλά κι εκδηλώνουν έντονο ενδιαφέρον να μάθουν για το μέλλον τους.

2.      Πως αποφάσισες να ασχοληθείς επαγγελματικά με τις προβλέψεις;
 
Από τα φοιτητικά μου χρόνια είχα διάφορες ανησυχίες, σπούδαζα Μαθηματικά και γενικά είχα άριστη σχέση με τους αριθμούς από μικρή ηλικία. Στα 20α γενέθλιά μου μία φίλη μου έκανε δώρο ένα βιβλίο ενός πασίγνωστου αριθμολόγου της Κίνας το οποίο με άγγιξε πάρα πολύ. Από τη στιγμή εκείνη ξύπνησε η επιθυμία μου να ψάξω τα πάντα γύρω από τη μαντική ιδιότητα των αριθμών όπως και έπραξα ταξιδεύοντας ως την Κίνα για να καταρτιστώ και να εκπαιδευτώ. Αργότερα φοίτησα σε μία σχολή ενός διάσημου αριθμολόγου απο την Πόλη, όπως επίσης εκπαιδεύτηκα πάνω στο ρίξιμο της τράπουλας ταρώ.

3. Πιστεύεις στην τύχη ή είσαι από αυτούς που θεωρούν ότι την τύχη μας την ορίζουμε εμείς;
 
Θεωρώ ότι όλα είναι γραμμένα, πιστεύω ότι κάποια καρμικά γεγονότα, μοιραία θα έλεγα, σίγουρα είναι γραφτό να τα ζήσουμε γιατί από αυτά θα πάρουμε τα καρμικά μαθήματα αυτής της ζωής. Βέβαια όταν ξέρουμε από πριν τι θα μας συμβεί πολλές φορές μπορούμε να επέμβουμε, όχι ως προς το γεγονός όμως αλλά ως προς την έκβαση του γεγονότος στη ζωή μας.
 
3. Τι είναι αυτό που εισπράττεις περισσότερο από τους ανθρώπους που συνομιλείς καθημερινά;
 
Θα σου πω μία μεγάλη αλήθεια την οποία συναντώ καθημερινά και με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενη. Η πρόβλεψη αφορά όλους. Συνομιλώ με ανθρώπους όλων των ηλικιών και όλων των τάξεων, η ανάγκη δηλαδή του ανθρώπου να μάθει τι θα του συμβεί δεν έχει περιορισμό και δε γνωρίζει διακρίσεις φύλου, κοινωνικής τάξης, ηλικίας, είναι μία καθολική ανάγκη.   

5. Τι είναι αυτό που πιστεύεις ότι διαθέτεις έτσι ώστε κάποιος να επιλέξει την πρόβλεψή σου;
 
Αν και δε μου αρέσει να μιλάω για τα θετικά μου, θα σου πω κάτι που λέει μία κυρία που μιλάω μαζί της 7 χρόνια. "Αξίζεις γιατί όσα μου λες βγαίνουν σε 3 μέρες κι αυτό με κάνει να πιστεύω πολύ σε σένα ότι δε μου χαϊδεύεις τα αυτιά και δε με κοροϊδεύεις". Για μένα αυτές οι κουβέντες αποτελούν τη μεγαλύτερη ικανοποίηση που θα μπορούσα να πάρω.