Ταρώ

Κατίνα

Προβλήματα σχέσεων και επαγγελματικά.
Με την τράπουλα της δίνει άμεση και ξεκάθαρη απάντηση από το πρώτο κιόλας ρίξιμο!
Κάλεσε τώρα στοbanner
Με SMS στείλε ΤΑΡΩ στοbanner

Γεια σας, είμαι η Κατίνα και με την τράπουλα μου εδώ και πολλά χρόνια δίνω ξεκάθαρες απαντήσεις.

Είμαι η Κατίνα και είμαι αναλύτρια της τράπουλας ταρώ κι άλλων μεθόδων χαρτομαντείας όπως Τσιγγάνικη τράπουλα, τράπουλα Λένορμαν και άλλες. Η τράπουλα μου δείχνει ξεκάθαρες απαντήσεις. Την τεχνική και τα μυστικά της χαρτομαντείας μου τα μετέδωσε η γιαγιά μου, η οποία ήταν από τις πιο περιζήτητες χαρτορίχτρες. Θέλεις να δεις, αν θα επιστρέψει η πρώην σχέση σου; Έχεις υποψίες ότι ο σύντροφος σου σε απατά; Η τράπουλα μου θα σου δώσει ξεκάθαρη απάντηση από το πρώτο κιόλας ρίξιμο. Είσαι σε αναζήτηση εργασίας και έχεις αγχωθεί για το πότε θα βρεις νέα δουλειά; Η τράπουλα Ταρώ θα σου πει ακριβώς το πότε και τι προοπτική θα έχεις. Μπορώ να σου απαντήσω ακόμα και στα πιο δύσκολα ερωτήματά σου. Θα σου αποκαλύψω κρυφά γεγονότα με ημερομηνίες, Τηλεφώνησε μου και θα εκπλαγείς από την ακρίβεια των προβλέψεων μου!

Πρόβλεψη σε σταθερό αριθμό stars
και χαμηλή τιμή από Ελλάδα και Εξωτερικό
10' ΛΕΠΤΑ
14€
20' ΛΕΠΤΑ
26€
30' ΛΕΠΤΑ
36€
60' ΛΕΠΤΑ
66€
90' ΛΕΠΤΑ
90€
120' ΛΕΠΤΑ
114€
0,95€/λεπτό
Η εμπειρία των πελατών της Κατίνας stars
Γιατί πρέπει να καλέσεις
Πάντα πέφτει μέσα, ένα πολύ ξεχωριστό άτομο. Την ευχαριστώ γιατί μέσα σε ένα τηλεφώνημα μου είπε πράγματα που τα διαπίστωσα λίγες μέρες αργότερα και όλα ήταν πραγματικότητα. Την προτείνω, είναι εξαιρετική. καλό βράδυ.
avatar
Ευγενία
ευχαριστώ για τη συμβουλή σου, και ότι είδες ξεκάθαρα τα συναισθήματά μου και προβλεψες σωστά ποτε θα επιστρέψει το άτομο , το μέλλον τώρα φαινεται καλυτερο, να εισαι καλά !!!!
avatar
Μίκα
Δεν μιλά ξεκάρφωτα για το μέλλον, ότι πει βγαίνει, είναι πολύ ακριβής στην πρόβλεψη και δεν σε αφήνει σε αναμονή. Σέβεται και νιάζεται τον πελάτη. Τη συστήνω ανεπιφύλακτα.
avatar
Λέττα
Την προτείνω πραγματικά και πολύ καλό άτομο. Πολύ σωστή πρόβλεψη και με ακρίβεια. Στα δύσκολα, με αυτήν συζητώ, μου αρέσει η καλοσύνη, η ευγένεια και η ειλοκρίνεια της.
avatar
Καλλιόπη
Με 2 λέξεις, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ, ΜΟΝΑΔΙΚΗ. Αν θες αληθινή πρόβλεψη, μην τηλεφωνήσεις αλλού.
avatar
Αγγελική
Σε ευχαριστώ για τη γρήγορη ανταπόκρισή σου και τις ημερομηνίες που μου είπες να κάνω αυτό που έκανα. Όλα πήγαν όπως τα είπες. Ήταν χαρά μου, να μιλήσω μαζί σου. Νιώθω ευγνωμοσύνη…
avatar
Λίνα
Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη, επειδή δεν την πίστεψα στη τελευταία πρόβλεψη, όπου κάλεσα για κάποια οικονομικά προβλήματα που είχα. Απλά, να πω πως είχε δίκιο. όλα συνάβησαν όπως τα είπε.
avatar
Μαρία
Είναι πολύ ειλικρινής και δεν σας λέει τι θα θέλατε να ακούσετε! Για εμένα, ήταν πολύτιμη βοήθεια για μια περίπλοκη κατάσταση! Ξανάδωσε χαμόγελο στη ζωή μου και με έκανε να κρδίσω πάλι την αυτοπεποίθηση μου. Όσα μου πρόβλεψε βγήκαν τελικά όπως τα είπε. Ευχαριστώ
avatar
Ζωή
Εξαιρετική!!! Ευγενική, σοβαρή, όσα μου είπε βγήκαν αληθινά. Μου άνοιξε τα μάτια στα επαγγελματικά μου.
avatar
Γιώργος
Μπορείτε και εσείς να μας στείλετε τη μαρτυρία σας στο info@myastro.gr.
Για να προστατέψουμε την ανωνυμία σας, μόνο το μικρό σας όνομα θα δημοσιευτεί στον ιστότοπο. Σας ευχαριστούμε!