Quantcast
blank
 
blank

Ο, ΤΙ ΠΕΙ Η ΝΑΝΤΙΑ.. ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ! 1+1 SMS ΔΩΡΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Νο1 ΤΑΡΩΜΑΝΤΗ ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ!

 
Ο, ΤΙ ΠΕΙ Η ΝΑΝΤΙΑ.. ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ! 1+1 SMS ΔΩΡΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Νο1 ΤΑΡΩΜΑΝΤΗ ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ!
Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 8
 

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΝΤΙΑ ΜΕ 1+1 SMS ΔΩΡΟ ΓΙΑΤΙ

 

ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΕΝΙΚΑ!

 

Μάθε τι φέρνει η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ στον ΤΟΞΟΤΗ στις 4 του μήνα και όλες τις ΚΑΥΤΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ που ΘΑ ΣΕ ΣΗΜΑΔΕΨΟΥΝ στον ερωτικό τομέα το επόμενο διάστημα!

Η ΝΑΝΤΙΑ είναι μία Ταρωμάντης κορυφή στο είδος της!! Μίλα μαζί της και θα σε καταπλήξει!

1+1 SMS δώρο πρόβλεψη μόνο για σήμερα από την ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΝΑΝΤΙΑ! Όλοι μιλούν για την πρόβλεψή της. Θα πάθεις την πλάκα σου μαζί της! Πάμε στοίχημα;

Η ΝΑΝΤΙΑ ΡΗΓΑ, το αστέρι των ταρώ είναι κοντά μας και έχει για σένα το καλύτερο δώρο! 1+1 SMS δώρο για κάθε sms που στέλνεις σήμερα στην ΝΑΝΤΙΑ στο 54848.

Προσφορά που δεν πρέπει να χάσεις γιατί της Νάντιας η πρόβλεψη βγαίνει την επόμενη κιόλας μέρα! Όλοι έχουν να το λένε για την πρόβλεψη της Νάντιας!

 

Στείλε ΝΑΝΤΙΑ άσε ένα κενό γράψε το θέμα που σε απασχολεί, την ημερομηνία γέννησής σου,

στείλε στο 54848 και θα έχεις άλλο 1 sms ΔΩΡΟ!

 

Στις 4 Ιουνίου 2023, κορυφώνεται η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ του μήνα στο ζώδιο του ΤΟΞΟΤΗ, ένα φεγγάρι που φέρνει εξελίξεις και ολοκληρώνει ζητήματα που αφορούν το εξωτερικό, τις σπουδές, τα ταξίδια και γενικότερα, τη φιλοσοφία και την στάση που ακολουθούμε στη ζωή. Ο Τοξότης κυβερνάται από τον Δία και επομένως είναι ένα αισιόδοξο ζώδιο που μας προδιαθέτει για διασκεδάσεις, περιπέτειες, ταξίδια και έρωτες. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί θα νιώσουμε έντονα την ανάγκη να βγούμε περισσότερο έξω, να ψυχαγωγηθούμε, να γιορτάσουμε και να ερωτευτούμε.

Στις 5 Ιουνίου 2023, η ΑΦΡΟΔΙΤΗ περνά στον ΛΕΟΝΤΑ, στο ζώδιο που θα παραμείνει μέχρι τον Οκτώβριο. Πάθη, διασκέδαση και απολαύσεις μας δίνουν την ευκαιρία να ξεφύγουμε από έναν δύσκολο χειμώνα και να χαρούμε κάθε στιγμή του καλοκαιριού. Η αισθηματική μας ζωή ανθίζει καθώς λάμπουμε και γοητεύουν τους πάντες με την προσωπικότητα και το ταμπεραμέντο μας.

 

ΠΟΙΑ ΑΓΑΠΗ ΘΑ ΣΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙ ΣΦΟΔΡΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ;

ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΗ Η ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;

 

Γιατί πρέπει να μιλήσεις σήμερα με τη Νάντια;

8 στους 10 που θέλουν να μιλήσουν με κάποιον μελλοντολόγο μέσω sms, επιλέγουν την Νάντια Ρήγα!

9 στους 10 είναι απόλυτα ευχαριστημένοι επειδή όσα τους πρόβλεψε βγήκαν ακριβώς.

10 στους 10 την επιλέγουν ξανά γιατί πέφτει μέσα στο χρόνο που δίνει για να βγει η πρόβλεψη.

 

Δεν είναι τυχαία τα νούμερα, μιλάμε για την ΚΑΛΥΤΕΡΗ και την ΠΙΟ ΑΛΑΝΘΑΣΤΗ, μιλάμε για τη Νο1 στην καρδιά σου και στην προτίμησή σου!

Θα μάθεις τα πάντα για όλα όσα θα συμβούν στα ερωτικά σου τις επόμενες μέρες, γιατί η Νάντια θα σου μιλήσει για το κοντινό μέλλον.

Θα μάθεις ΑΚΡΙΒΩΣ με ΟΝΟΜΑΤΑ και ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ τι καλό θα συμβεί στα αισθηματικά σου, με το άτομο που θέλεις.

Είναι ευκαιρία να μάθεις το αύριο σήμερα γιατί για κάθε sms που στέλνεις στην ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 θα λαμβάνεις άλλο 1 δωρεάν.

Το Myastro.gr είναι πάντα κοντά σου με μεγάλες προσφορές και δώρα για να μάθεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον!

 

Στείλε ΝΑΝΤΙΑ άσε ένα κενό γράψε το θέμα που σε απασχολεί, την ημερομηνία γέννησής σου,

στείλε στο 54848 και θα έχεις άλλο 1 sms ΔΩΡΟ!

 

*Η προσφορά ισχύει σήμερα Παρασκευή 02/06/2023 από τις 10:00 το πρωί ως τις 23:30.

*Η χρέωση είναι 1€/sms (συμπεριλαμβάνονται ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας 10%) και λαμβάνεις 2 απαντήσεις για κάθε μήνυμα με πρόβλεψη.

*Η πρόβλεψη μέσω sms ΔΕΝ είναι συνδρομητική υπηρεσία. Όσα sms λαμβάνετε από εμάς είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ. Χρεώνεστε ΜΟΝΟ τα sms που στέλνετε από το κινητό σας προς το 5ψήφιο.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-06-2023 18:22:16