Quantcast
blank

 
blank
Μηνιαίες προβλέψεις

Μηνιαίες προβλέψεις
Οκτώβριος 2022

Οι μηνιαίες προβλέψεις Οκτωβρίου 2022 για όλα τα ζώδια, με ανάλυση των πλανητικών όψεων. Μάθετε τώρα πως τα άστρα σας επηρεάζουν αυτόν το μήνα στα αισθηματικά και επαγγελματικά.

Δείτε το βίντεο με τις προβλέψεις του μήνα και επιλέξτε παρακάτω το ζώδιο σας για να μάθετε περισσότερα:

Καταστάσεις που μας εγκλωβίζουν μένουν πια στο παρελθόν, με τη συναισθηματική φόρτιση να είναι διάχυτη

Ο Οκτώβριος σηματοδοτεί την έναρξη ενός χρονικού διαστήματος που θα είναι ιδιαίτερα έντονο. Τόσο οι εκλείψεις όσο και η ανάδρομη πορεία του Άρη στους Διδύμους που αρχίζει στο τέλος του μήνα ανοίγει μία περίοδο έντονων καταστάσεων που θα μας απασχολήσουν.

Με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στην Παρθένο στις 2/10 έχουμε την δυνατότητα να λειτουργήσουμε απρόσκοπτα. Η επικοινωνία αποκαθίσταται με αργούς ρυθμούς, όμως είναι προτιμότερο να είμαστε επιφυλακτικοί ιδιαίτερα στην αρχή καθώς ο Ερμής θα βρίσκεται σε παρατεταμένη αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες θολώνοντας το τοπίο.

Στις 9/10 η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού - Κριού αγγίζει κυρίως τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο των Παρορμητικών ζωδίων (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Βήματα και αποφάσεις σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις οδηγούν στην ολοκλήρωση κύκλων που θα οδηγήσουν στην προσωπική μας ωρίμανση. Με τον ανάδρομο Κρόνο από τον Υδροχόο να σχηματίζει διευκολυμένη αντίθεση με τα Φώτα (τρίγωνο με τον Ήλιο στον Ζυγό και εξάγωνο με τη Σελήνη στον Κριό) έχουμε την δυνατότητα να λειτουργήσουμε ώριμα και πειθαρχημένα αξιολογώντας με ορθολογικό τρόπο σχέσεις και συνεργασίες.

Στις 11/10 ο Ερμής περνάει στον Ζυγό επαναφέροντας στο προσκήνιο υποθέσεις που μας απασχόλησαν ιδιαίτερα τον Σεπτέμβριο. Η διάθεση για ισορροπία και αρμονία σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις είναι διάχυτη. Έχουμε την ευκαιρία να ξεπεράσουμε παρεξηγήσεις και να προχωρήσουμε σε συμφωνίες και συνεργασίες που μπορεί να είχαν εμποδιστεί σε παλαιότερο χρόνο.

Στις 23/10 ο Ήλιος και η Αφροδίτη μετακινούνται στον Σκορπιό αναδεικνύοντας βαθύτερα συναισθήματα, φόβους και ανασφάλειες. Με τον Ήλιο στον Σκορπιό φωτίζονται σκοτεινά σημεία της προσωπικότητάς μας που ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσουμε. Με την Αφροδίτη στο ζώδιο της αδυναμίας της οι σχέσεις γίνονται έντονες και κτητικές, ενώ η λίμπιντο απογειώνεται. Σημαντικό είναι να σημειώσουμε πώς είναι η κίνηση του Ήλιου ανοίγει μία περίοδο σημαντικών Εκλείψεων που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο σε οικονομικό, αισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε καθώς η καχυποψία και οι αμφιβολίες επηρεάζουν την κρίση μας και δεν μας επιτρέπουν να λειτουργήσουμε ώριμα και λελογισμένα.

Στις 25/10 η Μερική Έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό αγγίζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στις πρώτες μέρες του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Αναδεικνύονται καταστάσεις του παρελθόντος που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε και προκαλούν έντονες συγκινήσεις και αναστάτωση. Η συμμετοχή της Σελήνης και της Αφροδίτης, που βρίσκονται σε θέση πτώσης και αδυναμίας αντίστοιχα, φωτίζουν δυσάρεστα κομμάτια του εαυτού μας που θα επηρεάσουν άμεσα οικονομικές υποθέσεις και αισθηματικά ζητήματα. Το παρελθόν ξαναχτυπά και καλούμαστε να διαχειριστούμε δύσκολες υποθέσεις που επηρεάζουν την ψυχοσύνθεσή μας και μπορεί να δημιουργούν φόβους. Ήρθε η ώρα όμως να ωριμάσουμε προχωρώντας σε μία εσωτερική αναζήτηση που θα μας απαλλάξει από ενοχικά σύνδρομα και αμφιβολίες.

Στις 28/10 ο Δίας περνάει ανάδρομος στους Ιχθύες, ζώδιο στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τέλος Δεκεμβρίου. Έντονος συναισθηματισμός και φαντασία μας βοηθούν να εμβαθύνουμε στον εσωτερισμό και σε ότι μπορεί να βοηθήσει στην προσωπική μας εξέλιξη σε ψυχικό επίπεδο.

Στις 29/10 με τον Ερμή να περνάει στον Σκορπιό η εσωστρέφεια εντείνεται και η περιέργεια μεγαλώνει. Δεν είναι εύκολο να εκφράσουμε σκέψεις και απόψεις για αυτό και προτιμούμε να περιεργαστούμε το περιβάλλον που κινούμαστε αποφεύγοντας να ανοίξουμε τα χαρτιά μας. Οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές μπορούν να ευδοκιμήσουν, αρκεί να εμπιστευτούμε την διαίσθηση μας.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα ο Άρης στους Διδύμους θα κινείται αργά και θα βρίσκεται για μεγάλο χρονικό διάστημα σε παρατεταμένο τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Απαραίτητο είναι λοιπόν να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε επίπεδο δράσεων και επαγγελματικών επιλογών που αφορούν το εμπόριο και την επικοινωνία.

Στις 30/10 ο Άρης αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στους Διδύμους, μία συνθήκη που θα έχει μεγάλη διάρκεια καθώς η επιστροφή του σε ορθή πορεία θα πραγματοποιηθεί εντός του Ιανουαρίου του 2023. Τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού του τρίτου δεκαημέρου (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες) νιώθουν έντονα την επίδραση του καθώς η ενέργεια στρέφεται εσωτερικά. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε σχέσεις με το κοντινό περιβάλλον καθώς η ένταση και οι παρεξηγήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς
blank
Sponsored Links
Myastro 01/09/22