blank

 
blank
Μηνιαίες προβλέψεις

Μηνιαίες προβλέψεις

Mηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου 2019 για όλα τα ζώδια, με ανάλυση των πλανητικών όψεων. Μάθετε τώρα πως τα άστρα σας επηρεάζουν αυτόν το μήνα στα αισθηματικά και επαγγελματικά με βάση το ωροσκόπιο σας.

Το καλοκαίρι έφτασε και η έλευση του σηματοδοτείται από τον Ιούνιο, κάνοντας από αστρολογική πλευρά ένα δυναμικό ξεκίνημα. Στις 3 του μήνα η Νέα Σελήνη στους Διδύμους έρχεται να στρέψει την προσοχή μας σε νέα ξεκινήματα σε ότι αφορά την επικοινωνία, το εμπόριο, τις δημόσιες σχέσεις και τις σχέσεις με το κοντινό μας περιβάλλον (αδέρφια, ξαδέρφια, στενούς φίλους).

Ιούνιος 2019, ένας μήνας για επικοινωνία και διασκέδαση

Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι έχουμε την ευκαιρία να ανοίξουμε ένα νέο κύκλο κοινωνικότητας και αυτό θα σηματοδοτήσει νέες γνωριμίες που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε ότι αφορά έντονη ευαισθησία και ωραιοποίηση προσώπων ή καταστάσεων, καθώς το πιθανότερο είναι να μας οδηγήσουν σε απογοήτευση. Γι’ αυτό, όσο μπορούμε, ας εναρμονίσουμε τη λογική με το συναίσθημα.

Στις 5 Ιουνίου ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο και η επικοινωνία γίνεται περισσότερο ευαίσθητη, τρυφερή, διαισθητική και χειριστική, καθώς επικεντρωνόμαστε σε ότι αφορά την οικογένεια και ζητήματα που μπορεί να την απασχολούν. Δείχνουμε να έχουμε κατανόηση σε ότι προβληματίζει τους άλλους, ενώ παράλληλα μπορούμε με τον τρόπο μας να χειριστούμε την όποια κατάσταση και να την κατευθύνουμε όπως θέλουμε. Καλό είναι βέβαια να μην είμαστε χειριστικοί και να προσπαθήσουμε με ειλικρινή συζήτηση να ισορροπήσουμε τις ανάγκες και επιθυμίες και των γύρω μας.

Στις 9 Ιουνίου η Αφροδίτη περνάει στους Διδύμους και το κέφι απογειώνεται, καθώς είναι καιρός να διασκεδάσουμε, να γνωρίσουμε νέους ανθρώπους και γιατί όχι να φλερτάρουμε σε πολλά ταμπλό, κάτι όμως που μπορεί να μας κοστίσει και να εκτεθούμε, γι’ αυτό καλό είναι να είμαστε προσεκτικοί.

Στις 17 Ιουνίου η Πανσέληνος στον άξονα Δίδυμων – Τοξότη μας ωθεί στο να κλείσουμε κύκλους καταστάσεων και σχέσεων που αφορούν το ευρύτερο και κοντινό μας περιβάλλον, θέματα σπουδών και γνώσεων, σε ότι αφορά τους πνευματικούς μας ορίζοντες, θέματα εξωτερικού και ταξιδιών που μπορεί να υπάρχουν και να μας ενδιαφέρουν.

Στις 21 Ιουνίου ο Ήλιος περνάει στον Καρκίνο και σηματοδοτεί το θερινό ηλιοστάσιο, καθώς έχουμε τη μεγαλύτερη μέρα του χρόνου. Δημιουργείται έντονα η ανάγκη να έρθουμε σε επαφή με τις ρίζες μας, με την οικογένεια και να νιώσουμε τη θαλπωρή και την τρυφερότητα που μπορεί να μας δώσει ο οικογενειακός μας περίγυρος. Προσοχή γιατί η έντονη κυκλοθυμία και η μεταβαλλόμενη διάθεση μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν.

Στις 27 Ιουνίου ο Ερμής περνάει στον Λέοντα, μία θέση δύσκολη για τον ίδιο, καθώς εγείρει έντονο εγωισμό και υποκειμενισμό και μας ωθεί στο να εκφραζόμαστε με αμετροέπεια δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση μας. Καλό είναι να έχουμε υπόψη μας ότι το τέλος του Ιουνίου θα είναι έντονο, καθώς στις 2 Ιουλίου αναμένουμε την πρώτη έκλειψη του καλοκαιριού. Πρόκειται για μια Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο και θα σηματοδοτήσει καρμικά νέα ξεκινήματα σε ότι αφορά την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία. Γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, αφού το θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα και ελλοχεύει ο κίνδυνος συγκρούσεων.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς
blank
Μηνιαίες Προβλέψεις Ιουλίου 2019 με την Λίνα Χαμπιλίδου.

Δείτε όλα τα βίντεο με προβλέψεις στο κανάλι μας στο Youtube.

Ζώδια 2019: Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λίνα Χαμπιλίδου.

Myastro 01/06/19
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι