blank

 
blank
Μηνιαίες προβλέψεις

Μηνιαίες προβλέψεις
Σεπτέμβριος 2020

Οι μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2020 για όλα τα ζώδια, με ανάλυση των πλανητικών όψεων. Μάθετε τώρα πως τα άστρα σας επηρεάζουν αυτόν το μήνα στα αισθηματικά και επαγγελματικά.

Δείτε το βίντεο με τις προβλέψεις του μήνα και επιλέξτε παρακάτω το ζώδιο σας για να μάθετε περισσότερα.

Αναθεωρήσεις επιθυμιών και νέα εργασιακά ξεκινήματα μας απασχολούν έντονα.

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που κυρίως θα μας απασχολήσουν εργασιακά θέματα και εκκρεμότητες από το παρελθόν που καλό είναι να τακτοποιήσουμε. Παράλληλα ο Άρης αρχίζει την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του στον Κριό και μας καλεί για αναθεωρήσεις σε ότι αφορά τις επιθυμίες μας. Αναθεωρήσεις που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην προσωπική μας πορεία και σε όλο το φάσμα των σχέσεών μας.

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 02.09 μας δίνει την ευκαιρία να κλείσουμε υποθέσεις από το παρελθόν που μας προκαλούν συναισθηματική φόρτιση. Η διευκολυμένη αντίθεση των Φώτων (Ήλιος, Σελήνη) με τον Ουρανό στον Ταύρο ευνοεί σημαντικά τις πρωτότυπες λύσεις που θα λειτουργήσουν απελευθερωτικά στην ψυχολογία μας. Προσοχή σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα, καθώς εμπόδια και σκληρές συμπεριφορές μπορεί να προκαλέσουν σημαντικά προβλήματα στις σχέσεις.

Στις 05.09 ο Ερμής περνάει στον Ζυγό και μας δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθούμε επικοινωνιακά σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Συζητήσεις και συμφωνίες θα διευκολύνουν τις συνεργασίες μας. Η κατανόηση θα κυριαρχήσει στην προσωπική μας ζωή.

Στις 06.09 η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα και μας βοηθά να κρατήσουμε ζωντανό το καλοκαίρι. Εξωστρέφεια, διασκέδαση και φλερτ πρωταγωνιστούν. Νέα πρόσωπα μπορεί να προκύψουν στην ζωή μας, ανοίγοντας νέα κεφάλαια στα αισθηματικά μας.

Στις 11.09 ο Άρης αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Κριό (θα βρίσκεται σε στάση από τις 09.09). Ήρθε ο καιρός για μία βαθύτερη προσέγγιση σε ότι αφορά τις επιθυμίες μας εν γένει. Μπορούμε να αξιοποιήσουμε τις επόμενες εξήντα μέρες, ώστε να εντοπίσουμε που σπαταλάμε την ενέργειά μας και αν καλύπτουμε τα θέλω μας. Προσωπική ζωή και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο, καθώς πιθανότατα να σκεφτούμε αν τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στη ζωή μας αντιλαμβάνονται πραγματικά τι θέλουμε από αυτούς.

Στις 17.09 η Νέα Σελήνη στην Παρθένο ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη δουλειά και την καθημερινότητα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες εργασιακές προτάσεις ή εξελίξεις στην ήδη υπάρχουσα εργασιακή στέγη. Το τρίγωνο ακριβείας των Φώτων με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και τον Πλούτωνα σηματοδοτεί σταθερές και μακροχρόνιες αποφάσεις και προτάσεις. Είναι στιγμή αναγνώρισης των προσπαθειών και της προσφοράς μας.

Στις 22.09 ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό και στρέφουμε το ενδιαφέρον μας στις διαπροσωπικές σχέσεις. Είναι έντονη η ανάγκη σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο για καλή συνεννόηση, αλλά και συμβιβασμό. Προσοχή όμως γιατί αυτή η διάθεση μπορεί να μας «παγιδεύσει» σε υποχωρητικότητα.

Στις 27.09 ο Ερμής περνάει στον Σκορπιό εντείνοντας την εσωστρέφεια. Οικονομικές συζητήσεις και συμφωνίες έρχονται στο προσκήνιο. Καλό είναι να θυμόμαστε ότι η καχυποψία μπορεί να οδηγήσει σε παράλογες σκέψεις.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει δείξουμε στο τέλος του μήνα, καθώς στις 29.09 ο ανάδρομος Άρης στον Κριό σχηματίζει τετράγωνο με τον στάσιμο Κρόνο στον Αιγόκερω. Σημαντικά εμπόδια μπορεί να προκύψουν που δεν θα μας επιτρέψουν να κλείσουμε επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν. Διαθέσεις επιβολής και αδιαλλαξία μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις, ψυχρότητα και απογοήτευση τόσο με το ταίρι, όσο και με τους συνεργάτες μας. Για να είστε ενημερωμένοι μέρα με τη μέρα, διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα. Καλό μήνα αγαπημένοι φίλοι!

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς
blank
Sponsored Links
Myastro 01/09/20