blank

 
blank
Μηνιαίες προβλέψεις

Μηνιαίες προβλέψεις

Οι μηνιαίες προβλέψεις Οκτωβρίου 2019 για όλα τα ζώδια, με ανάλυση των πλανητικών όψεων. Μάθετε τώρα πως τα άστρα σας επηρεάζουν αυτόν το μήνα στα αισθηματικά και επαγγελματικά.

Αναγεννησιακές και ανατρεπτικές καταστάσεις πυροδοτούν εντάσεις στις διαπροσωπικές μας σχέσεις

Ο Οκτώβριος επικεντρώνει την προσοχή μας κυρίως σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα, επιχειρηματικές κινήσεις και έντονα αισθησιακές καταστάσεις σε προσωπικό επίπεδο. Την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου ο Ερμής περνάει στον Σκορπιό εντείνοντας την εσωστρέφεια, την καχυποψία και την περιέργεια.

Η διάθεση να επεξεργαστούμε το περιβάλλον και να λάβουμε πληροφορίες είναι εντονότερη από το να εκφράσουμε συναισθήματα και σκέψεις. Συμφωνίες για οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τράπεζες, ασφαλιστικούς οργανισμούς και δημόσιο μπορεί να υπάρξουν ή σε ότι αφορά το επιχειρείν και δράσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.

Την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου ο Άρης περνάει στο Ζυγό εντείνοντας τον εγωισμό στις διαπροσωπικές μας σχέσεις και ανοίγοντας ένα κεφάλαιο ανταγωνιστικών διαθέσεων που μόνο σε συγκρούσεις θα καταλήξει. Είναι σημαντικό να καταφέρουμε να συγκρατήσουμε τη νευρικότητα και τη διάθεση για αντιπαραθέσεις, διαφορετικά σχέσεις και συνεργασίες θα δοκιμαστούν έντονα.

Την Τρίτη 9 Οκτωβρίου η Αφροδίτη περνάει στο Σκορπιό μπαίνοντας σε σκοτεινά μονοπάτια για την ίδια, καθώς απογειώνεται η καχυποψία, η ζήλια και οι ανασφάλειες σε ότι αφορά τις σχέσεις μας. Δεν θα διστάσουμε να εκδηλώσουμε παράλογες απαιτήσεις στο ταίρι μας με σκοπό τον απόλυτο έλεγχο. Κερδισμένοι μπορεί να είμαστε σε οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές, καλό είναι να δραστηριοποιηθούμε σε ανάλογες καταστάσεις.

Τη Δευτέρα 14  Οκτωβρίου η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού ωθεί στο να ολοκληρώσουμε κύκλους σε ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τις διαπροσωπικές μας σχέσεις, αυτό όμως δεν θα είναι μία εύκολη υπόθεση. Εμμονές, ανάγκη ελέγχου και εξουσίας μπορεί να οδηγήσουν σε εκρηκτικές καταστάσεις, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική μας ζωή, γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Ας εκμεταλλευτούμε τις θετικές συγκυρίες που υπάρχουν για να ξεφύγουμε από χειριστικές διαθέσεις που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν και ας ανοίξουμε νέους αισιόδοξους δρόμους που θα ανεβάσουν σε άλλο επίπεδο τις σχέσεις μας.

Την Τετάρτη 23  Οκτωβρίου ο Ήλιος περνάει στο Σκορπιό εντείνοντας την ανάγκη για εσωστρέφεια, βγάζοντας στο φως τη μελαγχολία, τις ανασφάλειες και τα απωθημένα που μπορεί να κρύβουμε μέσα μας. Η σκοτεινή πλευρά του εαυτού μας μπορεί να έρθει στην επιφάνεια και να μας εμποδίσει να εκδηλώσουμε με λογική συναισθήματα και σκέψεις σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις.

Τη Δευτέρα 28  Οκτωβρίου η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα σε οικονομικό και αισθηματικό επίπεδο, καθώς η αντίθεση ακρίβειας με τον Ουρανό στον Ταύρο απογειώνει τη νευρικότητα και μπορεί να φέρει αιφνιδιαστικά γεγονότα στο προσκήνιο που θα ανατρέψουν οικονομικά δεδομένα και συναισθήματα. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή γιατί η διάθεση ελέγχου και επιβολής δεν θα γίνει αποδεκτή από το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία με αποτέλεσμα πιθανή απομάκρυνση και ψυχρότητα. Καλό μήνα αγαπημένοι φίλοι του myastro.gr!

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς
blank
Sponsored Links
Μηνιαίες Προβλέψεις Νοεμβρίου 2019, από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Δείτε όλα τα βίντεο με προβλέψεις στο κανάλι μας στο Youtube.

Ζώδια 2019: Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λίνα Χαμπιλίδου.

Myastro 01/10/19
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι