Quantcast
blank

 
blank
Μηνιαίες προβλέψεις

Μηνιαίες προβλέψεις
Μάϊος 2022

Οι μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2022 για όλα τα ζώδια, με ανάλυση των πλανητικών όψεων. Μάθετε τώρα πως τα άστρα σας επηρεάζουν αυτόν το μήνα στα αισθηματικά και επαγγελματικά.

Δείτε το βίντεο με τις προβλέψεις του μήνα και επιλέξτε παρακάτω το ζώδιο σας για να μάθετε περισσότερα.

Εμπόδια και κατήφεια επηρεάζουν οικονομικές και αισθηματικές υποθέσεις.

Ο Μάιος είναι ο μήνας που θα μας δώσει τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσουμε οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα, ενώ οι δυσκολίες και τα εμπόδια θα δοκιμάσουν τα νεύρα μας. Αρχικά στις 30/4 ο Ερμής έχει περάσει στους Διδύμους βοηθώντας την επικοινωνία και την έκφραση σκέψεων και ιδεών. Σημαντικές συζητήσεις σε εμπορικό και επικοινωνιακό επίπεδο μπορεί να καταλήξουν σε νέες συνεργασίες και εξαιρετικές επαγγελματικές διαδρομές.

Στις 2/5 η Αφροδίτη περνάει στον Κριό δίνοντας μας την ευκαιρία να αλλάξουμε, να απογοητεύσουμε, να ασχοληθούμε με τον εαυτό μας και τις επιθυμίες μας. Γεγονός είναι πως η κοινωνικότητα περνάει σε άλλο επίπεδο καθώς η εξωστρέφεια και η δυναμική μας έχουν άμεσο αντίκτυπο στο περιβάλλον που κινούμαστε. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε εγωκεντρικές και υποκειμενικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν έντονα.

Στις 11/5 ο Ερμής ξεκινά την αναδρομή πορεία του στους Διδύμους προκαλώντας καθυστερήσεις και παρεξηγήσεις σε επαγγελματικές και προσωπικές επιδιώξεις. Δεν είναι εύκολο να γίνουμε κατανοητοί από το κοντινό μας περιβάλλον καθώς οι συνεννοήσεις δυσκολεύουν και δεν επιτρέπουν να έχουμε ξεκάθαρες λύσεις. Την ίδια μέρα ο Δίας περνάει στον Κριό, το ζώδιο στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 28/10. Είναι μία μετακίνηση που ανεβάζει κατακόρυφα την ψυχολογία μας καθώς η αισιοδοξία και η ζωντάνια που χαρίζει το πύρινο αυτό ζώδιο περνά σε όλα τα επίπεδα. Σημαντικό είναι να αξιοποιήσουμε ευκαιρίες που θα μας δοθούν για να διευρύνουμε προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους. Παράλληλα να λειτουργήσουμε με μέτρο χωρίς να γίνουμε υπερφίαλοι και αλαζονικοί.

Στις 16/5 η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού του τρίτου δεκαημέρου (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Το σκληρό ταυ τετράγωνο που σχηματίζει ο Κρόνος από τον Υδροχόο με τα Φώτα αναδεικνύει εμπόδια, καθυστερήσεις και περιορισμούς που μπορεί να μας απογοητεύσουν σε οικονομικές και προσωπικές υποθέσεις. Η Σελήνη στον Σκορπιό εντείνει την καχυποψία και τις αμφιβολίες οδηγώντας πιθανά σε παράλογες συμπεριφορές που θα φέρουν την απογοήτευση. Βοηθητικά λειτουργούν ο Άρης και ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες, όπως και ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω που μας δίνουν την ευκαιρία να διοχετεύσουμε εποικοδομητικά την ενέργειά μας και να ξεπεράσουμε πιθανές δυσκολίες με αποφασιστικότητα και σθένος.

Στις 21/5 ο Ήλιος περνάει στους Διδύμους δίνοντας μας την δυνατότητα να επικοινωνήσουμε με το κοντινό περιβάλλον. Η προσοχή μας επικεντρώνεται στην διασκέδαση, την επικοινωνία, τις συναναστροφές μας. Στις 23/5 ο Ερμής περνάει ανάδρομος στον Ταύρο επαναφέροντας στο προσκήνιο παλαιότερες καταστάσεις που μας απασχολούν σε οικονομικό επίπεδο. Καθυστερήσεις και εμπόδια σε οικονομικά σχέδια μπορεί αρχικά να μας ταλαιπωρήσουν, μας δίνουν όμως την δυνατότητα να επαναπροσδιορίσουμε τη στάση μας και να προχωρήσουμε σε διορθώσεις.

Στις 25/5 ο Άρης μετακινείται στον Κριό αυξάνοντας κατακόρυφα την ενέργεια, τον δυναμισμό, την αποφασιστικότητα. Η έντονη δράση και κινητικότητα σε όλα τα επίπεδα μας χαρακτηρίζουν καθώς θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε και να πάρουμε πρωτοβουλίες που θα μας βγάλουν από επαγγελματικά και προσωπικά αδιέξοδα. Παρορμητισμός, ένταση και απερισκεψία μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη που καλό είναι να αποφύγουμε.

Στις 28/5 η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο δίνοντας μας την δυνατότητα να ασχοληθούμε εποικοδομητικά με οικονομικές υποθέσεις και να περάσουμε όμορφα στην προσωπική μας ζωή. Δημιουργούμε το καλύτερο δυνατό περιβάλλον στη σχέση καθώς είναι σημαντικό για εμάς να εκφραστεί ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα σε όλα τα επίπεδα. Προσοχή σε σπατάλες και περιττά έξοδα που μπορεί να μας παρασύρουν σε λάθη που θα έχουν κόστος στον προϋπολογισμό μας.

Στις 30/5 η Νέα Σελήνη στους Διδύμους δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για καινούργια ξεκινήματα που αφορούν τον κοντινό μας περίγυρο, τη γνώση, το εμπόριο. Οι ευκαιρίες θα είναι αρκετές και θα μας βάλουν σε νέα και ενδιαφέροντα μονοπάτια, αρκεί η επικοινωνία να είναι ξεκάθαρη καθώς οι παρεξηγήσεις και οι παρανομίες καραδοκούν.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς
blank
Sponsored Links
Myastro 01/05/22