blank

 
blank
Μηνιαίες προβλέψεις

Μηνιαίες προβλέψεις
Μάρτιος 2021

Οι μηνιαίες προβλέψεις Μαρτίου 2021 για όλα τα ζώδια, με ανάλυση των πλανητικών όψεων. Μάθετε τώρα πως τα άστρα σας επηρεάζουν αυτόν το μήνα στα αισθηματικά και επαγγελματικά.

Δείτε το βίντεο με τις προβλέψεις του μήνα και επιλέξτε παρακάτω το ζώδιο σας για να μάθετε περισσότερα.

Υποδεχόμαστε την άνοιξη με αισιοδοξία και διάθεση για δράση.

Ο Μάρτιος από τις αρχές του δημιουργεί συνθήκες επιτάχυνσης και δράσης, κάτι που θα κυριαρχήσει καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Στις 4 Μαρτίου ο Άρης περνάει στους Διδύμους αυξάνοντας την ενεργητικότητά μας και την επιθυμία να επικοινωνήσουμε. Η κοινωνικοποίηση δημιουργεί ένα περιβάλλον επαφών και συνομιλιών που θα μας βοηθήσει να βγούμε από τις δύσκολες ψυχολογικές συνθήκες που βιώνουμε. Συναντήσεις με πρόσωπα του στενού μας περιβάλλοντος έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, καθώς μας βάζουν στη διαδικασία να κινητοποιηθούμε ώστε να ξεφύγουμε από την ρουτίνα και τη μονοτονία.

Στις 13 Μαρτίου πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες που ενισχύει την ανάγκη ώστε να υπάρξει μία νέα αρχή σε ότι αφορά ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να μας απασχολούν. Η σύνοδος των Φώτων με τον Ποσειδώνα και την Αφροδίτη ενισχύει ακόμα περισσότερο τις ευαισθησίες και μπορεί να οδηγήσει σε λάθος επιλογές, κυρίως στο κομμάτι της προσωπικής μας ζωής. Είναι προτιμότερο να αποφύγουμε γρήγορες αποφάσεις που θα κρίνουν την πορεία σχέσεων που μπορεί να μην είναι κατάλληλες για εμάς.

Στις 16 Μαρτίου ο Ερμής περνάει στους Ιχθύες, μια δύσκολη θέση για τον συγκεκριμένο πλανήτη. Το μυαλό επιδιώκει να ταξιδεύει σε κόσμους μαγικούς και ονειρεμένους, όμως αυτό μπορεί να δημιουργήσει πρόσθετα προβλήματα στην καθημερινότητα και στον εργασιακό χώρο. Είναι απαραίτητο να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις μας για να μην εκτεθούμε. Από την άλλη, μελαγχολία και εσωστρέφεια ενδέχεται να μας οδηγήσει σε μία εσωτερική διαδικασία προσωπικής αναζήτησης.

Στις 20 Μαρτίου ο Ήλιος περνάει στον Κριό και έχουμε την εαρινή ισημερία. Ένας νέος ετήσιος ζωδιακός κύκλος του Ήλιου ξεκινάει, καθώς περνάει στο ζώδιο της έξαρσης του και μας προετοιμάζει ώστε να υποδεχτούμε την άνοιξη. Το πύρινο ζώδιο του Κριού δίνει έντονη ενεργητικότητα και πάθος που θα μας βοηθήσει να δραστηριοποιηθούμε σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε λόγω παρορμητισμού και επιθετικών διαθέσεων που μπορεί να εκδηλώσουμε κάποιες στιγμές. 

Στις 21 Μαρτίου η Αφροδίτη περνάει με την σειρά της στον Κριό, θέση αδυναμίας για τον συγκεκριμένο πλανήτη. Πιθανό είναι να εκδηλωθούν εντάσεις στην προσωπική μας ζωής, λόγω της ανάγκης κάλυψης των προσωπικών αναγκών. Η κοινωνικότητα και η γοητεία μας θα μας φέρει πιο κοντά σε νέες γνωριμίες που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή μας.

Στις 28 Μαρτίου η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού διαμορφώνει συνθήκες σταθερότητας και ασφάλειας σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων. Με τον Κρόνο από τον Υδροχόο να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη συγκεκριμένη Πανσέληνο έχουμε την ευκαιρία να προχωρήσουμε σε ζητήματα που απασχολούν σχέσεις και συνεργασίες με ωριμότητα. Η λογική και η υπεύθυνη στάση μας θα χαρακτηρίσουν τις κινήσεις μας. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις, καθώς η σύνοδος του Ερμή με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες ευνοεί ψευδαισθήσεις, ψεύδη και αυταπάτες.

Για να είστε ενημερωμένοι μέρα με τη μέρα, διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα. Καλό μήνα αγαπημένοι φίλοι και μη ξεχάσετε να δείτε επίσης τις κινήσεις των πλανητών και πως μας επηρεάζουν μέρα με τη μέρα στο αστρολογικό ημερολόγιο Μαρτίου 2021!

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς
blank
Sponsored Links
Myastro 01/03/21