blank

 
blank
Μηνιαίες προβλέψεις

Μηνιαίες προβλέψεις
Δεκέμβριος 2020

Οι μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2020 για όλα τα ζώδια, με ανάλυση των πλανητικών όψεων. Μάθετε τώρα πως τα άστρα σας επηρεάζουν αυτόν το μήνα στα αισθηματικά και επαγγελματικά.

Δείτε το βίντεο με τις προβλέψεις του μήνα και επιλέξτε παρακάτω το ζώδιο σας για να μάθετε περισσότερα.

Δεκέμβριος 2020: Μία νέα εποχή γεννιέται για την ανθρωπότητα.

Ο Δεκέμβριος, ο τελευταίος μήνας του 2020 που ήταν δύσκολο και καθοριστικό για όλους, βάζει τη σφραγίδα του ώστε να αρχίσει μία νέα εποχή για τον άνθρωπο. Οι διαφορές και οι αναπροσαρμογές στις οποίες θα πρέπει να προχωρήσουμε θα βοηθήσουν να συνηθίσουμε σε ένα νέο τρόπο ζωής με διαφορετικές προτεραιότητες, ενδιαφέροντα και αξίες.

Ο μήνας ξεκινά υπό την επιρροή της Σεληνιακή Έκλειψης που πραγματοποιήθηκε τις 30 Νοεμβρίου στον άξονα Τοξότη – Διδύμων. Γεγονός είναι ότι ζητήματα πληροφόρησης, γνώσης, κοντινού και ευρύτερου περιβάλλοντός μας απασχολούν έντονα. Στις 01 Δεκεμβρίου ο Ερμής περνάει στον Τοξότη ενισχύοντας την αισιοδοξία και την ανάγκη να εντρυφήσουμε σε νέα πνευματικά αντικείμενα. Η επικοινωνία με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος θα μας ικανοποιήσει και θα μας βοηθήσει να δούμε την θετική πλευρά των πραγμάτων και των καταστάσεων που βιώνουμε.

Στις 14 Δεκεμβρίου η Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη μας ωθεί να ανοίξουμε ένα νέο κεφάλαιο σε επίπεδο πνευματικότητας και φιλοσοφικής διεύρυνσης. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε ψευδείς πληροφορίες και πρόσωπα που μπορεί να υπόσχονται πολλά. Αισθηματικά, μπορούμε να κλείσουμε κεφάλαια αφήνοντας στο περιθώριο την καχυποψία και τις αμφιβολίες.

Στις 15 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη περνάει στον Τοξότη, ενισχύοντας την ανάγκη για πνευματικά ταξίδια που θα μας βοηθήσουν να σταθούμε στα πόδια μας και να προχωρήσουμε με θετικό πρόσημο στη ζωή μας. Μέσα  από τις σχέσεις μας μπορούμε να βρούμε απολαύσεις και χαρές που θα μας ανανεώσουν και θα βοηθήσουν να αλλάξουμε την γενικότερη φιλοσοφία μας. 

Στις 17 Δεκεμβρίου ο Κρόνος αφήνει οριστικά τον Αιγόκερω και περνάει στον Υδροχόο. Είναι μία καθοριστική μετακίνηση, καθώς θα μας απασχολήσει μέχρι και τον Μάρτιο του 2023 με την παρουσία του στο συγκεκριμένο ζώδιο. Ο Κρόνος στον Υδροχόο θα αναδομήσει κοινωνικά πλαίσια και νοοτροπίες που δεν προσφέρουν τίποτα πια στην ανθρωπότητα.

Στις 19 Δεκεμβρίου ο Δίας περνάει στον Υδροχόο, αφήνοντας πίσω του και αυτός τον Αιγόκερω. Η συγκεκριμένη μετακίνηση θα βοηθήσει να αναπτυχθούν νέες τεχνολογίες και να επικεντρωθούμε περισσότερο σε ομαδικούς στόχους και φιλοδοξίες που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στην κοινωνία.

Στις 21 Δεκεμβρίου, την ημέρα του χειμερινού ηλιοστασίου, ο Ήλιος και ο Ερμής περνάνε στον Αιγόκερω, επικεντρώνοντας πια το ενδιαφέρον μας σε επαγγελματικά ζητήματα και σε ότι αφορά την κοινωνική καταξίωση. Την ίδια μέρα πραγματοποιείται η μεγάλη σύνοδος του Δία και του Κρόνου στον Υδροχόο, η οποία ανοίγει ένα νέο εικοσαετή κύκλο με επίκεντρο την κοινωνία, την επιστήμη, την ευρηματικότητα και τον άνθρωπο.

Στις 23 Δεκεμβρίου πραγματοποιείται το τρίτο και τελευταίο τετράγωνο μέσα στο χρόνο του Άρη από τον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Το παρασκήνιο και η ανάγκη ελέγχου μπορεί να οδηγήσει σε σπασμωδικές αντιδράσεις ή συγκρουσιακές καταστάσεις που θα αλλάξουν τα δεδομένα στην καριέρα μας. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν υπόγειες διαδρομές που θα επηρεάσουν τις κινήσεις μας και θα δημιουργήσουν έντονη νευρικότητα.

Ο μήνας κλείνει με την Πανσέληνο στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου στις 30 Δεκεμβρίου που μας καλεί να κλείσουμε υποθέσεις οικογενειακής και επαγγελματικής φύσεως. Για να είστε ενημερωμένοι μέρα με τη μέρα, διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα. Καλό μήνα αγαπημένοι φίλοι και μη ξεχάσετε να δείτε επίσης τις κινήσεις των πλανητών μέρα με τη μέρα στο αστρολογικό ημερολόγιο Δεκεμβρίου 2020!

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς
blank
Sponsored Links
Myastro 01/11/20