blank

 
blank
Μηνιαίες προβλέψεις

Μηνιαίες προβλέψεις

Οι μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου 2019 για όλα τα ζώδια, με ανάλυση των πλανητικών όψεων. Μάθετε τώρα πως τα άστρα σας επηρεάζουν αυτόν το μήνα στα αισθηματικά και επαγγελματικά με βάση το ωροσκόπιο σας.

Αύγουστος: Αποθέωση της αγάπης και επιστροφή στην καθημερινότητα

Ο Αύγουστος βοηθά να εκτονωθεί η ένταση που δημιουργήθηκε το προηγούμενο διάστημα λόγω των εκλείψεων και μας δίνει την ευκαιρία, ιδιαίτερα στο πρώτο εικοσαήμερο, να βιώσουμε μοναδικές στιγμές αγάπης, διακοπών και διασκέδασης. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα η επιστροφή στην καθημερινότητα γίνεται πιο έντονη και ρίχνουμε το βάρος της προσοχής μας σε υποχρεώσεις που μπορεί να έχουμε αναλάβει.

Η παρατεταμένη σύνοδος του Ήλιου και της Αφροδίτης στον Λέοντα δημιουργεί ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα και προσφέρει πιο χαλαρές στιγμές στην καθημερινότητά μας. Την Πέμπτη 1 Αυγούστου η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Λέοντα έρχεται να δονήσει για τα καλά την προσωπική μας ζωή και να φέρει στο προσκήνιο αιφνιδιαστικούς έρωτες που θα εκτοξεύσουν την ένταση και το πάθος στα ύψη. Την ίδια μέρα ο Ερμής στον Καρκίνο επιστρέφει σε ορθή πορεία και βοηθά στο να αποκατασταθεί η επικοινωνία με αργούς ρυθμούς, ιδιαίτερα σε ότι αφορά οικογενειακά ζητήματα και θέματα ακίνητης περιουσίας του μπορεί να δυσκολευόμαστε να δρομολογήσουμε.

Την Κυριακή 11 Αυγούστου ο Ερμής περνάει στον Λέοντα για δεύτερη φορά αυτό το καλοκαίρι, επικεντρώνοντας την προσοχή μας σε ότι αφορά τα “θέλω” μας. Ωστόσο, η όψη αυτή μπορεί να μας ωθήσει σε ιδιαίτερα εγωιστικές συμπεριφορές και να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις με τους γύρω μας. Την Πέμπτη 15 Αυγούστου πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου, η οποία δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες να κλείσουμε ζητήματα που κυρίως αφορούν φιλικές σχέσεις, ομαδικές δράσεις, στόχους, φιλοδοξίες ή και θέματα με τον σύντροφό μας που μπορεί να έχουμε.

Η ιδιομοιρική σύνοδος Ήλιου – Αφροδίτης μπορεί να μας οδηγήσει στο να επικεντρωθούμε μόνο στις δικές μας ανάγκες και να μην αντιλαμβανόμαστε τι θέλει το ταίρι μας ή το φιλικό μας περιβάλλον και αυτό είναι κάτι που πρέπει να έχουμε στο νου μας. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε στο πως εκφραζόμαστε, καθώς απαξιωτικές τάσεις, έντονος εγωισμός και νευρικότητα δεν βοηθούν στο να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους σε σημαντικές σχέσεις της ζωής μας.

Την Κυριακή 18 και την Τετάρτη 21 Αυγούστου εισέρχονται στην Παρθένο ο Άρης και η Αφροδίτη αντίστοιχα, στρέφοντας την προσοχή μας σε ανάγκες και επιθυμίες σε καθημερινό επίπεδο, καθώς επικεντρωνόμαστε στο να λύσουμε θέματα ρουτίνας και να προωθήσουμε ζητήματα στη δουλειά που μπορεί να μας αγχώνουν. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε πιθανές εμμονές, καθώς αυτό θα είναι εύκολο να δυναμιτίσει το κλίμα με συναδέλφους.

Την Παρασκευή 23 Αυγούστου και την Πέμπτη 29 Αυγούστου ο Ήλιος και ο Ερμής αντίστοιχα περνάνε και αυτοί στην Παρθένο, δημιουργώντας μία πολυαστρία που δεν αφήνει περιθώρια να ασχοληθούμε με τίποτα περισσότερο, παρά μόνο με τη δουλειά και τρέχουσες υποχρεώσεις που πρέπει να λήξουμε.

Την Παρασκευή 30 Αυγούστου έχουμε τη δεύτερη Νέα Σελήνη στον ίδιο μήνα, τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο που δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για νέα σημαντικά βήματα και προτάσεις εργασιακό επίπεδο που θα βοηθήσουν στο να βελτιώσουμε σημαντικά τα οικονομικά μας αλλά και θα δώσουν νέα πνοή σε ότι αφορά τα εργασιακά ενδιαφέροντα που μπορεί να αποκτήσουμε. Οι αλλαγές είναι πολύ πιθανές και αν τις εκμεταλλευτούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έχουν να αποδώσουν πολλά. Καλό μήνα αγαπημένοι φίλοι!

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς
blank
Μηνιαίες Προβλέψεις Αυγούστου 2019 με την Λίνα Χαμπιλίδου.

Δείτε όλα τα βίντεο με προβλέψεις στο κανάλι μας στο Youtube.

Ζώδια 2019: Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λίνα Χαμπιλίδου.

Myastro 01/08/19
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι