blank

 
blank
Μηνιαίες προβλέψεις

Μηνιαίες προβλέψεις
Μάϊος 2024

Οι μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2024 για όλα τα ζώδια, με ανάλυση των πλανητικών όψεων. Μάθετε τώρα πως τα άστρα σας επηρεάζουν αυτόν το μήνα στα αισθηματικά και επαγγελματικά.

Δείτε το βίντεο με τις προβλέψεις του μήνα και επιλέξτε παρακάτω το ζώδιο σας για να μάθετε περισσότερα:

Καθοριστικά γεγονότα μας ωθούν σε νέα ξεκινήματα μέσα από ένταση και δυσκολίες.

Ο Μάιος μας βοηθά να βγούμε από την ένταση και να προχωρήσουμε σε οικονομικές υποθέσεις και επαγγελματικά ζητήματα με αποφασιστικότητα. Στις 8/5 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Ταύρο αναδεικνύοντας σημαντικές ευκαιρίες σε οικονομικό και αισθηματικό επίπεδο. Το εξάγωνο των Φώτων με τον Κρόνο από τους ιχθύες δημιουργεί συνθήκες σταθερότητας και ασφάλειας σε όλους τους τομείς που μας ενδιαφέρουν άμεσα. Οφείλουμε να αξιοποιήσουμε αιφνιδιαστικές ευκαιρίες που μας δίνονται και να προχωρήσουμε σε νέες καταστάσεις που θα λειτουργήσουν ευνοϊκά τόσο στον προϋπολογισμό όσο και την ψυχολογία μας.

Στις 15/5 ο Ερμής μετακινείται στον Ταύρο ρίχνοντας την υπερένταση και φροντίζοντας να λειτουργήσουμε με αργούς και σταθερούς ρυθμούς σε επικοινωνιακό επίπεδο. Οικονομικές συμφωνίες και σχέδια έρχονται σε πρώτο πλάνο καθώς επιθυμούμε να αποκομίσουμε το καλύτερο δυνατό που θα βοηθήσει να βελτιωθούν οι συνθήκες της ζωής μας.

Η μετακίνηση του Ήλιου στους Διδύμους στις 20/5 αυξάνει την κοινωνικότητα και την εξωστρέφεια. Η επικοινωνία γίνεται βασικός πυλώνας των σχέσεων και στρεφόμαστε κυρίως στο κοντινό περιβάλλον για να ανταλλάξουμε απόψεις ώστε να λύσουμε υποθέσεις που μας απασχολούν. Παράλληλα το εμπόριο και η επικοινωνία κυριαρχούν στην επαγγελματική μας ζωή και δεν αποκλείεται να φέρουν στο προσκήνιο σημαντικές εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες που θα αναδείξουν τις ικανότητές μας.

Στις 23/5 η πανσέληνος στον άξονα Διδύμων - Τοξότη βοηθά να κλείσουμε ζητήματα που αγγίζουν το ευρύτερο και κοντινό περιβάλλον μας. Η διευκολυμένη αντίθεση που σχηματίζουν τα Φώτα με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο αναδεικνύει το ψυχικό σθένος και τη δυναμική που απαιτείται για να οδηγήσουμε πρόσωπα που είναι τοξικά έξω από τη ζωή μας. Σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά ζητήματα του εξωτερικού δημιουργούν τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις ώστε να έρθουμε πιο κοντά από ποτέ στην επίτευξη των προσωπικών στόχων και ονείρων μας.

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη μετακινείται στους Διδύμους ενισχύοντας την διάθεση για διασκέδαση και έντονο φλερτ. Πολλές θα είναι οι κατακτήσεις που θα μας αναστατώσουν και θα προκαλέσουν έντονα συναισθήματα και πάθος. Είναι απαραίτητο όμως να μην παρασυρθούμε σε πολλαπλές και παράλληλες περιπέτειες που μπορεί να μας φέρουν σε δύσκολη θέση και να μας εκθέσουν ανεπανόρθωτα δημιουργώντας προβλήματα είτε στην ήδη υπάρχουσα σχέση μας είτε σε νέα γνωριμία που μας ενδιαφέρει καθοριστικά.

Στις 26/5 η μετακίνηση του Δία στους Διδύμους σηματοδοτεί τη διεύρυνση και την εξέλιξη μέσα από καινούργιες γνώσης και πληροφορίες. Ο Δίας περνάει στο ζώδιο της αδυναμίας του και αυτό μπορεί να προκαλέσει ζητήματα στην συγκέντρωση σε έναν στόχο. Παράλληλα όμως μας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθούμε με πολύπλευρά και ενδιαφέροντα αντικείμενα μέσα από τα οποία λαμβάνουμε γνώσεις που μας εξελίσσουν σαν προσωπικότητα.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς
blank
Sponsored Links
Myastro 01/05/24