blank

 
blank
Μηνιαίες προβλέψεις

Μηνιαίες προβλέψεις

Οι μηνιαίες προβλέψεις Ιανουαρίου 2020 για όλα τα ζώδια, με ανάλυση των πλανητικών όψεων. Μάθετε τώρα πως τα άστρα σας επηρεάζουν αυτόν το μήνα στα αισθηματικά και επαγγελματικά.

Ιανουάριος 2020: Δομικές αλλαγές ανατρέπουν τα δεδομένα σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ο Άρης περνάει στον Τοξότη στις 03.01.2020 και είναι η πρώτη αστρολογική μετακίνηση της χρονιάς, καθώς ο πλανήτης στο συγκεκριμένο ζώδιο μας δίνει την αίσθηση ότι ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε με την προσωπική μας εξέλιξη και θα μας ωθήσει να το πραγματοποιήσουμε. Σπουδές, σεμινάρια, ημερίδες έρχονται σε πρώτο πλάνο, όπως επίσης και οι σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον, καθώς δραστηριοποιούμαστε για να δούμε πρόσωπα που δεν συναναστρεφόμαστε συχνά.

Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου στις 10.01.2020 δημιουργεί καρμικά γεγονότα για να κλείσουν ζητήματα που μπορεί να απασχολούν κυρίως την οικογένεια και την επαγγελματική ζωή. Αυτό όμως που πρέπει να θυμόμαστε είναι ότι η οριστικοποίηση τους δεν θα είναι εύκολη υπόθεση, καθώς θα υπάρχουν εμπόδια και καταστάσεις του παρελθόντος που θα μας κρατούν εγκλωβισμένους. Είναι επιτακτική ανάγκη να αφήσουμε την σκληρότητα στην άκρη, να απεγκλωβιστούμε από νόρμες και προκαταλήψεις και να έρθουμε σε επαφή με το συναίσθημά μας.

Η σύνοδος Κρόνου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 12.01.2020 μας καλεί στο να αλλάξουμε ριζικά την επαγγελματική μας προσέγγιση, ζητήματα που αφορούν την κοινωνική καταξίωση και τη δημόσια εικόνα μας. Νιώθουμε ότι είναι επιτακτική ανάγκη να αναγεννηθούμε μέσα από τις στάχτες μας και να κάνουμε πραγματικότητα αυτό που θεωρούμε ιδανικό για εμάς. Η πορεία θα είναι δύσκολη, όμως θα είναι μεταμορφωτική και θα οδηγήσει σε σημαντικές αλλαγές σε ότι αφορά την καριέρα και τον τρόπο που μας αντιμετωπίζει το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες στις 13.01.2020 μας ωθεί στο να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε πρόσωπα που χρειάζονται τη στήριξή μας και να προσφέρουμε ότι μπορούμε στο κοινωνικό σύνολο. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι σημαντικό για εμάς να βιώσουμε στιγμές μοναδικές με το ταίρι μας που θα απογειώσουν το ρομαντισμό και την τρυφερότητα. Ο Ερμής στον Υδροχόο στις 16.01.2020 στρέφει την προσοχή μας κυρίως σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχουμε. Γι’ αυτό και επικεντρωνόμαστε σε συζητήσεις με φιλικά μας πρόσωπα που μπορεί να παίζουν σημαντικό ρόλο, καθώς υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να μας στηρίξουν στα σχέδια μας.

Ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο στις 20.01.2020 και στις 24.01.2020 η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να λειτουργήσει ανατρεπτικά σε ότι αφορά όνειρα και φιλοδοξίες, που έχουν σχέση με φίλους, οργανώσεις ή συλλόγους που πιθανόν συμμετέχουμε. Υπάρχει μια νευρικότητα εκείνες τις μέρες, καθώς αιφνιδιαστικά γεγονότα φαίνεται να αλλάζουν τη ροή των πραγμάτων και αυτό να μας ξαφνιάζει αρνητικά. Προσοχή επίσης γιατί μπορεί να έρθουν στη ζωή μας πρόσωπα μέσα από το φιλικό περιβάλλον που να θέλουν να σταθούν δίπλα μας σε κάθε μας προσπάθεια, όμως δεν αποκλείεται να φύγουν με τον ίδιο ξαφνικό τρόπο που ήρθαν, κάτι που θα μας δημιουργήσει απογοήτευση. Δείτε τώρα τις εξελίξεις για το ζώδιο σας το μήνα Ιανουάριο και μη ξεχάσετε να διαβάσετε τις ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2020. Καλό μήνα αγαπημένοι φίλοι! Δείτε το βίντεο που ακολουθεί παρακάτω με τις μηνιαίες προβλέψεις Ιανουαρίου 2020 από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου ή επιλέξτε το ζώδιο σας για να μάθετε περισσότερα.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς
blank
Sponsored Links
Μηνιαίες Προβλέψεις Ιανουαρίου 2020, από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Δείτε όλα τα βίντεο με προβλέψεις στο κανάλι μας στο Youtube.

myastro videosplay

Κριός 2020 - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή.

myastro videosplay

Myastro 01/01/20