blank

 
blank
Μηνιαίες προβλέψεις

Μηνιαίες προβλέψεις
Απρίλιος 2019

Mηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, με ανάλυση των πλανητικών όψεων. Μάθετε τώρα πως τα άστρα σας επηρεάζουν αυτόν το μήνα στα αισθηματικά και επαγγελματικά με βάση το ωροσκόπιο σας.

Τι θα συμβεί τον Απρίλιο;

Από αστρολογική πλευρά, ο Απρίλιος προμηνύεται ένας έντονος μήνας. Ο Δίας, ο Πλούτωνας και ο Κρόνος εισέρχονται σε ανάδρομη πορεία, ο Ερμής, η Αφροδίτη και η Νέα Σελήνη ταξιδεύουν στον πρωτοπόρο Κριό και ο μήνας κορυφώνεται με μια Μπλε Πανσέληνο στο ζώδιο των σχέσεων, τον Ζυγό, στις 19 Απριλίου, σε μια κρίσιμη μοίρα.

Οι σχέσεις στα βράχια; Διαβάστε τους τρόπους διάσωσης στο μηνιαίο ωροσκόπιο!

Ο μήνας ξεκινά με τη Νέα Σελήνη στον Κριό στις 5 Απριλίου. Αυτό είναι σαν μια μίνι-αποτοξίνωση, ένα ξεκαθάρισμα, που σας επιτρέπει να απεμπλακείτε από το παρελθόν και να κάνετε μια νέα αρχή. Ο Ερμής σε ορθή πορεία συναντά τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα κατά τη διάρκεια της περιόδου και ο Πλούτωνας έρχεται σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό, βοηθώντας σας να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα και να πετάξετε στα σκουπίδια αυτά που δεν χρειάζεστε, για να προχωρήσετε.

Λίγο αργότερα, ο Δίας στον Τοξότη πηγαίνει σε ανάδρομη πορεία στις 10 Απριλίου και η Αφροδίτη συνδέεται με μια πληθώρα πλανητών στον ουρανό, συμπεριλαμβανομένου του ρομαντικού Ποσειδώνα, δημιουργώντας έναν ενθουσιασμό. Πολλά πράγματα συμβαίνουν ταυτόχρονα μεταξύ 10 και 17 Απριλίου και θα πρέπει να κρατήσετε μια ισορροπία: να συνεχίσετε να ονειρεύεστε και να κρατάτε ζωντανό το όραμά σας, αλλά ταυτόχρονα να είστε σε θέση να συμβιβαστείτε και να πατάτε με τα δυο πόδια σας στη γη.

Στη συνέχεια, στις 19 Απριλίου έχουμε ένα μπλε φεγγάρι στον Ζυγό στην τελευταία μοίρα (29° 06), που είναι η δεύτερη Πανσέληνος στον Ζυγό αυτή την άνοιξη. Ο Ερμής, που έχει αναπτύξει την κανονική ταχύτητα του σε ορθή πορεία εισέρχεται στον Κριό αμέσως πριν από την Πανσέληνο και τα πράγματα είναι επιτέλους έτοιμα να προχωρήσουν μετά από καθυστέρηση ενός ολόκληρου μήνα. Με τον Ήλιο και τη Αφροδίτη επίσης να αλλάζουν ζώδιο, το σύμπαν συνυπογράφει τη συμφωνία για αλλαγές στη ζωή σας. Τώρα έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε οτιδήποτε ήταν σπασμένο και να κερδίσετε την εσωτερική σας ισορροπία. Πετάξτε ότι σας είναι άχρηστο. Η 19η Απριλίου είναι μια κρίσιμη ημερομηνία για τις σχέσεις.

Στις 20 Απριλίου, ο Ήλιος εισέρχεται στον Ταύρο όπου συναντά τον Ουρανό στον Ταύρο, η Αφροδίτη μπαίνει στον Κριό και ο Ερμής μαζί με την Αφροδίτη συναντούν τον Χείρωνα στον Κριό. Δημιουργούνται τόνοι  ενέργειας εκείνη την περίοδο και εσείς θα είστε έτοιμοι για νέες περιπέτειες τόσο στην αγάπη όσο και στα επαγγελματικά! Οι σχέσεις απλοποιούνται με την Αφροδίτη στον Κριό από τις 20 Απριλίου έως τα μέσα Μαΐου: “Εγώ Ταρζάν, Εσύ Τζέην” είναι το μόνο που μπορεί να χρειαστεί να πεις για να συστηθείς...

Μέχρι το τέλος του μήνα, ο Πλούτωνας και ο Κρόνος γίνονται ανάδρομοι στις 24 και 30 Απριλίου αντίστοιχα και ήρθε η ώρα να προετοιμαστείτε για το μεγάλο μετασχηματισμό που φέρνει ο Κρόνος - Πλούτωνας το 2020. Η στάση του Κρόνου στον Νότιο Δεσμό λειτουργεί σαν ακτινογραφία του παρελθόντος και απεικονίζει με σαφήνεια αυτό που δεν λειτουργεί πλέον. Με το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα, ίσως να αισθανθείτε προσωρινά πως δεν ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας και κάντε αυτό που πιστεύετε ότι είναι καλύτερο για εσάς. Είναι η ιδανική στιγμή για μια επανεκκίνηση!

Μάθετε περισσότερα στο ωροσκόπιο του ζωδίου σας για τις σχέσεις, την εργασία σας και όλα όσα σας αφορούν... Και αν έχετε ερωτηματικά σχετικά με κάποιο πιο προσωπικό θέμα, μιλήστε τηλεφωνικά με τους πιο έγκυρους αστρολόγους της Ελλάδας.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς
blank

Διαβάστε επίσης

 

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ

Τα ζώδια καθημερινά, Κριός, Ταύρος, Δίδυμοι, Καρκίνος, Λέων, Παρθένος, Ζυγός, Τοξότης, Αιγόκερως, Υδροχόος, Ιχθείς.

Είναι ευνοϊκή είναι η σημερινή ημέρα σύμφωνα με το ωροσκόπιό σου; Η ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιο σου, από κορυφαίους αστρολόγους.

ΑΥΡΙΑΝΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ

Οι αυριανές αστρολογικές προβλέψεις, για να ξέρεις τι θα συμβεί την επόμενη ημέρα.

Είναι σημαντικό να ξέρεις σήμερα, αυτό που θα συμβεί αύριο. Μάθε τι θα συμβεί την επόμενη ημέρα, από την αστρολόγο Ολυμπία Χριστοδουλή.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ

Μάθε πως θα κυλήσει η εβδομάδα σε όλους τους τομείς της ζωής σου.

Αναλυτικές αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις, από τον Χρίστο Ντούβλη, για να ξέρεις πως τα άστρα θα σε επηρεάσουν αυτήν την εβδομάδα.

ΕΤΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ

Μάθετε πώς θα είναι το 2019 και αν θα είναι μια καλή ή δύσκολη χρονιά.

Το 2019 η ελπίδα αναπτερώνεται και τα όνειρα σου θα εκπληρωθούν. Μάθε πως και γιατί!

ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Πλειάδα άρθρων με αναλύσεις, συμβουλές και προβλέψεις για το ζώδιο σας.

Όλα όσα αφορούν το ζώδιο σου και των αγαπημένων σου προσώπων στην πιο έγκυρη και πιο πλούσια συλλλογή άρθρων του ελληνικού ιντερνετ.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ

Καθημερινά, η προσωπική σου πρόβλεψη, με βάση τις επιρροές των πλανητών στον αστρολογικό χάρτη σου.

Πρόβλεψη, για σήμερα και τις επόμενες 5 ημέρες, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο χάρτη σου.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΖΩΔΙΩΝ

Είμαστε το ζώδιο μας ή γινόμαστε το ζώδιο μας; Αποκαλύπτουμε όλα τα αστρολογικά μυστικά των ζωδίων.

Τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες των ζωδίων, όπως χαρακτήρας, συμπεριφορά, κοινωνικότητα, φιλία, αγάπη.

ΜΕ ΠΟΙΑ ΖΩΔΙΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙΣ

Όλοι οι συνδυασμοί ζωδίων και ποια ταιριάζουν μεταξύ τους περισσότερο ή λιγότερο.

Εσύ με ποια ζώδια ταιριάζεις; Όλα τα ταιριάσματα ζωδίων και η ποιότητα και αλληλεπίδραση στις μεταξύ τους σχέσεις.

Ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΣΟΥ

Βρες εύκολα τον ωροσκόπο σου, μάθε την ερμηνεία του και πως σε επηρεάζει.

Ο Ωροσκόπος παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή μας. Βρες εδώ τον ωροσκόπο σου και πως σε επηρεάζει.

Ο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΣΟΥ

Γενέθλιο ωροσκόπιο και χάρτης με βάση την ημερομηνία γέννησης.

Ανακάλυψε το αστρολογικό σου πεπρωμένο, μέσα από την δωρεάν ανάλυση του πιο έγκυρου αστρολογικού χάρτη, με ερμηνεία ωροσκόπου, οίκων και όψεις πλανητών.

ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ

Η συναστρία αποκαλύπτει τα πάντα για την σχέση με το ταίρι σας και ποιο μέλλον θα έχετε μαζί.

Δείτε εδώ τον χάρτη της σχέσης σας, για να δείτε τι θα αποκαλύψει η συναστρία για εσάς και το ταίρι σας.

Μηνιαίες Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2018 από την Λίνα Χαμπιλίδου.

Ζώδια 2019: Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λίνα Χαμπιλίδου.

Myastro 01/04/19
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι