Quantcast
blank

 
blank
Μηνιαίες προβλέψεις

Μηνιαίες προβλέψεις
Μάϊος 2021

Οι μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2021 για όλα τα ζώδια, με ανάλυση των πλανητικών όψεων. Μάθετε τώρα πως τα άστρα σας επηρεάζουν αυτόν το μήνα στα αισθηματικά και επαγγελματικά.

Δείτε το βίντεο με τις προβλέψεις του μήνα και επιλέξτε παρακάτω το ζώδιο σας για να μάθετε περισσότερα.

Ο Μάιος είναι ένας μήνας προπομπός σημαντικών εξελίξεων.

Ο Μάιος είναι ο μήνας μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικά γεγονότα που θα αφορούν το κοντινό μας περιβάλλον, καθώς προς το τέλος του πραγματοποιείται η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 26/5.

Αρχικά στις 4/5 ο Ερμής περνάει στους Διδύμους, θέση κυβέρνησης για το συγκεκριμένο πλανήτη. Το μυαλό αυξάνει στροφές, ιδιαίτερα σε ότι αφορά ζητήματα επικοινωνίας, καθώς επιδιώκουμε να ανταλλάξουμε απόψεις και να μάθουμε νέες πληροφορίες. Το κοντινό μας περιβάλλον παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή μας, αφού θα στραφούμε σε αυτό για να περάσουμε χρόνο και να μάθουμε καινούργια πράγματα. Επιχειρηματικές συμφωνίες και συναλλαγές πρωταγωνιστούν στις επαγγελματικές μας επιλογές.

Στις 9/5 η Αφροδίτη περνάει στους Διδύμους ενισχύοντας την ανάγκη για επικοινωνία. Η διασκέδαση και η κοινωνικότητα μας χαρακτηρίζουν και δίνουν την αίσθηση της ανανέωσης στις σχέσεις ή σε νέες γνωριμίες που μπορεί να μας απασχολήσουν. Φλερτάρουμε και αυτό μας φέρνει πιο κοντά σε πρόσωπα που μπορούν να λειτουργήσουν αναζωογονητικά για μας.

Στις 11/05 η Νέα Σελήνη στον Ταύρο επηρεάζει καθοριστικά τα ζώδια του σταθερού σταυρού που είναι γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Μας δίνει την ευκαιρία να ανοίξουμε ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά υλικά και αισθηματικά ζητήματα ή θέματα ηθικών αξιών που μπορεί να έχουν προκύψει. Ορθολογισμός και η ωριμότητα στη σκέψη θα μας βοηθήσουν να προχωρήσουμε με γνώμονα την εξέλιξη μας.

Στις 14/5 ο Δίας αφήνει τον Υδροχόο προσωρινά και περνάει στους Ιχθύες, όπου θα παραμείνει μέχρι το τέλος Ιουλίου. Ο Δίας στο ζώδιο της παραδοσιακής του κυβέρνησης μπορεί να δώσει ανακούφιση σε ζητήματα από το παρελθόν που μας απασχολούν. Μπορούμε να προχωρήσουμε αφήνοντας πίσω μας πράγματα και απωθημένα, καθώς αυτό θα μας απελευθερώσει από παλιά τραύματα. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι θα βελτιώσει την ψυχολογία μας, παράλληλα όμως θα εξιδανικεύσει πρόσωπα και καταστάσεις με τα οποία εμπλεκόμαστε.

Στις 20/5 ο Ήλιος περνάει στους Διδύμους εντείνοντας με κάθε τρόπο την επικοινωνιακή μας διάθεση. Επαγγελματικά, διαδίκτυο και κοντινές σχέσεις έρχονται σε προτεραιότητα, καθώς είναι απαραίτητο μέσα από αυτές να βρούμε λύσεις και πληροφορίες που θα μας ικανοποιήσουν. Προσοχή σε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και νευρικότητα που θα επηρεάσουν το περιβάλλον στο οποίο κινούμαστε.

Στις 26/5 η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη επηρεάζει καταλυτικά τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού του πρώτου δεκαημέρου (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες). Αυταπάτες και ψεύδη μπορεί να οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές που θα έχουν καρμικές συνέπειες σε σχέσεις με πρόσωπα του ευρύτερου και του κοντινού μας περιβάλλοντος.

Στις 30/5 ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στους Διδύμους δυσκολεύοντας την επικοινωνία, τις μετακινήσεις και τις συμφωνίες. Παρεξηγήσεις και παρερμηνείες είναι εύκολο να δημιουργηθούν, για αυτό είναι προτιμότερο να αποφύγουμε σημαντικές συζητήσεις το επόμενο χρονικό διάστημα.

Καλό μήνα αγαπημένοι φίλοι και μη ξεχάσετε να δείτε επίσης τις κινήσεις των πλανητών και πως μας επηρεάζουν μέρα με τη μέρα στο αστρολογικό ημερολόγιο Μαΐου 2021!

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς
blank
Sponsored Links
Myastro 01/05/21