Quantcast
blank

 
blank
Μηνιαίες προβλέψεις

Μηνιαίες προβλέψεις
Οκτώβριος 2021

Οι μηνιαίες προβλέψεις Οκτωβρίου 2021 για όλα τα ζώδια, με ανάλυση των πλανητικών όψεων. Μάθετε τώρα πως τα άστρα σας επηρεάζουν αυτόν το μήνα στα αισθηματικά και επαγγελματικά.

Δείτε το βίντεο με τις προβλέψεις του μήνα και επιλέξτε παρακάτω το ζώδιο σας για να μάθετε περισσότερα.

Επιστροφή στην δράση καθώς ζητήματα από το παρελθόν ξεκαθαρίζουν!

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας που θα μας ωθήσει στο να πάρουμε πρωτοβουλίες σε σημαντικά ζητήματα της ζωής μας καθώς φαίνεται ότι βγαίνουμε με αργούς ρυθμούς από την αδράνεια και μπαίνουμε σε μία περίοδο αυξημένης κινητικότητας.

Η επιστροφή σε αυτή πορεία του Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 07.10, του Κρόνου στον Υδροχόο στις 12.10 και του Δία στον Υδροχόο από τις 19.10 μας δίνουν την δυνατότητα να προχωρήσουμε τόσο σε αναγεννησιακές αλλαγές στην καριέρα όσο και σε ξεκαθαρίσματα και πρωτοβουλίες που αφορούν φιλικές σχέσεις, συλλογικές προσπάθειες, στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχουμε.

Καθοριστική αλλαγή μέσα στο μήνα θα είναι και η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στον Ζυγό στις 19.10 που θα μας δώσει την ευκαιρία να προχωρήσουμε σε επίπεδο σχέσεων και συνεργασιών με μεγαλύτερη ευκολία καθώς αποκαθίσταται η επικοινωνία. Άρα θα δούμε συμφωνίες και συζητήσεις να αλλάζουν τρόποι και να επιταχύνονται οι αποφάσεις και οι δράσεις. 

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 06.10 μπορεί να προκαλέσει υπερένταση σε σχέσεις και συνεργασίες καθώς τα Φώτα βρίσκονται σε ιδιομοιρική σύνοδο με τον Άρη στον Ζυγό. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανταγωνιστικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν καθώς και σπασμωδικές κινήσεις λόγω της νευρικότητας που υπάρχει. Είναι προτιμότερο να προστατεύσουμε τις σημαντικές σχέσεις της ζωής μας από κόντρες και συγκρούσεις που μπορεί να κοστίσουν και να οδηγήσουν σε ένα νέο κεφάλαιο στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων που θα σημάνει την απομάκρυνση συγκεκριμένων προσώπων. Παράλληλα πιθανό να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα είναι εκκεντρικές και θα αφήσουν σε κινήσεις και πρωτοβουλίες τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική μας ζωή.

Στις 07.10 η Αφροδίτη από τον Τοξότη αυξάνει την ανάγκη για διασκέδαση και περιπέτεια σε αισθηματικό επίπεδο. Η αισιοδοξία και η χαρά θα πρωταγωνιστήσουν και θα ομορφύνουν την ατμόσφαιρα τόσο στις παρέες μας όσο και στις προσωπικές σχέσεις.

Στις 19.10 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ζυγό διευκολύνοντας την καθημερινότητά μας και την επικοινωνία στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Μπορούμε πια να ξεπεράσουμε εμπόδια και καθυστερήσεις που υπήρξαν σε συνεργασίες και να εκφράσουν όλα αυτά που μας προβλημάτισαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα στην προσωπική μου ζωή.

Στις 20.10 η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού - Κριού πιέζει καθοριστικά επαγγελματικές και διαπροσωπικές σχέσεις καθώς φαίνεται πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αλλάξουν ριζικά τα δεδομένα. Με τον Άρη σε σύνοδο με τον Ήλιο στον Ζυγό και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω να πρωταγωνιστεί σε ένα ταυ τετράγωνο που δονεί την προσωπική και επαγγελματική μας ζωή, οφείλουμε να δείξουμε απόλυτη ψυχραιμία σε χειριστικές διαθέσεις και εξουσιαστικά παιχνίδια που κάνουν την εμφάνισή τους. Προσοχή καθώς εγωκεντρικές αντιλήψεις και ανταγωνιστικές συμπεριφορές θα οδηγήσουν σε εκρηκτικές κόντρες.

Στις 23.10 ο Ήλιος περνάει στον Σκορπιό ενισχύοντας την εσωστρέφεια και την ανάγκη να ασχοληθούμε κυρίως με οικονομικές υποθέσεις που μας προβληματίζουν. Δανειακές υποχρεώσεις και απαιτήσεις που αφορούν το δημόσιο και ασφαλιστικούς οργανισμούς έρχονται στο προσκήνιο. Σε ψυχολογικό επίπεδο ενισχύεται η καχυποψία και η ανάγκη να παρατηρήσουμε τους γύρω μας για αυτό προτιμούμε να σιωπήσουμε βλέποντας τα πρόσωπα του περιβάλλοντός μας να κινούνται.

Στις 30.10 ο Άρης περνάει στον Σκορπιό, σε ένα ζώδιο που του ταιριάζει αφού που βρίσκεται στην παραδοσιακή του κυβέρνηση. Η επιθυμία για δράση που αφορά οικονομικά και προσωπικά ζητήματα εκφράζεται με αθόρυβο και παρασκηνιακό τρόπο. Η διαίσθησή αυξάνεται κατακόρυφα και οδηγεί σε καθοριστικές κινήσεις που θα έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα ιδιαίτερα για τον προϋπολογισμό μας. Το «επιχειρείν» μπαίνει στη ζωή μας ως μία διέξοδος επαγγελματικής φύσεως που μας ταιριάζει. Αισθηματικά, το πάθος εκτοξεύεται και η επιθυμία για απόλυτη συγχώνευση έχει κυρίαρχο ρόλο στις σχέσεις. 

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς
blank
Sponsored Links
Myastro 01/10/21