blank

 
blank
Μηνιαίες προβλέψεις

Μηνιαίες προβλέψεις
Ιούλιος 2020

Οι μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου 2020 για όλα τα ζώδια, με ανάλυση των πλανητικών όψεων. Μάθετε τώρα πως τα άστρα σας επηρεάζουν αυτόν το μήνα στα αισθηματικά και επαγγελματικά.

Δείτε το βίντεο με τις προβλέψεις του μήνα και επιλέξτε παρακάτω το ζώδιο σας για να μάθετε περισσότερα.

Ανατροπές και περιοριστικές διαθέσεις οδηγούν σε συναισθηματική αποστασιοποίηση.

Ο Ιούλιος επικεντρώνει κυρίως την προσοχή μας στο μεγαλύτερο διάστημα σε ότι αφορά την οικογένεια και ζητήματα που μπορεί να υπάρχουν και να μας απασχολούν έντονα. Ας μην ξεχνάμε ότι ήδη ο Ερμής βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στον Καρκίνο, εντείνοντας την ανάγκη για εσώτερη αναζήτηση και αναθεωρήσεις στο οικογενειακό πεδίο. Είναι απαραίτητο να προσέξουμε πιθανούς χειρισμούς και συζητήσεις με οικεία πρόσωπα, καθώς το πιθανότερο είναι να μην εξελιχθούν όπως επιδιώκουμε.

Ευτυχώς, με την επιστροφή της Αφροδίτης στους Διδύμους σε ορθή πορεία η αισιοδοξία και το κέφι αποκαθίστανται στην προσωπική μας ζωή. Με τον Άρη στον Κριό έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε δυναμικές πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα, χωρίς το αίσθημα του φόβου να μας περιορίζει.

Ο Κρόνος επιστρέφει στον Αιγόκερω ανάδρομος στις 2 Ιουλίου και μας στρέφει να ασχοληθούμε με ζητήματα επαγγελματικής φύσεως, με ευθύνες και υποχρεώσεις προηγούμενων χρονικών περιόδων που επανέρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να μας ταλαιπωρήσουν. Η αυστηρότητα και η απολυτότητα που μπορεί να εκφραστεί θα οδηγήσει σε ξεκαθαρίσματα επαγγελματικών και οικογενειακών ζητημάτων που είναι σημαντικά για εμάς.

Θα παραμείνει στον Αιγόκερω μέχρι περίπου τα μέσα του Δεκεμβρίου δίνοντας μας την ευκαιρία να λειτουργήσουμε μεθοδικά και άκρως επαγγελματικά σε στόχους καριέρας που θέλουμε να πετύχουμε. Παράλληλα δεν αποκλείεται να πάρουμε αποφάσεις να απομακρυνθούμε από επαγγελματικό περιβάλλον που μπορεί να θεωρούμε ότι δεν μας ικανοποιεί. Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού που είναι γεννημένοι στα μέσα και τα τέλη του τρίτου δεκαημέρου (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Στις 5 Ιουλίου πραγματοποιείται η τελευταία Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου και είναι Σεληνιακή Έκλειψη. Οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού που είναι γεννημένοι στα μέσα του δεύτερου δεκαημέρου (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) έρχονται αντιμέτωποι με αποκαλύψεις που μπορεί να κλονίσουν για τα καλά το επαγγελματικό περιβάλλον, τις οικογενειακές και διαπροσωπικές σχέσεις.

Ανατροπές και αποκαλυπτικά γεγονότα μας καλούν να αντιμετωπίσουμε πιθανά ζητήματα σε καριέρα και οικογένεια με άκρατη λογική, μακριά από τον συναισθηματισμό και πιθανές υπερχειλίσεις που δεν μας επιτρέπουν να έχουμε ξεκάθαρη ματιά. Πιθανό είναι να αμφιβάλλουμε για την προσωπική μας αξία και αυτό να εκδηλωθεί σε σχέσεις με εκνευρισμό και ένταση επηρεάζοντας την εξέλιξή τους. Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες προτάσεις επαγγελματικού χαρακτήρα που μπορεί να κρίνουμε ότι εξυπηρετούν τις φιλοδοξίες μας.

Στις 12 Ιουλίου ο Ερμής επιστρέφει ορθόδρομος στον Καρκίνο βοηθώντας σημαντικά στην αποκατάσταση της επικοινωνίας. Οι οικογενειακές σχέσεις εξομαλύνονται, καθώς μας είναι ευκολότερο να εκφράσουμε αυτά που νιώθουμε χωρίς να υπάρξουν παρεξηγήσεις και αντιδικίες. Πιθανόν είναι να επιδιώξουμε να δώσουμε λύσεις σε ζητήματα που απασχόλησαν το οικογενειακό περιβάλλον το προηγούμενο διάστημα.

Στις 20 Ιουλίου η Νέα Σελήνη στις τελευταίες μοίρες του Καρκίνου μας οδηγεί σε σημαντικές αποφάσεις σε οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να νιώσουμε ότι οι άλλοι μας περιορίζουν επικρίνοντας μας για συμπεριφορές και απόψεις. Αυτό θα παίξει αρνητικό ρόλο και μπορεί να μας οδηγήσει σε ψυχρότητα και αποστάσεις από πρόσωπα σημαντικά για εμάς. Επηρεάζονται ιδιαίτερα τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού που είναι γεννημένοι στις τελευταίες μέρες (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Από τις 22 Ιουλίου η διάθεση αλλάζει, καθώς ο Ήλιος περνάει στον Λέοντα απογειώνοντας την αυτοπεποίθηση, τη διάθεση για διασκέδαση και τη χαρά. Καλοπέραση και μικρές απολαύσεις μας ικανοποιούν και μας οδηγούν σε ατελείωτες ώρες φλερτ. Η προσωπική μας ζωή επανέρχεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Για να είστε ενημερωμένοι μέρα με τη μέρα, να διαβάσετε τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα. Καλό μήνα αγαπημένοι φίλοι!

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς
blank
Sponsored Links
Myastro 01/07/20