Quantcast
blank

 
blank
Μηνιαίες προβλέψεις

Μηνιαίες προβλέψεις
Άυγουστος 2021

Οι μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου 2021 για όλα τα ζώδια, με ανάλυση των πλανητικών όψεων. Μάθετε τώρα πως τα άστρα σας επηρεάζουν αυτόν το μήνα στα αισθηματικά και επαγγελματικά.

Δείτε το βίντεο με τις προβλέψεις του μήνα και επιλέξτε παρακάτω το ζώδιο σας για να μάθετε περισσότερα.

Ανάσες επικοινωνίας αλλά και ανατροπές σε αισθηματικά ζητήματα απασχολούν έντονα!

Ο Ιούλιος θα μας δώσει από την αρχή σημαντικές ανάσες σε επικοινωνιακό επίπεδο καθώς ο Ερμής στους Διδύμους έχει επιστρέψει για τα καλά σε ορθή πορεία και έχει αναπτύξει ταχύτητα. Παρ’ όλα αυτά Άρης και Αφροδίτη από τον Λέοντα σε αντίθεση με Κρόνο στον Υδροχόο και τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο θα δημιουργήσουν προβλήματα και σκαμπανεβάσματα σε προσωπικό επίπεδο το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Η ψυχρότητα και η αποστασιοποίηση που μπορεί να προκύψει μέσα από καβγάδες και ένταση θα οδηγήσουν σε αλλαγές στην προσωπική μας ζωή αν δεν καταφέρουμε να ισορροπήσουμε την δύσκολη διάθεσή μας.

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 10 Ιουλίου μας δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε ένα σημαντικό νέο ξεκίνημα που θα αφορά την οικογένεια και ζητήματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να προκύψουν. Θα υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες που θα έρθουν αιφνιδιαστικά να μας ενθουσιάσουν και να δημιουργήσουν ένα νέο πλαίσιο σταθερότητας και ασφάλειας που δεν θα μοιάζει με καμία προηγούμενη κατάσταση. Είναι απαραίτητο να πρωτοπορεί σου με και να πάρουμε επαναστατικές αποφασίσεις αν χρειαστεί.

Στις 11 Ιουλίου ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο ενισχύοντας τις συζητήσεις και την ανάγκη για επικοινωνία μέσα στο οικείο περιβάλλον. Ο συναισθηματισμός είναι έντονος και δημιουργεί την διάθεση για επίλυση καταστάσεων. Προσοχή καθώς με ευκολία αφομοιώνουμε προβλήματα των γύρω μας.

Στις 13 Ιουλίου η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στον Λέοντα απογειώνει την προσωπική μας ζωή καθώς ενισχύει το πάθος, το αισθηματικό παιχνίδι, τον αισθησιασμό σε όλα τα επίπεδα της σχέσης μας. Η αυξημένη λίμπιντο θα οδηγήσει σε μοναδικές στιγμές χαράς και πόθο σε προσωπικό επίπεδο που θα απογειώσουν την σχέση μας και θα δημιουργήσουν νέες συνθήκες στην προσωπική μας ζωή.

Στις 22 Ιουλίου η Αφροδίτη αρχικά περνάει στην Παρθένο, μία θέση που δεν της ταιριάζει. Επικεντρωνόμαστε σε λεπτομέρειες στην προσωπική μας ζωή που μπορεί να δημιουργήσουν γκρίνια και άγχος. Την ίδια μέρα ο Ήλιος περνάει στον Λέοντα ενισχύοντας παράλληλα την ανάγκη για διασκέδαση, καλοπέραση και απολαύσεις σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας.

Στις 24 Ιουλίου η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα - Υδροχόου μας καλεί να κλείσουμε υποθέσεις που μπορεί να απασχολούν έντονα φιλικές και προσωπικές σχέσεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξεκαθαρίσματα που θα επηρεάσουν την κρίση μας, προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε επικοινωνιακό επίπεδο καθώς η σκληρότητα μπορεί να οδηγήσει σε έντονες αντιπαραθέσεις.

Στις 28 Ιουλίου ο Ερμής περνάει στον Λέοντα ενισχύοντας την ανάγκη για κέφι, έντονη επικοινωνία, έντονη προβολή του “εγώ”. Η αμετροέπεια και οι υπερβολές θα ενοχλήσουν αν δεν καταφέρουμε να κρατήσουμε το μέτρο. Την ίδια μέρα ο Δίας περνάει ανάδρομος στον Υδροχόο καλώντας μας να επανεξετάσουμε ζητήματα στόχων και φιλοδοξιών, ζητήματα φιλικών σχέσεων που υπάρχουν από το παρελθόν.

Στις 29 Ιουλίου ο Άρης περνάει στην Παρθένο φροντίζοντας να βάλει τάξη στην καθημερινότητα και να αυξήσει σημαντικά τις υποχρεώσεις στο εργασιακό περιβάλλον. 

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς
blank
Sponsored Links
Myastro 01/07/21