Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Άρθρα για ζώδια

1 2 3 4 5 6 7...
>>
Sponsored Links
 • 5 Αυγούστου 2022 23:00

  Λένε πως οι κοινές διακοπές, μπορούν να κρίνουν την πορεία μιας σχέσης στο μέλλον. Ωστόσο, δε χρειάζεται να περιμένεις μέχρι τις διακοπές, ανακάλυψε τις παραξενιές του συντρόφου σου με βάση το ζώδιό του και αποφάσισε τώρα αν θα πάτε κάπου μαζί ή αν θα πρέπει να κανονίσεις διακοπές με φίλους!

 • 5 Αυγούστου 2022 23:00

  Για κάποιον «περνάω καλά ή άσχημα στις διακοπές» σημαίνει ατέλειωτη δράση, γνωριμίες και εναλλαγές εντυπώσεων. Για κάποιον άλλο αυτό ταυτίζεται με έναν ελάχιστο αριθμό μετακινήσεων, από την ξαπλώστρα στη θάλασσα και από εκεί στην ταβέρνα. Ο καθένας λοιπόν έχει τη δική του άποψη και οπωσδήποτε αυτό είναι και θέμα ζωδίου.

 • 5 Αυγούστου 2022 23:00

  Μόλις συναντήσατε στην πλαζ τον έρωτα! Μάθετε τα πάντα γι’ αυτόν από την πρώτη στιγμή! Το ζώδιό του αποκαλύπτει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να τον κατακτήσετε!!

 • 5 Αυγούστου 2022 23:00

  Οι στίχοι «summer kisses/winter tears» από το ομώνυμο τραγούδι του Elvis Presley έχουν την κακιά συνήθεια να βγαίνουν αρκετές φορές αληθινοί, μιας και οι καλοκαιρινοί έρωτες έχουν συχνά την τάση να… παγώνουν στα πρώτα κρύα του χειμώνα. Άραγε πόσες πιθανότητες έχει η δική σας σχέση να ανατρέψει το παραπάνω κλισέ και τι μπορείς να κάνεις για να βάλεις κι εσύ το χεράκι σου στο να επιτευχθεί αυτή την ανατροπή;

 • 5 Αυγούστου 2022 23:00

  Υπάρχουν ζώδια που είναι αρκετά ταξιδιάρικα και τους αρέσει να εξερευνούν νέα μέρη, αλλά θέλουν να επισκέπτονται συχνά και χώρες του εξωτερικού. Υπάρχουν όμως και οι εκπρόσωποι του ζωδιακού που είναι μάλλον σπιτόγατοι και θέλουν τρόπο για να καταφέρεις να τους… ξεκουνήσεις από τα συνηθισμένα τους! Εσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις;

 • 5 Αυγούστου 2022 15:00

  Πού και πού όμως, μικρά συννεφάκια ανησυχίας και άγχους για την έκβαση του όλου εγχειρήματος κάνουν την εμφάνισή τους, δικαίως ίσως αφού οι πρώτες διακοπές μαζί είναι ένα σημαντικό τεστ για τη σχέση σου.

 • 5 Αυγούστου 2022 13:00

  Διάβασε ποιοι είναι οι 12 τύποι ανδρών που θα γνωρίσεις αυτό το καλοκαίρι στις διακοπές σου και μάθε ποια είναι τα ατού τους και ποια είναι τα στοιχεία της προσωπικότητάς τους που πρέπει να προσέξεις!

 • 5 Αυγούστου 2022 12:00

  Καλοκαίρι, παραλία, ξαπλώστρα και… κουτσομπολιό! Παρατηρείς και σχολιάζεις με την παρέα σου τους άλλους λουόμενους. Μήπως προσπαθείς να μαντέψεις το ζώδιό τους; Ορίστε μερικά μικρά μυστικά, για να αναγνωρίσεις τον εκπρόσωπο του κάθε ζωδίου, πάντα με μια χιουμοριστική διάθεση.

 • 5 Αυγούστου 2022 12:00

  Πώς βιώνει κάθε ζώδιο το καλοκαίρι, τι είναι αυτό που προσμένει από αυτή την θερμή εποχή του έτους και φυσικά, όπως πάντα, θα σας δώσουμε και μερικά χρήσιμα καλοκαιρινά tips, που θα σας βοηθήσουν να κάνετε το φετινό καλοκαίρι να σας μείνει αξέχαστο!

 • 5 Αυγούστου 2022 12:00

  Το καλοκαίρι είναι κιόλας εδώ και οι συζητήσεις για τον προορισμό των κοινών διακοπών, ήδη απασχολεί τους περισσότερους. Περίπλοκο γίνεται το ζήτημα, όταν οι σύντροφοι έχουν εντελώς διαφορετικά γούστα και προσδοκίες. Τότε θα υπερισχύσει είτε ο πιο επίμονος, είτε ο πιο αποφασισμένος. Ίσως κάποιοι σκεφτούν να περάσουν χωριστά τις διακοπές τους, με σκοπό να αποφύγουν δυσαρέσκειες και γκρίνιες.

1 2 3 4 5 6 7...
>>
Sponsored Links