blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Άρθρα για ζώδια

1 2 3 4 5 6 7...
>>
Sponsored Links
 • 7 Αυγούστου 2020 18:50

  Ο έρωτας είναι μια ασθένεια με ύπουλα συμπτώματα, που δεν είναι πάντα ευδιάκριτα. Πώς επηρεάζει ο φτερωτός θεός τη συμπεριφορά του κάθε ζωδίου; Διάβασε τα συμπτώματα για να μπορείς να τα αναγνωρίζεις, όταν τα συναντάς στα κοντινά σου πρόσωπα!

 • 7 Αυγούστου 2020 16:00

  Για κάποιον «περνάω καλά ή άσχημα στις διακοπές» σημαίνει ατέλειωτη δράση, γνωριμίες και εναλλαγές εντυπώσεων. Για κάποιον άλλο αυτό ταυτίζεται με έναν ελάχιστο αριθμό μετακινήσεων, από την ξαπλώστρα στη θάλασσα και από εκεί στην ταβέρνα. Ο καθένας λοιπόν έχει τη δική του άποψη και οπωσδήποτε αυτό είναι και θέμα ζωδίου.

 • 7 Αυγούστου 2020 15:00

  Οι μέρες για τις πρώτες σας κοινές διακοπές πλησιάζουν και δεν σταματάς να τραγουδάς στιχάκια από ζουζουνιάρικα διακοπο-τραγουδάκια τύπου: «Μύκονο και Σαντορίνη/ σαν ερωτευμένοι πιγκουίνοι». Τι να αποφύγεις και τι να έχεις κατά νου προκειμένου αυτές οι διακοπές να είναι ένα όμορφο όνειρο και όχι ένας ζοφερός εφιάλτης; Ανάλογα με το ζώδιο της αγάπης σου, οι απαντήσεις είναι όλες εδώ!

 • 7 Αυγούστου 2020 12:00

  Κάθε ζώδιο στις διακοπές του έχει ανάγκη να ζήσει και να δει διαφορετικά πράγματα. Δείτε τι σας ταιριάζει και πάρτε ιδέες για τον ιδανικό προορισμό για το καλοκαίρι. Εμείς σας ευχόμαστε να περάσετε τέλεια, όποια κι αν είναι η τελική επιλογή σας.

 • 7 Αυγούστου 2020 11:00

  Υπάρχουν ζώδια που είναι αρκετά ταξιδιάρικα και τους αρέσει να εξερευνούν νέα μέρη, αλλά θέλουν να επισκέπτονται συχνά και χώρες του εξωτερικού. Υπάρχουν όμως και οι εκπρόσωποι του ζωδιακού που είναι μάλλον σπιτόγατοι και θέλουν τρόπο για να καταφέρεις να τους… ξεκουνήσεις από τα συνηθισμένα τους! Εσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις;

 • 7 Αυγούστου 2020 10:00

  Λένε πως οι κοινές διακοπές, μπορούν να κρίνουν την πορεία μιας σχέσης στο μέλλον. Ωστόσο, δε χρειάζεται να περιμένεις μέχρι τις διακοπές, ανακάλυψε τις παραξενιές του συντρόφου σου με βάση το ζώδιό του και αποφάσισε τώρα αν θα πάτε κάπου μαζί ή αν θα πρέπει να κανονίσεις διακοπές με φίλους!

 • 7 Αυγούστου 2020 09:18

  Ο έρωτας, ένα συναίσθημα που μπορεί εντελώς ξαφνικά να μας ανεβάσει στα ουράνια και να μας κάνει να ζήσουμε τις πιο όμορφες μαγευτικές στιγμές ευτυχίας και πληρότητας και μέσα σε μία στιγμή όλα να καταρριφθούν και να μας προσγειώσει «ανώμαλα» στην πραγματικότητα.

 • 7 Αυγούστου 2020 09:00

  Πώς βιώνει κάθε ζώδιο το καλοκαίρι, τι είναι αυτό που προσμένει από αυτή την θερμή εποχή του έτους και φυσικά, όπως πάντα, θα σας δώσουμε και μερικά χρήσιμα καλοκαιρινά tips, που θα σας βοηθήσουν να κάνετε το φετινό καλοκαίρι να σας μείνει αξέχαστο!

 • 7 Αυγούστου 2020 09:00

  Έχεις κάνει μία νέα γνωριμία ή ήδη βρίσκεσαι σε μία σχέση και ξαφνικά σε πιάνουν κάτι τρελές ανασφάλειες! Σκέφτεσαι ότι μπορεί να μην ενδιαφέρεται πραγματικά για σένα. Για να μην έχεις λοιπόν αμφιβολίες που σε φθείρουν, κάνε το αστρολογικό κουίζ με βάση το ζώδιό του και πάρε την απάντηση.

 • 7 Αυγούστου 2020 09:00

  Πριν επιλέξεις το άτομο, με το οποίο θα κάνεις φέτος τις διακοπές σου, διάβασε το ζώδιό του για να ξέρεις εκ των προτέρων αν έχετε τα ίδια γούστα, αν θα μπορέσετε να ταιριάξετε και προπάντων, για να καταλάβεις αν θα μπορέσεις να περάσεις καλά μαζί του!

1 2 3 4 5 6 7...
>>
Sponsored Links