blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Άρθρα για ζώδια

1 2 3 4 5 6 7...
>>
Sponsored Links
 • 7 Απριλίου 2020 10:05

  Είναι ερωτικά ταίρια, φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι. Μαζί τους μοιράζεσαι την καθημερινότητά σου, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Και ένας τρόπος να γίνει πιο εύκολη αυτή η καθημερινότητα είναι να ξέρεις τι μπορείς να περιμένεις από τον καθένα και τι όχι. Ανάλογα με το ζώδιό του, πάντα.

 • 7 Απριλίου 2020 09:05

  Ποιος είναι ο νικητής και ποιος ο ηττημένος στα ερωτικά παιχνίδια εξουσίας; Ποιος καταφέρνει τελικά να έχει το πάνω χέρι σε μία σχέση; Η αστρολογία μας δίνει την απάντηση. Διάβασε το ζώδιο αλλά και τον ωροσκόπο του ατόμου που σε ενδιαφέρει και μάθε όλα τα μυστικά που αφορούν στην μεταξύ σας σχέση.

 • 7 Απριλίου 2020 09:03

  Επιτυχία στη ζωή δεν σημαίνει μόνο να έχεις μια ευτυχισμένη προσωπική ζωή ή μια αξιοζήλευτη καριέρα. Σημαίνει να βρεις την ολοκλήρωσή σου σαν προσωπικότητα. Από εκεί ξεκινούν και όλα τα υπόλοιπα. Και το κάθε ζώδιο έχει μια διαφορετική κατάκτηση που πρέπει να καταφέρει, ώστε να αφήσει να αναδυθούν οι πιο χαρισματικές πλευρές του χαρακτήρα του. Δες λοιπόν ποιο είναι το δικό σου προσωπικό στοίχημα.

 • 7 Απριλίου 2020 09:01

  Όλοι μας γνωρίζουμε ότι οι σχέσεις έχουν γίνει πολύ δύσκολη υπόθεση. Το άγχος και τα προβλήματα της καθημερινότητας, φέρνουν πολλές φορές σε αδιέξοδο και τις ερωτικές σχέσεις, με αποτέλεσμα πολλές από αυτές να τερματίζονται άδοξα! Ακολούθησε τα ερωτικά αστρολογικά μυστικά των ζωδίων και δώσε μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση σου.

 • 7 Απριλίου 2020 08:29

  Ο Δίας στην αστρολογία, είναι ο πλανήτης που συμβολίζει την τύχη και την επέκταση. Η θέση του στο προσωπικό μας ωροσκόπιο, δηλαδή ο οίκος στον οποίο βρισκόταν ο Δίας την στιγμή της γέννησής μας, φανερώνει σε ποιο τομέα της ζωής μας έχουμε περισσότερη εύνοια και αποκαλύπτει και άλλα σημαντικά μυστικά της προσωπικότητάς μας.

 • 7 Απριλίου 2020 08:00

  Ζείτε σε αρμονία; Είστε σε συμφωνία με τον εαυτό σας; Κάνετε τις σωστές επιλογές, αυτές που θα σας οδηγήσουν στην ισορροπία και την ολοκλήρωση; Σίγουρα πάντως ονειρεύεστε κάτι τέτοιο. Το ονειρευόμαστε όλοι. Μας είναι, όμως, δύσκολο να το επιτύχουμε... Για να μην κάνετε λάθος, ακολουθήστε τα μαθήματα που σας προσφέρει το Μεσουράνημα του ωροσκοπίου σας και η ακμή του δέκατου οίκου σας.

 • 6 Απριλίου 2020 14:00

  Πώς θα σας φαινόταν να αποκτήσετε το ιδανικό σώμα πριν τον Αύγουστο, τρώγοντας όσο πιο υγιεινά γίνεται και μάλιστα χωρίς να καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια; Για κάθε ζώδιο υπάρχει μια στρατηγική, η οποία και μπορεί να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 • 6 Απριλίου 2020 10:59

  Η επικοινωνία είναι πολύ βασικό στοιχείο σε μία σχέση και σίγουρα θα σου έχει τύχει κάποια στιγμή, ενώ εκτιμάς και έχεις αισθήματα για έναν άνθρωπο, να μην μπορείς να έχεις μαζί του μία καλή επικοινωνία. Πριν καταθέσεις τα όπλα και πεις “δεν ταιριάζουμε”, εφάρμοσε μερικά αστρολογικά μυστικά, τα οποία θα σε βοηθήσουν να βρεις το “κουμπί” του ατόμου που σε ενδιαφέρει με βάση το ζώδιό του, προκειμένου να κάνεις μαζί του την επικοινωνία σας καλύτερη!

 • 6 Απριλίου 2020 09:48

  Η θέση του αστεροειδή Ψυχή, στο προσωπικό μας ωροσκόπιο συμβολίζει τα μεταφυσικά μας χαρίσματα, την διαίσθησή μας αλλά και τις βαθύτερες ψυχικές μας ανάγκες. Φανερώνει τις ευαισθησίες της ψυχής μας, αλλά και τον τρόπο που αντιδρούμε και εκφραζόμαστε στα εξωτερικά γεγονότα.

 • 6 Απριλίου 2020 09:30

  Ποια ερωτοχτυπημένα ζώδια θα επιμείνουν να σε κυνηγούν, και με πόση διάρκεια. Με ποιους …σε παίρνει να το παίζεις δύσκολος ή να το «ψειρίζεις». Ποιοι θα τα παρατήσουν σε σύντομο χρόνο και, αν μετανιώσεις για την αργοπορία σου, δυστυχώς το πουλί θα έχει πετάξει πια…

1 2 3 4 5 6 7...
>>
Sponsored Links