blank
 
blank

Καρμικές σχέσεις, μοναδικά όμορφες, μοναδικά εξοντωτικές! Βρες εδώ αν η σχέση σου είναι καρμική.

 
Καρμικές σχέσεις, μοναδικά όμορφες, μοναδικά εξοντωτικές! Βρες εδώ αν η σχέση σου είναι καρμική.
Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 29
 
Sponsored Links

Καρμικές σχέσεις

Καρμικές σχέσεις, μοναδικά όμορφες, μοναδικά εξοντωτικές! Υπάρχουν κάποιες σχέσεις στην πορεία της ζωής του ανθρώπου, που είναι τόσο δυνατές, που του μεταβάλλουν τη ζωή. Εάν γίνουν ισοπεδωτικές, κάνει τα πάντα να απαλλαγεί απο αυτές, ωστόσο τον κατατρέχουν σαν σκιές. Ακόμα και αν στο τέλος καταφέρει να ξεφύγει από αυτή τη σχέση, το αποτέλεσμα είναι να να υποφέρει για μεγάλο διάστημα, ακόμα και να γίνει η σκιά του εαυτού σου. Ο καρμικές σχέσεις μας οδηγούν στα άκρα της αντοχής και των ορίων μας, ακριβώς γιατί έχουν βαρύ φορτίο απο το παρελθόν, που πρέπει να ξεπληρωθεί, να λυτρωθεί και να αποφωρτίσει τις ψυχές απο αυτό!

Μερικές μάλιστα φορές, έχουν την ικανότητα να περιορίζουν τη ζωή, να προξενούν προσκόλληση του ενός στον άλλον, ενώ τα δράματα ειναι προδιαγεγραμμένα. Τέτοιου είδους σχέσεις μπορεί να διαρκέσουν εξαιρετικά πολύ, κάτι που υποψιάζει πως πρόκειται για καρμική, ενώ μετά από ένα χωρισμό και τα δύο μέλη νιώθουνε πως έχασαν τον έλεγχο της ζωής τους, πέφτοντας σε ένα ψυχολογικό κενό.

Στην καρμική σχέση, η ζωή του άλλου είναι και δική σου ζωή

Όταν ακούμε για καρμικές σχέσεις, δεν ξέρουμε αν πρόκειται για κάτι καλό ή κάτι κακό. Εξαιτίας του ότι ο κόσμος μας είναι δυαδικός - καλό και κακό, θηλυκό και αρσενικό, ύψος και βάθος, άσπρο και μαύρο, αγάπη και μίσος κλπ. - και το γεγονός πως αυτή η δυαδικότητα υπάρχει στη φύση μας - η ένοια της καρμικής αγάπης μπορεί να αποδειχτεί ζημιογόνα, όπως επίσης και πολύ θετική.

Οι καρμικές ερωτικές σχέσεις μπορεί να ειναι περίπλοκες και να κουβαλάνε μπόλικη πίκρα και πόνο, ενώ έχουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά: με την πρώτη κιόλας γνωριμία, νιώθουμε για τον άλλον μια ανεξήγητη έλξη, έναν ενθουσιασμό, κάτι σαν το γαργαλητό απο το πέταγμα της πεταλούδας πάνω στην κοιλιά μας. Από την αρχή υπάρχει αυτό το αίσθημα της εμπιστοσύνης, της αιώνιας γνωριμίας, πολύ πριν οι δύο ερωτευμένοι συστηθούν, ενώ κυρίαρχη είναι η πεποίθηση πως αυτή την ψυχή σίγουρα απο κάπου τη ξέρουνε!

Σε τέτοιες σχέσεις τα αισθήματα είναι δυνατά και έντονα, ενώ η πρωτοφανής έλξη, σεξουαλική, μπορεί να καταλήξει στην πλήρη εξάρτηση και απο τις δύο πλευρές. Ακόμα και ο ύπνος μας επηρεάζεται, αφού τα όνειρα περιγράφουν την εικόνα της σχέσης, με μοτίβα από παλιότερες εποχές.

Ένα μακρύ ταξίδι μέσα απο σκιές και συναισθηματικούς δαίμονες

Κάτι σαν ένα μακρινό ταξίδι μέσα στο χρόνο, απο τη μία ζωή στην άλλη, έχοντας την υποχρέωση οι εραστές να ξεκαθαρίσουν τα επίπονα ψυχικά μπλεξίματα. Δεν ξέρουνε πως γίνεται, αλλά νιώθουνε να ανακαλούν παλιές μνήμες, βαθιά ένστικτα, συνδεδεμένα μεταξύ τους, τα οποία πονάνε και πρέπει να βρουν τη σειρά τους και την λύτρωση μέσα στο χρόνο, φέρνοντας έτσι απαλλαγή του φορτίου από τις ψυχές τους.

Μόλις έρθει ο καιρός και αναγνωρίσουμε το σκοπό για τον οποίο βρεθήκαμε μαζί, αυτό οδηγεί σε εκπλήρωση του κάρμα μας. Κάτι που οδηγεί σε συναισθήματα αγάπης και μίσους, τα οποία όταν πλέον δε μπορούν να γίνουν πιο βαθιά, μετατρέπονται σε αρνητικά, μαζί με τη προσπάθεια να ξεφορτωθούμε τελικά τον άλλον, ώστε να απαλλαγούμε απο την εξάρτηση.

Η αστρολογία και οι καρμικές σχέσεις

Για να δείτε αν η σχέση σας είναι καρμική, δείτε τις όψεις που σχηματίζονται, ανάμεσα σε εσάς και το άτομο που σας ενδιαφέρει, εισάγοντας τα στοιχεία γέννησης σας και εκείνα του συντρόφου σας, στον αστρολογικό χάρτη σχέσης (συναστρία)

Ζευγάρια τα οποία είναι ακραία, τόσο στην εκδήλωση του έρωτά τους, όσο και στις διενέξεις τους, που είναι αδύνατο να ζήσουν ο ένας χωρίς τον άλλον, αλλά και ο ένας μαζί με τον άλλον, έχουν στη συναστρία τους συχνά όψεις Άρη - Κρόνου, αλλά και Αφροδίτης - Πλούτωνα!

Μελετώντας τον αστρολογικό χάρτη, αποκαλύπτονται σε κάθε καρμική σχέση, πάντα κάποιοι συγκεκριμένοι πλανήτες, που γράφουν το σενάριο της σχέσης αυτής, καθώς και της κατάληξής της. Σε κάθε περίπτωση ο Κρόνος, θεωρείται ο πλανήτης που σχετίζεται με το Κάρμα, κάνοντας φυσικά τα πράγματα δύσκολα, ενώ ο Πλούτωνας παραπέμπει σε περασμένες ζωές, μεταφέροντας παλιά και χαμένα κομμάτια στην τωρινή, ώστε να συναρμολογηθούν και να βρουν λύτρωση.

Συχνά όμως μια καρμική σχέση, μπορεί να μην είναι τόσο επεισοδιακή και παθιασμένη, γιατί ακριβώς μοναχά το ένα μέλος βιώνει το πάθος και την αγωνία του έρωτα!

Έτσι, από τον έρωτα της πρώτης στιγμής, μπορεί για τον έναν σύντροφο, να παραμείνει στο πέρασμα του χρόνου μοναχά η γεύση της υποχρεωτικής δέσμευσης, κάτι σαν αγγαρεία.

Αν σε αυτή την περίπτωση, ρίξουμε μια ματιά στους αστρολογικούς χάρτες των εραστών, το πιθανότερο είναι να δούμε τον Κρόνο του ενός, σε σύνοδο, τετράγωνο ή αντίθεση με τον γενέθλιο Ήλιο του συντρόφου του.

Πρόκειται για τις σχέσεις εκείνες, που στην τριβή τους με το χρόνο, χάσανε το ρομαντισμό τους, φτάσανε στο τέλος του ταξιδιού τους, επιδιώκοντας αυτός που έχει τον Ήλιο, να ξεφορτωθεί τον Κρόνιο, προσπαθώντας να απελευθερωθεί απο τις δαγκάνες του, αφού ήδη το καρμικό του χρέος έχει ξεπληρωθεί.

Ζευγάρια που στη συναστρία τους έχουν όψεις ανάμεσα σε Σελήνη και Κρόνο, οδηγούνται σε πολύ βαθιά συναισθήματα. Ο πόνος όμως των προηγούμενων ζωών, ο οποίος είναι προσκολλημένος σε αυτόν που έχει τον Κρόνο, μπορεί να πνίξει τη Σελήνη και να τη ρίξει σε θολούς κόσμους.

Η όψη μεταξύ του Κρόνου του ενός με τον Κρόνο του άλλου, μπορεί να αποδειχτεί δύσκολη καρμική σχέση. Είναι ένδειξη πως η σχέση υπήρξε στο παρελθόν ασφυκτική και περιοριστική.

Η βαθιά και αληθινή αγάπη που συνδέει ψυχικά δύο ανθρώπους όμως, παρατηρείται σε όψεις μεταξύ Αφροδίτης και Κρόνου στη συναστρία και είναι οι σχέσεις που έχουν και τη μεγαλύτερη διάρκεια.

Ο σύντροφος/εραστής, του οποίου η Αφροδίτη κάνει όψη με το Κρόνο του άλλου, αρχικά μπορεί να υπέφερε κάτω απο το Κρόνο, ίσως και να είχε εγκαταληφθεί ή απορριφθεί. Στο τώρα όμως, ο κάτοχος του Κρόνου είναι υπεύθυνος και εμπνέει ασφάλεια, σαν σα προσπαθεί ενστικτωδώς να διορθώσει τα σφάλματα που διέπραξε σε μια περασμένη ζωή. Πιθανόν η αντίθεση της Αφροδίτης με το Κρόνο να μας πληροφορεί και για μια αγάπη μετ’ εμποδίων, όπου οι δυο τους θέλανε να είναι μαζί, δε το καταφέρανε όμως, λόγω τραγικών ή περιοριστικών συνθηκών.

Φυσικά οι μεγάλοι πρωταγωνιστές των δυνατών και καρμικών ερώτων, είναι η Αφροδίτη με το Πλούτωνα. Οι δύο αυτοί πλανήτες, όπου εχει παρατηρηθεί πως εμπλέκονται, γεννούν έρωτες κινηματογραφικούς, αλυσοδεμένους ψυχικά, έρωτες που μόνο οι ακραίες λύσεις σε απαλλάσουν απο αυτούς. Η σύνοδος και η αντίθεση μεταξύ τους, προξενεί στους αθώους αρχικά εραστές, μια αγάπη φανατισμένη, τυφλή, σε σημείο που να μιλάμε για πεπρωμένο απο την πρώτη κιόλας ματιά. Αυτός που στο χάρτη του η Αφροδίτη του, δέχεται όψη απο τον Πλούτωνα του άλλου, παραδίνεται ολοκληρωτικά, υποφέροντας απο τις πρώτες στιγμές όταν ο άλλος δεν είναι συνεχώς κοντά του.

Η μάχη για την αγάπη, γίνεται εδώ βίαια, σχετίζεται με την ισχύ του ενός πάνω στον άλλο, τον εξαναγκασμό, την κτητικότητα, τη σεξουαλική υποταγή, ενώ έχει παρατηρηθεί πως συχνά αυτά τα ζευγάρια επικοινωνούν άθελά  τους με τηλεπάθεια, ακόμα και σε περίπτωση που ειναι χιλιόμετρα μακριά.

Έρωτες ...μαγνήτες

Η ερώτηση, για το αν είναι καλύτερα να ζούμε σε μια καρμική ή μη καρμική σχέση, μπορεί να απαντηθεί μεμονωμένα για τον καθένα.

Εάν ζούμε σε μια μη καρμική, απλά ερωτική σχέση, ερωτευόμαστε μεν αρχικά, ενθουσιαζόμαστε, μπορεί και να πετάμε στα σύννεφα. Και που οδηγούμαστε; Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, μετά απο κάποια χρόνια, η απογοήτευση είναι δεδομένη, μαζί με τη συνειδητοποίηση πως το μεγαλύτερο ποσοστό του χρόνου που μοιραστήκαμε με αυτό το άτομο, ήταν αποτυχία ή χάσιμο χρόνου, μην οδηγώντας σε ένα ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Στην περίπτωση της καρμικής σχέσης όμως, ερωτευόμαστε, ενθουσιαζόμαστε, αλλά υποφέρουμε και απο την πρώτη στιγμή, αφού δεν μπορούμε να εναρμονιστούμε με το σύντροφο, αλλά και ούτε έχουμε τη δύναμη να φύγουμε! Μετά απο μια μακρόχρονη αναμονή, σκαμπανεβάσματα αισθημάτων και διαθέσεων, πίκρας και πόνου, φτάνουμε επιτέλους σε μια αρμονία και ένα ποθητό αποτέλεσμα.

Μία μη καρμική σχέση φέρνει στη ζωή μας, μέσα απο αυτό που φαινότανε ευτυχισμένη στιγμή, την έλλειψη πραγματικής ευτυχίας αργότερα, ενώ μια καρμική σχέση, εξελίσσεται μέσα από τον παροδικό πόνο σε αληθινή ευτυχία.

Και ακριβώς εκεί, επιλέγουμε ανάλογα με το βαθμό δυσκολίας που αντέχει να ζήσει ο καθένας μας!

Με ποια ζώδια έχεις καρμική σχέση;

Δείτε στην τηλεοπτική εκπομπή μας πως και με ποια ζώδια μπορείτε να έχετε καρμική σχέση, από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Μπορείτε παρακάτω να επιλέξετε το σημείο που σας ενδιαφέρει και να μεταβείτε αμέσως εκεί. Οι ενότητες της τηλεοπτικής εκπομπής μας είναι:

0:00.1 Ποιες σχέσεις είναι καρμικές; 2:30.0 Οι καρμικές σχέσεις του Κριού 2:32.7 ΚΡΙΟΣ ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΟ 5:26.2 ΚΡΙΟΣ ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟ 7:35.2 Οι καρμικές σχέσεις του Ταύρου 7:40.5 ΤΑΥΡΟΣ ΜΕ ΖΥΓΟ 9:59.2 ΤΑΥΡΟΣ ΜΕ ΤΟΞΟΤΗ 12:29.8 Οι καρμικές σχέσεις του Δίδυμου 12.31.0 ΔΙΔΥΜΟΣ ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟ 15:42.5 ΔΙΔΥΜΟΣ ΜΕ ΑΙΓΟΚΕΡΩ 18:18.6 Οι καρμικές σχέσεις του Καρκίνου 18:19.6 ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΕ ΤΟΞΟΤΗ 21:24.0 ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΕ ΥΔΡΟΧΟΟ 23:20.6 Οι καρμικές σχέσεις του Λέοντα 23.21.1 ΛΕΩΝ ΜΕ ΑΙΓΟΚΕΡΩ 26:31.9 ΛΕΩΝ ΜΕ ΙΧΘΥ 28:57.8 Οι καρμικές σχέσεις του Παρθένου 28.58.3 ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΜΕ ΥΔΡΟΧΟΟ 31.41.5 ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΜΕ ΚΡΙΟ 32:32.0 Οι καρμικές σχέσεις του Ζυγού 32:35.3 ΖΥΓΟΣ ΜΕ ΤΑΥΡΟ 33:54.4 ΖΥΓΟΣ ΜΕ ΙΧΘΥ 40:01.8 Οι καρμικές σχέσεις του Τοξότη 40:02.4 ΤΟΞΟΤΗΣ ΜΕ ΤΑΥΡΟ 41:38.3 ΤΟΞΟΤΗΣ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ 43:33.9 Οι καρμικές σχέσεις του Αιγόκερου 43:35.0 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΜΕ ΔΙΔΥΜΟ 45:22.0 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΜΕ ΛΕΩΝ 47:38.8 Οι καρμικές σχέσεις του Υδροχόου 47:38.8 ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ 56:54.9 ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΟ 58:53.1 Οι καρμικές σχέσεις του Ιχθύ 59.02.7 ΙΧΘΥΣ ΜΕ ΛΕΩΝ 1:01:54 ΙΧΘΥΣ ΜΕ ΖΥΓΟ

Επίσης, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, σε ερωτήσεις των τηλεθεατών, δίνονται απαντήσεις για τα ταιριάσματα στους παρακάτω συνδυασμούς ζωδίων: 51:10.5 Σκορπιός με Παρθένο 52:04.6 Κριός με Τοξότη 53.16.2 Κριός με Σκορπιό 54.51.4 Τοξότης με Ζυγό 55:14.4 Λέων με Τοξότη 56:03.4 Κριός με Αιγόκερω 1:02:55 Τοξότης με Υδροχόο 1:04:25 Κριός με Παρθένο 1:05:56 Υδροχόος με Σκορπιό 1:07:47 Λέων με Ταύρο ή Παρθένο 1:09:29 Υδροχόος με Αιγόκερω 1:11:02 Αιγόκερως με Ταύρο 1:13:07 Τοξότης με Ζυγό 1:14:05 Ζυγός με Κριό 1:15:20 Καρκίνος με Τοξότη 1:17:15 Δίδυμος με Ζυγό 1:18:25 Ιχθύς με Δίδυμο 1:19:23 Με ποιο ζώδιο ταιριάζουν οι Ταύροι με ωροσκόπο Κριό 1:20:32 Τοξότης με Τοξότη 1:21:34 Καρκίνος με Ζυγό ή Τοξότη 1:22:54 Υδροχόος με Σκορπιό 1:23:39 Πως προσδιορίζεται μια καρμική σχέση;

Για να μάθετε πληροφορίες για όλα τα ζώδια, δείτε τους συνδυασμούς ζωδίων.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 16-02-2016 18:11:00