blank
 
blank

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Στις 12 Απριλίου 2024 ο Ήλιος και ο ανάδρομος Ερμής θα συναντηθούν σε όψη συνόδου στις 22° 44’ του Κριού. Η όψη αυτή θα μας χαρίσει ενέργεια, διορατικότητα και όρεξη για να προχωρήσουμε, είτε σε νέα ξεκινήματα, είτε σε πάσης φύσεως επανεκκινήσεις.

Sponsored Links

Αναθεωρήσεις, επανεξετάσεις, επανασυνδέσεις

Η αλήθεια είναι ότι το όποιο παρελθόν του καθενός από εμάς θα παίζει σαν ταινία μέσα στο μυαλό, φέρνοντας στην επιφάνεια διάφορες σκέψεις σχετικές με λάθη ή παραλήψεις που ενδεχομένως έχουμε κάνει. Σκοπός μας είναι να μην κάνουμε ξανά τα ίδια λάθη, αναλογιζόμενοι, φυσικά, τι ήταν αυτό που έφταιξε και "χάλασε τη συνταγή". Σίγουρα θα χρειαστεί να βάλουμε κάποια όρια, στον εαυτό μας και στους άλλους, και θα χρειαστεί να πάρουμε συγκεκριμένες αποφάσεις. Πάντα όμως θα πρέπει τα πλάνα και τα σχέδιά μας να είναι ρεαλιστικά και να πατούν πάνω σε πρακτικές βάσεις και όχι σε ουτοπικά σενάρια.

Γεγονός είναι ότι, με την όψη αυτή, θα είμαστε κάπως παρορμητικοί και υποκειμενικοί. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να μαζέψουμε αυτές τις ενέργειες, να ακούσουμε προσεκτικά και το τι έχουν να μας πουν οι άλλοι και, αν χρειαστεί, να βάλουμε και λίγο "νερό στο κρασί" μας έτσι ώστε να αποφύγουμε αχρείαστους διαπληκτισμούς.

Το σίγουρο είναι ότι θα επαναξιολογήσουμε επαγγελματικές προτάσεις, συμφωνίες ή ακόμα και την ίδια την κοσμοθεωρία μας. Το βέβαιο είναι ότι θα χρειαστεί να είμαστε προσαρμοστικοί και έτοιμοι να προβούμε σε αλλαγές, αν αυτό πρέπει να κάνουμε. Επίσης, καλό θα μας κάνει να επανεξετάσουμε και τα δικά μας πιστεύω καθώς η προσκόλληση σε παγιωμένες αντιλήψεις και οι δογματικού τύπου πεποιθήσεις δεν θα μας βγάλουν πουθενά. Κατά τα λοιπά, αρκετούς από εμάς θα απασχολήσει μια αισθηματικής φύσης επανασύνδεση με άτομο που η μεταξύ μας σχέση είναι μάλλον ταραχώδης και μας έχει προκαλέσει έντονα συναισθήματα.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Προχωρήστε δυναμικά στη δημιουργία ή στην επαναδημιουργία κάτι σημαντικού για εσάς. Ακόμα και αν ακολουθήσετε μονοπάτια που έχετε πάρει, προσθέστε το κάτι καινούργιο που η ζωή σας έχει μάθει και φτάστε ψηλά.

ΤΑΥΡΟΣ

Βοηθήστε τους άλλους όσο μπορείτε αλλά προσέξτε να μην αφήσετε πίσω εσάς τους ίδιους. Κάντε έναν απολογισμό των τεκταινομένων, τόσο του παρελθόντος, όσο και των τρεχόντων και ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα βρεθείτε ξανά με άτομα από το φιλικό ή κοινωνικό παρελθόν σας και αυτό είναι κάτι που θα σας γεμίσει χαρά. Σε πορεία υλοποίησης θα βάλετε και ένα πλάνο που είχατε στο μυαλό σας αλλά οι συνθήκες δεν είχαν επιτρέψει να γίνει πραγματικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βάλτε επαγγελματικούς στόχους και κυνηγήστε τους καθώς έτσι θα θέσετε τις βάσεις για την εξέλιξη της καριέρας σας. Μια επαγγελματική πρόταση, ή ιδέα του παρελθόντος σας επιστρέφει, ίσως και με διαφορετική ατζέντα.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

ΛΕΩΝ

Θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε υποθέσεις του χθες ενώ ευχάριστες εξελίξεις θα έχετε αναφορικά με μια συνεργασία, ίσως και στο εξωτερικό, στην οποία ελπίζατε καιρό τώρα. Να θυμάστε ότι η ισχυρή φαντασία σας μπορεί να σας βοηθήσει πολλαπλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η όψη αυτή ευνοεί συζητήσεις και κινήσεις σχετικές με τακτοποιήσεις οφειλών σε τράπεζες και δημόσιο καθώς και ασφάλειες, διατροφές και κληρονομιές που θα σας απαλλάξουν από περιττές ανησυχίες και ψυχολογικές πιέσεις.

ΖΥΓΟΣ

Προσπαθήστε να προσεγγίσετε διαφορετικά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας καθώς μόνο έτσι τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν. Θα βρείτε λύσεις σε προσωπικά προβλήματα, κυρίως μέσα από την επικοινωνία. Εφικτή είναι και μια αισθηματική επανασύνδεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια παρελθούσα επαγγελματική σχέση επιστρέφει στη ζωή σας, μόνο που αυτήν τη φορά θα πρέπει να κινηθείτε πιο έξυπνα και με βάση τη σωστή στρατηγική. Γενικά, έχει έρθει η ώρα να ξεσκαρτάρετε δουλειές και υποχρεώσεις και να δώστε έμφαση εκεί που χρειάζεται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ενδιαφέρουσες εξελίξεις θα έχετε αναφορικά με ένα επαγγελματικό θέμα ή ένα δημιουργικό σχέδιό σας. Αισθηματικά, ορισμένους θα σας απασχολήσει μια επανένωση με άτομο από το παρελθόν σας ενώ άλλοι θα συνειδητοποιήσετε ότι έχει έρθει ώρα να κλείσετε οριστικά κάποιο κεφάλαιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γεγονότα που θα συμβούν θα σας ωθήσουν να ανακαλέσετε στη μνήμη σας συμβάντα του παρελθόντος και, με βάση αυτά, να βρείτε λύσεις για θέματα επαγγελματικά ή οικογενειακά του σήμερα. Πάλεψτε με την ανάγκη σας να επιβάλετε τις απόψεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχει έρθει ο καιρός να πάρετε την ηθική ανταμοιβή που σας αξίζει για κάποιες υποθέσεις που σας πλήγωσαν στο παρελθόν. Η δικαιοσύνη σίγουρα θα αποδοθεί, ακόμα και με έναν πιο έμμεσο τρόπο. Κάποιες καθυστερήσεις σε σχέδια τελικά θα λειτουργήσουν υπέρ σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα προσπαθήστε να βάλετε σε μια τάξη τα οικονομικά σας όπως, επίσης, και να τακτοποιήσετε παρελθούσες εκκρεμότητες που ίσως έχετε. θετικές εξελίξεις θα έχετε και στα προσωπικά σας ενώ ενδέχεται να σας απασχολήσει και μια επανασύνδεση.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 09-04-2024 12:00:00