blank

 
blank
Ζώδια σήμερα

Ζώδια σήμερα
22/04/2019

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 22 Απριλίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

ΖΩΔΙΑ | Όλα τα ζώδια στο myastro.gr καθημερινά, με αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά.

Ο Ήλιος στον Ταύρο ετοιμάζεται να κάνει σύνοδο με τον Ουρανό και η εβδομάδα ανοίγει με ένταση! Το νου σας! Η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει μαζί της περιπέτειες και η Δευτέρα είναι γεμάτη εκπλήξεις!

Ο Ήλιος συναντά τον Ουρανό στον Ταύρο – Έρχονται Εξελίξεις!

Η ημέρα κρύβει πολλές εκπλήξεις! Ο Ήλιος πρόκειται αύριο να έρθει σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο, όπου και θα βρίσκεται μέχρι το 2026. Αυτό θα καθορίσει το τι πρόκειται να συμβεί όχι μόνο κατά τη διάρκεια του μήνα και του έτους 2019, αλλά και για τα επόμενα επτά ολόκληρα χρόνια! Πώς θα σας επηρεάσει; Ο Ήλιος ρίχνει το φως του στους τρόπους με τους οποίους ο Ουρανός θα φέρει τις εξελίξεις στη ζωή σας. Σας αποκαλύπτει, δηλαδή, τους λόγους για τους οποίους τα ζητήματα που σας απασχολούν έχουν ήδη αλλάξει και θα σας δείχνει πώς αυτά θα εξακολουθήσουν να μεταβάλλονται. Κατά συνέπεια, θα μπορέσετε να υπολογίσετε τι περίπου να περιμένετε και στο μέλλον. Εννοείται πως τα νεύρα σας θα είναι τσατάλια, γι’ αυτό φροντίστε να είστε έτοιμοι για εντάσεις!

Τη Δευτέρα, η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη, ένα ζώδιο που του αρέσει η καλοπέραση και οι περιπέτειες. Για τις επόμενες δυο μέρες, καλό θα ήταν κι εσείς να τολμήσετε νέες εμπειρίες και να έχετε καθαρό μυαλό, ώστε να αντιληφθείτε πώς ακριβώς έχουν τα πράγματα. Καθώς η Σελήνη στον Τοξότη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ερμή το πρωί, οι σκέψεις σας γίνονται πιο αισιόδοξες και νιώθετε έτοιμοι να προχωρήσετε!

Καθώς βραδιάζει, η Σελήνη έρχεται σε αντίθεση με τον Άρη στους Δίδυμους, κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς και σας προτρέπει να δραστηριοποιηθείτε. Οι δύο πλανήτες πρόκειται να συναντηθούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και η Σελήνη σας δίνει μια μικρή γεύση του τι θα επακολουθήσει. Τι πρέπει να θυσιάσετε; Τι πρέπει να ξεχάσετε; Και σε τι πρέπει να επενδύσετε μεγαλύτερη προσπάθεια για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα; Νιώστε τον παλμό του μέλλοντος σας - απόψε είστε δυνατοί!

Οι προβλέψεις που μόλις διαβάσατε αφορούν την τάση των άστρων και το γενικό κλίμα της ημέρας. Σας συμβουλεύουμε να τις διαβάζετε καθημερινά, για να γνωρίζετε πως να κινηθείτε... Και επειδή κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, διαβάστε παρακάτω το ζώδιο σας για να μάθετε περισσότερα... Αν έχετε ερωτηματικά σχετικά με κάποιο πιο προσωπικό θέμα, είμαστε εδώ για δούμε τις λεπτομέρειες. Μιλήστε τηλεφωνικά μαζί μας, με τους πιο έγκυρους αστρολόγους της Ελλάδας.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς
blank
Τα ζώδια από 28 - 31/1/2019 ~ Εξάγωνο Κρόνου - Ποσειδώνα & σύνοδος Ήλιου - Ερμή.

Το Αστροσκόπιο της εβδομάδας από 28/1 ως 3/2/2019 με τον Χρίστο Ντούβλη.

Myastro
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι