blank

 
blank
Ζώδια σήμερα

Ζώδια σήμερα
17/01/2021

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Πως τα άστρα θα επηρεάσουν τα ζώδια σήμερα στα αισθηματικά και επαγγελματικά.

Σελήνη σύνοδος Ποσειδώνας: Οι αυταπάτες θολώνουν την πραγματικότητα.

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες επηρεάζοντας σημαντικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες). Η ανάγκη να κλείσουμε κεφάλαια του παρελθόντος που ακόμα μας ταλαιπωρούν γίνεται εντονότερη από ποτέ και καθορίζει αποφάσεις και κινήσεις. Είναι γεγονός ότι δεν είναι εύκολο να ξεπεράσουμε τις συναισθηματικές εκρήξεις που μπορεί να υπάρχουν μέσα στην ημέρα. Θα είναι προτιμότερο να δείξουμε ενδιαφέρον σε αντικείμενα που αφορούν την δημιουργία και τον εσωτερισμό, καθώς μέσα από αυτά θα καταφέρουμε να ισορροπήσουμε και να δούμε ρεαλιστικά εν γένει τη ζωή μας.

Καταστάσεις του παρελθόντος μπορεί να μας απασχολούν έντονα, όμως η ψυχολογική φόρτιση δεν επιτρέπει να δώσουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Η εσωστρέφεια και η κατήφεια δεν μας επιτρέπουν παράλληλα να αντιμετωπίσουμε με σθένος και δυναμισμό πιθανά ζητήματα που ταλαιπωρούν ακόμα την καθημερινότητά μας. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα σε ότι αφορά εργασιακές υποχρεώσεις, καθώς με ευκολία μπορεί να λειτουργήσουμε λανθασμένα και να οδηγηθούμε σε επιλογές που τελικά θα μας εκθέσουν. Η απόλυτη αυτοσυγκέντρωση και η ενεργητικότητά από την πλευρά μας θα δώσουν τα ερεθίσματα και την σωστή κατεύθυνση σε αντικείμενα και αγγαρείες που έχoυμε αναλάβει. 

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα θα επηρεάσει την ψυχολογία μας στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, δημιουργώντας ψευδαισθήσεις και υπερευαισθησία σε γενικότερο επίπεδο. Είναι απαραίτητο να αποφύγουμε σημαντικές αποφάσεις καθώς το πιθανότερο είναι να οδηγηθούμε σε λάθη λόγω του ελλείμματος ευθυκρισίας. Η έλλειψη επαφής με την πραγματικότητα δεν θα βοηθήσει στο να είμαστε αντικειμενικοί και ρεαλιστές. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε επίσης σε πρόσωπα από το παρελθόν που μπορεί να επαναφέρουν ζητήματα που ακόμα εκκρεμούν.

Η ανάγκη να ωραιοποιήσουμε πρόσωπα και καταστάσεις δεν μας επιτρέπει να αντιληφθούμε τις πραγματικές προθέσεις των άλλων και δεν θα είναι δύσκολο να εγκλωβιστούμε σε παγίδες που θα προκαλέσουν απογοήτευση. Η έντονη αυτή συναισθηματική ατμόσφαιρα θα επηρεάσει μέχρι το απόγευμα, για αυτό είναι απαραίτητο να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε σε υψηλά επίπεδα την ψυχολογία μας, χωρίς να έχουμε απαιτήσεις από τους γύρω μας που μπορεί να είναι υπερβολικές.

Το βράδυ το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω επαναφέρει το ψυχικό σθένος και τον δυναμισμό. Νιώθουμε ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα πάντα και αυτό βοηθά ώστε να σταθούμε ξανά στα πόδια μας. Μάθετε περισσότερα στις αστρολογικές προβλέψεις 15/01 - 17/01/2021 από την αστρολόγο Ολυμπία Χριστοδουλή.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς
blank
Sponsored Links

ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Πληροφορίες για τα ζώδια, όπως προβλέψεις, χαρακτηριστικά, ωροσκόπος, με ποια ταιριάζετε.  Αστρολογικός χάρτης, συναστρίες και πολλά άρθρα για το ζώδιό σας.

Ζώδια αύριο

Προσωπικές προβλέψεις

Ζώδια εβδομάδας

Ζώδια μήνα

Ζώδια 2020

Άρθρα για τα ζώδια

Ζώδια Χαρακτηριστικά

Ζώδια που ταιριάζουν

Ζώδια ημερομηνίες

Αστρολογικές όψεις και προβλέψεις

Αστρολογικός χάρτης

Συναστρία - Χάρτης σχέσης

Ωροσκόπος

Myastro