Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Δημοφιλή / Ζώδια-χιούμορ
 
blank

Ζώδια-χιούμορ

1 2 3 4 5 6 7...
>>
Sponsored Links
 • 22 Αυγούστου 2022 22:00

  Είναι πικρή η στιγμή της επιστροφής από τις διακοπές. Ή έστω το τέλος της καλοκαιρινής άδειας, κανονικής ή κουτσουρεμένης. Το οδυνηρό τέλος της ελευθερίας και του… αραλικιού.

 • 5 Αυγούστου 2022 23:00

  Ακόμα κι αν δεν ξέρεις τι σόι χαρακτήρας είναι κάποιος, μπορείς να το μαντέψεις από το πώς ετοιμάζει τις διακοπές του και τι βάζει στα μπαγκάζια του. Ε λοιπόν ναι, δείξε μας πώς έφτιαξε τη βαλίτσα του να σου πούμε τι ζώδιο είναι.

 • 5 Αυγούστου 2022 10:00

  Αν σου αρέσει το παιχνίδι να προσπαθείς να μαντέψεις τα ζώδια των ανθρώπων από τη συμπεριφορά τους, να μερικές χιουμοριστικές αστρολογικές… διαπιστώσεις για να τους ξεχωρίζεις, ενώ θα βρίσκεσαι στην παραλία. Κάτω από τις ομπρέλες, μέσα ή έξω από τη θάλασσα, το κάθε ζώδιο έχει το δικό του στιλ.

 • 3 Αυγούστου 2022 06:49

  Η αστρολογία έχει τη λύση. Μερικές φορές είσαι με συντροφιά και ο άλλος θέλει να φύγει. Εσύ όμως έχεις την αντίθετη γνώμη. Γιατί δεν θέλεις να χαλάσει η παρέα. Γιατί θα κοπεί κάποια φάση καμακιού. Ή γιατί μπορεί να πρέπει να φύγεις κι εσύ μαζί του, πράγμα για το οποίο δεν έχεις καμία διάθεση προς το παρόν. Πώς τον πείθεις να καθίσει περισσότερο; Επιστρατεύοντας τα επιχειρήματα που “πιάνουν” καλύτερα στο ζώδιό του. Μάθε τι ζώδιο είναι και η αστρολογία θα σώσει τη βραδιά σου για άλλη μια φορά.

 • 3 Αυγούστου 2022 06:34

  «Μην βάζεις το κλειδί της ευτυχίας σου στην τσέπη κάποιου άλλου», λέει ένα ρητό. Και εδώ που τα λέμε, δεν έχει άδικο. Γιατί μπορεί η ευτυχία να είναι φτιαγμένη για να τη μοιραζόμαστε κι αν αγαπάς, αναπόφευκτα τη συνδέεις με το αντικείμενο του έρωτά σου.

 • 3 Αυγούστου 2022 06:30

  Τι κάνουν τα… “κουρασμένα παλικάρια” μας, μετά το sex; Ποιοι το ρίχνουν αμέσως στον ύπνο; Ποιοι έχουν διάθεση για κουβεντούλα και ποιοι είναι έτοιμοι για ένα “δεύτερο γύρο”; Και σε αυτό το θέμα, η αστρολογία μπορεί να σε βοηθήσει, για να μη βρεθείς προ εκπλήξεως με τη νέα σου γνωριμία!

 • 3 Αυγούστου 2022 06:23

  Οι διαφωνίες σε μικρά και μεγάλα θέματα είναι το καθημερινό στοίχημα σε μια σχέση. Εξετάζοντας το θέμα από αστρολογική πλευρά, προφανώς άλλα ζώδια είναι πιο πεισματάρικα και άλλα πιο υποχωρητικά. Αλλά και στην υποχώρηση, πίσω έχει η αχλάδα την ουρά...

 • 9 Ιουνίου 2022 16:00

  Όταν ήσουν παιδί, αλλά και μετά που μεγάλωσες, δεν θα ήθελες μερικά από τα κλασικά παραμύθια που σου έλεγαν να έχουν διαφορετική εξέλιξη; Ίσως και το ζώδιό σου να έπαιζε κάποιο ρόλο στην εκδοχή που φανταζόσουν.

 • 9 Ιουνίου 2022 06:51

  Τι θα σου έλεγαν διάφοροι… παθόντες και παθούσες από την εμπειρία τους, όταν ερωτεύτηκαν άτομα από συγκεκριμένα ζώδια; Καλύτερα να σου τα πούμε εμείς.

 • 18 Απριλίου 2022 23:00

  Τα ζώδια και η τέχνη του ψησίματος! Να κάτι που δεν λείπει σχεδόν από κανέναν: η άποψη, ή ακόμα πιο σωστά η αποψάρα. Και το πασχαλινό τραπέζι είναι η καλύτερη περίσταση να αποδειχθεί αυτό, μέσα σε ένα πνεύμα σύμπνοιας και συνεργασίας, που δένει τις σχέσεις των ανθρώπων σταυροκόμπο.

1 2 3 4 5 6 7...
>>
Sponsored Links