Βρίσκεστε Eδώ>> Δημοφιλή / Ζώδια-χιούμορ
 
blank

Ζώδια-χιούμορ

1 2 3 4 5 6 7...
>>
Sponsored Links
 • 10 Απριλίου 2020 11:00

  Αν δεν ξέρεις τα ζώδια όσων θα μοιραστούν μαζί σου το αρνάκι του Πάσχα (ή κατσίκι ή κοτόπουλο ή πίτσα- όλα ευπρόσδεκτα είναι σε τέτοιους καιρούς) έχεις μια ευκαιρία να τα μαντέψεις από τη συμπεριφορά τους στο τραπέζι. Από την άλλη, καλό είναι να ξέρεις με ποιον θα τσουγκρίσεις το αυγό ή το ποτήρι σου, χωρίς να χρειαστεί να τα τσουγκρίσεις γενικότερα, στην ευγενή μάχη για το ποιος θα προλάβει το τελευταίο κοψίδι με ψαχνό.

 • 15 Ιανουαρίου 2020 16:00

  Όταν ήσουν παιδί, αλλά και μετά που μεγάλωσες, δεν θα ήθελες μερικά από τα κλασικά παραμύθια που σου έλεγαν να έχουν διαφορετική εξέλιξη; Ίσως και το ζώδιό σου να έπαιζε κάποιο ρόλο στην εκδοχή που φανταζόσουν.

 • 20 Δεκεμβρίου 2019 13:00

  Πώς στολίζουν τα ζώδια το χριστουγεννιάτικο δέντρο; Το καθένα με το αστρολογικό του στιλ, φυσικά. Με λίγη παρατηρητικότητα, μπορείς να καταλάβεις τις… ζωδιακές ιδιαιτερότητες ακόμα και στον εορταστικό διάκοσμο.

 • 20 Δεκεμβρίου 2019 06:51

  Τι θα σου έλεγαν διάφοροι… παθόντες και παθούσες από την εμπειρία τους, όταν ερωτεύτηκαν άτομα από συγκεκριμένα ζώδια; Καλύτερα να σου τα πούμε εμείς.

 • 20 Δεκεμβρίου 2019 06:49

  Η αστρολογία έχει τη λύση. Μερικές φορές είσαι με συντροφιά και ο άλλος θέλει να φύγει. Εσύ όμως έχεις την αντίθετη γνώμη. Γιατί δεν θέλεις να χαλάσει η παρέα. Γιατί θα κοπεί κάποια φάση καμακιού. Ή γιατί μπορεί να πρέπει να φύγεις κι εσύ μαζί του, πράγμα για το οποίο δεν έχεις καμία διάθεση προς το παρόν. Πώς τον πείθεις να καθίσει περισσότερο; Επιστρατεύοντας τα επιχειρήματα που “πιάνουν” καλύτερα στο ζώδιό του. Μάθε τι ζώδιο είναι και η αστρολογία θα σώσει τη βραδιά σου για άλλη μια φορά.

 • 20 Δεκεμβρίου 2019 06:34

  «Μην βάζεις το κλειδί της ευτυχίας σου στην τσέπη κάποιου άλλου», λέει ένα ρητό. Και εδώ που τα λέμε, δεν έχει άδικο. Γιατί μπορεί η ευτυχία να είναι φτιαγμένη για να τη μοιραζόμαστε κι αν αγαπάς, αναπόφευκτα τη συνδέεις με το αντικείμενο του έρωτά σου.

 • 20 Δεκεμβρίου 2019 06:30

  Τι κάνουν τα… “κουρασμένα παλικάρια” μας, μετά το sex; Ποιοι το ρίχνουν αμέσως στον ύπνο; Ποιοι έχουν διάθεση για κουβεντούλα και ποιοι είναι έτοιμοι για ένα “δεύτερο γύρο”; Και σε αυτό το θέμα, η αστρολογία μπορεί να σε βοηθήσει, για να μη βρεθείς προ εκπλήξεως με τη νέα σου γνωριμία!

 • 20 Δεκεμβρίου 2019 06:23

  Οι διαφωνίες σε μικρά και μεγάλα θέματα είναι το καθημερινό στοίχημα σε μια σχέση. Εξετάζοντας το θέμα από αστρολογική πλευρά, προφανώς άλλα ζώδια είναι πιο πεισματάρικα και άλλα πιο υποχωρητικά. Αλλά και στην υποχώρηση, πίσω έχει η αχλάδα την ουρά...

 • 20 Δεκεμβρίου 2019 06:11

  Μάθε πώς αντιδρούν τα ζώδια στις μικρές και μεγάλες προσβολές, λεκτικές επιθέσεις, προδοσίες της καρδιάς και λοιπές επιδρομές στον συναισθηματικό τους κόσμο.

 • 20 Δεκεμβρίου 2019 06:02

  Είναι κάπως αδιάφορος απέναντί σου τώρα τελευταία και θέλεις να του δείξεις ότι δεν πρέπει να νομίζει πως μαζί σου έχει… δέσει τον γάιδαρό του. Και ποια είναι η κλασικότερη μέθοδος γι’ αυτό; Μα, να τον κάνεις να ζηλέψει! Θα τσιμπήσει όμως; Εξαρτάται από πολλά, αλλά και από το ζώδιό του, φυσικά. Τι έχει λοιπόν να μας πει η αστρολογία για τις πιθανότητες επιτυχίας ενός τέτοιου εγχειρήματος;

1 2 3 4 5 6 7...
>>
Sponsored Links