blank
 
blank

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 3.7  Ψήφοι: 3
 

Στις 5 Μαΐου 2023 η Αφροδίτη από τις 27° 19’ των Διδύμων θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Δία που βρίσκεται στον Κριό. Η θετική αυτή όψη θα λειτουργήσει βοηθητικά με διάφορα γεγονότα που θα προκαλέσει, βελτιώνοντας το επίπεδο σε πολλούς τομείς της ζωής μας. Η περίοδος αυτή θα μας φέρει τα δώρα της, είτε με τη μορφή ανθρώπων που θα γνωρίσουμε οι οποίοι θα μπορούν, και θα θέλουν, να μας βοηθήσουν, είτε με τη μορφή ευκαιριών. Σε κάθε περίπτωση, συναρπαστικά πράγματα μπορούν να συμβούν που, με τη δυναμική τους, θα υπερκαλύψουν τα όποια συναισθηματικά ή οικονομικά ελλείματα του πρωτύτερου διαστήματος και θα μας βοηθήσουν να ατενίσουμε με αισιοδοξία το μέλλον μας, τόσο το επαγγελματικό, όσο και το προσωπικό.

Sponsored Links

Νέα δεδομένα, ευκαιρίες και τυχερές γνωριμίες

Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι και εμείς με τη σειρά μας θα μπορούμε να μεταφέρουμε με τον καλύτερο τρόπο στους άλλους τις ιδέες και τα οράματά μας καθώς, τόσο η θετική αύρα μας, όσο και ο ελκυστικός τρόπος επικοινωνίας και η καλή θέλησή μας, θα μας βοηθήσουν αρκετά τραβώντας, με ευχάριστο τρόπο, την προσοχή και το ενδιαφέρον των άλλων. Η αυξημένη δημοτικότητά μας σε συνδυασμό με τη γενναιόδωρη διάθεσή μας, λοιπόν, μπορεί να γίνουν το εφαλτήριο για τα καλύτερα που μπορούν να έρθουν στη ζωή μας. Εξάλλου, η αισιόδοξη διάθεσή μας θα λειτουργήσει σα μαγνήτης θετικών γεγονότων.

Με την όψη αυτή θα νιώθουμε όμορφα και θα έχουμε χαρούμενη και αισιόδοξη διάθεση. Επιπλέον, θα έχουμε όρεξη και κέφια για απολαύσεις και πάσης φύσεως διασκεδάσεις. Η αισθηματική μας ζωή αναμένεται ιδιαίτερα ζωηρή με την έννοια νέων γνωριμιών για τους αδέσμευτους και ορέξεων για ερωτικά παιχνίδια με τον/τη σύντροφο για τους δεσμευμένους. Ιδιαίτερα ευνοούνται τα ταξίδια, ειδικά αυτά των μεγάλων αποστάσεων, οι νομικές υποθέσεις, οι σπουδές, οι εμπορικές συναλλαγές και οι επενδύσεις. Το μόνο πράγμα που θα πρέπει να προσέξουμε θα είναι η ροπή μας στην υπερβολή που μπορεί να μεταφραστεί σε τάση για υπερφαγία και κατανάλωση αλκοόλ.

Πως θα σε επηρεάσει η Αφροδίτη σε εξάγωνο με Δία;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, καθώς και του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα υπάρξουν εξελίξεις, είτε σε ένα επαγγελματικό, είτε σε ένα αισθηματικής φύσης θέμα που θα σας ευχαριστήσουν και ικανοποιήσουν. Η γενικότερη αίσθηση που θα έχετε είναι ότι όλα πάνε σύμφωνα με το αρχικό σας πλάνο.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα νιώσετε ξαλαφρωμένοι από τα συναισθηματικά βαρίδια του παρελθόντος καθώς τα πράγματα μπαίνουν σε μια σειρά και πλέον θα μπορείτε να ατενίσετε το μέλλον με αισιοδοξία χωρίς άγχος. Αισθηματικά, θα ζήσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα νιώσετε εσωτερικά και εξωτερικά ανανεωμένοι και έτοιμοι να ανοίξετε την επόμενη σελίδα του βιβλίου της ζωής σας ανανεώνοντας τους στόχους σας. Οι φιλικές σας σχέσεις και οι επαγγελματικές συνεργασίες σας θα είναι αρμονικές ενώ θα έχετε και ευκαιρίες για νέες γνωριμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα νιώσετε πιο ανάλαφροι συναισθηματικά και ψυχολογικά, κυρίως γιατί, τόσο η επαγγελματική, όσο και η προσωπική σας ζωή σας χαρίσουν σταθερότητα και ασφάλεια. Ορισμένους, πάντως, από εσάς θα σας απασχολήσει η επιστροφή μιας επαγγελματικής συνεργασίας.

ΛΕΩΝ

Θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις αναφορικά με ένα επαγγελματικό θέμα σας ενώ κάποιες γνωριμίες που θα κάνετε θα αποδειχθούν βοηθητικές για τις επιδιώξεις σας. Η συντροφική σας ζωή θα ανανεωθεί μέσα από απολαύσεις καθώς και από ένα ταξίδι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η έντονη ερωτική σας διάθεση θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά στο ταίρι της καρδιάς σας ενώ θα προσφέρει και ευκαιρίες για κάτι νέο στους αδέσμευτους. Επαγγελματικά, θα έχετε μια επιτυχία ή και μια ευκαιρία που θα σας επιτρέψει να βελτιώσετε τα οικονομικά σας.

ΖΥΓΟΣ

Θα κάνετε βασικές ανανεωτικές κινήσεις στη ζωή σας σε μια προσπάθεια να πετύχετε το ευ ζην πατώντας, όμως, πάνω σε ένα σαφώς καλύτερο ζην. Γενικά, θα βιώσετε όμορφες καταστάσεις, ιδιαίτερα στον προσωπικό τομέα κάτι που θα ανανεώσει την αισιοδοξία σας.

Άποφάσεις

Άποφάσεις2

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θετικές εξελίξεις θα έχετε σε σχέση με τα επαγγελματικά σας, ιδιαίτερα, μάλιστα, αν βρίσκεστε σε αναζήτηση κάτι καινούργιου που θα βελτιώσει και την οικονομική σας πραγματικότητα. Αισθηματικά, θα αναθερμάνετε την ερωτική σας σχέση με μπόλικο πάθος και αισθησιασμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μέσα από φιλικά περιβάλλοντα ή κοινωνικούς κύκλους θα κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες που μπορεί να σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες, ακόμα και επαγγελματικά. Γενικά, θα είστε ιδιαίτερα δημοφιλείς και αγαπητοί ενώ θα ζήσετε και όμορφες αισθηματικές στιγμές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα σας απασχολήσει η βελτίωση της εξωτερικής σας εμφάνισης, πράγμα που θα σας ωθήσει να φροντίσετε λίγο παραπάνω τον εαυτό σας. Επίσης όμως, θα θελήσετε να ομορφύνετε και τον χώρο που ζείτε διακοσμώντας και φροντίζοντάς τον με τον καλύτερο τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η όψη αυτή θα σας γεμίσει αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία ενώ το ενδιαφέρον σας σχεδόν θα μονοπωλήσει η αισθηματική σας ζωή. Μπορείτε λοιπόν να περιμένετε μια ερωτική εξομολόγηση ή μια έκπληξη από το ταίρι σας ή ακόμα και ένα ενδιαφέρον ταξίδι.

ΙΧΘΥΕΣ

Αρκετά βοηθητική για εσάς είναι η όψη αυτή, ειδικά σε ό,τι αφορά την ακίνητη περιουσία σας και την αγοραπωλησία ή την οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου. Γενικά πάντως, θα βρείτε λύσεις και θα μπορέσετε να ρυθμίσετε κάποια οικονομικά σας θέματα.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-04-2023 04:06:04