Quantcast
blank
 
blank

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με Δία, από την Έλενα Γκιτσάλη: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με Δία, από την Έλενα Γκιτσάλη: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Στις 10 Απριλίου 2021, η Αφροδίτη από τις 25° 05’ του Κριού θα κάνει μια υπέροχη όψη εξάγωνου με τον Δία που θα βρίσκεται στις 25° 05’ του Υδροχόου. Τύχη στον έρωτα αλλά και στο χρήμα, λοιπόν, με πολλές και τυχερές γνωριμίες, ικανές να αλλάξουν στην στιγμή, όχι μόνο το κέφι μας, αλλά και την τύχη μας.

Sponsored Links

Τύχη, έρωτας και καλοπέραση!

Ενθουσιασμός, διασκέδαση και χαρά έρχονται, επιτέλους, στη ζωή μας και μας φτιάχνουν τη διάθεση. Το σύμπαν μας ρίχνει χρυσόσκονη και άφθονες ευκαιρίες για ανάπτυξη σε όλους τους τομείς της ζωής μας.

Πως θα σε επηρεάσει η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία;

Η όψη αυτή θα έχει διάρκεια +/-3 μέρες και επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους και τα ζώδια του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους και τους εκπρόσωπους τους που έχουν γεννηθεί το 3ο δεκαήμερο. Επίσης, επηρεάζονται όσοι έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα και προσωπικούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια και σε αυτό το δεκαήμερο.

Πάμε τώρα να δούμε πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Υπέροχες μέρες για να κανακέψετε τον εαυτό σας κάνοντάς του δώρα και χαλαρώνοντας λίγο παραπάνω από το κανονικό. Κλείστε ένα ραντεβού στο κομμωτήριο και μαζί με τα μαλλιά σας φτιάξτε και τη διάθεση σας. Η συμμετοχή σας σε μεγάλες κοινωνικές ομάδες θα σας ωφελήσει γιατί είστε άτομο με μεγάλες ιδέες και στόχους. Γενικά, αυτές τις μέρες θα έχετε μια έξτρα λάμψη η οποία θα έλκει τους άλλους κοντά σας όπως το φως τα έντομα. Διόλου απίθανο μια φιλική σας σχέση να εξελιχθεί σε ερωτική.

ΤΑΥΡΟΣ

Συναισθηματική ικανοποίηση θα έχετε γιατί στόχοι χρόνων που είχατε στο νου τώρα γίνονται πραγματικότητα. Θα ωφεληθείτε, και μάλιστα αρκετά, από οικονομικής άποψης από μια συμφωνία που θα γίνει, η οποία θα πρέπει, προς το παρόν τουλάχιστον, να παραμείνει μυστική. Αλλά και από αισθηματικής απόψεως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνετε αντικείμενο του πόθου κάποιου ατόμου με το οποίο συνεργάζεστε. Δώστε λίγο παραπάνω προσοχή όσοι από εσάς παίζετε σε διπλό ταμπλό για να μην εκτεθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σας αρέσει να φλερτάρετε αλλά και να σας φλερτάρουν και δεν είναι τυχαίο που συχνά – πυκνά σας αποκαλούν «η πεταλούδα του ζωδιακού»! Αυτή την φορά θα σας απασχολήσουν φιλικές σχέσεις οι οποίες θα θελήσετε να αποκτήσουν και ακόμα μία ιδιότητα. Το «φίλοι με προνόμια» λοιπόν θα είναι κομμένο και ραμμένο πάνω σας. Επίσης, μπορεί να σας συγκινήσουν και άτομα με τα οποία ίσως έχετε διαφορά ηλικίας ή κουλτούρας. Ανοίγονται όμορφοι δρόμοι και στα οικονομικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επαγγελματικές σχέσεις σας δίνουν ιδιαίτερη χαρά και μάλιστα σε πολλαπλά επίπεδα. Αυτό συμβαίνει γιατί, από τη μια, μπορεί να λάβετε κάποιο έξτρα ποσό από την εργασία σας αλλά, και από την άλλη, κάποιοι από εσάς ίσως ανακαλύψετε ότι με κάποιο συνάδελφο ή συνεργάτη σας τελικά έχετε πολλά περισσότερα κοινά από όσα νομίζατε. Θα δείτε την λίμπιντό σας να απογειώνεται και θα αναζητήσετε τρόπους εκτόνωσης. Πολύ καλή περίοδος για να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες.

ΛΕΩΝ

Με την όψη αυτή γίνεστε οι μάστερ των διαπραγματεύσεων και φροντίζετε, αλλά και φυσικά καταφέρνετε, να κλείσετε την πιο συμφέρουσα συμφωνία για εσάς. Σας πλησιάζουν άτομα, και μάλιστα ερωτικά, με τα οποία ίσως έχετε κάποια ηλικιακή διαφορά ή κάποια σχέση τύπου μαθήτριας - καθηγητή με την έννοια του ατόμου που έχει περισσότερες γνώσεις και τις οποίες θέλει να σας τις μεταδώσει. Φυσικά αυτό δουλεύει και αντίστροφα. Προς το παρόν εσείς όμως θέλετε ανοιχτούς ορίζοντες και καμία καταπίεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανεβασμένοι είστε σε όλα τα επίπεδα. Η λίμπιντό σας στα ύψη, τα οικονομικά σας καλυτερεύουν μέρα με την μέρα και η καθημερινότητά σας αλλάζει όψη και, από γκρίζα, γίνεται από ροζ έως και βαθύ κόκκινο. Νέα άτομα μπαίνουν στην ζωή σας τα οποία σας ταιριάζουν. Για κάποιους από εσάς η γνωριμία μπορεί να γίνει σε επαγγελματικό περιβάλλον ή σε κάποιο περιβάλλον στο οποίο βρίσκεστε σε καθημερινή βάση. Θα μπορούσε να είναι ακόμα και κάποιος χώρος εκγύμνασης. Περάστε καλά γιατί το αξίζετε.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Είστε πλάσματα φτιαγμένα για να αγαπάτε, να αγαπιέστε αλλά για να φέρνετε ανθρώπους κοντά. Είστε το κονίαμα, δηλαδή το υλικό που χρησιμοποιείται στις οικοδομές για την σύνδεση των υλικών. Ετοιμαστείτε τώρα να γίνετε και κάτι πέρα από αυτό, να δημιουργήσετε κάτι άλλο όπως συναισθήματα χαράς και έρωτα. Βλέπετε, έρωτας θα είναι η αιτία της χαράς σας, έρωτας που ανανεώνεται, έρωτας που έρχεται, έρωτας που γεμίζει τη ζωή σας με χαρά. Διασκεδάστε όσο μπορείτε περισσότερο…. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η χαρά και η τύχη θα συναντηθούν στο σπιτικό σας και θα σας χαρίσουν μεγάλα χαμόγελα. Προβλήματα που είχατε με άτομα της οικογένειάς σας, βρίσκουν την λύση τους και φεύγει από πάνω σας ένα πολύ μεγάλο βάρος. Θα υπάρχει εύνοια σε κληρονομικά θέματα που αφορούν πατρική περιουσία και που πολύ σας είχαν ταλαιπωρήσει και, μάλιστα , για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Λυτρωθείτε ψυχικά και αφήστε για πάντα πίσω σας τις πιεστικές καταστάσεις του παρελθόντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε άνθρωποι κοινωνικοί και με χιούμορ και ίσως κάποιες καταστάσεις που ζήσατε να σας έκαναν να χάσετε το χαμόγελο σας. Τώρα όμως η κατάσταση αλλάζει άρδην. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και το φιλικό σας περιβάλλον θα φέρουν κοντά σας ανθρώπους που θα εκπέμπουν στις ίδιες συχνότητες μαζί σας. Ευχάριστες και αισιόδοξες καταστάσεις θα αλλάξουν την καθημερινότητά σας. Οικονομικά, θα εμφανιστούν ευκαιρίες για κέρδος μέσα από συγγραφή και εκπαίδευση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα βοηθήσετε οικονομικά ανθρώπους της οικογένειάς σας οι οποίοι βρίσκονται σε στιγμή αδυναμίας και σας χρειάζονται. Από την οικογένειά σας, έτσι και αλλιώς, θα λάβετε τα περισσότερα και τα μεγαλύτερα χαμόγελα που θα φέρουν ζεστασιά στην καρδιά σας. Χρήματα που περιμένατε, ακόμα και από το δημόσιο, εμφανίζονται τώρα ως από μηχανής θεός και με τον τρόπο αυτό φεύγουν από πάνω σας κάποια έξτρα βάρη. Ασχοληθείτε και με τις δικές σας ανάγκες και δε θα χάσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τύχη, τύχη και πάλι τύχη! Η έμφυτη αισιοδοξία και η ευγένειά σας, καθώς και το γεγονός ότι είστε άτομα πρόσχαρα, σας κάνει ανοιχτούς σε ευλογίες από το σύμπαν. Τις μέρες αυτές θα βρίσκετε τον κατάλληλο άνθρωπο στην κατάλληλη θέση και όλα θα τακτοποιούνται με τρόπο μαγικό και ονειρεμένο. Οικονομικές ευκαιρίες και δώρα έρχονται από το πουθενά αλλά και ο τομέας των ερωτικών σας δεν πάει πίσω, καθώς θα υπάρξουν πολλοί υποψήφιοι για την θέση του πρωταγωνιστή της καρδιάς σας.

ΙΧΘΥΣ

Συναισθηματικές, ερωτικές, προσωπικές, οικονομικές αλλά κυρίως ψυχικές ικανοποιήσεις σας γεμίζουν χαρά γιατί, ανάλογα την περίπτωση, θα αισθάνεστε ότι παίρνετε το αίμα σας πίσω ή λαμβάνετε αυτό που πραγματικά δικαιούστε. Θα αισθάνεστε ότι έχετε αγγελική προστασία γιατί όταν θα χρειάζεστε βοήθεια θα την βρίσκετε και μάλιστα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θετικοί άνθρωποι έρχονται στην ζωή σας και σας αλλάζουν τη διάθεση. Οικονομικά θα δείτε μεγάλη βελτίωση.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 07-04-2021 12:00:00