Quantcast
blank
 
blank

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με Δία: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με Δία: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Στις 4 Ιανουαρίου 2023 η Αφροδίτη από τις 01° 36’ του Υδροχόου σε θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Δία που είναι στoν Κριό. Η όψη αυτή θα μας ωθήσει να κοινωνικοποιηθούμε, να κάνουμε γνωριμίες, να διασκεδάσουμε αλλά πάνω από όλα να εστιάσουμε στην αισιόδοξη πλευρά της ζωής. Θα νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας και θα είμαστε περισσότερο από κάθε άλλη φορά ανοιχτοί σε οτιδήποτε καινούργιο εμφανίζεται στην πραγματικότητά μας. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι ο θετικός τρόπος που θα αντιμετωπίζουμε τη ζωή θα λειτουργήσει σα μαγνήτης και άλλων θετικών γεγονότων, κάτι που θα αναπτερώσει το ηθικό μας και θα μας βοηθήσει να μη φοβηθούμε να επεκταθούμε και να αναζητήσουμε την τύχη μας σε όλους τους τομείς της ζωή μας.

Sponsored Links

Θετικές εξελίξεις

Σε ό,τι αφορά την προσωπική μας ζωή, η διάθεσή μας να μοιραστούμε τα όμορφα συναισθήματά μας και την καλή μας διάθεση με τους άλλους θα επιστρέψει με τον καλύτερο τρόπο σε εμάς με τη μορφή κομπλιμέντων, δώρων και είσπραξης αγάπης και χαράς. Οι δεσμευμένοι θα βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας και θα εστιάσουμε στην καλοπέραση κάνοντας πράγματα διασκεδαστικά και χαρούμενα με το ταίρι μας. Όσοι από εμάς είμαστε αδέσμευτοι, μέσα στο γενικότερο πλαίσιο της κοινωνικοποίησης θα έχουμε ευκαιρίες για να κάνουμε γνωριμίες με ανθρώπους θετικούς και αισιόδοξους καθώς θα είμαστε ελκυστικοί, θα έχουμε αυξημένη γοητεία και διάθεση για φλερτ και για ό,τι άλλο προκύψει.

Επαγγελματικά, αρκετοί από εμάς θα έχουμε μια επιτυχία που θα βελτιώσει τη δημόσια εικόνα μας ενώ θα πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα καθώς θα εμφανιστούν κάποιες ευκαιρίες που θα αφορούν την εξέλιξη της καριέρας μας και την προώθηση των σχεδιών μας, τις οποίες και δεν πρέπει να αφήσουμε να πάνε χαμένες. Η όψη αυτή υπόσχεται μια κάποια οικονομική ανάκαμψη, ωστόσο, η βασικότερη πηγή αφθονίας στη ζωή μας θα είναι ο τρόπος σκέψης και συμπεριφοράς μας.

Εύνοια δέχονται τομείς όπως οι σπουδές, τα ταξίδια, οτιδήποτε μπορεί να μας βοηθήσει να διευρύνουμε την οπτική μας και οι νομικές και οικονομικές υποθέσεις μας. Αν κάτι, με την όψη αυτή, πρέπει να προσέξουμε είναι να μην το παρακάνουμε με τις παντός είδους απολαύσεις και χάσουμε εντελώς τον έλεγχο.

Πως θα σε επηρεάσει η Αφροδίτη σε εξάγωνο με Δία;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, αλλά και του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή θα σας προσφέρει ευκαιρίες για να μπορέσετε να βάλετε σε μια σωστή σειρά τα πράγματα, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο, να οργανώσετε τις συμμαχίες σας και να προχωρήσετε δυνατά στην υλοποίηση ενός πλάνου που έχετε στο μυαλό σας. Αισθηματικά, θα ζήσετε ευχάριστες στιγμές με το ταίρι της καρδιάς σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Χάρη σε κάποια γεγονότα που θα συμβούν, θα νιώσετε συναισθηματική και ψυχική ικανοποίηση καθώς οι κόποι και οι προσπάθειές σας θα δικαιωθούν. Ταυτόχρονα, θα αισθανθείτε ότι απελευθερώνεστε από κάποια φαντάσματα του παρελθόντος σας. Να ακολουθείτε το ένστικτό σας. Ορισμένοι από εσάς θα βιώσετε την επιστροφή ενός έρωτα από το παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την όψη αυτή θα έχετε εύνοια σε ό,τι αφορά σπουδές, μετακινήσεις, ταξίδια, ομάδες, συλλόγους και νομικές υποθέσεις. Επίσης, μέσα σε κάποια φιλικά ή γενικά κοινωνικά περιβάλλοντα θα κάνετε γνωριμίες με ανθρώπους - κλειδιά οι οποίοι μπορούν να σας βοηθήσουν, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα έχετε κάποιες επαγγελματικές ευκαιρίες που δεν πρέπει να αγνοήσετε γιατί θα είναι καθοριστικής σημασίας για την εξέλιξη της καριέρας σας και, ως εκ τούτου, για τη βελτίωση της οικονομικής σας πραγματικότητας. Αισθηματικά, θα ζήσετε στιγμές πάθους με το ταίρι σας ή θα βρεθείτε με το αντικείμενο του πόθου σας.

ΛΕΩΝ

Με την όψη αυτή και με τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν, θα νιώσετε εξαιρετικά αισιόδοξοι και τυχεροί. Ο θετικός τρόπος σκέψης σας αλλά και η έντονη διάθεσή σας για κοινωνικοποίηση θα σας τοποθετήσουν στο κέντρο των γεγονότων. Αισθηματικά, θα ζήσετε στιγμές ευτυχίας ενώ ορισμένοι θα κάνετε ένα ταξίδι με το ταίρι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε κάποιες παρελθούσες οικονομικές σας εκκρεμότητες ή να βάλετε σε μια σειρά τα έξοδά σας. Εύνοια δέχεστε σε θέματα σχετικά με κληρονομιές, ασφάλειες, διατροφές και γενικά οικονομικούς διακανονισμούς. Αισθηματικά, θα ζήσετε όμορφες στιγμές καθώς ο ερωτικός σας μαγνητισμός θα σας χαρίσει στιγμές πάθους.

ΖΥΓΟΣ

Η όψη αυτή θα σας ευνοήσει, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Επαγγελματικά, θα ασχοληθείτε με επιτυχία με την προώθηση της δουλειάς και των δημιουργικών σας ταλέντων. Αισθηματικά, θα βελτιώσετε την ερωτική σας σχέση ή, σε κάποιες περιπτώσεις, θα θελήσετε να προχωρήσετε στο επόμενο επίσημο στάδιο της σχέση σας.

Ολυμπία1

Ολυμπία2

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα βελτιωθεί το κλίμα στη δουλειά σας και θα ομαλοποιηθούν οι σχέσεις με τους συναδέλφους σας ενώ οι ανώτεροι από εσάς θα αναγνωρίσουν την αξία σας. Όλο αυτό θα λειτουργήσει άκρως βοηθητικά και σε ό,τι αφορά τις οικογενειακές σας σχέσεις. Ορισμένους θα σας απασχολήσουν θέματα ευεξίας καθώς και η βελτίωση της εξωτερικής σας εμφάνισης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η όψη αυτή θα σας σπρώξει να δείτε την πιο ανάλαφρη πλευρά της ζωής και, γιατί όχι, να εστιάσετε στο φλερτ και στις αισθηματικές περιπέτειες τις οποίες και θα απολαύσετε, μιας και, αν πραγματικά το επιδιώξετε, θα έχετε και σχετικές επιτυχίες. Οι δεσμευμένοι θα ασχοληθείτε περισσότερο με το ταίρι σας με δώρα και προσφορές αγάπης ή και ένα ταξίδι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν υπήρξαν κάποια προβλήματα που επηρέασαν, τόσο την επαγγελματική, όσο και την οικογενειακή σας ζωή, αυτά διορθώνονται ή, τουλάχιστον, πλέον θα δείτε «φως στο τούνελ». Βελτίωση θα δείτε και σε σχέση με το εισόδημά σας, ακόμα και εξαιτίας της οικονομικής εκμετάλλευσης ενός ακινήτου ή μιας σχετικής αγοραπωλησίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να ανοίξετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να κάνετε γνωριμίες σημαντικές που θα σας βοηθήσουν, τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην κοινωνική σας εξέλιξη. Εύνοια δέχεστε σε ό,τι αφορά σπουδές, μετακινήσεις, ταξίδια, επαγγελματικές και οικονομικές συμφωνίες και νομικές υποθέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα μπορέσετε, με την όψη αυτή, να τακτοποιήσετε τις όποιες συναισθηματικές σας εκκρεμότητες καθώς και να επουλώσετε τις όποιες πληγές σας έχουν αφήσει παρελθούσες σχέσεις και συνεργασίες διότι κάποια θετικά γεγονότα θα σας γεμίσουν ελπίδα και αισιοδοξία. Θα βιώσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας ή κάποια ερωτική εξομολόγηση θα μεγαλώσει το χαμόγελο σας.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 02-01-2023 06:00:00