blank

Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια Αύριο
 
blank
Ζώδια αύριο

Ζώδια αύριο
26/04/2019

Τα ζώδια αύριο και οι ημερήσιες προβλέψεις σας

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια αύριο Παρασκευή 26 Απριλίου 2019. Επιλέξτε ένα από τα παρακάτω ζώδια και διαβάστε την αυριανή πρόβλεψη σας.

Την Παρασκευή, η Σελήνη είναι στον Υδροχόο και σας προσφέρει μια νέα οπτική στα πράγματα! Ο Υδροχόος εστιάζει στο «εμείς» και στο «μαζί». Τι μπορείτε να πετύχετε αν ενώσετε τις δυνάμεις σας εσείς και οι γύρω σας; Τι σας ενώνει; Ήρθε η ώρα να θέσετε αυτά τις ερωτήματα και να σχηματίσετε την ομάδα σας, να δημιουργήσετε μια αίσθηση κοινότητας με όσους σκέφτονται όπως κι εσείς και να οραματιστείτε ένα καλύτερο μέλλον μαζί.

Η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει μια νέα προοπτική...

Η Σελήνη μετακινείται από τον Αιγόκερω στον Υδροχόο σήμερα, αλλά όχι πριν πάρει μια ανάσα... Η Σελήνη θα βρεθεί σε κενή πορεία στον Αιγόκερω για λίγο, αφήνοντας τη σκόνη από τις μεγάλες πραγματοποιήσεις των τελευταίων δύο ημερών να κάτσει. Ό,τι έγινε, έγινε. Το παρελθόν δεν μπορεί να αναστηθεί. Καθώς η Σελήνη κατευθύνεται στον Υδροχόο, το μυαλό σας παίρνει στροφές. Βάζετε ένα νέο στόχο και ετοιμάζεστε να τον υλοποιήσετε! Πρόκειται για ένα εξαιρετικά μεγαλεπήβολο σχέδιο, που θα χρειαστεί μερικά χρόνια ακόμη για να γίνει πράξη. Αλλά σήμερα είστε στις επάλξεις!

Η Σελήνη στον Υδροχόο κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και εξάγωνο με τον Χείρωνα στον Κριό και εσείς νιώθετε τον επαναστάτη μέσα σας να ξυπνάει! Αυτές οι μέρες παραπέμπουν σε ό,τι αντιμετωπίσατε στο τέλος Μαρτίου, μόνο που αυτή τη φορά είστε πολύ πιο έμπειροι και σοφοί. Ο Ερμής βρίσκεται σε ορθή πορεία και η δεύτερη Πανσέληνος στο Ζυγό έχει πραγματοποιηθεί. Τώρα έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Το παρελθόν είναι παρελθόν. Μην κλαίτε πάνω από το χυμένο γάλα- δεν έχει νόημα! Πάμε για άλλα!

Την Παρασκευή το βράδυ, η Σελήνη στον Υδροχόο, σας απαλλάσσει από τυχόν ψευδείς αντιλήψεις και αβάσιμες ιδέες. Βλέπετε τα πράγματα με καθαρό μάτι. Είστε έτοιμοι να αντικρίσετε το μέλλον και να αναζητήσετε καλύτερους τόπους για να περιπλανηθείτε. Για να δημιουργήσετε νέες συμμαχίες! Νέες φιλίες. Για να βρείτε την αληθινή αγάπη! Ακολουθεί εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στον Κριό, που υπόσχεται ακριβώς τα παραπάνω καθώς και ένα πραγματικά γόνιμο και ευχάριστο βράδυ Παρασκευής. Νέο ρομαντικό ενδιαφέρον; Νιώθετε την αγάπη στον ανοιξιάτικο αέρα; Φλερτ, διασκέδαση και φιλία- όλα περιλαμβάνονται στο μενού της ημέρας!

Οι προβλέψεις που μόλις διαβάσατε αφορούν την τάση των άστρων και το γενικό κλίμα της ημέρας. Σας συμβουλεύουμε να τις διαβάζετε καθημερινά, για να γνωρίζετε πως να κινηθείτε... Και επειδή κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, διαβάστε παρακάτω το ζώδιο σας για να μάθετε περισσότερα... Αν έχετε ερωτηματικά σχετικά με κάποιο πιο προσωπικό θέμα, είμαστε εδώ για δούμε τις λεπτομέρειες. Μιλήστε τηλεφωνικά μαζί μας, με τους πιο έγκυρους αστρολόγους της Ελλάδας.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς
blank
Τα ζώδια από 28 - 31/1/2019 ~ Εξάγωνο Κρόνου - Ποσειδώνα & σύνοδος Ήλιου - Ερμή.

Το Αστροσκόπιο της εβδομάδας από 28/1 ως 3/2/2019 με τον Χρίστο Ντούβλη.

Myastro
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι