blank

Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια Αύριο
 
blank
Ζώδια αύριο

Ζώδια αύριο
22/06/2019

Τα ζώδια αύριο και οι ημερήσιες προβλέψεις σας

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια αύριο Σάββατο 22 Ιουνίου 2019. Επιλέξτε ένα από τα παρακάτω ζώδια και διαβάστε την αυριανή πρόβλεψη σας.

Σάββατο σήμερα και είναι γεγονός ότι πολλοί αναμένουμε αυτή την ημέρα για να ξεκουραστούμε και να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα των καθημερινών υποχρεώσεων. Ο Ήλιος έχει περάσει στον Καρκίνο και επικεντρώνουμε κυρίως την προσοχή μας σε ζητήματα οικογενειακής φύσεως που πιθανόν μας απασχολούν. Ο έντονος συναισθηματισμός και η ανάγκη για ασφάλεια χαρακτηρίζει την περίοδο αυτή που μεσουρανεί το ζώδιο του Καρκίνου, καθώς γίνεται εντονότερη από ποτέ η επιθυμία να εκφράσουμε συναισθήματα και να ακούσουμε τα συναισθήματα των άλλων. Όπως επίσης και να βιώσουμε ζεστές στιγμές με πρόσωπα που θεωρούμε δικά μας, στον προσωπικό μας χώρο, μακριά από την έντονη κοινωνικότητα. Θα μάθετε περισσότερα παρακάτω στο καθημερινό σας ωροσκόπιο με την πρόβλεψη για τα αισθηματικά και τα επαγγελματικά που αφορά το δικό σας ζώδιο.

Ήλιος στον Καρκίνο τρίγωνο με Σελήνη στους Ιχθύες: Η αγάπη θεραπεύει τις πληγές

Η Σελήνη μέχρι το απόγευμα παραμένει στο ζώδιο του Υδροχόου, όπου μας δίνει την ευκαιρία να τακτοποιήσουμε θέματα που αφορούν στόχους και φιλοδοξίες που έχουμε. Πρωταγωνιστικό ρόλο παίζουν τα φιλικά μας πρόσωπα, γι’ αυτό και το πιθανότερο είναι να βρεθούμε μαζί τους να εκφράσουμε απόψεις και πρωτοποριακές ιδέες που μπορεί να έχουμε. Δεν αποκλείεται επίσης να επιδιώξουμε να συμμετέχουμε σε ομαδικές προσπάθειες και συλλογικές δράσεις, καθώς είναι σημαντικό για εμάς να προσπαθούμε από κοινού με άλλους. Η ενασχόληση με κοινωνικά ή πολιτικά ζητήματα γίνεται εντονότερη από ποτέ, αφού ενδιαφερόμαστε για το καλό της ανθρωπότητας και επαναστατούμε σε ότι θεωρούμε άδικο και ότι δεν την ευνοεί, αλλά τη βλάπτει.

Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες και ο συναισθηματισμός εκτοξεύεται στα ύψη. Ερχόμαστε σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό μας, με τις βαθύτερες πληγές που αρνούμαστε να πιστέψουμε ότι είναι ακόμα εκεί και δεν έχουμε ξεπεράσει. Στο μυαλό έρχονται καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να μας έχουν επηρεάσει. Το κυριότερο είναι ότι επιδιώκουμε να είμαστε μόνοι μας, γι’ αυτό και αποσυρόμαστε από την έντονη πολυκοσμία και απολαμβάνουμε τις μοναχικές μας στιγμές νιώθοντας ότι έτσι μπορούμε να κλείσουμε όσο το δυνατόν παλιά τραύματα που μας ταλαιπωρούν.

Το τρίγωνο της Σελήνης στους Ιχθύες με τον Ήλιο στον Καρκίνο λειτουργεί ευεργετικά πρώτα και κύρια σε ψυχολογικό επίπεδο, καθώς μας δίνει την ώθηση να πατήσουμε στα πόδια μας και να αφήσουμε πίσω μας ότι μας έχει στεναχωρήσει και στιγματίσει. Δευτερευόντως, ερχόμαστε αντιμέτωποι με ζητήματα της οικογένειας που έχουμε το θάρρος, την πυγμή και την αυτοπεποίθηση να λύσουμε, χωρίς όμως να δημιουργήσουμε προβλήματα στο περιβάλλον μας. Αντίθετα, το πιθανότερο είναι να καταφέρουμε να έχουμε συμμάχους στις απόψεις και στις κινήσεις μας και ο οικογενειακός μας περίγυρος να μας θαυμάσει για την ψυχική δύναμη που πηγάζει από μέσα μας.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς
blank
Τα ζώδια από 28 - 31/1/2019 ~ Εξάγωνο Κρόνου - Ποσειδώνα & σύνοδος Ήλιου - Ερμή.

Το Αστροσκόπιο της εβδομάδας από 28/1 ως 3/2/2019 με τον Χρίστο Ντούβλη.

Myastro
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι