blank

Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια Αύριο
 
blank
Ζώδια αύριο

Ζώδια αύριο
21/10/2019

Τα ζώδια αύριο και οι ημερήσιες προβλέψεις σας

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια αύριο Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019. Επιλέξτε ένα από τα παρακάτω ζώδια και διαβάστε την αυριανή πρόβλεψη σας.

Τι προβλέπουν τα άστρα για τα ζώδια 21/10.

Το πάθος και ο ρομαντισμός στις σχέσεις κυριαρχεί, καθώς η Αφροδίτη από το Σκορπιό σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Η διάθεση να εξιδανικεύουμε πρόσωπα και καταστάσεις εναρμονίζεται με το έντονο ερωτικό στοιχείο και μπορεί να δώσει πολλά στις σχέσεις. Η Σελήνη παραμένει ακόμα τον Καρκίνο και μετά το μεσημέρι το τετράγωνο της με τον Ήλιο στον Ζυγό ενδέχεται να δημιουργήσει νευρικότητα που κυρίως θα πλήξει συνεργασίες και οικογενειακές σχέσεις, αφού φαίνεται να ερχόμαστε σε έντονη αντιπαράθεση με πρόσωπα σημαντικά για εμάς. Αργά το βράδυ περνάει στο Λέοντα εντείνοντας την διάθεση για διασκέδαση και καλοπέραση.

Αφροδίτη τρίγωνο Ποσειδώνας: Αισθησιασμός και τρυφερότητα κυριαρχούν σήμερα.

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον Σκορπιό εντείνοντας την ανάγκη ελέγχου και απόλυτου χειρισμού του συντρόφου μας. Δεν είναι δύσκολο να οδηγηθούμε σε συγκρούσεις αν δεν καταφέρουμε να διαχειριστούμε τις ανασφάλειες και τις φοβίες που αναβλύζουν από μέσα μας. Ευτυχώς, το τρίγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μας βοηθά να στρέψουμε την ενέργειά μας στο ρομαντισμό και στο να εξιδανικεύουμε τη σχέση μας. Ο αισθησιασμός και η τρυφερότητα εναρμονίζονται και μπορούν να δώσουν μοναδικές στιγμές στην προσωπική μας ζωή. Παράλληλα, η διαίσθησή εντείνεται και μπορεί να λειτουργήσει εξαιρετικά σε οικονομικά θέματα, αρκεί να αφεθούμε σε αυτήν και να μην θολώσουμε από πιθανές προσδοκίες που δεν είναι υπαρκτές.

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Καρκίνο επικεντρώνοντας την προσοχή μας κυρίως σε οικογενειακές υποθέσεις που χρειάζεται να λύσουμε ή ζητήματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να έχουν προκύψει. Το τετράγωνο της με τον Ήλιο στο Ζυγό μετά το μεσημέρι μπορεί να οδηγήσει σε έντονες αντιπαραθέσεις στο οικογενειακό περιβάλλον, αλλά και στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, καθώς υπάρχει έντονη η νευρικότητα, η ανασφάλεια και δεν είναι εύκολο να αντιληφθούμε πως πρέπει να κινηθούμε σε θέματα που μας απασχολούν. Καλό θα είναι να μην μπούμε σε κόντρες που μπορεί να στοιχίσουν σημαντικά, αρχικά στην ψυχολογία μας και κατά δεύτερον στις σχέσεις μας. Ας δώσουμε την ευκαιρία στους άλλους να μας εξηγήσουν τι ακριβώς προτείνουν και καλό είναι να σκεφτούμε διεξοδικά πριν πάρουμε αποφάσεις που χρειάζονται.

Τέλος καλό όλα καλά! Αργά το βράδυ, η Σελήνη περνάει στον Λέοντα απογειώνοντας το κέφι, τη χαρά και την παιδικότητα. Έντονη είναι η ανάγκη για κοινωνικότητα, για ερωτικό παιχνίδι, για διασκέδαση και αυτό γίνεται άμεσα αντιληπτό σε όποια παρέα και αν βρεθούμε. Η διάθεση για φλερτ αποτελεί κυρίαρχο στοιχείο, καθώς θέλουμε να μαγνητίσουμε και να κερδίσουμε το ενδιαφέρον των γύρω μας. Σημαντικό είναι βέβαια να μην εγκλωβιστούμε σε εγωκεντρικές διαθέσεις και υπερβολές λόγω της έντονης διάθεσης για προβολή, γιατί είναι αυτά που θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια και μπορεί να υπάρξουν εντάσεις που θα χαλάσουν την όμορφη ατμόσφαιρα. Καλή εβδομάδα φίλες και φίλοι του myastro.gr!

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς
blank
Sponsored Links
Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια από 21 ως 24 Οκτωβρίου, από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Δείτε όλα τα βίντεο με προβλέψεις στο κανάλι μας στο Youtube.

Το Αστροσκόπιο της εβδομάδας από 21 ως 27 Οκτωβρίου 2019, με τον Χρίστο Ντούβλη.

Myastro
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι