blank

Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια αύριο
 
blank
Ζώδια αύριο

Ζώδια αύριο
31/05/2020

Τα ζώδια αύριο και οι ημερήσιες προβλέψεις σας

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια αύριο Κυριακή 31 Μαΐου 2020. Επιλέξτε ένα από τα παρακάτω ζώδια και διαβάστε την αυριανή πρόβλεψη σας.

Οι αυριανές προβλέψεις ζωδίων

Πως τα άστρα θα επηρεάσουν τα ζώδια σήμερα στα αισθηματικά και επαγγελματικά.

Σελήνη τρίγωνο Δία: Θετικές εξελίξεις ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή μας σε επαγγελματικό επίπεδο. 

Η Σελήνη θα παραμείνει στην Παρθένο μέχρι το απόγευμα ευνοώντας σημαντικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).

Η αντίθεση της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μετά τα μεσάνυχτα μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερη ευαισθησία, καθώς προκαλεί έντονα συναισθήματα. Οι στιγμές είναι ιδανικές για να ονειρευτούμε, όχι όμως για να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή μας.

Το πρωί το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μας χαρίζει ψυχικό σθένος και αποφασιστικότητα για να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας σε επαγγελματικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις και σε ότι αφορά τα οικονομικά μας, που θα είναι θετικότατες.

Λίγο μετά το μεσημέρι η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στον Αιγόκερω, απογειώνοντας την αισιοδοξία και τη διάθεση να θέσουμε υψηλούς στόχους στην καριέρα μας. Η εργατικότητα και ο ρεαλισμός εναρμονίζονται με τη θετική σκέψη και μπορούν να δώσουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα που θα λειτουργήσει ευνοϊκά για μας. Η υπευθυνότητα και η μεθοδικότητα μας αναγνωρίζονται από το επαγγελματικό περιβάλλον και αυτό είναι κάτι που μας ευχαριστεί ιδιαίτερα.

Νωρίς το απόγευμα η Σελήνη περνάει στο Ζυγό στρέφοντας την προσοχή μας στις διαπροσωπικές σχέσεις, την επικοινωνία και τη διασκέδαση. Το αέρινο ζώδιο του Ζυγού μας βοηθά να έρθουμε πιο κοντά στα δικά μας πρόσωπα και να λύσουμε πιθανές παρεξηγήσεις ή διαφωνίες στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή. Είναι σημαντικό βέβαια να υπερασπιστούμε τις ανάγκες μας και να δώσουμε στους γύρω να καταλάβουν τι είναι αυτό που πραγματικά μας ικανοποιεί. Διαφορετικά το πιθανότερο είναι να υπομείνουμε συμπεριφορές και να συμβιβαστούμε σε καταστάσεις κατώτερες των προσδοκιών μας. Είναι σημαντικό να νιώσουμε αποδεκτοί από τους γύρω μας, αυτό όμως δεν μπορεί να αποτελεί αιτία για να αφήσουμε τα θέλω μας στην άκρη.

Στα αισθηματικά, η συντροφικότητα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο και βοηθά να υπάρξει εξομάλυνση σε πιθανά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στη σχέση μας. Ερχόμαστε πιο κοντά με τον σύντροφό μας και μπορούμε να περάσουμε όμορφες στιγμές μαζί του. Λίγο αργότερα το τρίγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Κρόνο στον Υδροχόο δημιουργεί στέρεες βάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις, που μας βοηθούν να έρθουμε πιο κοντά σε στόχους και φιλοδοξίες που έχουμε. Η λογική και η ανάγκη συνεργασίας λειτουργούν αρμονικά εκ παραλλήλου και δίνουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Μάθετε περισσότερα στις αστρολογικές προβλέψεις 29/5 - 31/5/2020 από την αστρολόγο Ολυμπία Χριστοδουλή. Να έχετε μια όμορφη μέρα!

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς
blank
Myastro