blank

 
blank
Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις
29/04/19 - 05/05/19

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ – ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Επιλέξτε το ζώδιο σας και διαβάστε την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ωροσκόπιο της εβδομάδας 29/04/19 - 05/05/19.

Ο Ερμής και η Αφροδίτη εισέρχονται στον Κριό, ενώ παράλληλα ο Ήλιος μπαίνει στον Ταύρο και αυτή την βδομάδα έχουμε μια καταγάλανη, Μπλε Πανσέληνο στο Ζυγό. Αυτό σημαίνει πως το αίμα σας βράζει και θα έχετε, επιτέλους, την ευκαιρία να πάρετε τη ρεβάνς, μετά από τις απανωτές απογοητεύσεις που σας ταλαιπώρησαν τον τελευταίο ενάμιση μήνα. Ας δούμε, λοιπόν, τι σας επιφυλάσσει το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο σας, αφού πρώτα ρίξουμε μια ματιά στην εβδομάδα 15-21 Απριλίου!

Τι Επιφυλάσσει η εβδομάδα; Η Πανσέληνος στο Ζυγό Βάζει τα Πράγματα στη Θέση τους!

Η εβδομάδα μπαίνει με άγριες διαθέσεις! Στην αρχή κιόλας της εβδομάδας, η Αφροδίτη κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα και είναι σε τετράγωνο με τον Ανάδρομο Δία και τεστάρουν τις αντοχές σας. Η Αφροδίτη ξυπνάει τα σκοτεινά πάθη και τους ανεκπλήρωτους πόθους σας! Δεν έχετε άλλη υπομονή! Το ποτήρι ξεχείλισε. Απαιτείτε πλήρη αφοσίωση κι αποκλειστικότητα σε ό,τι έχει να κάνει με θέματα σχέσεων και δεν έχετε σκοπό να ανεχτείτε εκπτώσεις σε καμία περίπτωση!

Την Τετάρτη 17 του μήνα, ο Ερμής τελικά ολοκληρώνει το ανάδρομο ταξίδι του και αφήνει πίσω του όλα όσα έχουν συμβεί. Χωρίς αμφιβολία, ήταν ένα μακρύ, κουραστικό ταξίδι. Από τις αρχές Φεβρουαρίου, αν και ασφυκτιούσατε, παγιδευμένοι σε δύσκολες καταστάσεις, είχατε αρχίσει να κάνετε όνειρα και πιστεύατε πως θα βρίσκατε τον τρόπο να ξεπεράσετε τις δυσκολίες. Ήταν δύσκολο, ναι, όμως τώρα είναι καιρός να κάνετε μια νέα αρχή. Ο Ερμής εξέρχεται από τη σκιά του και μπαίνει στον Κριό στις 17 Απριλίου και βρίσκετε τη δύναμη να ξεκολλήσετε από τα παλιά! Σκέφτεστε διαφορετικά και τολμάτε, χωρίς δισταγμούς, να χαράξετε καινούρια πορεία! Μην χάνετε άλλο χρόνο! Μιλήστε για τα καινούρια σας σχέδια!

Αμέσως μόλις ο Ερμής γλιστρήσει στον Κριό, η Πανσέληνος θα εισέλθει στον Ζυγό την Παρασκευή... εκ νέου! Είχαμε ήδη μια Πανσέληνο στο ίδιο ζώδιο την ημέρα της Εαρινής Ισημερίας το Μάρτιο, αλλά αυτή τη φορά, η Πανσέληνος έρχεται για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Εδώ και πολύ καιρό δεν ξέρατε ποιό μονοπάτι να πάρετε προκειμένου να κινηθείτε στον σωστό δρόμο. Έφτασε, όμως πια, η ώρα να πάρετε τις τελικές αποφάσεις σας. Η 19η Απριλίου είναι η μέρα της Πανσελήνου στον Ζυγό και η ημέρα κατά την οποία τελικά αισθάνεστε έτοιμοι να αποδεχτείτε μια σχέση, μια σύμβαση ή μια συμφωνία ή, ενδεχομένως, να προχωρήσετε για αλλού...

Σάββατο 20 Απριλίου, και υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στα ζώδια! Ο Ερμής έχει πια προχωρήσει, η Σελήνη έχει ισορροπήσει τις καταστάσεις και ήρθε η ώρα για ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας. Ο Ήλιος εισέρχεται στον Ταύρο - Ευτυχισμένα Γενέθλια, Ταύρε! - και η Αφροδίτη εισέρχεται στον Κριό, κι όλα αυτά συμβαίνουν στις 20 Απριλίου, σηματοδοτώντας ένα ολοκαίνουργιο κεφάλαιο για κάθε είδους σχέσεις. Πρόκειται για ένα δυναμικό νέο ξεκίνημα για όλους, και ειδικότερα για τους Ταύρους! Ο Ουρανός βρίσκεται στον Ταύρο και αυτή είναι μόνο η αρχή... Σας περιμένουν σίγουρα πολλές εκπλήξεις, γι’ αυτό καλό είναι να ξεκαθαρίσετε το τοπίο ώστε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στις 20 Απριλίου. Άλλωστε, με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Χείρωνα στον Κριό, ήρθε η ώρα! Θα παίξετε “Αλήθεια ή Θάρρος”... Ελάτε, μην σας πιάνουν οι ντροπές τώρα. Οι μάσκες θα πέσουν!

Εσείς, πότε θα βρείτε το “Power of Love” σας; Πότε θα φτιάξουν τα οικονομικά σας; Διαβάστε παρακάτω το εβδομαδιαίο ωροσκόπιό σας και μάθετε τι σας περιμένει!

Ο Πλούτωνας γυρνά σε ανάδρομη πορεία αυτή την Τετάρτη και η εβδομάδα προβλέπεται πολύ έντονη! Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο, ακριβώς όπως και η Αφροδίτη με τον Χείρωνα στον Κριό φέρνουν νέα θέματα στο προσκήνιο, που θα σας απασχολήσουν μέχρι το 2026. Όσο για το Σαββατοκύριακο, ο Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον μάγο Ποσειδώνα, και πρωταγωνιστεί σε μια φαντασμαγορική παράσταση... Ονειρεύεστε μια ρομαντική απόδραση; Θα είναι μαγική!

Με τον ανάδρομο Πλούτωνα, η συναισθηματική ένταση χτυπά κόκκινο...

Η εβδομάδα 22-28 Απριλίου ξεκινάει με φασαρία, καθώς ο Ήλιος, που πρόσφατα πέρασε στον Ταύρο έρχεται σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο! Ένας τεράστιος προβολέας φωτίζει τα δεδομένα σας, που αλλάζουν μπροστά στα μάτια σας... Να περιμένετε εκπλήξεις σύντομα, αρχίζοντας από τη Δευτέρα! Κάποια θέματα θα μπορούσαν να προκύψουν ξαφνικά, για να σας υπενθυμίσουν ότι η μόνη βεβαιότητα σε αυτή τη ζωή είναι η αλλαγή. Ασχοληθείτε με ό,τι προκύψει και μην το αμελήσετε! Η αρχή της εβδομάδας προβλέπεται έντονη σε γεγονότα.

Την ίδια στιγμή, ο πλανήτης της αγάπης, η Αφροδίτη είναι σε σύνοδο με τον Χείρωνα στον Κριό. Αυτό σας φέρνει προ των εξελίξεων τη Δευτέρα και την Τρίτη, δοκιμάζοντας σχέσεις και φέρνοντας στο φως τις πραγματικές επιθυμίες της καρδιάς σας. Δεν έχετε καμία όρεξη για αστεία... Ακόμα λιγότερο για κολακείες. Η ευγένεια δεν είναι το ισχυρό σημείο σας τώρα, ούτε άλλωστε κανενός άλλου. Γιατί; Επειδή είναι καιρός να πει κάποιος την αλήθεια! Χρειάζεται ειλικρίνεια αυτήν τη στιγμή και τα λόγια εκφράζουν τα αληθινά συναισθήματα, με σκληρό τρόπο κάποιες φορές. Στη συνέχεια, όταν όλα τα δυσάρεστα περάσουν, μπορείτε να επιστρέψετε ξανά στην κανονικότητα.  Η Τρίτη 23 δεν είναι μια ήρεμη μέρα για τις σχέσεις.

Αυτό που χαρακτηρίζει αυτήν την εβδομάδα είναι ότι ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω γυρνά σε ανάδρομη πορεία την Τετάρτη 24 και τα αίματα βράζουν. Η ένταση είναι φανερή! Αν προωθείτε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας, θα έχετε την τάση να σταματήσετε τώρα και να ξανασκεφτείτε τη στρατηγική σας. Όμως κάθε φορά που το κάνετε αυτό, οι αλλαγές γίνονται μεγαλύτερες, σκάβετε πιο βαθειά και χαράζετε ένα εντελώς νέο μονοπάτι για τις επόμενες κινήσεις σας. Κάτι έχετε δρομολογήσει και δεν γίνεται πια να αλλάξει. Από τα μέσα της εβδομάδας πρέπει να ξεκαθαρίσετε και να εξετάσετε σοβαρά τι χρειάζεστε απολύτως για να επιβιώσετε και τι είστε διατεθειμένοι να χάσετε.

Την Παρασκευή, η Σελήνη στον Υδροχόο σας προσφέρει μια εντελώς νέα προοπτική - και ακριβώς όταν το χρειάζεστε! Ο Άρης στους Διδύμους κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς το Σάββατο και αυτό σας βάζει σε μια σούπερ-ρομαντική διάθεση... Είστε πρόθυμοι να δώσετε μάχη για τα ρομαντικά ιδανικά σας τώρα. Και να εκφράσετε την αγάπη και την αφοσίωσή σας με πράξεις! Και αυτό θα μπορούσε να αφοπλίσει ακόμα και τις σκληρότερες καρδιές...Το Σαββατοκύριακο προβλέπεται όμορφο και γεμάτο αγάπη!

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς
blank

Διαβάστε επίσης

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ

Τα ζώδια καθημερινά, Κριός, Ταύρος, Δίδυμοι, Καρκίνος, Λέων, Παρθένος, Ζυγός, Τοξότης, Αιγόκερως, Υδροχόος, Ιχθείς.

Είναι ευνοϊκή είναι η σημερινή ημέρα σύμφωνα με το ωροσκόπιό σου; Η ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιο σου, από κορυφαίους αστρολόγους.

ΑΥΡΙΑΝΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ

Οι αυριανές αστρολογικές προβλέψεις, για να ξέρεις τι θα συμβεί την επόμενη ημέρα.

Είναι σημαντικό να ξέρεις σήμερα, αυτό που θα συμβεί αύριο. Μάθε τι θα συμβεί την επόμενη ημέρα, από την αστρολόγο Ολυμπία Χριστοδουλή.

ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ

Δωρεάν μηνιαίες αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για προσωπικά, αισθηματικά και οικονομικά.

Πως σε επηρεάζουν τα άστρα αυτό το μήνα στα αισθηματικά και γενικά την ιδιωτική ζωή σου, στα οικογενειακά θέματα, την αγάπη, τη φιλία.

ΕΤΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ

Μάθετε πώς θα είναι το 2019 και αν θα είναι μια καλή ή δύσκολη χρονιά.

Το 2019 η ελπίδα αναπτερώνεται και τα όνειρα σου θα εκπληρωθούν. Μάθε πως και γιατί!

ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Πλειάδα άρθρων με αναλύσεις, συμβουλές και προβλέψεις για το ζώδιο σας.

Όλα όσα αφορούν το ζώδιο σου και των αγαπημένων σου προσώπων στην πιο έγκυρη και πιο πλούσια συλλλογή άρθρων του ελληνικού ιντερνετ.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ

Καθημερινά, η προσωπική σου πρόβλεψη, με βάση τις επιρροές των πλανητών στον αστρολογικό χάρτη σου.

Πρόβλεψη, για σήμερα και τις επόμενες 5 ημέρες, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο χάρτη σου.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΖΩΔΙΩΝ

Είμαστε το ζώδιο μας ή γινόμαστε το ζώδιο μας; Αποκαλύπτουμε όλα τα αστρολογικά μυστικά των ζωδίων.

Τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες των ζωδίων, όπως χαρακτήρας, συμπεριφορά, κοινωνικότητα, φιλία, αγάπη.

ΜΕ ΠΟΙΑ ΖΩΔΙΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙΣ

Όλοι οι συνδυασμοί ζωδίων και ποια ταιριάζουν μεταξύ τους περισσότερο ή λιγότερο.

Εσύ με ποια ζώδια ταιριάζεις; Όλα τα ταιριάσματα ζωδίων και η ποιότητα και αλληλεπίδραση στις μεταξύ τους σχέσεις.

Ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΣΟΥ

Βρες εύκολα τον ωροσκόπο σου, μάθε την ερμηνεία του και πως σε επηρεάζει.

Ο Ωροσκόπος παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή μας. Βρες εδώ τον ωροσκόπο σου και πως σε επηρεάζει.

Ο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΣΟΥ

Γενέθλιο ωροσκόπιο και χάρτης με βάση την ημερομηνία γέννησης.

Ανακάλυψε το αστρολογικό σου πεπρωμένο, μέσα από την δωρεάν ανάλυση του πιο έγκυρου αστρολογικού χάρτη, με ερμηνεία ωροσκόπου, οίκων και όψεις πλανητών.

ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ

Η συναστρία αποκαλύπτει τα πάντα για την σχέση με το ταίρι σας και ποιο μέλλον θα έχετε μαζί.

Δείτε εδώ τον χάρτη της σχέσης σας, για να δείτε τι θα αποκαλύψει η συναστρία για εσάς και το ταίρι σας.

Το Αστροσκόπιο της εβδομάδας από 28/1 ως 3/2/2019 με τον Χρίστο Ντούβλη.

Myastro 22/04/19
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι