blank

 
blank
Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις
17/06/19 - 23/06/19

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ – ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Επιλέξτε το ζώδιο σας και διαβάστε την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ωροσκόπιο της εβδομάδας 17 - 23 Ιουνίου.

Η εβδομάδα ξεκινά δυναμικά, καθώς τη Δευτέρα 17 Ιουνίου πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη. Αυτό το γεμάτο φεγγάρι μας καλεί να κλείσουμε κεφάλαια σε ότι αφορά αρχικά τις σχέσεις με το ευρύτερο και κοντινό μας περιβάλλον. Επιπρόσθετα θα ασχοληθούμε με θέματα σπουδών, νομικά ζητήματα, επαφές με το εξωτερικό και εμπορικές συμφωνίες που έρχονται στο προσκήνιο και θα κληθούμε να δρομολογήσουμε τα πράγματα. Ωστόσο, θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς το τετράγωνο του ανάδρομου Δία με τον ανάδρομο Ποσειδώνα λειτουργεί παραπλανητικά, οδηγώντας σε υπερβολές και ψευδαισθήσεις που εντείνουν την ανειλικρίνεια και τις απογοητεύσεις. Θα μάθετε περισσότερα παρακάτω στο εβδομαδιαίο ωροσκόπιο με την πρόβλεψη για τα αισθηματικά και τα επαγγελματικά που αφορά το δικό σας ζώδιο.

Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη: Αυταπάτες και αμετροέπεια οδηγούν σε λάθη

Αυτή την εβδομάδα, παράλληλα με την Πανσέληνο, έχουμε την αντίθεση του Άρη και του Ερμή στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα και με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και με τον Ποσειδώνα να σχηματίζει διευκολυμένη αντίθεση από τους Ιχθύες. Το αστρολογικό αυτό γεγονός αυξάνει κατακόρυφα τη νευρικότητα σε οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο και θολώνει την κρίση μας. Είναι επιτακτική ανάγκη να διατηρήσουμε χαμηλούς τόνους και να αφήσουμε τον εγωισμό στην άκρη για να μη δυναμιτίσουμε σχέσεις που είναι σημαντικές για εμάς. Η μέση οδός είναι αυτή που μπορεί να μας δώσει τις διεξόδους, χωρίς να μπούμε σε παιχνίδια εξουσίας και χτυπήματα κάτω από τη μέση που θα πονέσουν.

Την Παρασκευή 21 Ιουνίου έχουμε το θερινό ηλιοστάσιο, όπου ο Ήλιος περνάει στον Καρκίνο και σηματοδοτεί επίσημα την έναρξη του καλοκαιριού, αφού θα απολαύσουμε την μεγαλύτερη μέρα του χρόνου. Η στροφή σε ότι αφορά την οικογένεια και τις ρίζες μας είναι δεδομένη, καθώς η ανάγκη να νιώσουμε στέρεες βάσεις, τρυφερότητα και θαλπωρή είναι διάχυτη. Προσοχή γιατί η όποια τάση χειρισμού που μπορεί να εκδηλώσουμε για να κατευθύνουμε τους γύρω μας κατά το δοκούν θα ενοχλήσει.

Την Κυριακή 23 Ιουνίου το Ταυ τετράγωνο Αφροδίτης στους Διδύμους, Δία στον Τοξότη και Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να μας κατευθύνει σε λάθος εκτιμήσεις όσον αφορά την προσωπική μας ζωή. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα εξιτάρουν τη φαντασία και θα οδηγήσουν σε υπερβολές. Είναι όμως υπαρκτή η πιθανότητα να ωραιοποιήσουμε πρόσωπα και καταστάσεις και αυτό να μη μας επιτρέψει να δούμε αντικειμενικά τα πρόσωπα που μας ενδιαφέρουν. Η διαίσθηση είναι ισχυρή και καλό είναι να την ακούσουμε, διαφορετικά μπορεί να απογοητευτούμε πολύ.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς
blank
Το Αστροσκόπιο της εβδομάδας από 28/1 ως 3/2/2019 με τον Χρίστο Ντούβλη.

Myastro 17/06/19
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι