Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Εβδομαδιαίες προβλέψεις / Υδροχόος
 
blank
Υδροχόος
Υδροχόος 20/1-19/2

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις - Υδροχόος

Εβδομάδα   21/09/20 - 27/09/20    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 246

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Υδροχόο την εβδομάδα 21 ως 27 Σεπτεμβρίου 2020 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου. 

Υδροχόε μου στις 22/9 ο Ήλιος περνάει στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Ζυγού και δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα είναι ευχάριστο για εσένα! Μεγάλο ρόλο σε αυτό θα παίξουν οι συζητήσεις και συναντήσεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο ευρύτερο σου περιβάλλον. Κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας η αντίθεση του Ερμή πού βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Άρη που βρίσκεται στον Κριό μπορεί να δημιουργήσει επικοινωνιακές παρεξηγήσεις και εντάσεις, όμως αυτό το φαινόμενο δεν θα διαρκέσει παραπάνω από μερικές ημέρες. Στις 27/9 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού δείχνει πως αξίζει να στρέψεις το ενδιαφέρον σου στον επαγγελματικό τομέα, καθώς εκεί φαίνεται πως θα υπάρξουν προτάσεις.

Υδροχόε, αέρας ήσουν αλλά τώρα ο έρωτας θα σε προσγειώσει κάπου πανέμορφα! Δες τι προβλέπει για την επόμενη εβδομάδα ο Χ. Ντούβλης!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Υδροχόο.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Υδροχόο.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αυτή την εβδομάδα προσπάθησε να βρεις χρόνο για το σύντροφό σου και αν κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο προσπάθησε να εκμεταλλευτείς στο έπακρο ακόμα και το ελάχιστο χρόνο που θα έχεις μαζί του, προκειμένου να κάνετε πράγματα για εσάς. Μία βόλτα σε ένα αγαπημένο μέρος και η επαφή με αγαπημένα σας πρόσωπα μπορούν να σας κρατήσουν ευχάριστα απασχολημένους ακόμα κι αν ο κοινός χρόνος είναι περιορισμένος. Αν είσαι ελεύθερος αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να φτάσουν στα αυτιά σου αρκετές πληροφορίες για ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, προσπάθησε να τις διαχωρίσεις, καθώς κάποιες από αυτές δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Δες τώρα ποια κάρτα πέφτει στα αισθηματικά σου στα Ταρώ σήμερα.

Δες εδώ με ποια ζώδια ταιριάζει ο Υδροχόος.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η δουλειά και οι υποχρεώσεις της καλά κρατούν αυτή την εβδομάδα όμως εσύ έχεις γεννηθεί για τα δύσκολα και δεν πρόκειται να σε τρομάξουν ακόμα και κάποιες έκτακτες υποχρεώσεις που μπορεί να προκύψουν! Το δύσκολο αυτής της εβδομάδας είναι η επικοινωνία καθώς από την Τετάρτη 23/9 και μετά φαίνεται πως η δυσαρμονική όψη Ερμή/ανάδρομου Άρη θα κάνει το «θαύμα» της και θα δημιουργήσει επικοινωνιακό κομφούζιο. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με αυτά που αποφασίζεις να πεις αλλά και τον τρόπο που θα τα πεις, ιδιαίτερα αν αφορούν ζητήματα της δουλειάς. Διάβασε επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις του Υδροχόου.

Διάβασε περισσότερα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις.

Το Αστροσκόπιο της εβδομάδας από 21 ως 27/9/2020, με τον Χρίστο Ντούβλη.

Δείτε όλα τα βίντεο με προβλέψεις στο κανάλι μας στο Youtube.

myastro videosplay

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-09-2020 00:00:00