blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Υδροχόος
 
blank
Υδροχόος
Υδροχόος 20/1-19/2

Μηνιαίες Προβλέψεις - Υδροχόος

Μήνας       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 95

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Υδροχόο το μήνα Σεπτέμβριο 2019 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου θα ξεκινήσει με διάθεση ανασκόπησης και μάλιστα αυτή η ανασκόπηση δεν αποκλείεται να φτάσει πολλά χρόνια πίσω! Η πολυαστρία που υπάρχει στην Παρθένο δείχνει κυκλοθυμικές τάσεις με αφορμή αναμνήσεις του παρελθόντος. Στις 14/9 η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου- Ιχθύων σου λέει να δώσεις προτεραιότητα σε ένα οικονομικό ζήτημα και να μην φερθείς εκδικητικά σε ένα προσωπικό ζήτημα. Στις 14/9 περνά ο Ερμής και λίγο μετά η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού, δείχνοντας πως το δεύτερο μισό του μήνα θα είναι εξαιρετικό για εσένα. Ένα ταξίδι είναι πολύ πιθανό όπως και επίσης μία επίσκεψη ενός αγαπημένου σου συγγενικού προσώπου ή ενός φίλου σου που ζει στο εξωτερικό και δεν βλέπεις τόσο συχνά όσο θα ήθελες. Αν έχεις εκπαιδευτικά ζητήματα και οτιδήποτε σχετίζεται με προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές προσπάθησε να τα «τρέξεις» τώρα καθώς η περίοδος σε ευνοεί πολύ. Στο τέλος του μήνα και συγκεκριμένα στις 28/9 η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο Ζυγό μπορεί να ανακόψει λίγο την ταχύτητα με την οποία προσπαθείς να υλοποιήσεις τα σχέδια σου…

Υδροχόε, αέρας ήσουν αλλά τώρα ο έρωτας θα σε προσγειώσει κάπου πανέμορφα! Δες τι προβλέπει για την επόμενη εβδομάδα ο Χ. Ντούβλης!

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Υδροχόο.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Υδροχόο.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Το πρώτο μισό του Σεπτεμβρίου μπορεί να μην είναι τόσο γενναιόδωρο στον αισθηματικό τομέα καθώς η πολυαστρία που υπάρχει στην Παρθένο δείχνει πως σκαλίζεις ζητήματα του παρελθόντος και αυτό μπορεί να σε μπερδέψει αρκετά. Μετά τις 14/9 όπου θα γίνει και η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένο ιχθύων μπορείς να κρατήσεις μεγάλο καλάθι για τα αισθηματικά σου ζητήματα. Η μετακίνηση τριών πλανητών στο ζώδιο του Ζυγού (Ερμής, Αφροδίτη και Ήλιος) θα σε ευνοήσει πολύ. Τώρα ήρθε η στιγμή να κοιτάξεις μπροστά και να κλείσεις οριστικά την πόρτα πίσω σου. Αν το αποφασίσεις και το κάνεις να είσαι σίγουρος πως δεν θα αργήσει να έρθει αυτό που ζητάς. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση πρόσεξε λίγο προς τα τέλη του μήνα καθώς είναι πολύ πιθανόν να έρθει στο προσκήνιο ένα ζήτημα  του παρελθόντος, το οποίο θα χρειαστεί διευθέτηση προκειμένου να μείνει οριστικά πίσω.

ΣΕ ΑΦΟΡΑ: ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ! ΜΑΘΕ ΤΩΡΑ!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η πολυαστρία που θα υπάρχει στην Παρθένο έως και τις 14/9 δείχνει πως θα είσαι αρκετά καχύποπτος και στη δουλειά και αυτό είναι πιθανόν να σε απομακρύνει από κάποιους ανθρώπους. Άκουσε τη διαίσθησή σου καθώς θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις και στα επαγγελματικά ζητήματα. Στις 14/9 η είσοδος του Ερμή και λίγο μετά της Αφροδίτης αλλά και του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού δείχνει πως ξεκινά ένα πολύ καλό διάστημα για τις συνεργασίες σου. Έτσι λοιπόν είναι πολύ πιθανό να κάνεις μία νέα συνεργασία ή να σου κάνουν μία πρόταση για δουλειά με πολύ καλά χρήματα. Στο τέλος του μήνα η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού μπορεί να φέρει διλήμματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά και να δημιουργήσει πίεση, η οποία όμως θα είναι παροδική.

Μηνιαίες Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2019 με την Λίνα Χαμπιλίδου.

Δείτε όλα τα βίντεο με προβλέψεις στο κανάλι μας στο Youtube.

Ζώδια 2019: Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λίνα Χαμπιλίδου.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-08-2019 15:17:23
 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι