blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Υδροχόος
 
blank
Υδροχόος
Υδροχόος 20/1-19/2

Μηνιαίες Προβλέψεις - Υδροχόος

Μήνας   Δεκέμβριος 2020    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 102

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Υδροχόο το μήνα Δεκέμβριο 2020 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Υδροχόε μου ο Δεκέμβριος είναι ένας εξαιρετικά σημαντικός μήνας για εσένα καθώς αποτελεί την αρχή μιας μεγάλης περιόδου με αλλαγές, νέες εμπειρίες και πολύτιμα μαθήματα. Την 1/12 ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη και από αυτή τη θέση θα βοηθά την επικοινωνία με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, η οποία με τη σειρά της θα βοηθά τη διάθεσή σου, καθώς  θα ξέρεις πως δεν είσαι μόνος και πάντα υπάρχουν άνθρωποι πρόθυμοι να σε ακούσουν και να συνδράμουν όπου χρειαστεί.

Στα μέσα του μήνα θα πραγματοποιηθεί η έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Τοξότη που μπορεί να  φέρει αλλαγές ή ανακατατάξεις σε κάποιες φιλικές σχέσεις. Πρόσωπα τα οποία βρίσκονται πολύ κοντά σου είναι πιθανό να απομακρυνθούν και κάποια άλλα που ανήκουν στο ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον να έρθουν κοντά σου. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα που θα δεσπόζει κατά τη διάρκεια της έκλειψης δείχνει πως θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε ζητήματα που αφορούν  την επικοινωνία και τη διάδοση πληροφοριών. 

Στις 17/12 ο Κρόνος θα περάσει στο δικό σου ζώδιο και από τη νέα του θέση δείχνει πως ξεκινά ένα διάστημα για εσένα κατά το οποίο θα κληθείς να αναλάβεις τις ευθύνες και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο όμως την ίδια στιγμή θα υπάρξουν οι ευκαιρίες για να δημιουργήσεις γερές βάσεις σε σχέσεις που σε ενδιαφέρουν. 

Ο Δίας ακολουθεί τον Κρόνο στο ζώδιο σου δύο ημέρες μετά και δείχνει πως το επόμενο διάστημα οι διαπροσωπικές σχέσεις θα βρίσκονται στο προσκήνιο, καθώς σε κάποιες από αυτές υπάρχουν ευκαιρίες εξέλιξης όμως σε κάποιες άλλες είναι απαραίτητες οι αλλαγές προκειμένου να συνεχίσουν να υφίστανται.

Στις 20/12 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερου και μία ημέρα μετά η είσοδος του Ήλιου στο ίδιο ζώδιο σε καλεί να πάρεις αποστάσεις από πρόσωπα και καταστάσεις που σου έχουν δημιουργήσει σύγχυση, προκειμένου να μπορέσεις να δεις πως μπορείς να το διαχειριστείς. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 30/12 μπορεί να εντείνει κάποιες σκέψεις οι οποίες σου προκαλούν ανησυχία.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Υδροχόο.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Υδροχόο.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας κατά τον οποίο πιθανόν να δεις διαφορετικά μία σχέση που ήδη έχεις ή αν είσαι ελεύθερος μία σχέση που θέλεις να κάνεις. Οι προτεραιότητές σου αλλάζουν και η είσοδος του Κρόνου και του Δία στο ζώδιό σου δείχνει πως θα ξεκινήσεις να αντιμετωπίζεις τα ζητήματα που αφορούν τον αισθηματικό τομέα με μεγαλύτερη υπευθυνότητα. 

Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση η οποία έχει δώσει «εξετάσεις» και θέλεις να παραμείνει στη ζωή σου είναι πολύ πιθανόν να αρχίσεις να συζητάς για το επόμενο βήμα σε αυτή. 

Αν πάλι είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να  αλλάξεις γνώμη για ένα πρόσωπο που σε έχει προσεγγίσει καθώς φαίνεται πως θα  αλλάξουν αυτά που ζητάς από ένα ταίρι. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη στα μέσα του μήνα αλλά και η έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο ζώδιο, δείχνουν πως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε κινήσεις οι οποίες μπορούν να διαταράξουν τις ισορροπίες στην προσωπική σου ζωή, είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση. 

Σίγουρα θα υπάρξουν ευκαιρίες για να εξελιχθούν κάποιες αισθηματικές σου υποθέσεις όμως  για να γίνει αυτό θα πρέπει και εσύ να κάνεις την αυτοκριτική σου και να αναλάβεις το μερίδιο ευθύνης που σου αναλογεί, στην μέχρι τώρα εξέλιξη κάποιον σχέσεων.

Δες επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αυτό το μήνα είναι πιθανόν να κάνεις κάποιες σκέψεις οι οποίες θα σε οδηγήσουν σε ένα πλάνο δράσης για τη δουλειά και θα σε βοηθήσουν να κατασταλάξεις όσον αφορά  αυτά που θέλεις να επιτύχεις. Καλό θα είναι να μην βασιστείς σε λόγια που μπορεί να ακούσεις παρά μόνο σε πράξεις, καθώς στο τέλος αυτές θα  έχουν σημασία.  Δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποιες νέες ευθύνες κατά τα μέσα του μήνα, όμως να θυμάσαι πως αυτές ακριβώς οι ευθύνες θα αποτελέσουν ευκαιρίες για να εξελιχθούν κάποιες επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες. 

Αυτό που θα πρέπει να έχεις κατά νου είναι πως θα χρειαστεί να είσαι πολύ προσεκτικός με τις κινήσεις που θα κάνεις και να αποφύγεις οποιαδήποτε κίνηση ενέχει ρίσκο και θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο αυτά που έχεις χτίσει με κόπο μέχρι τώρα.

Μηνιαίες Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2020 από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Ζώδια 2021 από τον Χρίστο Ντούβλη. Τι θα μας φέρει η νέα χρονιά;

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-12-2020 00:00:00