Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Υδροχόος
 
blank
Υδροχόος
Υδροχόος 20/1-19/2

Μηνιαίες Προβλέψεις - Υδροχόος

Μήνας   Μάϊος 2021    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 102

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Υδροχόο το μήνα Μάιο 2021 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Υδροχόε μου ο Μάιος είναι ένας μήνας κατά τη διάρκεια του οποίου θα φυσήξει «αέρας ανανέωσης» στην προσωπική σου ζωή και φαίνεται πως θέματα που αφορούν τον αισθηματικό τομέα θα ευνοηθούν ιδιαίτερα. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 4/5 εγκαινιάζει ένα νέο πολλά υποσχόμενο διάστημα για εσένα, γεμάτο με ευκαιρίες για να βελτιωθεί μία σχέση που ήδη υπάρχει ή για να ξεκινήσει μία νέα. Στις 11/5 η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου ενδεχομένως να σε «προσγειώσει» σε ζητήματα της καθημερινότητας, όμως αυτό θα κρατήσει λίγο! Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει με τη νέα Σελήνη ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύς, δείχνει πως θα πρέπει να βάλεις φαντασία στην καθημερινότητά σου και να γίνεις ευρηματικός προκειμένου να μπορέσεις να ξεμπερδεύεις με τις υποχρεώσεις σου και τις δουλειές σου. Στις 14/5 ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων και θα παραμείνει ως τις 28/7 πριν γυρίσει ξανά ανάδρομος το ζώδιό σου. Από τη νέα του θέση υπόσχεται βοήθεια σε θέματα που αφορούν το ταμείο σου και οποιαδήποτε οικονομική διευθέτηση.

Μάλιστα σε αυτό το διάστημα δεν αποκλείεται να υπάρξει μία νέα επαγγελματική απασχόληση η οποία θα έχει θετικό αντίκτυπο στο ταμείο σου ή να βρεις μία ημιαπασχόληση η οποία θα συμπληρώνει το εισόδημα σου. Στις 20/5 ο Ήλιος περνά στο ζώδιο των Διδύμων και στις 26/5 πραγματοποιείται η Πανσέληνος/ έκλειψη Σελήνης στον άξονα Διδύμων-Τοξότη. Αυτή θα είναι και η πρώτη έκλειψη για το 2021 και προμηνύει καρμικές γνωριμίες και εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα. Βέβαια ο Δίας ο οποίος θα δημιουργήσει ένα ταυ τετράγωνο με τα «φώτα» της έκλειψης θα φέρει επιπολαιότητα και είναι αυτή που θα πρέπει να προσέξεις, προκειμένου να μην παρασυρθείς σε κινήσεις που θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο κάτι καλό. Στις 30/5 ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Διδύμων και θα βοηθήσει να αναθερμανθεί ένα ειδύλλιο που είχε «παγώσει». Αν έχεις μία τέτοια επιθυμία τότε από το τέλος του μήνα αυξάνονται οι πιθανότητες να γίνει πραγματικότητα.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Υδροχόο.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Υδροχόο.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αυτός θα είναι ένας μήνας ο οποίος θα δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες για να εξελιχθεί μία σχέση που ήδη έχεις ή μία σχέση που θέλεις να ξεκινήσει. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων από τις 9/5 φέρνει φλερτ, νέες γνωριμίες και ευχάριστες στιγμές. Η πολυαστρία που θα υπάρχει στο ζώδιο των Διδύμων (Ερμής, Αφροδίτη και αργότερα ο Ήλιος) δείχνει πόσο σημαντικό ρόλο θα παίξουν στη δική σου διάθεση οι αισθηματικές επιτυχίες. Πάντως φαίνεται πως δεν πρόκειται να μείνεις παραπονεμένος καθώς πολύ συχνά θα βρίσκεσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των άλλων. Αν είσαι ελεύθερος οι ευκαιρίες που θα υπάρξουν για να γνωρίσεις νέα πρόσωπα θα είναι αρκετές και φαίνεται πως δεν πρόκειται να παραμείνεις ελεύθερος για πολύ! Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση σκέψου μήπως ξεκινήσεις μία κοινή δραστηριότητα με το σύντροφό σου, καθώς αυτό θα σας βοηθήσει όχι μόνο να έρθετε κοντά αλλά να αλλάξετε παραστάσεις και να σπάστε τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Στα τέλη του μήνα με την έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων-Τοξότη φαίνεται πως θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις όσον αφορά την προσωπική σου ζωή. Ιδιαίτερο ρόλο και αφορμή για αυτό είναι πιθανόν να παίξει μία γνωριμία που θα αλλάξει τα δεδομένα σου!

Δες επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Οι δουλειές και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν τόσο αυτό το μήνα καθώς η προσωπική σου ζωή θα είναι προτεραιότητά σου. Παρόλα αυτά αξίζει να αφουγκραστείς τις ιδέες που θα έχεις μιας και η δημιουργικότητα σου θα είναι στα ύψη, κάτι που θα βοηθήσει ιδιαίτερα και τον επαγγελματικό τομέα. «Φρέσκες» ιδέες και καινοτόμες σκέψεις θα αλλάξουν τον τρόπο που βλέπεις τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και δεν αποκλείεται να αποτελέσουν και το έναυσμα για να κάνεις κάποιες κινήσεις που αφορούν τη δουλειά. Προς το τέλος του μήνα θα πρέπει να δώσεις περισσότερη σημασία σε αυτή καθώς θα είναι δύσκολο να παραμείνεις συγκεντρωμένος σε αυτά που πρέπει να κάνεις, με αποτέλεσμα να είναι εύκολο είτε να βγεις εκτός του χρονοδιαγράμματος σου είτε να υπάρξουν κάποιες «αστοχίες». 

Μηνιαίες Προβλέψεις Μαΐου 2021 από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Ζώδια 2021 από τον Χρίστο Ντούβλη. Τι θα μας φέρει η νέα χρονιά;

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-05-2021 00:00:00