blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Υδροχόος
 
blank
Υδροχόος
Υδροχόος 20/1-19/2

Μηνιαίες Προβλέψεις - Υδροχόος

Μήνας       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 95

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Υδροχόο το μήνα Ιούλιο 2019 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Ένας έντονος μήνας ξεκινά καθώς η έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στις 2/7 στον Καρκίνο δείχνει πως τα εργασιακά σου ζητήματα ίσως να μη σε αφήσουν να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις όσο θα ήθελες. Προσπάθησε να βάλεις σε μια τάξη δουλειές και υποχρεώσεις της καθημερινότητας, καθώς όσο αυτές μένουν σε εκκρεμότητα θα είναι δύσκολο να νιώσεις καλά. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα την ίδια ημέρα με την έκλειψη δείχνει πως οι συνεργάτες σου αλλά και ο σύντροφός σου θα σου δίνουν κατά διαστήματα αφορμές για να εκνευριστείς, να θυμώσεις και να τσακωθείς μαζί τους. Κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει ακόμα πιο έντονο από τις 7/7 ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στο λέοντα.  Η δεύτερη έκλειψη θα πραγματοποιηθεί στις 16/7 στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου και μπορεί να φέρει στο προσκήνιο την ανάγκη που έχεις για ξεκούραση. Άκουσε το σώμα σου και τον οργανισμό σου και μην υπερβαίνεις τις αντοχές σου καθώς έχεις ανάγκη από ένα διάλειμμα. Από τις 22/7 η είσοδος του Ηλίου στο ζώδιο του Λέοντα εγκαινιάζει μία περίοδο κατά την οποία θα μπορέσεις να διορθώσεις τα κακώς κείμενα του προηγούμενου διαστήματος και τις παρεξηγήσεις που ενδεχομένως να είχαν δημιουργηθεί στις διαπροσωπικές του σχέσεις. 

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Υδροχόο.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Υδροχόο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα στις 2/7 θα επηρεάσει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και τη σχέση που έχεις με το σύντροφό σου. Καλό θα ήταν να περνάτε το χρόνο σας κάνοντας από κοινού δραστηριότητες που σας ευχαριστούν ώστε να εκτονώσεις εκεί την ενέργεια που θα έχεις, διαφορετικά θα την εκτονώσεις μέσω καβγάδων. Από τις 7/7 και έπειτα θα πρέπει να είσαι περισσότερο προσεκτικός και με αυτά που λες αλλά και με αυτά που αντιλαμβάνεσαι πως λέει ο σύντροφός σου, καθώς ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο Λέοντα και μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις και παρανοήσεις σε επικοινωνιακό επίπεδο. Από τις 22/7 και έπειτα το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα θα βοηθήσει πολύ το κλίμα είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση. Μάλιστα δεν αποκλείεται για εσένα που είσαι ελεύθερος να φέρει μία νέα γνωριμία η οποία γρήγορα θα εξελιχθεί στη νέα σου σχέση.
Επαγγελματικά

Νέο! Δείτε το βίντεο: Επανασύνδεση: Ποια ζώδια δίνουν δεύτερη ευκαιρία στη σχέση μετά από έναν χωρισμό και πώς;

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα στις 2/7 δείχνει πως οι συνεργασίες σου θα σε απασχολήσουν αρκετά αυτό το διάστημα, καθώς ενδέχεται να προκύψουν διαφωνίες τις οποίες δεν θα γίνει να αφήσεις για αρκετό διάστημα άλυτες. Βέβαια θα πρέπει να είσαι προσεκτικός κατά την επίλυσή τους καθώς ο ανάδρομος Ερμής στον Λέοντα από τις 7/7 δεν θα βοηθήσει ιδιαίτερα στην επικοινωνία και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα συνεννόησης. Καλό θα ήταν να αποφύγεις να πάρεις οποιαδήποτε τελεσίδικη απόφαση αυτό το μήνα μιας και οι αποφάσεις σου θα είναι παρορμητικές και στην πορεία θα ανακαλύψεις πως ίσως αδίκησες κάποιους. Από τις 22/7 και έπειτα που ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα θα βοηθήσει να εξομαλυνθεί το κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις σε γενικότερο πλαίσιο και ειδικά στις συνεργασίες σου.

Μηνιαίες Προβλέψεις Ιουλίου 2019 με την Λίνα Χαμπιλίδου.

Δείτε όλα τα βίντεο με προβλέψεις στο κανάλι μας στο Youtube.

Ζώδια 2019: Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λίνα Χαμπιλίδου.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-06-2019 19:07:45
 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι