blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Υδροχόος
 
blank
Υδροχόος
Υδροχόος 20/1-19/2

Μηνιαίες Προβλέψεις - Υδροχόος

Μήνας   Μάρτιος 2021    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 102

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Υδροχόο το μήνα Μάρτιο 2021 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Υδροχόε μου ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που θα σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς με δραστηριότητες οι οποίες θα είναι βοηθητικές στο να διοχετεύσεις την ενέργειά σου και τη φαντασία σου σε αυτές και θα αποτελέσουν το ευχάριστο διάλειμμα από οτιδήποτε σε απασχολεί και σε πιέζει. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων στις 4/3 δείχνει πως χρειάζεται να βρεις δραστηριότητες και ανθρώπους που σε εμπνέουν ώστε να εκμεταλλευτείς στο έπακρο την παρουσία του σε ένα ζώδιο που σε ευνοεί. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων στις 13/3 σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα σου «κρούει τον κώδωνα του κινδύνου» όσον αφορά το ταμείο σου και σου λέει να είσαι πολύ προσεκτικός με τις κινήσεις που θα κάνεις και το αφορούν, ιδιαίτερα με τα έξοδά σου στα μέσα του μήνα.

Είναι πιθανόν να υποτιμήσεις την αλλαγή που θα φέρουν στο ταμείο σου κάποιες αγορές ή να υπερτιμήσεις το budget σου και κάτι τέτοιο θα φέρει τα ανάλογα αποτελέσματα. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων στις 16/3 εγκαινιάζει ένα νέο διάστημα το οποίο θα σε ωθήσει να διευθετήσεις κάποια οικονομικά ζητήματα. Στις 20/3 ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Κριού και από τη νέα του θέση εξάρει την επικοινωνιακή σου διάθεση και δημιουργεί πολύ καλές ευκαιρίες για να έρθεις κοντά -μέσω τηλεφώνων, κοινωνικών δικτύων και όλων αυτών των τεχνολογικών μέσων που υπάρχουν- με αγαπημένους σου ανθρώπους ακόμα και αν εκείνοι βρίσκονται σε άλλη πόλη πιθανόν και σε άλλη χώρα! Ο μήνας κλείνει με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 28/3, η οποία θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις μία καλύτερη εικόνα για το ρόλο που παίζουν στη διάθεση αλλά και τις αποφάσεις σου τα πρόσωπα που βρίσκονται στο περιβάλλον σου.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Υδροχόο.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Υδροχόο.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων θα σε βάλει στη διαδικασία να φλερτάρεις και να ασχοληθείς αρκετά με τις αισθηματικές σου υποθέσεις και την προσωπική σου ζωή είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση. Η σημασία που θα δώσεις σε οτιδήποτε αφορά φλερτ, νέες γνωριμίες αλλά και πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν θα καθορίσει και τις εξελίξεις στο επόμενο διάστημα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να επικεντρωθείς σε αυτή και να αποφύγεις τους πειρασμούς που ενδεχομένως να υπάρχουν γύρω σου. Στις 21/3 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού δείχνει πως το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα φέρει εξελίξεις ιδιαίτερα σε αισθηματικές υποθέσεις οι οποίες κινούνταν με ρυθμούς χελώνας το προηγούμενο διάστημα. Οι αισθηματικές σου ανάγκες θα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο και είναι αυτές που θα πρέπει να ακούσεις προκειμένου να κάνεις την κατάλληλη επιλογή. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση η επικοινωνία θα παίξει ακόμα μεγαλύτερο ρόλο στο κλίμα που θα υπάρχει ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου ιδιαίτερα προς το τέλος του μήνα, για αυτό αξίζει να επενδύσεις σε αυτήν.

Δες επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η επαγγελματική καθημερινότητα φαίνεται πως μπορεί να είναι απαιτητική για εσένα αυτό το διάστημα όμως δεν φαίνεται πως μπορεί να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου και αυτό θα είναι «δίκοπο μαχαίρι». Από τη μία θέλεις να ασχοληθείς και με τις προσωπικές σου υποθέσεις από την άλλη όμως μπορεί να αφήσεις κάποια επαγγελματικά ζητήματα σε εκκρεμότητα τα οποία φαίνεται πως χρειάζονται διευθέτηση «εδώ και τώρα». Στα μέσα του μήνα θα πρέπει να δώσεις προσοχή ιδιαίτερα αν διαπραγματεύεσαι οικονομικές υποθέσεις ή επαγγελματικές δουλειές οι οποίες θα έχουν επίδραση με οποιοδήποτε τρόπο στο ταμείο σου. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα ίσως υπάρξει κάποιο νέο σχετικά με μία δουλειά που σε ενδιαφέρει ή είναι πιθανόν να σου γίνει και μία πρόταση για δουλειά από ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο στενό σου περιβάλλον. 

Μηνιαίες Προβλέψεις Μαρτίου 2021 από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Ζώδια 2021 από τον Χρίστο Ντούβλη. Τι θα μας φέρει η νέα χρονιά;

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-03-2021 00:00:00