blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Υδροχόος
 
blank
Υδροχόος
Υδροχόος 20/1-19/2

Μηνιαίες Προβλέψεις - Υδροχόος

Μήνας   Μάϊος 2024    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 102

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Υδροχόο το μήνα Μάιο 2024 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Υδροχόε ο Μάϊος είναι ένας μήνας όπου θα φέρει σε προτεραιότητα ζητήματα τα οποία αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και αγαπημένα σου οικεία πρόσωπα, καθώς η πολυαστρία που θα δημιουργηθεί σταδιακά στο ζώδιο του Ταύρου θα δώσει έμφαση στα παραπάνω. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στον Ταύρο (8/5) και η θετική όψη που θα σχηματίσει μαζί της ο Κρόνος από το ζώδιο των Ιχθύων μπορεί να σταθεροποιήσει τα οικονομικά σου, βέβαια αυτό είναι κάτι που χρειάζεται και τη δική σου συμβολή. Στις 15/5 θα περάσει και ο Ερμής στον Ταύρο καταδεικνύοντας πως οι περισσότερες από τις συζητήσεις που θα έχεις θα αφορούν θέματα του σπιτιού, δουλειές, υποχρεώσεις, αλλαγές και ανακατατάξεις.

Πιθανόν να υπάρξει και ένα σχέδιο για μία σημαντική αλλαγή στο σπίτι ή για να βρεις ένα νέο σπίτι, σε αυτή την περίπτωση οι ημέρες κοντά στα μέσα του μήνα (από 16 έως 19/5) με τη σύνοδο Αφροδίτης-Ουρανού αλλά και Ήλιου-Δία μπορεί να φέρουν αυτό που επιθυμείς! Να θυμάσαι πως στα μέσα του μήνα θα έρθουν ευκαιρίες για διάφορα ζητήματα, οπότε χρειάζεται να είσαι «σε ετοιμότητα» ώστε να μην τις αφήσεις να περάσουν αναξιοποίητες. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων στις 20/5 και η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων-Τοξότη στις 23/5 καταδεικνύουν πως το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα είναι πιο επικοινωνιακό με αρκετές συναντήσεις και συζητήσεις από συγγενείς μέχρι φίλους. Στις 26/5 θα περάσει και ο Δίας στους Διδύμους -από τη νέα του θέση θα ευνοήσει ιδιαίτερα το δικό σου ζώδιο- καταδεικνύοντας πως το διάστημα που θα παραμείνει εκεί (ένα έτος) μπορεί να φέρει από ένα πολύ σημαντικό δημιουργικό σχέδιο μέχρι την απόκτηση ενός απογόνου!

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται έως τις 22/5 στο ζώδιο του Ταύρου αναζητώντας συναισθηματική σταθερότητα και ασφάλεια, κάτι το οποίο θα επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεσαι και αποφασίζεις για ζητήματα της προσωπικής/αισθηματικής σου ζωής. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση θα αναζητήσεις τρόπους για να κάνεις καλύτερη την καθημερινότητα σου μαζί με το ταίρι σου και αν μένετε μαζί φαίνεται πως θα εκφράσεις τη δημιουργική σου διάθεση και την ανάγκη να βελτιώσεις την καθημερινότητά σας με κάποιες αλλαγές που θα κάνεις στο σπίτι. Αν δε μένετε μαζί είναι πολύ πιθανό κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα να πάρετε αυτή την απόφαση και μάλιστα φαίνεται πως η σκέψη από την υλοποίηση δεν θα απέχει πολύ. Αν είσαι ελεύθερος μπορεί η Αφροδίτη στον Ταύρο να δημιουργεί εσωστρέφεια όμως η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Κριού θα κρατά τις ισορροπίες, καθώς ο Άρης σε αυτό το εξωστρεφές ζώδιο θα σε παρακινεί να γνωρίσεις νέα πρόσωπα, να τους μιλήσεις, να φλερτάρεις και να υπάρξει αυτή η επικοινωνία που θα αποτελέσει τη βάση μιας νέας γνωριμίας. Από τις 20/5 που θα περάσει ο Ήλιος στους Διδύμους και έπειτα στις 23/5 που θα τον ακολουθήσει και η Αφροδίτη, ξεκινά ένα τελείως διαφορετικό διάστημα με πολύ περισσότερες ευκαιρίες όχι απλώς για να κάνεις μία γνωριμία αλλά για να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σου δημιουργήσει ενθουσιώδη συναισθήματα!

Δες επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αυτός ο μήνας φαίνεται πως θα φέρει αρκετές σκέψεις για θέματα της δουλειάς οι οποίες θα σε οδηγήσουν σε συναντήσεις και επαφές με πρόσωπα που σχετίζονται με το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Ίσως να έρθει κάποια πρόταση που θα αφορά ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο ή ακόμα και ένα ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους, να θυμάσαι πως τέτοιου είδους σχέδια ευνοούνται πάρα πολύ αυτό το μήνα. Μετά τα μέσα του μήνα θα ξεκινήσει ένα άκρως δημιουργικό διάστημα για τη δουλειά, το οποίο θα φέρει νέες ιδέες αλλά και θα υποστηρίξει την υλοποίηση τους. Από τότε και για ένα ολόκληρο χρόνο θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για να δημιουργήσεις, να εξελιχθείς αλλά και να υλοποιήσεις ένα επαγγελματικό σου όνειρο.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Μαΐου 2024, από την Κατερίνα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-05-2024 00:00:00