Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Υδροχόος
 
blank
Υδροχόος
Υδροχόος 20/1-19/2

Μηνιαίες Προβλέψεις - Υδροχόος

Μήνας   Σεπτέμβριος 2020    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 102

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Υδροχόο το μήνα Σεπτέμβριο 2020 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Υδροχόε μου ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας που θα μπορούσαμε να τον χαρακτηρίσουμε ως μήνας επιστροφής στην καθημερινότητα και αυτό είναι κάτι που θα γίνει εμφανές από τις πρώτες ημέρες του, με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 2/9. Αυτή η Πανσέληνος σου λέει να δώσεις προτεραιότητα σε δουλειές και υποχρεώσεις που αφορούν το σπίτι σου καθώς και σε κάποιες οικογενειακές υποθέσεις. Δώσε ιδιαίτερη βάση και στο οικονομικό σκέλος αυτών καθώς είναι πολύ πιθανό το ταμείο να βγει μείον. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στις 5/9 φέρνει επικοινωνία με πρόσωπα που βρίσκονται μακριά από εσένα και δεν αποκλείεται να αποτελέσει αφορμή ακόμα και για συναντήσεις. Ο Άρης ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στις 9/9 και το επόμενο διάστημα φαίνεται πώς θα αναθεωρήσεις σχετικά με ορισμένα πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Πρόσεξε επίσης και τις σχέσεις με συγγενείς καθώς κάποιες από αυτές μπορεί να βρεθούν στο «μάτι του κυκλώνα». Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στις 17/9 θα σε βοηθήσει να αφουγκραστείς καλύτερα τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου και θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για συνειδητοποιήσεις. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στις 22/9 εγκαινιάζει ένα νέο διάστημα το οποίο θα είσαι αισθητά πιο εξωστρεφές και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα αρκετές νέες γνωριμίες! Επίσης εγκαινιάζει ένα πολύ καλό διάστημα για να επικεντρωθείς σε ζητήματα σπουδών. Ο μήνας κλείνει με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στις 27/9 φέρνοντας στο προσκήνιο επαγγελματικά ζητήματα.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Υδροχόο.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Υδροχόο.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα στις 6/9 θα χρωματίσει ευχάριστα αυτό το μήνα όσον αφορά την προσωπική σου ζωή. Είναι πάρα πολύ πιθανόν να βρίσκεσαι στο κατώφλι των σημαντικών αλλαγών των αισθηματικών σου υποθέσεων και αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να ξεκινήσεις μία νέα σχέση. Αν πάλι βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση φαίνεται πως θα ξεκινήσεις να διαπραγματεύεσαι το αν και κατά πόσο σε καλύπτει και δεν αποκλείεται οι συνειδητοποιήσεις που θα κάνεις να προκαλέσουν έκπληξη. Με την αρχή της ανάδρομης πορείας του Άρη στο ζώδιο του Κριού στις 9/9 θα πρέπει να είσαι προσεκτικός όσον αφορά ζητήματα που αφορούν τρίτους μιας και είναι πολύ πιθανόν να αποτελέσουν σημείο εντάσεων για εσένα και το σύντροφό σου ή -αν είσαι ελεύθερος- με κάποιον που σε ενδιαφέρει. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στις 22/9 θα αλλάξει το κλίμα προς όφελος σου, καθώς υπόσχεται νέες γνωριμίες και ενδιαφέρουσες συζητήσεις με πρόσωπα, οι οποίες θα σου δείξουν πως έχεις πολλά κοινά με ανθρώπους που δεν περίμενες!

Δες επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας που θα σε οδηγήσει στην επιστροφή στην καθημερινότητα στην οποία βρίσκονται αρκετές δουλειές και υποχρεώσεις. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα στις 6/9 φέρνει συζητήσεις για νέες συνεργασίες αλλά και κέρδη από μία δουλειά ή μία συνεργασία που ήδη έχεις. Παρόλα αυτά θα πρέπει να έχεις κατά νου πως ο ανάδρομος Άρης στο ζώδιο του Κριού από τις 9/9 πιθανό να δημιουργήσει προβλήματα σε κάποια σχέδια που έχεις κατά νου με αποτέλεσμα αυτά ήταν να καθυστερήσουν είτε να ακυρωθούν. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στις 27/9 αποτελεί μία ευνοϊκή πλανητική συγκυρία για εσένα που θέλεις να διαφημίσεις τη δουλειά σου, τις επαγγελματικές σου ικανότητες αλλά και τις δυνατότητες σου, καθώς θα στρέψει τα βλέμματα επάνω σου. Άδραξε την ευκαιρία καθώς θα σε βοηθήσει να βγεις κερδισμένος στον επαγγελματικό τομέα.

Μηνιαίες Προβλέψεις Οκτωβρίου 2020 από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Δείτε όλα τα βίντεο με προβλέψεις στο κανάλι μας στο Youtube.

myastro videosplay

Υδροχόος 2020 - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή.

myastro videosplay

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-09-2020 00:00:00