Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Υδροχόος
 
blank
Υδροχόος
Υδροχόος 20/1-19/2

Μηνιαίες Προβλέψεις - Υδροχόος

Μήνας   Σεπτέμβριος 2022    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 102

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Υδροχόο το μήνα Σεπτέμβριο 2022 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Υδροχόε μου ο Σεπτέμβριος είναι ένας φειδωλός μήνας για εσένα καθώς από τη μία υπόσχεται κάποια βήματα στον οικονομικό τομέα και θα σε βοηθήσει να βάλεις σε τάξη οικονομικές υποθέσεις, από την άλλη όμως δείχνει πως για να γίνει κάτι τέτοιο θα χρειαστεί να προσπαθήσεις. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου - Ιχθύων στις 10/9 φέρνει τον οικονομικό τομέα στο προσκήνιο και σου «κρούει τον κώδωνα του κινδύνου» στη διαχείριση των οικονομικών ζητημάτων. Θα χρειαστεί να οργανώσεις καλύτερα τα έξοδα σου και να ιεραρχήσεις τις προτεραιότητες σου, καθώς αυτό το μήνα είναι πολύ πιθανόν να δώσεις χρήματα για μια δευτερεύουσα ανάγκη «ξεχνώντας» τις βασικές. Την ίδια ημέρα με την Πανσέληνο ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ζυγού ένα ζώδιο που είναι φιλικό προς εσένα, κάτι που θα μετριάσει τα προβλήματα του ανάδρομου Ερμή που είναι η ασυνεννοησία, οι δυσκολίες στην επικοινωνία αλλά και οι αντιπαραθέσεις με τους άλλους λόγω παρανοήσεων.

Εκεί που θα χρειαστεί να δώσεις έμφαση είναι οι μετακινήσεις καθώς είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εμπόδια σε αυτές. Στις 23/9 ο Ήλιος θα περάσει στο φιλικό ζώδιο του Ζυγού και λίγες ημέρες μετά στις 26/9 θα πραγματοποιηθεί και η νέα Σελήνη σε αυτό το ζώδιο. Αυτό το φεγγάρι μπορεί να φέρει μία νέα σημαντική γνωριμία για εσένα είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο ή την ενασχόλησή σου με κάποια ζητήματα που αφορούν την εκπαίδευση. Αν βρίσκεσαι σε ένα προπτυχιακό/μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών και χρωστάς μαθήματα τώρα είναι ευκαιρία να ξεμπερδεύεις με αρκετά από αυτά! Στις 29/9 η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιό σου και ξεκινά ένα πολύ θετικό διάστημα για την προσωπική σου ζωή.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Υδροχόο.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Υδροχόο.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η πολυαστρία που θα υπάρχει αυτό το μήνα στο ζώδιο της Παρθένου αλλά και η παρουσία της Αφροδίτης σε αυτό το ζώδιο από τις 5/9 δείχνουν πως οι αισθηματικές υποθέσεις χρειάζονται μικρές και προσεκτικές κινήσεις και όχι μεγαλεπήβολα σχέδια και μεγάλες υποσχέσεις. Σε συνδυασμό με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού μπορεί να αναθερμανθεί μία σχέση ή μια γνωριμία η οποία έρχεται από το παρελθόν, όμως καλό θα ήταν να αφήσεις το χρόνο να δείξει και να αποφύγεις βιαστικά συμπεράσματα και δηλώσεις! Αν είσαι ελεύθερος το καλύτερο διάστημα για εσένα θα ξεκινήσει από τις 23/9 καθώς η παρουσία του Ηλίου στο ζώδιό σου θα στρέψει το ενδιαφέρον των άλλων σε εσένα και ύστερα με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο σου (29/9) φαίνεται πως αυτό το ενδιαφέρον δεν θα είναι εύκολο να κρυφτεί! Προς τα τέλη του μήνα είναι πολύ πιθανό να κάνεις μία νέα γνωριμία ή να συναντήσεις ένα πρόσωπο το οποίο θα σου εκφράσει τα συναισθήματά του και θα σε πολιορκήσει! Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτό το διάστημα θα χρειαστεί να δώσεις έμφαση στον οικονομικό τομέα κυρίως αν έχεις κοινό ταμείο με το σύντροφό σου. Ο Σεπτέμβριος πέρα από τις δουλειές και τις υποχρεώσεις που θα φέρει θα είναι ένας ερωτικός μήνας που μπορεί να σε φέρει πολύ κοντά με το ταίρι σου, όχι μόνο μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά!

Δες επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή ενδεχομένως να φέρει ασυνεννοησία κατά την διευθέτηση επαγγελματικών υποχρεώσεων και είναι κάτι το οποίο θα χρειαστεί να έχεις κατά νου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Αν υπάρχουν εκκρεμότητες σχετικά με οικονομικά ζητήματα ή το οικονομικό σκέλος επαγγελματικών υποχρεώσεων, καλό θα ήταν να τους δώσεις προτεραιότητα. Το ευχάριστο νέο είναι πως το αντίκτυπο στο ταμείο σου θα είναι θετικό, καθώς μπορεί να κουραστείς λίγο παραπάνω μέχρι να διευθετήσεις επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα, όμως είναι σίγουρο πως το αποτέλεσμα θα σε αποζημιώσει

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2022, από την Κατερίνα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-09-2022 00:00:00