blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Υδροχόος
 
blank
Υδροχόος
Υδροχόος 20/1-19/2

Μηνιαίες Προβλέψεις - Υδροχόος

Μήνας   Αυγούστου 2017    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
blank

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Υδροχόο το μήνα Αύγουστο 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Αγαπητέ Υδροχόε, και το δικό σου ζώδιο δέχεται θετικές επιρροές αυτόν τον μήνα στον τομέα των επαγγελματικών σου. Αυτός φαίνεται να κυριαρχεί στο μυαλό σου και να ζητάει την προσοχή και τον χρόνο σου. Βέβαια, ανάμεσα στις επαγγελματικές υποχρεώσεις θα καταφέρεις να δώσεις όσα χρειάζονται στα προσωπικά και οικογενειακά ζητήματα. Μετά το τέλος του πρώτου δεκαημέρου, η καθημερινότητα φαίνεται να γίνεται λίγο πιο περίπλοκη εξαιτίας των επιρροών που θα δεχθείς. Θα πρέπει να αντιμετωπίσεις αρκετές προκλήσεις σε διάφορους τομείς της ζωής σου και αυτό θα φέρει ένταση και μπερδέματα. Εκεί θα χρειαστεί να επικαλεστείς την ψυχραιμία σου και την στήριξη των δικών σου προσώπων προκείμενου να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων. Το καλό είναι ότι εν τέλει , αφού θα περάσεις τις δυσκολίες, τα πράγματα θα εξελιχθούν προς όφελός σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου, θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις την σχέση σου σε ένα κλίμα εμπιστοσύνης και τρυφερότητας. Ο σύντροφός σου θα κάνει τα αισθήματά του ιδιαίτερα εμφανή, γεγονός που θα σου χαρίσει ικανοποίηση. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, η περίοδος αυτή θα σε βοηθήσει να κάνεις γνωριμίες που θα έχουν ενδιαφέρον και θα σε ελκύουν με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Βέβαια, καλό είναι να αφήσεις τη γοητεία σου να λειτουργήσει προς όφελός σου κάνοντάς σε να προσεγγίσεις τα πρόσωπα που θέλεις με μεγαλύτερη ευκολία και καλύτερα αποτελέσματα. Σε κάθε περίπτωση, φρόντισε να φερθείς υπεύθυνα και ξεκάθαρα, δίνοντας στον άλλον να καταλάβει τις προθέσεις σου, καθώς αυτό θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση σε μελλοντικό χρόνο.

Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr!
Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 ΜΟΝΟ 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Τον μήνα αυτό τα επαγγελματικά σου ευνοούνται και η εξέλιξή σου θα είναι γρήγορη. Η οξυδέρκειά σου στον εργασιακό χώρο είναι το μεγάλο σου πλεονέκτημα που σε κάνει να ισχυροποιείς τη θέση σου. Μπορείς να θέσεις στόχους και να καταφέρεις να τους επιτύχεις. Η επικοινωνιακή σου ικανότητα σε βοηθάει, επίσης, να αναρριχηθείς επαγγελματικά. Στα οικονομικά σου, θα μπορέσεις να δεις βελτίωση. Η τάση σου να βοηθάς τους γύρω σου θα σε ωφελήσει, καθώς η καλή σου τύχη θα σου τα επιστρέψει πίσω αποδίδοντας δικαιοσύνη. Σε γενικές γραμμές, βέβαια, οι ανάγκες που θα πρέπει να καλύψεις θα είναι πολλές και τα έξοδα αυξημένα. Αυτό θα σε κάνει να μην μπορείς να ισορροπήσεις με επιτυχία τα οικονομικά σου. Περιόρισε όσο μπορείς τις σπατάλες και θα δεις ότι σύντομα η κατάσταση θα βελτιωθεί. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις.

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 67
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-07-2017 13:45:06
loading...
MyAstro WebTv

 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι