blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Υδροχόος
 
blank
Υδροχόος
Υδροχόος 20/1-19/2

Μηνιαίες Προβλέψεις - Υδροχόος

Μήνας       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 98

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Υδροχόο το μήνα Απρίλιο 2020 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Αγαπημένε μου Υδροχόε ο Απρίλιος είναι ένας μήνας ο οποίος θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στην προσωπική σου ζωή καθώς και η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων στις 3/4 φέρνει νέες συγκινήσεις σε αυτό τον τομέα! Βέβαια το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου μπορεί να μην φαίνεται ιδανικό -καθώς ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σου σε σύνοδο με τον Κρόνο και σε τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο- δημιουργώντας πιεστικές καταστάσεις οι οποίες κατά διαστήματα θα σε εκνευρίζουν και θα σε κάνουν να αντιδράς έντονα. Στις 8/4 η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού-Ζυγού σε δυσαρμονική όψη με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω σου λέει να είσαι προσεκτικός με τους ανθρώπους που εμπιστεύεσαι τα δικά σου ζητήματα, καθώς υπάρχει παρασκήνιο. Από τις 12/4 ξεκινά ένα πολύ καλό διάστημα για εσένα, τη διάθεσή σου αλλά και τα αισθηματικά σου καθώς το τρίγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Άρη δημιουργεί έντονα συναισθήματα, πάθος και διάθεση για φλερτ. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου στις 19/4 θα σε προσγειώσει στην πραγματικότητα και δεν αποκλείεται να φέρει οικογενειακές υποχρεώσεις στο προσκήνιο. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο ζώδιο λίγες ημέρες μετά (23/4) θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα τα οποία απέφευγες να διευθετήσεις το προηγούμενο διάστημα και σχετίζονται με το σπίτι σου ή με ένα πρόσωπο της οικογένειάς σου. Από τις 28/4 που ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου οι διαπραγματευτικές σου ικανότητες για τέτοιου είδους ζητήματα θα αυξηθούν και θα είναι πολύ βοηθητικές για την επίλυση τους. Δείτε τις μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων ανά δεκαήμερα!

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Υδροχόο.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Υδροχόο.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται από τις 3/4 σε ένα ζώδιο που σου ταιριάζει πολύ αυτό των Διδύμων και αυτό δείχνει πως τα αισθηματικά σου ζητήματα θα παίζουν πρωτεύοντα ρόλο στη διάθεσή σου. Από τις 12/4 και μετά το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη σου λέει πως τώρα θα σου δοθούν οι ευκαιρίες για να διεκδικήσεις κάποιον που σε ενδιαφέρει και να επιδιώξεις να βρεις τρόπους για να έρθετε κοντά. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση έως και τις 20/4 θα έχεις την ευκαιρία να αναζωπυρώσεις τη φλόγα ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου και να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί. Από τις 23/4 μέχρι και το τέλος Απριλίου μπορεί να κάνουν την εμφάνιση τους κάποια ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι, τα οποία θα σας αναγκάσουν να ασχοληθείτε με αυτά αφήνοντας τη σχέση σας «στον αυτόματο».

Μήπως σε απατά; Μάθε μέσα από το ζώδιό του ΕΔΩ!

Ωριαία αστρολογία, Προβλέψεις για κάθε ώρα και στιγμή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Το πρώτο μισό του μήνα είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν κάποια επαγγελματικά σχέδια τα οποία δεν θα αποδώσουν ή κάποια άλλα τα οποία θα ανατραπούν, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί εκνευρισμός. Η αλήθεια είναι πως θα έχεις την τάση να εκνευρίζεσαι εύκολα και συχνά και αυτό αφενός μπορεί να μη σε βοηθήσει να δεις αλλαγές και προβλήματα στην σωστή τους διάσταση, αφετέρου θα δημιουργήσει ένα περίεργο κλίμα στις συνεργασίες σου. Το δεύτερο μισό του μήνα είναι πολύ καλύτερο και για τη διάθεσή σου αλλά και για τα επαγγελματικά σου ζητήματα καθώς θα αλλάξει ο τρόπος που τα βλέπεις και ο τρόπος που αντιδράς σε αυτά!

Μηνιαίες Προβλέψεις Απριλίου 2020 από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Δείτε όλα τα βίντεο με προβλέψεις στο κανάλι μας στο Youtube.

myastro videosplay

Υδροχόος 2020 - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή.

myastro videosplay

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-04-2020 00:00:00