blank
 
blank

ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΤΟΥΒΛΗΣ: "ΤΟ ΠΙΟ ΤΑΙΡΙΑΣΤΟ ΤΑΙΡΙ ΘΑ ΣΟΥ ΦΕΡΕΙ Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ! ΠΡΟΣΦΟΡΑ 1+1 ΚΛΗΣΗ ΔΩΡΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑ ΠΩ ΟΛΑ!"

 
ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΤΟΥΒΛΗΣ:
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 19
 

Η Νο1 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Χ. ΝΤΟΥΒΛΗ!

 

Ο καταξιωμένος αστρολόγος ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΤΟΥΒΛΗΣ σου έχει 1+1 ΚΛΗΣΗ ΔΩΡΟ μόνο για σήμερα!!

Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ στον ΤΟΞΟΤΗ στις 23 Μαΐου θα σε βοηθήσει να βρεις ό,τι ΠΟΘΕΙΣ ΣΤΑ ΕΡΩΤΙΚΑ και να πετύχεις ΟΛΟΥΣ τους ΕΡΩΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ σου!!!

Πρέπει να ενημερωθείς ΑΜΕΣΑ! Τώρα έχεις την ευκαιρία να πάρεις την πρόβλεψή σου σε ΠΟΛΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΙΜΗ!

Μίλα με τον ΧΡΙΣΤΟ ΝΤΟΥΒΛΗ, την ΑΞΙΟΘΕΑ την ΝΑΝΤΙΑ ΡΗΓΑ, και την ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ ΠΟΛΙΤΗ μόνο για σήμερα με 1+1 ΚΛΗΣΗ ΔΩΡΟ στην πρόβλεψη αλλά και όλα όσα σε περιμένουν στα ερωτικά σου.

 

Κάλεσε στο 14788 με ολοκληρωμένη κλήση διάρκειας 15 λεπτών από σταθερό ή 20 λεπτών από κινητό

μίλησε ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΜΟΝΕΣ και θα έχεις άλλη 1 κλήση 15 λεπτών ΔΩΡΟ!

 

Γεια σας φίλοι μου!

Είμαι ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΤΟΥΒΛΗΣ κι έχω σήμερα μία ΑΧΑΣΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ για όλους εσάς.

Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ στον ΤΟΞΟΤΗ στις 23 Μαΐου θα σε βοηθήσεις να κάνεις πράξη τους ΕΡΩΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΟΥ!! Πρέπει να μάθεις τι σε περιμένει!

Μόνο για σήμερα για κάθε ολοκληρωμένη κλήση διάρκειας 15 λεπτών από σταθερό ή 20 λεπτών από κινητό στο 14788, θα έχετε άλλη μία κλήση 15 λεπτών ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ! Μη χάσει κανείς αυτήν την ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

Χρίστος Ντούβλης

 

Στις 23 Μαΐου, η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ στον ΤΟΞΟΤΗ βοηθά να κλείσουμε ζητήματα που αγγίζουν το ευρύτερο και κοντινό περιβάλλον μας. Η διευκολυμένη αντίθεση που σχηματίζουν τα Φώτα με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο αναδεικνύει το ψυχικό σθένος και τη δυναμική που απαιτείται για να οδηγήσουμε πρόσωπα που είναι τοξικά έξω από τη ζωή μας. Σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά ζητήματα του εξωτερικού δημιουργούν τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις ώστε να έρθουμε πιο κοντά από ποτέ στην επίτευξη των προσωπικών στόχων και ονείρων μας.

Στις 23 Μαΐου, η ΑΦΡΟΔΙΤΗ μετακινείται στους ΔΙΔΥΜΟΥΣ ενισχύοντας την διάθεση για διασκέδαση και έντονο φλερτ. Πολλές θα είναι οι κατακτήσεις που θα μας αναστατώσουν και θα προκαλέσουν έντονα συναισθήματα και πάθος.  Είναι απαραίτητο όμως να μην παρασυρθούμε σε πολλαπλές και παράλληλες περιπέτειες που μπορεί να μας φέρουν σε δύσκολη θέση και να μας εκθέσουν ανεπανόρθωτα δημιουργώντας προβλήματα είτε στην ήδη υπάρχουσα σχέση μας είτε σε νέα γνωριμία που μας ενδιαφέρει καθοριστικά.

 

ΠΟΙΑ ΤΥΧΕΡΑ ΣΟΥ ΦΕΡΝΕΙ Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ;

ΠΟΙΑ ΑΓΑΠΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ;

 

Σήμερα λοιπόν είναι η μέρα σου για να μάθεις όλα όσα σε απασχολούν γιατί το τρέχον 24ωρο ενεργοποιείται και το μεγάλο ΔΩΡΟ του myastro.gr για να διπλασιάσει τον χρόνο της προσωπικής πρόβλεψης σου!

Όσες φορές καλέσεις στο 14788 για να μιλήσεις με τον ΧΡΙΣΤΟ ΝΤΟΥΒΛΗ, τόσες επιπλέον κλήσεις 15 λεπτών θα πάρεις ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!

 

 Τι πρέπει να κάνεις για να βελτιωθεί το κλίμα με το ταίρι σου;

 Αξίζει να περιμένεις επανασύνδεση;

Να προχωρήσεις μπροστά;

Πως να κινηθείς;

Ποια είναι η καλύτερη απόφαση για σένα;

 

★  ★ Μην αγχώνεσαι! Έχουμε τις ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ! ★  ★

 

Μιλάς με την αφρόκρεμα των αστρολόγων και των ταρωμαντών, στο Νο 1 αστρολογικό site της χώρας και έχεις 1+1 κλήση 15 λεπτών δωρεάν!

Εδώ κάνουμε αυστηρή επιλογή των ανθρώπων που θα σου κάνουν προσωπική πρόβλεψη. Έχουμε τα μεγαλύτερα ονόματα αστρολογίας και ταρώ με ποσοστά επιτυχίας που ζαλίζουν!

Μίλησε τώρα με τον Χρίστο Ντούβλη, την Αξιοθέα, την Βαλεντίνα Πολίτη, την Νάντια Ρήγα, την Έλσα Κάραλη, την Γιόλα Κάππα, την Βίβιαν, την Λιλίκα, τον Γιάννη Πέτρου, την Αλισέ, την Σμαρώ και πάρε τη δωρεάν πρόβλεψή σου!

 

Κάλεσε στο 14788 με ολοκληρωμένη κλήση διάρκειας 15 λεπτών από σταθερό ή 20 λεπτών από κινητό

μίλησε ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΜΟΝΕΣ και θα έχεις άλλη 1 κλήση 15 λεπτών ΔΩΡΟ!

 

*Η 1+1 κλήση 15 λεπτών δωρεάν ισχύει μόνο για σήμερα Τρίτη 21/05/2024 από τις 00:00 μέχρι τις 23:30 το βράδυ.

*Μπορείς να καλέσεις όσες φορές θέλεις, για κάθε ολοκληρωμένη κλήση σου (διάρκειας 15 λεπτών από σταθερό ή 20 λεπτών από κινητό) θα έχεις άλλη μία κλήση 15 λεπτών δώρο.

*Η κλήση στο 14788 θα πρέπει να είναι ολοκληρωμένη διάρκειας 15 λεπτών από σταθερό ή 20 λεπτών από κινητό. Από το τηλεφωνικό κέντρο θα σου δώσουν έναν κωδικό τον οποίο θα εισάγεις σε ένα σταθερό τηλέφωνο που θα σου πουν για να πάρεις τα 15 λεπτά δωρεάν πρόβλεψη.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-05-2024 18:25:58