Quantcast
blank
 
blank

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 

Στις 11 Μαρτίου 2023 η Αφροδίτη από τις 23° 23’ του Κριού θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Άρη που βρίσκεται στους Διδύμους. Η άκρως θετική αυτή όψη θα μας βοηθήσει να βγούμε από το καβούκι μας και να αναζητήσουμε τη χαρά. Θα θελήσουμε να έρθουμε σε επαφή με άτομα αισιόδοξα και καλοπροαίρετα που μοιάζουν σαν να κουβαλάνε πάνω τους μπόλικη θετική ενέργεια την οποία και δεν θα διστάζουν να μοιράσουν στους γύρω τους. Η διάθεσή μας για καλοπέραση θα μας οδηγήσει σε διασκεδάσεις που, με την σειρά τους, θα μας χαρίσουν ευκαιρίες για ενδιαφέρουσες συναναστροφές και γνωριμίες οι οποίες, για ορισμένους από εμάς, θα είναι καθαρά αισθηματικής φύσης.

Sponsored Links

Ερωτικό πάθος και οικονομικές ευκαιρίες

Με την όψη αυτή θα νιώθουμε πιο σίγουροι για τον εαυτό μας, κάτι που θα μας κάνει περισσότερο διεκδικητικούς. Θα κυνηγήσουμε τις επιθυμίες μας, όποιες και αν είναι αυτές, με άλλον αέρα και άνεση. Αυτό, με την σειρά του, θα μας κάνει, όχι μόνο να νιώθουμε, αλλά και να φαινόμαστε πιο ερωτικοί, αισθησιακοί και γοητευτικοί, ενώ θα έχουμε και απίστευτη ερωτική ενέργεια και διάθεση να την ικανοποιήσουμε. Ιδανικός συνδυασμός, αν είμαστε αδέσμευτοι, για να προσελκύσουμε κάποιο άτομο με το οποίο θα υπάρχει αμοιβαία ερωτική χημεία και έλξη. Αλλά και οι υπόλοιποι από εμάς, που βρισκόμαστε ήδη σε σχέση ή γάμο, θα έρθουμε πιο κοντά με το ταίρι της καρδιάς μας και θα αναβιώσουμε το ρομαντισμό και το πάθος στη σχέση μας.

Επίσης, η όψη αυτή είναι εξαιρετική σε περίπτωση που θέλουμε να αναδείξουμε τα δημιουργικά μας ταλέντα ή, γενικά, τη δουλειά μας καθώς τα πάντα γύρω μας θα μοιάζουν να υποστηρίζουν το θέλημά μας με την έννοια της υποστήριξης τρίτων καθώς και της επαγγελματικής μας αναγνώρισης. Βέβαια, σε αυτό θα βοηθήσει και το γεγονός ότι θα θελήσουμε να κάνουμε κάτι το διαφορετικό, κάτι καινοτόμο που θα μας κάνει να ξεχωρίσουμε από τους άλλους. Μπορεί να είμαστε ανταγωνιστικοί και να θέλουμε να κατακτούμε πρωτιές, ωστόσο, με μέτρο και με υγιή τρόπο. Επαγγελματικά μιλώντας πάντα, θα είμαστε γεμάτοι ενέργεια, έμπνευση και ενθουσιασμό ενώ, σε κάθε πρόβλημα που θα προκύπτει, θα μπορούμε με άνεση να βρίσκουμε λύσεις. Ακόμα, θα υπάρξουν ευκαιρίες για να βελτιώσουμε την τρέχουσα οικονομική μας πραγματικότητα, για να ασχοληθούμε με επενδύσεις ή για να μπορέσουμε να τακτοποιήσουμε παρελθούσες οικονομικές οφειλές.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, αλλά και του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα μπορέσετε, είτε να τοποθετηθείτε σε ένα επαγγελματικό θέμα, είτε να εκφράσετε τα ερωτικά συναισθήματά σας με τον πιο κατάλληλο και έξυπνο τρόπο που θα σας επιτρέψει να λάμψετε και να βελτιώσετε τη γενικότερη εικόνα σας. Εύνοια έχετε σε σπουδές και μετακινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα μπορέσετε να προχωρήσετε σε μία επαγγελματική συμφωνία ικανή να αναβαθμίσει την οικονομική σας πραγματικότητα ενώ ορισμένους από εσάς θα σας απασχολήσουν θέματα επενδύσεων. Η αναβίωση του πάθους στην ερωτική σας ζωή θα σας προσφέρει ικανοποίηση και χαρά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα ανανεώσετε τους στόχους σας, τόσο τους επαγγελματικούς, όσο και τους προσωπικούς και θα ατενίσετε το μέλλον με μια σαφώς πιο αισιόδοξη ματιά. Μέσα σε κοινωνικά περιβάλλοντα θα υπάρξουν ποικίλες ευκαιρίες τις οποίες καλείστε να εντοπίσετε και να εκμεταλλευτείτε δεόντως.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια επαγγελματική πρόταση από το παρελθόν επιστρέφει, ίσως με διαφορετικούς όρους ή προοπτικές, κάτι που θα σας βάλει σε σκέψεις και διλήμματα. Αισθηματικά, ορισμένοι από εσάς θα διαχειριστείτε την επανεμφάνιση ενός ανθρώπου από το πρόσφατο ερωτικό σας παρελθόν.

ΛΕΩΝ

Μία νέα και αρκετά ιδιαίτερη επαγγελματική πρόταση θα σας βάλει σε ένα πιο ενδιαφέρον μονοπάτι ικανό να επαναδιαμορφώσει το ως ώρας στρωμένο σκηνικό της ζωής σας. Κάποιοι από εσάς θα κάνετε σε μια φιλική συγκέντρωση μια γνωριμία με άτομο ιδιαίτερα γοητευτικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα υπάρξουν για εσάς ευκαιρίες, τόσο για να τακτοποιήσετε μια παρελθούσα οικονομική σας εκκρεμότητα, όσο και για να έχετε κάποια έσοδα που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας. Ορισμένοι από εσάς θα βρείτε τον έρωτα μέσα σε εργασιακά περιβάλλοντα.

Ολυμπία

Ολυμπία

ΖΥΓΟΣ

Θα έχετε θετικές ειδήσεις σε σχέση με ένα θέμα, ίσως ακόμα και νομικής φύσης, που σας απασχολεί, κάτι που θα σας ενθαρρύνει να κυνηγήσετε τα όνειρά σας. Αισθηματικά, κάποιοι από εσάς θα αποφασίσετε να κάνετε ένα ταξίδι με το ταίρι σας που θα ανανεώσει τον έρωτά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα σας απασχολήσουν, με θετικά αποτελέσματα, τόσο η βελτίωση της υγείας σας, όσο και η ανανέωση της εμφάνισής σας. Επαγγελματικά, θα προχωρήσετε σε κάποια ενδιαφέρουσα συζήτηση ή συμφωνία. Αισθηματικά, θα επανατοποθετήσετε τις ανάγκες και θα διεκδικήσετε τα θέλω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα έχετε ευοίωνες ειδήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο που θα ανανεώσουν την εκ φύσεως αισιόδοξη διάθεσή σας και που θα σας επιτρέψουν να κάνετε ενδιαφέροντα σχέδια για το μέλλον. Αισθηματικά, οι αδέσμευτοι θα βιώσετε ερωτικές περιπέτειες ή θα κάνετε ένα ταξίδι με το ταίρι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα σας απασχολήσουν, είτε η ανανέωση του σπιτιού ή του γραφείου σας, είτε η τακτοποίηση μιας οικογενειακής οικονομικής οφειλής που θα έχει θετικό αντίκτυπο και στην ομαλοποίηση της καθημερινότητάς σας. Επίσης, θα ασχοληθείτε και με την ομορφιά ή την αλλαγή της εμφάνισής σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα βρεθούν τρόποι για να διαφημίσετε με τον καλύτερο τρόπο τον εαυτό σας και τη δουλειά σας, ιδιαίτερα μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ορισμένοι θα κάνετε μια νέα συμφωνία που θα σας ταξιδέψει σε νέες επαγγελματικές θάλασσες. Μια νέα αισθηματική γνωριμία θα σας απασχολήσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα βελτιωθούν τα οικονομικά σας, ακόμα και μέσα από κάποια έκτακτα έσοδα, κάτι που θα σας επιτρέψει να κάνετε κάποιες αγορές για εσάς προσωπικά, για το σπίτι σας ή γενικά για τους οικείους σας, δείχνοντάς τους την αγάπη σας. Επίσης, κάποια γεγονότα θα τονίσουν την αυτοπεποίθησή σας.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 08-03-2023 12:00:00