blank
 
blank

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
 

Στις 27 Σεπτεμβρίου 2023 η Αφροδίτη από τις 20° 10’ του Λέοντα θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Άρη που βρίσκεται στον Ζυγό. Η όψη αυτή μπορεί να χαρακτηριστεί και σα μια ερωτική γιορτή και είναι άκρως θετική, τόσο για τα οικονομικά μας, όσο και για την ερωτική μας ζωή. Η όψη αυτή θα μας βοηθήσει να βγάλουμε προς τα έξω τον πιο περιπετειώδη εαυτό μας κάτι που, σε συνδυασμό με την έντονη ανάγκη μας να εκφράσουμε την δημιουργικότητά μας σε ο,τιδήποτε καταπιανόμαστε, θα μας βοηθήσει να κάνουμε πράγματα που θα μας κάνουν να βελτιώσουμε το ώρας στρωμένο σκηνικό της ζωής μας. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για να γνωρίσουμε ανθρώπους που θα μας βοηθήσουν σημαντικά και για να προχωρήσουμε σε ενδιαφέρουσες επαγγελματικές συνεργασίες και οικονομικές συμφωνίες.

Sponsored Links

Συναρπαστικές καταστάσεις και ερωτικές διεκδικήσεις

Επίσης, θα μπορέσουμε να προβάλουμε προς τα έξω καλύτερα τη δουλειά μας, να "διαφημίσουμε" τον εαυτό μας και τα ταλέντα μας και, με τον τρόπο αυτό, να βρούμε υποστηρικτές στα σχέδιά μας. Η όψη αυτή είναι ιδανική για να προβούμε σε αλλαγές και να φύγουμε από καταστάσεις, δουλειές και, ενδεχομένως, άτομα που μας κρατάνε πίσω ενεργειακά και δεν μας αφήνουν να εξελιχθούμε. Μάλιστα, καθώς θα είμαστε γεμάτοι ενθουσιασμό, δημιουργικότητα και έμπνευση, θα θελήσουμε να πειραματιστούμε δοκιμάζοντας κάτι εντελώς διαφορετικό από τα μέχρι τώρα ακολουθούμενα μοτίβα. Να κάνουμε, με λίγα λόγια, τη μεγάλη αλλαγή.

Η ανάγκη μας για ανθρώπινη επαφή θα μας φέρει πιο κοντά με τους φίλους και τους γνωστούς ενώ η γενικότερη διάθεση που θα έχουμε θα είναι αυτή της καλοπέρασης. Σε ό,τι αφορά την αισθηματική μας ζωή, θα έχουμε επιτυχίες στον τομέα του φλερτ και των κατακτήσεων, αν είμαστε διαθέσιμοι για σχέση, καθώς ο συνδυασμός γοητείας και έντονου ερωτισμού θα λειτουργήσουν σα μαγνήτες στους άλλους. Οι έχοντες σχέση θα ζήσουν έντονες ερωτικές στιγμές με τον ταίρι τους καθώς θα θελήσουν να ανανεώσουν τον έρωτά τους.

Πως θα σε επηρεάσει η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, καθώς και του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, γεννημένους στο τέλος του 2ου και αρχές του 3ου δεκαημέρου των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στα δεκαήμερα αυτά.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή θα σας κάνει άκρως γοητευτικούς και ερωτεύσιμους κάτι που θα σας βοηθήσει να απολαύσετε ερωτικές επιτυχίες και κατακτήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Θετικές αλλαγές αναμένονται που θα αφορούν την κατοικία σας ή κάποιο θέμα ακίνητης περιουσίας. Θα ασχοληθείτε με τη βελτίωση της εμφάνισης και της ευεξίας σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια ερωτική εξομολόγηση θα σας φέρει πιο κοντά στο ταίρι της καρδιάς σας. Επαγγελματικά, θα προωθήσετε με τον καλύτερο τρόπο τα σχέδιά σας.

Άποφάσεις

Άποφάσεις2

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εύνοια θα έχετε σε ό,τι αφορά τις οικονομικές υποθέσεις σας. Ορισμένοι θα χρειαστεί να κάνετε κάποια έξοδα για τους δικούς σας ανθρώπους, θα τα κάνετε όμως με όλη σας την καρδιά.

ΛΕΩΝ

Ο κοινωνικός σας κύκλος θα αναβαθμιστεί και, μαζί με αυτόν, και η δημοτικότητά σας. Μια νέα ερωτική γνωριμία θα σας ενθουσιάσει. Εύνοια έχετε σε ό,τι αφορά ταξίδια και υπογραφές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αρκετοί από εσάς θα προχωρήσετε σε μια οικονομική συμφωνία κάτω από το τραπέζι. Κάποιοι άλλοι, είτε θα βρεθείτε ξανά με κάποιο άτομο από το αισθηματικό σας παρελθόν, είτε θα ζήσετε ένα παρασκηνιακό έρωτα.

ΖΥΓΟΣ

Τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια θα βοηθήσει η όψη αυτή, ειδικά αν αυτά έχουν σχέση με το διαδίκτυο ή με κοινωνικά περιβάλλοντα με την έννοια ομάδων, συλλόγων, κ.λ.π..

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα σας απασχολήσει η καριέρα και η δημόσια εικόνα σας. Αμφότερα θα μπουν σε νέες και βελτιωμένες βάσεις ενώ ορισμένοι θα κινηθείτε με μυστικότητα αναφορικά με κάποιο πλάνο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η όψη αυτή θα σας ωθήσει να κυνηγήσετε τους στόχους σας ή να θέσετε καινούργιους. Ορισμένοι θα ξεκινήσετε ένα νέο κύκλο σπουδών ενώ εύνοια έχετε σε ό,τι αφορά ταξίδια και νομικά ζητήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν ενώ ορισμένοι από εσάς θα λάβετε και ένα χρηματικό ποσό που αναμένατε καιρό. Αισθηματικά, θα ζήσετε στιγμές πάθους με το ταίρι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα υπάρξουν ευκαιρίες, τόσο για μια νέα αισθηματική σχέση, όσο και για μια καινούργια επαγγελματική συνεργασία. Γενικά, εύνοια έχετε σε ό,τι αφορά ταξίδια και υπογραφές συμβολαίων.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα σας απασχολήσει η βελτίωση της εμφάνισης καθώς και της καθημερινότητάς σας. Επιπλέον, επιτυχίες αναμένονται, τόσο αισθηματικά, όσο και εργασιακά.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 18-09-2023 21:01:32