Quantcast
blank
 
blank

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Στις 3 Αυγούστου 2022 η Αφροδίτη από τις 19° 25’ του Καρκίνου θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Άρη που βρίσκεται στον Ταύρο. Η όψη αυτή θα μας βοηθήσει να εκφράσουμε με έναν αυθόρμητο, αλλά συνάμα φλογερό, τρόπο τις ανάγκες και τα θέλω μας. Το κάθε πλησίασμά μας, η κάθε επαφή θα γίνει με γνώμονα την ανάγκη για ύπαρξη ψυχικής ισορροπίας. Θα θέλουμε να υπάρχει ένα συναισθηματικό δούναι και λαβείν στις σχέσεις μας, τόσο τις προσωπικές, όσο και γενικά τις υπόλοιπες.

Sponsored Links

Γεννημένοι εραστές..

Σε ό,τι αφορά τις αισθηματικές μας σχέσεις, αυτό το συναισθηματικό αλισβερίσι θα ορίσει ακόμα και τον τρόπο που θα εκφράζουμε, με έναν πιο γήινο και σωματικό τρόπο, τα ερωτικά μας αισθήματα. Η ερωτική πράξη θα γίνει ένα παιχνίδι που, ανάλογα του τι θα πάρουμε, θα δώσουμε, χωρίς καμία διάθεση να προσβάλουμε το ταίρι μας, αλλά και χωρίς να αφήσουμε τον εαυτό μας στην άκρη.

Η όψη αυτή θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε τα όρια της ελευθερίας των άλλων αλλά και με ένα γλυκό και εκφραστικό τρόπο να θέσουμε τα δικά μας. Το να νιώθουμε ευτυχισμένοι με τον εαυτό μας, να κατανοούμε τις βαθιές μας ανάγκες αλλά και να κυνηγούμε τα θέλω μας, είναι από τα βασικά ζητούμενα της όψης αυτής. Εξάλλου, όσο περισσότερο εμείς εκτιμούμε τον εαυτό μας, τόσο περισσότερο θα μας εκτιμούν και οι άλλοι.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη, αυτή η θετική όψη των αιωνίων εραστών, είναι ένας καυτός συνδυασμός στοργής, αγάπης, πάθους και ερωτισμού. Θα εκπέμπουμε γοητεία, ερωτικό μαγνητισμό και αισθησιασμό. Θα έλκουμε τους άλλους όπως το μέλι τις μέλισσες και η παιχνιδιάρικη διάθεσή μας θα είναι ένας ακόμα λόγος να προσελκύσουμε το αντίθετο φύλο.

Αν έχουμε σχέση, θα ζήσουμε συναρπαστικές στιγμές καθώς θα αναβιώσουμε το πάθος μας και θα θυμηθούμε την πρώτη περίοδο του έρωτά μας. Αν ψάχνουμε ταίρι, και δεδομένου ότι αυτή ή όψη είναι ό,τι καλύτερο για ερωτικές περιπέτειες και ραντεβού, θα έχουμε ευκαιρίες για νέες και ενδιαφέρουσες ερωτικές γνωριμίες. Η αλήθεια πάντως είναι ότι με την όψη αυτή ορισμένοι από εμάς θα κάνουμε και κάποιες συνειδητοποιήσεις σε ό,τι αφορά μια αισθηματική μας σχέση η οποία τελικά δεν είναι μόνο μια επιφανειακή έλξη αλλά βασίζεται σε μια δυνατή ερωτική χημεία γεμάτη ενέργεια που προκαλεί ευφορία σε κάθε κύτταρο του σώματός μας. Τέλος, η όψη αυτή είναι πολύ καλή για να προβάλουμε τα δημιουργικά μας ταλέντα και γενικά τον εαυτό μας και για να προχωρήσουμε σε συμφέρουσες επαγγελματικές και γενικά οικονομικές συμφωνίες.

Πως θα σε επηρεάσει η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 4 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, αλλά και του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις σχέσεις με τους οικείους σας κάνοντάς τις πιο αρμονικές, με γνώμονα την καλή θέληση και την κατανόηση. Θα βρείτε λύσεις σε οικονομικά θέματα της οικογένειάς σας ενώ θα κάνετε και κάποια έξοδα για να ανανεώσετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα έχετε επιτυχίες στα όποια εγχειρήματά σας με την όψη αυτή ενώ όλα θα μοιάζουν να βρίσκονται σε μια όμορφη, και ενεργειακά στρωτή, ροή. Ερωτικά, θα έχετε επιτυχίες και σε αυτό θα βοηθήσει και ο τρόπος που θα εκφράσετε τα θέλω και το πάθος σας. Εύνοια δέχεστε και στα οικονομικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποια συνεργασία από το παρελθόν επιστρέφει με μια πιο ενδιαφέρουσα ατζέντα ενώ κάποιοι θα προχωρήσετε σε συζητήσεις που θα γίνουν με άκρα μυστικότητα για μια νέα οικονομική συνεργασία. Ορισμένοι από εσάς θα βιώσετε την επιστροφή ενός προσώπου ή μια σχέση κάπως παρασκηνιακή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα σχέδιά σας με την όψη αυτή ευνοούνται, ιδιαίτερα, μάλιστα, αν έχουν σχέση με συλλόγους ή ομάδες ανθρώπων που τους δένει ένας κοινός σκοπός ή ιδεολογία. Οι φίλοι σας θα σταθούν στο πλάι σας ενώ, σε ό,τι αφορά την προσωπική σας ζωή, θα κάνετε μια καινούργια γνωριμία μέσα σε ένα φιλική παρέα.

ΛΕΩΝ

Καλό είναι να μην δημοσιοποιήσετε τα όποια μελλοντικά επαγγελματικά σας σχέδια, αλλά πρώτα να φροντίσετε να βάλετε τις σωστές βάσεις. Ορισμένοι θα αποκτήσετε ένα μη φορολογήσιμο εισόδημα. Ερωτικά, θα έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας ενώ ορισμένοι θα κάνετε μια ερωτική σχέση με συνεργάτη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η όψη αυτή θα σας ωθήσει να κυνηγήσετε τα όνειρά σας χωρίς φόβο αλλά με μπόλικο πάθος. ‘Ένα ταξίδι, είτε με το ταίρι σας, είτε με τους φίλους σας, είναι στη σφαίρα του πιθανού. Σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή, ένας έρωτας από το εξωτερικό ή με άτομο από φιλική παρέα θα ανανεώσει την πίστη σας στην αγάπη.

Ολυμπία

Ολυμπία

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Θα έχετε κάποια οικονομικά οφέλη με την όψη αυτή που θα σας επιτρέψουν να βελτιώσετε το βιοτικό σας επίπεδο. Στα ενδεχόμενα της όψης είναι και η σύναψη μιας σημαντικής επαγγελματικής συνεργασίας. Ερωτικά, ευνοούνται οι επίσημες σχέσεις ενώ ορισμένοι θα κάνετε μια γνωριμία μέσα από τη δουλειά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την όψη αυτή ευνοούνται τα ταξίδια, τόσο τα επαγγελματικά, όσο και τα αναψυχής. Εύνοια επίσης δέχεστε σε ό,τι αφορά σπουδές, νομικές υποθέσεις, αλλά και προώθηση της δουλειάς σας μέσω διαδικτύου. Θα ανανεωθείτε ερωτικά και θα ζήσετε συναρπαστικές στιγμές με το ταίρι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα ξαναβρείτε το κέφι σας και τον παλιό αισιόδοξο εαυτό σας με την όψη αυτή καθώς κάποια τρέχοντα γεγονότα θα σας ανανεώσουν ψυχικά και θα σας κάνουν να πιστέψετε ξανά στον εαυτό σας. Ορισμένοι θα βιώσετε μια καινούργια και έντονη ερωτικά σχέση ενώ οι δεσμευμένοι θα έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη αυτή θα σας χαρίσει μια παιχνιδιάρικη διάθεση που θα σας ωθήσει να κοινωνικοποιηθείτε και να κάνετε νέες, και κατά περιπτώσεις, ερωτικές γνωριμίες. Ορισμένοι θα ενθουσιαστείτε με ένα καινούργιο αίσθημα. Οι δεσμευμένοι θα θυμηθείτε με το ταίρι σας τον πρώτο καιρό του έρωτά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα σας απασχολήσει η βελτίωση της καθημερινότητας, τόσο της δικής σας, όσο και των οικείων σας. Ορισμένοι θα ασχοληθείτε με την ανανέωση της διακόσμησης της κατοικίας σας και άλλοι με την ομορφιά σας. Ερωτικά, ευνοούνται οι σχέσεις που έχουν «γράψει κάποια χιλιόμετρα» ή γενικά οι σχέσεις με οικειότητα.

ΙΧΘΥΣ

Με την όψη αυτή θα μπορέσετε να διαφημίσετε με τον καλύτερο τρόπο τον εαυτό σας και να προωθήσετε τα σχέδιά σας ακόμα και μέσα από το διαδίκτυο. Εύνοια δέχεστε σε ό,τι αφορά μετακινήσεις και σπουδές. Την ερωτική σας ζωή θα ανανεώσει μια καινούργια και πολλά υποσχόμενη σχέση.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-08-2022 12:00:00