Quantcast
blank
 
blank

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Στις 26 Νοεμβρίου 2021 η Αφροδίτη από τις 18° 01’ του Αιγόκερω θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Άρη που βρίσκεται στις 18° 01’ του Σκορπιού. Η όψη αυτή είναι μια από τις καλύτερες για κοινωνικές συναναστροφές αλλά και περιπέτειες. Θα αισθανόμαστε περισσότερο αισθησιακοί και γοητευτικοί και αυτό, δεδομένου ότι θα το βγάζουμε προς τα έξω, θα μας βοηθήσει να προσελκύσουμε κοντά μας τους άλλους πιο εύκολα.

Sponsored Links

Ερωτισμός και συναρπαστικές γνωριμίες!

Επιπλέον, ενώ θα γίνουμε περισσότερο σίγουροι για τον εαυτό μας και αρκετά διεκδικητικοί σε ό,τι έχει να κάνει με τις επιθυμίες μας, δεν θα φαινόμαστε απειλητικοί στους άλλους. Αντιθέτως, θα μοιάζει πως ό,τι κάνουμε είναι αποτέλεσμα άριστης πνευματικής ισορροπίας και σωματικής αρμονίας. Αυτή η θετική όψη θα μας βοηθήσει να δώσουμε και να λάβουμε στοργή αλλά και πάθος. Όσοι από εμάς είμαστε δεσμευμένοι θα νιώσουμε την επιθυμία να βιώσουμε ξανά τον πρώτο καιρό της σχέσης μας που το έντονο πάθος κυριαρχούσε, ενώ όσοι από εμάς είμαστε αδέσμευτοι θα έχουμε παιχνιδιάρικη διάθεση και θα είμαστε ένθερμοι «υποστηρικτές» του φλερτ. Αυτό θα μας βοηθήσει να μαγνητίσουμε το ενδιαφέρον κάποιου ατόμου με το οποίο θα υπάρξει αμοιβαία ερωτική χημεία και έλξη.

Σε επαγγελματικό επίπεδο, θα καταφέρουμε να αναδείξουμε τα δημιουργικά μας ταλέντα και να φροντίσουμε την προβολή μας δουλεύοντας σαν τους καλύτερους ατζέντηδες, στην προκειμένη περίπτωση του ίδιου μας του εαυτού ανεβάζοντας, με τον τρόπο αυτό, τη φήμη μας. Εννοείται ότι σε ό,τι κάνουμε μπορούμε και θα έχουμε την υποστήριξη σημαντικών ανθρώπων.

Πως θα σε επηρεάσει η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 4 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, αλλά και του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή θα σας φέρει κάποια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση η οποία μπορεί να εξελιχθεί σε μεγάλη ευκαιρία για να βελτιώσετε την οικονομική σας πραγματικότητα. Σε προσωπικό επίπεδο, θα βιώσετε έντονες στιγμές πάθους με το ταίρι σας ή με κάποιο καινούργιο, συναρπαστικό και ενδιαφέρον άτομο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ερωτική σας ζωή, για εσάς τους αδέσμευτους, θα γίνει εξαιρετικά ενδιαφέρουσα καθώς θα αφεθείτε σε διασκεδάσεις και θα επιτρέψετε στον εαυτό σας να «παρασυρθεί» από αισθηματικές περιπέτειες. Οι δεσμευμένοι, θα αναβιώσετε με το ταίρι σας τα πρότερα ερωτικά μεγαλεία. Αρκετά πιθανό είναι για εσάς και ένα ταξίδι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μετά από ένα διάστημα ενεργειακής «αγρανάπαυσης» θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας, την ενέργεια και την αισιοδοξία σας. Ο συνδυασμός όλων αυτών θα σας βοηθήσει να κατακτήσετε επαγγελματικούς στόχους. Επίσης, θα βιώσετε στιγμές ερωτικού πάθους με άτομο εξαιρετικά σαγηνευτικό και περιπετειώδες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να προωθήσετε κάποιο δημιουργικό σας σχέδιο και να βελτιώσετε την καριέρα σας. Θα είστε γεμάτοι ενέργεια και ενθουσιασμό και με μεγάλη ανάγκη να το ρίξετε λίγο παραπάνω έξω. Η αυξημένη ερωτική σας επιθυμία και τα ερωτικά παιχνίδια θα εκτοξεύσουν την λίμπιντό σας.

ΛΕΩΝ

Η οικογενειακή σας ζωή θα σας γεμίσει χαρά και αισιοδοξία και θα σας κάνει να αισθανθείτε σίγουροι για το μέλλον σας. Στα επαγγελματικά σας, θα προωθήσετε με τον καλύτερο τρόπο τον εαυτό σας. Επίσης, θα ασχοληθείτε με την ομορφιά και την εξωτερική σας εμφάνιση ενώ θα έχετε και αρκετά φλερτ και επιτυχίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να πείτε τα κατάλληλα λόγια, την κατάλληλη στιγμή και φυσικά στο κατάλληλο άτομο. Θα είναι σαν να υπάρχει στην ζωή σας ο τέλειος συγχρονισμός και όλα να γίνονται την πιο σωστή στιγμή για εσάς. Αυτό θα αφορά, όχι μόνο την αισθηματική σας ζωή, αλλά και την επαγγελματική σας.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Θα συναντήσετε τους κατάλληλους ανθρώπους που θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν να βρείτε λύση σε ένα οικονομικό θέμα της οικογένειάς σας. Η επαγγελματική σας ζωή, και ειδικά οι σχέσεις με τους συναδέλφους σας, θα βελτιωθούν ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα βρείτε τη στοργή και την αγάπη που χρειάζεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η όψη αυτή θα προάγει την δημιουργικότητά σας και γενικά τα ταλέντα σας με τρόπον ώστε να γίνετε, όχι μόνο αποδεκτοί από συγκεκριμένους κοινωνικούς και επαγγελματικούς κύκλους, αλλά και να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Το πάθος και η σαγήνη θα γίνουν χορηγοί σας χαρίζοντάς σας ονειρεμένες ερωτικές στιγμές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα έχετε κάποια οικονομική πρόταση εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η οποία, θα πρέπει να μείνει για κάποιο διάστημα κρυφή. Σε ερωτικό επίπεδο, θα ζήσετε ερωτικές στιγμές γεμάτες πάθος και έξαψη, είτε με άτομο από το αισθηματικό σας παρελθόν, είτε με νέο άτομο, τη σχέση σας με το οποίο θα πρέπει να μην την δημοσιοποιήσετε ακόμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη αυτή θα σας ωθήσει να κυνηγήσετε λίγο παραπάνω την περιπέτεια και τη διασκέδαση, κάτι που προφανώς σας είχε λείψει ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα. Επιπλέον, η φανερή γοητεία και ο αισθησιασμός σας δεν θα περάσουν απαρατήρητα, ιδιαίτερα από κάποιο άτομο που πιθανά να γνωρίσετε σε φιλικό περιβάλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα πρέπει, σε ό,τι αφορά επαγγελματικά σας πλάνα, αν και θα έχετε υποστήριξη, να κινηθείτε με άκρα μυστικότητα και να μην δημοσιοποιήσετε τίποτα, τουλάχιστον προς το παρόν. Στο ίδιο μοτίβο, ορισμένοι από εσάς, θα κινηθείτε και στα ερωτικά σας καθώς μια παθιασμένη αισθηματική σας σχέση θα πρέπει μείνει κρυφή.

ΙΧΘΥΣ

Έχετε φαντασία και πολλά μελλοντικά σχέδια για την επαγγελματική σας ζωή. Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει, όχι μόνο να βρείτε υποστηρικτές σε αυτά, αλλά και να τα κυνηγήσετε με περίσσιο πάθος. Η αισθηματική σας ζωή θα διανθιστεί με στιγμές έντασης και πάθους, ίσως και με κάποιο άτομο από το φιλικό ή το κοινωνικό σας περιβάλλον.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-11-2021 12:00:00