blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για τα ζώδια
 
blank

Δουλεύουν τα ζώδια ή μας δουλεύουν;

Δουλεύουν τα ζώδια ή μας δουλεύουν;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 
Ζώδια κι εργασια: Ρώτα τι ζώδιο είναι ο συνάδελφος του διπλανού γραφείου και μάθε πως συμπεριφέρεται. Αν έχεις ένα βιογραφικό στα χέρια σου, δες από την ημερομηνία γέννησης, τι άνθρωπο θα προσλάβεις.
 
Κριός
Ο υπάλληλος ή το αφεντικό που φωνάζει συνέχεια και ακατάπαυστα και επιμένει σε ένα τηλέφωνο ότι είναι μαύρο και όχι άσπρο αυτό που του λένε, ε αυτός είναι Κριός. Κοινωνικός, θα κάνει εύκολα παρέα με όλο το γραφείο, αρκεί να τον βαπτίσουν αρχηγό. Κατά τα άλλα όμως, είναι ένα εργατικό και φιλόδοξο ζώδιο. Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την αισθηματική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Ταύρος
Αν δεις να τα χάνει, να τρέχει και να μην φτάνει, να έχει χάσει τον έλεγχο του εαυτού του, τότε μόλις είδες έναν εργαζόμενο Ταύρο. Είναι πολύ οργανωτικός και αποδοτικός, αλλά φροντίστε να μην τον πιέσετε και να μην τον εκνευρίσετε, διαφορετικά θα μάθετε τι σημαίνει “Ταύρος εν υαλοπωλείο”. Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την αισθηματική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Δίδυμοι
Είναι ο εργαζόμενος που μέσα σε μια ώρα πρέπει να έχει ξεμπερδέψει με τις ανειλημμένες υποχρεώσεις του στη δουλειά, για να έχει χρόνο να παίξει και να περάσει ευχάριστα την ώρα του με τους συναδέλφους. Είναι η χαρά του γραφείου και μπορεί να κάνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα χωρίς λάθη. Έχει την ικανότητα, ενώ εργάζεται, να δίνει προσοχή και στο τι συμβαίνει πέντε γραφεία παρακάτω.  Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την αισθηματική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

Καρκίνος
Αν πίσω από ένα βουνό χαρτιών και στοίβες αντικειμένων ενός γραφείου, όπου δεν υπάρχει ελεύθερος χώρος για να ακουμπήσεις ούτε έναν καφέ, ακούσεις μια φωνή που θα σου λέει “εδώ είμαι”, πρόκειται για έναν Καρκίνο. Εργατικός, αλλά μέσα στην αταξία.  Σου στήνουμε να μην κάτσεις στο διπλανό γραφείο, γιατί θα σε κολλήσει και σε εσένα στο να ψάχνεις ένα χαρτί και να μην το βρίσκεις με τίποτε. Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την αισθηματική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Λέων
Είναι ο αγαπημένος εργαζόμενος του αφεντικού, ίσως γιατί δεν γνωρίζει ότι θα ήθελε άνετα να ήταν στην θέση του (χιούμορ). Απλά οι αρχηγικές τάσεις του κάνουν τον Λέων να είναι το πιο εργατικό ζώδιο, αλλά και υπέρμετρα φιλόδοξο. Και σας ρωτώ; Είναι κακό να μην θέλει να μένει σε μια θέση για χρόνια; Είναι κακό να έχει όνειρα και φιλοδοξίες; Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την αισθηματική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Παρθένος
Το πιο καθαρό και περιποιημένο γραφείο, εκείνο που έχει οινόπνευμα και betadine πάνω, είναι το γραφείο του Παρθένου. Όχι, δεν λείπει από το γραφείο του, απλά δεν βγάζει κιχ. Εκεί είναι. Απλά, προτιμά να εργάζεται και όχι να χαζογελά με τους συναδέλφους του. Αφοσίωση και σκληρή δουλειά είναι μερικά από τα θετικά στοιχεία του εργαζόμενου Παρθένου. Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την αισθηματική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Ζυγός
Το γεμάτο γραφείο με τα μπιμπελό και τις φωτογραφίες αγαπημένων προσώπων είναι Ζυγού σίγουρα. Θέλει ο χώρος που δουλεύει να είναι μια μικρή προέκταση του σπιτιού του. Είναι εκείνο το ζώδιο που κάθεται σκεπτικό λόγω αναποφασιστικότητας και μονολογεί να το κάνω ή να μην το κάνω, το έκανα σωστά ή το έκανα λάθος; Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την αισθηματική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Σκορπιός
Στο γραφείου ενός Σκορπιού δεν θα δεις ποτέ ατζέντα γιατί απλά του είναι άχρηστη. Έχει μνήμη ελέφαντα και θυμάται από τηλέφωνα, μέχρι και ένα πρόσωπο που συνάντησε πριν χρόνια σε ένα επαγγελματικό ραντεβού. Είναι το σπασικλάκι και το πιο αθόρυβο ζώδιο του γραφείου, μέχρι βέβαια να του πάρετε το καλό στυλό του, οπότε θα σας κάνει να μετανιώσετε πικρά για την πράξη σας. Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την αισθηματική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Τοξότης
Η ώρα του παιδιού, ο ευχάριστος τύπος που μιμείται το αφεντικό, για να γελάσουν οι συνάδελφοι και είναι σίγουρα η ψυχή του γραφείου, είναι σίγουρα ένας Τοξότης. Έχει παράθυρο δίπλα σε τζάμι γιατί θέλει να νιώθει ελεύθερος και αν τον στείλεις για καμία εξωτερική δουλειά είναι το καλύτερο του. Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την αισθηματική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Αιγόκερως
Το άτομο που κοιτάτε να μιλάει με δύο τηλέφωνα ταυτόχρονα, να στέλνει mail και να δίνει την ίδια στιγμή οδηγίες στον τεχνικό που έχει έρθει να φτιάξει το air condition, είναι Αιγόκερως. Μπορεί να κάνει πολλά πράγματα μαζί, χωρίς λάθος. Είναι από τα πιο εργασιομανή ζώδια. Από μια εταιρεία, ο τελευταίος που φεύγει είναι πάντα Αιγόκερως. Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την αισθηματική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

 
Υδροχόος
Τον κοιτάτε που είναι αφοσιωμένος σε κάτι που διαβάζει και δεν σας δίνει σημασία; Σας πληροφορώ ότι σας πουλάει και σας αγοράζει. Το αυτί του είναι εκεί σε εσάς και ξέρει όχι μόνο τι λέτε, αλλά έχει κατανοήσει και αυτό που διαβάζει. Βαριέται πολύ εύκολα τη μονοτονία στη δουλειά. Αν δεν τον ευχαριστεί αυτό που κάνει, είναι ικανός να φύγει και να ασχοληθεί με κάτι άλλο που θα ακονίζει το μυαλό του. Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την αισθηματική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Ιχθείς
Ήρεμος στην δουλειά του, εργατικός και συνεπής στο ωράριο του. Ζηλεύετε που  είναι υπόδειγμα επαγγελματισμού; Μην ανησυχείτε καθόλου, γιατί αν δείτε το γραφείο του σε τι κατάσταση το αφήνει, θα φύγετε μακριά. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι μπορείτε να βρείτε παντός είδους αντικείμενα στο γραφείο του και δεν εννοούμε εργαλεία της δουλειάς του. Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την αισθηματική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 22-04-2011 00:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι