Quantcast
blank
 
blank

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
 

Στις 2 Ιουλίου 2022 ο Ερμής από τις 24° 40’ των Διδύμων θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο. Η όψη αυτή θα μας βοηθήσει να εστιάσουμε, με τον καλύτερο τρόπο, στα πρακτικά ζητήματα της ζωής μας. Θα μπορέσουμε να συγκεντρωθούμε και να βάλουμε σε μια σειρά τις σκέψεις μας προσέχοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια και οργανώνοντας με την πρέπουσα προσοχή τις κινήσεις και τα βήματά μας.

Sponsored Links

Σωστή οργάνωση και θετικές εξελίξεις

Δεδομένου ότι θα χρειαστεί, κατά περιπτώσεις, να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις που θα έχουν σχέση, είτε με την σταδιοδρομία μας σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα, είτε με τις προσωπικές μας δεσμεύσεις σε επίπεδο σχέσεων, θα πρέπει να λειτουργήσουμε με βάση την προσεκτική σκέψη και την προσεκτική ανάλυση των δεδομένων, των συνθηκών αλλά και άλλων μεταβλητών

Η όψη αυτή θα μας βοηθήσει να ζυγίσουμε τα αρνητικά και τα θετικά μιας κατάστασης και να δούμε, τι θα μας κοστίσουν οι επιλογές μας αλλά ταυτόχρονα και τι είδους οφέλη θα έχουμε από τις αποφάσεις που θα χρειαστεί να πάρουμε. Η λογική σκέψη θα είναι ο κύριος τρόπος που θα πάρουμε αποφάσεις χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα επιδράσει πάνω μας το συναίσθημα, απλά η λογική θα είναι ένα σκαλί πιο πάνω.

Γενικά θα θέλουμε να υπάρχει μια τάξη γύρω μας, οτιδήποτε κάνουμε να έχει ουσία και, φυσικά, τα αποτελέσματα των πράξεων και των έργων μας να είναι απτά. Θετικές εξελίξεις θα έχουμε σε θέματα νομικά, σπουδών ή ακόμα και φορολογικά ενώ εξελίξεις θα έχουμε και σε γραφειοκρατικές διαδικασίες που μας έχουν ταλαιπωρήσει αρκετά και που σε ορισμένες περιπτώσεις θα αφορούν και το δημόσιο.

Ορισμένους από εμάς θα μας απασχολήσουν συζητήσεις και διαπραγματεύσεις σχετικές με την εξέλιξη ενός επαγγελματικού σχεδίου αλλά και οικονομικές συμφωνίες που θα έχουν τη δυναμική να μας φέρουν κέρδη και να βελτιώσουν το βιοτικό μας επίπεδο. Σε ό,τι αφορά τα προσωπικά μας θα αναζητήσουμε ασφάλεια και σιγουριά ενώ ορισμένοι από εμάς θα θελήσουν να πάνε τη σχέση τους ένα βήμα παραπέρα με την έννοια της συμβίωσης ή ακόμα και του γάμου

Πως θα σε επηρεάσει ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες αλλά και του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή θα λειτουργήσει βοηθητικά σε εσάς καθώς θα σας φέρει, θετικές ειδήσεις και επαγγελματικές ευκαιρίες. Υποστήριξη θα έχετε, τόσο από φίλους, όσο και από άτομα από το ευρύτερα κοινωνικό σας περιβάλλον. Ορισμένοι από εσάς θα κάνετε ένα ταξίδι ενώ άλλοι θα προχωρήσετε στην αγοραπωλησία τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού ή μεταφορικού μέσου.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποιες εκκρεμότητες που έχετε, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε οικογενειακό επίπεδο θα ρυθμιστούν. Εργασίες που πρέπει να γίνουν μπαίνουν σε μια σειρά και γενικά ρεγουλάρεται η καθημερινότητά σας. Θετικά νέα θα έχετε και σε σχέση με μια οικονομική σας συμφωνία ή γενικά συνεργασία ενώ τα οικονομικά σας μπαίνουν σε μια καλή σειρά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα σας απασχολήσει μια νομική σας εκκρεμότητα την οποία και θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε και έτσι να πάρετε και μια ανάσα καθώς θα φύγει από πάνω σας ένα βάρος. Σε επαγγελματικό επίπεδο και σε ό,τι αφορά την εξέλιξη της καριέρας σας, θα έχετε κάποια πρόταση την οποία και θα πρέπει να δείτε σοβαρά. Ορισμένοι θα κάνετε ένα ταξίδι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τις σκέψεις σας και να βρείτε τη σωστή μεθοδολογία που θα σας επιτρέψει να κάνετε πραγματικότητα τα σχέδιά σας. Θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε κάποια οικονομικά θέματα που σας ταλανίζουν ενώ ορισμένοι από εσάς θα μπορέσετε να πάρετε ένα δάνειο. Ίσως χρειαστεί να έρθετε σε μια μυστική επαγγελματική συμφωνία.

ΛΕΩΝ

Μέσα από φιλικό ή κάποιο ευρύτερα κοινωνικό σας περιβάλλον θα έχετε μια πρόταση συνεργασίας, ή την προώθηση για κάτι σχετικό, η οποία θα αναπτερώσει το ηθικό σας καθώς θα σταθεροποιήσει το εισόδημά σας. Βοήθεια θα έχετε σε κάθε περίπτωση, τόσο από τους φίλους, όσο και από το ταίρι σας το οποίο θα φροντίσει για ακόμα μια φορά να σας δείξει έμπρακτα την αγάπη του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η καθημερινότητά σας χάρη σε κάποιες διορθωτικές σας κινήσεις θα γίνει πιο χαλαρή και λειτουργική. Σε ό,τι αφορά την εργασία σας θα βρείτε πρακτικές λύσεις σε θέματα που είχαν προκύψει ενώ θα βελτιώσετε και τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Ένα, έστω και κοντινό, ταξίδι θα σας βοηθήσει, τόσο να ξεκουραστείτε, όσο και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

Ολυμπία1

Ολυμπία2

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Είστε άνθρωποι θετικοί και πάντα προσπαθείτε να «βλέπετε το ποτήρι μισογεμάτο». Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να βάλετε τις βάσεις για ένα σχέδιο που έχετε, που πριν λίγο καιρό έμοιαζε απλά με ένα όνειρο, και να μπορέσετε να ατενίσετε το μέλλον με αισιοδοξία. Σε προσωπικό επίπεδο προσπαθήστε να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας και να του δείξετε τι σημαίνει για εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Υπάρχουν κάποιες οικονομικές οικογενειακές εκκρεμότητες για τις οποίες θα βρείτε πρακτικές λύσεις. Ορισμένοι από εσάς θα μπορέσουν να προχωρήσουν σε μια αγοραπωλησία ακινήτου ή στην οικονομική εκμετάλλευση του. Σε επαγγελματικό επίπεδο, θα κάνετε κάποιες συζητήσεις σχετικές με την οικονομική ή γενικά με την εργασιακή σας αναβάθμιση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας βρίσκονται στο επίκεντρο της όψης αυτής κάτι που σημαίνει ότι έχει έρθει ο καιρός για να διαχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι και να κρατήσετε κοντά σας μόνο ό,τι εσείς θεωρείτε συμβατό με τις ανάγκες και τα θέλω σας. θα βρείτε λύσεις σε θέματα που μοιάζουν άλυτα φτάνει και εσείς να ξεκινήστε να μιλάτε για όλα όσα σας ενοχλούν χωρίς τύψεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα λάβετε κάποια χρήματα με την όψη αυτή που περιμένατε εδώ και καιρό. Θετικές εξελίξεις θα έχετε και σε σχέση με κάποια άλλα οικονομικά σας θέματα που σας είχαν ταλαιπωρήσει και αγχώσει αρκετά. Αυτό που σίγουρα χρειάζεστε είναι μια ανάπαυλα γιατί έχετε κουραστεί αρκετά. Κάντε πράγματα που να αισθάνεστε ότι σας γεμίσουν ενέργεια και σας ικανοποιούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε γεμάτοι όρεξη, δημιουργικότητα και πολλές ιδέες που περιμένετε πως και πως για να τις κάνετε πραγματικότητα. Η όψη αυτή έρχεται για να σας βοηθήσει να βάλετε τα σχέδιά σας σε μια σειρά δίνοντας μεγάλη σημασία στις λεπτομέρειες. Σε ότι αφορά τα προσωπικά σας θα έρθετε πιο κοντά συναισθηματικά αλλά και ερωτικά με το ταίρι σας ή το αντικείμενο του πόθου σας.

ΙΧΘΥΣ

Με δυνατό χαρτί τη καλή επικοινωνία και την ψυχική επαφή θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις, εύκολα και γρήγορα, για θέματα που αφορούν τόσο τη σχέση με τους οικείους σας, όσο και με τους συνεργάτες σας. Ορισμένους από εσάς θα σας απασχολήσει η επιστροφή ενός προσώπου από το ερωτικό σας παρελθόν που επιθυμεί διακαώς να εδραιώσει τη θέση του στο μέλλον σας.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-06-2022 12:00:00