blank
 
blank

Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 7 Δεκεμβρίου 2018. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 7 Δεκεμβρίου 2018. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 7 Δεκεμβρίου στο ζώδιο του Τοξότη και συγκεκριμένα, στις 15ο 07’ μοίρες του ζωδίου. Η επιρροή της θα είναι αισθητή μέχρι και τις 22 Δεκεμβρίου οπότε και διαμορφώνεται η Πανσέληνος. Το ζώδιο του Τοξότη σχετίζεται με θέματα πνευματικά και φιλοσοφικά, καθώς επίσης και με ταξίδια, εξωτερικό, νομικές υποθέσεις και διακρατικές συμφωνίες. Έτσι το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα προκύψουν θέματα που υπάγονται στην αρμοδιότητα του ζωδίου. Λόγω της γιορτινής περιόδου, πολλοί από μας θα οργανώσουμε μικρά ή μεγαλύτερα ταξίδια που θα μας βοηθήσουν να ξεφύγουμε από την καθημερινή ρουτίνα.

Sponsored Links

Ποιά ζώδια ευνοούνται από την Νέα Σελήνη στον Τοξότη;

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από αυτή την Νέα Σελήνη είναι της φωτιάς και του αέρα (Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι).

Νέα Σελήνη στον Τοξότη και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 7 Δεκεμβρίου στο τυχερό ζώδιο του Τοξότη και τον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις εντελώς καινούργια ξεκινήματα μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, που θα σε βοηθήσουν να εμβαθύνεις τις γνώσεις σου σε κάποια θέματα και να διευρύνεις τις εμπειρίες σου. Τόσο στον προσωπική σου ζωή όσο και στον οικογενειακό τομέα αλλά και στα επαγγελματικά σου, θα συμβούν εξελίξεις που θα επηρεάσουν θετικά τη ζωή σου. Θέματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση, τις νομικές υποθέσεις και το εξωτερικό ευνοούνται ιδιαίτερα. Αν προγραμματίζεις ένα ταξίδι ενόψει των Χριστουγέννων, σίγουρα θα σου αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις, ενώ αν είσαι ελεύθερος μια σημαντική γνωριμία θα σε εκπλήξει ευχάριστα. Τέλος, αν διατηρείς ήδη σχέση θα αποφασίσεις να την επισημοποιήσεις αυτό το διάστημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 7 Δεκεμβρίου στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σου προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να βελτιώσεις τα οικονομικά σου μέσα από κεφάλαια τρίτων. Αν λοιπόν σκέφτεσαι να ζητήσεις ένα δάνειο ή μια πίστωση, θα πρέπει να το κάνεις μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο που οι συνθήκες είναι ευνοϊκές. Επιπλέον, είναι η κατάλληλη στιγμή για να επανεξετάσεις τα οικονομικά σου και να χαράξεις ένα πρόγραμμα που θα σε βοηθήσει να αποπληρώσεις χωρίς άγχος τυχόν χρέη σου. Αν πάλι έχεις κάποια χρήματα στην άκρη, ίσως είναι καιρός να σκεφτείς να τα επενδύσεις σε μια κερδοφόρα επιχείρηση. Θετικές εξελίξεις αναμένονται για όσους από σας είστε ελεύθεροι, καθώς μια ρομαντική γνωριμία θα αλλάξει τη ζωή σας, ενώ όσοι είστε ήδη δεσμευμένοι, θα δείτε το πάθος για τον σύντροφό σας να αναζωπυρώνεται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φίλε Δίδυμε, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 7 Δεκεμβρίου, στο πολικό ζώδιο του Τοξότη, σηματοδοτεί κάποιες αλλαγές μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο που θα έχουν μια ευεργετική επίδραση στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις σου. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρεις πρωτοβουλίες και να δρομολογήσεις καινούργια ξεκινήματα που μπορεί να είναι ένας γάμος ή μια συμβίωση. Ακόμα μια νέα επαγγελματική συνεργασία μπορεί να εξελιχθεί πολύ θετικά και να σου εξασφαλίσει την μελλοντική σου ευημερία. Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις και να βρεις την χρυσή τομή τουλάχιστον στις σχέσεις που θέλεις να παραμείνουν στη ζωή σου. Με την ίδια ευκολία ωστόσο, μπορείς και να δώσεις οριστικό τέλος σε σχέσεις που δεν σε ικανοποιούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, ο τομέας της εργασίας σου, ενεργοποιείται από τη Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 7 Δεκεμβρίου στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Έτσι το επόμενο δεκαπενθήμερο, είναι κατάλληλο για να εντάξεις στην δουλειά σου νέες συσκευές και τεχνικές -ή αν είσαι επιχειρηματίας- να προσλάβεις νέους υπαλλήλους, με στόχο να προσελκύσεις νέους πελάτες. Καλό θα είναι επίσης να ασχοληθείς περισσότερο με την υγεία σου, να βελτιώσεις τις διατροφικές σου συνήθειες ή να εντάξεις στη ζωή σου, την άσκηση και την γυμναστική. Όσον αφορά την αισθηματική σου ζωή ίσως υπάρχει ένα ερωτικό ενδιαφέρον στον χώρο της δουλειάς σου που θα εκδηλωθεί αυτό το διάστημα και θα εξελιχθεί όπως επιθυμείς. Αν διατηρείς ήδη μια σχέση, προσπάθησε να της αφιερώσεις όσο χρόνο σου απομένει από το φορτωμένο πρόγραμμά σου.

ΛΕΩΝ

Φίλε Λέοντα, η γιορτινή περίοδος ξεκινά λίγο πιο νωρίς για σένα, αφού η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 7 Δεκεμβρίου στο ευνοϊκό ζώδιο του Τοξότη σου δίνει την ευκαιρία να διασκεδάσεις και να ενδώσεις σε όλες τις απολαύσεις μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο. Επιπλέον, το καινούργιο φεγγάρι θα σε βοηθήσει να προβληθείς, να προσελκύσεις φίλους και θαυμαστές και γενικά να «βγάλεις» στην επιφάνεια αυτή την καλή πλευρά του χαρακτήρα σου που σε κάνει αρεστό και δημοφιλή στους πάντες. Αν είσαι ελεύθερος, οι κατακτήσεις σου το επόμενο διάστημα θα είναι πολλές και θα πρέπει να αποφασίσεις αν θέλεις να διατηρήσεις παράλληλες σχέσεις ή αν προτιμάς την ασφάλεια που σου προσφέρει ένας μόνιμος δεσμός. Τέλος πολλοί από εσάς, θα αποφασίσετε να εγκαταλείψετε την εργένικη ζωή και να προγραμματίσετε τον γάμο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 7 Δεκεμβρίου στο ζώδιο του Τοξότη, εγκαινιάζει μια 15θήμερη περίοδο κατά την οποία η ενασχόληση με το σπίτι και την οικογένεια θα αποτελέσει την κύρια προτεραιότητά σου. Έτσι, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις κάποιες απαραίτητες εργασίες, ειδικά αν έχεις προγραμματίσει να δεχτείς φίλους και συγγενείς για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς. Οι σχέσεις με το οικογενειακό σου περιβάλλον, θα συσφιχτούν αυτό το διάστημα καθώς θα μπορέσεις να συναντήσεις άτομα που έχεις να δεις καιρό και να τους αφιερώσεις ένα μεγάλο μέρος του χρόνου σου. Αν πάλι σκέφτεσαι την πιθανότητα μιας ανακαίνισης ή ακόμα και μιας μετακόμισης, το επόμενο δεκαπενθήμερο είναι κατάλληλο για μια τέτοια αλλαγή.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, στις 7 Δεκεμβρίου πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο φιλικό ζώδιο του Τοξότη η οποία σου δίνει την ευκαιρία να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στην καθημερινή επικοινωνία σου. Τώρα και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες μπορείς να ξεκινήσεις μια νέα μελέτη, να βελτιώσεις τις δεξιότητές σου, να επικοινωνήσεις με φίλους και γνωστούς με την ευκαιρία των γιορτών ή ακόμα και να προβείς σε αγορά αυτοκινήτου ή ηλεκτρονικού εξοπλισμού που θα κάνει πιο ευχάριστη την καθημερινότητά σου. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να “ξεφύγεις” για λίγο από τις καθημερινές σου δραστηριότητες και να οργανώσεις μια μικρή απόδραση που θα σε βοηθήσει να αλλάξεις παραστάσεις και να ανανεωθείς. Αν είσαι ελεύθερος, μια γνωριμία κατά την διάρκεια αυτού του ταξιδιού είναι πολύ πιθανή!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 7 Δεκεμβρίου στο ζώδιο του Τοξότη και τον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, είναι ιδανική για να οργανώσεις μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες τα οικονομικά σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς επίσης και για να εξασφαλίσεις μια νέα πηγή εσόδων που θα αποτελέσει ένα σημαντικό βοήθημα. Έτσι, ενόψει των Χριστουγεννιάτικων γιορτών, μπορείς να προγραμματίσεις εγκαίρως τις αγορές σου, ώστε να μην “πελαγώσεις” την τελευταία στιγμή. Φρόντισε ωστόσο, να μην ξοδέψεις μέχρι και την τελευταία “δεκάρα”, ώστε να ανταποκριθείς με άνεση στις διάφορες κοινωνικές προσκλήσεις που θα δεχτείς. Τέλος, αν σκέφτεσαι να ταξιδέψεις στο εξωτερικό είτε για ψυχαγωγία είτε για επαγγελματικούς λόγους, θα αποκομίσεις ευχάριστες εμπειρίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 7 του μήνα στο δικό σου ζώδιο, γεγονός που σε φέρνει στο φως των προβολέων και σηματοδοτεί την προσωπική σου πρωτοχρονιά. Έτσι το επόμενο δεκαπενθήμερο είναι ιδιαίτερα σημαντικό αφού το καινούργιο φεγγάρι σου δίνει το πράσινο φως για να προχωρήσεις τα σχέδιά σου και να δρομολογήσεις ότι αλλαγές χρειάζονται προκειμένου να βελτιώσεις την υγεία σου, το βιοτικό σου επίπεδο και γενικότερα τη ζωή σου, καθώς επίσης και να ασχοληθείς με την προσωπική σου εμφάνιση και να υιοθετήσεις ένα νέο στυλ που θα σου προσδώσει γοητεία.. Η επιτυχία είναι σχεδόν εξασφαλισμένη, γι’ αυτό δεν πρέπει να διστάσεις. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στον αισθηματικό τομέα, όπου πολλοί Τοξότες θα αποφασίσουν να παντρευτούν, ενώ οι ελεύθεροι θα κάνουν μια σημαντική γνωριμία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στις 7 Δεκεμβρίου στο ζώδιο του Τοξότη και τον παρασκηνιακό δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που σε ωθεί να μείνεις στην «σκιά» και να αποφύγεις την πολυκοσμία και τον θόρυβο αυτής της γιορτινής περιόδου. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι θα αποκοπείς από όλους και όλα, ωστόσο θα επιλέξεις την συντροφιά των λίγων και καλών φίλων, της οικογένειας και φυσικά του συντρόφου σου για να περάσεις αυτή την γιορτινή περίοδο και ίσως αρνηθείς προσκλήσεις και προτάσεις για πολυπληθείς συγκεντρώσεις που αυτή τη στιγμή δεν είναι του γούστου σου. Αν πάλι έχεις αυξημένα επαγγελματικά καθήκοντα που δεν σου επιτρέπουν να τα αγνοήσεις, τότε θα πρέπει έστω τις λίγες ημέρες της άδειάς σου να αφοσιωθείς αποκλειστικά στον σύντροφό σου, ώστε να αναπληρώσεις το χαμένο χρόνο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε Υδροχόε, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 7 του μήνα, στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, αποτελεί για σένα μια καλή ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο, να αφήσεις πίσω τα προβλήματά σου και να επιδοθείς στο αγαπημένο σου «σπορ» που είναι οι γνωριμίες, οι διασκεδάσεις και η ομαδικότητα. Έτσι μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, θα έχεις την ευκαιρία να αναπληρώσεις το κενό που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα εξαιτίας των επαγγελματικών σου υποχρεώσεων και να αποδεχτείς κάθε πρόταση που εγγυάται «καλοπέραση». Εννοείται δε, ότι η ερωτική σου διάθεση θα αποκορυφωθεί με αποτέλεσμα αν είσαι ελεύθερος, να φλερτάρεις με όσα άτομα σου φαίνονται ενδιαφέροντα, μέχρι βέβαια να ξεχωρίσεις το άτομο που θα σε μαγέψει.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 7 Δεκεμβρίου στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου είναι ιδανική για νέα επαγγελματικά ξεκινήματα και ανάληψη νέων επιτυχημένων δραστηριοτήτων που θα σου προσδώσουν φήμη και κύρος. Έτσι, τις επόμενες δυο εβδομάδες θα πρέπει να είσαι σε «ετοιμότητα» καθώς θα υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες που θα σου ανοίξουν νέες πόρτες και προοπτικές. Το γεγονός μάλιστα ότι πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και οι διακοπές, συνιστά να κινηθείς γρήγορα και αποφασιστικά ώστε αφενός να μην χάσεις ευκαιρίες και αφετέρου να μην βρεθείς «πελαγωμένος» την τελευταία στιγμή. Τυχόν εργασίες που σχετίζονται με το εξωτερικό ευνοούνται ιδιαίτερα, ενώ αν σκέφτεσαι να ταξιδέψεις απλά για διασκέδαση πέρα από τις ευχάριστες στιγμές, θα έχεις και κάποια επαγγελματικά οφέλη.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 03-12-2018 11:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι