Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Εβδομαδιαίες προβλέψεις / Τοξότης
 
blank
Τοξότης
Τοξότης 23/11-21/12

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις - Τοξότης

Εβδομάδα   21/09/20 - 27/09/20    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 115

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Τοξότη την εβδομάδα 21 ως 27 Σεπτεμβρίου 2020 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου. 

Τοξότη μου η εβδομάδα ξεκινά αστρολογικά στις 22/9 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού η οποία ενισχύει την εξωστρέφεια σου και τη διάθεση να επικοινωνήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα. Είναι πιθανόν να υπάρξουν κάποια εμπόδια κατά τις συναντήσεις με φίλους και γνωστούς όμως αν υπάρχει καλή διάθεση, φαίνεται πως αυτά θα ξεπεραστούν! Κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή και σε αυτά που λες αλλά και σε αυτά που ακούς καθώς η δυσαρμονική όψη του Ερμή που βρίσκεται στο Ζυγό με τον ανάδρομο Άρη που βρίσκεται στον Κριό, δείχνει πώς μπορεί να υπάρχουν συναντήσεις με πρόσωπα τα οποία θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό! 

Τοξότη, αρέσεις πως να το κάνουμε; Οι κατακτήσεις σου σύμφωνα με τον Χ. Ντούβλη θυμίζουν μετοχές σε ανοδική πορεία! Δες τι προβλέπει για την επόμενη εβδομάδα!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Τοξότη.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Τοξότη.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αυτές τις ημέρες φαίνεται πως θα έχεις επικοινωνία με κάποια πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν και από τις συζητήσεις θα εξαρτηθεί η εξέλιξη μίας σχέσης. Η αντίθεση του Ερμή με τον ανάδρομο Άρη δεν θα βοηθήσει στην ομαλή επικοινωνία καθώς είναι πιθανόν να φέρει στο προσκήνιο διαφωνίες και αντιπαραθέσεις. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις μία συζήτηση με το σύντροφό σου και μην αφήσεις τον εκνευρισμό μιας στιγμής, να σε οδηγήσει σε λόγια τα οποία δεν εννοείς.

Δες τώρα ποια κάρτα πέφτει στα αισθηματικά σου στα Ταρώ σήμερα.

Δες εδώ με ποια ζώδια ταιριάζει ο Τοξότης.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να υπάρξουν αρκετές επαγγελματικές υποθέσεις οι οποίες θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον, ίσως χρειαστεί να τις αναλάβεις προσωπικά. Το πιο δύσκολο των ημερών δεν είναι η δουλειά αλλά η επικοινωνία που χρειάζεται προκειμένου να διευθετηθούν κάποια επαγγελματικά ζητήματα. Είναι πιθανό να υπάρξουν διαφωνίες μεταξύ εσένα και των συνεργατών σου ή αντιπαραθέσεις οι οποίες μπορούν να πάρουν ανεξέλεγκτη τροπή. Αν καταφέρεις να κρατήσεις την επικοινωνία σε καλά επίπεδα τότε είναι σίγουρο που θα καταφέρεις να διευθετήσεις οποιαδήποτε δουλειά σου ανατεθεί. Διάβασε επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις του Τοξότη.

Διάβασε περισσότερα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις.

Το Αστροσκόπιο της εβδομάδας από 21 ως 27/9/2020, με τον Χρίστο Ντούβλη.

Δείτε όλα τα βίντεο με προβλέψεις στο κανάλι μας στο Youtube.

myastro videosplay

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-09-2020 00:00:00