blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Τοξότης
 
blank
Τοξότης
Τοξότης 23/11-21/12

Μηνιαίες Προβλέψεις - Τοξότης

Μήνας   Δεκέμβριος 2020    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 52

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Τοξότη το μήνα Δεκέμβριο 2020 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Τοξότη μου ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας που ξεκινά με την είσοδο του Ερμή στο δικό σου ζώδιο την 1/12 και δημιουργεί εξωστρέφεια, ανάγκη για επικοινωνία αλλά και αμετροέπεια! Θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός τον τρόπο επικοινωνίας σου καθώς μπορεί να πεις πράγματα τα οποία άθελά σου θα αποτελέσουν αιτία παρεξηγήσεων. Στις 14/12 η έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο δικό σου ζώδιο, δημιουργεί την ανάγκη να ξεκαθαρίσεις επαγγελματικές και προσωπικές υποθέσεις, όμως θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός κατά τη διάρκεια τέτοιου είδους διευθετήσεων. 

Ο Ποσειδώνας θα παίζει κομβικό ρόλο σε αυτή την έκλειψη όπως και το τετράγωνο Ερμή/Ποσειδώνα που θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της, για αυτό θα πρέπει να δώσεις προσοχή καθώς κάποια πράγματα μπορεί να φαίνονται αλλιώς και τελικά να είναι διαφορετικά.  Απόφυγε να επενδύσεις σε υποσχέσεις και λόγια καθώς ο Ποσειδώνας ωραιοποιεί καταστάσεις, κάτι που δεν θα σε βοηθήσει να τις δεις στην πραγματική τους διάσταση. 

Στις 17/12 ο Κρόνος κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Υδροχόου και δύο ημέρες μετά τον ακολουθεί και ο Δίας. Η σύνοδος Δία/Κρόνου και η νέα θέση αυτών θα βοηθήσει πολύ να συνειδητοποιήσεις το ρόλο που παίζουν κάποια πρόσωπα στη ζωή σου και τη θέση που έχουν στην καρδιά σου. Τα αποτελέσματα μπορεί να σε «εκπλήξουν», καθώς είναι πολύ πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως τελικά κάποια πρόσωπα υπάρχουν στη ζωή σου από συνήθεια και όχι επειδή πραγματικά παίζουν κάποιο ρόλο σε αυτή. 

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 20/12 και η είσοδος του Ήλιου μία ημέρα μετά, στρέφουν το ενδιαφέρον σου σε έσοδα-έξοδα και λοιπές οικονομικές υποχρεώσεις, προκειμένου να αποκτήσεις μία ξεκάθαρη εικόνα για το ταμείο σου. 

Ο μήνας κλείνει με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου η οποία δεν αποκλείεται να δημιουργήσει  συναισθηματικές αναμοχλεύσεις και να επαναφέρει στο προσκήνιο ζητήματα του παρελθόντος.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Τοξότη.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Τοξότη.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σου στις αρχές του μήνα θα  ενισχύσει την οξυδέρκεια  αλλά και το χιούμορ σου, κάτι το οποίο θα σε βοηθήσει να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο το οποίο σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον. Απόφυγε να πεις πράγματα μόνο και μόνο για να εντυπωσιάσεις κάποιον, καθώς θα πρέπει να θυμάσαι πως δεν χρειάζονται πομπώδεις υποσχέσεις για να καταφέρεις κάτι τέτοιο. 

Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε πράγματα που θα πεις στο σύντροφό σου, καθώς ο τρόπος σου ενδεχομένως να δημιουργήσει κάποιες παρεξηγήσεις. Για να αποφύγεις το παραπάνω σενάριο θα πρέπει να αποφύγεις την παρορμητική επικοινωνία.  Η έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στα μέσα του μήνα στο δικό σου ζώδιο σε οδηγεί να αξιολογήσεις μία προσωπική σου σχέση ή αν είσαι ελεύθερος να συνειδητοποιήσεις τι είναι αυτό που αναζητάς από ένα υποψήφιο ταίρι. 

Τα συμπεράσματα που θα βγάλεις θα είναι πολύ βοηθητικά καθώς θα σε  οδηγήσουν στις κατάλληλες κινήσεις  στην προσωπική σου ζωή.  Δεν αποκλείεται να κλείσει ένας κύκλος αυτό το μήνα ώστε να μπορέσει να ανοίξει ένας νέος!

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου στις 15/12 είναι πολύ βοηθητική για εσένα που αναζητάς μία νέα γνωριμία ή κάτι που θα σου προσφέρει αισθηματικές συγκινήσεις! Ενδεχομένως να σου τραβήξουν το ενδιαφέρον παραπάνω από ένα πρόσωπα και οι επιλογές να είναι αρκετές, όμως δεν σημαίνει πως θα ανταποκρίνονται όλες σε αυτό που ψάχνεις.

Δες επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αυτό το μήνα θα έρθουν στο προσκήνιο κάποιες επαγγελματικές σχέσεις αλλά και ορισμένες συνεργασίες στις οποίες ενδεχομένως να υπάρχουν εκκρεμότητες. Η έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου στα μέσα του μήνα θα φέρει στο προσκήνιο κάποια θέματα τα οποία δεν έχουν κλείσει και θα σε ωθήσει να πάρεις αποφάσεις. Προσπάθησε να μην αφήσεις την παρορμητική σου διάθεση να αποφασίσει, ιδιαίτερα για ζητήματα που αφορούν τη δουλειά. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα που θα βρίσκεται σε εξέλιξη κατά τη διάρκεια της έκλειψης, σου λέει πως θα πρέπει να κάνεις μικρά και προσεκτικά βήματα και να μην παρασυρθείς από υποσχέσεις οι οποίες θα είναι χωρίς αντίκρισμα.

Να θυμάσαι πως δεν θα υπάρξει κάποια «μαγική λύση» που θα μπορέσει να διευθετήσει οτιδήποτε σχετίζεται με τον επαγγελματικό τομέα, παρά μόνο η δική σου δουλειά. 

Μηνιαίες Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2020 από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Ζώδια 2021 από τον Χρίστο Ντούβλη. Τι θα μας φέρει η νέα χρονιά;

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-12-2020 00:00:00