blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Τοξότης
 
blank
Τοξότης
Τοξότης 23/11-21/12

Μηνιαίες Προβλέψεις - Τοξότης

Μήνας   Μάρτιος 2021    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 52

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Τοξότη το μήνα Μάρτιο 2021 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Τοξότη μου ο Μάρτιος φέρνει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις στο προσκήνιο και σε οδηγεί στην αξιολόγηση τους, ιδιαίτερα αυτών που δεν έχουν δώσει και τα καλύτερα δείγματα το τελευταίο διάστημα. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων στις 4/3 δείχνει πως κάποιες προσωπικές σχέσεις ή κάποιες συνεργασίες θα βρεθούν στο προσκήνιο και οι λόγοι μπορεί να μην είναι τόσο ευχάριστοι. Πιθανό να υπάρχουν αντιπαραθέσεις ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους, καθώς ο Άρης συχνά πυκνά θα δυναμιτίζει το κλίμα. Η συμπεριφορά κάποιων προσώπων φαίνεται πως θα σε εκπλήξει, όμως καλό θα ήταν να μην αντιδράσεις εν θερμώ και να πάρεις απόσταση από τις καταστάσεις ώστε να τις διαχειριστείς να τον καλύτερο τρόπο.

Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων στις 13/3 σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα δείχνει πως στα μέσα του μήνα καλό θα ήταν να δώσεις προσοχή σε ζητήματα που σχετίζονται με οικογενειακές υποθέσεις, αγοραπωλησίες ακινήτων και όλα αυτά τα οποία αφορούν το σπίτι είτε με τη στενή είτε με την ευρύτερη έννοια. Ο Ποσειδώνας δεν προάγει τη σταθερότητα όπως επίσης δεν προάγει και την καθαρή εικόνα των ζητημάτων. Στις 16/3 ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων και από τη νέα του θέση επισφραγίζει πως ζητήματα του σπιτιού θα σε απασχολήσουν καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Το «κλίμα» θα αλλάξει αισθητά στις 20/3 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού καθώς θα σε γεμίσει αισιοδοξία. Ο Ήλιος από τη νέα του θέση θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για φλερτ και για αισθηματικές επιτυχίες! Ο Μάρτιος κλείνει με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 28/3, η οποία φαίνεται πως μπορεί να έχει θετικές εκπλήξεις για εσένα σε αισθηματικό επίπεδο!

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Τοξότη.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Τοξότη.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων αλλά και η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο ζώδιο στις 13/3 δείχνουν πως το πρώτο μισό του μήνα μπορεί να μην υπάρξει πρόσφορο έδαφος για να εξελιχθεί μία γνωριμία η οποία σε ενδιαφέρει. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σου ή να νιώσεις πως εκείνος δεν σε καταλαβαίνει με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση. Αν κάνεις λίγο υπομονή θα δεις πως το κλίμα θα αλλάξει αισθητά μετά τις 20/3 καθώς η παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού αλλά και η είσοδος της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο στις 21/3, αλλάζουν εντελώς το κλίμα στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος προς το τέλος του μήνα δεν αποκλείεται να δεχτείς το φλερτ ενός ανθρώπου που σε γοητεύει ή να μπεις εσύ στη διαδικασία να γνωρίσεις καλύτερα ένα πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον. Ακόμα και αν βρίσκεσαι ήδη μία σχέση το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα είναι πολύ βοηθητικό για να βελτιώσεις το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου και σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξουν οι κοινές δραστηριότητες!

Δες επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Το κλίμα που θα υπάρξει αυτό το μήνα σε επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες θα παίξει κομβικό ρόλο στην εξέλιξη των επαγγελματικών ζητημάτων για το επόμενο διάστημα. Με την παρουσία του Άρη στο ζώδιο που βρίσκεται απέναντι σου -τους Διδύμους- ίσως δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για αντιπαραθέσεις οι οποίες μπορεί να επηρεάσουν τον τρόπο που βλέπεις μία συνεργασία. Καλό θα ήταν να μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις ιδιαίτερα κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο αυτού του μήνα, μιας και η νέα Σελήνη στους Ιχθύς σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στις 13/3 δείχνει πως ελλοχεύει ο κίνδυνος λάθος εκτίμησης των καταστάσεων. Μετά τις 20/3 θα έχεις την ευκαιρία να διευθετήσεις προς όφελός σου κάποια ζητήματα τα οποία ενδεχομένως να είχαν επηρεάσει και τη διάθεσή σου αλλά και την απόδοσή σου στη δουλειά. 

Μηνιαίες Προβλέψεις Μαρτίου 2021 από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Ζώδια 2021 από τον Χρίστο Ντούβλη. Τι θα μας φέρει η νέα χρονιά;

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-03-2021 00:00:00