Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Τοξότης
 
blank
Τοξότης
Τοξότης 23/11-21/12

Μηνιαίες Προβλέψεις - Τοξότης

Μήνας   Ιούλιος 2022    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 52

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Τοξότη το μήνα Ιούλιο 2022 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Τοξότη μου ο Ιούλιος θα είναι ένας «βατός» μήνας για εσένα καθώς οι πλανητικές μετακινήσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του δεν θα είναι κόντρα στα σχέδιά σου. Τις πρώτες ημέρες του μήνα θα χρειαστεί να δώσεις λίγο περισσότερη προσοχή σε θέματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα, καθώς φαίνεται πως τα έξοδα μπορεί να είναι αρκετά και το ταμείο να βγει μείον. Στις 5/7 ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου και από τη νέα του θέση θα φέρει την καθημερινότητα μαζί με όλες τις δουλειές και τις υποχρεώσεις που τη συνοδεύουν στο προσκήνιο. Αυτό θα έχει τα θετικά του -καθώς θα παρουσιαστούν εργασιακές ευκαιρίες- όμως θα έχει και τα αρνητικά του καθώς ο ελεύθερος χρόνος θα αρχίσει να λιγοστεύει επικίνδυνα.

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 13/7 στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερω θα φέρει ένα οικονομικό ζήτημα στο προσκήνιο ή πιθανόν να φέρει και τα αποτελέσματα της διαχείρισης που έκανες στα οικονομικά σου το προηγούμενο διάστημα. Οι «έννοιες» της καθημερινότητας αλλά και τα οικονομικά ζητήματα θα σε απασχολούν λιγότερο μετά τις 23/7 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα. Εκεί στα τέλη του Ιουλίου ξεκινά ένα πολύ καλό διάστημα για εσένα, ιδιαίτερα σε περίπτωση που έχεις κανονίσει ένα ταξίδι ή υπάρχει στα σχέδιά σου ένα επαγγελματικό project το οποίο σχετίζεται με το εξωτερικό. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί και εκείνη στο Λέοντα στις 28/7 μπορεί να φέρει κάτι πολύ καλό σε εσένα είτε στην προσωπική σου ζωή είτε μία θετική απάντηση σε κάτι που περιμένεις. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις κατά τις τελευταίες ημέρες του Ιουλίου είναι οι μετακινήσεις, καθώς θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας. Καλό θα ήταν να μην τρέχεις ώστε να μην υπάρξει κάποιο απρόοπτο.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Τοξότη.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Τοξότη.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται μέχρι και τις 17/7 στο ζώδιο των Διδύμων κάτι που δείχνει πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για την εξέλιξη μιας γνωριμίας που είχε γίνει το προηγούμενο διάστημα. Αν το προηγούμενο διάστημα δεν υπήρξε γνωριμία φαίνεται πως θα υπάρξει τώρα, ιδιαίτερα μέχρι το πρώτο μισό του μήνα. Ο ερωτάς θα σε απασχολήσει πολύ τον Ιούλιο καθώς η παρουσία του Δία στο ζώδιο του Κριού αλλά και η νέα Σελήνη στο Λέοντα στο τέλος του μήνα δείχνουν πως μπορεί να υπάρξει από μία ερωτική περιπέτεια μέχρι ένα νέο δυνατό ειδύλλιο, ένας νέος έρωτας. Στις 18/7 η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου και θα τονίσει το ερωτικό στοιχείο των συναντήσεων που θα έχεις. Οι νύχτες αλλά και οι ημέρες θα πάρουν φωτιά, όμως θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός όσον αφορά την προσωπική σου ζωή και κυρίως ξεκάθαρος με το τι θέλεις ώστε να μην υπάρξουν παρανοήσεις. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση κατά το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες για να ανανεώσεις τη σχέση με το ταίρι σου, κάνοντας μία απόδραση ή απλώς περνώντας περισσότερο χρόνο μαζί.

Δες επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αυτός ο μήνας θα έχει αρκετές υποθέσεις οι οποίες θα αφορούν την εργασιακή σου καθημερινότητα ή κάποιες απαιτητικές επαγγελματικές υποχρεώσεις, καθώς η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου δείχνει βεβαρημένο πρόγραμμα. Βέβαια θα πρέπει να θυμάσαι πως έχεις πλανητικές επιρροές οι οποίες δουλεύουν υπέρ σου και σε βοηθούν να ανταπεξέλθεις ακόμα και στις πιο απαιτητικές επαγγελματικές υποχρεώσεις, ακόμα και την τελευταία στιγμή. Σε αυτό που χρειάζεται να δώσεις προσοχή -τουλάχιστον μέχρι και τα μέσα του μήνα- είναι οι οικονομικές συμφωνίες καθώς φαίνεται πως αυτές θα κινούνται πολύ αργά ή πολύ «χλιαρά» για εσένα. Από τις 18/7 και μετά θα ξεκινήσει ένα διάστημα που θα είναι πιο εύκολο να επιτύχεις μια οικονομική συμφωνία και να κλείσεις μια δουλειά προς όφελος σου. Οι τρεις τελευταίες ημέρες του Ιουλίου χρειάζονται μεγάλη προσοχή και σε εργασιακό επίπεδο, καθώς η σύνοδος Άρη-Ουρανού φέρνει ένταση με απροσδόκητα αποτελέσματα. 

My Big Astro: Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ιουλίου 2022, από την Αξιοθέα.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ιουλίου 2022, από την Κατερίνα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-07-2022 00:00:00