Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Τοξότης
 
blank
Τοξότης
Τοξότης 23/11-21/12

Μηνιαίες Προβλέψεις - Τοξότης

Μήνας   Σεπτέμβριος 2021    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 52

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Τοξότη το μήνα Σεπτέμβριο 2021 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Τοξότη μου ο Σεπτέμβριος έρχεται με φόρα ιδιαίτερα για θέματα τα οποία αφορούν τον επαγγελματικό τομέα, καθώς με τη νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στις 7/9 φαίνεται πως θα έρθουν στο προσκήνιο. Μία νέα επαγγελματική αρχή ή μία ξαφνική απόφαση για αλλαγές στη δουλειά που βρίσκεσαι ανήκουν στα πιθανά σενάρια αυτής της νέας σελήνης. Η θετική της όψη με τον Ουρανό από τον Ταύρο δείχνει πως με κάποιο τρόπο θα βγεις κερδισμένος από τις αποφάσεις που θα πάρεις αυτό το διάστημα, αρκεί να μην είναι προϊόν παρόρμησης. Στα μέσα του μήνα ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο του Ζυγού και από τη μία θα σε βάλει στη διαδικασία να συναναστραφείς με περισσότερο κόσμο, με τους φίλους σου, να εμπλακείς σε συλλογικές δραστηριότητες και σε ομάδες, από την άλλη όμως αυτή ακριβώς η ενασχόληση μπορεί να δημιουργήσει και κάποια ένταση. 

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 21/9 κλείνει κάποια ζητήματα τα οποία άνοιξαν στις αρχές του μήνα. Ο άξονας καριέρα-οικογένεια θα σε απασχολήσει αρκετά και προς το τέλος του μήνα και αυτή η Πανσέληνος δείχνει πως καλό θα ήταν να κλείσεις κάποιες εκκρεμότητες που μπορεί να υπάρχουν είτε στη δουλειά είτε σε κάποιες οικογενειακές υποθέσεις. Μία ημέρα μετά στις 22/9 ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Ζυγού και από τη νέα του θέση θα ευνοήσει πολύ τη δουλειά μέσα σε ομάδες, την ενασχόληση σου με τα κοινά και την επαφή σου με τους άλλους. Βέβαια λόγω του ότι θα συναντήσει και τον Άρη ο οποίος θα βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο ίσως να υπάρξουν κάποιες ημέρες εντάσεων μέχρι ο καθένας να βρει τη δική του «θέση» μέσα στα πράγματα. “Last but not least” για αυτό το μήνα είναι η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού η οποία θα ξεκινήσει στις 27/9 και θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να ξεκαθαρίσεις κάποια ζητήματα που υπάρχουν σε φιλικές και προσωπικές σχέσεις και έρχονται από το παρελθόν.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Τοξότη.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Τοξότη.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αυτό το μήνα φαίνεται πως θα αφήσεις κάποιες αισθηματικές και προσωπικές υποθέσεις στον αυτόματο πιλότο, καθώς το ενδιαφέρον σου θα είναι στραμμένο στη ζητήματα τα οποία σχετίζονται με τον επαγγελματικό τομέα. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού έως και τις 9/9 και η θετική όψη που θα σχηματίσει με το Δία από τον Υδροχόο δείχνει πως δεν θα λείψουν οι κοινωνικές συναναστροφές, οι οποίες μπορούν να φέρουν φλερτ και νέες γνωριμίες. Αν είσαι ελεύθερος το πρώτο δεκαήμερο του μήνα είναι πολύ πιθανό να συναντήσεις κάποιο πρόσωπο το οποίο θα σε βάλει στη διαδικασία να το γνώρισες ακόμα καλύτερα. Προς το τέλος του μήνα θα υπάρχουν σενάρια επανασύνδεσης καθώς η αναδρομή πορεία του Ερμή θα ενισχύσει τέτοιου είδους σενάρια και δεν αποκλείεται να σε βάλει στη διαδικασία να σκεφτείς ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση μην αφήσεις ζητήματα του παρελθόντος να κάνουν την εμφάνισή τους στο παρόν καθώς κάτι τέτοιο θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα με το σύντροφό σου. Επένδυσε χρόνο στην επαφή μαζί του αλλά και με αγαπημένα φιλικά σας πρόσωπα, καθώς αυτό θα λειτουργήσει ανανεωτικά και για τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος από τις 10/9 που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού φαίνεται πως μπορεί να υπάρξει μία νέα γνωριμία η οποία θα αποπνέει μυστήριο. Λόγω του ότι η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε ένα παρασκηνιακό για εσένα οίκο, θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή σε νέες γνωριμίες και να μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, μιας και θα υπάρχει η τάση κάποια πράγματα να μην είναι ξεκάθαρα.

Δες επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Ο επαγγελματικός τομέας φαίνεται πως θα σε απασχολήσει αρκετά για αυτό το μήνα και με τη νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του δεν αποκλείεται να υπάρχουν και αλλαγές σε αυτόν. Είναι πολύ πιθανό να πάρεις την απόφαση να εγκαταλείψεις μία δουλειά που έχεις ή ακόμα και να αλλάξεις εντελώς αντικείμενο εργασίας. Οι ιδέες που έχεις φαίνεται πως είναι πολλές όμως σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να ζυγίσεις προσεκτικά τα δεδομένα που υπάρχουν, τα υπέρ και τα κατά, ώστε να μην κάνεις μία κίνηση η οποία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως παρορμητική. Από τα μέσα του μήνα και μετά ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες στιγμές έντασης στη δουλειά οι οποίες θα εξαρτηθούν πολύ από τον τρόπο που θα επιλέξεις να τις προσεγγίσεις. Να θυμάσαι πως η ψυχραιμία και ο διάλογος κάνουν θαύματα!

Μηνιαίες Προβλέψεις Αυγούστου 2021 από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Ζώδια 2021 από τον Χρίστο Ντούβλη. Τι θα μας φέρει η νέα χρονιά;

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-09-2021 00:00:00