Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Τοξότης
 
blank
Τοξότης
Τοξότης 23/11-21/12

Μηνιαίες Προβλέψεις - Τοξότης

Μήνας   Σεπτέμβριος 2020    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 52

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Τοξότη το μήνα Σεπτέμβριο 2020 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Τοξότη μου ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας που θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα που σχετίζονται με τον άξονα καριέρα-οικογένεια καθώς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 2/9 στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων δείχνει πως θα υπάρξει κινητικότητα σε αυτούς τους δύο τομείς. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς οι αποφάσεις σου θα καθορίσουν την εξέλιξη σημαντικών ζητημάτων είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στις 5/9 δείχνει πως αυτός ο μήνας εκτός από δουλειές και υποχρεώσεις θα έχει και ευχάριστες συναντήσεις με φίλους σου καθώς και κάποιες συλλογικές δραστηριότητες! Στις 9/9 ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του δείχνοντας πώς το επόμενο διάστημα είναι πιθανόν να αναθεωρήσεις επαγγελματικούς στόχους, φιλοδοξίες ακόμα και κάποιες από τις απόψεις που θεωρούσες «θέσφατο» έως τώρα. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στις 17/9 μιλά για νέα επαγγελματικά ξεκινήματα αλλά και για οικονομικές συμφωνίες. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στις 22/9 εγκαινιάζει ένα ευχάριστο διάστημα για εσένα και τον πρώτο λόγο θα έχουν οι δραστηριότητες και οι συζητήσεις με τους φίλους σου. Στα τέλη του μήνα ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Σκορπιού (27/9) σηματοδοτώντας ένα νέο διάστημα κατά το οποίο θα συμβαίνουν αρκετά πράγματα σε παρασκηνιακό επίπεδο. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να είσαι λακωνικός και προσεκτικός με τους ανθρώπους που επιλέγεις να μοιραστείς τα ζητήματα σου.

Αισθηματικά

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Τοξότη.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Τοξότη.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Ο μήνας μπορεί να ξεκινήσει με την Πανσέληνο στις 2/9 που θα σου δημιουργήσει «βαριά» διάθεση, όμως όσο περνούν οι ημέρες θα παρατηρήσεις πως η διάθεσή σου θα αρχίσει να ανεβαίνει αισθητά. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα στις 6/9 συμβάλλει σε αυτό καθώς θα σε οδηγήσει να στραφείς στην προσωπική σου ζωή, μιας και οι αισθηματικές σου υποθέσεις φαίνεται πως θα πάνε καλά! Η ανάδρομη πορεία του Άρη στο ζώδιο του Κριού από τις 9/9 σε οδηγεί σε επαναξιολογήσεις και αναθεωρήσεις συντρόφων και σχέσεων. Δεν αποκλείεται να συνειδητοποιήσεις ότι θέλεις πίσω ένα πρόσωπο του παρελθόντος ή πως χειρίστηκες λάθος μία αισθηματική σου υπόθεση. Αυτός ο μήνας ενδείκνυται για να κάνεις την αυτοκριτική σου ιδιαίτερα αν θέλεις να κερδίσεις πίσω ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να μην αφήσεις επαγγελματικά ζητήματα και λοιπές υποθέσεις να παρεισφρήσουν μέσα σε αυτή και να δημιουργήσουν εκνευρισμό.

Δες επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας που μπορεί να δημιουργήσει έντονη κινητικότητα στον επαγγελματικό τομέα όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς θα υπάρξουν καταστάσεις και πρόσωπα τα οποία θα φαίνονται εντελώς διαφορετικά από ότι είναι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 2/9 αυξάνει τις πιθανότητες για ακατάλληλες επαγγελματικές αποφάσεις, για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός ιδιαίτερα κατά το πρώτο μισό του μήνα. Από τις 17/9 με τη συμβολή της νέας Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί εκείνη την ημέρα στο ζώδιο της Παρθένου, θα παρατηρήσεις πως κάποια ζητήματα τα οποία ήταν θολά το προηγούμενο διάστημα θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν. Το δεύτερο μισό του μήνα είναι πιο πρόσφορο για να κάνεις εποικοδομητικές επαγγελματικές συζητήσεις και για να δεις ξεκάθαρα την κατάσταση που επικρατεί σε θέματα της δουλειάς. 

Μηνιαίες Προβλέψεις Οκτωβρίου 2020 από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Δείτε όλα τα βίντεο με προβλέψεις στο κανάλι μας στο Youtube.

myastro videosplay

Τοξότης 2020 - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή.

myastro videosplay

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-09-2020 00:00:00