Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Τοξότης
 
blank
Τοξότης
Τοξότης 23/11-21/12

Μηνιαίες Προβλέψεις - Τοξότης

Μήνας   Ιούνιος 2021    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 52

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Τοξότη το μήνα Ιούνιο 2021 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Τοξότη μου ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που θα καθορίσει σε ένα μεγάλο βαθμό την εξέλιξη προσωπικών σχέσεων αλλά και συνεργασιών, καθώς τα αστρολογικά δρώμενα και η έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί θα στρέψει την προσοχή σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Στις 10/6 η έκλειψη Ηλίου στη 19η μοίρα των Διδύμων σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή, δείχνει πως πολλά ζητήματα του παρελθόντος θα έρθουν ξανά στο προσκήνιο. Αυτά είναι πολύ πιθανό να σχετίζονται με μία παλαιότερη προσωπική σου σχέση ή μία συνεργασία, καθώς οι επιστροφές ανθρώπων που βρίσκονταν στο παρελθόν σου είναι ένα ρεαλιστικό σενάριο. Καλό θα ήταν να αποφύγεις αποφάσεις οι οποίες θα μπορούσαν να καθορίσουν σε ένα μεγάλο βαθμό την εξέλιξη προσωπικών σχέσεων και συνεργασιών, μιας και τα πράγματα δεν φαίνεται πως θα είναι τόσο ξεκάθαρα. Στις 11/6 ο Άρης θα περάσει το ζώδιο του Λέοντα και από τη νέα του θέση θα φέρει «άλλο αέρα» στην καθημερινότητά σου αλλά και στη διάθεσή σου, καθώς ο Λέων είναι ένα ζώδιο που ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σου.

Έτσι λοιπόν το επόμενο διάστημα φαίνεται πως θα αρχίσεις να σκέφτεσαι ολοένα και περισσότερο ένα ταξίδι που θέλεις να κάνεις ή θα μπεις στη διαδικασία να κάνεις πράγματα τα οποία θέλεις εδώ και καιρό. Ο Άρης από τη νέα του θέση θα σε κάνει αεικίνητο και θα ενισχύσει την ενέργειά σου. Στις 21/6 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου θα υπάρξουν ευκαιρίες για να βελτιώσεις -μέσα από συμφέρουσες οικονομικές συμφωνίες ή διευθετήσεις- το ταμείο σου. Στις 23/6 με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Διδύμων θα έχεις την ευκαιρία να λύσεις πιο εύκολα κάποιες παρεξηγήσεις ή κάποια παράπονα που μπορεί να υπήρξαν σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Στις 24/6 θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου η οποία θα λειτουργήσει πολύ βοηθητικά για τη ψυχολογία σου και τη διάθεσή σου, φέρνοντας ευκαιρίες να διευθετήσεις ζητήματα τα οποία σε απασχολούν πολύ μέχρι στιγμής.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Τοξότη.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Τοξότη.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στις αρχές του μήνα η Αφροδίτη θα αλλάξει ζώδιο καθώς θα περάσει στον Καρκίνο στις 2/6 και από τη νέα της θέση θα δημιουργήσει έντονα και βαθιά συναισθήματα, τα οποία μπορεί να σε αποδιοργανώσουν όσον αφορά τη διαχείριση των αισθηματικών σου ζητημάτων. Με την έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων στις 10/6 είναι πολύ πιθανόν να κάνει την εμφάνισή του ένα πρόσωπο από το παρελθόν, το οποίο φαίνεται πως με κάποιο τρόπο θα συμβάλλει στην αισθηματική «αποδιοργάνωση». Λόγω του ότι τα πράγματα στα μέσα του μήνα θα είναι ιδιαίτερα ρευστά απόφυγε να πάρεις αποφάσεις οι οποίες θα μπορούσαν να καθορίσουν την εξέλιξη μιας σχέσης, καθώς αυτό που φαίνεται πως χρειάζεσαι περισσότερο είναι χρόνος. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα στις 11/6 θα ξεκινήσει μία πολύ καλή περίοδος για να πάρεις το σύντροφό σου, να κάνετε μία εκδρομή ή να περάσετε χρόνο μαζί καθώς η έκλειψη φαίνεται πως θα επηρεάσει και το κλίμα που υπάρχει στη σχέση σας και ίσως χρειαστεί αλλαγή παραστάσεων. Από τις 23/6 και μετά η επικοινωνία φαίνεται πως θα κυλήσει πιο ομαλά κάτι που θα βοηθήσει και αν είσαι ελεύθερος αλλά και αν βρίσκεσαι σε μία σχέση. Από τις 27/6 με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα ξεκινά μία πολύ καλή περίοδος με ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, φλερτ, αισθηματικές περιπέτειες ακόμα και ένα νέο έρωτα!

Δες επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αυτό το μήνα ενδεχομένως να προκύψουν κάποια ζητήματα στη δουλειά τα οποία κατά ένα μεγάλο ποσοστό φαίνεται πως θα ξεκινήσουν από προβλήματα στην επικοινωνία. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα παίξει το ρόλο της στην επαφή με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, σε επαγγελματικές συζητήσεις ακόμα και σε συμφωνίες, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς οι λέξεις θα έχουν ιδιαίτερη σημασία στην έκβαση επαγγελματικών ζητημάτων. Μία επαγγελματική σχέση ή μία συνεργασία φαίνεται πως θα χρειαστεί την προσοχή σου στα μέσα του μήνα, καθώς η έκλειψη Ηλίου μπορεί να φέρει αλλαγές που θα καθορίσουν την εξέλιξή τους. Αυτό το μήνα δεν θα κυριαρχεί η σταθερότητα για αυτό καλό θα ήταν να αποφύγεις να δεσμευτείς επαγγελματικά σε κάτι νέο. Από τις 23/6 που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία θα είναι πιο εύκολο για εσένα να διαπραγματευτείς θέματα της δουλειάς, χωρίς παρανοήσεις και παρεξηγήσεις. 

Μηνιαίες Προβλέψεις Ιουνίου 2021 από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Ζώδια 2021 από τον Χρίστο Ντούβλη. Τι θα μας φέρει η νέα χρονιά;

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-06-2021 00:00:00