Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Τοξότης
 
blank
Τοξότης
Τοξότης 23/11-21/12

Μηνιαίες Προβλέψεις - Τοξότης

Μήνας   Δεκέμβριος 2022    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 52

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Τοξότη το μήνα Δεκέμβριο 2022 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Τοξότη μου, αν σε μία προσωπική σχέση ή μία συνεργασία υπάρχουν αντιπαραθέσεις, διαφωνίες ή εντελώς διαφορετική οπτική πάνω σε κάποια ζητήματα, αυτά θα μπουν κάτω από το μεγεθυντικό φακό αυτής της έκλειψης και θα μεγεθυνθούν. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανακατατάξεις στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων, όμως προσπάθησε να πάρεις αποφάσεις αφού πρώτα θα έχεις σκεφτεί το αντίκτυπο που θα έχουν σε εσένα. Ο Δεκέμβριος, από τη μία θα ενισχύσει την ενέργειά σου από την άλλη όμως αν αυτή η ενέργεια δεν βρει τρόπο έκφρασης και εκτόνωσης, είναι πάρα πολύ πιθανό να εκτονωθεί μέσα από εντάσεις με πρόσωπα που θα βρεθούν γύρω σου. Αυτός ο μήνας, δημιουργεί επικοινωνιακή διάθεση η οποία θα μπορούσε να διευθετήσει κάποιο από τα ζητήματα που ίσως να προέκυψαν στις αρχές του μήνα. Προσωπικές, επαγγελματικές ακόμα και συγγενικές σχέσεις θα βρεθούν στο προσκήνιο κατά το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα.

Από τα Χριστούγεννα και μετά θα ξεκινήσει ένα διάστημα που θα εγείρει περισσότερες ανησυχίες σχετικά με την εξέλιξη κάποιων ζητημάτων που σχετίζονται με το ταμείο σου, τα έσοδα και τα έξοδά σου. Προσπάθησε να αξιολογήσεις αυτά που υπάρχουν και μην αφήσεις κάποιες ανησυχίες να σε οδηγήσουν σε σπασμωδικές αντιδράσεις που θα μπορούσαν να επηρεάσουν το ταμείο σου. Γενικά ο Δεκέμβριος, θα φέρει ηρεμία στην οικογενειακή ζωή, θα ενισχύσει τους δεσμούς με οικεία σου πρόσωπα και θα σε βάλει στη διαδικασία να περνάς περισσότερο χρόνο στο σπίτι παρέα με αγαπημένους σου ανθρώπους. Δεν αποκλείεται να σε βάλει και στη διαδικασία να αλλάξεις κάτι στο σπίτι, προκειμένου να το φέρεις πιο κοντά στις δικές σου ανάγκες, είτε αισθητικές είτε λειτουργικές.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Τοξότη.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Τοξότη.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Ο τομέας των διαπροσωπικών σχέσεων θα σε απασχολήσει αρκετά κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα και  μπορεί να φέρει αλλαγές. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση από την οποία έχεις παράπονα καλό θα ήταν πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση να εκθέσεις αυτά τα παράπονα στο ταίρι σου και να μην τα αφήσεις να τα μαντέψει. Ο Δεκέμβριος, ίσως να δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για τη διευθέτηση κάποιων παρεξηγήσεων αλλά και για να γίνουν ξεκαθαρίσματα, τα οποία θα είναι απαραίτητα για την εξέλιξη μιας σχέσης. Επιπλέον, θα ξεκινήσει ένα διάστημα το οποίο μπορεί να φέρει κάποιες εντάσεις με τους άλλους. Ο σύντροφός σου δεν θα αποτελέσει εξαίρεση σε αυτό, όμως αν δεν θέλεις να υπάρξει ένα τεταμένο κλίμα το οποίο μπορεί να αποσταθεροποιήσει μία σχέση προσπάθησε να διοχετεύσεις την ενέργειά σου σε μία αθλητική δραστηριότητα και όχι σε εντάσεις και διαξιφισμούς. 

Αν είσαι ελεύθερος θα υπάρξουν ευκαιρίες να αναθερμανθεί ένα ειδύλλιο του παρελθόντος. Ίσως να επιστρέψει ένα πρόσωπο με το οποίο ένιωθες ασφάλεια μιας και η συναισθηματική ασφάλεια θα παίξει ιδιαίτερο ρόλο στις επιλογές σου. Ενώ όλος ο μήνας θα είναι έντονος και θα έχει ανακατατάξεις και αλλαγές και σε μία προσωπική σχέση και αν είσαι ελεύθερος στις αισθηματικές σου υποθέσεις σε γενικότερο πλαίσιο, προς τα τέλη του θα σε αποζημιώσει. Από τα Χριστούγεννα και μετά θα δημιουργήθει πρόσφορο έδαφος για να επανέλθει η ηρεμία, η καλή διάθεση και η σταθεροποίηση των σχέσεων.

Δες επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Οι επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν αρκετά κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, καθώς και ο Δεκέμβριος μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα σε αυτές. Φαίνεται πως το κλίμα στη δουλειά μπορεί να είναι τεταμένο, καθώς εσύ δεν θα είσαι διατεθειμένος να αφήσεις τίποτα να πέσει κάτω. Σκέψου μήπως θα ήταν καλύτερη ιδέα να προσεγγίσεις με ψυχραιμία ανθρώπους και καταστάσεις που σου δημιουργούν εκνευρισμό, καθώς αυτό το μήνα αν ρίξεις λάδι στη φωτιά θα είναι πολύ δύσκολο να προβλέψεις την εξέλιξή του. Συζήτησε θέματα που σε απασχολούν και μην τα αφήνεις να μεγεθύνονται στη σκέψη σου, καθώς όσο πιο πολύ τα κρατάς τόσο πιο δύσκολο θα είναι να τα διαχειριστείς με ψυχραιμία.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2022, από την Κατερίνα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-12-2022 00:00:00