blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Τοξότης
 
blank
Τοξότης
Τοξότης 23/11-21/12

Μηνιαίες Προβλέψεις - Τοξότης

Μήνας   Μάρτιος 2024    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 53

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Τοξότη το μήνα Μάρτιο 2024 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Τοξότη ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα που σχετίζονται με οικογενειακές υποθέσεις πολύ πιθανό να φέρει και χωροταξικές αλλαγές στο σπίτι. Μέχρι και τις 10/3 απόφυγε μία απόφαση που θα παίξει σημαντικό ρόλο στη συνέχεια όπως για παράδειγμα μία μετακόμιση ή κάτι τέτοιο, καθώς η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων (7 και 8/3) αλλά και η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο ζώδιο (10/3) θα δημιουργήσουν μία «θολή» κατάσταση, η οποία θα μπερδέψει αρκετά τα δεδομένα. Την ίδια ημέρα με τη νέα Σελήνη ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Κριού, κάτι που δείχνει πως από την επόμενη κιόλας τα πράγματα θα αρχίσουν να γίνονται πιο ξεκάθαρα, κάτι που θα βοηθήσει τις αποφάσεις σου. Μέχρι και τις 20/3 τα ζητήματα που θα σε απασχολούν θα σχετίζονται κατά κύριο λόγο με το σπίτι ή κάποια πρόσωπα της οικογένειας σου, όμως από τις 20/3 και έπειτα με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού οι προτεραιότητες σου θα αλλάξουν. Από τη νέα του θέση ο Ήλιος θα σου φέρει δημιουργική διάθεση και εξωστρέφεια η οποία θα οδηγήσει σε συναντήσεις και επαφές με αγαπημένα σου πρόσωπα. Για τους ελεύθερος είναι πιθανό να φέρει και ένα νέο έρωτα που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στα δρώμενα. Η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού - Ζυγού στις 25/3 οδηγεί σε καρμικές καταστάσεις για την προσωπική σου ζωή, φέρνοντας αλλαγές στα δεδομένα που υπάρχουν.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου είναι μία καλή θέση για το ζώδιό σου όμως το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 3/3 καταδεικνύει πως οι πρώτες ημέρες του Μαρτίου μπορεί να έχουν κάποιες εκπλήξεις ή ανατροπές σε μία προσωπική σου σχέση/γνωριμία. Δώσε προσοχή σε ζητήματα της καθημερινότητας καθώς αυτά θα μπορούσαν να δημιουργήσουν πεδίο αντιπαραθέσεων, το οποίο με τη σειρά του θα μπορούσε να δημιουργήσει ένταση στην προσωπική σου ζωή. Οι πρώτες ημέρες του Μαρτίου χρειάζονται γενικά προσοχή καθώς ούτε η επικοινωνία θα είναι πολύ βοηθητική μιας και θα δημιουργηθούν αρκετές ασάφειες. Από τις 12/3 που η Αφροδίτη θα περάσεις το ζώδιο των Ιχθύων θα ξεκινήσει ένα διάστημα το οποίο θα είναι πιο «ζεστό» συναισθηματικά και μπορεί να σε φέρει ουσιαστικά κοντά με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτό το διάστημα θα επικεντρωθείς σε θέματα που αφορούν κάποια κοινά σχέδια που έχεις με το ταίρι σου για το προσεχές μέλλον και αν μένετε μαζί τα ζητήματα του σπιτιού θα κερδίσουν το ενδιαφέρον σας. Οι τελευταίες ημέρες του Μαρτίου μπορεί να φέρουν μία σημαντική αλλαγή, η οποία θα αφορά είτε μία σχέση είτε μία γνωριμία που έχεις.

Δες επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αυτός ο μήνας φαίνεται πως θα έχει απαιτήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο και αυτό είναι κάτι που θα φανεί από τις πρώτες κιόλας ημέρες του που θα κάνουν την εμφάνισή τους κάποιες έξτρα υποχρεώσεις ή κάποια ζητήματα που θα χρειαστούν άμεση διευθέτηση. Η πολυαστρία στο ζώδιο των Ιχθύων καταδεικνύει πως πολλές φορές η επικοινωνία δεν θα είναι τόσο εύκολη υπόθεση ή είναι πιθανό να νιώθεις πως δεν θα υπάρχει «σημείο επαφής» σε κάποιες συζητήσεις που θα αφορούν θέματα της δουλειάς. Από τις 20/3 και έπειτα θα είναι πιο εύκολο να θέσεις σε εφαρμογή κάποια από τα σχέδια σου ή να αφιερώσεις χρόνο σε νέα σχέδια που είναι πολύ πιθανό να σκεφτείς μέσα σε αυτό το διάστημα, που προμηνύεται αρκετά δημιουργικό. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων στις 23/3 μπορεί να δημιουργήσει στιγμές έντασης με αφορμή επαγγελματικά ζητήματα, οι οποίες όμως θα αποτελέσουν το έναυσμα για να ξεκαθαρίσουν κάποιες καταστάσεις.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2024, από την Κατερίνα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-02-2024 03:47:14