blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Τοξότης
 
blank
Τοξότης
Τοξότης 23/11-21/12

Μηνιαίες Προβλέψεις - Τοξότης

Μήνας       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 52

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Τοξότη το μήνα Απρίλιο 2020 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Αγαπημένε μου Τοξότη ο Απρίλιος στρέφει την προσοχή σου στους αγαπημένους σου ανθρώπους και η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων στις 3/4 θα τονίσει οποιοδήποτε ζήτημα σχετίζεται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Βέβαια το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τις ενέργειές σου -ιδιαίτερα προς τους άλλους- καθώς είναι πολύ πιθανόν να προσφερθείς να κάνεις κάτι για καλό και τελικά να βρεις τον μπελά σου. Στις 8/4 η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Κριού-Ζυγού με δυσαρμονική όψη του Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω μπορεί να σε αφήσει να αναθεωρήσεις πράγματα που ήταν σημαντικά για εσένα και να αλλάξει τις προτεραιότητες σου. Από τις 12/4 η Αφροδίτη θα σχηματίσει ένα παρατεταμένο τρίγωνο με τον Άρη που βρίσκεται στον Υδροχόο και αυτό δείχνει πως οι ημέρες μέχρι το τέλος του μήνα θα είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακές. Η επικοινωνία πιθανό να γίνεται μέσων των κοινωνικών δικτύων, όμως θα κάνει ισχυρή την παρουσία της καθημερινά φέρνοντας τα μάτια σου νέα των ανθρώπων του περιβάλλοντος σου. Στις 19/4 ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Ταύρου και δείχνει πως δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποιες δουλειές οι οποίες θα είναι επείγουσες. Στις 23/4 η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου σε σύνοδο με τον Ουρανό, μπορεί να φέρει αλλαγές στην καθημερινότητά σου καθώς είναι πιθανό να αλλάξει τα πλάνα σου. Στις 28/4 και ο Ερμής κάνει τη είσοδο του στον Ταύρο δείχνει πως η επαφή και η συνεννόηση με πρόσωπα του εργασιακού σου περιβάλλοντος θα σε βοηθήσει να τελειώσεις πολύ νωρίτερα με τις δουλειές σου. Δείτε τις μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων ανά δεκαήμερα!

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Τοξότη.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Τοξότη.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων τις πρώτες ημέρες του Απριλίου δείχνει πως αυτός ο μήνας θα είναι πρόσφορος για να διευθετήσεις αισθηματικά ζητήματα είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεται ήδη σε μία σχέση. Αν είσαι ελεύθερος μία γνωριμία που είχες κάνει το προηγούμενο διάστημα ,πιθανόν να αρχίσει να εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς από τις 12/4 και μετά όπου η Αφροδίτη θα σχηματίσει για αρκετό διάστημα μία θετική όψη με τον Άρη. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προς το τέλος του μήνα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας καθώς και με κάποιες δουλειές/αγγαρείες που έχεις με το ταίρι σου, καθώς αυτές μπορεί να σε αποσυντονίσουν και να δημιουργήσουν εκνευρισμό ανάμεσά σας.

Μήπως σε απατά; Μάθε μέσα από το ζώδιό του ΕΔΩ!

Ωριαία αστρολογία, Προβλέψεις για κάθε ώρα και στιγμή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις μπορεί να μην ξεκινήσουν με ένταση από τις αρχές του μήνα καθώς τις πρώτες δέκα ημέρες μπορεί να υπάρχει ένα θολό τοπίο στο επαγγελματικό στερέωμα, το οποίο δεν θα σε βοηθήσει να διευθετήσεις τις δουλειές σου. Από τις 19/4 που ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου και μετά θα ακολουθήσει η νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο (23/4) αλλά και ο Ερμής (28/4) δείχνει πως το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα κάνουν την εμφάνισή τους κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις, οι οποίες σε συνδυασμό με τις δουλειές της καθημερινότητας δεν θα σου αφήσουν ελεύθερο χρόνο. Μέχρι τότε προσπάθησε να μην αφήνεις δουλειές σε εκκρεμότητα όσο αυτό είναι εφικτό, καθώς στο τέλος του μήνα είναι πολύ πιθανό να έρθουν όλες μαζί.

Μηνιαίες Προβλέψεις Απριλίου 2020 από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Δείτε όλα τα βίντεο με προβλέψεις στο κανάλι μας στο Youtube.

myastro videosplay

Τοξότης 2020 - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή.

myastro videosplay

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-04-2020 00:00:00