blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Τοξότης
 
blank
Τοξότης
Τοξότης 23/11-21/12

Μηνιαίες Προβλέψεις - Τοξότης

Μήνας   Ιανουάριος 2018    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
blank

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Τοξότη το μήνα Ιανουάριο 2018 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Αγαπητέ Τοξότη, σύμφωνα με τις προβλέψεις ο μήνας αυτός θα στρέψει την προσοχή σου σε θέματα εσωτερικά, οικογενειακά και του σπιτιού. Ήρθε η ώρα να δώσεις προσοχή στα ζητήματα που υπάρχουν σε αυτόν τον τομέα και να προσπαθήσεις να τα επιλύσεις άπαξ και διαπαντός. Όσον αφορά στην ψυχολογική σου ισορροπία, χρειάζεται δουλειά και το ξέρεις. Τώρα ευνοούνται οι προσπάθειές σου να την κατακτήσεις. Όσο πιο καλά είσαι, λοιπόν, μέσα σου, τόσο καλύτερα θα μπορέσεις να αποδώσεις και στους άλλους τομείς, ειδικά στα εργασιακά. Η ευημερία των δικών σου ανθρώπων θα έχει βαρύνουσα σημασία, ακόμη και σε σύγκριση με τις προσωπικές σου φιλοδοξίες. Καλό είναι να βρίσκεσαι κοντά τους και να είσαι δεκτικός στην άποψή τους. Θα σε βοηθήσει αρκετά. Επίσης, η ικανότητά σου να προσαρμόζεσαι θα είναι καθοριστικής σημασίας για το επόμενο διάστημα. Μάθε να συμβιβάζεσαι όπου είναι απαραίτητο, έτσι ώστε να καταφέρεις να κάνεις ισχυρές συνεργασίες που θα σε βοηθήσουν στην επίτευξη του οράματός σου. Κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο με τον Ερμή να κινείται στο ζώδιο σου μέχρι τις 11  οι αντοχές σου θα είναι εμφανείς, ενώ ο δυναμισμός σου θα σε καθοδηγεί.

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου, η κατάσταση θα είναι αρκετά ισορροπημένη και θα δεχθείς και την εύνοια των πλανητών που θα ωφελήσει την σχέση σου. Από την αρχή κιόλας του μήνα, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις νέα αρχή στο δεσμό σου σου ή σε τομείς αυτού, ανάλογα με τις ανάγκες που νιώθεις να έχει. Φρόντισε να ελέγξεις την έμφυτη τάση σου να παραπονιέσαι για ό,τι σου συμβαίνει και να περιορίσεις τις υπερβολικές απαιτήσεις σου από τους άλλους, έτσι ώστε να μην υπάρξουν σύννεφα το επόμενο διάστημα. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, ίσως να νιώσεις στο πρώτο μισό του μήνα, τις αντοχές σου να στερεύουν και να έχεις έντονα την ανάγκη να κατεβάσεις στροφές και να κάνεις ένα διάλειμμα. Αυτό θα είναι παροδικό και στη συνέχεια ιδιαίτερα από τις 26 και μετά που ο Άρης θα εισέλθει στο ζώδιο σου θα καταφέρεις να ξαναμπείς στο παιχνίδι με τον δυναμισμό που σε χαρακτηρίζει. Θα βρεις πάλι το ρόλο σου ανάμεσα στον κοινωνικό σου κύκλο, γεγονός που θα εκτιμηθεί δεόντως από τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η διπλωματία και η κοινωνικότητα θα σε χαρακτηρίζει στις προσωπικές επαφές σου. Με την γοητεία και τη λάμψη σου καταφέρεις να φέρεις κοντά σου όποιο πρόσωπο σου μονοπωλήσει το ενδιαφέρον.

Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr!
Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η επαγγελματική σου ζωή μπορεί να χαρακτηριστεί πολύ καλή και μάλιστα θα γίνουν βήματα προόδου που σε φέρνουν πιο κοντά στο όνειρο. Οι καθημερινές απαιτήσεις θα είναι πολλές και το πρόγραμμα επαφών σου επιβαρυμένο. Ωστόσο, θα έχεις την ευκαιρία να αναλογιστείς τον τρόπο που σε βλέπουν οι άλλοι σε συνάρτηση με τα σχέδια που κάνεις για το μέλλον και τι μπορείς να κάνεις για να τα προωθήσεις. Η περίοδος είναι κατάλληλη για να καταστρώσεις τα σχέδια μάχης, έτσι ώστε να μην αποβούν άκαρπα. Θα υπάρξουν προτάσεις που θα πέσουν στο τραπέζι και εσύ από την πλευρά σου θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς στο έπακρο. Θα ωθήσουν τη δουλειά σου και θα σε βοηθήσουν να κάνεις τα επόμενα βήματα. Η οικονομική σου κατάσταση σού δημιουργεί σκέψεις και αντικρουόμενα συναισθήματα. Καλό είναι να βάλεις σε τάξη τα πράγματα και να μειώσεις τα έξοδα που τώρα τελευταία δείχνουν να έχουν ξεφύγει από τον έλεγχο. Το τέλος του μήνα χρειάζεται ακόμη περισσότερη προσοχή στα χρήματα που ξοδεύεις, καθώς θα είναι εύκολο να παρασυρθείς.

Βαθμολόγησε
Score: 3.9  Ψήφοι: 47
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-12-2017 19:33:24
loading...
MyAstro WebTv

 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι