blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Τοξότης
 
blank
Τοξότης
Τοξότης 23/11-21/12

Μηνιαίες Προβλέψεις - Τοξότης

Μήνας   Ιούνιος 2024    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 53

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Τοξότη το μήνα Ιούνιο 2024 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Τοξότη ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που θα φέρει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις στο προσκήνιο και θα δημιουργήσει την ανάγκη -αλλά και την πρόκληση- να διαχειριστείς τα ζητήματα που τις αφορούν. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων (3/6) θα είναι βοηθητική για συζητήσεις και επαφές, από τις οποίες προσδοκάς να βρεθεί λύση σε θέματα που αφορούν είτε προσωπικές σχέσεις είτε συνεργασίες. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο ζώδιο στις 6/6 μπορεί να δημιουργήσει παραπάνω κούραση εξαιτίας κάποιων οικογενειακών υποχρεώσεων και αυτό είναι κάτι που θα φανεί και στις επαφές σου με τους άλλους. Από τις 9/6 με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου θα ξεκινήσει ένα διάστημα που θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα τα οποία σχετίζονται με την καθημερινότητα σου.

Στις 17/6 τόσο η Αφροδίτη όσο και ο Ερμής περνούν σχεδόν ταυτόχρονα στο ζώδιο του Καρκίνου και από τη νέα τους θέση θα σε οδηγήσουν να κάνεις μία στροφή προς τα μέσα και να αφουγκραστείς τις βαθύτερες ανάγκες και τα συναισθήματά σου. Σε πρακτικό επίπεδο η νέα τους θέση είναι ευνοϊκή για να ρυθμίσεις κάποιες οφειλές ή να διαχειριστείς ζητήματα του παρελθόντος. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου στις 20/6 --θερινό Ηλιοστάσιο- επισφραγίζει τα παραπάνω και δείχνει πως οι κινήσεις και οι αποφάσεις που θα πάρεις αυτό το μήνα σχετικά με δάνεια, υποχρεώσεις και οικονομικά ζητήματα μπορούν να είναι προς όφελος σου. Τα οικονομικά είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν αρκετά κατά το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου και με την Πανσέληνο στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω (22/6) θα υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες για να διευθετήσεις τυχόν εκκρεμότητες.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η Αφροδίτη και ο Ερμής θα βρίσκονται μέχρι και τα μέσα του μήνα στο ζώδιο των Διδύμων, κάτι που δείχνει πως το κλίμα που θα υπάρχει στις διαπροσωπικές σου σχέσεις θα καθορίζει σε ένα βαθμό τη διάθεσή σου αλλά και τις αποφάσεις σου. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση θα νιώσεις την ανάγκη να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο και προσοχή στο σύντροφό σου, κάτι το οποίο θα βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά. Αν υπήρχαν κάποια ζητήματα το προηγούμενο διάστημα, με την παρουσία του Ερμή σε αυτό το ζώδιο θα είναι πολύ πιο εύκολο να διευθετηθούν. Αν είσαι ελεύθερος το πρώτο μισό του μήνα δεν αποκλείεται να ξεκινήσει μία νέα σχέση είτε μέσα από μια γνωριμία που έχεις ήδη κάνει είτε με μία γνωριμία που θα κάνεις αυτό το διάστημα. Η εξέλιξη στην προσωπική σου ζωή θα είναι πρωταρχικό σου μέλημα και φαίνεται πως οι πλανητικές συγκυρίες θα βοηθήσουν στην επίτευξη του. Από τις 17/6 που ο Ερμής και η Αφροδίτη θα περάσουν στο ζώδιο του Καρκίνου θα ξεκινήσει ένα διάστημα το οποίο θα δημιουργήσει πιο έντονα συναισθήματα. Αυτό χρειάζεται προσοχή καθώς είναι «δίκοπο μαχαίρι» μιας και από τη μία μπορεί να σε φέρει πιο κοντά με το σύντροφό σου ή το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, από την άλλη όμως μπορεί να αρχίσει να δημιουργεί αρκετές στιγμές συναισθηματικής έντασης οι οποίες αν «αφεθούν στην τύχη τους» ενδεχομένως να διαταράξουν τις ισορροπίες.

Δες επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Οι επαγγελματικές σχέσεις όπως και οι συνεργασίες είναι αυτές που θα καθορίσουν την εξέλιξη των ζητημάτων που αφορούν τη δουλειά καθώς η πολυαστρία στους Διδύμους καταδεικνύει το πόσο σημαντικές θα είναι. Κοντά στην ημέρα της νέας Σελήνης (6/6) ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες στη διευθέτηση ενός επαγγελματικού ζητήματος, όμως αυτό θα είναι κάτι προσωρινό, καθώς με διάθεση για διάλογο και καλή θέληση αυτές οι δυσκολίες φαίνεται πως θα ξεπεραστούν. Από τις 9/6 θα ξεκινήσει ένα διάστημα που μπορεί να φέρει αυξημένες υποχρεώσεις στην καθημερινότητα σου γι’ αυτό χρειάζεται να είσαι προετοιμασμένος κάνοντας ένα πλάνο εργασιών το οποίο θα είναι πολύτιμος σύμβουλος σου. Προς το τέλος του μήνα δώσε προτεραιότητα σε θέματα που αφορούν το οικονομικό σκέλος της δουλειάς, καθώς θα υπάρξουν ευκαιρίες για να τα διευθετήσεις.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Μαΐου 2024, από την Κατερίνα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-06-2024 00:00:00