Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Εβδομαδιαίες προβλέψεις / Αιγόκερως
 
blank
Αιγόκερως
Αιγόκερως 22/12-19/1

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις - Αιγόκερως

Εβδομάδα   21/09/20 - 27/09/20    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 101

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Αιγόκερω την εβδομάδα 21 ως 27 Σεπτεμβρίου 2020 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου. 

Αιγόκερε μου ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Ζυγού στις 22/9 και από αυτή την εβδομάδα φαίνεται πώς ο επαγγελματικός τομέας θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου. Αιτία για αυτό θα αποτελέσουν τα νέα δεδομένα που θα υπάρξουν ή κάποιες αλλαγές σε ένα επαγγελματικό σου ζήτημα, το μόνο σίγουρο είναι πως η δουλειά δεν θα είναι μονότονη! Κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στο επικοινωνιακό κομμάτι κάποιων επαγγελματικών διευθετήσεων, καθώς η αντίθεση του Ερμή που βρίσκεται στο Ζυγό με τον ανάδρομο Άρη που βρίσκεται στον Κριό δεν προάγει το «φιλειρηνικό κλίμα». Αν μπορείς μετέθεσε απαιτητικά επαγγελματικά ραντεβού για την επόμενη εβδομάδα και αν δεν μπορείς δώσε μεγάλη προσοχή στην επικοινωνία.

Αιγόκερε, Το πας καλά στον έρωτα την επόμενη εβδομάδα, ο Χ. Ντούβλης προβλέπει ερωτικό χαμό! Δες εδώ την πρόβλεψή του για σένα!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Αιγόκερω.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Αιγόκερω.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αυτή την εβδομάδα το μυαλό σου θα είναι στη δουλειά με αποτέλεσμα να μην ασχοληθείς τόσο με ζητήματα της προσωπικής σου ζωής. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή σε συζητήσεις που θα έχεις με το σύντροφό σου, καθώς η δυσαρμονική όψη Ερμή/ανάδρομου Άρη δείχνει πως τα αίματα μπορούν να ανάψουν από μία λάθος κουβέντα. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανόν να συναντήσεις κάποιον που θα σε φλερτάρει και αυτό θα αποτελέσει ένα ευχάριστο διάλειμμα των ημερών.

Δες τώρα ποια κάρτα πέφτει στα αισθηματικά σου στα Ταρώ σήμερα.

Δες εδώ με ποια ζώδια ταιριάζει ο Αιγόκερως.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η δουλειά και μόνο η δουλειά θα σε απασχολήσει αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται να έχεις αρκετές επαγγελματικές ιδέες, οι οποίες θα βοηθήσουν στην εξέλιξη σου. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού δείχνει πώς ξεκινάει ένα διάστημα κατά το οποίο θα ανταμειφθείς για τον κόπο και τις επαγγελματικές σου ικανότητες, καθώς η αναγνώριση των προσπαθειών σου είναι κάτι παραπάνω από πιθανή. Κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς μπορεί να υπάρξουν κάποιες επαγγελματικές συζητήσεις οι οποίες θα εγείρουν διαφωνίες οι οποίες με τη σειρά τους θα δημιουργήσουν εκνευρισμό, όμως αυτό θα είναι παροδικό. Διάβασε επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις του Αιγόκερου.

Διάβασε περισσότερα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις.

Το Αστροσκόπιο της εβδομάδας από 21 ως 27/9/2020, με τον Χρίστο Ντούβλη.

Δείτε όλα τα βίντεο με προβλέψεις στο κανάλι μας στο Youtube.

myastro videosplay

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-09-2020 00:00:00