blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Αιγόκερως
 
blank
Αιγόκερως
Αιγόκερως 22/12-19/1

Μηνιαίες Προβλέψεις - Αιγόκερως

Μήνας   Οκτώβριος 2017    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
blank

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Αιγόκερο το μήνα Οκτώβριο 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Αγαπητέ Αιγόκερε, ο μήνας αυτός μπορεί να αποτελέσει για εσένα μια ιδανική χρονική περίοδο αρκεί να κάνεις τις σωστές κινήσεις. Τί σημαίνει αυτό; Η δύναμη που θα πηγάζει από μέσα σου σε κάνει να γεμίσεις σιγουριά για τις ικανότητές σου και θα σου δώσει όσα χρειάζεσαι για να πέσεις στη μάχη. Τα σχέδιά σου θα μπορέσεις να τα υλοποιήσεις ή τουλάχιστον να κάνεις αρκετά και σημαντικά βήματα προς τον στόχο σου. Όμως, όλο αυτό θα πρέπει να γίνει με μεθοδικότητα και στον κατάλληλο χρόνο. Η βιασύνη δεν έχει χώρο στις επιλογές σου ή στον τρόπο δράσης σου. Έχε στο νου σου ότι η ευνοϊκότερη περίοδος θα είναι από τις αρχές του μήνα μέχρι και το τέλος του δεύτερου δεκαημέρου, τότε που ο Άρης θα βρίσκεται στην Παρθένο και θα δημιουργεί το κατάλληλο κλίμα για σένα για να πραγματοποιήσεις τις επιδιώξεις σου. Κράτα τις ισορροπίες σου και μην ωθείς τον εαυτό σου στα άκρα. Ειδάλλως, το τέλος του μήνα θα σε βρει εξουθενωμένο και σε κατάσταση που θα χρειάζεσαι επειγόντως διάλειμμα. Φρόντισε τον εαυτό σου και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα από αυτόν τον μήνα. Μοναδικός εχθρός παραμένει ο εαυτός σου!

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στην αισθηματική σου ζωή θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις εξίσου καλά. Η καθημερινότητα με τον σύντροφό σου θα χαρακτηρίζεται από μια γενικότερη ισορροπία, ενώ τα καβγαδάκια θα αποτελέσουν το αλατοπίπερο της σχέσης. Ωστόσο, σημαντικά προβλήματα δεν φαίνεται να υπάρχουν, οπότε οι συζητήσεις σας θα περιορίζονται σε πιο ανάλαφρα θέματα. Απόλαυσε την ηρεμία της περιόδου αυτής και μην προσπαθήσεις να δημιουργήσεις προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Ακόμη και κάποιες ανασφάλειες που έχεις καλό είναι να τις βγάλεις από το μυαλό σου. Δεν έχουν έρεισμα στην πραγματικότητα. Εσύ πάλι που θέλεις να δεσμευτείς, επωφελήσου την εύνοια των δύο πρώτων δεκαημέρων και μην διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες για να πετύχεις αυτό που θέλεις.

Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr!
Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στον χώρο της εργασίας σου τα πράγματα θα είναι απαιτητικά. Θα μπορέσεις να γευθείς τη δόξα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα σου χαριστεί έτσι απλά. Οπότε πολλές υποθέσεις που θα προκύψουν και θα χρειαστούν την συμμετοχή σου, θα πρέπει να τις δεις ως μια ευκαιρία για να αναδειχθείς και να αποδείξεις πόσο ικανός είσαι. Τα καλά νέα είναι ότι οι κόποι σου θα πιάσουν τόπο, για αυτό μην διστάσεις να θυσιάσεις απολαύσεις προκειμένου να εξασφαλίσεις το χρόνο που χρειάζεσαι για να αποδώσεις. Κάποιοι συνεργάτες φαίνεται πως θα σε βοηθήσουν αρκετά, για αυτό μην γυρίσεις την πλάτη σε κανέναν προσπαθώντας να το παίξεις ανεξάρτητος. Στα οικονομικά σου, θα συνεχίσουν να υπάρχουν απαιτήσεις και για αυτό θα πρέπει να οργανωθείς. Έχουν συσσωρευτεί κάποια χρέη και καλό είναι να τα δρομολογήσεις πριν το τελευταίο δεκαήμερο.

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 33
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-09-2017 15:01:52
loading...
MyAstro WebTv

 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι