blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Αιγόκερως
 
blank
Αιγόκερως
Αιγόκερως 22/12-19/1

Μηνιαίες Προβλέψεις - Αιγόκερως

Μήνας       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 34

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Αιγόκερω το μήνα Απρίλιο 2020 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Φίλε μου Αιγόκερε ο Απρίλιος φέρνει στο εδώ και τώρα κάποιες εργασιακές υποχρεώσεις τις οποίες πρέπει να διευθετήσεις, ακόμα κι αν χρειαστεί να το κάνεις απομακρυσμένα! Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων στις 3/4 δείχνει πως αντλείς χαρά από τη δουλειά σου και αυτό θα σε βοηθήσει να γίνεις ακόμα πιο δημιουργικός με αυτή. Βέβαια το πρώτο δεκαήμερο θα πρέπει να κρατάς μικρό καλάθι σε υποσχέσεις που σχετίζονται με τα οικονομικά καθώς η σύνοδος του Άρη και του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου και το τετράγωνο που σχηματίζουν με τον Ουρανό από τον Ταύρο δείχνουν αλλαγές σχεδίων. Στις 8/4 η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού-Ζυγού σε δυσαρμονική όψη με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου, σε ωθεί στο να κλείσεις κάποιες υποχρεώσεις οι οποίες είναι πιεστικές και δεν γίνεται να τις έχεις άλλο σε εκκρεμότητα. Από τις 12/4 η Αφροδίτη θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με διάρκεια με τον Άρη δείχνοντας πως το δεύτερο μισό του μήνα, θα είναι πολύ καλύτερο για τα οικονομικά σου ζητήματα. Ίσως με τις κατάλληλες ενέργειες να διευθετήσεις σωστά λογαριασμούς και οικονομικές εκκρεμότητες και τελικά να βρεθείς κερδισμένος. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα προμηνύεται πολύ καλύτερο για εσένα και σε προσωπικό επίπεδο καθώς στις 19/4 ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Ταύρου και σε βάζει στη διαδικασία να γνωρίσεις νέο κόσμο! Λίγες ημέρες μετά στις 23/4 η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ίδιο ζώδιο σε σύνοδο με τον Ουρανό, μπορεί να φέρει εμπόδια σε μία αισθηματική σχέση, τα οποία θα είναι πιο εύκολο να διευθετηθούν από τις 28/4 όπου θα περάσει και ο Ερμής στον Ταύρο. Δείτε τις μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων ανά δεκαήμερα!

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Αιγόκερω.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Αιγόκερω.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η μεγαλύτερη σου ανάγκη αυτό το μήνα είναι να αισθάνεσαι δημιουργικός για αυτό και θα επικεντρωθείς σε αυτόν που θα καταφέρει να εγείρει τη δημιουργικότητά σου και τη φαντασία σου. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στους Διδύμους από τις 3/4 και δείχνει πως μπορεί να ανακαλύψεις και άλλες πτυχές του χαρακτήρα ενός ανθρώπου που συναντάς ή επικοινωνείς σχεδόν καθημερινά και αυτές θα γίνουν αφορμή για να έρθετε πολύ κοντά. Οι συγκυρίες θα γίνουν ακόμα πιο ευνοϊκές από τις 12/4 καθώς το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη από τον Υδροχόο θα βοηθήσει σε αυτό. Οι ευκαιρίες για ένα νέο αισθηματικό ειδύλλιο δεν σταματούν εδώ καθώς από τις 19/4 ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Ταύρου και στρέφει την προσοχή σου κατεξοχήν στον αισθηματικό τομέα. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί και εκείνη στον Ταύρο λίγες ημέρες μετά (23/4) δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν κάποια ζητήματα τα οποία θα δημιουργήσουν εμπόδια ανάμεσα σε εσένα και σε κάποιον που σε ενδιαφέρει, όμως αυτά μπορεί να ξεπεραστούν απροσδόκητα και ξαφνικά!

Μήπως σε απατά; Μάθε μέσα από το ζώδιό του ΕΔΩ!

Ωριαία αστρολογία, Προβλέψεις για κάθε ώρα και στιγμή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αυτό το μήνα είναι πιθανόν να αναζητήσεις εσύ ο ίδιος τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, τα project και οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά καθώς σου έχουν λείψει! Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των διδύμων στις 3/4 θα σε κάνει ιδιαίτερα δημιουργικό και σε αυτό τον τομέα και μάλιστα δεν αποκλείεται από τις 12/4 και μετά να σου αποφέρει και τα ανάλογα κέρδη. Συζήτησε τις ιδέες που έχεις σχετικά με τη δουλειά σου καθώς θα είναι πολύ καλές για να τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες. Προσπάθησε να μην αφήσεις επαγγελματικές εκκρεμότητες για το τελευταίο δεκαήμερο του Απριλίου, καθώς τότε είναι πολύ πιθανόν να επικεντρωθείς περισσότερο στα προσωπικά παρά στα επαγγελματικά σου ζητήματα! 

Μηνιαίες Προβλέψεις Απριλίου 2020 από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Δείτε όλα τα βίντεο με προβλέψεις στο κανάλι μας στο Youtube.

myastro videosplay

Αιγόκερως 2020 - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή.

myastro videosplay

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-04-2020 00:00:00