blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Αιγόκερως
 
blank
Αιγόκερως
Αιγόκερως 22/12-19/1

Μηνιαίες Προβλέψεις - Αιγόκερως

Μήνας   Ιανουάριος 2018    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
blank

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Αιγόκερο το μήνα Ιανουάριο 2018 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Αγαπητέ Αιγόκερε, ο μήνας φαίνεται πως θα ισορροπήσει την ικανότητά σου να στέκεσαι ανεξάρτητος καθώς επίσης και την ανάγκη σου για βοήθεια. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να είσαι δυναμικός και να παίρνεις πρωτοβουλίες, στηριζόμενος στην άποψή σου. Όμως, δεν θα διστάσεις να στραφείς στα αγαπημένα σου πρόσωπα που εμπιστεύεσαι, προκειμένου να σε βοηθήσουν να λάβεις κάποιες αποφάσεις. Καμιά φορά η αντικειμενική οπτική ενός προσώπου που μας νοιάζεται είναι απαραίτητη για να μας ξεμπλοκάρει. Το κλίμα στην οικογένεια πιθανών να είναι ευέξαπτο με αποτέλεσμα κάποια προβλήματα ή ελαττώματα που υπήρχαν τώρα να βρουν τον τρόπο να έρθουν στην επιφάνεια. Αυτή θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να διορθώσεις τα πράγματα. Οι θέσεις των πλανητών από τη μία η Αφροδίτη στο ζώδιο σου μέχρι τις 18 και ο Ερμής από τις 11 και μετά,  σε βοηθούν ακόμη να αγοράσεις ή και να πουλήσεις ένα σπίτι. Όσον αφορά σε εσένα προσωπικά, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις αλλαγές στο χαρακτήρα σου και στην προσωπικότητά σου. Ίσως ακόμη να αλλάξεις και πράγματα στην εμφάνισή σου ή στον τρόπο που ντύνεσαι.

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Ο μήνας που έρχεται είναι καθοριστικής σημασίας για την σχέση σου , για εσένα που ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου. Θα υπάρξουν αφορμές για να έρθουν στην επιφάνεια προβλήματα που υπήρχαν από καιρό αλλά κρύβονταν καλά κάτω από το χαλί. Τώρα αναζητούν επίμονα λύση και για αυτό σε βάζουν σε μια άβολη θέση. Αν η σχέση σου είναι αρκετά ισχυρή για να αντέξει θα φανεί μέσα στο μήνα. Έτσι θα είσαι σίγουρος πια για αυτήν. Αν πάλι η κατάσταση αποβεί μοιραία, τότε αντιμετώπισε τα πράγματα ως μια πολύ καλή ευκαιρία να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Τώρα θα είσαι ελεύθερος να δεις πιο καθαρά το μέλλον, έχοντας τη δυνατότητα να ξέρεις που πατάς και τι θέλεις, χωρίς σκιές. Αν ανήκεις στους μοναχικούς του ζωδίου, από τις 11 του μήνα και μετά που ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο σου ενισχύεται η ικανότητά σου για επικοινωνία, με αποτέλεσμα να γίνεις πιο κοινωνικός και εκδηλωτικός. Έτσι θα καταφέρεις να αυξήσεις τις γνωριμίες σου. Καλό είναι να διατηρείς την ελπίδα και τη θετική σου σκέψη. Τα πάντα μπορούν να συμβούν μέσα σε λίγα λεπτά!

Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr!
Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Επαγγελματικά, θα έχεις τη δυνατότητα να βάλεις πολλές εκκρεμότητες σε σειρά για να κάνεις τα βήματα που χρειάζονται προς τον απώτερο σκοπό σου. Θα καταφέρεις να διευθετήσεις πολλά θέματα στην εργασία σου που μέχρι τώρα έδειχναν στάσιμα. Ο δυναμισμός σου θα σε κατευθύνει προς την επιτυχία. Ευνοούνται ακόμη νέα ξεκινήματα και συνεργασίες. Αν λοιπόν, είχες τέτοια πλάνα κατά νου, θέσε τα σε εφαρμογή. Το γενικότερο κλίμα του μήνα, σε βοηθάει να επιλύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις και να ξεμπλοκάρεις ζητήματα που δεν προχωρούσαν. Το κλίμα στα οικονομικά θα είναι παρόμοιο με εκείνο της εργασίας. Θα μπορέσεις να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου και μάλιστα σε συνεργασία με τους ανωτέρους σου που δείχνουν να αναγνωρίζουν τους κόπους σου. Το τελευταίο δεκαήμερο θα είναι το αποκορύφωμα των θετικών εκπλήξεων τόσο ψυχικά όσο και υλικά. Μην χάσεις την ευκαιρία να τον εκμεταλλευτείς στο έπακρο!

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 33
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-12-2017 19:33:41
loading...
MyAstro WebTv

 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι