blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Αιγόκερως
 
blank
Αιγόκερως
Αιγόκερως 22/12-19/1

Μηνιαίες Προβλέψεις - Αιγόκερως

Μήνας   Αυγούστου 2017    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
blank

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Αιγόκερο το μήνα Αύγουστο 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, φίλε Αιγόκερε, το ενδιαφέρον σου θα στραφεί περισσότερο στον τομέα της εργασίας σου και των επαγγελματικών επιλογών. Τα ζητήματα που αφορούν στην οικογένεια θα βρίσκονται σε δεύτερη μοίρα, όμως αυτό δεν θα δημιουργήσει προβλήματα, καθώς η επαγγελματική σου επιτυχία θα χαροποιήσει και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Ο μήνας αναμένεται μεταβατικός σε όλα τα επίπεδα και αυτό απαιτεί ευελιξία από πλευράς σου. Επίσης, θα πρέπει να διατηρήσεις το κοινωνικό σου πρόσωπο , καθώς η βοήθεια των άλλων θα είναι καθοριστικής σημασίας για την επίτευξη των στόχων σου. Αυτό ισχύει μέχρι και το δεύτερο δεκαήμερο, καθώς από το τρίτο και μετά θα μπορέσεις να λειτουργήσεις πιο ανεξάρτητα για να επιτύχεις ό,τι θέλεις. Η αυτοπεποίθησή σου θα βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα και αυτό σε κάνει πιο αποφασιστικό και δραστήριο τον μήνα αυτό. Στον ερωτικό τομέα, ο σύντροφός σου θα είναι δίπλα σου και θα δείχνει κατανόηση για πολλά ζητήματα και ειδικά αυτά που σχετίζονται με την πνευματικότητά σου και τις ανάγκες που αυτή σου γεννά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στον αισθηματικό τομέα, η κατάσταση αναμένεται ευχάριστη και γεμάτη συναίσθημα. Εσύ που ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, το κλίμα στη σχέση σου θα είναι διασκεδαστικό και ρομαντικό. Ο σύντροφός θα είναι κοντά σου και θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις αισθητά τη σχέση σου και ιδιαίτερα σε σημεία που νιώθεις ότι χρειάζεσαι αλλαγές. Αν πάλι πορεύεσαι μόνος στη ζωή, η αγάπη είναι πολύ πιθανό να σου χτυπήσει την πόρτα. Αυτό φαίνεται ότι θα προκύψει είτε μέσα από το εργασιακό περιβάλλον είτε από κοινωνικές συναναστροφές με φίλους. Θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για να συνάψεις μια ενδιαφέρουσα σχέση με ρομαντικά στοιχεία. Βέβαια, είναι πολύ νωρίς για να κριθεί το μέλλον και η σοβαρότητα μιας τέτοιας σχέσης. Για αυτό απόλαυσε αυτά που θέλεις και άσε το μέλλον να αναδείξει ό,τι αξίζει.

Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr!
Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 ΜΟΝΟ 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Οι εξελίξεις για το ζώδιό σου στον επαγγελματικό τομέα θα είναι καταπληκτικές αυτόν τον μήνα. Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να προωθήσεις την καριέρα σου. Οι φίλοι και η οικογένειά σου θα είναι στο πλευρό σου και θα σε ενθαρρύνουν σε θέματα της εργασίας σου. Μπορείς να περιμένεις προαγωγή ή αύξηση στα εισοδήματά σου μετά το τέλος του πρώτου δεκαημέρου. Η οικονομική σου κατάσταση, συγκρινόμενη με τον προηγούμενο μήνα, θα είναι πολύ καλύτερη. Θα έχεις την υποστήριξη των ανωτέρων σου και των αγαπημένων σου προσώπων για να βελτιώσεις τα έσοδά σου. Από τον κοινωνικό σου περίγυρο αναδεικνύονται ευκαιρίες που θα ωθήσουν την ανάπτυξη των οικονομικών σου. Ωστόσο, θα πρέπει να αποφύγεις τα πολλά έξοδα ή τις επενδύσεις, καθώς δεν ευνοούνται αυτόν τον μήνα από τη θέση των πλανητών. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις.

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 30
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-07-2017 13:44:44
loading...
MyAstro WebTv

 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι