blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Αιγόκερως
 
blank
Αιγόκερως
Αιγόκερως 22/12-19/1

Μηνιαίες Προβλέψεις - Αιγόκερως

Μήνας   Μάρτιος 2024    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 36

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Αιγόκερω το μήνα Μάρτιο 2024 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Αιγόκερε ο Μάρτιος ξεκινά με πολλές συζητήσεις όπως και κάποιες συναντήσεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν κατά τις πρώτες ημέρες του, όμως αυτές θα χρειαστούν προσοχή. Η σύνοδος του Ερμή με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων (7 και 8/3) δεν είναι ιδανική όψη για την επικοινωνία, καθώς μπορεί να δημιουργήσει αρκετά μπερδέματα και παρανοήσεις. Στο ίδιο μήκος κύματος θα κινηθεί και η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο ζώδιο στις 10/3 γι’ αυτό μέχρι τότε θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή σε υποσχέσεις αλλά και πληροφορίες που θα λάβεις όπως και σε αυτές που θα δώσεις. Ένας έλεγχος στο μεταφορικό σου μέσο είναι μια πολύ καλή σκέψη ώστε να μην υπάρξουν εκπλήξεις. Την ίδια ημέρα με τη νέα Σελήνη ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Κριού καταδεικνύοντας πως θα αρχίσουν κάποιες συζητήσεις με αφορμή ζητήματα του σπιτιού, μία μετακόμιση, μία χωροταξική αλλαγή ή κάτι άλλο που σε απασχολεί σχετικά με αυτό. Στις 20/3 θα περάσει και ο Ήλιος στον Κριό επισφραγίζοντας το παραπάνω σενάριο, δηλαδή πως τα ζητήματα του σπιτιού όπως και κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις θα βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου. Με την Πανσέληνο/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 25/3 στον άξονα Κριού - Ζυγού είναι πιθανόν να υπάρξει μία σημαντική απόφαση σχετικά με μια οικογενειακή ή επαγγελματική υπόθεση.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αυτός ο μήνας μπορεί να ξεκινήσει λίγο ανατρεπτικά για τον αισθηματικό τομέα καθώς το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο (3/3) ενδεχομένως να φέρει αλλαγές σε μία προσωπική σου σχέση ή γνωριμία. Αυτή η όψη ενδεχομένως να σημάνει και το κλείσιμο ενός κεφαλαίου στην προσωπική σου ζωή και να δημιουργήσει χώρο για κάτι καινούργιο. Αυτό το μήνα θα έχεις ευκαιρίες για να κάνεις νέες γνωριμίες, να συναναστραφείς με ανθρώπους μέσα από το στενό αλλά και το ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον και να πάρεις μέρος σε ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Μέχρι τις 10/3 βέβαια η επικοινωνία θα χρειαστεί προσοχή γιατί η έντονη παρουσία του Ποσειδώνα στα αστρολογικά δρώμενα μπορεί να δημιουργήσει μπερδέματα και παρανοήσεις όσον αφορά τις συζητήσεις. Από τις 12/3 με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει ένα νέο ειδύλλιο με ένα πρόσωπο που θα έχεις γνωρίσει πρόσφατα. Η επικοινωνία κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα θα βελτιωθεί αισθητά και έτσι θα είναι πιο εύκολο να εξωτερικεύσεις τις σκέψεις και τις επιθυμίες σου και να ακούσεις και αυτά που θέλει να σου πει ο άνθρωπος που σε ενδιαφέρει. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση ο Μάρτιος θα είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακός και θα φέρει αρκετές ευκαιρίες για επαφές με φίλους αλλά και κοινωνικές εμφανίσεις. Προς το τέλος του μήνα ενδεχομένως να σε απασχολήσουν κάποια ζητήματα του σπιτιού και αν μένεις μαζί με το σύντροφό σου θα χρειαστεί να τους δώσετε προτεραιότητα, να τα συζητήσετε και να βρείτε μαζί τον τρόπο που θέλετε να τα αντιμετωπίσετε, ώστε να μην αποτελέσουν πεδίο αντιπαραθέσεων.

Δες επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αυτό το μήνα (όπως πιθανόν και τον προηγούμενο) θα δώσεις έμφαση στο οικονομικό σκέλος ζητημάτων της δουλειάς καθώς η παρουσία τόσο του Άρη όσο και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου καταδεικνύουν πως αυτά είναι που θα καθορίσουν τις κινήσεις και τις αποφάσεις σου. Η Αφροδίτη από τις 12/3 θα βρεθεί στο ζώδιο των Ιχθύων, σε αυτό το ζώδιο θα την ακολουθήσει και ο Άρης λίγο αργότερα (23/3). Μέχρι τότε ενδεχομένως να υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες για ενίσχυση των εσόδων σου, οι οποίες όμως θα χρειαστούν προσεκτική διαχείριση ώστε τα έσοδα που θα έρθουν να μην εξανεμιστούν. Με την παρουσία του Άρη και της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων ξεκινά ένα διάστημα που θα ευνοήσει τη διαφήμιση, το εμπόριο και την επικοινωνία. Αν θέλεις να διαφημίσεις τη δουλειά σου ή αν ασχολείσαι με το εμπόριο και θέλεις να διευρύνεις το πελατολόγιο σου και να γίνεις ακόμα πιο γνωστός επαγγελματικά, ο Μάρτιος θα είναι ένας βοηθητικός μήνας για την επίτευξη των παραπάνω στόχων.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2024, από την Κατερίνα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-03-2024 00:00:00