Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Αιγόκερως
 
blank
Αιγόκερως
Αιγόκερως 22/12-19/1

Μηνιαίες Προβλέψεις - Αιγόκερως

Μήνας   Δεκέμβριος 2022    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 36

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Αιγόκερω το μήνα Δεκέμβριο 2022 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Αιγόκερε μου ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας ο οποίος θα φέρει στην επιφάνεια κάποιες ανησυχίες που μπορεί να έχεις, βαθύτερα συναισθήματα αλλά και τους ευσεβείς πόθους σου, οι οποίοι θα γίνουν ακόμα πιο έντονοι. Αυτός ο μήνας, φέρνει στο φως τις σκέψεις σου, καθώς όσο βρίσκονται στο παρασκήνιο τόσο πιο έντονες θα γίνονται και τόσο πιο δύσκολο θα σου φαίνεται να τις διαχειριστείς. Μην αφήσεις το «σκοτάδι» κάποιων σκέψεων να σε παρασύρει και να σε βάλει σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σεναρίων. Γενικά ο Δεκέμβριος, προσπάθησε να επικεντρωθείς σε μία ενασχόληση ή να αναλάβεις νέες δουλειές, καθώς ακόμα και η εργασιοθεραπεία θα βοηθήσει στο να αποφύγεις ατέρμονες σκέψεις. 

Ένα εργασιακό ζήτημα, μία υποχρέωση της καθημερινότητας θα έρθει στο προσκήνιο και μπορεί να σου αλλάξει το πρόγραμμα και τις προτεραιότητες. Στα μέσα του μήνα τα εργασιακά ζητήματα καθώς και οι δουλειές ρουτίνας θα χρειαστούν άμεση διευθέτηση, καθώς αν τα αφήσεις θα είναι πιο δύσκολο να τα διευθετήσεις αργότερα. Επιπλέον, μπορεί να δημιουργήσει μία δυσκολία σε κάποιες καταστάσεις, ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα ή σε κάποιες υποθέσεις που αφορούν τα οικονομικά. Από τα Χριστούγεννα και μετά, θα έρθεις πιο κοντά με πρόσωπα που αγαπάς, να διευρύνεις το στενό σου περίγυρο και να αποκτήσεις νέες και πολύ σημαντικές σχέσεις. Μην υποτιμάς τη δύναμη που έχει η επαφή με συγκεκριμένους ανθρώπους καθώς η συναναστροφή σου με άλλους, θα επηρεάζει πολύ και τη δική σου διάθεση.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Αιγόκερω.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Αιγόκερω.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Ο Δεκέμβριος, δημιουργεί μία ευκολία στη διευθέτηση των αισθηματικών σου υποθέσεων, είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση. Φαίνεται πως μπορεί να αλλάξεις γνώμη για μία προσωπική σου επιλογή ή ένα αισθηματικό ειδύλλιο που έχει ξεκινήσει. Από την άλλη είναι εξίσου πιθανό να σε απασχολήσει ξανά μία σχέση ή μια υπόθεση με την οποία είστε «παλιοί γνώριμοι». Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τις αποφάσεις σου και να μην κάνεις κάποια παρορμητική επιλογή, η οποία θα μπορούσε να σε γυρίσει πίσω κυριολεκτικά και μεταφορικά. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτός ο μήνας είναι ιδανικός για να αφιερώσεις χρόνο σε αυτήν, να κάνεις πράγματα με το σύντροφό σου και αν νιώθεις πως υπάρχουν κάποια παράπονα να τα συζητήσεις προκειμένου να διευθετηθούν.

Μέχρι και τα μέσα του μήνα η εσωστρέφεια θα κάνει αισθητή την παρουσία της κάτι που δεν θα βοηθήσει σε συζητήσεις με το ταίρι σου, όμως από τα Χριστούγεννα και μετά θα υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες για να προσεγγίσεις και εκείνον αλλά και ένα θέμα το οποίο σχετίζεται με εσάς. Αν είσαι ελεύθερος οι αστρολογικές συγκυρίες δείχνουν πως θα υπάρξουν ευκαιρίες όχι μόνο για να επιστρέψει ένα πρόσωπο από το παρελθόν ή να έρθει ξανά στο προσκήνιο ένα ειδύλλιο, αλλά και για να κάνεις μία νέα γνωριμία. Αυτός ο μήνας, θα βοηθήσει πολύ σε αυτή την κατεύθυνση. Κατά τη διάρκεια μιας κοινωνικής υποχρέωσης ή μιας συνάντησης με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος δεν αποκλείεται να γνωρίσεις κάποιον που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στον αισθηματικό τομέα.

Δες επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις θα έχουν μία αυξανόμενη τάση το Δεκέμβριο καθώς φαίνεται πως ο μήνας μπορεί να ξεκινήσει πιο χαλαρά, όμως όσο περνούν οι ημέρες τόσο περισσότερες δουλειές θα κάνουν την εμφάνισή τους. Eίναι σίγουρο πως θα μπορέσεις να διευθετήσεις -για αρχή επικοινωνιακά και έπειτα πρακτικά- οποιαδήποτε υποχρέωση και αν παρουσιαστεί. Η δύναμη της επικοινωνίας είναι μεγάλη για αυτό χρησιμοποίησε την προς όφελός σου. Γενικά ο Δεκέμβριος, δείχνει κάποιες παρασκηνιακές ενέργειες για αυτό καλό θα είναι «να φυλάς τα νώτα σου» και να μην κοινοποιείς κάποια σχέδια που έχεις και αφορούν τη δουλειά ή να μη λαμβάνεις μέρος σε συζητήσεις σχολιασμού και σε πηγαδάκια, καθώς κάτι τέτοιο θα μπορούσε να σε εκθέσει στα μάτια κάποιων ανθρώπων. Αυτός ο μήνας, θα έχει περισσότερες ευκαιρίες για να βγεις μπροστά, να κάνεις κάποια πράγματα που θέλεις και να εκπληρώσεις έναν προσωπικό επαγγελματικό στόχο.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2022, από την Κατερίνα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-12-2022 00:00:00