Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Αιγόκερως
 
blank
Αιγόκερως
Αιγόκερως 22/12-19/1

Μηνιαίες Προβλέψεις - Αιγόκερως

Μήνας   Ιούλιος 2021    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 36

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Αιγόκερω το μήνα Ιούλιο 2021 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Αιγόκερε μου ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που φέρνει διπλά μηνύματα για εσένα καθώς από τη μία θα έχει κάποιες απαιτητικές ημέρες από την άλλη θα έχει ευκαιρίες ιδιαίτερα για την προσωπική σου ζωή. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στις 10/7 φέρνει στο προσκήνιο παράπονα, απωθημένα, βαθύτερες ανάγκες και έντονα συναισθήματα. Όλα τα παραπάνω από τη μία μπορεί να σε φέρουν κοντά με ένα πρόσωπο το πιο πιθανό όμως είναι να σε οδηγήσουν σε ένα ξέσπασμα είτε προς το σύντροφό σου είτε σε αγαπημένα σου πρόσωπα. Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου στις 11/7 και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία στους Ιχθύς θα υπάρξουν ευκαιρίες για να επικοινωνήσεις και να διευθετήσεις κάποια ζητήματα που μπορεί να υπάρχουν σε μία προσωπική σου σχέση ή σε μία συνεργασία.

Με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα στις 22/7 θα υπάρξουν στιγμές οι οποίες θα φέρουν στο προσκήνιο αναμνήσεις του παρελθόντος, όμως την ίδια ημέρα η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου δείχνει πως τώρα ξεκινά μία πολύ καλή περίοδος για να ασχοληθείς με τις αισθηματικές σου υποθέσεις, την προσωπική σου ζωή και να βρεις χρόνο για να επικεντρωθείς στο παρόν και όχι σε πράγματα τα οποία είχαν γίνει κάποτε. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 24/7 δείχνει την ανάγκη να κλείσεις την πόρτα σε κάποια θέματα τα οποία σου είχαν δημιουργήσει συναισθηματική υπερχείλιση και σε είχαν ταλαιπωρήσει αρκετά κατά το προηγούμενο διάστημα. Στις 29/7 ο Άρης περνά στο ζώδιο της Παρθένου και από τη νέα του θέση προσυπογράφει πως ξεκινά ένα πολύ καλό διάστημα για διακοπές!

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Αιγόκερω.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Αιγόκερω.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στις 10/7 σε συνδυασμό με το ταυ-τετράγωνο της Αφροδίτης και του Άρη που βρίσκονται στο Λέοντα με τον Κρόνο στον Υδροχόο και τον Ουρανό στον Ταύρο, δείχνει πως το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα ίσως είναι «ταραγμένο» όσον αφορά τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να μην κάνεις το σύντροφό σου «σάκο του μποξ» καθώς κάτι τέτοιο είναι πολύ πιθανό όμως είναι εξίσου πιθανό πως θα δημιουργήσει αρκετές τριβές και εντάσεις μεταξύ σας. Μετά τις 22/7 με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου θα ξεκινήσει ένα πολύ πιο χαλαρό διάστημα το οποίο από τη μία θα βελτιώσει τη διάθεσή σου και από την άλλη θα βοηθήσει ουσιαστικά και το κλίμα στις σχέσεις σου. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανό να νιώθεις πως υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Αυτός ο μήνας θα δείξει αν θα πρέπει να ασχοληθείς με θέματα του παρελθόντος ή αν θα χρειαστεί να κλείσεις την πόρτα πίσω σου και να στραφείς στο παρόν και γιατί όχι στο μέλλον! Προς το τέλος του μήνα μιας και η Αφροδίτη θα έχει πάρει μία πολύ θετική θέση προς εσένα (στην Παρθένο) είναι πάρα πολύ πιθανό να κάνεις μία ενδιαφέρουσα νέα γνωριμία και εξίσου πιθανό να δημιουργηθεί ένας κεραυνοβόλος έρωτας.

Δες επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Ο Ιούλιος είναι απαιτητικός όσον αφορά το θέμα των επαγγελματικών σου ζητημάτων ιδιαίτερα έως και τα μέσα του μήνα που φαίνεται πως θα υπάρξουν νέα δεδομένα τα οποία θα εμπλακούν με παλαιότερα δεδομένα και θα δημιουργήσουν μία περίεργη κατάσταση. Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου στις 11/7 καλό θα ήταν να επενδύσεις στην επικοινωνία που θα έχεις με τους συνεργάτες σου αλλά και με τα πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, καθώς αυτή μπορεί να ξεκαθαρίσει κάποια ζητήματα μεταξύ σας και να βοηθήσει στη διευθέτηση των επαγγελματικών σου υποχρεώσεων. Μετά τις 22/7 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα θα υπάρξουν ευκαιρίες για την εργασιακή σου καθημερινότητα και αρκετοί τρόποι για να διευθετήσεις χωρίς κόπο επαγγελματικές υποχρεώσεις. 

Μηνιαίες Προβλέψεις Αυγούστου 2021 από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Ζώδια 2021 από τον Χρίστο Ντούβλη. Τι θα μας φέρει η νέα χρονιά;

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-07-2021 00:00:00