Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Αιγόκερως
 
blank
Αιγόκερως
Αιγόκερως 22/12-19/1

Μηνιαίες Προβλέψεις - Αιγόκερως

Μήνας   Νοέμβριος 2020    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 36

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Αιγόκερω το μήνα Νοέμβριο 2020 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Αιγόκερε μου ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που σε καλεί να επικεντρωθείς κατά το πρώτο μισό του σε οικογενειακές υποθέσεις και κατά το δεύτερο μισό του στις δημόσιες σχέσεις! Από τις 4/11 ο Ερμής θα βρίσκεται σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού κάτι που θα βοηθήσει ιδιαίτερα τη διευθέτηση ζητημάτων που αφορούν είτε πρόσωπα της οικογένειας σου είτε θέματα του σπιτιού. Στις 11/11 ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να αποκτήσεις περισσότερη επικοινωνία με πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου. Τώρα ξεκινά ένα καλό διάστημα τόσο για προσωπικές όσο και οι επαγγελματικές επαφές, καθώς από αυτές θα βγεις κερδισμένος. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί και εκείνη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 15/11 δείχνει πως οι άνθρωποι που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον θα παίξουν ιδιαίτερο ρόλο στις υποθέσεις που σε απασχολούν. 

Συγγενικά πρόσωπα, φίλοι και γνωστοί στηρίζουν τις αποφάσεις σου και βοηθούν με τον τρόπο τους. Στα θετικά της νέας Σελήνης είναι και επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού καθώς τώρα θα βγουν από τον πάγο κάποια ζητήματα τα οποία είχαν μπλοκάρει το προηγούμενο διάστημα. Ιδιαίτερα αν είχες κατά νου μία μετακόμιση ή μία αλλαγή στο σπίτι και όλο εμφανίζονταν προβλήματα, προσπάθησε να το ξαναδείς κατά το δεύτερο μισό του μήνα, μιας και η περίοδος θα είναι πολύ θετική. Στις 22/11 ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Τοξότη και φωτίζει κάποιες ανησυχίες, τις οποίες δεν θα πρέπει να αφήσεις να γιγαντωθούν. Αυτό θα επιτευχθεί αν δεν αφήσεις το μυαλό σου να μπει σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σεναρίων για θέματα που σε απασχολούν. Στις 30/11 η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων-Τοξότη φέρνει στην επιφάνεια τη σωματική αλλά και τη συναισθηματική κόπωση του προηγούμενου διαστήματος.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Αιγόκερω.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Αιγόκερω.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αυτός ο μήνας θα είναι πολύ βοηθητικός για να λύσεις κάποιες παρεξηγήσεις που σχετίζονται με αισθηματικά ζητήματα και μπορεί να είχαν δημιουργηθεί τον Οκτώβριο. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία από τις 4/11 είναι ένα πολύ θετικό γεγονός το οποίο θα βελτιώσει την επικοινωνιακή διάθεση αλλά και το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου ή -αν είσαι ελεύθερος- απέναντι σε κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στις 11/11 και η νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο ζώδιο στις 15/11 αλλά και είσοδος της Αφροδίτης στο Σκορπιό λίγες ημέρες μετά (21/11) δείχνουν πως οι άνθρωποι που βρίσκονται γύρω σου, στο στενό σου περιβάλλον, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στα δρώμενα της αισθηματικής σου ζωής για το επόμενο διάστημα. Οι συμβουλές τους και η γνώμη τους για αυτά που σε απασχολούν, θα σε βοηθήσουν να πάρεις σωστές αποφάσεις είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεται ήδη σε μία σχέση. Μάλιστα αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα ενδιαφέρον πρόσωπο μέσω κοινών γνωστών! Προς το τέλος του μήνα μπορεί να νιώσεις κουρασμένος από την καθημερινότητα και τότε είναι που θα πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στην προσωπική σου ζωή, καθώς η επαφή με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει θα σε αποφορτίσει!

Δες επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η δουλειά και οτιδήποτε σχετίζεται με αυτή φαίνεται πως θα σε απασχολήσει αρκετά κατά το πρώτο μισό του μήνα, όμως εκτός από επαγγελματικές υποθέσεις ενδεχομένως να υπάρξουν και κάποιες οικογενειακές που χρειάζονται τη διευθέτηση σου. Χρειάζεται να κρατήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες ανάμεσα σε αυτούς τους δύο τομείς ώστε να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις εξίσου καλά και στους δύο! Από τις 15/11 που ο Άρης θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού θα είναι πιο εύκολο να αναλάβεις δράση σε κάποια ζητήματα και μάλιστα αυτή η δράση θα είναι προς τη σωστή κατεύθυνση. Δεν αποκλείεται να σου γίνει μία πρόταση για να αναλάβεις ένα νέο επαγγελματικό project ή να παρατηρήσεις πως τώρα είναι πιο εύκολο να υλοποιήσεις κάποιες ιδέες που είχες και αφορούν τη δουλειά. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να αποφύγεις παρορμητικές ενέργειες, καθώς είναι οι μόνες που θα μπορούσαν να βλάψουν επαγγελματικά ζητήματα. 

Μηνιαίες Προβλέψεις Νοεμβρίου 2020 από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Δείτε όλα τα βίντεο με προβλέψεις στο κανάλι μας στο Youtube.

myastro videosplay

Αιγόκερως 2020 - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή.

myastro videosplay

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-11-2020 00:00:00