blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Αιγόκερως
 
blank
Αιγόκερως
Αιγόκερως 22/12-19/1

Μηνιαίες Προβλέψεις - Αιγόκερως

Μήνας       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 34

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Αιγόκερω το μήνα Σεπτέμβριο 2019 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου ξεκινά με πολύ καλούς οιωνούς και προοπτικές για εσένα, καθώς η πολυαστρία που θα υπάρχει έως και τα μέσα του μήνα στο ζώδιο της Παρθένου θα είναι πολύ βοηθητική για πάσης φύσεως στόχους! Ιδιαίτερη εύνοια θα έχουν οι αισθηματικοί στόχοι καθώς και οτιδήποτε σχετίζεται με το να περάσεις καλά και να διασκεδάσεις με την ψυχή σου. Στις 14/9 η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων μπορεί να δημιουργήσει ερωτικό κλίμα μεταξύ εσένα και κάποιου που σε ενδιαφέρει και να σας παρασύρει εκατέρωθεν σε μεγάλα λόγια! Την ίδια ημέρα με την Πανσέληνο περνά κι ο Ερμής στο ζώδιο του Ζυγού φέρνοντας στο προσκήνιο επαγγελματικά ζητήματα. Λίγο μετά θα περάσει και η Αφροδίτη και μερικές ημέρες αργότερα (23/9) και ο Ήλιος στο ίδιο ζώδιο, ανεβάζοντας τη συχνότητα με την οποία θα εμφανίζονται επαγγελματικά θέματα προς επίλυση. Χρειάζεσαι υπομονή και επιμονή καθώς θα είναι πάρα πολύ εύκολο να εκνευριστείς και να δημιουργηθούν και άλλα ζητήματα. Στο τέλος του μήνα η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού (28/9) μπορεί να σε κάνει να αισθανθείς πως κάποιες από τις διαπροσωπικές ή τις επαγγελματικές σου σχέσεις σε περιορίζουν.

Αιγόκερε, Το πας καλά στον έρωτα την επόμενη εβδομάδα, ο Χ. Ντούβλης προβλέπει ερωτικό χαμό! Δες εδώ την πρόβλεψή του για σένα!

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Αιγόκερω.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Αιγόκερω.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Το πρώτο μισό του μήνα λόγω της πολυαστρίας που θα υπάρχει στο ζώδιο της Παρθένου θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφες και ρομαντικές στιγμές είτε με το σύντροφό σου είτε με κάποιον που θα ξεκινήσεις να βγαίνεις εκείνο το διάστημα. Στις 14/9 η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων μπορεί να σου δημιουργήσει πολύ υψηλές προσδοκίες για μία γνωριμία που θα κάνεις με αποτέλεσμα να είναι πολύ δύσκολο να υπάρξει ανταπόκριση σε αυτές. Επίσης θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς ενδέχεται να ακούσεις ωραία λόγια τα οποία θα σε κάνουν να ωραιοποιήσεις ανθρώπους που δεν πρέπει. Την ίδια ημέρα η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού αλλάζει τελείως το κλίμα και στρέφει το ενδιαφέρον σου στη δουλειά. Έως και το τέλος του μήνα θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφες στιγμές στο επαγγελματικό σου χώρο καθώς θα υπάρξουν άνθρωποι οι οποίοι θα σε φλερτάρουν και αν μη τι άλλο θα σε κάνουν να νιώθεις κολακευμένος. Σε περίπτωση που το φλερτ σοβαρέψει και ξεκινήσει μία σχέση με κάποιο πρόσωπο που σχετίζεσαι επαγγελματικά, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός ώστε να μην μπλέξεις καθόλου τη δουλειά μέσα στη σχέση σας.

ΣΕ ΑΦΟΡΑ: ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ! ΜΑΘΕ ΤΩΡΑ!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Ο μήνας ξεκινάει ιδιαίτερα ευνοϊκά για τα επαγγελματικά σου ζητήματα και δεν αποκλείεται να κάνεις και ένα ταξίδι για να διευθετήσεις μερικά από αυτά. Η πολυαστρία που θα υπάρχει έως και τις 14/9 στο ζώδιο της Παρθένου δείχνει ευκαιρίες για επαγγελματικά θέματα που θα προκύψουν από ανθρώπους του ευρύτερου περιβάλλοντος σου. Στις 14/9 η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού και λίγο μετά στις 23/9 η είσοδος του Ήλιου στο ίδιο ζώδιο, δείχνει ότι το δεύτερο μισό του μήνα θα έχει αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις και τρέξιμο. Βέβαια μέσα από αυτό το τρέξιμο μπορεί να βγει κάτι ιδιαίτερα σημαντικό και κερδοφόρο για εσένα για αυτό μην τα παρατάς!

Μηνιαίες Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2019 με την Λίνα Χαμπιλίδου.

Δείτε όλα τα βίντεο με προβλέψεις στο κανάλι μας στο Youtube.

Ζώδια 2019: Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λίνα Χαμπιλίδου.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-08-2019 15:20:20
 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι