blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Αιγόκερως
 
blank
 
Αιγόκερως
Αιγόκερως 22/12-19/1

Μηνιαίες Προβλέψεις - Αιγόκερως

Μήνας       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Αιγόκερο το μήνα Μάρτιο 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Αυτός ο μήνας θα φέρει στο προσκήνιο προβλήματα που αφορούν είτε τη δουλειά σου είτε το σπίτι σου. Θα κυριαρχεί ο εκνευρισμός, η ασυνεννοησία και οι εντάσεις και θα δυσκολευτείς πολύ να ανταπεξέλθεις. Μην εμπιστεύεσαι άτομα για των οποίων τις προθέσεις δεν είσαι βέβαιος και βασίσου στη δική σου κρίση και μόνο. Από τις 4 του μήνα και μετά, που η Αφροδίτη θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία της στον Κριό, φρόντισε να είσαι πιο προσγειωμένος και ρεαλιστής, αλλά κυρίως απόφυγε τα ρίσκα και τις μεγάλες αποφάσεις στα επαγγελματικά σου. Κινήσου κάπως συντηρητικά αυτό το διάστημα. Επιστράτευσε τη μεθοδικότητά σου και με καλό προγραμματισμό και μελετημένες κινήσεις, απόφυγε να κλείσεις συμφωνίες αμφιβόλου κατάληξης. Από τις 13 Μαρτίου και μετά, που ο Ερμής θα κινείται στον Κριό, έχε το νου σου γιατί τα οικονομικά σου θα κινδυνεύσουν. Στο ερωτικό κομμάτι τα πράγματα βελτιώνονται, αρχίζει να ξεκαθαρίζει το τοπίο και θα είσαι σίγουρος για τα θέλω και τις μελλοντικές επιλογές σου. Κάνε την πιο αξιόπιστη επιλογή για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε τους διάσημους αστρολόγους του Myastro.gr στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Τον Μάρτιο, με την Αφροδίτη να κινείται ανάδρομα, θα σου δοθούν οι αφορμές να εξετάσεις εκ νέου και να αλλάξεις την κατάσταση στα ερωτικά σου. Μετά από σοβαρή σκέψη, θα βρεις λύσεις για να αναζωπυρώσεις τη φλόγα στη σχέση σου ή ακόμη και να συναναστραφείς με νέα άτομα, που θα σε ανανεώσουν. Όσοι είστε μόνοι, ίσως δώσετε δεύτερη ευκαιρία σε παλιά σας σχέση, γεγονός που θα καλύψει τα κενά που είχαν αφήσει. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου, θα δυσκολευτείτε για κάποιον καιρό ακόμη να βρείτε τον έρωτά σας. Βέβαια, οι σχέσεις σου σε όλους τους υπόλοιπους τομείς, ιδιαίτερα οι επαγγελματικές, θα ευνοηθούν πολύ με τον Άρη στον Ταύρο, από τις 10 και μετά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Ο Ερμής από τις 13 του μήνα στον Κριό, εκτοξεύει στα ύψη την αδρεναλίνη σου και σε κάνει πιο δυναμικό και φιλόδοξο. Βέβαια, από την άλλη, η ανάδρομη Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο αυξάνει την αβεβαιότητα, τον ανταγωνισμό, το άγχος, τα φορτωμένα προγράμματα και τις πολλές ώρες δουλειάς. Η θέλησή σου να δοκιμάσεις περισσότερο τις δυνατότητές σου θα είναι έντονη, αλλά καλό θα είναι να μη ρισκάρεις αν δεν είσαι βέβαιος για τα αποτελέσματα που μπορεί να έχεις. Κοντά στις ημέρες της Νέας Σελήνης, που θα πραγματοποιηθεί στις 28 στον Κριό, πρόσεξε τις σχέσεις ανάμεσα σε εσένα και τους συνεργάτες σου, είναι πολύ πιθανό να κλονιστούν από τον εκνευρισμό σου, γεγονός που θα μετανιώσεις αργότερα. Τα οικονομικά σου πρόκειται να σημειώσουν μία μικρή ανοδική πορεία και θα εξαρτηθεί από εσένα, αν θα καταφέρεις να την διατηρήσεις ή όχι. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις.

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 30
MyAstro WebTv

 
 
blank
loading...
 
 
blank
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι