blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Αιγόκερως
 
blank
Αιγόκερως
Αιγόκερως 22/12-19/1

Μηνιαίες Προβλέψεις - Αιγόκερως

Μήνας   Ιανουάριος 2021    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 36

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Αιγόκερω το μήνα Ιανουάριο 2021 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Αιγόκερε μου ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας που χρειάζεται αυτοσυγκράτηση ιδιαίτερα σε ζητήματα που αφορούν τον αισθηματικό τομέα, στον οποίο φαίνεται πως «θα τρέχεις με χίλια»! Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου στις 7/1 στρέφει το ενδιαφέρον σου σε προσωπικές υποθέσεις και αισθηματικά ζητήματα όμως την ίδια ώρα ενισχύει και την παρορμητική σου διάθεση. Στις 8/1 ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Υδροχόου και από τη νέα του θέση δείχνει πως κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα σε απασχολήσουν εξίσου και κάποιες οικονομικές υποθέσεις, οι οποίες θα εξαρτηθούν από την επικοινωνιακή διευθέτηση που θα κάνεις σε αυτές. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου στις 13/1 σε σύνοδο με τον Πλούτωνα δείχνει πως στα μέσα του μήνα το διάστημα θα είναι αρκετά απαιτητικό για εσένα και για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Προσπάθησε να δείξεις αυτοσυγκράτηση ακόμα και απέναντι σε ανθρώπους που σε εκνευρίζουν, καθώς φαίνεται πως μπορεί να κάνεις κινήσεις για τις οποίες μετά από λίγο θα αλλάξεις γνώμη. Η συνάντηση του Άρη με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου και το τετράγωνο που θα σχηματίσουν με το Δία και τον Κρόνο που βρίσκονται στο ζώδιο του Υδροχόου δείχνουν πως από 19 έως και 23/1 θα πρέπει να κινηθείς πολύ προσεκτικά ιδιαίτερα σε ζητήματα που αφορούν οικονομικές και αισθηματικές υποθέσεις. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου στις 20/1 και η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 28/1 δείχνουν πως θα πρέπει να κάνεις ένα καλό κουμάντο στις οικονομικές σου υποθέσεις, καθώς ίσως υπάρξουν αυξημένα έξοδα ή θα κάνουν την εμφάνισή τους κάποια έξοδα τα οποία δεν είχες στο πρόγραμμα.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Αιγόκερω.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Αιγόκερω.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου στις 8/1 και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου δείχνει πως το πρώτο δεκαήμερο του μήνα θα υπάρξουν ευνοϊκές συγκυρίες για την εξέλιξη αισθηματικών υποθέσεων είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση. Ενδεχομένως να βρίσκεσαι σε μία δημιουργική φάση κάτι το οποίο θα βοηθήσει και το κλίμα που υπάρχει ανάμεσα σε εσένα και σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ένας νέος έρωτας ή η εξέλιξη ενός έρωτα που υπάρχει ήδη είναι ένα πιθανό σενάριο αρκεί να μπορέσεις να αποφύγεις κάποια εμπόδια που θα παρουσιαστούν κατά τα μέσα του μήνα. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου στις 13/1 μπορεί να σε κάνει αρκετά κτητικό με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, κάτι το οποίο δεν θα έχει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα. Απόφυγε τις κινήσεις οι οποίες έχουν ως μόνο σκοπό να δείξουν ποιος έχει το πάνω χέρι σε μία σχέση, καθώς αυτές ενδεχομένως να σου γυρίσουν μπούμερανγκ. Προς το τέλος του μήνα είναι πιθανό να ξυπνήσουν κάποια συναισθήματα τα οποία είχες αφήσει πίσω σου και θα πρέπει να προσέξεις προκειμένου να μην παρασυρθείς από αυτά και ανοίξεις ξανά αισθηματικές υποθέσεις που έχουν κλείσει.

Δες επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αυτό το μήνα φαίνεται πως η δουλειά και οι υποχρεώσεις που τις συνοδεύουν δεν θα αποτελέσουν προτεραιότητά σου καθώς το ενδιαφέρον σου βρίσκεται στραμμένο σε προσωπικές σου υποθέσεις. Παρόλα αυτά δεν θα πρέπει να αφήσεις κάποια ζητήματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα στον αυτόματο πιλότο καθώς αυτό μπορεί να έχει δυσάρεστα αποτελέσματα για την έκβαση τους. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στις 8/1 θα σε βοηθήσει να διαπραγματευτείς επικοινωνιακά ένα επαγγελματικό ζήτημα ιδιαίτερα αν αυτό συνοδεύεται και από μία οικονομική αξίωση. Προς το τέλος του μήνα είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν κάποιες ευκαιρίες για τη διευθέτηση ζητημάτων που σε έχουν ταλαιπωρήσει αρκετά και έρχονται από το παρελθόν. Οι «ευκαιρίες» δεν υποδηλώνουν απαραίτητα «ευκολίες» όμως δείχνουν πως αν επικεντρωθείς σε κάτι που θέλεις να διευθετήσεις δεν υπάρχει περίπτωση να μην το καταφέρεις. 

Μηνιαίες Προβλέψεις Ιανουαρίου 2021 από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Ζώδια 2021 από τον Χρίστο Ντούβλη. Τι θα μας φέρει η νέα χρονιά;

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2021 00:00:00