Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Εβδομαδιαίες προβλέψεις / Σκορπιός
 
blank
Σκορπιός
Σκορπιός 23/10-22/11

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις - Σκορπιός

Εβδομάδα   21/09/20 - 27/09/20    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 88

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Σκορπιό την εβδομάδα 21 ως 27 Σεπτεμβρίου 2020 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου. 

Σκορπιέ μου με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στις 22/9 φαίνεται πώς ξεκινά μία περίοδος κατά την οποία θα είναι πιο εύκολο και πιο αποδοτικό για εσένα να σχεδιάσεις τις επόμενες κινήσεις σου μακριά από την πολυκοσμία και τα φώτα. Ο Ήλιος εδώ δείχνει πως θα υπάρξει εσωστρέφεια που θα είναι πολύ βοηθητική ώστε να επικεντρωθείς σε αυτά που σε ενδιαφέρουν και να παραμείνεις απερίσπαστος. Στις 24/9 η αντίθεση του Ερμή που βρίσκεται στο Ζυγό με τον ανάδρομο Άρη που βρίσκεται στον Κριό μπορεί να φέρει νέα για οικονομικές διευθετήσεις που είχες κάνει το προηγούμενο διάστημα. Ακόμα δεν αποκλείεται να υπάρξει κινητικότητα σε ένα ζήτημα που σχετίζεται με μία επιχειρηματική ιδέα ή με ένα οικονομικό θέμα του παρελθόντος.

Σκορπιέ, θα πάθεις... έρωτα την επόμενη εβδομάδα! Ο ανεπανάληπτος Χ. Ντούβλης προβλέπει για σένα για την επόμενη εβδομάδα!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Σκορπιό.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Σκορπιό.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να δημιουργηθούν συγκυρίες οι οποίες θα σε οδηγήσουν να σκεφτείς ένα πρόσωπο που ήσουν μαζί κατά το παρελθόν. Αυτές οι σκέψεις δεν αποκλείεται να αποτελέσουν την αιτία για να επιδιώξεις να επικοινωνήσεις ξανά μαζί του. Καλό θα ήταν να αποφύγεις παρορμητικές ενέργειες αυτές τις ημέρες μιας και η δυσαρμονική όψη του Ερμή με τον ανάδρομο Άρη, δεν θα βοηθήσει να επιτύχεις το στόχο σου. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση απόφυγε την αναμόχλευση ζητημάτων που αφορούν το παρελθόν.

Δες τώρα ποια κάρτα πέφτει στα αισθηματικά σου στα Ταρώ σήμερα.

Δες εδώ με ποια ζώδια ταιριάζει ο Σκορπιός.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αυτές τις ημέρες είναι πιθανόν να βρίσκεσαι σε συζητήσεις με σκοπό μία νέα επαγγελματική συνεργασία ή είναι εξίσου πιθανόν να αλλάζει κάτι στη δουλειά. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με την επικοινωνία μιας και φαίνεται πως δεν θα είναι εύκολη υπόθεση αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 27/9 Ερμής περνάει στο δικό σου ζώδιο και θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς σε επικοινωνιακό επίπεδο, κάθε επαγγελματικό σου ζήτημα και αυτό θα αποτελέσει μία καλή αρχή για τη διευθέτηση του. Διάβασε επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις του Σκορπιού.

Διάβασε περισσότερα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις.

Το Αστροσκόπιο της εβδομάδας από 21 ως 27/9/2020, με τον Χρίστο Ντούβλη.

Δείτε όλα τα βίντεο με προβλέψεις στο κανάλι μας στο Youtube.

myastro videosplay

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-09-2020 00:00:00