blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Σκορπιός
 
blank
Σκορπιός
Σκορπιός 23/10-22/11

Μηνιαίες Προβλέψεις - Σκορπιός

Μήνας   Ιανουάριος 2018    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
blank

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Σκορπιό το μήνα Ιανουάριο 2018 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Αγαπητέ Σκορπιέ, οι προβλέψεις για το ζώδιό σου λένε ότι με τον Άρη να κινείται στο ζώδιο σου μέχρι τις 26 το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου θα είναι στον τομέα που αφορά στην οικογένεια και στο σπίτι. Επομένως, τα επαγγελματικά σου ζητήματα δεν θα είναι στο στόχαστρο αυτόν τον μήνα. Θα κυριαρχούν τα εσωτερικά θέματα και η συναισθηματική πλευρά σου στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τη ζωή. Θα έχεις τη δυνατότητα, ωστόσο, να ρίξεις μια ακόμη ματιά στα θέματα της καριέρας σου με ηρεμία και χωρίς πίεση, έτσι ώστε να ετοιμάσεις το σχέδιο δράσης και να το έχεις διαθέσιμο για χρήση με την πρώτη ευκαιρία. Τα υπόλοιπα θέματα που σε αφορούν σου γεννούν ένα αίσθημα ικανοποίησης καθώς και την αίσθηση της ολοκλήρωσης. Οι προσωπικές φιλοδοξίες ή εγχειρήματα δεν θα είναι στο πρώτο πλάνο για αυτόν τον μήνα. Η συνεργασία με τους άλλους και η προσαρμοστικότητά σου σε διάφορες καταστάσεις θα σε βοηθήσουν πολύ να φτάσεις στους στόχους σου.

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η αισθηματική ζωή αναμένεται πλούσια αυτόν τον μήνα για το ζώδιό σου. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, η σχέση σου με το άλλο σου μισό θα είναι καταπληκτική μέχρι και το τέλος του δεύτερου δεκαημέρου. Από τις αρχές του τρίτου και μετά ίσως προκύψουν κάποιες διαφωνίες σχετικά με την οπτική σκοπιά που έχει ο κάθε σύντροφος σε θέματα που σας απασχολούν. Θα αντιμετωπίσεις δυσκολία για να καταφέρεις να εξισώσεις τις ισορροπίες μεταξύ κοινωνικής και αισθηματικής ζωής. Αν πάλι, ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, η αγάπη θα κάνει  αισθητή την παρουσία της και θα σου δοθούν πάρα πολλές ευκαιρίες να την βάλεις στη ζωή σου. Τα πρόσωπα κύρους και εξουσίας σε έλκουν κάνοντάς σε να αναζητάς τον μελλοντικό σου σύντροφο ανάμεσά τους. Οι ευκαιρίες θα είναι πολλές για αυτό να ξέρεις ότι είναι στο χέρι σου να εκμεταλλευτείς σωστά τις καταστάσεις. Ο καλύτερος σύμβουλος θα είναι η καρδιά σου και όλα όσα αναζητάς.

Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr!
Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στον επαγγελματικό τομέα θα μπορέσεις να έχεις επιτυχία το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται στον Αιγόκερω από τις 11 μέχρι τέλος Ιανουαρίου, αρκεί να κινηθείς με πειθαρχία και σταθερό βλέμμα στους στόχους σου. Μην αφήσεις άλλα ζητήματα να σου καταναλώσουν τον πολύτιμο χρόνο σου. Τις πρώτες ημέρες με τον Ερμή να κινείται στον «φλογερό» και παράτολμο Τοξότη φρόντισε να μην κάνεις καμιά βιαστική κίνηση και να μην αποφασίσεις εσπευσμένα για θέματα που είναι σημαντικά. Θα δεχθείς προτάσεις που θα σου κινήσουν το ενδιαφέρον και θα τις χαρακτηρίσεις άκρως δελεαστικές, αλλά μην προχωρήσεις αψήφιστα. Σκέψου καλά και ζύγισε τα δεδομένα σου καθώς υπάρχουν πράγματα καλά κρυμμένα, που ίσως κάπου παρακάτω σου δημιουργήσουν προβλήματα. Αν νιώθεις ότι υπάρχουν πρόσωπα που εμπιστεύεσαι καλό είναι να συζητήσεις μαζί τους και να αναζητήσεις τη συμβουλή τους ή τουλάχιστον την οπτική τους. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ανακάμπτουν, παρά το γεγονός ότι δεν το αντιλαμβάνεσαι ακόμη. Οι υποχρεώσεις είναι αρκετές προς το παρόν. Περιόρισε όσο το δυνατόν τα έξοδά σου και τις σπατάλες. Έτσι θα καταφέρεις να μείνεις εντός προϋπολογισμού, κρατώντας τις ισορροπίες.

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 36
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-12-2017 19:33:08
loading...
MyAstro WebTv

 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι