Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Σκορπιός
 
blank
Σκορπιός
Σκορπιός 23/10-22/11

Μηνιαίες Προβλέψεις - Σκορπιός

Μήνας   Ιούλιος 2022    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 36

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Σκορπιό το μήνα Ιούλιο 2022 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Σκορπιέ μου ο Ιούλιος θα είναι ένας κομβικός μήνας για τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων και αυτό είναι κάτι που θα γίνει αισθητό με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου στις 5/7. Ο Άρης θα βρίσκεται για τον επόμενο ενάμιση μήνα περίπου απέναντι σου και μπορεί με κάποιο τρόπο να «δοκιμάζει» τις αντοχές σε σχέσεις και συνεργασίες. Οι συγκρούσεις και οι εντάσεις είναι ένα πιθανό σενάριο γι’ αυτό το μήνα. Ίσως με αφορμή κάποιες συζητήσεις ή κάποια γεγονότα να υπάρξουν και ξεκαθαρίσματα που θα σε βοηθήσουν να δεις ρεαλιστικά είτε μία προσωπική είτε μια επαγγελματική σου σχέση. Στις 13/7 η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις λίγο από την ένταση όλου του διαστήματος, γι’ αυτό στα μέσα του μήνα προγραμμάτισε μία συνάντηση με φίλους ή μία ξεχωριστή έξοδο με το σύντροφό σου ή ακόμα και ένα ταξίδι για μερικές ημέρες.

Στις 23/7 ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και θα τονίσει ζητήματα τα οποία σχετίζονται με την καριέρα, τις επαγγελματικές σου βλέψεις αλλά και μελλοντικά σχέδια που αφορούν τη δουλειά. Οι τελευταίες ημέρες του μήνα χρειάζονται προσοχή καθώς η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στις 28/7 μπορεί να φέρει κάποιες ευκαιρίες όσον αφορά τον επαγγελματικό τομέα, όμως από την άλλη ίσως να δημιουργήσει και αναταραχές σε επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες οι οποίες δεν έχουν δώσει και τα καλύτερα δείγματα τον τελευταίο καιρό. Η σύνοδος Άρη-Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου θα «χρωματίσει» τις τελευταίες ημέρες αυτού του μήνα και μπορεί να φέρει εντάσεις, οι οποίες χωρίς την κατάλληλη διαχείριση θα επηρεάσουν σημαντικά κάποιες σχέσεις.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Σκορπιό.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Σκορπιό.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Το πρώτο μισό του Ιουλίου χαρακτηρίζεται από έντονα συναισθήματα αλλά και από την τάση επιστροφής σε ζητήματα του παρελθόντος, είτε μέσω αναμνήσεων είτε μέσω της επικοινωνίας με ένα πρόσωπο με το οποίο έχετε απομακρυνθεί. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να έρθεις ξανά κοντά με κάποιον παλιό γνωστό ή να σε απασχολήσει ξανά ένα ειδύλλιο του παρελθόντος. Το γεγονός πως θα υπάρχουν αρκετά επαγγελματικά ζητήματα τα οποία θα δίνουν δυναμικό παρόν στην σκέψη σου μπορεί να μην βοηθήσει θέματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή, καθώς φαίνεται πως είτε με τον έναν είτε με τον άλλο τρόπο αυτά θα μπουν σε δεύτερη μοίρα. Η διάθεση σου αλλά και τα δεδομένα θα αλλάξουν από τις 18/7 που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου. Η νέα θέση της Αφροδίτης είναι πολύ πιο φιλική προς εσένα και φαίνεται πως το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα έχει ευκαιρίες στον αισθηματικό τομέα. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή μιας κοινωνικής υποχρέωσης. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση και θέλεις να πάρεις το σύντροφό σου και να κάνετε μια εξόρμηση, τότε αυτές οι ημέρες θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τα σχέδια σας. Οι τρεις τελευταίες ημέρες του Ιουλίου χρειάζονται προσοχή είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση, καθώς η σύνοδος Άρη-Ουρανού δημιουργεί εκρήξεις, αντιπαραθέσεις και φέρνει ανατροπές σε σχέσεις και θέματα τα οποία θεωρείς δεδομένα.

Δες επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η δουλειά αλλά και οι επαγγελματικές σου σχέσεις θα βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου αυτό το μήνα, καθώς ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου θα τονίζει καθετί που θα συμβαίνει σε αυτές. Αν το κλίμα μεταξύ εσένα και των ανθρώπων που συναναστρέφεσαι σε επαγγελματικό επίπεδο είναι καλό, τότε κάποιες μικρο-διαφωνίες ή αντιπαραθέσεις δεν θα μπορέσουν να κλονίσουν την σχέση σας αλλά και τη διάθεσή σας. Αν όμως υπάρχει ήδη ένα τεταμένο κλίμα και πολλά ζητήματα τα οποία «έχουν κρυφτεί κάτω από το χαλάκι» τότε φαίνεται πως θα υπάρξουν αφορμές οι οποίες θα τα φέρουν στο προσκήνιο. Αυτό το μήνα μια επαγγελματική σχέση είναι πιθανόν να σου δείξει πως έχει κάνει τον κύκλο της αλλά είναι εξίσου πιθανό μία άλλη να ξεκινήσει και μάλιστα εντελώς ξαφνικά. Προσπάθησε να μην πάρεις αποφάσεις σχετικά με τη δουλειά σου σε στιγμές που θα είσαι εκνευρισμένος ή θυμωμένος, καθώς αυτές οι αποφάσεις θα είναι προϊόν παρόρμησης, όμως τα αποτελέσματα τους θα είναι μόνιμα.

My Big Astro: Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ιουλίου 2022, από την Αξιοθέα.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ιουλίου 2022, από την Κατερίνα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-07-2022 00:00:00