blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Σκορπιός
 
blank
Σκορπιός
Σκορπιός 23/10-22/11

Μηνιαίες Προβλέψεις - Σκορπιός

Μήνας   Φεβρουάριος 2024    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 38

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Σκορπιό το μήνα Φεβρουάριο 2024 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Σκορπιέ ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας που κατά το πρώτο μισό του θα φέρει αρκετές μετακινήσεις, συζητήσεις και επαφές με πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου (5/2) καταδεικνύει πως θα αρχίσουν να σε απασχολούν και κάποια ζητήματα τα οποία σχετίζονται με οικεία σου πρόσωπα όπως επίσης και κάποιες δουλειές που αφορούν το σπίτι. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στον Υδροχόο στις 10/2 ενδεχομένως να αποκαλύψει συμπεριφορές προσώπων οι οποίες θα σου δημιουργήσουν έκπληξη. Στα μέσα του μήνα ίσως να χρειαστεί να κάνεις και κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα σου καθώς είναι πιθανόν να προκύψουν κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις που θα έρθουν σε προτεραιότητα. Στις 13/2 ο Άρης περνά στο ζώδιο του Υδροχόου και από τη νέα του θέση θα αρχίσει να φέρνει πιο συχνά στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Ίσως να φέρει και κάποια έξοδα για κάποιες επισκευές ή αγορές που θέλεις να κάνεις για το σπίτι. Από τις 19/2 με την είσοδο του Ήλιου στο φιλικό για εσένα ζώδιο των Ιχθύων θα αρχίσεις να έχεις περισσότερο ενδιαφέρον για τις προσωπικές σου ανάγκες και επιθυμίες και αφορμή για αυτό φαίνεται πως θα είναι η επαφή με αγαπημένα σου πρόσωπα, μία συζήτηση που θα έχεις με το σύντροφό σου ή αν είσαι ελεύθερος μία νέα γνωριμία θα σε βάλει στη διαδικασία να δεις περισσότερο την προσωπική σου ζωή! Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 24/2 λέει πως ακόμα και τα συναισθήματά θα χρειαστούν το φίλτρο της λογικής ώστε να σε οδηγήσουν στις κατάλληλες επιλογές και αποφάσεις.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Το πρώτο μισό του Φεβρουαρίου με την Αφροδίτη και τον Άρη να βρίσκονται στο φιλικό ζώδιο του Αιγόκερω φαίνεται πως θα έχει ευκαιρίες για εξόδους, συναντήσεις με φίλους και νέες γνωριμίες. Αυτά θα κυλούν παράλληλα με κάποιες υποχρεώσεις στην καθημερινότητα σου, οι οποίες θα σε κρατούν «δέσμιο» σε πρακτικά ζητήματα, όμως από τις 19/2 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων δείχνει πως οι ευκαιρίες στα αισθηματικά γι’ αυτό το μήνα δεν έχουν τελειώσει! Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται προς το τέλος του μήνα να αρχίσει να εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς μία γνωριμία που έχεις ήδη κάνει ή να υπάρξει ενδιαφέρον από ένα πρόσωπο που βρίσκεται στον ευρύτερο φιλικό σου περίγυρο. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα υπάρξουν για να αφιερώσεις χρόνο με το ταίρι σου σε αγαπημένες σας δραστηριότητες και αγαπημένα σας πρόσωπα. Από τις 19/2 και μετά θα δημιουργηθούν οι συνθήκες που μπορεί να σας οδηγήσουν σε ένα νέο χόμπι το οποίο θα αλλάξει ευχάριστα την καθημερινότητά σας.

Δες επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου από τις αρχές του μήνα καταδεικνύει πως θα δημιουργηθεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον αλλά και συζητήσεις για ζητήματα τα οποία αφορούν τη δουλειά. Δεν αποκλείεται να έρθει μια πρόταση για να συμμετάσχεις σε κάποιο σεμινάριο σχετικό με το αντικείμενο της δουλειάς σου. Αξίζει να «κυνηγήσεις» πιστοποιήσεις, σεμινάρια και οτιδήποτε αφορά την επιμόρφωση καθώς θα σου φανεί πολύ χρήσιμο στο προσεχές μέλλον. Στα μέσα του Φεβρουαρίου μπορεί να υπάρξουν κάποιες αλλαγές σε επαγγελματικά πλάνα, πιθανόν και σε κάποιες συναντήσεις ή συζητήσεις που βρίσκονται στο πρόγραμμα σου. Προσπάθησε να δεις τυχόν αλλαγές με υπομονή και μην τις αφήσεις να σου δημιουργήσουν εκνευρισμό, καθώς μετά στις 19/2 θα κάνουν την εμφάνισή τους ευκαιρίες για να διευθετήσεις οτιδήποτε έχει μείνει σε αναμονή μέχρι στιγμής.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2024, από την Κατερίνα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-02-2024 00:00:00