blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Σκορπιός
 
blank
Σκορπιός
Σκορπιός 23/10-22/11

Μηνιαίες Προβλέψεις - Σκορπιός

Μήνας   Ιούλιος 2018    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 36

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Σκορπιό το μήνα Ιούλιο 2018 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Φίλε Σκορπιέ, η πίεση που νιώθεις από τις οικογενειακές υποχρεώσεις ή τις σχέσεις σου με τα μέλη της οικογένειας διαταράσσουν την πνευματική σου ισορροπία. Ο Άρης κινούμενος ανάδρομα προκαλεί τεταμένο περιβάλλον. Η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο στις 10 του μήνα, κάνοντάς σε πιο κοινωνικό και στρέφοντάς σου τη ματιά στο μέλλον. Στις 26 ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, τονίζοντας το γεγονός ότι θα ήταν καλύτερα να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου για την πίστη και την αμοιβαία εμπιστοσύνη. Την περίοδο αυτή είναι πολύ πιθανό να αποκαλυφθούν μυστικά ή πλέον να έρθει στην επιφάνεια η αλήθεια που βιώνεις και δεν τολμάς να εκφράσεις. Κάποιες σχέσεις έχουν ένα τέλος και αυτό έφτασε! Το τέλος δεν είναι απαραίτητα κακό, καθώς σε κάποιες περιπτώσεις δίνει και την λύτρωση! Η συμβουλή του μήνα για εσένα αφορά στα επαγγελματικά και σου εφιστά την προσοχή. Τί είσαι διατεθειμένος να θυσιάσεις προκειμένου να προχωρήσει η καριέρα σου;

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Ο Ιούλιος σε βρίσκει σε μια ρομαντική κατάσταση που το όνειρο κυριαρχεί και σε κάνει να ταξιδεύεις σε ξεχωριστά μονοπάτια. Το άλλο σου μισό, από την άλλη, φαίνεται να διανύει μια εντελώς διαφορετική κατάσταση, έναν δρόμο πιο τραχύ! Το πρώτο δεκαήμερο αναμένεται πιο έντονο με συχνές διαφωνίες. Ίσως οι γονείς να εμπλέκονται αρκετά στην αισθηματική σου ζωή, προκαλώντας δυσφορία στο άλλο σου μισό. Ίσως πάλι θέματα σχετικά με ακίνητα να δημιουργούν θλίψη και διαφωνίες μέσα στην σχέση. Αυτό που αξίζει να κάνεις είναι να προσπαθήσεις να δεις και την οπτική του συντρόφου σου δείχνοντας ένα πρόσωπο πιο ευέλικτο και με περισσότερη κατανόηση. Με τον Δία να επανέρχεται σε ορθή πορεία στις 10, η σχέση ανακτά την ζωντάνια και την φλόγα της. Το διάστημα αυτό πρέπει να κάνεις την κίνηση να ανοιχθείς στο ταίρι σου και να επικοινωνήσεις περισσότερο. Δώσε την ελευθερία που χρειάζεται και δείξε του τις προθέσεις που έχεις μέσα από τα σχέδια που κάνεις για το μέλλον. Αν είσαι μόνος, η κοινωνική σου ζωή βελτιώνεται και σου χαρίζει την ευκαιρία να βιώσεις μια νέα περιπέτεια.

Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr!
Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Κατά τη διάρκεια του Ιουλίου, η επαγγελματική σου ζωή θα είναι έντονη και θα υπάρξουν στιγμές που θα χρειαστεί να δώσεις μεγάλο κομμάτι από την ενέργειά σου για να καταφέρεις τα σχέδιά σου. Είναι πιθανό να οδηγηθείς στο συμπέρασμα ότι είναι σκληρό πολλές φορές και δύσκολο να εκφράσεις το στίγμα σου μέσα στις συνεργασίες ή στους ανώτερους. Είναι καλή περίοδος για να εξερευνήσεις νέα επαγγελματικά εδάφη, να μελετήσεις τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σου και να απεγκλωβιστείς από καταστάσεις που σε κάνουν να κοιτάς κοντόφθαλμα το μέλλον. Με τον Άρη να κινείται ανάδρομα, πρέπει να αξιολογήσεις εκ νέου τις βάσεις στις οποίες στηρίζεις την καριέρα, την φήμη ή την επιχείρησή σου. Αναλογίσου, οι προσπάθειές σου είναι αποδοτικές; Τα αποτελέσματα αξίζουν τον κόπο τελικά; Στα οικονομικά δεν αναμένονται εκπλήξεις, καθώς τα έσοδα έρχονται μόνο από τα χρήματα που κερδίζεις από το επάγγελμά σου.

Μηνιαίες Προβλέψεις Ιουλίου 2018.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-06-2018 17:31:11
 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι