blank
 
blank
Σκορπιός
Σκορπιός 23/10-22/11

Μηνιαίες Προβλέψεις - Σκορπιός

Μήνας       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
blank

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Σκορπιό το μήνα Ιούνιο 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Ο μήνας αυτός προμηνύεται σχετικά ισορροπημένος για εσένα αγαπητέ Σκορπιέ αν και μικροπαρεξηγήσεις δεν θα λείψουν μιας και οι συνθήκες βάζουν εμπόδια στην επικοινωνία. Από τη μια πλευρά η καριέρα σου προοδεύει παρά το απαιτητικό σου πρόγραμμα και από την άλλη η κοινωνική σου ζωή κυλάει ομαλά με αρκετές ευχάριστες στιγμές. Στο ίδιο μοτίβο θα είναι και η υγεία σου μιας και η φυσική σου κατάσταση δείχνει να είναι βελτιωμένη. Μικρή προσοχή θα χρειαστεί να δείξεις στα προσωπικά από τα μέσα του μήνα και μετά, κρατώντας τα εγωιστικά ξεσπάσματα μακριά από τη σχέση σου, αν θέλεις να διατηρήσεις την ηρεμία σε αυτήν. Μπορείς ακόμη να επιδιώξεις ταξίδια που θα δώσουν απάντηση σε πνευματικές σου αναζητήσεις καθώς αυτά θα σου αποφέρουν θετικά αποτελέσματα. Ταξίδια και για επαγγελματικούς λόγους φαίνεται πιθανό να προκύψουν. Προς το τέλος του μήνα θα χρειαστεί να επιδείξεις σύνεση και ψυχραιμία καθώς καταστάσεις δυσαρέσκειας και γκρίνιας πιθανόν θα αναστατώσουν την καθημερινότητά σου. Κάνε την πιο αξιόπιστη επιλογή για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε τους διάσημους αστρολόγους του Myastro.gr στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στην αισθηματική σου ζωή, το ξεκίνημα του μήνα θα σε βρει με αρκετές δυσκολίες στην επικοινωνία με τον σύντροφο σου. Για κάποιο λόγο δεν θα μπορείς να κάνεις κατανοητό αυτό που εκφράζεις όπως και αντίστροφα δεν θα μπορείς να κατανοήσεις τον σύντροφό σου. Βελτίωση θα αργήσει λίγο να έρθει, γι’ αυτό κράτησε την ψυχραιμία σου και μην σπρώχνεις τα πράγματα στα άκρα. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να προκαλέσεις οριστική ρήξη στη σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το ταίρι σου, να ξέρεις ότι οι υποχρεώσεις στους άλλους τομείς της ζωής σου δεν θα σου αφήνουν χρόνο να ασχοληθείς και με αυτό. Άρα, διασκέδασε με τους φίλους σου, πέρασε όμορφες και χαλαρές στιγμές, δώσε χρόνο στον εαυτό σου και να είσαι σίγουρος πως αν η μοίρα θέλει να συναντήσεις το έτερον σου ήμισυ αυτό θα σε βρει όπου και να είσαι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Το κλίμα στην εργασία σου θα είναι μάλλον εχθρικό λόγω της έλλειψης επικοινωνίας και της γενικότερης ανησυχίας που φέρνει μαζί της αυτή η περίοδος. Τις συνέπειες θα τις νιώσεις με την μορφή ανταγωνισμού και πίεσης. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να δουλέψεις σκληρά για να δεις βελτιώσεις και να είσαι ικανοποιημένος ακόμη κι αν καταφέρεις να κρατήσεις σε καλά επίπεδα το έργο που έχεις αναλάβει. Μην λάβεις ακόμη σημαντικές αποφάσεις. Καλύτερα να το αναβάλεις για τα μέσα του μήνα και μετά που η σκέψη σου θα είναι πιο καθαρή. Τα οικονομικά σου θα σου προκαλέσουν κάποια μικρή ανησυχία αλλά από τα μέσα του μήνα και μετά, θα υπάρξουν ευκαιρίες για κέρδη γεγονός που θα οδηγήσει στην αύξησή τους. Αν δείξεις προνοητικότητα ίσως καταφέρεις να εισπράξεις χρήματα από πηγές που δεν περιμένεις. Ωστόσο, τα έξοδά σου παραμένουν αυξημένα για αυτό και πρέπει να δείξεις σύνεση στον τρόπο που χρησιμοποιείς και διακινείς τα χρήματά σου. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις.

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 27
loading...
MyAstro WebTv

 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι