Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Σκορπιός
 
blank
Σκορπιός
Σκορπιός 23/10-22/11

Μηνιαίες Προβλέψεις - Σκορπιός

Μήνας   Απρίλιος 2021    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 36

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Σκορπιό το μήνα Απρίλιο 2021 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Σκορπιέ μου ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που θα ξεκινήσει σε αστρολογικό επίπεδο στις 4/4 με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Κριού. Από τη νέα του θέση ο Ερμής δείχνει πως αυτές οι ημέρες είναι κατάλληλες για να διευθετήσεις ζητήματα που σχετίζονται με την καθημερινότητά σου, κάποιες εργασιακές υποθέσεις, πιθανόν και κάποιες αγγαρείες οι οποίες θα μπουν εμβόλιμα στο πρόγραμμά σου. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στις 12/4 είναι ιδανική για να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου. Ένα νέο διατροφικό πλάνο, η διακοπή μιας βλαβερής συνήθειας ή η ένταξη μιας αθλητικής δραστηριότητας στην καθημερινότητά σου, ευνοούνται πολύ με αυτή τη νέα Σελήνη. Στις 19/4 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου θα σε φέρει «απέναντι» με κάποια πρόσωπα που σχετίζεσαι είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι πιθανόν να νιώθεις πως οι απόψεις σας απέχουν «έτη φωτός», όμως η επικοινωνία θα βοηθήσει σημαντικά στο να βρεθεί μία μέση οδός, ιδιαίτερα σε ζητήματα που θα εγείρουν αντιπαραθέσεις.

Στις 20/4 περνά και ο Ήλιος στο ζώδιο του Ταύρου και από τη νέα του θέση θα φωτίσει τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Δεν αποκλείεται να υπάρξει πρόσφορο έδαφος για να βελτιωθεί μία υπάρχουσα σχέση ή να ξεκινήσει μία νέα συνεργασία. Οι πλανητικές μετακινήσεις συνεχίζονται καθώς στις 23/4 ο Άρης περνά στο ζώδιο του Καρκίνου. Από τη νέα του θέση ο Άρης μπορεί να δημιουργεί δυσθυμία, η οποία ενδεχομένως θα επηρεάσει τον τρόπο που ερμηνεύεις τη συμπεριφορά των άλλων απέναντι σου. Προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες ιδιαίτερα σε αισθηματικά ζητήματα, καθώς αυτά φαίνεται πως θα επηρεαστούν περισσότερο από τη συναισθηματική υπερχείλιση που μπορεί να προκαλέσει ο Άρης. Ο μήνας κλείνει με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Ταύρου-Σκορπιού) στις 27/4 η οποία θα κάνει επιτακτική την ανάγκη να ασχοληθείς είτε με κάποια σχέση είτε με κάποιες συνεργασίες που φαίνεται πως έχουν προβλήματα.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Σκορπιό.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Σκορπιό.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού έως και τα μέσα του μήνα δείχνει πως οι αισθηματικές σου υποθέσεις δεν θα αποτελούν προτεραιότητα για εσένα τουλάχιστον έως και τα μέσα του μήνα. Το κλίμα και οι προτεραιότητές σου θα αλλάξουν άρδην μετά την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου στις 15/4, η οποία θα στρέψει την προσοχή σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να σου τραβήξει το ενδιαφέρον ένα πρόσωπο στο οποίο θα επικεντρωθείς και θα δεις με ιδιαίτερη σοβαρότητα. Μία νέα σχέση είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει κατά το δεύτερο μισό του μήνα όπως και μία νέα σημαντική γνωριμία. Η πολυαστρία που θα υπάρχει στον Ταύρο μετά τις 20/4 (Ήλιος, Αφροδίτη, Ερμής και Ουρανός) δημιουργούν πολύ καλές συνθήκες για κάτι απροσδόκητο! Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση κατά το δεύτερο μισό του μήνα θα είναι πιο εύκολο να έρθεις κοντά με το σύντροφό σου και να περάσεις ουσιαστικό χρόνο μαζί του. Οι κοινές δραστηριότητες, οι συζητήσεις για μελλοντικά όνειρα ακόμα και κάποια σχέδια που έχετε για το καλοκαίρι θα δημιουργήσουν ένα πολύ καλό κλίμα μεταξύ σας, το οποίο θα αναζωογονήσει τη σχέση που ήδη υπάρχει.

Δες επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Ο μήνας φαίνεται πως θα ξεκινήσει λίγο απαιτητικά για εσένα όσον αφορά τον επαγγελματικό τομέα καθώς είναι πολύ πιθανόν να «ξεφυτρώνουν» δουλειές και υποχρεώσεις ακόμα και από εκεί που δεν το περιμένεις. Ακόμα και αν η φυσική σου παρουσία δεν βρίσκεται στη δουλειά σίγουρα το μυαλό σου θα βρίσκεται σε αυτή, κάτι το οποίο μπορεί να φέρει νέες ιδέες όσον αφορά επαγγελματικά ζητήματα. Μετά τις 20/4 με την πολυαστρία που θα υπάρξει στο ζώδιο του Ταύρου θέματα που αφορούν επαγγελματικές σχέσεις αλλά και συνεργασίες θα βρίσκονται στο προσκήνιο. Τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία σε περίπτωση που θέλεις να αλλάξεις ή να διευθετήσεις κάτι σε μία συνεργασία. Προς το τέλος του μήνα ενδεχομένως να υπάρξει προσμονή για ένα επαγγελματικό βήμα. 

Μηνιαίες Προβλέψεις Απριλίου 2021 από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Ζώδια 2021 από τον Χρίστο Ντούβλη. Τι θα μας φέρει η νέα χρονιά;

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-04-2021 00:00:00