blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Σκορπιός
 
blank
Σκορπιός
Σκορπιός 23/10-22/11

Μηνιαίες Προβλέψεις - Σκορπιός

Μήνας   Ιούνιος 2024    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 38

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Σκορπιό το μήνα Ιούνιο 2024 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Σκορπιέ ο Ιούνιος ξεκινά με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο που κυβερνά τους Διδύμους (3/6) και τη σύνοδο του με το Δία (4/6) φέρνοντας ευκαιρίες για να διευθετήσεις ζητήματα τα οποία σχετίζονται με δάνεια, ασφάλειες, οφειλές, κληρονομιές και τον οικονομικό τομέα σε γενικότερο πλαίσιο. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων (6/6) και το τετράγωνο της με τον Κρόνο από τους Ιχθύς καταδεικνύει πως θα χρειαστεί να είσαι πολύ σχολαστικός με οτιδήποτε αφορά οικονομικές σχέσεις (όπως για παράδειγμα οικονομικά μεταξύ συνεταίρων) ώστε να μη δημιουργηθούν προβληματισμοί και αρνητικές καταστάσεις με αφορμή αυτά. Όσο πιο συνετά προσεγγίσεις και διαχειριστείς ζητήματα του ταμείου τόσο πιο αποτελεσματικές θα είναι οι κινήσεις σου.

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου στις 9/6 καταδεικνύει την αρχή ενός διαστήματος που θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς πιθανό η ένταση να μεταφερθεί εκεί. Από τις 17/6 πολλά πράγματα θα αρχίσουν να βελτιώνονται καθώς η είσοδος της Αφροδίτης και του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου (λίγες ημέρες μετά στις 20/6 θα περάσει και ο Ήλιος στο ίδιο ζώδιο) καταδεικνύουν μία πιο ευχάριστη περίοδο με περισσότερες ευκαιρίες για ένα ταξιδάκι, κάποιες κοινωνικές επαφές και συναντήσεις με αγαπημένους σου. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω (22/6) θα δημιουργήσει τη διάθεση να αφιερώσεις χρόνο στο να επικοινωνήσεις ή να συναντήσεις αγαπημένα πρόσωπα που βρίσκονται όχι μόνο στο στενό αλλά και στο ευρύτερο σου περιβάλλον.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Με την Αφροδίτη και τον Ερμή να βρίσκονται στο ζώδιο των Διδύμων στον 8ο ηλιακό σου οίκο φαίνεται πως θα υπάρχουν στιγμές που θα δημιουργούν ή θα εγείρουν συναισθηματική ένταση και πάθος σε μία σχέση ή γνωριμία που έχεις κάνει. Το πρώτο μισό του μήνα θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσοχή στη διαχείριση των συναισθημάτων σου, καθώς θα υπάρχει μία εσωτερική ένταση, η οποία πολύ συχνά μπορεί να σε οδηγεί να πεις και να κάνεις πράγματα με παρόρμηση. Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου από τις 9/6 καταδεικνύει πως γενικά ο τομέας των σχέσεων θα χρειαστεί προσοχή αυτό το διάστημα, καθώς μπορεί να δημιουργούνται συχνά πυκνά αφορμές για εντάσεις. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να έχεις μεγαλύτερη κατανόηση προς κάποια ζητήματα τα οποία σε ενοχλούν στο σύντροφό σου, ώστε να διαφυλάξεις την ηρεμία και το καλό κλίμα στη σχέση σας. Η παρουσία του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου από τις 17/6 θα προσφέρει μία «χείρα βοηθείας» καθώς θα συμβάλει στις συναισθηματικές ισορροπίες και στην ανάγκη ύπαρξης ενός καλού κλίματος χωρίς εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος από τις 17/6 και μετά είναι πιθανόν να ξεκινήσει μία νέα πολλά υποσχόμενη γνωριμία με την οποία καθημερινά θα ανακαλύπτεις πόσα κοινά έχεις, κάτι το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε μία νέα σχέση. Γενικά το δεύτερο μισό του Ιουνίου θα είναι πιο βοηθητικό για να ξεκινήσει μία νέα γνωριμία, η οποία μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι σταθερό για εσένα.

Δες επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Οι πρώτες ημέρες του Ιουνίου μπορεί να έχουν λίγο τρέξιμο για επαγγελματικά ζητήματα και κάποιες υποχρεώσεις της εργασιακής ρουτίνας, όμως όσο προχωρά ο Ιούνιος τόσο αυτές θα μειώνονται. Μέχρι και τα μέσα του μήνα θα υπάρξουν ευκαιρίες να διευθετήσεις κάποια ζητήματα οικονομικής φύσεως, ιδιαίτερα αν ασχολείσαι με το επιχειρείν ή υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες μεταξύ συνεταίρων. Από τις 9/6 θα χρειαστεί να δίνεις περισσότερη προσοχή σε συζητήσεις και συναντήσεις που θα έχεις με συνεργάτες σου αλλά και πρόσωπα που βρίσκονται ή σχετίζονται με κάποιο τρόπο με τη δουλειά σου, καθώς η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου μπορεί να δημιουργεί κάποιες εντάσεις.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Μαΐου 2024, από την Κατερίνα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-06-2024 00:00:00