Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Σκορπιός
 
blank
Σκορπιός
Σκορπιός 23/10-22/11

Μηνιαίες Προβλέψεις - Σκορπιός

Μήνας   Ιούλιος 2021    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 36

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Σκορπιό το μήνα Ιούλιο 2021 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Σκορπιέ μου ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που σε καλεί να επικεντρωθείς σε κάποιες απαιτητικές καταστάσεις είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, ώστε να είναι πιο εύκολο κατά το δεύτερο μισό του να βρεις χρόνο να χαλαρώσεις, να κάνεις διακοπές και να περάσεις ξέγνοιαστες στιγμές. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στις 10/7 φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα τα οποία σχετίζονται με πρόσωπα του ευρύτερου σου περιβάλλοντος καθώς και κάποια θέματα που αφορούν είτε την εκπαίδευση είτε ένα ταξίδι. Είναι πιθανόν να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στα σχέδιά σου, όπως είναι εξίσου πιθανό να προκύψουν και νέα δεδομένα τα οποία θα σε κάνουν να αλλάξεις προτεραιότητες.

Έως και τα μέσα Ιουλίου θα είναι σε ισχύ δύσκολοι σχηματισμοί όψεων μεταξύ της Αφροδίτης και του Άρη που βρίσκονται στο ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο και τον Κρόνο στον Υδροχόο. Αυτό δείχνει πως κάποια ζητήματα ιδιαίτερα αυτά που αφορούν επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες μπορεί να σου δημιουργήσουν πίεση. Από τις 22/7 που θα βρίσκεται και ο Ήλιος στο ζώδιο του Λέοντα θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες για να διευθετήσεις θέματα που αφορούν τη δουλειά αλλά και να ξεχωρίσεις με τις επαγγελματικές σου ικανότητες. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 24/7 φέρνει για άλλη μία φορά στο προσκήνιο εκτός από επαγγελματικά θέματα και κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις τις οποίες έχεις παραμελήσει. Με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στις 29/7 θα ξεκινήσει ένα διάστημα πολύ πιο άνετο και χαλαρό για εσένα, καθώς φαίνεται πως θα δώσεις μεγαλύτερη προσοχή σε οτιδήποτε θέλεις να κάνεις και όχι μόνο σε αυτά που πρέπει να κάνεις.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Σκορπιό.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Σκορπιό.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Μέχρι και τα μέσα του μήνα οι δυσαρμονικές όψεις της Αφροδίτης και του Άρη από το Λέοντα με τον Κρόνο και τον Ουρανό δείχνουν πως ίσως υπάρξουν κάποια σκαμπανεβάσματα σε μία προσωπική σχέση. Αιτία για αυτά θα αποτελέσουν κάποια επαγγελματικά θέματα ή το γεγονός πως θα δώσεις μεγαλύτερη βάση σε άλλους τομείς, με αποτέλεσμα να υπάρξουν τριβές με το ταίρι σου για αυτό το λόγο. Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου στις 22/7 η διάθεση σου θα αλλάξει προς το καλύτερο και φαίνεται πως θα υπάρξει τρόπος για να γεφυρωθεί το χάσμα σε μία σχέση που σε ενδιαφέρει. Αν είσαι ελεύθερος μετά τις 22/7 οι πιθανότητες να γνωρίσεις νέα πρόσωπα -ιδιαίτερα μέσα από τον κύκλο των φίλων σου- θα αυξηθούν με γεωμετρική πρόοδο. Στο τέλος του μήνα (29/7) η είσοδος του Άρη στην Παρθένο ενισχύει το παραπάνω σενάριο, ότι θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος για νέες γνωριμίες και φλερτ, δείχνοντας πως ο Αύγουστος προμηνύεται περισσότερο δοτικός για εσένα και τις αισθηματικές σου υποθέσεις.

Δες επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Ο επαγγελματικός τομέας και κάποια ζητήματα τα οποία έχουν κάνει την εμφάνισή τους και είναι αρκετά απαιτητικά θα σε απασχολήσουν πολύ έως και τα μέσα του μήνα. Είναι πιθανό να δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις με τα πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον με αφορμή τη διαφορετική προσέγγιση συγκεκριμένων θεμάτων. Αυτές οι αντιπαραθέσεις δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε τριγμούς σε κάποιες επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες. Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου στις 11/7 και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από τους Ιχθύς θα υπάρξουν ευκαιρίες για καλύτερη επικοινωνία άρα και διευθέτηση των θεμάτων που αφορούν τη δουλειά. Να θυμάσαι πως οι επαγγελματικές υποθέσεις, συναντήσεις, συμφωνίες και επαγγελματικά ραντεβού θα πρωτοστατήσουν αυτό το μήνα, καθώς η δουλειά είναι κάτι που θα σε απασχολήσει αρκετά κατά τη διάρκεια του Ιουλίου.

Μηνιαίες Προβλέψεις Αυγούστου 2021 από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Ζώδια 2021 από τον Χρίστο Ντούβλη. Τι θα μας φέρει η νέα χρονιά;

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-07-2021 00:00:00