Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Σκορπιός
 
blank
Σκορπιός
Σκορπιός 23/10-22/11

Μηνιαίες Προβλέψεις - Σκορπιός

Μήνας   Νοέμβριος 2020    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 36

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Σκορπιό το μήνα Νοέμβριο 2020 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Σκορπιέ μου ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που θα υπάρχει μία πολυαστρία στο ζώδιό σου η οποία φαίνεται πώς θα σε δραστηριοποιήσει και σε επαγγελματικά αλλά και σε προσωπικά ζητήματα. Στις 4/11 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού δημιουργώντας μία πολύ καλή διάθεση σε συζητήσεις οι οποίες θα γίνονται χωρίς τις παρανοήσεις του προηγούμενου διαστήματος. Από τις 11/11 που ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιό σου δεν αποκλείεται να έρθουν στο προσκήνιο παρασκηνιακές συζητήσεις και ενέργειες που είχαν γίνει σε παρασκηνιακό επίπεδο το προηγούμενο διάστημα. Τώρα φαίνεται πως θα αποκτήσεις μία καλύτερη εικόνα και για πρόσωπα αλλά και για καταστάσεις οι οποίες φαινόντουσαν μπερδεμένες πριν από λίγο καιρό. 

Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου στις 15/11 έχει πολύ βοηθητικές όψεις οι οποίες δείχνουν πως γύρω σου υπάρχουν πρόσωπα έτοιμα να σε βοηθήσουν σε οτιδήποτε και αν χρειαστείς. Η υποστήριξη από τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου θα είναι πολύ βοηθητική όχι μόνο σε ψυχολογικό επίπεδο αλλά και σε πρακτικό. Την ίδια ημέρα με τη νέα Σελήνη ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού, κάτι που θα δώσει μία ανάσα στον οικονομικό τομέα. Στις 22/11 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη φέρνει ιδέες οι οποίες θα μπορούσαν να αλλάξουν προς το καλύτερο στις οικονομικές σου απολαβές. Ένα μπόνους από τη δουλειά ή κάποια έξτρα έσοδα είναι πιθανό σενάριο για αυτό το μήνα. Βέβαια θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με τη διαχείριση τους, καθώς η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 30/11 στον άξονα Διδύμων-Τοξότη δείχνει πως με κάποιο τρόπο στο τέλος του μήνα το ταμείο θα είσαι «ίσα βάρκα, ίσα νερά». 

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Σκορπιό.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Σκορπιό.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Το γεγονός πως ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Ζυγό στις 4/11 δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες για αυτό το μήνα καθώς φαίνεται πως η επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο στην επαφή σου με πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν. Από τις 11/11 που ο Ερμής θα περάσει στο δικό σου ζώδιο φαίνεται πως θα έχεις μία συζήτηση είτε με το σύντροφό σου είτε αν είσαι ελεύθερος με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, η οποία θα σου αποκαλύψει πολλά και θα σε βοηθήσει να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Με την είσοδο της Αφροδίτης στο δικό σου ζώδιο στις 21/11 ξεκινάει ένα νέο ελπιδοφόρο διάστημα για την προσωπική σου ζωή, με ανεβασμένη διάθεση και πολλές ευκαιρίες. Δεν αποκλείεται να υπάρξει ένα νέο ειδύλλιο ή ένα έντονο φλερτ! Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε αυτήν και στο σύντροφό σου και είναι σίγουρο πως θα βγεις κερδισμένος.

Δες επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αυτό το μήνα θα παρατηρήσεις πως θα βρεις ξανά τη διάθεση για να ξεμπερδεύεις με κάποιες επαγγελματικές εκκρεμότητες του παρελθόντος και από τα μέσα του μήνα φαίνεται πως θα υπάρξουν τέτοιες συγκυρίες στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, που θα είναι πολύ ευνοϊκές και για εσένα αλλά και για τη δουλειά σου. Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει και η ορθή πορεία του Ερμή από τις 4/11 αλλά και η ορθή πορεία του Άρη στις 15/11 όπου δημιουργούν ξανά μία κανονικότητα η οποία είχε εκλείψει το προηγούμενο διάστημα. Η επικοινωνία με συναδέλφους σου, η διευθέτηση των επαγγελματικών ζητημάτων που έχετε αναλάβει από κοινού, καθώς και το κλίμα στη δουλειά θα είναι πολύ καλύτερο, κάτι το οποίο μόνο θετικά νέα μπορεί να φέρει. Με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη στις 22/11 δεν αποκλείεται να υπάρξει μία θετική αλλαγή προς εσένα στη δουλειά όπως μία προαγωγή, ένα μπόνους ή η αναγνώριση των προσπαθειών σου.

Μηνιαίες Προβλέψεις Νοεμβρίου 2020 από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Δείτε όλα τα βίντεο με προβλέψεις στο κανάλι μας στο Youtube.

myastro videosplay

Σκορπιός 2020 - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή.

myastro videosplay

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-11-2020 00:00:00