blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Σκορπιός
 
blank
Σκορπιός
Σκορπιός 23/10-22/11

Μηνιαίες Προβλέψεις - Σκορπιός

Μήνας       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 36

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Σκορπιό το μήνα Σεπτέμβριο 2019 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Το πρώτο μισό του μήνα θα είναι γεμάτο συναντήσεις και επαφές με φίλους γνωστούς και πρόσωπα με τα οποία συναναστρέφεσαι σε μία κοινή ομάδα. Αιτία για αυτό θα αποτελέσει η πολυαστρία που υπάρχει στο ζώδιο της Παρθένου που θα σε κάνει ιδιαίτερα φιλικό και εξωστρεφή και θα δημιουργήσει και το κατάλληλο υπόβαθρο για νέες γνωριμίες. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου- Ιχθύων στις 14/9 μπορεί να σου δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες για ένα πρόσωπο που θα γνωρίσεις μέσω κάποιου φίλου σου, αλλά θα πρέπει να κρατήσεις μικρό καλάθι μέχρι να βεβαιωθείς για τις προθέσεις του. Την ίδια ημέρα με την πανσέληνο ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Ζυγού και δημιουργεί το κατάλληλο υπόβαθρο για λόγια πίσω από την πλάτη σου. Αν θέλεις να αποφύγεις κάτι τέτοιο καλό θα ήταν να κρατήσεις για εσένα σημαντικά ζητήματα. Λίγο μετά και η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Ζυγού και στις 23/9 περνά κι ο Ήλιος, δείχνοντας πως το επόμενο διάστημα θα έχει έντονη κινητικότητα μόνο που αυτή θα υπάρχει κατά κύριο λόγο σε παρασκηνιακό επίπεδο. Στο τέλος του μήνα η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο Ζυγό στις 28/9 σου λέει να είσαι προσεκτικός με οτιδήποτε ακούσεις από τον περίγυρό σου καθώς θα υπάρχουν αρκετά fake news.

Σκορπιέ, θα πάθεις...έρωτα την επόμενη εβδομάδα! Ο ανεπανάληπτος Χ. Ντούβλης προβλέπει για σένα για την επόμενη εβδομάδα!

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Σκορπιό.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Σκορπιό.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Οτιδήποτε σχετίζεται με ζητήματα καρδιάς ευνοείται το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα για αυτό αν έχεις εκκρεμότητες στον αισθηματικό τομέα, αν θέλεις να προσεγγίσεις κάποιον ή αν απλώς θέλεις να τα ξαναβρείς με τον σύντροφό σου, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία. Η πολυαστρία που θα υπάρχει στην Παρθένο θα είναι πολύ βοηθητική για την επικοινωνία σου και μάλιστα δεν αποκλείεται να φέρει και βοήθεια από τρίτα πρόσωπα. Από τις 14/9 θα υπάρξουν μετακινήσεις πλανητών στο ζώδιο του Ζυγού. Την αρχή θα κάνει ο Ερμής στις 14/9 λίγο μετά η Αφροδίτη και τέλος ο Ήλιος ο οποίος θα περάσει σε αυτό το ζώδιο στις 23/9. Αυτό δείχνει πως το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα θα υπάρξουν αρκετές παρασκηνιακές ενέργειες που θα αφορούν τα αισθηματικά σου ζητήματα. Βέβαια αυτό που θα πρέπει να έχεις κατά νου είναι πως οι παρασκηνιακές ενέργειες κάποια στιγμή έρχονται στο προσκήνιο και εκθέτουν πρόσωπα και καταστάσεις.

ΣΕ ΑΦΟΡΑ: ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ! ΜΑΘΕ ΤΩΡΑ!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά σου δεν θα σε αφορά και τόσο τουλάχιστον στις αρχές του μήνα καθώς το μυαλό σου θα παραμείνει στις διακοπές! Από τα μέσα του μήνα και έπειτα η μετακίνηση του Ερμή της Αφροδίτης και του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού δείχνει πως υπάρχει κινητικότητα σε ζητήματα στη δουλειά. Παρόλα αυτά ενδέχεται να μην τη βλέπεις, αλλά σίγουρα θα δεις τα αποτελέσματα της. Απόφυγε να πάρεις μέρος σε πηγαδάκια με ανθρώπους που σχετίζεσαι μαζί τους επαγγελματικά, καθώς είναι πάρα πολύ πιθανό στο τέλος να βρεθείς εσύ εκτεθειμένος. Επίσης καλό θα ήταν να είσαι πολύ προσεκτικός με νέες επαγγελματικές προτάσεις, καθώς μπορεί να μην ανταποκρίνονται σε αυτό που υπόσχονται.

Μηνιαίες Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2019 με την Λίνα Χαμπιλίδου.

Δείτε όλα τα βίντεο με προβλέψεις στο κανάλι μας στο Youtube.

Ζώδια 2019: Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λίνα Χαμπιλίδου.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-08-2019 15:18:59
 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι