Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Σκορπιός
 
blank
Σκορπιός
Σκορπιός 23/10-22/11

Μηνιαίες Προβλέψεις - Σκορπιός

Μήνας   Οκτώβριος 2021    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 36

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Σκορπιό το μήνα Οκτώβριο 2021 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Σκορπιέ μου ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας που θα έχει αρκετή κινητικότητα σε ορισμένα ζητήματα, όμως φαίνεται πως αυτή δεν θα γίνεται άμεσα αντιληπτή, καθώς πολλά από αυτά θα κινούνται σε παρασκηνιακό επίπεδο. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού δείχνει πως είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν κάποιες συζητήσεις οι οποίες θα έρθουν στο προσκήνιο μόλις ο Ερμής επιστρέψει σε ορθή πορεία, από τις 20/10 και μετά. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στις 6/10 και η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Άρη που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο μπορεί να ενισχύσει ή να δημιουργήσει σκέψεις οι οποίες θα σε βάλουν σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σεναρίων. Η εργασιοθεραπεία και ενασχόληση σου με ζητήματα της καθημερινότητας θα σε βοηθήσουν να απεμπλακείς από τέτοιου είδους σκέψεις, καθώς θα σε κρατήσουν απασχολημένο.

Στις 20/10 η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού - Ζυγού και ο Ερμής που θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο Ζυγό δείχνουν πως κλείνει ένα διάστημα εσωστρέφειας και πάμε σε ένα νέο εντελώς διαφορετικό -όσον αφορά τη διάθεση σου- διάστημα. Μέχρι και το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα φαίνεται πως κάποια ζητήματα τα οποία σου έχουν δημιουργήσει άγχος θα έχουν διευθετηθεί και αυτό θα είναι πάρα πολύ σημαντικό για εσένα. Στις 23/10 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού ξεκινά επίσημα ο μήνας των γενεθλίων σου, που φαίνεται πως θα έχει πολλές ευκαιρίες ιδιαίτερα για τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Στις 30/10 με την είσοδο του Άρη στο ζώδιό σου η ενέργεια σου θα φτάσει σε αρκετά υψηλά επίπεδα, όμως θα χρειαστεί να τη διοχετεύσεις προς όφελός σου και να μην την αφήσεις να διοχετευθεί σε νεύρα και ένταση.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Σκορπιό.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Σκορπιό.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Ο Ερμής θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, κάτι που δείχνει πως αρκετές αναμνήσεις του παρελθόντος θα έρθουν στο προσκήνιο και θα σε βάλουν στη διαδικασία να αναμοχλεύσεις κάποιες αισθηματικές υποθέσεις. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να πάρεις την απόφαση να δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία σε μία σχέση που είχες ή ένας πρώην σύντροφος να κάνει ξανά την εμφάνιση του. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη από τις 7/10 και από τη νέα της θέση θα αλλάξει το σκηνικό στην προσωπική σου ζωή. Μαζί της δεν αποκλείεται να αλλάξουν και οι προτεραιότητές σου όπως επίσης και οι συναισθηματικές σου ανάγκες, καθώς φαίνεται πως θα επενδύσεις χρόνο και προσοχή στον άνθρωπο που θα σε κάνει να γελάς και να περνάς όμορφα!

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση να θυμάσαι πως η ειλικρίνεια και η καλή επικοινωνία θα παίξει το σημαντικότερο ρόλο για τη σχέση σου αυτό το μήνα. Απόφυγε να κάνεις κάποιες κινήσεις χωρίς «προειδοποίηση» ιδιαίτερα αν αυτές που αφορούν εσένα και το ταίρι σου, καθώς η εμπιστοσύνη όχι μόνο θα παίξει τον πιο σημαντικό ρόλο αυτό το μήνα αλλά θα έχει τον ίδιο σημαντικό ρόλο και για την εξέλιξη της σχέσης σας. Στις 20/10 ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία και στις 23/10 ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιό σου, κάτι που θα δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες για να επικοινωνήσεις χωρίς τα εμπόδια του προηγούμενου διαστήματος και να κάνεις αισθητή την παρουσία σου εκεί που θέλεις.

Δες επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αυτό το μήνα είναι πιθανό να νιώθεις πως υπάρχει μία στασιμότητα όσον αφορά ζητήματα του επαγγελματικού τομέα όμως η αλήθεια είναι πως θα υπάρχει κινητικότητα, μόνο που αυτή δεν θα γίνει και τόσο εμφανής. Η πολυαστρία που θα υπάρχει στο ζώδιο του Ζυγού     -ανάμεσά τους ο ανάδρομος Ερμής και ο Άρης- φέρνουν συζητήσεις, κινήσεις και δράσεις οι οποίες θα γίνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Καλό θα ήταν να αποφύγεις παρασκηνιακές ενέργειες και συζητήσεις οι οποίες θα μπορούσαν -αν έρθουν στο προσκήνιο- να σε εκθέσουν απέναντι σε συγκεκριμένα πρόσωπα στη δουλειά. Από τις 20/10 που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία θα έρθουν στο προσκήνιο πληροφορίες, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να συνθέσεις το παζλ κάποιων συγκεκριμένων επαγγελματικών ζητημάτων.

Μηνιαίες Προβλέψεις Οκτωβρίου 2021 από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Ζώδια 2021 από τον Χρίστο Ντούβλη. Τι θα μας φέρει η νέα χρονιά;

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-10-2021 00:00:00