blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Σκορπιός
 
blank
Σκορπιός
Σκορπιός 23/10-22/11

Μηνιαίες Προβλέψεις - Σκορπιός

Μήνας       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 36

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Σκορπιό το μήνα Μάρτιο 2020 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κάνεις ένα βήμα πίσω από ζητήματα που θεωρείς σημαντικά προκειμένου να ανασυνταχθείς και να δώσεις χρόνο και σε εσένα αλλά και στους «άλλους». Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου έως τις 10/3 δείχνει πως είναι πολύ πιθανόν να έρθει στο προσκήνιο ένα παρελθοντικό ζήτημα που σχετίζεται είτε με το σπίτι σου είτε με την ακίνητη περιουσία σου. Απόφυγε οικονομικά ανοίγματα και επενδύσεις τουλάχιστον μέχρι τις 11/3 καθώς είναι πολύ πιθανόν να είναι «άνθρακας ο θησαυρός». Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 9/3 στον άξονα Παρθένου- Ιχθύων με την εμπλοκή του Ποσειδώνα, δείχνει πως οι πρώτες ημέρες του μήνα θα είναι αρκετά απατηλές και στα αισθηματικά σου ζητήματα. Στις 11/3 που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου και στις 16/3 θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων δίνοντας λύση σε ένα αισθηματικό σου θέμα το οποίο σε απασχολεί καιρό τώρα. Λίγες ημέρες μετά (20/3) ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Κριού εγκαινιάζοντας μία πολύ καλή περίοδο για εργασιακά ζητήματα, αρκεί να τους δώσεις προτεραιότητα. Στις 22/3 ο Κρόνος περνά στο ζώδιο του Υδροχόου καλώντας σε να αναλάβεις τα «οικογενειακά βάρη» καθώς και υποχρεώσεις που απορρέουν από πρόσωπα της οικογένειάς σου. Στις 24/3 νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού σου λέει να μη φοβηθείς να αναλάβεις δράση σε εργασιακά ζητήματα, αρκεί να έχεις κρατήσει τα μαθήματα του παρελθόντος.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Σκορπιό.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Σκορπιό.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Ο μήνας ξεκινά με πολύ καλή διάθεση για εσένα παρότι ο ανάδρομος Ερμής θα δημιουργεί καθυστερήσεις και θα βάζει επικοινωνιακά εμπόδια σε νέες γνωριμίες έως τις 11/3. Η καλή διάθεση σχετίζεται άμεσα με την Αφροδίτη που περνά στο ζώδιο που βρίσκεται απέναντί σου, τον Ταύρο. Αυτό δείχνει πως θα επηρεάσει θετικά τον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων και θα φέρει καλά νέα σε αυτόν. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση δεν αποκλείεται να υπάρξει ένα καλό κλίμα σε αυτή, το οποίο θα σας φέρει κοντά και θα σε βοηθήσει να την ανανεώσεις. Αν είσαι ελεύθερος μία νέα γνωριμία με εξέλιξη είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο, καθώς και η επιστροφή μιας παλαιότερης. Μέχρι τις 11/3 καλό θα είναι να αποφύγεις να «ξανά-ζεστάνεις φαγητό» μιας και υπάρχουν πιθανότητες να συνειδητοποιήσεις πως πάλι δεν τρώγεται! Το δεύτερο μισό του μήνα προμηνύεται πολύ καλύτερο καθώς ο Ερμής θα έχει επιστρέψει σε ορθή πορεία και θα βοηθήσει ιδιαίτερα να λυθούν παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί το προηγούμενο διάστημα στην προσωπική σου ζωή.

Μήπως σε απατά; Μάθε μέσα από το ζώδιό του ΕΔΩ!

Ωριαία αστρολογία, Προβλέψεις για κάθε ώρα και στιγμή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στην αρχή του μήνα είναι πιθανόν να έρθουν στο προσκήνιο επαγγελματικά ζητήματα του παρελθόντος τα οποία για κάποιο λόγο θα αρχίσουν να αναμοχλεύονται, πρόσεξε τα καθώς μπορεί να δημιουργήσουν θέματα στο παρόν. Έως και τα μέσα του μήνα μπορεί να σου γίνει μία πολύ καλή πρόταση όμως το θέμα είναι να εξετάσεις αν κρύβεται και κάποια «παγίδα» πίσω από αυτήν μιας και κάτι τέτοιο είναι πιθανό. Από τις 11/3 που ο Ερμής θα περάσει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου και στις 16/3 που θα κάνει την είσοδό του στο ζώδιο των Ιχθύων, θα παρατηρήσεις πως η επικοινωνιακή σου άνεση θα αποτελέσει σημαντικό σύμμαχο τις επαγγελματικές σου υποθέσεις. Η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου στις 22/3 μπορεί να σε ωθήσει να πάρεις μία απόφαση η οποία θα σου ανοίξει ένα νέο δρόμο σε επαγγελματικό επίπεδο με πολύ καλές προοπτικές εξέλιξης αλλά και πολλή δουλειά.

Μηνιαίες Προβλέψεις Μαρτίου 2020, από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Δείτε όλα τα βίντεο με προβλέψεις στο κανάλι μας στο Youtube.

myastro videosplay

Σκορπιός 2020 - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή.

myastro videosplay

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-03-2020 00:00:00