blank
Βρίσκεστε Eδώ>> / /
 
blank
 
Σκορπιός
Σκορπιός 23/10-22/11

Μηνιαίες Προβλέψεις - Σκορπιός

Μήνας       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Σκορπιό το μήνα Φεβρουάριο 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Ο Φεβρουάριος είναι μήνας με πολλές εναλλαγές και ξαφνικά γεγονότα για το ζώδιό σου, πολλά από τα οποία θα σε χαροποιήσουν. Με τον Ερμή να κινείται στον Υδροχόο από τις 7 μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου, θα έχεις έντονη καθημερινότητα με πολλές επαφές και θα κληθείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις σχετικά με τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες που θέλουν ξεκαθαρίσματα. Με την Αφροδίτη να μετακινείται στον Κριό από τις 3 και μετά, η φαντασία και η λογική σου θα είναι πολύ έντονες και η άποψή σου για τη ζωή ξεκάθαρη, ενώ η ευαισθησία σου θα αυξηθεί και θα σε προκαλεί να απολαμβάνεις περισσότερο τα πράγματα. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, με τον Ήλιο να κινείται στους Ιχθείς και την Έκλειψη Ηλίου να λαμβάνει χώρα στις 26 στο ίδιο ζώδιο, θα διανύσεις μία περίοδο ψυχικού εξαγνισμού και θα έχεις πολύ καλή διάθεση και δυναμικότητα που θα σε βοηθήσει στην καθημερινότητά σου. Μέχρι τέλος του μήνα, θα έχεις βγάλει τα συμπεράσματά σου και θα ξέρεις τι θέλεις, αλλά και τι πρέπει να κάνεις. Κάνε υπομονή!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, αυτό το μήνα θα μπορέσεις να σταθεροποιήσεις πολλά πράγματα στη σχέση σου και να βάλεις μια τάξη σε όλα αυτά που μπορεί να σε αποσυντονίζουν. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις όλα αυτά τα θέματα που σε απομακρύνουν από κοντά του. Ξέρεις πολύ καλά τι σου γίνεται και τι ζητάς, αλλά για άλλη μια φορά θα πρέπει να δεις μερικές καταστάσεις ρεαλιστικά και να μην παρασυρθείς από κάποιες στιγμές που μπορεί να έφεραν προβλήματα. Από τις 3 του μήνα και μετά, που η Αφροδίτη θα εισέλθει στον Κριό, θα δεις ότι σιγά- σιγά πολλά θέματα θα παίρνουν μια σειρά και θα νιώθεις καλύτερα ψυχικά. Μέχρι τέλος του μήνα θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις για τη σχέση σου, ενώ ο ερωτισμός σου θα είναι πραγματικά στα ύψη. Όσο για εσένα που κοιμάσαι αγκαλιά με την μοναξιά σου, μην το βάζεις κάτω και απογοητεύεσαι, γιατί η Αφροδίτη θα σου ανοίξει πόρτες και διαύλους επικοινωνίας με ένα άτομο που έχεις βάλει καιρό στο μάτι. Στόλισε λίγο τα λόγια σου, αλλά και τον εαυτό σου, και ο στόχος σου θα κατακτηθεί!

Κάνε την πιο αξιόπιστη επιλογή για την προσωπική σου πρόβλεψη!
Κάλεσε τους διάσημους αστρολόγους του Myastro.gr στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Από τις πρώτες ημέρες του μήνα θα έχεις καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και θα ξεπεράσεις πολλά προβλήματα, που μπορεί να έχεις μέχρι τώρα στη δουλειά σου. Φρόντισε να κινηθείς γρήγορα για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις και να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Τις ημέρες κοντά στην Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 11 στο ζώδιο του Λέοντα, θα έχεις κάποιες υποσχέσεις στη δουλειά σου, που θα σε φέρουν στα όρια σου, αλλά με λίγη υπομονή θα τις τακτοποιήσεις και αυτές και το μέλλον σου θα γίνει πιο ελπιδοφόρο από ποτέ. Προσπάθησε να μείνεις μακριά από συγκρούσεις και εντάσεις που θα προκληθούν με ή μεταξύ των συναδέλφων σου και κράτησε ουδέτερη στάση. Τα οικονομικά σου θα έχουν τον κυρίαρχο ρόλο αυτό το μήνα. Από τις πρώτες ημέρες θα θέλεις να τακτοποιήσεις πολλές εκκρεμότητες που σε αγχώνουν αρκετά. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, ενώ μπορείς να τακτοποιήσεις θέματα γραφειοκρατικά, νομικά ή ακίνητης περιουσίας. Όλα αυτά όμως, φρόντισε να τα διευθετήσεις το πρώτο μισό του μήνα, που το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί αισθητά.

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 25
MyAstro WebTv

 
 
blank
loading...
 
 
blank