blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Σκορπιός
 
blank
Σκορπιός
Σκορπιός 23/10-22/11

Μηνιαίες Προβλέψεις - Σκορπιός

Μήνας   Αυγούστου 2017    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
blank

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Σκορπιό το μήνα Αύγουστο 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Αγαπητέ Σκορπιέ, ο μήνας αυτός μοιάζει αφιερωμένος στα θέματα καριέρας , τα οποία θα βρίσκονται στο πρώτο πλάνο όλες αυτές τις ημέρες. Προς το παρόν, αφήνεις για λίγο πιο πίσω τα ζητήματα που αφορούν στην ψυχολογία σου ή στην οικογένειά σου. Η επιτυχία σου στα επαγγελματικά ,όμως, θα έχει θετικό αντίκτυπο στην ψυχολογία και στην διάθεση της οικογενειακής εστίας. Να ξέρεις ότι οι αγαπημένοι σου άνθρωποι βρίσκονται στο πλάι σου για να σε στηρίξουν. Επίσης, η θέση των πλανητών σε ωθεί να ασχοληθείς ακόμη περισσότερο με θέματα που αφορούν αποκλειστικά εσένα. Ο δυναμισμός σου θα είναι πολύ εμφανής και θα κινηθείς με ιδιαίτερη αυτονομία. Μπορείς να θέσεις πλάνο δραστηριοτήτων και να το ακολουθήσεις με πειθαρχία και επιμονή. Να ξέρεις ότι θα έχεις τη δύναμη να αλλάξεις όποια κατάσταση επιθυμήσεις προς όφελός σου και για αυτό δεν θα χρειαστείς την εύνοια του κοινωνικού σου περίγυρου. Η δύναμη πηγάζει από μέσα σου. Η πνευματικότητά σου παίζει, επίσης,  καθοριστικό ρόλο για το ζώδιό σου και αυτή είναι που θα κινήσει τα νήματα τόσο στην προσωπική σου ζωή όσο και στην επαγγελματική και κοινωνική.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Ο μήνας αυτός αναμένεται άκρως ερωτικός για το ζώδιό σας, καθώς η αισθησιακή σας πλευρά θα υπερτερεί και θα καθοδηγεί τα βήματά σας στη σχέση σας ή στην προσέγγισή σας με το άλλο φύλο. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, θα νιώσεις την ανάγκη να αναζητήσεις την αγάπη , αλλά να ξέρεις ότι αυτή ήδη σε αναζητά και πολύ σύντομα θα μπορέσεις να ξεκινήσεις μια νέα σχέση. Η πνευματική σου πλευρά κυριαρχεί και δεν αποκλείεται αυτή να σε οδηγήσει σε ένα πρόσωπο που θα αποβεί καθοριστικό για τη ζωή σου. Οι κοινωνικές και επαγγελματικές σου διασυνδέσεις είναι ,επίσης, πιθανό να σε βοηθήσουν να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Επομένως, κράτησε τα μάτια σου ανοιχτά και αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος, θα έχεις την ευκαιρία να ανανεώσεις τη σχέση σου και να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου. Δεν σου αρκεί να κατακτήσεις απλά το ταίρι σου, θέλεις να νιώσεις ότι σου ανήκει και πνευματικά.

Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr!
Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 ΜΟΝΟ 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Ο τομέας της καριέρας θα είναι ιδιαίτερα προκλητικός και απαιτητικός αυτόν τον μήνα, αλλά δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς, αφού θα τα καταφέρεις μια χαρά εξαιτίας του δυναμικού σου χαρακτήρα και των πολλών ικανοτήτων σου. Οι προσδοκίες σου στα επαγγελματικά δεν περιορίζονται μόνο στην προσωπική σου εξέλιξη, αλλά αναζητούν και την οικονομική επιβράβευση. Με την επιμελή δουλειά σου τα αποτελέσματα που περιμένεις θα έρθουν σύντομα. Να ξέρεις ότι θα έχεις την στήριξη των συνεργατών και των ανωτέρων σου , ενώ το κύρος σου ενισχύεται. Θα σου δοθεί, ακόμη, η ευκαιρία να αναλάβεις καινούριες αρμοδιότητες, μέσα από τις οποίες θα αποδείξεις περίτρανα το εύρος των δυνατοτήτων σου. Στα οικονομικά σου, αναμένεται άνθιση την περίοδο αυτή , γεγονός που οφείλεται στην εύνοια που δέχεσαι πλανητικά. Η πρώτη εβδομάδα του μήνα, είναι ιδανική για να ξεκινήσεις νέες συνεργασίες ή να υπογράψεις συμβόλαια. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις.

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 29
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-07-2017 13:43:56
loading...
MyAstro WebTv

 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι