blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Σκορπιός
 
blank
Σκορπιός
Σκορπιός 23/10-22/11

Μηνιαίες Προβλέψεις - Σκορπιός

Μήνας   Ιανουάριος 2021    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 36

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Σκορπιό το μήνα Ιανουάριο 2021 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Σκορπιέ μου ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας που χρειάζεται προσοχή καθώς θα δημιουργήσει αρκετές προκλήσεις σε συγκεκριμένους τομείς με αποτέλεσμα να υπάρξουν απαιτήσεις αλλά και υποχρεώσεις. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου στις 7/1 δείχνει πως θα έρθει στο προσκήνιο η υποβόσκουσα ένταση του προηγούμενου διαστήματος, ιδιαίτερα για ζητήματα που σχετίζονται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Είναι πιθανό να νιώσεις πως οι «άλλοι» κινούνται «εχθρικά» απέναντί σου ή σου δίνουν αφορμές για να εκνευριστείς, όμως καλό θα ήταν να μην πέσεις σε αυτή την παγίδα. Στις 13/1 η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερου σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, μπορεί να φέρει αιχμηρές κουβέντες μεταξύ εσένα και προσώπων που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Από τις 19 έως και τις 23/1 η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό στον Ταύρο και το τετράγωνο που θα σχηματίσουν με το Δία και τον Κρόνο στον Υδροχόο δεν θα σε βοηθήσουν να δεις τους κινδύνους που ελλοχεύουν σχετικά με τις αποφάσεις που είσαι έτοιμος να πάρεις σε ζητήματα διαπροσωπικών σχέσεων. Για αυτό το λόγο καλό θα ήταν να αποφύγεις οποιαδήποτε τελεσίδικη απόφαση κατά το παραπάνω διάστημα. Στις 20/1 περνά και ο Ήλιος στο ζώδιο του Υδροχόου και από τη νέα του θέση θα σε οδηγήσει να επικεντρωθείς στα ζητήματα που αφορούν το σπίτι που μένεις αλλά και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Ο μήνας θα κλείσει με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 28/1 η οποία θα φέρει στο προσκήνιο επαγγελματικά ζητήματα και οικογενειακές υποχρεώσεις, οι οποίες θα σου δημιουργήσουν πίεση λόγω του ότι πρέπει να διευθετηθούν άμεσα.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Σκορπιό.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Σκορπιό.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η επικοινωνία με το σύντροφό σου και μάλιστα η ουσιαστική επικοινωνία θα είναι πάρα πολύ σημαντική για την εξέλιξη της σχέσης σας και την αποφυγή καυγάδων για αυτό το μήνα. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου στις 7/1 δείχνει πως αυτό δεν θα είναι και τόσο εύκολο, γιατί ενδεχομένως να υπάρξουν αρκετές στιγμές που θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου. Παρόλα αυτά θα πρέπει να θυμάσαι πως με την καλή επικοινωνιακή διάθεση και την ήρεμη προσέγγιση των ζητημάτων που σας απασχολούν θα είναι πιο εύκολο να βρεθεί λύση. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στις 8/1 μπορεί να δημιουργήσει εσωστρέφεια μα την ίδια στιγμή θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να αφουγκραστείς ουσιαστικά ποια είναι αυτά που πρέπει να επικεντρωθείς, είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση. Ο μήνας μπορεί να έχει εντάσεις λόγω των υπολοίπων υποχρεώσεων και φαίνεται πως αν είσαι ελεύθερος μετά τις 20/1 θα είναι πιο εύκολο να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο το οποίο σου έχει τραβήξει ή θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον.

Δες επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Οι συζητήσεις που αφορούν επαγγελματικά ζητήματα θα έχουν την τιμητική τους αυτό το μήνα, όμως φαίνεται πως ακόμα και την τελευταία στιγμή θα υπάρχουν θέματα τα οποία δεν θα είναι βοηθητικά ως προς τη διευθέτηση αυτών. Ο Άρης θα βρίσκεται από τις 7/1 απέναντί σου στο ζώδιο του Ταύρου και αυτή η θέση καθιστά δύσκολη την επικοινωνία, ενδεχομένως μπορεί να φέρει και διαφωνίες οι οποίες θα μετατραπούν σε συγκρούσεις αν δεν κρατήσεις τα προσχήματα. Αυτό το μήνα μπορεί να έχεις την αίσθηση πως πατάς σε κινούμενη άμμο όσον αφορά τη δουλειά ή πως δεν είναι εύκολο να υλοποιήσεις κάποια σχέδια που έχεις κατά νου. Καλό θα ήταν να δείξεις υπομονή μέχρι να εμφανιστεί η κατάλληλη στιγμή για να βάλεις μπροστά τα σχέδιά σου.

Μηνιαίες Προβλέψεις Φεβρουάριου 2021 από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Ζώδια 2021 από τον Χρίστο Ντούβλη. Τι θα μας φέρει η νέα χρονιά;

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2021 00:00:00