Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Σκορπιός
 
blank
Σκορπιός
Σκορπιός 23/10-22/11

Μηνιαίες Προβλέψεις - Σκορπιός

Μήνας   Ιανουάριος 2022    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 36

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Σκορπιό το μήνα Ιανουάριο 2022 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Σκορπιέ μου καλή χρονιά! Ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας ο οποίος θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για την έκφραση των συναισθημάτων σου και πολύ συχνά οι αποφάσεις σου για οποιοδήποτε ζήτημα σε οποιοδήποτε τομέα θα κινούνται με βάση αυτά. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 2/1 και η αρμονική όψη που θα σχηματίσει μαζί της ο Ουρανός από τον Ταύρο δείχνει πως θα υπάρξουν ευχάριστα νέα σε κάποιες σχέσεις, είτε επαγγελματικές είτε συγγενικές είτε αισθηματικές. Σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση του και ένα πρόσωπο το οποίο θα σου δημιουργήσει ενθουσιασμό. Την ίδια ημέρα θα περάσει και ο Ερμής στο ζώδιο του Υδροχόου και στις 14/1 θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του κάτι που δείχνει πως θα υπάρξουν ζητήματα τα οποία θα σε γυρίσουν σε θέματα του παρελθόντος και πολύ πιθανό να δημιουργήσουν δυσθυμία στο παρόν. Δώσε προσοχή στις σχέσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου και μην αφήσεις κάποιες παρεξηγήσεις να αποτελέσουν την αιτία για διαμάχες και εντάσεις.

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 18/1 θα φέρει στο μυαλό σου ένα ταξίδι που θέλεις να κάνεις ή είναι πολύ πιθανό να προκύψει και ένα ταξίδι όπως επίσης και επαφές με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό και βρίσκονται στο ευρύτερο σου περιβάλλον. Με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου στις 20/1 σε κάποιες σχέσεις θα δημιουργηθεί εσωστρέφεια, η οποία θα ενισχυθεί με τον ανάδρομο Ερμή και δεν θα βοηθήσει την επικοινωνία μεταξύ των εμπλεκομένων. Στις 24/1 ο Άρης περνά στο ζώδιο του Αιγόκερου και από τη νέα του θέση σου χαρίζει ενέργεια και βάζει ένα τέλος στα αυξημένα έξοδα που υπήρχαν το προηγούμενο διάστημα. Αυτό που θα πρέπει να προσέχεις από εδώ και στο εξής είναι η ταχύτητα η οποία μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Στο τέλος του μήνα η Αφροδίτη θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερου κάτι που θα βοηθήσει να πάρεις αποφάσεις σχετικά με σχέσεις και πρόσωπα του περιβάλλοντός σου και να δεις τα δεδομένα που έχουν προκύψει σε αυτές.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Σκορπιό.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Σκορπιό.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η Αφροδίτη η οποία κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Αιγόκερου θα δώσει το ρυθμό σε αυτό το μήνα και σε συνδυασμό με τον Ερμή που θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στις 14/1 στο ζώδιο του Υδροχόου, φαίνεται πως θα δημιουργήσουν την ανάγκη να αναπολήσεις στιγμές του παρελθόντος. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να επικεντρωθείς στις όμορφες στιγμές που έχεις περάσει με το σύντροφό σου και όχι σε πράγματα τα οποία είχαν δημιουργήσει αντιπαραθέσεις και εκνευρισμό μεταξύ σας. Επίσης τώρα είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για να διευθετήσεις ένα ζήτημα το οποίο έρχεται από το παρελθόν και σας απασχολεί μέχρι και τώρα.

Η επικοινωνία μπορεί να αποτελέσει πρόκληση για εσάς κατά το δεύτερο μισό του μήνα, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός αλλά και προνοητικός ώστε να μπορέσεις να αποφύγεις κάποιες παρεξηγήσεις, ιδιαίτερα με θέματα που αφορούν υποχρεώσεις και δουλειές του σπιτιού. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να υπάρξει μία συνάντηση ή επικοινωνία με ένα παλιό σου γνώριμο καθώς η αναδρομή σε αισθηματικές υποθέσεις του παρελθόντος είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο για αυτό το μήνα. Βασικό ρόλο σε αυτό θα παίξουν οι κοινοί σας φίλοι, οι οποίοι φαίνεται πως θα βάλουν το χεράκι τους για να έρθεις ξανά κοντά με ένα πρόσωπο που υπήρξε ένα ειδύλλιο. 

Δες επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Ο Ερμής θα βρίσκεται από τις αρχές του μήνα στο ζώδιο του Υδροχόου κάτι που δείχνει πως τα ζητήματα τα οποία σχετίζονται με τη δουλειά θα σε απασχολήσουν αρκετά, για αυτό και θα τα προσεγγίσεις με απόλυτη υπευθυνότητα. Ίσως σε κάποιες στιγμές η εσωστρέφεια να μη σε βοηθήσει να εκφράσεις ή να κερδίσεις κάτι που θέλεις στη δουλειά και μπορεί να υπονομεύσει την προσπάθειά σου. Από τα μέσα του μήνα και μετά θα χρειαστεί να δώσεις περισσότερη προσοχή στην επικοινωνία καθώς μπορεί να υπάρχουν κάποιες παρεξηγήσεις ή κάποιες παρανοήσεις όσον αφορά το πρακτικό κομμάτι επαγγελματικών ζητημάτων αλλά και επαγγελματικών συναντήσεων. Με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερου από τις 24/1 η επικοινωνία θα βελτιωθεί αισθητά, καθώς θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες να συναναστραφείς με πρόσωπα που έχετε κοινούς στόχους και θα αποτελέσουν τους συμμάχους σου στη δουλειά.

Μηνιαίες Προβλέψεις Ιανουαρίου 2022 από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2022 00:00:00