Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Εβδομαδιαίες προβλέψεις / Δίδυμοι
 
blank
Δίδυμοι
Δίδυμοι 21/5-21/6

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις - Δίδυμοι

Εβδομάδα   21/09/20 - 27/09/20    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 251

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Δίδυμο την εβδομάδα 21 ως 27 Σεπτεμβρίου 2020 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Δίδυμε μου η αστρολογική εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στις 22/9 κάτι το οποίο αποτελεί εξαιρετικό νέο για εσένα καθώς φέρνει στο προσκήνιο νέες γνωριμίες, νέους έρωτες και φλερτ! Τώρα ξεκινάει μία περίοδος που ακόμα και αν έχει κάποιες δυσκολίες θα έχει και πολύ καλές ημέρες με ευκαιρίες για εσένα. Στις 24/9 ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού σχηματίζει μία αντίθεση με τον Άρη που κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Κριού και σε συμβουλεύει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, γιατί ενδεχομένως να υπάρξουν λεκτικές αντιπαραθέσεις μεταξύ φίλων ή συντρόφων. Προτίμησε να αφήσεις «μία κουβέντα να πέσει κάτω», παρά να πιαστείς από μία λάθος κουβέντα και να ανοίξεις ένα κύκλο έντασης με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Δίδυμε, η χαρά του έρωτα σύμφωνα με τον Χ. Ντούβλη σου χτυπά για τα καλά την πόρτα! Αξίζει να την ανοίξεις; Δες τι προβλέπει για σένα για την επόμενη εβδομάδα!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Δίδυμο.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Δίδυμο.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού θα νιώσεις πως κάτι αλλάζει προς το καλύτερο πρωτίστως στη διάθεσή σου και έπειτα στην προσωπική σου ζωή! Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να νιώσεις την ανάγκη να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, να ερωτευτείς και η επιθυμία σου φαίνεται πώς θα πραγματοποιηθεί. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας θα πρέπει να είσαι φειδωλός μιας και η αντίθεση του κυβερνήτη σου Ερμή με τον ανάδρομο Άρη δείχνει πως θα ειπωθούν πολλά λόγια, τα οποία μπορεί να οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου.

Δες τώρα ποια κάρτα πέφτει στα αισθηματικά σου στα Ταρώ σήμερα.

Δες εδώ με ποια ζώδια ταιριάζει ο Δίδυμος.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να υπάρξουν κάποια εμπόδια σε επαγγελματικές υποχρεώσεις ή ακόμα και σε κάποια επαγγελματικά ραντεβού και εσύ καλείσαι να οπλιστείς με υπομονή και να μην τα αφήσεις να επηρεάσουν τη διάθεσή σου. Στις 24/9 η αντίθεση του Ερμή με τον ανάδρομο Άρη δείχνει πώς είναι πιθανόν να συναντήσεις ανθρώπους οι οποίοι φαίνεται πως έχουν βάλει σκοπό να σε εκνευρίσουν. Κράτησε αποστάσεις από αυτά τα πρόσωπα ιδιαίτερα αν σχετίζονται με τη δουλειά σου. Αν κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό προσπάθησε να αποφύγεις συζητήσεις γενικού ενδιαφέροντος και να επικεντρωθείς μόνο σε ζητήματα της δουλειάς. Διάβασε επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις του Δίδυμου.

Διάβασε περισσότερα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις.

Το Αστροσκόπιο της εβδομάδας από 21 ως 27/9/2020, με τον Χρίστο Ντούβλη.

Δείτε όλα τα βίντεο με προβλέψεις στο κανάλι μας στο Youtube.

myastro videosplay

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-09-2020 00:00:00