blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Δίδυμοι
 
blank
Δίδυμοι
Δίδυμοι 21/5-21/6

Μηνιαίες Προβλέψεις - Δίδυμοι

Μήνας   Ιούνιος 2024    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 96

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Δίδυμο το μήνα Ιούνιο 2024 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Δίδυμε ο Ιούνιος είναι αδιαμφισβήτητα ο μήνας σου καθώς η πολυαστρία στο ζώδιο σου θα βοηθήσει τα σχέδια σου (ιδιαίτερα αυτά που αφορούν διαπροσωπικές σχέσεις), δίνοντάς σου το έναυσμα για πολύ σημαντικές αποφάσεις. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο σου στις 3/6 καταδεικνύει πως το πρώτο μισό του μήνα θα είναι πολύ βοηθητικό για να προσεγγίσεις επικοινωνιακά και πρόσωπα αλλά και θέματα που σε ενδιαφέρουν και μέσα από συζητήσεις να υπάρξουν εξελίξεις. Η σύνοδος του Ερμή με το Δία (που βρίσκεται κι εκείνος το ζώδιο σου) στις 4/6 δείχνει πως οι πρώτες ημέρες του μήνα πιθανό να φέρουν ένα ευχάριστο και σημαντικό νέο ή μία ευκαιρία για μία προσωπική σχέση ή συνεργασία.

Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο δικό σου ζώδιο στις 6/6 μπορεί να φέρει ένα νέο βήμα (πολύ πιθανό σχετικό με τα επαγγελματικά), όμως το τετράγωνο της με τον Κρόνο λέει πως αυτό θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια και κόπο. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου στις 9/6 μπορεί κατά διαστήματα να δημιουργεί μια εσωτερική ανησυχία και καταδεικνύει πως ίσως σε κάποια ζητήματα που σε αφορούν να υπάρχει παρασκήνιο. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου στις 20/6 -θερινό Ηλιοστάσιο- εγκαινιάζει ένα διάστημα που θα σε απασχολήσουν περισσότερο ζητήματα οικονομικής φύσεως. Η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω (22/6) τονίζει πως χρειάζεται να φροντίσεις τα έσοδα και τα οικονομικά σου εφόδια και να αποφύγεις περιττές αγορές.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται μέχρι και τα μέσα του μήνα στο δικό σου ζώδιο και μαζί με τον Ερμή θα δημιουργούν πρόσφορο έδαφος για να κερδίζεις τις εντυπώσεις σε συζητήσεις και συναντήσεις. Αν είσαι ελεύθερος μέχρι και τις 17/6 θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες να «σπάσεις τον πάγο»» σε μία γνωριμία που σε ενδιαφέρει ή να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σου αρέσει. Επίσης φαίνεται πως θα έχεις και αρκετές κατακτήσεις, καθώς η γοητεία σου θα είναι έντονη! Στις 17/6 τόσο ο Ερμής όσο και η Αφροδίτη θα μετακινηθούν στο ζώδιο του Καρκίνου καταδεικνύοντας πως αρχίζει ένα διάστημα κατά το οποίο θα έρθουν άλλες προτεραιότητες για εσένα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση το πρώτο μισό του μήνα θα έχει περισσότερη εξωστρέφεια και διάθεση να κάνεις πράγματα με το σύντροφό σου όπως να βγείτε, να διασκεδάσετε και να υπάρξει μία πιο χαλαρή διάθεση μεταξύ σας χωρίς προστριβές. Κοντά στη νέα Σελήνη (6/6) θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή καθώς κάποια ζητήματα από τη δουλειά μπορεί να επηρεάσουν τη διάθεσή σου και να «πληρώσει τα σπασμένα» το ταίρι σου. Από τα μέσα του μήνα και έπειτα θα χρειαστεί να δεις κάποια ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά (ιδιαίτερα αν έχετε κοινό ταμείο) καθώς αυτά θα μπορούσαν να φέρουν κάποιες αντιπαραθέσεις.

Δες επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Τα ζητήματα της δουλειάς φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν αρκετά αυτό το μήνα όμως τόσο η παρουσία του Ερμή όσο και της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, δείχνουν πως θα έχεις δύο «άσσους στο μανίκι σου» που θα είναι πολύ βοηθητικοί για να διαμορφώσεις κάποια πράγματα όπως εσύ θέλεις αλλά και να βρεις λύσεις σε κάποια άλλα ζητήματα τα οποία φαίνεται πως θα είναι αρκετά απαιτητικά. Ένα απαιτητικό διάστημα είναι κοντά στην ημέρα της νέας Σελήνης (6/6) καθώς τότε ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες πιέσεις λόγω ζητημάτων της δουλειάς, οι οποίες θα επηρεάσουν και το πρόγραμμα σου ενδεχομένως και τη διάθεσή σου. Αυτόν το μήνα δεν αποκλείεται να εμφανιστούν κάποιες προκλήσεις στον επαγγελματικό τομέα όμως θα έχεις τα εφόδια για να τις διαχειριστείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το δεύτερο μισό του Ιουνίου θα είναι αφιερωμένο στα οικονομικά και η παρουσία του Ερμή και της Αφροδίτης τον Καρκίνο, καταδεικνύουν πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για το ταμείο σου και ίσως να έρθουν και κάποια έσοδα τα οποία δεν περιμένεις.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Μαΐου 2024, από την Κατερίνα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-06-2024 00:00:00