blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Δίδυμοι
 
blank
Δίδυμοι
Δίδυμοι 21/5-21/6

Μηνιαίες Προβλέψεις - Δίδυμοι

Μήνας   Μάρτιος 2024    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 96

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Δίδυμο το μήνα Μάρτιο 2024 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Δίδυμε ο Μάρτιος είναι ένας μήνας ο οποίος θα σε ωθήσει να επικεντρωθείς στα επαγγελματικά και να αντιμετωπίσεις κάποιες προκλήσεις που μπορεί να συναντήσεις στο δρόμο προς την επίτευξη των στόχων σου. Το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή καθώς ο Ερμής πηγαίνει να συναντήσει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δημιουργώντας μια περίεργη κατάσταση στην επικοινωνία. Οι ημέρες που χρειάζονται μεγαλύτερη προσοχή είναι η 7η και 8η ημέρα του Μαρτίου καθώς τότε θα πραγματοποιηθεί η κορύφωση αυτής της συνόδου που θα επηρεάσει περισσότερο όσους έχουν γεννηθεί κατά τις πέντε τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου. Μέχρι και τις 10/3 που θα πραγματοποιηθεί και η νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων -σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα-- χρειάζεται να φιλτράρεις οτιδήποτε ακούς και οτιδήποτε σου υπόσχονται και να κρατάς κάποιες επιφυλάξεις απέναντι σε μεγάλα λόγια, ιδιαίτερα στη δουλειά. Από τις 20/3 που ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Κριού θα ξεκινήσει ένα διάστημα όπου πολλά από τα ζητήματα που ήταν μπερδεμένα μέχρι πρότινος θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν και να παίρνουν μία σαφή κατεύθυνση. Η Πανσέληνος-έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού - Ζυγού στις 25/3 θα δημιουργήσει τη διάθεση να αφιερώσεις χρόνο και προσοχή σε θέματα που αφορούν είτε μία φιλική είτε μία προσωπική σου σχέση. Με αυτό το φεγγάρι ενδεχομένως να νιώσεις πιο σίγουρος για αυτά που θέλεις είτε σε φιλικό είτε σε αισθηματικό επίπεδο και να τα διεκδικήσεις με τον ανάλογο τρόπο.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου είναι πιθανόν να έρθουν κάποιες ευκαιρίες για νέες γνωριμίες κατά τη διάρκεια κοινωνικών υποχρεώσεων ή ενός ταξιδιού. Βέβαια θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή στην επικοινωνία καθώς η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων και η σύνοδος του με τον Ποσειδώνα θα επηρεάσει αρκετά και αυτά που λες εσύ αλλά κι αυτά που καταλαβαίνουν οι άλλοι. Από τις 12/3 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και από τη νέα της θέση θα δημιουργήσει έντονα συναισθήματα και την ανάγκη να αποκτήσεις ουσιαστική επαφή με αυτόν που επιθυμείς. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτό το διάστημα μπορεί να δημιουργήσει μεγαλύτερη εσωστρέφεια όμως θα φέρει ευκαιρίες για να περάσεις ουσιαστικό χρόνο με το σύντροφό σου χωρίς να αναλώνεστε σε άλλα θέματα παρά μόνο σε αυτά που μπορούν να επηρεάσουν τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος με την Αφροδίτη στη νέα της θέση είναι πολύ πιθανό να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Επίσης είναι εξίσου πιθανό να υπάρξει μία κοινωνική γνωριμία η οποία πολύ γρήγορα να εξελιχθεί σε μια νέα σχέση. Οι τελευταίες ημέρες του μήνα θα φέρουν εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα και αυτό αφορά και τους ελεύθερους αλλά και τους δεσμευμένους του ζωδίου σου!

Δες επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αυτός ο μήνας μπορεί να φέρει κάποιες προκλήσεις στον επαγγελματικό τομέα όμως θα φέρει και ευκαιρίες να δείξεις τις ικανότητες και τις δυνατότητες σου μέσα από τα αποτελέσματα της δουλειάς σου. Μέχρι τις 10/3 θα χρειαστεί να δίνεις προσοχή στην επικοινωνία καθώς μπορεί να συμβαίνουν πράγματα τα οποία θα είναι δύσκολο να εξηγήσεις, όπως για παράδειγμα κάποια μπερδέματα ή παρανοήσεις. Από τις 10/3 με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Κριού θα ξεκινήσει ένα διάστημα που η επικοινωνία θα είναι πιο «βατή» με περισσότερες ευκαιρίες να διευθετηθούν διάφορα ζητήματα κατά τη διάρκεια επαφών και συζητήσεων. Από τις 12/3 που θα περάσει και η Αφροδίτη στο ζώδιο των Ιχθύων φαίνεται πως η επιβράβευση για τη δουλειά σου θα έρθει με κάποιο τρόπο είτε μέσα από μία αμοιβή -ένα μπόνους- ή με την ηθική ικανοποίηση πως επετεύχθη ένας στόχος σου.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2024, από την Κατερίνα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-03-2024 00:00:00