Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Δίδυμοι
 
blank
Δίδυμοι
Δίδυμοι 21/5-21/6

Μηνιαίες Προβλέψεις - Δίδυμοι

Μήνας   Ιούλιος 2021    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 95

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Δίδυμο το μήνα Ιούλιο 2021 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Δίδυμε μου ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που κατά την αρχή του μπορεί να φέρει κάποιες ανησυχίες, ιδιαίτερα για θέματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 10/7 στο ζώδιο του Καρκίνου θα σε βάλει στη διαδικασία να περιφρουρήσεις τα κεκτημένα σου και μπορεί να σε κάνει ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Στις 11/7 με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου θα ξεκινήσει μία πολύ παραγωγική περίοδος για να διευθετήσεις και να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα. Δεν αποκλείεται να υπάρξει πρόσφορο έδαφος και για μία νέα συμφωνία από την οποία θα βγεις κερδισμένος. 

Στις 22/7 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα δείχνει πως κατά το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα είναι πιθανό να αναζητήσεις περισσότερο την επαφή και την επικοινωνία με τα πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Μία εκδρομή ή μία μετακίνηση για να συναντήσεις φίλους είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 24/7 θα ανοίξει ένα νέο κύκλο γνωριμιών και θα σε φέρει κοντά με πρόσωπα διαφορετικής κοσμοθεωρίας. Στις 29/7 ο Δίας θα περάσει ανάδρομος στο ζώδιο του Υδροχόου ενισχύοντας την εξωστρέφεια η οποία θα γίνει ιδιαίτερα εμφανής τις τελευταίες ημέρες του μήνα. Επίσης την ίδια ημέρα το βράδυ ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου και θα σε οδηγήσει να επενδύσεις περισσότερο χρόνο και προσοχή σε οικογενειακές υποχρεώσεις και ζητήματα του σπιτιού.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Δίδυμο.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Δίδυμο.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η Αφροδίτη και ο Άρης κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα βρίσκονται στο ζώδιο του Λέοντα ένα ζώδιο που είναι αρκετά βοηθητικό ως προς τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Βέβαια δεν θα είναι μόνοι τους καθώς θα σχηματίζουν ταυ-τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο και τον Ουρανό στον Ταύρο, κάτι που δείχνει πως οι εκπλήξεις, οι ανατροπές και τα ξαφνικά γεγονότα ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνισή τους και σε αισθηματικά ζητήματα. Είναι πολύ πιθανό να τελειώσουν κάποιες γνωριμίες πριν ξεκινήσουν καλά-καλά ή να πάρεις αποφάσεις οι οποίες θα προκαλέσουν έκπληξη! Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση μετά τις 18/7 θα είναι πιο εύκολο θα βρεις σημείο επαφής με το σύντροφό σου και να έρθετε ξανά κοντά. Ιδιαίτερα μετά τις 22/7 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα φαίνεται πως θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες όχι απλώς να έρθετε κοντά αλλά να κάνετε και μία εκδρομή ή κάτι για να το γιορτάσετε! Αν είσαι ελεύθερος στο πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα δεν θα είναι τόσο σταθερό για να πάρεις αποφάσεις για προσωπικά και αισθηματικά ζητήματα, καθώς και τα πράγματα δεν θα είναι ξεκάθαρα. Στις 22/7 η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου και θα εγκαινιάσει ένα διάστημα κατά το οποίο θα επικεντρωθείς όχι σε γνωριμίες «πυροτεχνήματα», αλλά σε μία γνωριμία η οποία θα είναι προσγειωμένη και σταθερή.

Δες επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Τα ζητήματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα δε φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν τόσο αυτό το μήνα καθώς αν έχεις γυρίσει από διακοπές το μυαλό σου θα βρίσκεται εκεί και αν δεν έχεις πάει ακόμα διακοπές, τότε θα ανυπομονείς πότε θα φύγεις! Παρόλα αυτά μέχρι και τα μέσα του μήνα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός κατά τη διευθέτηση κάποιων επαγγελματικών υποχρεώσεων, ώστε να μην προκύψουν δυσκολίες από μία λάθος κίνηση ή από κάτι που δεν έλαβες υπ’ όψιν σου. Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου στις 22/7 αλλά και την είσοδο του Άρη στο ίδιο ζώδιο στις 29/7 φαίνεται πως τις τελευταίες ημέρες του μήνα το κλίμα θα αλλάξει, καθώς η μετακίνηση αυτών των δύο πλανητών σε αυτό το γήινο ζώδιο θα σε οδηγήσει να επικεντρωθείς και να ασχοληθείς ιδιαίτερα με τον επαγγελματικό τομέα.

Μηνιαίες Προβλέψεις Αυγούστου 2021 από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Ζώδια 2021 από τον Χρίστο Ντούβλη. Τι θα μας φέρει η νέα χρονιά;

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-07-2021 00:00:00