blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Δίδυμοι
 
blank
Δίδυμοι
Δίδυμοι 21/5-21/6

Μηνιαίες Προβλέψεις - Δίδυμοι

Μήνας   Ιανουάριος 2021    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 95

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Δίδυμο το μήνα Ιανουάριο 2021 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Δίδυμε μου ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας ο οποίος ενδεχομένως να φέρει ξανά μπροστά σου κάποια ζητήματα του παρελθόντος τα οποία έχεις αφήσει ημιτελή. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου στις 7/1 μπορεί να ενισχύσει τις ανησυχίες που έχεις σχετικά με επαγγελματικά και προσωπικά θέματα, ιδιαίτερα αν θεωρείς πως θα μπορούσες να κάνεις κάτι παραπάνω προκειμένου να διευθετήσεις. Ποτέ δεν είναι αργά για αυτό προσπάθησε να κλείσεις μέσα σε αυτό το μήνα οτιδήποτε νιώθεις πως σε «βαραίνει» η πως παραμένει σε εκκρεμότητα για αρκετό καιρό. Στις 8/1 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σου ικανότητες και φαίνεται πως θα σε οδηγήσει να αναθερμάνεις τη σχέση σου με πρόσωπα που βρίσκονται στο ευρύτερο σου περιβάλλον. Αν έχεις εκπαιδευτικά ζητήματα, εξετάσεις και πιστοποιήσεις προς διευθέτηση τότε αυτός ο μήνας είναι πολύ καλός ώστε να μπορέσεις να τις φέρεις εις πέρας. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 13/1 ενδεχομένως να ξυπνήσει κρυμμένα συναισθήματα και να δημιουργήσεις συναισθηματική υπερχείλιση. Από τις 19 έως και τις 23/1 χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή κυρίως σε ζητήματα που αφορούν παρελθοντικές υποθέσεις, καθώς ίσως υπάρξουν αρκετά εμπόδια στη διευθέτηση τους και αυτά πιθανόν να γίνουν η αφορμή να απομακρυνθείς από κάποια πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου. Στις 20/1 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου θα αλλάξει κατευθείαν τη διάθεσή σου, καθώς θα σε βοηθήσει να επικεντρωθείς σε αυτά που σε ευχαριστούν και όχι σε αυτά που σε ανησυχούν. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 28/1 φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν πρόσωπα του ευρύτερου αλλά και του στενού σου περιβάλλοντος και δείχνει πως χρειάζεται να ασχοληθείς μαζί τους, όσο κι αν σου είναι δύσκολο.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Δίδυμο.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Δίδυμο.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αυτό το μήνα φαίνεται πως θα προτιμήσεις να επικεντρωθείς σε αισθηματικές υποθέσεις του παρελθόντος καθώς αν δεν διευθετήσεις αυτές, θα είναι πολύ δύσκολο να φτιάξεις τις αισθηματικές υποθέσεις του παρόντος. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 8/1 ενισχύει το πάθος που υπάρχει ανάμεσα σε εσένα και σε κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, όμως το πάθος φαίνεται πως μπορεί να σε οδηγήσει και σε κάποιο λάθος για αυτό χρειάζεται προσοχή! Οι επικοινωνιακές ικανότητες θα σε βοηθήσουν να διευθετήσεις κάποια ζητήματα τα οποία έρχονται από το παρελθόν και να κλείσεις κάποιες υποθέσεις οι οποίες φαίνεται πως δεν σου προσφέρουν τίποτα και δεν μπορούν να συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο με αυτό που είναι τώρα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να μην αναμοχλεύεις ζητήματα του παρελθόντος τα οποία δεν έχουν κανένα λόγο ύπαρξης στο παρόν και έχουν ήδη διευθετηθεί ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου. Από τις 20/1 που ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου φαίνεται πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για να εξελιχθεί προς όφελός σου μία γνωριμία που σε ενδιαφέρει, αρκεί και εσύ να κινηθείς με υπευθυνότητα ως προς αυτή.

Δες επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η δουλειά και οτιδήποτε αφορά ζητήματα που σχετίζονται με τον επαγγελματικό τομέα θα σε απασχολήσει περισσότερο κατά το πρώτο μισό του μήνα, καθώς είναι πιθανό να βρεθείς μπροστά στα αποτελέσματα κάποιων κινήσεων που έκανες κατά το παρελθόν. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στις 8/1 θα βοηθήσει την επικοινωνία με τους άλλους, όμως η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου δείχνει πως θα υπάρχει παρασκήνιο σε επαγγελματικές υποθέσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να επιλέξεις με προσοχή τους ανθρώπους που θα εμπιστευτείς τα σχέδια που έχεις για το μέλλον ή τον τρόπο που θέλεις να κινηθείς σε κάποια επαγγελματικά θέματα.

Μηνιαίες Προβλέψεις Φεβρουάριου 2021 από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Ζώδια 2021 από τον Χρίστο Ντούβλη. Τι θα μας φέρει η νέα χρονιά;

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2021 00:00:00