blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Δίδυμοι
 
blank
Δίδυμοι
Δίδυμοι 21/5-21/6

Μηνιαίες Προβλέψεις - Δίδυμοι

Μήνας   Αυγούστου 2017    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
blank

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Δίδυμο το μήνα Αύγουστο 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Αγαπητέ Δίδυμε, τον μήνα αυτό ο τομέας των επαγγελματικών δεν φαίνεται να βρίσκεται σε ισχυρή θέση. Αντίθετα, το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου θα επικεντρωθεί στον συναισθηματικό και ψυχολογικό σου κόσμο που προσπαθείς να τονώσεις. Όταν καταφέρεις να βρεις την πολυπόθητη ισορροπία,  η ικανότητά σου να λαμβάνεις σωστές αποφάσεις θα βελτιωθεί. Ως αποτέλεσμα, θα επωφεληθούν εν τέλει και τα εργασιακά σου, αλλά σε μελλοντικό χρόνο.

Όσον αφορά στον τομέα της επικοινωνίας και της κοινωνικότητας, φαίνεται να επικρατεί η άποψη των πολλών έναντι των δικών σου θέλω. Για να διαχειριστείς την κατάσταση θα πρέπει να διαλέξεις αν θέλεις να πας κόντρα στο κύμα ή αν θέλεις να εκμεταλλευτείς την περίσταση προς όφελός σου. Διευρύνοντας κι άλλο τον κύκλο σου και με σωστούς ελιγμούς μπορείς να προωθήσεις τα σχέδιά σου άκρως αποτελεσματικά . Θα διαπιστώσεις ότι τα πράγματα εξελίσσονται έτσι με μεγάλη ευκολία και πολύ ευνοϊκά προς το πρόσωπό σου. Λίγη προσοχή χρειάζεται, μόνο, σε προβλήματα που θα προκύψουν μετά το πρώτο δεκαήμερο εντός του οικογενειακού περιβάλλοντος και θα χρειαστεί η δική σου καθοριστική συμβολή για να ξεπεραστούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η περίοδος μοιάζει ευνοϊκή για τις ερωτικές σχέσεις. Ο διάχυτος ερωτισμός και η ακαταμάχητη γοητεία σου σε κάνουν πόλο έλξης για το αντίθετο φύλο. Το είδος και η σοβαρότητα αυτών εξαρτάται αποκλειστικά από εσένα. Μπορείς να επιλέξεις σχέσεις που απαιτούν μεγαλύτερες δεσμεύσεις και χρόνο ή άλλες που σε κάνουν να περνάς απλά καλά και δεν σε επιβαρύνουν με επιπλέον προβληματισμούς για το «τι μέλει γενέσθαι». Αν είσαι μόνος λοιπόν, με τον μαγνητισμό σου μπορείς να προσελκύσεις πρόσωπα που ξέρουν να εκτιμήσουν τα χαρακτηριστικά σου. Θα σου δοθούν ευκαιρίες για να ξεκινήσεις μια ρομαντική σχέση, αλλά εσύ θα αποφασίσεις εν τέλει αν και πως θέλεις να προχωρήσεις. Αν πάλι βρίσκεσαι σε σχέση, θα έχεις τη δυνατότητα να περάσεις ιδιαίτερες στιγμές με τον σύντροφό σου. Ωστόσο, μην ποντάρεις στις ιδιαίτερες στιγμές για να λύσεις ζητήματα που υπάρχουν ανάμεσά σας. Οι λύσεις δεν θα είναι ουσιαστικές και με διάρκεια. Στην περίπτωση που χρειάζεσαι αλλαγές στον κοινό σας χώρο, καλό είναι να τις δρομολογήσεις μέσα στο μήνα που ευνοούνται τέτοιες ενέργειες. Ίσως η κρεβατοκάμαρά σας αναζητά την ανανέωση.

Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr!
Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 ΜΟΝΟ 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η επαγγελματική σου ζωή αναμένεται να κινηθεί σε φυσιολογικά πλαίσια , χωρίς να σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις πολλά πράγματα για την ανάπτυξη της καριέρας σου. Κάνε υπομονή και περίμενε έως ότου τα μαύρα σύννεφα απομακρυνθούν. Μπορείς να εκμεταλλευτείς τη περίοδο για να καταστρώσεις σχέδια και στρατηγική , έτσι ώστε μόλις υπάρξει το πρόσφορο έδαφος να μπορέσεις να δράσεις. Ξέρεις ότι η σωστή οργάνωση και ο προγραμματισμός μπορούν να είναι καθοριστικής σημασίας για την υλοποίηση των σχεδίων. Η οικονομική σου κατάσταση προβλέπεται θετική και θα υπάρξει μια τάση για να  λάβεις ρίσκα ή να κάνεις επενδύσεις. Όμως, μην αφήσεις τρίτους να σε εμποδίσουν ή να επηρεάσουν τον τρόπο σκέψης σου. Μάλλον εμπόδια θα σου δημιουργήσουν, παρά καλό θα σου κάνουν. Κινήσεις για αύξηση εισοδήματος που στηρίζονται σε ισχυρά δεδομένα και ακράδαντα στοιχεία αποδεικνύονται επικερδείς. Εκκρεμότητες στα οικονομικά σου, καλό είναι να τις διαχειριστείς μέχρι τα μέσα του μήνα. Από εκεί και μετά θα χρειαστείς την βοήθεια φίλων και γνωστών για να ανταπεξέλθεις ικανοποιητικά. Δώσε προσοχή σε έκτακτα έξοδα που χρειάζονται ιδιαίτερο χειρισμό για να ανταπεξέλθεις. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις.

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 82
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-07-2017 13:41:56
loading...
MyAstro WebTv

 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι