Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Δίδυμοι
 
blank
Δίδυμοι
Δίδυμοι 21/5-21/6

Μηνιαίες Προβλέψεις - Δίδυμοι

Μήνας   Νοέμβριος 2020    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 94

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Δίδυμο το μήνα Νοέμβριο 2020 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Δίδυμε μου ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας ο οποίος μπορεί να επαναφέρει κάποιες αισθηματικές καταστάσεις από το παρελθόν, καθώς ο Ερμής θα εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού (από τις 4/11 και μετά σε ορθή πορεία). Στις 11/11 με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού φαίνεται πως το ενδιαφέρον σου μετατοπίζεται από την αισθηματική σου ζωή στα εργασιακά ζητήματα, καθώς και σε όλες αυτές τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. 

Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί και εκείνη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 15/11 δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να κάνεις ένα νέο βήμα σε ένα εργασιακό ζήτημα, να αλλάξεις την καθημερινότητά σου προς το καλύτερο και να ακούσεις τον οργανισμό σου! Τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να ξεκινήσεις μία αθλητική δραστηριότητα ή μια δραστηριότητα που θα σε αποφορτίζει και σωματικά αλλά και αισθηματικά. Την ίδια ημέρα με τη νέα Σελήνη ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού δίνοντας ώθηση στην ενέργεια σου. Στις 22/11 ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Τοξότη και από τη νέα του θέση φέρνει στο προσκήνιο προσωπικές σχέσεις αλλά και συνεργασίες. Η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 30/11 στον άξονα σου (Διδύμων-Τοξότη) σε ωθεί να επικεντρωθείς στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να αλλάξεις πράγματα που δεν σου αρέσουν σε αυτές, κάτι το οποίο δεν θα είναι εύκολο, όμως θα είναι πολύ βοηθητικό στην πορεία.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Δίδυμο.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Δίδυμο.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα φαίνεται πως θα υπάρχουν αρκετά νέα που αφορούν προσωπικά και αισθηματικά ζητήματα καθώς η παραμονή του Ερμή στο ζώδιο του Χυγού τονίζει ιδιαίτερα αυτό τον τομέα. Ένα νέο φλερτ, μία νέα συνάντηση και μία γνωριμία με ένα πρόσωπο που σου τράβηξε το ενδιαφέρον, είναι πιθανά σενάρια για τις αρχές του μήνα. Από τις 11/11 που ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού και στη συνέχεια θα τον ακολουθήσει στο ίδιο ζώδιο και η Αφροδίτη(21/11) δείχνει πως το δεύτερο μισό του μήνα θα έχει αρκετές δουλειές και υποχρεώσεις που θα σε οδηγήσουν να αφήσεις λίγο πίσω την προσωπική σου ζωή. Ο έρωτας είναι πιθανό να σε βρει στο εργασιακό σου περιβάλλον ή σε ένα μέρος όπου θα βρεθείς για μία δουλειά σου. Αν πάλι βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση απόφυγε να την αφήσεις στον «αυτόματο πιλότο», κάτι το οποίο μπορεί να συμβεί μέσα στη δίνη της καθημερινότητας. Στις 30/11 η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου τονίζει τα αδύναμα σημεία προσωπικών σχέσεων και δείχνει πως ίσως έχει έρθει η ώρα για κάποιες αλλαγές.

Δες επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αυτό το μήνα φαίνεται πως θα υπάρξουν επαγγελματικά ζητήματα τα οποία θα σου δημιουργούν μία αυξανόμενη πίεση για αυτό θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση τους. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στις 11/11, ή νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο ζώδιο στις 15/11 αλλά και η είσοδος της Αφροδίτης εκεί στις 21/11, δείχνουν με κάθε τρόπο πως ο Νοέμβριος θα έχει πολλά εργασιακά ζητήματα και υποχρεώσεις της καθημερινότητας ενώ δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους και κάποιες αγγαρείες. Η συγκέντρωση σε αυτά που έχεις να κάνεις θα αποτελέσει το Α και το Ω για την επίτευξή τους και αυτό είναι κάτι που δεν θα πρέπει να ξεχνάς. Προς το τέλος του μήνα δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες διαφωνίες σε επαγγελματικές σχέσεις ή σε μία συνεργασία και οι επικοινωνιακές καθώς και οι διπλωματικές σου ικανότητες θα βοηθήσουν πολύ στη διευθέτηση τους.

Μηνιαίες Προβλέψεις Νοεμβρίου 2020 από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Δείτε όλα τα βίντεο με προβλέψεις στο κανάλι μας στο Youtube.

myastro videosplay

Δίδυμος 2020 - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή.

myastro videosplay

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-11-2020 00:00:00