Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Δίδυμοι
 
blank
Δίδυμοι
Δίδυμοι 21/5-21/6

Μηνιαίες Προβλέψεις - Δίδυμοι

Μήνας   Οκτώβριος 2021    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 96

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Δίδυμο το μήνα Οκτώβριο 2021 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Δίδυμε μου ο Οκτώβριος προμηνύεται ένας επικοινωνιακός μήνας για εσένα καθώς ο Ερμής μπορεί να κινείται σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Ζυγού έως και τις 19/10, όμως αυτή ακριβώς η αναδρομή θα σε βοηθήσει να φέρεις ξανά στο παρόν ζητήματα του παρελθόντος προκειμένου να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα σε αυτά. Δεν αποκλείεται να σε απασχολήσει ξανά και μία σχέση είτε επαγγελματική είτε κοινωνική ή προσωπική η οποία φαίνεται πως είχε «παγώσει» λόγω μιας παρεξήγησης που υπήρξε. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο Ζυγό στις 6/10 σε σύνοδο με τον Άρη μπορεί να φέρει στο προσκήνιο την υποβόσκουσα ένταση που υπήρξε σε κάποιες αισθηματικές σου υποθέσεις. 

Αυτός ο μήνας πιέζει για ξεκαθαρίσματα ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα, καθώς είναι ο μόνος τρόπος για να κάνεις στην επιλογή που θέλεις. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ζυγού-Κριού στις 20/10 μπορεί να φέρει συζητήσεις είτε με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει σε προσωπικό επίπεδο είτε με κάποια φιλικά σου πρόσωπα, οι οποίες θα σου δημιουργήσουν πίεση. Βάλε τα όριά σου και μην αφήσεις κάποιον που δεν θέλεις να εμπλακεί σε δικές σου προσωπικές υποθέσεις. Την ίδια ημέρα ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία κάτι το οποίο θα είναι πολύ θετικό για το επικοινωνιακό κομμάτι ζητημάτων που σε απασχολούν. Στις 23/10 ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού και θα σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς περισσότερο με την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις που υπάρχουν μέσα σε αυτή. Λίγες ημέρες μετά στις 30/10 θα περάσει και ο Άρης στο ίδιο ζώδιο, κάτι που δείχνει πως οι τελευταίες ημέρες αυτού του μήνα θα έχουν αρκετές δουλειές και υποχρεώσεις!

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Δίδυμο.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Δίδυμο.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Ο Ερμής θα κινείται σε ανάδρομη πορεία κατά το μεγαλύτερο μέρος αυτού του μήνα κάτι που δείχνει πως κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου θα σε απασχολήσουν αρκετά κάποια αισθηματικά ειδύλλια του παρελθόντος. Ένας πρώην σύντροφος είναι πιθανό να κάνει την εμφάνισή του, όπως επίσης πιθανό είναι και αρχίσεις να σκέφτεσαι ένα πρόσωπο με το οποίο υπήρχε ένα φλερτ παλαιότερα. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη στις 7/10 τονίζει τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες αλλαγές σε αυτόν. Αν είσαι ελεύθερος πολύ πιθανό να κάνει την εμφάνισή του ένα πρόσωπο το οποίο θα σε βάλει στη διαδικασία να αρχίσεις να σκέφτεσαι μία σχέση μαζί του. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση είναι εξίσου πιθανό να αρχίσεις να συζητάς με το σύντροφό σου κάποια σχέδια που θέλεις να γίνουν σε μελλοντικό χρόνο. Μετά τις 20/10 που ο Ερμής θα βρίσκεται σε ορθή πορεία θα είναι πιο εύκολο να πραγματοποιήσεις κάτι από αυτά που έχεις κατά νου και αφορούν τη σχέση με το ταίρι σου. Η επικοινωνία χρειάζεται προσοχή κατά τη διάρκεια του μήνα, μιας και είναι πιθανό να υπάρξουν μικρές ή μεγάλες παρανοήσεις.

Δες επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις αυτού του μήνα δεν φαίνεται πως ανήκουν στις προτεραιότητές σου καθώς κάποιες προσωπικές ή αισθηματικές υποθέσεις σου «κλέβουν» το ενδιαφέρον. Παρόλα αυτά δεν θα πρέπει να ξεχάσεις πως η ανάδρομη πορεία του Ερμή ενδεχομένως να δημιουργήσει κάποια προβλήματα επικοινωνιακής φύσεως κατά την διαχείριση επαγγελματικών ζητημάτων. Προσπάθησε να μην αφήσεις κάποιες υποχρεώσεις για την τελευταία στιγμή, καθώς όσο περνούν οι ημέρες του Οκτωβρίου τόσο περισσότερο ζητήματα της δουλειάς θα κάνουν την εμφάνισή τους, αλλά αν τα διευθετήσεις στον κατάλληλο χρόνο δεν θα σου δημιουργήσουν άγχος. Από τις 23/10 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού θα ξεκινήσει ένα διάστημα που τα ζητήματα της δουλειάς θα αρχίσουν να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου. Οι τελευταίες ημέρες του Οκτωβρίου φαίνεται πως θα έχουν τρέξιμο για κάποιες επαγγελματικές υποθέσεις.

Μηνιαίες Προβλέψεις Οκτωβρίου 2021 από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Ζώδια 2021 από τον Χρίστο Ντούβλη. Τι θα μας φέρει η νέα χρονιά;

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-10-2021 00:00:00