Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Δίδυμοι
 
blank
Δίδυμοι
Δίδυμοι 21/5-21/6

Μηνιαίες Προβλέψεις - Δίδυμοι

Μήνας   Ιανουάριος 2022    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 96

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Δίδυμο το μήνα Ιανουάριο 2022 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Δίδυμε μου καλή χρονιά! O Ιανουάριος είναι ένας μήνας που θα έχει αρκετές στιγμές «κομμένες και ραμμένες» στα μέτρα σου, με ελεύθερο χρόνο για να κάνεις πράγματα που επιθυμείς αλλά θα έχει και κάποιες άλλες οι οποίες μπορεί να είναι περισσότερο απαιτητικές και αγχωτικές για εσένα. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 2/1 και η αρμονική όψη που θα σχηματίζει μαζί της Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου, θα βοηθήσουν στην επίλυση ενός θέματος το οποίο έρχεται από το παρελθόν και σε έχει κουράσει αρκετά. Αυτό το ζήτημα είναι πολύ πιθανό να αφορά τον οικονομικό τομέα όπως επίσης και τη διευθέτηση κάποιων χρεών ή υποθέσεων που αφορούν το ταμείο σου. Την ίδια ημέρα ο Ερμής περνά στον Υδροχόο -μία θέση που σου ταιριάζει καλύτερα- και βελτιώνει ουσιαστικά την επικοινωνία φέρνοντας σε πιο κοντά με ανθρώπους που μιλάτε την ίδια γλώσσα.

Μέχρι και τα μέσα του μήνα καλό θα ήταν να διευθετήσεις υποχρεώσεις οι οποίες είναι επείγουσες και σημαντικές για εσένα, καθώς στις 14/1 ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του και θα δημιουργήσει μία πιεστική κατάσταση -ακόμα και σε χρονικό επίπεδο- για θέματα τα οποία θέλεις να «τρέξουν». Στις 18/1 η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου θα φέρει κάποιες σκέψεις σχετικά με τον οικονομικό τομέα και πολύ πιθανό να δημιουργήσει κάποιες ανησυχίες. Μην «τρέφεις» τις ανησυχίες σου με διάφορα σενάρια καθώς αν τις αφήσεις θα είναι ολοένα και αυξανόμενες. Στις 20/1 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου οι προτεραιότητές σου αλλάζουν και είναι πάρα πολύ πιθανό να υπάρξει μία ευκαιρία για ένα ταξίδι είτε για προσωπικούς είτε για επαγγελματικούς λόγους. Επίσης θα δημιουργηθεί και πρόσφορο έδαφος για να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που αφορούν την εκπαίδευση, σεμινάρια, ξένες γλώσσες. Με την είσοδο του Άρη στο ζώδιό του Αιγόκερω στις 24/1 τελειώνει ένα διάστημα που υπήρχαν εντάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Προς το τέλος του μήνα καλό θα ήταν να δώσεις προσοχή στις σκέψεις σου και να μην τις αφήσεις να σε βάλουν σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σεναρίων, για θέματα που σε απασχολούν.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Δίδυμο.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Δίδυμο.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η Αφροδίτη συνεχίζει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο του Αιγόκερου και μαζί της συνεχίζουν να έρχονται κάποιες αισθηματικές υποθέσεις από το παρελθόν ή να υπάρχουν διλήμματα σχετικά με ένα πρόσωπο του παρόντος ή ένα πρόσωπο του παρελθόντος. Όσο ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη δηλαδή μέχρι και τις 23/1 θα χρειαστεί να προσπαθείς να κρατάς χαμηλούς τόνους, καθώς η θέση του Άρη δείχνει πως θα υπάρχει ένα «πολεμικό κλίμα» στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Από τις 24/1 που ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερου αυτό σιγά-σιγά θα αρχίσει να εξαλείφεται και θα επιστρέψει η ηρεμία σε αυτό τον τομέα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτός ο μήνας θα έχει ευκαιρίες για να περάσεις καλά με το ταίρι σου, όμως μπορεί να έχει και κάποιες στιγμές οι οποίες θα φέρουν ένταση μεταξύ σας, για αυτό η καλή διάθεση είναι απαραίτητη. Αν είσαι ελεύθερος κατά το δεύτερο μισό του μήνα είναι πάρα πολύ πιθανό να έρθεις ξανά σε επαφή με ένα πρόσωπο με το οποίο υπήρξε ερωτικό ενδιαφέρον μεταξύ σας, αλλά οι συγκυρίες δεν άφησαν αυτό το ενδιαφέρον να εξελιχθεί. Στις 30/1 η Αφροδίτη θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω και τότε φαίνεται πως θα αρχίσει να δημιουργείται μεγαλύτερη σταθερότητα στην προσωπική σου ζωή. Οι αποφάσεις που αφορούν τη συνέχεια είτε μιας σχέσης είτε μιας γνωριμίας είτε μιας επιστροφής από το παρελθόν έχουν περισσότερες πιθανότητες να μην αλλάξουν, αν παρθούν μόλις η Αφροδίτη θα έχει επιστρέψει σε ορθή πορεία.

Δες επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Μία επαγγελματική σου σχέση θα βρεθεί στο προσκήνιο αυτό το μήνα  -καθώς ο Άρης βρίσκεται απέναντι σου στο ζώδιο του Τοξότη έως και τις 23/1- κάτι που δείχνει πως θα υπάρχουν συχνά-πυκνά αφορμές για εντάσεις οι οποίες μάλιστα θα έρχονται από τους άλλους. Προσπάθησε να επικεντρωθείς στη δουλειά και να μην αφήσεις δευτερεύοντα θέματα να επηρεάσουν και τη διάθεσή σου αλλά και την προσήλωση σου στις επαγγελματικές σου επιδιώξεις. Από τις 14/1 ξεκινά ένα διάστημα κατά το οποίο θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και με τις αποφάσεις σου σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και με την επικοινωνία. Είναι πάρα πολύ πιθανό να υπάρξουν αλλαγές σε συμφωνίες ή να προκύψουν αρκετά γκρίζα σημεία σε κάποιες από αυτές.

Μηνιαίες Προβλέψεις Ιανουαρίου 2022 από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2022 00:00:00