Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Δίδυμοι
 
blank
Δίδυμοι
Δίδυμοι 21/5-21/6

Μηνιαίες Προβλέψεις - Δίδυμοι

Μήνας   Ιούλιος 2022    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 96

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Δίδυμο το μήνα Ιούλιο 2022 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Δίδυμέ μου ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που δεν θα σου δημιουργήσει τις προκλήσεις που θα έχουν κάποια άλλα ζώδια, όμως ενδεχομένως να φέρει εσωστρέφεια, η οποία θα επηρεάσει και τη διάθεση σου ακόμα και το πρόγραμμα σου. Ο Άρης περνά στο ζώδιο του Ταύρου (στο 12ο ηλιακό σου οίκο) στις 5/7 κάτι που δείχνει πως αυτό το μήνα θα υπάρχουν και παρασκηνιακές δράσεις. Δεν αποκλείεται να αποτελέσεις το επίκεντρο συζητήσεων, οι οποίες βέβαια δεν θα γίνουν εις γνώσιν σου. Σίγουρα δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι’ αυτό όμως αυτό που μπορείς να κάνεις προκειμένου να προστατέψεις τον εαυτό σου, είναι να επιλέξεις με σύνεση και προσοχή τους ανθρώπους με τους οποίους θα μοιραστείς τα σχέδια, τις σκέψεις, τις αγωνίες και όλα τα θέματα που σε απασχολούν. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερω στις 13/7 θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν το ταμείο σου και εκεί στα μέσα του μήνα δεν αποκλείεται να νιώσεις λίγο «μετέωρος» όσον αφορά τους πόρους σου. 

Είναι πολύ πιθανό να ετοιμάζεις ένα ταξίδι και να σε απασχολεί το οικονομικό κόστος αυτού ή μόλις να έχεις γυρίσει από ένα ταξίδι και πάλι να σε απασχολούν έντονα τα θέματα του ταμείου. Στις 23/7 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα η διάθεση σου φαίνεται πως θα βελτιωθεί, καθώς θα αρχίσεις να επικεντρώνεσαι σε άλλους τομείς. Τα πρόσωπα που βρίσκονται στο κοντινό σου περίγυρο θα παίξουν ιδιαίτερο ρόλο σε αυτή την αλλαγή, καθώς φαίνεται πως θα σε βάλουν στη διαδικασία να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε οτιδήποτε σου δημιουργεί θετικά συναισθήματα, σε διασκεδάζει και τονίζει την επικοινωνιακή σου φύση. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο Λέοντα τις 28/7 είναι «ότι πρέπει» για να κάνεις δημόσιες σχέσεις ή να ενδυναμώσεις τις σχέσεις με πρόσωπα που βρίσκονται ήδη στον περίγυρό σου. Στα τέλη του μήνα δεν αποκλείεται να φτάσει σε εσένα μία πληροφορία ή κάποιο νέο το οποίο θα σου προκαλέσει έκπληξη.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Δίδυμο.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Δίδυμο.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου μέχρι και τις 17/7 ενισχύοντας τη «βοήθεια» σε αισθηματικές υποθέσεις και δημιουργώντας ένα πολύ καλό κλίμα στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση το πρώτο μισό του μήνα ενδείκνυται για να κάνεις ένα ταξίδι με το σύντροφό σου, να περάσεις περισσότερο χρόνο μαζί του και να περάσετε καλά αφιερώνοντας χρόνο σε δραστηριότητες που αγαπάτε. Από τις 18/7 που θα περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου θα ξεκινήσει μία περίοδος η οποία θα έχει περισσότερη εσωστρέφεια και όχι τόση ενέργεια για κοινωνικές συναναστροφές και γεμάτο πρόγραμμα. Ενδεχομένως να υπάρξουν και κάποια ζητήματα τα οποία θα μπορούσαν να σε βάλουν σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σκέψεων, προσπάθησε να μην αφήσεις να συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά να επικεντρωθείς στα δεδομένα που αφορούν μία σχέση ή μια γνωριμία και όχι σε σενάρια τα οποία ίσως πραγματοποιηθούν. Αν είσαι ελεύθερος κατά τις τελευταίες ημέρες του μήνα δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα πρόσωπο το οποίο θα σ’ ενθουσιάσει και αυτή η γνωριμία φαίνεται πως θα συμβεί κατά τη διάρκεια μιας κοινωνικής υποχρέωσης ή κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης με κοινούς φίλους και γνωστούς. Οι τελευταίες ημέρες του μήνα κρύβουν εκπλήξεις για εσένα, ιδιαίτερα αν είσαι ελεύθερος και έχεις γεννηθεί κατά το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου.

Δες επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Οι πλανητικές μετακινήσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του Ιουλίου ενδεχομένως να σου δημιουργήσουν ραθυμία, η οποία θα μπορούσε να αλλάξει το πλάνο των επαγγελματικών σου γι’ αυτό το μήνα. Λίγο η ζέστη, λίγο η ανάγκη για ξεκούραση, λίγο ένα ταξίδι που μπορεί να έχεις κατά νου, φαίνεται πως δεν θα είσαι τόσο συγκεντρωμένος στα θέματα που αφορούν τη δουλειά, όμως αυτό χρειάζεται προσοχή ώστε να μην γίνουν λάθη. Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο στο ζώδιο του Ταύρου από τις 5/7 και για τον υπόλοιπο μήνα φαίνεται πως μπορεί να εγείρει παρασκήνιο, ακόμα και σε επαγγελματικά ζητήματα, γι’ αυτό το λόγο προσπάθησε να κρατήσεις αποστάσεις από «πηγαδάκια» στη δουλειά. Επίσης απόφυγε να συζητήσεις ένα επαγγελματικό σχέδιο ή κάποιες σκέψεις που έχεις και αφορούν τη δουλειά με πρόσωπα που δεν είσαι σίγουρος για την εχεμύθειά τους. 

My Big Astro: Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ιουλίου 2022, από την Αξιοθέα.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ιουλίου 2022, από την Κατερίνα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-07-2022 00:00:00