blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Δίδυμοι
 
blank
Δίδυμοι
Δίδυμοι 21/5-21/6

Μηνιαίες Προβλέψεις - Δίδυμοι

Μήνας   Ιανουάριος 2018    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
blank

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Δίδυμο το μήνα Ιανουάριο 2018 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Για το μήνα αυτό, αγαπητέ Δίδυμε, με τον Ερμή να κινείται στον Αιγόκερω από τις 11 μέχρι τις 31 ο τομέας της καριέρας θα κυριαρχεί σε βάρος της οικογενειακής σου ζωής. Επομένως, η καριέρα σου θα προηγείται των θεμάτων που θα υπάρχουν στο εσωτερικό του σπιτιού σου ή που σχετίζονται με τις ψυχολογικές σου αναζητήσεις. Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει ότι όλες οι υποθέσεις της οικογένειας θα μείνουν σε εκκρεμότητα, καθώς ο θεσμός αυτός είναι αρκετά σημαντικός για εσένα. Απλά θα είναι πιο σποραδική η κινητοποίησή σου σε αυτόν τον τομέα. Μπορεί να χρειαστεί να περιμένεις λίγο αλλά πολύ γρήγορα μέσα στον μήνα θα βρεις πρόσφορο έδαφος για να θέσεις σε εφαρμογή τα πλάνα που έχεις κάνει εδώ και καιρό. Οι θαρραλέες σου ενέργειες θα αποδώσουν θετικά αποτελέσματα πολύ σύντομα. Κινήσου με ανεξαρτησία και πρωτοβουλία και οι γύρω σου θα αναγκαστούν να προσαρμοστούν.  Η στάση σου αυτή θα επηρεάσει θετικά και την οικονομική σου κατάσταση.

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η αισθηματική ζωή θα περάσει από κάποιες δοκιμασίες μέσα στον μήνα. Μέχρι τις 18 που η Αφροδίτη θα κινείται στον Αιγόκερω, η σχέση σου θα είναι λίγο αναστατωμένη και το κλίμα λίγο θολό. Η διάσταση απόψεων θα είναι εμφανής μεταξύ του συντρόφου σου και εσένα. Αν η βάση της σχέσης είναι γερή και δυνατή, τότε ο δεσμός σας θα αντέξει, διαφορετικά ίσως υπάρξουν συνέπειες καθοριστικές για την ζωή και των δυο σας. Αν βρίσκεσαι σε μια σοβαρή σχέση, μην βιαστείς να κάνεις το επόμενο βήμα ή να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας. Δώσε το χρόνο στην αγάπη σας να ανθίσει και να προχωρήσει αργά και σταθερά. Αν πάλι έχεις ως σύντροφο τη μοναξιά, μην μένεις απαθής, καθώς η θέση της Αφροδίτης από τις 18 και μετά στον Υδροχόο επηρεάζει θετικά τις εξελίξεις στην συναισθηματική σου ζωή και σου δίνει έρεισμα για να βρεις το πρόσωπου που ψάχνεις για να σε κάνει να ξεχάσεις ό,τι ήξερες μέχρι τώρα. Επίσης, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να δεις με διαφορετική ματιά μια υφιστάμενη σχέση φιλική ή πιο προσωπική. Καμιά φορά έχουμε πολύ κοντά μας αυτό που αναζητάμε, αλλά πρέπει να περάσουμε πολλά μέχρι να καταφέρουμε να αναγνωρίσουμε την αξία του.

Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr!
Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά σου η τύχη είναι με το μέρος σου και σου δίνει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι για να οδηγηθείς σε επιτυχή αποτελέσματα. Από τις αρχές κιόλας του μήνα μέχρι τις 11 που ο Ερμής θα κινείται στον Τοξότη θα καταφέρεις να επιλύσεις προβλήματα που υφίστανται αρκετό καιρό τώρα, εξαιτίας της εξαιρετικής σου ικανότητας να επικοινωνείς αποτελεσματικά με τους συναδέλφους σου. Μπορείς να τους πείσεις και να τους επηρεάσεις ώστε να σε στηρίξουν στις επιδιώξεις σου. Το πλανητικό σκηνικό σε ωφελεί και με το παραπάνω, για αυτό άδραξε την ευκαιρία και προώθησε τα σχέδιά σου. Πάρε τα ρίσκα σου και κάνε το μεγάλο βήμα. Το αποτέλεσμα όχι μόνο θα σε δικαιώσει , αλλά και θα σε ενθουσιάσει. Η οικονομική σου κατάσταση δέχεται θετικές επιρροές, με αποτέλεσμα να σου δοθεί η ευκαιρία , προς το τέλος του μήνα, να συζητήσεις προτάσεις που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τα κέρδη σου. Επίσης, ευνοούνται θέματα γραφειοκρατικά και νομικά. Διευθέτησέ τα τώρα και απαλλάξου από την πίεση.

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 92
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-12-2017 19:31:16
loading...
MyAstro WebTv

 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι