blank
Βρίσκεστε Eδώ>> / /
 
blank
 
Δίδυμοι
Δίδυμοι 21/5-21/6

Μηνιαίες Προβλέψεις - Δίδυμοι

Μήνας       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Δίδυμο το μήνα Φεβρουάριο 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Ο μήνας αυτός θα έχει πολλές εναλλαγές για το ζώδιό σου και δε θα προλαβαίνεις από τις τόσες ξαφνικές εξελίξεις, που θα έχεις. Το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα σε απασχολήσει η επίλυση θεμάτων που σε προβληματίζουν, ενώ θα συμβούν και πολύ καλά γεγονότα, που δε θα τα περιμένεις. Θα μπουν καινούργιοι άνθρωποι στη ζωή σου, που θα σε ενθουσιάσουν πάρα πολύ, καθώς η κοινωνικότητά σου, λόγω του Ερμή που θα κινείται στον Υδροχόο από τις 7 μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου, θα είναι πολύ αυξημένη και οι δημόσιες σχέσεις σου θα αποδώσουν με τον καλύτερο τρόπο. Στις 11 του μήνα, που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ψάξεις τον εαυτό σου, για να διαπιστώσεις ποιες είναι οι ουσιαστικές σου ανάγκες και επιθυμίες, ώστε να μην κινείσαι στα τυφλά και ψάχνεσαι άδικα. Μόνο έτσι θα αποκομίσεις κάτι πραγματικά καλό από αυτές τις δύσκολες ημέρες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας που μπορείς να ζήσεις τον έρωτα και το ρομαντισμό στο αποκορύφωμά τους. Από τις πρώτες ημέρες του μήνα, η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και θα βλέπεις τα πράγματα γύρω σου πολύ όμορφα. Η Αφροδίτη από τις 3 και μετά στον Κριό, θα σου στείλει τις καλύτερες επιρροές της, προσφέροντάς σου ακόμη περισσότερο ερωτισμό, σε σημείο που θα εκπλήξεις το σύντροφό σου και θα σε ακολουθήσει πιστά σε αυτά τα ερωτικά μονοπάτια που τον οδηγείς. Στις 11, που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα, πρόσεξε να μη σαμποτάρεις εσύ ο ίδιος την ευτυχία σου, κάνοντας απερίσκεπτες κινήσεις και λέγοντας λόγια που δεν εννοείς. Και αν ακόμη η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, έφτασε ο καιρός να τη διώξεις. Η Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στις 26 στους Ιχθείς, σου δίνει όλη τη γοητεία και τον ερωτισμό που χρειάζεσαι, ώστε να βρεις το κατάλληλο ταίρι, με το οποίο θα περάσεις πολύ καλά.

Κάνε την πιο αξιόπιστη επιλογή για την προσωπική σου πρόβλεψη!
Κάλεσε τους διάσημους αστρολόγους του Myastro.gr στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στη δουλειά σου αυτό το μήνα θα τα πας αρκετά καλά και θα μπορέσεις να πετύχεις ό,τι είχες αναβάλει στο παρελθόν. Από τις πρώτες ημέρες του μήνα θα έχεις πολύ όρεξη για δουλειά και καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, γιατί θα είναι πολύ συμφέρουσες για εσένα. Εκμεταλλεύσου το, για να διευθετήσεις βαρετές υποθέσεις που απαιτούν μοναχική δουλειά και απόφυγε τις πολλές συναναστροφές με τους συναδέλφους σου. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν αρκετά και θα θέλεις να τακτοποιήσεις πολλές εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν. Μέχρι τις 26 του μήνα που ο Ερμής θα αποχωρήσει από τον Υδροχόο και θα εισέλθει στους Ιχθείς, μπορείς να κάνεις συζητήσεις, ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου, αλλά και να τακτοποιήσεις γραφειοκρατικά και νομικά θέματα, που μπορεί να σε προβληματίζουν. Από εκεί και μετά, μείνε στις εντελώς απαραίτητες αγορές και μην ανοίγεσαι…

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 80
MyAstro WebTv

 
 
blank
loading...
 
 
blank