blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Δίδυμοι
 
blank
 
Δίδυμοι
Δίδυμοι 21/5-21/6

Μηνιαίες Προβλέψεις - Δίδυμοι

Μήνας       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τους Διδύμους το μήνα Μάρτιο 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Ο μήνας αυτός για εσένα θα φέρει νέα ξεκινήματα και ριζικές αλλαγές που θα σε ευνοήσουν στο μέγιστο, κυρίως όσον αφορά στα εργασιακά. Το διάστημα που ο κυβερνήτης σου Ερμής θα κινείται στους Ιχθείς (μέχρι τις 13) απόφυγε τις επιπόλαιες και βιαστικές κινήσεις στα οικονομικά σου, γιατί τα πράγματα έτσι μπορεί να αλλάξουν προς το χειρότερο. Φρόντισε να εμπιστεύεσαι τη διορατικότητά σου και να είσαι προετοιμασμένος και οργανωμένος για τις άμεσες εξελίξεις. Από τις 10 του μήνα και μετά, που ο Άρης θα επισκεφτεί τον Ταύρο, το οικείο σου περιβάλλον και τα προβλήματα που θα υπάρξουν σε αυτό θα απορροφήσουν πολύ από το χρόνο σου και θα ζοριστείς αρκετά για να καταφέρεις να τους βοηθήσεις. Έλεγξε την ευθιξία σου και γίνε περισσότερο συνεννοήσιμος, για να διευκολύνεις την επικοινωνία με τους γύρω σου. Πρέπει να υπάρχει ηρεμία και από τις δύο πλευρές, ώστε να μη δημιουργείται περαιτέρω ένταση. Κάνε την πιο αξιόπιστη επιλογή για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε τους διάσημους αστρολόγους του Myastro.gr στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Με την Αφροδίτη να ξεκινά την ανάδρομη πορεία της από τον Κριό, από τις 4 του μήνα και μετά, ο ερωτισμός σου θα είναι διάχυτος και θα ασκείς έντονη έλξη και γοητεία στους γύρω σου. Θα θελήσεις να ανοιχτείς περισσότερο και να εκδηλώνεις αυτή την ερωτική αύρα, προκειμένου να αναθερμάνεις τη σχέση σου. Εάν τα πράγματα με τον σύντροφό σου δεν πάνε και πολύ καλά, μη βασιστείς μόνο στο σεξουαλικό κομμάτι (που σε ευνοεί αυτόν τον καιρό) για να δώσεις λύση. Αυτό όχι μόνο δε θα βοηθήσει, αλλά ενδέχεται να κάνει τα πράγματα ακόμη χειρότερα. Με τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Κριό στις 28, θα καταφέρεις να φτιάξεις τα πράγματα, να καλυτερεύσεις και να κάνεις πιο ασφαλή και σταθερή τη σχέση σου. Οι Δίδυμοι που ψάχνετε το άλλο σας μισό, θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να δημιουργήσετε επαφές με νέα άτομα, ανάμεσα στα οποία θα βρείτε τον έρωτα της ζωής σας. Μην κινηθείτε βιαστικά και με ενθουσιασμό, αλλά με σωστές και μετρημένες κινήσεις βάλτε τα σωστά θεμέλια για μια μόνιμη σχέση. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Ο Μάρτιος σου στέλνει θετικά μηνύματα και σε κάνει ιδιαίτερα ενεργό και δυναμικό σε επαγγελματικό επίπεδο. Έτσι, θα βρίσκεσαι σε συνεχή επαγρύπνηση και ετοιμότητα και με τη σιγουριά που σε διακρίνει, μπορείς να κάνεις θαύματα. Έχεις άλλωστε δείγματα ότι η καλή οργάνωση και ο σωστός προγραμματισμός βρήκε πρόσφορο έδαφος το προηγούμενο διάστημα. Τα ανοίγματα που έχεις στο μυαλό σου εδώ και καιρό, μπορείς να ξεκινήσεις να τα πραγματοποιήσεις το δεύτερο μισό του μήνα, που ο Ερμής θα κινείται στον Κριό, θέση που σε ευνοεί. Μείνε ωστόσο συγκεντρωμένος και μην επηρεάζεσαι από αποφάσεις τρίτων ή προτάσεις. Κάνε αυτό που έχεις βάλει στο μυαλό σου και, με μελετημένες κινήσεις, θα έχεις την ανάλογη επιτυχία. Ειδικά τις ημέρες κοντά στη Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στις 28 στον Κριό, γνωριμίες με ισχυρά πρόσωπα θα βοηθήσουν στην επιπλέον εξέλιξή σου. Χρησιμοποίησε το μυαλό σου και μη κάνεις επιπόλαιες κινήσεις. Τα οικονομικά σου θα αντιμετωπίσουν κάποιες αστάθειες και ενώ θα προσπαθήσεις να τα ισορροπήσεις, όλο και κάτι θα προκύπτει από το πουθενά και θα βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού.

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 80
MyAstro WebTv

 
 
blank
loading...
 
 
blank
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι